כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
התקציב שלי הוא גג 500 ש"ח ואלו הכרטיסים שיש בטווח המחירים שלי לכן אבקש לדעת איזה יותר טוב והאם ההשקעה(ההפרש בינהם הוא 100 ש"ח)כדאית
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש...הוא יהיה מיועד למשחקים בעיקר וגם סרטים אינטרנט וכו'... בקרוב אני אעבד על מפרט...אבל כעת אני רוצה להתייעץ בקשר לכרטיס מסך.. המטרה שלי היא כרטיס של PCIEXPRESS שיהיה חזק למשחקים... מצד שני אני לא רוצה להשקיע יותר מדי מכיוון שבקרוב יצאו משחקים כמו QUAKE4 שידרשו כרטיסים ברמות גבוהות ואז אני אצטרך כבר לשדרג... אז השאלה מה אתם מציעים...בוא נניח שאני יכול להשקיע 1200 ש"ח עד 2200 ש"ח כאשר נראה לי שזה יהיה מוגזם בשביל זה... אם יש משהו באמצע זה יהיה מעולה ב1500-1700 אבל השאלה אם הוא יתן יותר תמורה מכרטיס ב1200, כמו ה6600GT... תודה לעוזרים, מצפה לתשובות.
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
msi 9800 pro 128 mb או xfx 6800 128 mb תענו מהר ככל האפשר!!!
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1000 שקל והדרישות הם. שיריץ משחקים כמו שצריך על הגדרות סבבה. שיהיה לו DDR3 וזכרון 1 גיגה. תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום רציתי לידעה אתכם על זה! נשמעו הרבה שמועות לאחרונה שה-HD4870 לא יגיע אלינו בקרוב, והשקתו תיהיה רק ב-8 ביולי, אך בינתיים ההשקה מובטחת למחר. חברת Force3D כבר היום הציגה את כרטיסיה, HD4850 ו-HD4870 אך כמובן שאותנו יעניין בעיקר ביצועיו של כרטיס ה-HD4870 החדש, לאחר שטעמנו מביקורות שונות של ה-HD4850. HD4870 של החברה יכיל כמובן זכרון חדש לראשונה מסוג GDDR5 בנפח של 512MB, תדר של 750MHZ לליבה ו-3600MHZ (אפקטיביים) לזכרונות (!!). בנוסף לכך גודל בקר הזכרון יהיה 256bit.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שאלה ראשונה: אח שלי קנה מחשב חדש דנדש שעלה לא מעט ואני מתחיל לחשוב שאולי עבדו עליו שם! למה הוא קנה כרטיס FX5200 שאני יודע שהוא לא פצצה אבל הוא ביקש כרטיס 256MB של NVIDIA ונתנו לו את זה...אחרי בירורים שעשיתי גיליתי ש ה FX5200 הוא בכלל 128 ולא 256 אבל שאני פותח את מאפייני NVIEW של NVIDIA כתוב שם סוג אפיק AGP 8 וזכרון פנימי 256MB שגם אותי זה דיי הפתיע! אז איך תסבירו את זה שהמוכר של המחשב שלו והמאפיינים במחשב שלו הם היחידים שטוענים שהכרטיס הזה הוא 256 ולא 128 כמו שכל החנויות והאינטרנט כולם טוענים?! אולי יש כמה דגמים שאני לא יודע עליהם? וכן זה בטוח FX5200 ! שאלה שנייה: אני קונה מחשב עזבו תמפרט..ולדעתי עלה הרבה מאד למחשב ללא מסך...P4 3.0 64 bit 160 GB sata2 עניינים...כל החידוש…
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
http://www.station-drivers.com/page/atidriv.htm מי שרוצה לנסות... אני מוריד עכשיו שימו לב השימוש אל אחריותכם בלבד!! האתר קצת איטי תחכו... ועוד דרייבר הפעם לכרטיסי נוידיה שמופיע באתר שלהם!! 61.77 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_61.77 פה זה כבר לא בטא אז אין מה להזהיר!! תהנו
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי קצת בעיות במשחקים (MEDEVIL II ), הכל קצת מקרטע גם בהגדרות בינוניות... הכרטיס מומהר מהמפעל, יש מה לעשות O.C ? יש טעם? אני קצת מפחד... מה דעתכם על הכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hd48670 נתון להרגע אני מנצל את שתי היציאות dvi ו-vga. יש לי מסך קטן של 5.5 אינץ שהשתמשתי בו בעבר לפני שהיה לי שני מסכים, ניסיתי להשתמש בשלושת היציאות במקביל ללא הצלחה. מישהו מכיר דרך לנצל את s-video גם ?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים דיברו כאן על "הקרנה" על קיר ממסך LCD מפורק. לפני כן, דיברו על שיטות להקרין ממסך רגיל על קיר. כמובן כולנו התעניינו,והתלהבנו. קיבלתי אומץ פירקתי מסך והצלחתי, עדיין יש קשיים אבל אשמח להעלות לכאן "פרוייקט מצולם" (תמונה+שלבים בכתב), אך בעיה- אני לא לא יודע/מצליח להעלות תמונה. נכון אולי זה גם קשור למודינג, אבל זה עניין יותר של תצוגה. מישהו יכול להסביר לי? האם התמונה יכולה להיות במחשב שלי רגיל (כמו שיש באתרים "עיון"), או שהיא חייבת להיות ברשת באתר מסויים? אם כן, איפה לשים אותם? עזרו לי כדי להראות לכם כמה שיותר מהר. תודה
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בידי כרטיס ATI Radeon 9600pro תושבת AGP. אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבו לוח האם בעל תושבת PCI-E והוצע לי הכרטיס Geforce 7300GS. אני לא יודע איך הוא בהשוואה לATI שלי, מפני שאני צריך כרטיס יותר חזק (המחשב לא מיועד בשבילי, במחשב המיועד לי אני מזמין 7600GT). האם הוא חזק יותר באופן משמעותי מהR9600P, ואם הוא די דומה, מה בנוגע ל7600GS? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, הייתה לי מערכת עם e8400 ו 4870x2 שקניתי לפני כ 4-5 שנים. עכשיו הכרטיס התקלקל ואני צריך כרטיס שיריץ הכל בלי שום מצמוץ אבל לא כולל גיימינג. אני כבר שנים שלא משחק במשחקים, העיקר שמולטיטסקינג, כולל סרטים FHD, פוטושופ, אינטרנט עם מלא טאבים, ותוכנות לתכנות וסביבות כמו visual studio יעבדו חלק. האם ניתן למצוא משהו כזה במחיר שפוי יחסית? 500 יספיק? http://skypc.co.il/pl_product~R675SL1GI~8~0.htm איך הכרטיס הזה? תודב רבה.
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי בעיה מסוימת !... אז ככה... אני מתלבט מה עלי לקנות האם ASUS ATI RADEON X600 XT Video Card, או את ה ATI 9800XT 256MB הסיבה שאני מתלבט היא שקראתי שהכרטיס של ASUS יותר מהיר גם מבחינת Chipset/Core Speed וגם Memory/Effective Speed. הביצועים שלו הם Chipset/Core Speed: ATI Radeon X600XT/503MHz ו Memory/Effective Speed: 128MB DDR/736MHz האומנם יש לו זיכרון נמוך יותר אבל למה יש יותר משמעות.? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. אני ממש צריך עזרה. יש לי בעיה בכרטיס מסך וחברת IVORY לא מוכנה להחליף לי אותו. אני אסביר את הבעיה: יש לי כרטיס מסך 7600gs 256MB של inno3D, עכשיו תמיד, בכל משחק שאני משחק אחרי 10 דקות מופיעים לי ארטיפקטים (המשחקים הם: דום 3, נד פור ספיד MW, הנסיך הפרסי 3/2, GTASA ו-NBA2007. בנוסף המשחק מתחיל לפעול לי מהר מידי- הכוונה היא לא לקצב פריימים גבוה אלא לקפיצות מעצבנות. ובנוסף הכרטיס שלי סוחב משחקים בהגדרות יותר נמוכות מהרגיל משאר הכרטיסים ברמה שלו. עכשיו אני משחק עם קצב רענון של 75MHZ, עם מארז פתוח (כדי שהוא לא יתחמם ושתהיה זרימת אוויר יותר טובה במארז), אני מכוון בדרייבר את הביצועים של הכרטיס ל"ביצועים" ולא ל"איכות", אני ממש שונא אותם. המוחר (שיש לי חשדות שהוא לא ממש מבין)…
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום.. קניתי לפני יומיים מחשב חדש, ואיתו את המשחק BioShock. יש לי בעיה מוזרה שכשאני משחק במשחק, אז לפעמים יש תקיעות קטנות ומעצבנות, במיוחד שאני משחק על רזולוציה נמוכה כל כך (1024 * 1280). המפרט: Intel Core 2 Quad Q6700 @ 2.66 GHz GIGABYTE Ep43 DS3L Twintech GeForce 9800 GTX בקיצור.. יש תקיעות מציקות כאלה.. זה בעיקר קורה כשאני מגיע למקומות חדשים והמחשב צריך "לטעון" קטעים חדשים במשחק.. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אז יש לי מחשב פנטיום ארבעה מעבד 2.4 משחקים עובדים על המחשב שלי מצויין אבל הכרטיס מסך שיש הוא geforce 4mx ddr לא זכור לי כמה ועכשיו ידוע לי ש ti זה ביצועים מקסימלים נותן יופי יותר למשחק כרטיס מסך פצצה אבל אני רוצה ללכת בכייון הראדון עכשיו יש ברשותי עד 1300 שקל כדי לקנות כריס מסך טוב על איזה אתם אומרים כדי לי? [glow=red,2,300]תודה מראש לעוזרים[/glow] ועוד משהו כמה כסף הוא עולה?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קיבלתי רדאון 8500LE ונתתי תמורתו את ה גיפורס 2 MX400 שלי + מחשב פנטיום 3 450 ללא HD וללא CD עסקה טובה ? בכל מקרה איך אני יכול לבצע אוברקלוקינג ל 8500 מבלי להשקיע יותר מדי ומבלי לגרום לנזק כלשהוא או התחממות. הכרטיס שלי הוא powered by ATI ולא built והאם זה משנה - אני לא יודע את שם החברה כי זה לא מצוין על הכרטיס או הקופסא. בברכה.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי: i5 3570K @ 4.2GHZ GA-D3H 2X2gb DDR3 1333mhz G.skill Gainword GTX260 216SP goldensample מסך סמסונג 22 אינץ 1680*1050 SeaSonic 500W עם כמה שהכרטיס ישן, הוא למען האמת מריץ כל דבר על המקסימום פרט לBF3, שעובד בסדר פרט לשרתים עמוסים מהרגיל, על הגדרות מדיום ומטה. כמו כן, מקרייסיס 3 אני יכול לשכוח, שלא לדבר על המשחקים העתידים לצאת השנה.. אז ראיתי כמה אטרקטיביים המחירים בקניה הקבוצתית ואשמח להתייעץ איתכם ולהזמין כבר היום. הקריטריון הכי חשוב עבורי הוא כמה שיותר bang for buck - תמורה לכסף. אם תוספת של 200 ש"ח מ7850 ל7870, לצרכים שלי ועם הרזולוציה הממוצעת של המסך שלי אכן שווה את ההפרשי במחיר, אשמח לדעת. אחרת, אני בהחלט מעדיף לחסוך את הכסף הזה. ראוי לציין שאני הולך…
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300 GT הוא נמצא אצלי בשימוש כשנתיים וחצי ואני מעוניין למכור אותו כמה הוא שווה? ואיפה לדעתכם אני יכול להצליח למכור אותו?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב. ברשותי מחשב נייח להלן נתונים המחשב לא הכי חדש אלו הנתונים. Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz זיכרון 16 RAM צג BenQ GW2255 כרטיס מסך nvidia geforce GTX 960 רזולוציה 1920*1080 אני מנסה לשחק במשחק Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered למעשב בהתחלה לא הצלחתי בכלל, עכשיו אחרי שהסרתי והתקנתי מחדש ידנית דרייבר מעודכן, הצלחתי לשחק חלק נכבד, אבל שוב חוזרת התקלה. מה התקלה? המסך נתקע ומתנתק, ואז מופיעה הודעה שהמסך מנותק, כמו למשל שתנתק את המסך מהחשב , כתוב שקבל HDMI לא מחובר. אני מצרף ניטור של תוכנת hwinfo , בקובץ PDF או בקישור הבא באקסל. אני מדגיש שלא עשיתי בתוכנה עצירה לניטור כי אין לי גישה אחר…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מי שלא יודע או לא מכיר סופט מוד הופך נמשל ראידון 9700 פרו אז כתוב 9800 זה קצת משפר .. אך שהוא את הביצועים ..., בכל אופן יש אותם באומגה אני אחרי פירמוט והתקנתי את הדרייברים הרגילים 5.2 האם יש ? אומגה 5.2? ... תודה.
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כזאת ?! ואם אני כבר שואל מהיא טמפ לכרטיס מסך ?! במאץ כרטיס טוב כמו ראידון 9700 פרו או 9800
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD 20 אינץ' רחב של סמסונג (206BW) משום מה יש לי בעיה להגדיר את הרזולוציה בפורמט של 16:9. בהגדרות של הכרטיס מסך יש לי רק אופציות של 4:3 , מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם מעבד gtx 285 רציתי לדעת איזה כרטיסים אחרים ייתנו לי ביצועים טובים יותר בלפחות 20%. אני שוקל לקנות.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני אוטוטו קונה מחשב נייד, אבל יש לי התלבטות. לאחד יש כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 ולשני היותר טוב שאותו אני רוצה לקנות יש Nvidia® GeforceTM 310M, 512MB Graphics אני גיימר ממוצע, וקראתי קצת לגבי הכרטיסי מסך האלה ואני מודע לכך שהם לא חזקים במיוחד אבל יהיו בסדר בשבילי בכל אופן. השאלה שלי היא כזו קראתי שאין משמעות כל כך לכרטיסים כאלה בכל מה שקשור לזיכרון שלהם......וזה לא מהותי בכלל, האם זה נכון? השאלה השניה... הכרטיס הראשון תומך ב DIRECTX 11 והשני ב DIRECTX 10.1.... השאלה עד כמה זה מפריע בטווח הרחוק?? האם עוד שנה וחצי אני לא אוכל להעלות עוד משחקים שיתמכו ב DIRECT X 11?? מאד חשובה לי תשובה מקצועית, כי על זה הקניה יכולה ליפול. תודה על התשובות!!
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-