עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by PigMaster,

טוב, אני יכול להשקיע את ההפרש, אבל אני רוצה לדעת אם ההבדל כזה רציני. הכרטיס נועד למחשב יחסית ישן שנמצא בבית (p. 4 2.4 Ghz, 512 DDR, ספק כח 380 W אמיתי). המחשב בן 3 שנים בערך. המחשב הזה צריך להחזיק בערך עוד שנה עם משחקים בסטנדרת של היום, מאחר ויש עוד אחד, חזק יותר. (הוא צריך להריץ לפחות את C&C החדש ברשת...) השאלה היא אם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח שאפשר בקלות לחסוך. התקציב שלי לא עובר את ה 850 ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  2. Started by bluz,

מה יותר טוב? ביצועים. אני יודע של8600 תמיכה בDX10 אבל אני מדבר על ביצועים..

• 14 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by ITSIK86,

יש לי סרטים וסדרות באיכות של 720 ו1080,עובד חלק בלי תקיעות הכל טוב רק בעיה אחת,שהסרטים פועלים בVLC ובמדיה פלייר שזה תוכונות שלא מפעילות תרגום VLC מפעיל תרגום עם בעיות אבל, יש איזה תוכנה שמפעילה סרטי HD עם תרגום?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by gueta_o,

מישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by bazz,

מה יותר טוב? איך זה שה8600 עולה כמעט כמו ה7600?? (הפרש של 50 ש"ח בערך...) ראיתי שלATI יש פי 2 פיקסלים... זה משנה? זה משנה אם יש לי AMD או אינטל?

6. אני מחפש כרטיס טלווזיה כדי לראות טלווזיה במחשב (לחבר את הממיר ישירות למחשב), להקליט דברים ישירות למחשב וכ'ו תקציב משוער 500-1000 (לא מבין בנושא הזה בכלל, אז סתם זרקתי סביבת מחיר) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  7. Started by gjook,

שלום , האם ל8800 320m יש VIVO ?... ואם כן , באיזה רמה הוא, האם הוא יכול להחליף כרטיס עריכת ווידאו , שעולה 400-300 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by adirnasri,

העם שווה לקנות את הכרטיס מסך הזה? אני משחק במשחקים כמו Counter Strike Source נייד פור ספייד לא כ"כ משקחים חזקים העם שווה לקנות אותו? עם לא תנו לי כרטיס מסך עד 700 800 שקל גג תודה רבה אדיר

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by guyezra,

היי, אני משתמש במחשב בעיקר לניגון סירטי היי דפינישן וקצת למשחקים ורציתי להתייעץ לגבי כדאיות שידרוג כרטיס מסך. יש לי היום 6600GT וניגון H264 הוא לא חלק ב-100%. האם שידרוג הכרטיס ל-7950GT יועיל? אני מוגבל לכרטיס AGP ואינני יכול להחליף לוח אלא כרטיס מסך בלבד המחשב שלי P4 2.4GHZ עם 1GB זיכרון לינק ל-7950 AGP: http://www.amazon.com/Geforce-7950GT-51 ... 09ZK9BZJQ6 תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  10. כן גבירותי ורבותי, שמעתם נכון, מחיר כרטיס הפיזיקה היחיד שנמכר בישראל ירד ל1100 (במקום 1600), ביום 500 ש"ח הבדל!!!. נו אז למה? טוב, לא יכולתי להתעלם ממחירו הגבוהה של כרטיס הפיזיקה היחיד בארץ. התלוננתי בפני חנות נועה, והם הסכימו להוריד את המחיר ל1100 ש"ח, כשכתבתי את תלונה זו באימייל, בנוסף, שיווחתי את פלונטר על מחיר הQ6600 הנמוך ביותר בארץ, והם הבטיחו לי שישמרו על המעמד שלהם, ואפילו יורידו עוד יותר אני לא יודע מה אתכם, אך לפי מה שלמדתי, אם כולנו נעיר ונאיר הערות לחנויות, הם בטוח ישפרו את עצמם. מה שצריך זה לכתוב נושא, סיבא, דוגמא, מילים יפות ובבקשה, תראו את התוצאה. אני שמח שהצלחתי לשכנע להוריד את מחירי הפיזיקה, אולי גם אתם תתחילו להוריד מוצרים אחרים. קרדיט לעצמי …

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אני לא כזה חולה משחקים... השאלה כמה הבדל יהיה בביצועים?? יש משהו מיוחד ב 8600 שאין ב 8500??

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by idan_20,

אני מצאתי רק של LEADTEK GIGABYTE ו GAINWARD מישהו יכול לתת המלצה??

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by ROTEMan,

הסתדרתי יום נעים,רותם.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by baruch28,

איך בוחרים כרטיס מסך, אפשר לקבל לינק (אני מתאר לעצמי שיש דבר כזה) שאוכל להבין את הפירוט שכתוב על הכרטיס ע"מ לדעת מה כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by SUBX2,

אני לא יודע מה לבחור מה ההצעות שלכם אני ישחק על רזולוציה של 1024X768 משחקים ברמה בינונית מה כיי משתלם תודה למגיבים...

