עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני קונה מחשב שלא מיועד למשחקים, אך עם זאת אני רוצה שיריץ יפה וחלק מאוד ויסטה. ההתלבטות היא האם לקנות כרטיס מסך משולב על הלוח אם או לכנות כרטיס בנפרד ואם כן איזה. במידה וקונים כרטסי גרפי משולב יש לקחת בחשבון את זה שהוא יזלול לי את הראמ שמאוד קריטי בויסטה (במחשב יהיה 2 גיגה). ובנוסף יתן פחות ביצועים אני חושב. במידה ובוחרים כרטיס מסך נפרד אנני יודע מה לקחת ומה מספיק טוב לויסטה pixel shader 3 וכו', אך אם זאת לא יקר. האם יהיה שווה לקחת 8600 שיצא עוד מעט או משהו אחר לא יותר מ 400 500 שקל לכרטיס מסך אם אפשר בפחות מה טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  2. המחשב הנוכחי שלי הוא Athlon 64 3000 + 1 gb ram + radeon 9600 pro. עד היום שיחקתי במשחקים על רזולוציה 1024*768 ללא פילטרים באיכות סבירה. אך, לצערי כיום גם הם התחילו לקרטע. אני שוקל לקנות כ.מסך x1950 pro AGP, והתהייה שלי היא איך הוא יעבוד בשילוב עם המחשב שלי? מרבית הביקורות שנעשות על כרטיס זה באינטרנט נעשות בשילוב מעבד מטורף (X6800 או משהו), עם מערכת חדישה. לכן, האם אני יכול להסיק מהם לגבי המערכת שלי? או שאצלי המעבד יכול להגביל את הכרטיס? כמו כן, האם לדעתכם כרטיס זה יוכל להריץ טוב משחקים ברזולוציה 1024*768 בשנה-שנה וחצי הקרובות? ד"א עד כמה משמעותי הפעל פילטרים במשחקים? עד עכשיו אני לא מפעיל אותם כי המחשב שלי חלש מדי.

3. כבר מלא זמן! xp easy tv capture PALBG

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by Winterlord,

היי לכולם, אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב חדש שיהיה מבוסס GeForce 8800GTS 640MB, לא מתוכנן מערך SLI של כרטיסים כאלה אבל מתוכננת קניה של לוח SLI כדי שניתן יהיה להוסיף כרטיס מסך נוסף כנראה לעיבוד פיזיקה בעתיד. השאלה שלי היא אם ניתן להוסיף כרטיס מסך לעיבוד פיזיקלי בנוסף לכרטיס מסך יחיד או שחייבים 2 כרטיסים ב-SLI ורק בנוסף להם להוסיף? הבנתי שיהיה אפשר להוסיף כרטיס פיזיקה לכרטיס מסך יחיד אבל יכול להיות שאני טועה. חיכיתי עד ש-AMD יוציאו את כרטיסי המסך שלהם ואז אראה מה יותר שווה, אבל לא נראה לי ששווה לחכות כי הם כל הזמן דוחים את היציאה של הכרטיסים ואם הם באמת יהיו ממש טובים, הם יהיו יקרים בהתחלה וייקחו כמה חודשים עד שהמחירים יירדו. ומן הסתם לא יהיה אפשרי להוסיף כרטיס פיזיקה במערכת…

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by roman85,

שלום לכולם, קניתי לפני כמה ימים כרטיס מסך AGPx8 Radeon X800GTO כיצד אני יודע שהזיכרון הוא אכן DDR3? תודה.

