כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הנה הלינק מנעה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7481 נראה לי מוזר שהוא כזה זול.. בהתחשב שתכננתי לקחת 7300GT של POV ב420 ..מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מה המצב.. הכותרת אומרת הכל.. מישהו כבר ניסה את ה 4.1 ויכול להגיד איך הם?
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם,אבא שלי משום מה נמאס לו מה C RT שלי כשהוא יושב עליו לפעמים אז הוא החליט לקנות לי מסך דק מ1000 עד 2000 שקלים 19 או 17 תחליטו אתם עכשיו אני מתלבט בין L C D ל C RT למה אני בעיקר מתעסק הרבה בתחום הגיימינג ואמרו ש CRT יותר טוב מצד שני אני רוצה יותר מקום ראיה יותר טובה ואמרו שזה גם לא מזיק לעיניים לעומת ה C RT..את ה C RT שיש לי אני יתן לאחי עכשיו אני צריך קניה בטוחה מסך אמין וטוב...אגב המסך שיש לי כרגע הוא JT C K-700 ואני רואה בו מצוין הוא עובד על 1024*768 85HZ ורואים בו טוב הבעיה שראיתי במסכים L C D אצל חברים שלי ויותר נוח לראות וגם הוא יותר נוח וקל..אבא שלי רוצה לקנות L C D אך אני אולי אנצל את זה ואקנה C R T איכותי או ש L C D..אגב לא חייב בכלל לקנות הוא אמר ל…
-
- 11 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, מהו טווח הטמפרטורות המומלץ בכרטיס הנ"ל? במנוחה נמצע בסביבות 64 מעלות, במחשקים מגיע ל90 לאחר חצי שעה של משחק. זה לאחר ניקיון והוספת מאווררים המהווים חלק מסירקולציה של אוויר במארז. האם זה תקין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם, היום הגיע המחשב החדש יחד עם מערך כרטיסים CF של Radeon HD 6870, התקנתי את הדרייברים שלהם והכל בסדר, איך אפשר לדעת ש2 הכרטיסים מותקנים? איך זה הולך? שמעתי משהו על גשר? האם זה קשור? אה ועוד משהו הרצתי בדיקה באתר canyourunit על המשחק BF3 וזה הראה לי בדרישות מומלצות שהכרטיס מסך מסוגל להריץ את המשחק בצורה מינימלית, דבר שהוא נראה לי לא כל כך הגיוני מאחר ואני עם מערך כרטיסים חזק, זה אמור להריץ לי על High, לא? אני חושש שלא התקנתי כראוי את הכרטיסי מסך. תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך כרטיס מסך למשחקים בתקציב של 1200 שקל.. אני מתלבט בין Nvidia וATI... אני יותר נוטה לכיוון של ATI והכרטיס שחשבתי עליו הוא Radeon X800 מה אתם אומרים ??? תודה רבה B-man
-
קניתי לפני שבוע את הכרטיס 6600GT של אלבטרון (AGP) והוא עובד אחלה אבל יש לי 2 בעיות: 1.המאוור עושה רעש ממש חזק והבנתי שיש כרטיסים שעושים פחות רעש ממשפחת ה6600GT ואני לא יודע מה לשעשות עם זה כי אני לא חושב שהחנות תסכים להחליף לי אותו....אם יש למישהו רעיון או עצה בנושא זה? 2.במשחק HL2 וב3DMARK05 יש לי בעיות בתצוגה שנראה לי שזה ארטיפקטים (לא בטוח), לא יודע ממש איך להסביר את זה, אבל יש מעיין באגים בתמונה שיש חלקים של התמונה שחסרים (לדוגמה בדמויות ואז יש בהם "חורים" שרואים דרכם) או טקסטורה שמתלבשת על גופים (כמו לדוגמה על רשת בHL2 ואי אפשר לראות דרכה או "קווים" שנמתחים מדמויות ב3DMARK05 ורואים שזה בעייה בתמונה...), בכל מקרה ניסיתי להסביר את הבעייה הכי טוב שיכולתי ואם יש למישהו …
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הבנתי שאני יכול לשים שני כרטיסים לא בהכרח מאותה חברה אך כן מאותו דגם. יש לי בורד עם 3-WAY SLI והייתי רוצה להוסיף כרטיס שני. ברשותי 260 GTX של EVGA וראיתי שיצאו גם מודלים "מומהרים" מאותו דגם. האם יש לי אפשרות לקנות כרטיס "מומהר" ולחבר אותו במערך? תודה
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הינה הבעיה בקיצור ולעניין כל פעם אחרי התקנת דרייברים לכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE מקבלים מסך שחור כשהווינדוס עולה!1. גם בXP וגם בויסטה 2.ניסיתי דרייבר הכי חדש וישן יותר וגם דרייבר מקורי מהדיסק. 3.ניסיתי 2 מסכים שונים! 4.התקנתי רק את הדרייבר בלבד בלי תוכנות נוספות. 5.עליתי במצב VGA אחרי לחיצה על F8 כשהויסטה עולה... 6.התקנתי מחדש את הווינדוס! 7.ניסתי את שני החיבורים לכרטיס מסך DVI ו VGA רגיל! המחשב עולה רק במצב בטוח או אחרי שאני מסיר את הדרייברים!!! בבקשה מישהו יכול לעזור!! המון תודה!
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כיצד אפשר להגדיר עם הכרטיס הזה DUAL DISPLAY, אם בכלל? זאת אומרת שאוכל לראות סרט במסך טלויזיה ולעבוד על המחשב במסך המחשב? ניסיתי לעשות CLONE ולראות את המסך על המחשב והטלויזיה אבל מה שקורה זה שהמסך בטלויזיה נמתח מחוץ לגבולות שלו. איך אפשר לסדר שבמסך של המחשב תהיה רזולוציה של 1280X960 ובטלויזיה 1024X768? עכשיו שאלה לגבי הביצועים של הכרטיס: עשיתי בדיקה עם 3D MARK 06 וקיבלתי את התוצאות הבאות (תמונה): http://img504.imageshack.us/img504/7456/3dmr20907yf6.jpg האם התוצאות האלה טובות יחסית למפרט שלי? אני מתכוון להוסיף בקרוב עוד ג'יגה זיכרון למפרט הזה, האם יהיה שיפור ניכר או שהמעבד יתקע אותי?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
עד שהתחלתי להתעניין חשבתי שיצרן אחד מייצר סוג אחד של תקליטים. עכשיו אני מבולבל: יצרנים שונים מייצרים אותו פורמט של כרטיס (למשל GFORCE) וכיו"ב? אז איך אני אמור לדעת מאיזה חברה לקנות כרטיס ג'יפורס או רדאון? ומי החליט על השמות הללו של הכרטיסים? והאם השמות הללו אמורים לייצג משהו, או שזה "סתם" שם? למשל, מה אני אמור לדעת אם כרטיס הוא ג'יפורס, ולהבדיל - רדאון? בנוסף, נתקלתי במקרים בהם יש אותו מספר כרטיס, אבל יש בהם שוני. למשל: 1. כרטיס מסך מבית GIGABYTE דגם ATI RADEON 9250 128Mb 64 bit DVI bulk לעומת, 2. ATI RADEON 9250 128 mb BULK VIVO 128Bit TV-OUT DVI אז איך אני אמור לדעת שאני לא קונה כרטיס כזה שבסוף עלול שלא להתאים למחשב שלי? אני למשל, אחרי שהכרטיס שלי כנראה התבשל, קיבלתי …
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, הלך לי הכרטיס מסך ואני מחפש לקנות משהו לא יקר מידי ב-KSP עם ביצועים שווי ערך פחות או יותר ל8600GT הלוח אם שלי זה ASUS P5B DELUXE מעבד E6600 אשמח להמלצות! ואשמח גם המלצה לכרטיס ב200-300 שקל אם הכרטיס ששווה ערך ל6600GT יקר זה מחשב שלא אחזיק עוד הרבה זמן ולא רוצה להשקיע יותר מידי, מצד שני אני רוצה מוצר איכותי וטוב תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם כרטיס מסך זה? איך אפשר לוודא לפני קניה שזיכרון 512MB, ולא 256MB?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני יש לי RTX2060 ואני רוצה לשדרג ל-RTX3070 יש לי את הספק הבא האם הוא מתאים
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר למדוד את הטמפ של המעבד הגרפי והזיכרונות בדרך תוכנתית או רק עם חישן חיצוני.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי מסך LG L1970HR וכרטיס מסך PX6600 של חברת LEADTEK הבעיה שלי היא שברזולוציות הגבוהות אני לא מקבל רזולוצית ביניים של 1280X960 ובמסך CRT כן ב lcd אני מקבל את הרזולוציות האלה: 1280x1024 1024x768 800x600 640x480 הראשונה זה קטן מידי אבל איכותי וה 1024x768 מה שאני עובד עכשיו קצת גדול ולא ממש איכותי חשבתי להחליף לכרטיס מסך אחר שיתן לי את הרזולוצית ביניים כי אני לא מקבל אותה והיא הכי נוחה לצפייה (הדרייבר של nvidia מותקן כמו שצריך וגם של המסך.. וגם דיברתי עם חברת lg זה קשור בכרטיס מסך זה בטוח..) מה אתם מציעים? ואם להחליף כרטיס אני רוצה כרטיס תואם.. תודהה
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קודם כל, חג שמח . ברשותי המפרט הבא: Q660 2.4 G0 INTEL DP35DP GainWard 8800GTS 512MB G92 Kingston 4GB 800MHZ CL5 antec 300 SeaSonic 500-HT המחשב נקנה לפני שנתיים וחצי והיה עם מארז גרוע של INTEL שמקבלים עם אינטל, וגם עם ספק כוח TT 400W שבקושי החזיק את המערכת, לאחר שנתיים וחצי המחשב הועבר אליי מאחי הקטן והחלטתי לעשות שינוי למחשב שכולל מארז + ספק כוח, תחילה כשרק קיבלנו את המחשב התוצאה שלו ב3DMARK06 הייתה 12,080 - הכי גבוהה. לאחר השינוי שעשיתי לעיל(ANTEC 300 + 500HT) התקנתי WIN7 32BIT והתוצאה הייתה 12.3K - שממש שימח אותי שהיא עלתה למרות שלא בגלל זה עשיתי את השינוי. את המחשב הרכבתי בעצמי, והכל עבד פיקס. הבעיה שהחיבור הקידמי השמע לא עבד - אוזניות/מיקרופון, אז ניסיתי לחבר…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=33043 עד כמה חזק ומשתלם נחשב הכרטיס הזה והאם כדאי להוסיף עוד כמה גרושים ולצאת עם כרטיס יותר חזק (למטרות גיימינג כמובן)? תודה!
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ראיתי כתבה באתר על המתאם הזה ויש לי כמה שאלות: האם הוא כבר נמכר בארץ? אם כן באיזה חנויות ובכמה? הוא מפחית מביצועי הכרטיס? האם הוא תומך רק בלוחות האם וכרטיסי המסך של אלבטרון היצרנית? קראתי שהוא תומך בכרטיסי ג'י-פורס 6800 בין היתר. האם הכוונה לכל ליין כרטיסי ה-6800? ז"א גם גרסאות האולטרה וה-GT של ה-6800? ההתקנה פשוטה או מסובכת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הבעיה ככה.. לדוגמא במשחק ספלינטר סל החדש תוך כדי משחק .. כאילו שהכרטטיס אחרי מאמץ גדול המחשב קורס.. הוא קורס ב2 דרכים.. לא דרך קבועה: 1. פתאום אני רואה על המסך מלא פיקסלים בכל מיני צבעים בעיקר ורוד/סגול.. וברקע המשחק עובד אבל עם כל הפיקסלים וזה מתגבר כל מזעור (alt+tab) בשביל לסגור בסיים משימא אך יש לי את אותם פיקסלים גם על השולחן עבודה ומסביב לחלונות ואייקונים וזה מסתדר רק אחרי שאני עושה הפעלה מחדש.... 2. קריסה (ריסט) .. המשחק נתקע.. אני רואה את אוותם פיקסלים ואז הוא מציג לי מסך כחול ועושה ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה? המרפט שלי הוא: intel core 2 duo E8500 3.16ghz 64bit mother board: intel MS-7519 p45 4 gb ddr2 cl5-5-5ddr2800 5 Nvidia GeFroce 9800GT 512 Gddr3 נ.ב: אחרי שעש…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי SAPPHAIRE RADEON 7850 והגבול של התדר CORE CLOCK שלו זה 1050 ושל הMEMORY זה 1450 עכשיו אם אני מגיע למקסימום שזה 1050@1450 לאיזה רמה של ביצועים אני יגיע? אני יעקוף את GTX 570? והאם כדאי בכלל להגיע למקסימום? כי אין אפשרות להשים מתחים בכרטיס
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300 GT הוא נמצא אצלי בשימוש כשנתיים וחצי ואני מעוניין למכור אותו כמה הוא שווה? ואיפה לדעתכם אני יכול להצליח למכור אותו?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-