כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מצטער שאני פותח נושא חדש, אבל נראה לי שהסטיקי כבר מת מעומס ייתר וההודעות שם לא נענות... אז... Proview CA787K - 17, 8ms, 1:700 מה דעתכם על המסך? האם סרטים ו\או משחקים רצים עליו כמו שצריך או שהם נמרחים? כנ"ל לגבי acer 17 8ms תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני מנסה לבטל לחלוטין את הAA והAF ואני רק מוצא אפשרות לעשות את זה application controlled ניסיתי גם הATI TOOLS וגם בCCC(שאגב,עדיין גרוע כמו בגרסא 6.X שהיה לי 9250PRO)
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קבלו https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_287&products_id=2306 זה כבר הגיע לארץ? ועוד ב- PCI-Express? אני מנחש שלא יהיו להם הרבה קונים, אפילו אין עדיין בנצ'מרקים לכרטיס הזה.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך X16 בשני סלוטים (X1 ו X3) שם נמצאים הכרטיסי מסך ועדיין אני רואה שב GPU-Z (חלונות 8), כרטיס אחד פועל ב X16, והשני ב X8, הגיוני? יש דרך לתקן את זה?? אני יודע שבחלונות 7 עם X79 היה איזו בעיה והיה PATCH וכו' מישהו יודע משהו לגבי פה??
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כרטיס אחד של:X800XT 256MB PCIEX ? עם איזה תצורה עדיף לעבוד ,כדי שאוכל לקבל איכויות גבוהות,ביצועים ומהירות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני צריך השוואה די מפורטת במה כל אחד לוקח וגם בכללי מי יותר מהיר ויותר טוב לגיימינג. תודה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
של איזה חברה? וכמה זכרון? 128 או 256? כולל ביצועי אוברקלוקינג. תודה.
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדלים בין הכרטיסים הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך LG700P ושיניתי את תדר הריענון שלו להיות 85HZ (במאפייני תצוגה בווינדוס). בדקתי במסך, והוא אכן היה על 85HZ לאחר מכן.(רזולוציה 1024*768) כשנכנסתי למשחקים ולחצתי על הכפתור של המסך, רשום שם שהוא פועל על 60HZ. מה לעשות? ממש לא בא לי להרוס את העיניים...
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אתם כנראה מתעניינים ומעוניינים בכרטיסי המסך המובילים מדור ה-Ampere החדש של NVIDIA - אבל נראה שיש אנשים שמעוניינים בהם הרבה יותר אי-שם בחוץ, ומוכנים לבצע צעדים קרימיניליים בהחלט על מנת להשיגםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי כרטיס בן שנתיים gforce2Pro64 ... אני לא מצליח ליראות תמונה באיכות טובה ... שחור לבן, או צבעונית מרוטשת. האם הוא מסוגל בכלל להוציא תמונה באיכות טובה לטלביזיה ? (שיחקתי בכל סוגי השידור ...) האם צריך להגדיר משהוא נוסף ... או שהיציאה הזאת היא פיקציה ... :AR15:
-
http://www.tomshardware.com/hardnews/20050526_155843.html
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי חבר שצריך כרטיס מסך, משדרג ממובנה כנראה של אינטל. די ננעלתי על ה-HD 5570 GDDR5 או GT 240 GDDR5, הקטע הוא שאני צריך אותם (או משהו יותר חזק אם תצליחו למצוא) מחנות בבאר שבע. ספק כוח הוא לא מגבלה (לא בכרטיסים מהטווח הזה), הוא משחק על 1280X1024, על XP ככה שלא משנה אם זה יהיה DX10 או 11. בהצלחה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לאיזה כרטיס כדאי לשדרג בעלות של 400-600 ש"ח שיתאים לשחק בצורה נורמלית את המשחקים החדשים. והאם gts 450 חזק יותר ati 6750 ? המפרט הוא: מעבד E6750 כרטיס ATI radeon Hd 3850 זיכרון 4g ספק Liberty 400 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לשאול האם ניתן לחבר שתי צגים למחשב אחד שיעבדו בצורה הבאה : נקווה שזה יהיה ברור : למשל שאני יוכל לשחק על מסך אחד בקרייסיס לדוגמא ובשני זה יהיה באיסי או שאני יפתח באחד חלון אחד שיהיה על כל המסך ועל השני חלון שני ואני יוכל לעבור עם העכבר מאחד לשני ולעבוד במקביל ובכלל האם ניתן לשנות את הצורה של התצוגה יענו אם אני ארצמה פעם עם שתיים ופעם עם מסך אחד וכ"ו והאם המצב שתיארתי בהתחלה בכלל אפשרי
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היה לי 880GT של Albatron שהיה פגום אך לפני שנהרס הוא היה מאוד שקט. החליפו לי אותו לכרטיס 8800GT של Twintech, אבל הוא רועש הרבה. יש לי מארז antec p182 ואם 4 מאוורים על המינימום והכרטיס מסך של albatron בחדר שקט לגמרי בקושי היה רעש. עכשיו עם הכרטיס מסך של twintech, גם שיש רעש בחדר ממש שומעים את המאווררים של הכרטיס. אני רוצה להחליף אותו לכרטיס שקט יותר. מה הכרטיס 8800GT\GTS\GTX הכי שקט שיש כיום?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או PowerColor ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 זה מאוד חשובב!! המחשב אמור להריץ משחקים כבדים כמו שצריך תודה.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם , מה החידוש מהקודמים, האם הוא יותר חזק מהדגמים ישנים
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
חברס כאשר אני משחק FEAR, 1024x768 16X 4X max gfx הטמפ של הכרטיס מסך עולה בעצבנות ... יושבת על 60 זה בסדר ? נורמאלי ? או שעדיף להוריד את ה-OC הקליל?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מפרט: מעבד אינטל פנטיום 4 CPU 3.00GHz לוח AGP PCI IMB USB i2c/SMBus 1 ג'יגה זיכרון RAM הבעיה היא שאין לי חיבור PCI-E. יש למישהו המלצה?
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
גם הדגם הבסיסי ביותר במשפחת ה-Turing יהיה זמין כעת עם זכרון גראפי מהיר יותר מהדור החדש - אך אל תצפו למהפכה קיצונית בביצועים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזה שיאפשר לי לראות YES בחלון או במסך מלא. יש מספר כרטיסים בשוק במבחר מחירים (300-600 שח) אבל לא מצאתי אתרים עם השוואות או המלצות. אשמח לקבל המלצות ממכם.... תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
התקנתי את הוינדוס לאחרונה לפני קצת יותר מחודש. עד לפני שבוע הכל עבד בסדר גמור אבל לפני שבוע שמתי לב שהוא לא מריץ לי איזה משחק אחד בגלל שאני עובד משום מה על 16BIT של צבעים. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ועכשיו אני יכול לעבוד עד 32BIT אבל הבעיה היא שהרזולוציה המקסימלית שלי היא נמוכה בהרבה ממה שהיה לפני כחודש לדוגמה. יש לי כרטיס ממש חזק ומערכת הפעלה שאמורה להיות ממש טובה (X850XT PE & 2003 SERVER) יש למישהו מושג מה הבעיה ? אגב, זה לא אמור להיות על 64BIT של צבעים ??
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-