• 10 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by dd7,

חנות ליד הבית.. הוא מציע לי 2 חברות אסוס וג'יגבייט שניהם אותו מחיר, מה עדיף?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, אז ככה, בבעיה כזאת לא נתקלתי בחיים ואין לי שמץ של מושג מה יכול לגרום אותה.. יש לי כמה פיקסלים במסך שלא ממש מתפקדים כמו שהם אמורים לתפקד - הם פשוט נמצאים תמיד בצבע שהם לא אמורים להיות בו.. חשבתי בהתחלה אולי יש מצב שהמסך החדש שלי כבר הספיק לשרוף לי כמה נקודות אבל הסבירות שזה ייקרה נמוכה מאד כי מדובר בכמה וכמה פיקסלים כאלה שהגיעו להם פתאום משום מקום + המסך חדש + זה מופיע גם על מסכים אחרים בדיוק באותו מקום (מה שאומר שזה לא מהמסך אלא ממה ששלוח לו את האות - המחשב) מה שמוזר גם שהם גם משאירים חותם על כל מה שעובר עליהם !! כאילו אם לדוגמא אני רואה סרט בחלון ואז גורר את החלון על הפיקסלים האלה , נשאר שובל על החלון של הסרט בצבע בו הפיקסל היה תקוע..!! יש לי כמה נקודות כאלו…

• 62 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי מחשב נייד עם הכרטיס מסך הזה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של הדרייברים שלו? באתר של ATI אין את הדגם הזה (7500) אלא רק דגמים אחרים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by simonsix,

לפני כמה חודשים שער הדולר היה 4.35 ש"ח כרטיס מסך שעלה בחו"ל 300$ עלה בארץ כ-1800 ש"ח היום הדולר כבר 4 ש"ח (ושש אגורות למען הדיוק) אתם לא חושבים שהיבואנים צריכים להוריד קצת את המחירים? חישוב פשוט מראה שההבדל הוא של 8% מה שאמור להוריד את מחירי הכרטיס ל- 1666 ש"ח. חומר למחשבה.

• 14 תגובות
    • 932 צפיות
  10. Started by Moshep,

תראו , יש לי בעיה... התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס שווה ל... ועושה לי מין פסים כאלה לאחר הקידוד. הWINDVR 3 מקליטה לי ללא סאונד ובכלל לא משמיעה סאונד גם ללא הקלטה. CHRIS TV היא תוכנה לחובבנים בלבד ולא הסתדרתי איתה. אני יודע שהבעיה היא אצלי , ואני הוא הבעייתי ולא התוכנות [חוץ מהתוכנה של הכרטיס טלויזיה שהיא באמת בעייתית.] אז בבקשה , אני צריך שתביאו לי תוכנה להקלטה מהטלויזיה שתיהיה תוכנה נורמלית כדי שסוף סוף אני אוכל להקליט נורמלי ! ובבקשה , אל תעלימו את הנושא הזה בין אלפי הנושאים שנמצאים פה בפורום. אני נואש לקבל עזרה. כרטיס הטלויזיה שלי הוא Leadtek Winfast PVR2000 הכרטיס הוא כרטיס מעולה והכל פשוט הוא לא מסתדר עם התוכנה WinDvr3 ואני מודע לזה שהיא תוכנה מצויינת פשוט אין לי מושג מה …

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by Vissor,

מה עדיף לקנות בלי להתיחס להבדלי מחירים leadtek 8800 gts 640 mb או BFG 8800 gts 320 mb OC 2 ??...

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Oranili,

חוץ מ7.3

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  13. אני יודע שזאת בטח שאלה שנשאלה פה באופן כללי כמה פעמים אבל גם לאחר חיפוש לא מצאתי תשובות שחפשתי ! טוב אני רוצה לקנות מסך LCD , ומאוד בא לי על המסך של Lenovo 19W יענו widescreen אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על החברה הזאת (Lenovo) ? האם כדי בכלל WideScreen או רגיל ? או שיש לכם המלצות שונות לגמריי , אני ישמח לדעת גם אותם תודה בכל אופן !

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by Lyor,

שלום אני לא בטוח שנושא הזה קשור לכאן אבל בכל מקרה, אתמול נהרס לי סופית הרטיס מסך שלי שהיה 6600 וברצוני לקנות חדש. יש לי לוח אם של אסוס דגם p4p800 (דיי ישן) וברצוני לדעת איזה כרטיס יהייה הכי משתלם לי לקנות יחסית לביצועים. יש להזכירשאני מעוניין רק בכרטיסים של nvidia ומחברות ידועות מאוד כמו leadtek או XFX בעיקר לא של Gigabyte. חברים שלי אמרו לי שיש כרטיסים כמו: nVIDIA GeForce FX7800GS 256MB Leadtek (שמאוד מעניינים אותי) אך הלוח אם שלי לא ינצל בכלל חצי מהמשאבים שיש להם ולכן עדיף לי ללכת על משהו כמו: nVidia GeForce 6800 (שגם הוא נראה בסדר מבחינתי). אשמח לקבל עזרה בבעיה. נ.ב. אני פונה אליכם עכשיו מהמחשב של סבא שלי מפני שאין לי אפשרות אחרת ולכן אני מבקש סליחה מראש על כך שלא או…

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  15. אני מנסה להתקין את המשחק top spin 1. יש לי מחשב פנטיום 4, עם 512 זיכרון וכרטיס מסך SIS מובנה של 128 מגה. לוח של אפוקס דגם 4sgm8i אחרי ההתקנה, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה השגיאה הבאה: the video card doesnt support a reqired feature for top spin. you should update the driver of this video card doesnt support vertex or pixel shaders version 1.1 מה אתם ממליצים לעשות? באתר של אפוקס אין דרייבר חדש בשבילי. אני חייב לקנות כרטיס מסך חדש, או שיש פתרון יצירתי לבעייה הזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. טוב אז ככה, התמונה דיי חדה, אבל כאילו כל הדברים במסך נמרחים , קשה לראות את זה אבל זה קורה, זה לא היה לי מקודם, ועצם העובדה שאני קורא טקסט שהוא קצת מרוח גורמת לכאבים בעיניים ונראה לי שאני מאמץ אותם סתם לחינם, כשחזרתי ראיתי שהמחשב שלי עשה ריסט לבד, וזה עלה ככה.. איך אני מסדר את זה? מה זה יכול להיות? עשיתי ריסט אחרי זה שוב.. לא ממש הסתדר. אפשר להגיד שאלו מן שובלים שנשארים למשל מהטקסט או מהתמונה לצד ימין, והם מטשטשים עד שהם בלתי נראים, אני חייב לסדר את זה, ד"א המסך שלי הוא SAMTRON 96BDF הנה תמונה http://www.atraf-f.net/prblm.PNG תגדילו אותה, ותתקרבו איפה שיש עיגולים זה חלק מהמריחות, אם אתם לא רואים אולי הבעיה במסך עצמו, בבהירות, בניגודיות או לא יודע מה שיחקתי עם זה שעה, הקצב …

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  17. Started by canti,

מתלבט מה לקנות... שניהם עולים בערך אותו הדבר. המוכר אומר לי שGF יותר טובים. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  18. אני רואה פה הרבה אנשים שמעדיפים בהרבה את 1950P מאשר 8600GTS בטענה ש 8600GTS לא יהיה " DX 10 אמיתי " ושהוא יהיה כמו ה- FXים, מאיפה אתם מסיקים את זה ? ביינתים הבאנצ' היחידי שראיתי (למשחקים) היה מאיזה אתר גרמני שאני לא מכיר, שלפי דעתי היה מאוד מפוקפק משום שנוידיה אסרה לפרסם באנצ'ים לפני ה- 17. אני לא לא בא פה ברוח רעה,בכלל לא אני רק אומר שאולי יש משהו שאני פיספסתי... לא להתנפל עליי בבקשה