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by waizman,

יש לי סרט HD (ברזולוציה 720p)בפורמט mkv, אבל המחשב שלי קצת מתקשה להריץ אותו חלק. הייתי רוצה להמיר אותו לאיזה פורמט יותר קל לפיענוח בלי איבוד איכות, או לחלופין לתת ל DVD להציג אותו. האם DVD ביתי ממוצע תומך ברזולוציה כזו בכלל? ובקבצי MKV? ניסיתי להמיר את הקובץ לפורמט DVD (קבצי VOB) והכל טוב ויפה אבל הרזולוציה התכווצה ל 720x576... מה אתם ממליצים לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by TaLTooL17,

ברשותי כרטיס מסך Leadtek 6600GT Extreme. קניתי אותו לפני פחות משנתיים, ולפני כמה ימים הוא נשרף. המחשב עבד כרגיל ופתאום נכבה המסך ומאז המחשב לא עבד .הכרטיס לא עבר שום OC. איפה שקניתי את הכרטיס אמרו לי שיש רק שנה אחריות. כמה זמן אחריות יש על כרטיסי מסך של Leadtek בארץ?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  18. שלום לכולם, חיברתי את הממיר (HOT) לכרטיס הטלוויזיה (Tv @nywhere) שלי. חיברתי בעזרת כבל RCA מה- VideoOut של הממיר אל ה S-Video של כרטיס הלוויזיה. ואת ה RCA מה- AudioOut של הממיר אל ה AudioIn של כרטיס הטלוויזיה. יש לי מספר בעיות \ שאלות: 1. כאשר אני מגדיל את התמונה במסך ל Full Screen נעלמת לי התמונה (אני משתמש ב InterVideo WinDVR 3). 2. אין לי Audio (בדקתי, שום מאפיין שמע אצלי לא ב Mute). 3. איכות התמונה טובה +, אך יש קווים, האם יש דרכים לשפרה (כבלים אחרים?, שיטת חיבור?, תוכנה אחרת?). תודה לכל העוזרים והמגיבים.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  19. קודם כל, כדאי לחכות לR600? הוא לא אמור היה להיות מושק כבר ב23-24 לחודש כמו שURIB אמר..? חבר'ה - תענו ברצינות! מה כדאי?

• 19 תגובות
    • 983 צפיות
  20. Started by dddani123,

נתחיל מזה שתכננתי לקנות מחשב עם ה7600gs כי אני לא גיימר רציני (רציתי רק כרטיס שיחזיק קצת משחקים). אבל אמרו לי ששווה להוסיף עוד 200 שקל ולקבל כרטיס dx10. השאלה שלי הdx10 הזה באמת שוווה את זה? חשוב לציין שאני קונה מחשב פעם ב4 שנים בערך. תודה.

• 14 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by Lotar_88,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ומתוכנן להיות בו 8800gts אני מחפש השוואות בין כרטיסים מהסוג הזה יש אותו למלה חברות ובמלא גרסאות עם אוברקלוק ובלי, ורציתי לראות תביצועים שלהם ולדעת מה הכי מומלץ מבחינת ביצועים\אמינות בכל זאת כרטיס יקר לא רוצה להידפק

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  22. Started by xyples,

שלום רב, אתמול גיליתי שכרטיס המסך שלי נפטר לאחר ששימש אותי נאמנה מזה כמה שנים. המחשב נדלק, מצפצף קצת וממשיך במה שנשמע כמו תהליך boot תקין, אבל המסך לא מציג שום תמונה. החלטתי לקנות כבר כרטיס מסך 256MB למרות שהמחשב מיושן (P4 2.4GHZ) אך נתקלתי במספר בעיות, אין לי חיבור PCIE לכן אני צריך כרטיס AGP במניואל של לוח האם (ASUS P4XP-X) כתוב שיש סלוט של AGP X4 שאלתי היא, האם כרטיס כמו זה: (דוגמה) http://p.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=378902 שהוא AGP X8 יעבוד על המחשב שלי, והאם אוכל לנצל את יכולותיו במלואם ? תודה רבה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Jinjis Han,

לא הייתי בטוח איפה לפרסם את השאלה אבל נקווה שזה המקום המתאים... אני מתלבט לעתיד (הקרוב) לגבי איך לראות את הסרטים/סדרות או בכלל כל מה שקשור לצפיה ארוכה בחדר... חשבתי בהתחלה לחכות ולקנות איזה מסך רחב של DELL ככה 24 אינ'ץ שיהיה גם למחשב וגם לצפיה (אני אזיז אותו מול המיטה שאצטרך) מצד שני לאחר שראיתי אצל חברים שאצל רובם מה שקורה ישנה טלוויזיה (לא חייב יקרה מאד מעל 22' כמובן) עם APEX (אחלה של די וידי) והתחלתי לחשוב מה כדאי לעשות? מה אתם חושבים מבחינת איכות/הנאה/כדאיות שווה לעשות? ללכת על מסך LCD רחב (שבהתאם יעלה הרבה) או טלוויזיה פשוט ואיזה APEX מחובר ושם לראות את הסרטים והסדרות כמו בן אדם.... חשוב לציין שאין לי הרבה מקום בחדר ובשביל לראות את הסרטים מהמיטה אני צריך להזיז את …

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  24. Started by ronnie,

לכל משתמשי hauppauge WinTV PVR 150 + leadtek winfast pvr2000 ,אני ב-אי.סי.קיו מספר 459550019

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  25. Started by MORHAZAN,

יש לי כרטיס טלויזיה של TV Champ פירמטתי את המחשב ושמתי ויסטה וזה לא מקבל את הדרייבר שמסופק עם הכרטיס. מה אני צריך לעשות?.. תודה.!

• 8 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים