עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ספקית ניידי גיימינג סקנדינבית מציגה דגם ראשון עם כרטיס המסך הנייד העוצמתי ביותר מהדור החדש של NVIDIA, ומספקת לנו אישור לכמה מהדיווחים אודות מאפיינים ותאריך ההשקה המיועד שלו בתערוכת Computex 2016 קיבלנו מגוון חצאי פרטים והכרזות עמומות אודות מה שעתידות להציע לנו הגירסאות הניידות הראשונות של ארכיטקטורת ה-Pascal העוצמתית והיעילה עד מאוד מבית NVIDIA – וכעת עוד חלק בפאזל המסקרן הזה מגיע תודות למשווקת ניידי גיימינג שבדית בשם IVY. אותה IVY המדוברת הוסיפה לאתר הרשמי שלה דגם חדש, אשר זמין לרכישה מוקדמת כבר עכשיו עם משלוחים ראשונים שאמורים לצאת לדרך ב-29 ביולי 2016 – והוא מתבסס על כרטיס ה-GeForce GTX 1080M, עם 8GB של זכרון GDDR5 גראפי. הנייד עצמו הוא כנראה לא יו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dids22,

תראו בתרד הזה כתוב תטמפ' שיש לאנשים עם הכרטיס xfx 6600 gt http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=126835.0 הקיצר גם לי יש אבללי יש 20 מעלות יותר בidle לכולם היה 40 ולי 60 ובLoad להם היה 60 ולי 80 אז מה אתם מציעים לעשות?? ולהחליף קרור??מה אתם מציעים? ללכת להתלונן בחנות שכנראה יש בעיה במאורר של הכ. מסך או שזה בסדר ככה המעלות?

• 60 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by Mazumotte,

כי זאת תהייה ממש באסה. אני צריך כרטיס חדש וברגע שהמחיר ירד קרוב יותר ל-1000 ש"ח אני אקנה אותו-אלא אם כן הוא מוגבל ע"י המעבד... אז הוא מוגבל או לא? תודה לכל העוזרים

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by R_G,

שלום לכולם! קניתי את המע' הבאה: http://www.zed.co.il/Category.asp?CategoryID=23 (הראשונה, הכי זולה), לצרכים משרדיים בעיקר.. רק קניתי עם הלוח אם של אסוס (לא מתוך חשק עז לשדרוג, אלא כי פשוט לא היה להם במלאי הדגם "הפשוט יותר").. לפי מה שראיתי ברשת, החיבור של הלוח אם הינו PCI-E יש לי כרטיס מסך נוסף geforce 5200, ואני לא לא ממש מצליח למצוא באינטרנט האם הוא יתחבר.. האם הוא PCI-E או שאולי AGP.. האם זה יתאים? (זאת בעיה בשבילי פשוט לבדוק כי הכ. מסך לא אצלי.. אז אני חייב לדעת אם זה כן או לא..) אני פשוט מחפש כ. מסך זול ופשוט, שיתאים לצרכים מאוד בסיסים, סטייל סימס 1/2.. (וגם זה בהגזמה).. אפילו יד שנייה.. לצערי אני לא ממש מוצא כרגע.. (גם אני מחפש עוד זיכרון 1024 DDR2 667, אבל זה כבר ס…

• 12 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by tomerco,

שלום לא מזמן רכשתי את ה sapphire x1600pro agp 512mb עכשיו הכרטיס לא עבד טוב.. הוא ריצד לי ועבד גרוע.. נכנסתי לאתר של sapphire לפורומים ומצאתי אלפי פניות מאלפי משתמשים שיש להם את הx1600 pro לאפיק הAGP וחווים בעיות דומות.. כרגע לפי איך שזה נראה..יש בעיה עם הsapphire x1600pro agp בכמעט כל motherboard! כדי לא לשאת בהוצאות שכרוכות בהחזרת הכרטיסים האלו מהלקוחות לחברה, sapphire לא יצאה בהודעה רשמית שהכרטיס אכן בעייתי והיא ממשיכה למכור אותו! אני פניתי לsapphire וקיבלתי תשובה כי אני צריך לבצע Bios update לכרטיס מסך! אני לא מאמין כי sapphire ירצו לצאת בהודעה כי כל המשתמשים שרכשו את הכרטיס יצטרכו לבצע Bios update ולכן זה סקנדל! הנה קישור להודעה שלי: http://www.sapphiretech.com/en/f…

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  6. זו בטח שאלה שחוזרת כאן כל יומיים מחדש, אבל כל מקרה קצת שונה.. אז לעניין: יש לי לוח אם Intel D845PESV, שקניתי לפני כשנתיים. כרטיס המסך שלי כרגע הוא GeForce2 200MX 32MB. הבעיה מתחילה בכך שזהו כרטיס בן 3+ שנים, ואפילו משחקים כמו TMNT או KOTOR צריך להריץ על דרישות המינימום וגם אז עדיין יש קטנים שהמשחק קופא לפעמים (במקומות יותר עמוסים גראפית). אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב - שיהיה אפשר להריץ בו משחקים חדשים על רמת פירוט סבירה או יותר מזה, וגם שיחזיק לפחות לעוד שנה וחצי - שנתיים.. חוץ מזה, הוא צריך להתאים ללוח האם הנ"ל, מבלי לעבור את סף ה- 500-700 ש"ח. למישהו יש רעיונות? תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by kined_of,

תגידו מה זה SE? ושווה לי ליקנות עכשיו את הכרטיס הזה? אני משחק בהרבה משחקי מחשב חדשים

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by see4,

שלום , אני קונה כרטיס זה מ EBAY , כבר זכיתי נשאר רק לשלם , האם כרטיס זה טוב , האם מחיר טוב , יש איזה כרטיס יותר טוב בסביבות מחיר זה ... תודה .... נתוני מחשב : Intel Pentium 4 2GH 384 MB זיכרון

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הסתכלתי לא ראיתי יש למשהו ליניקים

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  10. רכשתי לחברה שלי לפניי יומיים את הכרטיס והוא אמור להגיע מחר. האם יש עם כול סדרת ה 4XX בעיה או בצ'יפ ספציפי ? זה מתחיל להפחיד אותי

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by Rockstatement10,

יש לי חבר שמתכנן לשדרג כרטיס מסך ושני אלו הכי יתאימו למסגרת התקציב, הבנתי ש-RX 460 אמור להיות חזק יותר אבל במבחנים הבנתי דווקא שהכרטיס השני עדיף ממנו. איזה עדיף יותר? או שאולי בכלל כדאי ללכת על GTX 950 או R9 270?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. שלום רציתי לדעת מה ייתן ביצועים טובים ויתר SLI של 8800 640 או GTX ULTRA לא מתכוון לקנות כמובן אלה שאלה מתוך סקרנות

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  13. הבעייה היא במתאם שהייה לי בין SRT ל SVIDEO.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  14. Started by evman007,

ראיתי את ה X700PRO בלוגיק במחיר כמעט אותו דבר כמו ה6600. ה X700PRO אמור להיות טוב יותר לא?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אז ככה..יש לי מסך CRT יחסית ישן אבל פעם הוא היה בין הטובים..זה מסך של ViewSonic דגם:Professional Series PF775 עכשיו בזמן האחרון(בסביבות החודש-חודשים)העניים שלי התחילו לכאוב רצח אחרי איזה חצי שעה עד שעה של פעולה במחשב בין אם זה משחק או גלישה באינטרנט או סתם להסתקל על המסך..וזה ממש מציק אני לא יכול להסתקל על המסך יותר מחצי שעה בלי שהעניים שלי יתחילו לכאוב התעיפו ויאדימו.. בהתחלה חשבתי שהשנה לי קצב הרענון ובגלל זה כל הבעיות אבל בדקתי וזה לא ככה..עכשיו אני על רזלוציה 1024*768 על 85 מגהרץ..(אין לי אפשרות מגהרץ גבוה יותר גם לא ברזלוציה נמוכה יותר..) אז השאלה שלי היא האם הבעיה היא במסך ואם כן איך אני פותר את זה?או שהבעיה היא אצלי? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  16. אורח
    Started by אורח,

עשיתי אוברקלוק אז אולי זה בגלל זה, איך אני יכול לעשות שזה יעלם, שזה יהיה רגיל?

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by The Ripper,

כשאני מעלה את המשחק אני מקבל לפעמים מסך אפור חלק וקטעים בודדים של גרפיקה מטושטשת, התמונה הכללית חלקה כלומר זה לא אוסף של קוביות. התופעה הזאת מתרחשת רק ב- far-cry ונפתרת כאשר אני מעלה מחדש את המחשב. חשבתי אולי זה קשור לדרייברים אבל אחרי שידרוג אין שינוי. האם הבעיה בכרטיס או שאולי זה קשור לזכרון או OS?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by Aviv C,

מכיוון שהכרטיס מסך הישן שלי התקלקל אני רוצה לקנות אחד חדש. הקודם שלי היה nVidia FX 5500. אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך טוב יותר באפיק AGPx8. אני לא גיימר כבד אבל אני משחק במחשב די הרבה (משהו כמו שעה וחצי ביום). את המפרט שלי אתם יכולים לראות בפרופיל משתמש שלי. יש לציין שיש לי מסך 19" LCD שאני משתמש בו ברזולוציה של 1024x1280. התקציב שלי הוא בסביבות ה- 1,000 ש"ח ועדיף אפילו פחות אלא אם כן הכרטיס הוא ממש טוב ושווה להשקיע בשבילו עוד כמה שקלים. יש לכם הצעות בשבילי?

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by sinister18,

מה יותר עדיף? והאם כדי כבר לקחת SAPPHIRE HD 4850 X2 2G? בתודה מראש...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. https://forums.geforce.com/default/topic/524985/geforce-drivers/official-nvidia-r310-70-whql-candidate-display-driver-feedback-thread-released-12-4-12-/1 ב-ח-י-י-ם לא היו לי בעיות עם הכרטיסים שלהם ופתאום אי אפשר לשחק במשחקים האחרונים יותר מעשר דקות מבלי לקבל ארטיפקטים וכל מיני קראשים ומסכים שחורים. אני מתחיל לשקול ברצינות לעבור למתחרה במפרט הבא שלי. זה פשוט לא נגמר...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. איפה אפשר לקנות GTX 1070/1060 במחיר Black Friday ? אני לא מצליח למצוא שום מחיר מוזל.. כנל למסכי 144HZ, אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מסכים בהנחות BLACK FRIDAY זה מאוד יעזור לי תודה.

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. Started by Seaninho10,

פתחתי את הת'רד הזה בשביל לקבל דעתכם על ההתלבטות.. POWERCOLOR באים עם שנה אחריות בעוד שספיר עם 3 שנים אחריות... ההבדל במחיר ביניהם עומד על משהו כמו 40 ש"ח.. מהחנויות שאני רוצה לקנות בהם.. לכן השאלה שלי היא כזאת... שווה לי לרכוש את הכרטיס של POWERCOLOR בהנחה שהאחריות שאני מקבל עליו היא רק לשנה או ששנה זה קצת מידי וללכת על על SAPPHIRE???

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכם, אני משדרג את המחשב שלי (1.8,512) למשהו קצת יותר רציני: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 AM2 MSI K9N Platinum nForce 570 Ultra AM2 Mushkin 1GB 512MBx2 High Performance HP2-5300 DDR2-667 העניין הוא כזה, אני לא משחק עם המחשב כרגע בכלל, אבל אני מעוניין בכרטיס מסך שיענה על הצרכים הבאים: 1. TV OUT 2. עיבוד של MPEG2 ו HDTV בכרטיס עצמו (פריסה) - ולא על חשבון המעבד. (* דחיסה של MPEG2 יש לי כבר בכרטיס PVR נפרד) וכמובן PCI Express x16. התקציב הוא עד 400 מקס'. במחשב הקיים יש לי כרטיס על ציפסט של NVIDIA ואני די מרוצה מהם, ומהסיבה הזאת ביקשתי מהחנות שאני מזמין ממנה שתמליץ לי על כרטיס פשוט וזול שעונה על מה שכתבתי מיקודם עם ציפסט של NVIDIA, אמר לי המוכר שאם אני רוצה פריסה בכרטיס…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  24. Started by Bug2000,

זה הכרטיס : http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8800gts_512.htm השאלה אם הליבה שלו היא G92 ? תודה.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by ilanb0,

מסתבר שכרטיס מסך שלי nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (Inno3D Tornado GeForce4 MX 440 with AGP 8x) עבד זמן רב ללא המאוורר (המאוורר נתקע). כמובן שזה גרם לבעיות במשחקים ולכן הילדים שלי הפסיקו לשחק במשחקים כגון סימס שדורש "מאמץ" מצד הכרטיס. לאחרונה, כשפרקתי את המארז ראיתי את הבעיה והחלפתי מאוורר. עם זאת, בזמן האחרון אני חווה יותר מדיי תקלות של כיבוי המסך שלי לשנייה, או בעיות של מסך כחול במחשב כשהמערכת מאתחלת עצמה. ביצעתי עידכון לדרייבר, אך הייתי רוצה לדעת האם יש דרך לבדוק התקינות של הכרטיס? אני מניח שהתשובה הלקונית תהיה להתקין אותו על מחשב אחר אבל האם יש דרך לבדוק התקינות באופן אחר? הכוונה לבדיקת מכשירים כזו או אחרת?

• 15 תגובות
    • 13.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.