כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הדרייבר 3.8 אך אני רואה אותא באנגלית כיצד אפשר להפוך אותו לעברית? כוון שהוא תומך ב-24 שפות כiלל עיברית! בתודה מראש אלעד
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני חושב ש-RADEON 9800 הכי טוב אבל יש כאלה שאומרים GEFORCE FX 5900 הכי טוב
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני יודע שיש צורך בעידקון ביוס לצורך כך, או שיש להשתמש בRIVATUNER חדש ולאפשר אופציה זו. מי שעשה שיומר את דעתו. מה בנוגע לקירור ? - הבנתי שקשה לשים לו HSF משום שיש לו SHIM שמגן על הGPU - דבר נוסף חיבור המתח מפריע לשים HS לזיכרון. אם מישהו עשה OC שיומר איך קירר ולאיזה תוצעה הגיע
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מדברים פה על מכל מני תוכנות טרידי מרק וכל מני משהו יכל לתת לי הסבר קצר על התוכנות הללו בבקשה יש לי כרטיס מסך די טובGF4 TI 4200 8X אבל במשחקים הוא לא מחליק לי ממש תדמויות עדיין יש קוים זעירים מסביב האים התוכנות הללו קשורות לעניין
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי אינטל פנטיול 4 2600 , 512 RAM , גם 80 GB כונן קשיח ושאר "חמוצים".. לפני כ4 חודשים שידרגתי לכרטיס מסך חדש ( RADEON 9600XT TV,DVI 128MB ) המחשב היה בסדר גמור עד שהתקנו אותו ( בנוסף אליו התקנו מאוורר ) כך שמאז התקנת כרטיס המסך והמאוורר המחשב התחיל להתחמם יותר מהם ( הרבה יותר מהר ) זה לא ממש שינה לי חוץ מזה שהמארז "להט" .. עד לפני כשבוע שהמאיץ הגרפי התחיל להתחרפן.. אחרי שהמחשב דולק יותר מבסביבות ה5 שעות , הוא ממש רותח אבל גם התצוגה מתחילה "למות" *יש לציין שהכרטיס עדיין באחריות *יש לציין שזו לא בעיה במסך הוא עובד בסדר גמור *יש לציין שהכרטיס עלה בזמנו 840 ש"ח *יש שוב לציין שהכרטיס נקנה בKSP ( סניף חיפה ) תמונות : זה מה שקורה כאשר המחשב מתחמם ( רק שה…
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום הציתי לדעת באיזו טחנולגיה הכרטיס הזה GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail - 2Y Warranty הוא נמצא במפרטים מומליצים הוא AGP או PCI-Express תודה לכול העונים
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי 9800 פרו של 3DCLUB משום מה אין איזו תוכנה בפנים של tune האם אני אמור לקבל אולי בכלל אין כזאת יצוין שהקופסא הגיע מקורית וסגורה באריזה המקורית
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות להוסיף 200 שקל ולהחליף תX800XL שלי ב7800GT עכשיו איך הכרטיס הזה ..הוא חדש אז פחדתי שהיו בעיות גם איתו מה אתם אומרים
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי ארד דיסק שעושה בעיות אם החשמל יכול להיות שהוא גורם גל לבעיות גרפיקה כי שאני מצליח להפעיל יש קווים אדומים מעצבנים וקצת נקודות ירוקות אני הייתי בטוח שזה בגלל הכרטיס מסך עד שראיתי שהארד דיסק עושה בעיות אם הספק וצרים לנסות כמה פעמים עד שהמחשב נידלק אבל שאני מוציא תארד דיסק הספק פועל מצוין אבל אין לי איך לבדוק תכרטיס מסך [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
המממ.. משהו מוזר, הזזתי את המסך לפינה בשולחן ועכשיו הצד הימני העליון של המסך דהוי מעט בהשוואה לשאר המסך, ניסיתי להזיז חזרה וזה לא עוזר....
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, פתחתי את הנושא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322110.0 במפרטים והומלץ לי על: SPARKLE PCI-EX GEFORCE 8500GT 512MB PASSIVE COOLING הציעו לי לפתוח נושא פה בנוגע לכרטיס מסך ספציפית. הדרישות שלי: בנוסף, שכחתי לציין שאני רוצה VIVO. יש לכם המלצות אחרות, או להשאר עם ההצעה הנוכחית? תודה.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מפרט: מעבד אינטל פנטיום 4 CPU 3.00GHz לוח AGP PCI IMB USB i2c/SMBus 1 ג'יגה זיכרון RAM הבעיה היא שאין לי חיבור PCI-E. יש למישהו המלצה?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ₪729 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ₪526 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ₪2327 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ₪767 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪380 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ₪574 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ₪403 מחיר סופי לאחר הנחה: ₪5566 (שווי ההנחה: ₪140) אז הוא יחזיק את המסך או שכדאי להשקיע בכרטיס אחר …
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום עכשו אני משחק halo 2 ב ויסטה וזה משחק פצצות ממליץ לכולם לשחק בו
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
פניתי ל IQPC והם תיקנו את הטעות. המחיר הנכון הוא 1152 שקל. הם אמרו שיחזרו אלי אבל אין טעם כבר במחיר זה.
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הוא יהיה בין החלשים במישחקים של דווירקס 10 ? שווה ליקנות אותו ? או לחכות עוד איזה חצי שנה שיצא משהו שמיתגבר על הדווירקס 10 .. אני רוצה לשחק מישחקי דווירקס 10 על גרפיקה HIGH השאלה עם 8800 ultra הוא באמת טוב כמו שאומרים לגבי המישחקים שיהיו בעתיד ..?
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
http://en.expreview.com/?p=160 שלום אנשים. כפי שאתם רואים בלינק הבא - בקרוב יוצאים כרטיסי 8800GS. מה שמעניין אותי זה ה 8800GS עם ה 768MB זיכרון. על פניו נראה שהוא יהיה כמעט זהה בביצועים ל 8800GT 512 (פחות ROPS אבל מהירויות יותר גבוהות יותר בליבה, בזיכרון ובשיידר קלוק). השאלה היא אם אוכל להשיגו במחיר זול יותר - האם כדאי? ה 768 מגה זיכרון כדאיים יותר ברזולוציות גבוהות עם AA ו AF גבוהים ככל האפשר?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Super 1024MB PCIe ¤1331 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28610 כשהסתכלתי בכתבה באיזשהו אתר כאשר יצא ה9400 ראיתי השוואה בין כמה כרטיסי מסך בנוגע לFPS שלהם במשחקים שונים כגון CRYSIS וכדומה. וראיתי ירידה ניכרת בביצועים של ה8800GT 256MB אז ראיתי שזה משפיע אז רציתי לשאול אם שווה לקחת את הכרטיס הזה..
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
סדר המחירים שלהם די דומה... אבל ה 2600 תומך dx10 וה7600 מפגין ביצועים יותר טובים... מה עדיף? כעקרון... לא גיימר גדול, אבל בכל זאת משחק במשחקים פה ושם גם חדשים גם ישנים... יותר עדיפות לפוטושופ בעיקר, ועבודה מהירה באופיס הרגיל גם כן....
-
- 14 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום כפתרון למסך התקול שלי(צהוב, כנראה כבל לא טוב) חשבתי לקנות F700B יד שנייה מפני שאין נתונים עליו באינטרנט ובאתר של LG כבר הוציאו אותו חשבתי לשאול אתכם מה דעתכם על המסך ? מה הרזולוציה המקסימלית שניתנת לשים במסך עם קצב רענון של 85Hz ? שווה לקנות מסך כזה ישן יד שנייה? כלומר גם אם הוא תקין לחלוטין, מה התוחלת חיים של מסך כזה בערך ? כי חבל שאני יעשה את ההשקעה ואחרי חודש הוא גם יתקלקל אותם שאלות לגבי ה-MAG והאם הוא עדיף? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
-
תוצאות של צמד הדגמים החדשים מבית AMD הגיעו אל מאגר הנתונים של מבחני ה-3DMark השונים, ומגלים לנו לאילו ביצועים נוכל לצפות במחירים של 200 דולר ופחות בעידן החדש עד סוף החודש אנחנו אמורים לקבל את מלוא הפרטים הטכניים ואולי אפילו לזכות בהזדמנות לרכישה ממשית, אך בינתיים – אנחנו נאלצים להמשיך ולהסתמך על הדלפות ופרטים חצי-רשמיים בכל הנוגע לכרטיסי המסך החדשים והמסקרנים של AMD, שמבטיחים לעשות את המהפכה שלה השוק הבינוני-נמוך היה זקוק. בהתבסס על תוצאות חדשות שעלו למאגרי הנתונים של מבחני ה-3DMark Fire Strike וה-3DMark 11, ובהתבסס על נתונים שצויינו באופן רשמי בידי AMD בעצמה במצגת שהוצגה לעולם לפני כמה ימים, באתריםvideocardz.com ו-tweakers.net הרכיבו פרופיל עבור דגמי ה-Radeon R…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-