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. quote name='Dream Evil' date='Apr 12 2007, 11:15' post='301471'] X2900XTX ה"עירום", ללא גוף הקירור אתר החומרה Fudzilla פירסם תמונה של הכרטיס X2900XTX בתצורת OEM הארוכה, המבוסס על ליבת R600 כשהוא ללא גוף הקירור שמורכב עליו. הכרטיס שבתמונה משתמש ב 1024MB זיכרון, ועל פי האתר כרטיס ה R600 עבד היטב עם דרייברים לא רשמיים ו "משובצרים". מעניין לראות את ליבת ה R600 מורכבת בצורה אלכסונית, ומבטל את אפשרות השימוש בבלוקים קיימים לקירור מים (וכנראה גם אוויר) על גבי הכרטיס החדש. בנוסף ל R600 יש שתי כניסות ספק ,אחת סטנדרטית של 6 פינים - PCI-E והשניה של 8 פינים. http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...9&Itemid=34 http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...63&Item…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ravx,

שלום לכולם, מקווה שזה אכן הפורום המתאים לפרסום השאלה הבאה : עד היום עבדתי על מחשב P4 3GHZ, 1GB RAM, GFORCE6800 256MB בתוכנת הגרפיקה Solid edge. בגלל שמודלים גדולים לא נעו באופן חלק קניתי כרטיס QUADRO FX3400 256MB 256BIT על מנת לשפר את התנועה של החלקים. אך אחרי שהתקנתי את הכרטיס כולל הדריברים האחרונים לא הבחנתי בשום שינוי בתנועה של המודלים אותם אני מזיז ( שאינם כבדים יותר מידי). אם יש למישהו מושג אם ניתן להגדיר את הכרטיס בצורה מסויימת שיעבוד טוב יותר ? בכל הבנצ'מקרים הוא נחשב ל MEDIUM/HIGHEND לתוכנה הזו, ואני לא מתעסק במודולים כבדים יותר מידי, פשוט נראה לי משהו לא תקין בהגדרות, אם למישהו יש מושג אשמח לעזרה... תודה.

21. יש לי amd 64 3000(ליבה אחת) וgeforce 7600GT. בלי אוברקלוק. קיבלתי 2803 ב3dmark06. בפירוט: sm2.0: 1286 hdr\sm3: 1179 cpu: 741 זה לא נמוך מדי?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  22. {אני מקווה שזה המקום המתאים כי לא מצאתי} אני חושב לקנות כרטיס מסך בסכום הזה 1200 בערך .אבל תמיד חבר שלי אומר לי שזה ביזבוז כסף וחבל .הוא אומר שיש בסכום הזה סוני פלייסטיישן 2 שמריץ משחקים בהגדרות גבוהות לכמה שנים ומי שקונה כרטיס מסך בסכום כזה למשחקים הוא פשוט זורק את הכסף שלו ובכלל אלה שקונים ב 3000 ש"ח בקיצור כמעט שיכנע אותי . בגלל זה אני שואל האם באמת למשחקים עדיף כבר פלייסטיישן 2 ? ואם כן למה באמת אנשים משקיעים הרבה כסף על כרטיס מסך .מה היתרון שלו?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, כפי שרשום בכותרת, לעבודה בעיקר עם Solid Works. מה מומלץ? שמעתי שיש ל Nvidia סדרת Quadro, האם היא מומלצת? יש אופציות נוספות? אולי בכלל כדאי להשקיע במעבד ובזיכרון?

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  24. Started by asaf_army,

אני מתכוון לקנות לסלון ביתי טלוויזיה 46''. מבחינה גרפית ,האם אוכל לשחק במשחקי PC על טלוויזיה כזו ? אם כן מהי החומרה הדרושה ? (כרטיס מסך בעיקר). תודה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by NosNos22,

אני קונה טליווזיה DLP TOSHIBA דגם 62CM9 והבנתי שהוא לא HDTV אלא HD READY ,,שאלתי טכנאי של ניופאן והוא אמר לי שאין הבדל בכלל אבל אני רוצה להיות בטוח אני מעוניין בעיקר בכדי לשחק ב XBOX360 ו PS3 ולצפות בקבצי HD ו טליוויזיה ב HIGH DEFENITION אבל הכי חשוב זה הקונסולות האם התפקוד של ה קונסולות החדשות ייפגע אם זה יהיה רק HD READY תודה רבה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים