עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Nemesis,

הי, קניתי MSI GeforceFX 6200 128TD, ומסתבר שהליבה שלו היא ה NV43 A4. Riva Tuner לא פותח כלום. האם יש דרך כלשהי להפעיל את ארבעת הצינורות? תודה.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש לאחי ויש בעיה עם הfps זהו מחשב i7 עם sli של שתי כרטיס מסך evga 260 הגירסא היותר חזקה שלהם... עכשיו יש לי משהו כמו 100 fps במשחק קאונטר סטרייק שבחשב הישן היה לי 130 וזה היה מחשב לפני חמש שנים... הורדתי את הדריבר מהאתר שלהם לפני כמה ימים והורדתי בהגרות את הsync למסך מה עוד צריך לשנות בהגדרות? יש לי ויסטה 64 ביט.. כמו כן מופיע לי מד בצבע ירוק רק כאשר אני נכנס למשחק ורשום לידו SLI והוא עולה ויורד כל הזמן איך אני מוריד את זה?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by digitalseeker,

שלום רב, בעבר רכשתי GF 7950GT 512MB AGP של חברת BFG , זה מה שיש לי היום ואני דווקא מרוצה מאוד , הוזמן מEBAY וממש בזיל וזול. עכשיו שוטטתי בEBAY שוב על מנת להשוות מחירים ל280 , והופה יש לBFG כרטיס 280 ב1500 ש"ח (פלוס מינוס) שאפשר לומר ממש במחיר של 260. השאלה היא , מדוע לא לקנות ? אני העלתי לבד לראש את נושא האחריות , פרט לזה יש למישהו עוד רעיון ?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by SciFi7,

אני צריך לדעת בבקשה אם ההבדלים בין asus en9400gt 1gb ו- asus en 9800gt 512MB משמעותי למשהו יש טבלה שמראה את ההפרשים או יכול להגיד לי אם ההבדלים משמעותיים ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by lightwave!,

כותרת ^^

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by yarindav,

שלום לכולם :] רכשתי מסך חדש בו יש יציאת חיבור לכבל HD כמו כן לכרטיס המסך שרכשתי, 9800gtx+ 1gb, קיבלתי מתאם בין יציאת DVI ליציאת HD, מכיוון שלכרטיס עצמו אין יציאה של HD. השאלה שלי היא אם כדאי לשים כבל HD במקום ה DVI. והאם זה משנה שבכרטיס מסך שלי אין חיבור לHD, רק מתאם. האם זה ישאיר את זה באיכות DVI? תודה רבה =]

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by PHOENIX18,

היי,אני מניח שהשאלה הזאת נחרשה,עשיתי חיפוש ומצאתי תוצאות שלא קשורות. בכל מקרה רציתי לדעת אם כרטיס גרפי בעל תמיכה בpci-e 2.0 יתמך בלוח שיש לו יציאה של pci-e x16 אבל שלא כתוב במפרט שלו שהוא תומך בpci-e 2.0? או שיש צורך להחליף לוח?. יש לי לוח מבוסס צ'יפסט p35.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by stone cold,

מי שחשב שרק לאינטל יהיה Ray Tracing פשוט טעה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=30523 תאמת היה צפוי מעניין מה AMD תציג ומתי יגיעו כרטיסים שמסוגלים לסחוב Ray Tracing בביצועים ומחיר נורמלי לערכתי ייקח לפחות שנתיים אם לא יותר

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by niva401,

האם למישהו יש נסיון עם כרטיס מסך זה? איך אפשר לוודא לפני קניה שזיכרון 512MB, ולא 256MB?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by xcalibur,

הבנתי שאני יכול לשים שני כרטיסים לא בהכרח מאותה חברה אך כן מאותו דגם. יש לי בורד עם 3-WAY SLI והייתי רוצה להוסיף כרטיס שני. ברשותי 260 GTX של EVGA וראיתי שיצאו גם מודלים "מומהרים" מאותו דגם. האם יש לי אפשרות לקנות כרטיס "מומהר" ולחבר אותו במערך? תודה

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by mafyoner,

יש הבדלים? או רק בתכולה של המארז שלו? הקירור שונה?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by royban,

שלום יש לי מעבד i5 4440 כרגע כרטיס מסך gtx650 רכשתי מסך חדש 144 hz 2k מעוניין לשגרג את הכרטיס מסך לשיםור הצפיה. אשמח להמלצה לכרטיס בהתאם למגבלות המעבד. תודה

13. אז ככה חברים יקרים יש לי 3 כרטיסי מסך שקיבלתי במתנה. 1. GigaByte Nvidia 9800GTX+ 1GB 2.Power Color Radeon HD5770 1GB Gigabyte GeForce GTS 450 1GB.3 הייתי שמח לדעת איזה מהם טוב יותר על מנת לחבר למחשב שלי. תודה רבה (:

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by spider272,

שלום לכולם יש לי תכרטיס מסך 4850 HDMI..רציתי לחבר אותו לטלוויזיה לסרטים.קראתי קצת ולא הבנתי תקטע עם המתאם..אם אני יחבר HD לHD זה יעביר סאונד לטלוויזיה? דרך אגב לא הגיע לי המתאם הנ''ל..כך שאם יש צורך במתאםכדי להעביר סאונד אם תוכלו רק לישלוח לי קישור איליו ב EBAY תודה!

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by eladteib,

הי שלום לכולם. יש לי מחשב עם מעבד INTEL i5-3470 3.20Ghz וכרטיס מסך של ATI דגם radeon HD 6570 בנוסף יש לי כרטיס מסך של Nvidia דגם g-force 8800 ultra מה משניהם עדיף למשחקים(בעל ביצועים יותר טובים) האם יש דרך לשלב בין השניים שיעבדו יחד כמו SLI או CROSSFIRE ׁ(אני יודע שאחד זה ATI והשני זה NVIDIA אבל עדין שווה לשאול) תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by haim85,

הכל עובד כמו שצריך תענוג אבל למה יש רעשים מהמסך כאשר אני מוציאת חיבור dvi הרעש ניפסק! כאשר גם משחק בהגדרות רצולוציה זה גם ניפסק לשניה וחוזר למה זה?בקיצור כאשר הdvi מחובר למסך! נ.ב קצת קשה לי לתאר תרע אבל ננסה בערך .. כמו ממיר שעובד dvd שמקריבים תאוזן יש רעש של פועל משהו כזה בערך די מעצבן סיבה לכך?+פתרון?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by masteryoda91,

שלום! לקהילה הכי טובה בארץ מזמן לא כתבתי כאן אשמח לקבל עזרה ממבינים. המפרט של המחשב שלי הוא לוח אם: Gigabyte P55-UD6 מעבד: Intel I5 750 זכרון: 4GB מערכת הפעלה: win7 32b כרטיס מסך: BFG 285GTX OC2 ספק: FSP 700W את הכרטיס הדגשתי באדום מכיוון שאותה אני רוצה להחליף. אני מעוניין בכרטיס שיתן לי ביצועים טובים למשחקים ברמה של battlefield 3,4 מעוניין לשחק במישחק עם FPS 60-80 ברזולוציית מסך 1680X1050 עם הגדרות גבוהות פחות או יותר מה תמליצו חברים?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה ראיתי שדרישות המינימום לכרטיסים החדשים R9 של AMD דורשים מינימום ספק 750W. השאלה שלי האם מערכת עם I7 4470K עם OC בסיסי יעלה עם ספק 620W של SEASONIC ? האם זה יתאים? תודה.

19. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי היות והוא לא מעלה לי משחקים חדשים כגון Watch Dogs. חשוב לי שהכרטיס יכלול תמיכה ב-DirectX 11. כמו כן, המחשב מחובר לטלוויזיה בתצורת HDMI לצורך צפייה בסרטים. המחשב שלי: מערכת הפעלה: Windows 8.1 PRO מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 לוח אם: DFI LANParty BI P45-T2RS ספק כח: Standard Workstation 550W מסך: Acer X223W זיכרון ראם: 4GB DDR2-800 קישור לספק: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=17429 התקציב הינו 600-700 ש"ח וגמיש במידה ודורש זאת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  20. האם כל אותן שמועות אודות דגם RTX 3090 שיוביל את מתקפת הדור הבא מ-NVIDIA היו שגויות? לכתבה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by alonp,

אהלן! אני רוצה לקנות מסך LCD. ראיתי שסמסונג זכו בכמה תארים אז החלטתי ללכת על הסמסונג. יש מסך 151 ועכשיו יצא חדש 152. מישהו יכול לומר לי מה ההבדל ביניהם? (ראיתי כאן כבר שמישהוא שאל אבל לא קיבל תשובה וגם לא ראיתי באתר שלהם שום דבר מענין בנושא.) יש גם 171 וגם 172 וזה גם מענין אותי. אני מבין שההבדל ביניהם הוא כמו בין 151 ל152 אבל שוב אין לי מושג מהוא... חברה תעזרו לי בבקשה!

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by BURTON,

הזמנתי מחשב חדש וביקשתי שיהיה עליו רדאון 9600 פרו לאחר ההתקנה והכל אני רואה שהשם שלו זה radeon 9600 series האם זה השם האמיתי של הפרו או האם זה 9600NP??

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by korn666,

אני צריך דריברים של OGL ללינוקס לא ידעתי איפה לרשום את זה בלינוקס או פה וראיתי שפה יותר פעיל וזה מתיחס לפורום אז רשמתי פה ;D

24. שלום לכולם... יש לי חבר שייש לו את הכרטיס מסך ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI והדריבר שייש לו הוא קאטליסט 2.4 הוא רוצה להתקין את הקאטליסט 3.2 ולכן אני שואל אתכם עם צריך למחוק את ה- 2.4 ואז להתקין?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.