כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
הרכבנו בחנות מחשבים מפרט והחלטתי ללכת על כרטיס המסך Radoen X1950Pro - שמעתי שהוא מצוין. הבעיה היא שלחננות אזל המלאי שלו, וגם של X1950XT (שזהה לו בביצועים פחות או יותר). לכן, המוכר המליץ לנו על 2600XT אבל חשבתי להתייעץ איתכם לפני... אז המפרט של המחשב החדש הוא מעבד Intel Duo Core 2.4 וראמ של 2 ג'יגה... הייתי רוצה שהכרטיס יריץ לי את ביושוק למשל (שהוא משחק חדש שדורש כרטיס מסך חזק) על הגדרות די גבוהות... האם ה2600XT הוא תחליף טוב מספיק לX1950Pro?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך זה שהכרטיס הזה עולה כלכך מעט? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3025
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס שמאפשר לצפות בטלויזיה בכלל וערוץ 2 בפרט דרך המחשב.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אם כן איךך אני בודק ... טמפ' של הכרטיס מסך...??... אני רוצה לדעת טמפ' לפני שאני שם מאורר 80 מעל הצלעות ויש לי בתקייה של ההתקנה VTuner.exe .. מה זה?........ ראייתי שם מהירות שעון ועוד אחד
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אנשים, ראיתי ב KSP שיש להם 2 סוגים של GTX570 יש להם את הרגיל, שהדגם שלו הוא: GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ויש את הכרטיס DCII GTX570 DCII 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ואני לא ממש מבין מה בדיוק ההבדל ביניהם? כאילו לפי התמונות, ה DCII נראה כמו כרטיס כפול. אך זה לא הגיוני, כי הגרסה הרגילה עולה כ-1650 ש"ח וגרסת ה DCII עולה 1790 ש"ח, כך שללא ספק לא מדובר כאן ב SLI או משהו בסגנון. אז מה בעצם ההבדל ולמה ה DCII כפול בגודלו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה ? כמובן לא יכול לקרות מצב שאני אקנה משהו חדש והוא יעבוד. אחרי שאמרתם לי שאני צריך ספק חדש החלטתי שאני אקנה בקרוב והתנחמתי בעובדה שעדיין המשחק MAPLE STORY עובד :\\ עכשיו כל פעם שאני נכנס יש קווים על המסך מבעיות חום ואני לא מבין למה! יש לי במעבד בזמן משחק 60 מעלות והכרטיס מסך על 53 מעלות. יש לי 7600GT 256.. על כמה המעלות אמורות להיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני חייב שדרוג למחשב יש לי כרטיס מסך 4mx400geforce ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של 500 עד גג 600 ש"ח אני חושב על 7300 אנא ענו לי בהקדם בשעות הקרובות!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
2.8 presscot intel 875 bonanza redeon 9800pro 128mb 128bit 512 400 kingston creative sb live 5.1 wd 80gb 7200 8mb SATA על איזה הגדרות כדאי לשים..??
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר לפתוח לו את הצינורות מ12 ל16 ואני זקוק למדריך לאוברקלוינק (OC) . תודה לכול העוזרים . במידה וזה לא אפשרי תאמרו אך נסו למצוא לי כי אני לא מצאתי . . תודה בשנית .
-
- 14 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום ברגע שאני מעלה את המשחק אני רואה מלא נקודות לבנות ואדומות שמכסות כמעט את כל המסך,התקנתי את הקטליסט 4.9 וזה לא עזר {היה לי קודם 3.8} יש לי רדאון 9800 פרו,וגיגה זיכרון.. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור..תודה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ורוצה להשקיע במסך איכותי על מנת שיתפקד גם בתור טלוויזיה אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס TV איכותי אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
המערכת שלי כרגע היא: Core 2 Duo E8300 2.8Ghz Gigabyte P35-DS3L (1x PCI-E 16x, 3x PCI-E 1x) 2x2GB Corsair DDR2 800Mhz RAM Gigabyte Geforce 9800GT OC Thermaltake ToughPower 600W PFC PSU 24-pin אני רוצה לשדרג כרטיס מסך כדי להריץ את The Witcher 2 ועוד משחקים עתידיים בהגדרות גבוהות. המעבד לא יהיה יותר מדי צוואר בקבוק לדעתי כי אני משחק רק על 1280x1024 עם AA, כי זה המקסימום שהמסך שלי תומך. האם כרטיס כמו ה-GTX 570 או HD 6950 יהיה אוברקיל מטורף? מחיר פחות רלוונטי בשבילי אבל כמובן שאני אעדיף להוציא פחות אם אין צורך. אולי HD 6850? יש אותו במחיר סביר מאוד ב-KSP. מה המקביל שלו בג'יפורס? אני גם מעדיף כרטיס של Geforce, סתם בגלל שהתרגלתי ונראה לי ש-Nvidia מוציאים דרייברים לעיתים…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס הזה יצא מתי שהוא לAGP או שלא מתוכננת הסבה ושוק הAGP הולך למות ,לפי שעה בעוד כמה חודשים?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
חברה אל תיקנו יותר nvidia כי היא הוציא את כל האופציות של חיבור לטלויזיה והודיעה על כך רישמית ואנחנו נדפקנו למה כי לכל מי שיש geforce 8 ומעלה לא יוכל לראות יותר וידיאו כאשר הוא מחבר לטלויזיה ויותר מזה גם את האופציות הרגילות של גודל המסך המישני הם הורידו הם ממש מניאקים
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן. אני בדילמה. בא לי לפנק את עצמי באיזה מסך 22 אינץ' סטייל T220\2253BW אבל אני לא יודע אם כדאי לי בהתחשב בעובדה שיש לי HD4850. אני לא רוצה להתפשר יותר מדי על ביצועים (יותר מדי זה בשבילי זה 20%), והייתי רוצה לדעת מאחרים שהחליפו מסך, ועברו מ1280 1024 ל 1680 1050 האם ההבדל משמעותי? פשוט אני עם מסך 17" מצ'וקמק בן 4. הוא אחלה מסך, עלה לי בסביבות 2,500 כשקניתי אותו (L1730B) ואין לי לגביו שום טענות מלבד זה שהוא כבר לא מספיק גדול על מנת לספק אותי ( :-* כן כן). אז מה דעתכם חבר'ה? אני עברתי כבר על כל הבאנצ'ים למיניהם, אבל בא לי לדעת מה אתם חושבים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת בבקשה מה הטמפרטורות בHD4870X2: א) במאמץ ב) במנוחה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כרטיס winFast px9400 gt 1024mb nVidia במשחק 2009 PES אז לפעמים התצוגה קופצת ולא חלקה. עיוותים נניח בקו החצי של המגרש רואים פתאום (שהמסך נע) שהקו הישר מתעקם יש משחקים שהצבע נהיה צהוב בהיר במשחק ואז המשחק נתקע (בשישה משחקים שונים, "כבדים" באופן גרפי) האם קושר ל - nVidia PhysX שזה מאופשר? מחשב בן חודש האם פיזי משהו דפוק? מצ"ב פרטים ומבחן furMark תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היום התקנתי תכרטיס רציתי לדעת איך אפשר לבדוק תטמפרטורות שלו.. ולמה שאני משחק הוא עושה רעש מוזר כזה? כמו צרצור כזה...
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כבר המון זמן שהכרטיסי מסך תקועים על אותו מחיר ואפילו יותר מזה לפני יותר משנה בערך ראיתי שה-HD6850 עלה 670 ולאחר חודש פחות או יותר העלו אותו ל-770 עכשיו שיצאו כרטיסים חדשים אמורה להיות ירידה?
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
קודם כל לפני הדיון אני מבקש מכל מי שרשום לכל מיני פורמים אחרים בארץ ובעולם שקשורים לחומרה שיפרסם את זה גם שם למה אני פשוט חייב תשובה. ועכשיו לדיון עצמו..: יש לי מסך LCD: SAMSUNG SYNCMASTER 171S ואני חייב להגיד שלפי דעתי הוא מסך תותח...... רואים מצויין! בול כמו במסך רגיל! שום מריחות , שום פיקסלים שרופים... שום בהירות יתר וכו' וכו'... יום אחד היה בא לי לחפש ביקורות עליו. מצאתי עלי ביקורונות בXBIT LABS בהשוואה של מסכים. והזדעזתי בקשר לנתון אחד שהיה שם 'RESPONSE TIME 23MS' ואני כזה בול בסדר של הסמיילים(למתקשים - מופתע , לא מאמין , עצוב , כועס) אז עכשיו לבעיה... המשחקים הם MAFIA וRENEGADE וFAR CRY... וכן... גם בDOOM 3 שמתי לב שאצל כולם גם בFPS תותחני של 60+ יש מעין לאגים()[חוץ…
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס nvidia 6800 gt ויש לי שאלה קטנה. מהירות העברת המידע של הכרטיס שלי היא x8 -agp אבל הלוח אם שלי ישן והוא מגביל לי את הכרטיס ל 4x. עד כמה באמת זה משפיע בביצועים של המחשב במשחקים? תודה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים שאלתי בפורום מה דעתכם על מסך LCD "19 FP951של BENQ אבל לא היו תגובות. אנסה לחדד את השאלות אולי יהיה לי מזל ומישהו יענה. למסך זה יש זמן תגובה של 25MS וממה שראיתי כל המסכים בגודל זה לא יורדים ממהירות זו. האם 25MS זה מספיק לוידאו? משחקים אני לא ממש משחק אז זה לא משנה. אשמח אם מישהו יחווה דעתו באופן כללי על המפרט .
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
ראיתי תגובה בזאפ http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=692834 "צריך לוודא שהספק כוח מתאים לפני כן, כי אם לא יתכן שתחוו בעיות עם המשחקים שקשורות בגרפיקה או בהעלאה של המשחק." הספק שיש לי הוא מגיע עם מארז: מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK4480B האם הספק הזה יספיק לי לכרטיס מסך 9500GT או ל9600GT ? אני לא מתכנן לבצע OC
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-