כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי מחשב ממש טוב, שעבר פירמוט לא מזמן, ואני אמור לשחק בו על הרזולוציה הכי גבוהה ואיכות high ומשומה זה לא המצב - המשחקים תקועים רצח ואני צריך לשחק על low מה הבעייה ??? תודה מראש, טוביק
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עזרה בנוגע לכבל S-VIDEO 7 PIN אחרי שחרשתי חנויות ואת האינטרנט לא מצאתי כבל SVIDEO 7PIN TO RCA היציאה במחשב שלי היא 7 פינים ובטלויזיה זה חיבור של בננה אני יכול לחבר כבל של 4 פינים במחשב ולהציג פלט בטלויזיה במקום 7 פינים? אם לא יש אתר/חנות שמוכרים מתאם svideo 7 pin ? אני כבר ממש בדיכאון מזה חח :\ יש למישהו פתרון/הצעה כל דבר שהוא :\ ?? תמונה של המתאם שאני צריך: http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Accessories.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2330&ProductName=GV-RX55HM256P8-RH
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
לא כלכך ברור לי איך אני יכול משם הכרטיס לדעת מה יותר טוב? למשל באןוידיה ברור לי ש למשל 6800 יותר חזק מ6600 אבל מה למשל אומרות שתי האותיות שלאחר המספר (GS,GT, PRO וכו')? איך לעזעזל הולכות המשפחות בATI? האם 9XXX למשל יותר ישן מ X1300? יש מקרא איפשהוא?
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן אני קניתי לפני כשנתיים מחשב (P4 2.8GHZ) והשתמשתי בכרטיס מסך הישן שלי (nVIDIA M64) השימוש העיקרי שלי למחשב הוא לא למשחקים, ולכן גם הכרטיס הזה הספיק לי, אך עכשיו הבן שלי גדל במקצת ורוצה לשחק במשחקים קצת יותר חדשים (CNC Generals, AOE3 וכו') אך אלה אפילו לא מוכנים לעלות לי עם הכרטיס הנ"ל. מה רמת כרטיסים שכדאי לי להתקין אצלי ע"מ שנוכל להריץ בצורה סבירה (ומספיק לי סבירה בלבד)? האם למשל כרטיס 5700 שראיתי פה בלוחות המודעות יד שניה יכול להספיק לי לפחות לשנה-שנתיים הקרובות?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
מרוב התגובות שאני קורא כבר התבלבלתי מה מתאים ומה לא. אז יש לי כמה שאלות: 1.האם פאנל TN מתאים למשחקים? 2.אם לא אז איזה כן? 3.ועם הפאנל שכן מתאים איזה מסך כן מומלץ( 19" רחב ולא פחות)? ,התקציב לא כל כך חשוב תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
הורדתי מהאתר דרייבר 97.92 עכשיו באתר של ניווידיה הורדתי דרייבר 158.19 1. האם צריך להתקין רק את החדש שיוצא ז"א שהוא כולל את כל מה שהיה קודם או שצריך להתקין את שתיהם? 2. בכללי כל דרייבר שיוצא הוא כולל את קדמו פלוס שיפורים או לא?
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מה הכי מומלץ? אני לא גיימר רציני במיוחד אבל רוצה לשמור על אופציות פתוחות לעתיד. בנוסף יהיה אובר קלוק, מקווה שגדול. כרגע אני חושב על ה 8600GT של גיגה בייט. יש המלצות אחרות?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך X1950GT 256MB ויש לי כמה שאלות... קודם כל הציון בVISTA לא משתנה... מישהו יודע מה אני צריך לעשות? דבר נוסף הכרטיס עובד על כ-50-55 מעלות במנוחה האם זה בסדר? הספק שלי לא נותן 30AMP במסילה של 12V כמו שרשום בדרישות המומלצות של הכרטיס , זה משנה משהו?... מה זה AGP APERTURE SIZE בביוס?העליתי את זה מ64MB ל128MB...כדי לעלות את זה עוד?מה זה עושה בכלל? דבר נוסף הכרטיס הוא HDCP, מה זה אומר? תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
-
כהה יש לי שתי שאלות: 1. מה ההבדל בין גרסת 8800XXX לבין 8800 הרגיל של XFX 2. מתי יוצאים הכרטיסים הבאים של NVIDIA--- 9XXX
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ואני מדבר על X1800XT עם 512MB .והX1950 PRO עם 256MB . פשוט יש מישהו שמתווכח איתי לגבי שני הכרטיסים.
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
: IntelGMA945 128MB רציתי לברר איך הכרטיס מסך הזה? באיזה רמה הוא?! (הוא בא עם המחשב הנייד של hp g3000 ) תודה
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שיהיה לו אפשרות לקבוע שתחנה מסויימת תהיה בערוץ מסויים. כלומר ערוץ הסרטים 3 יהיה במספר 4.
-
- 13 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לא מזמן ראיתי את הגרסה של 512 מגה ב 1300 ומשהו, מישהו יודע איפה ? והוא כמעט ולא מופיע בזאפ...
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
בחנות קרובה אלי יש אחד ב90 שח המליצו לי פה בפורום על כבלים במחירים של 300 שח ומעלה, האם יש באמת הבדל מהותי באיכות תמונה בין כבל שעולה 100 לבין כבךל שעולה 300-400 שח? (לחבר מחשב ל LCD 32)
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מזה זה פילטרים?? מה זה AH ? מה זה AA??? והאם הם משפרים את איכות התצוגה. תודה לעונים , סליחה על חוסר הדעת.
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם התוצאה שלי מתאימה למפרט שלי מפרט בצד.. כי ראיתי אנשים עם תוצאות של 8 אלף עם מפרט כמו שלי.
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יתאים ללוח אם הבא: Gigabyte GA-965GM-S2? יש בו PCI-E עוד שאלה.. הוא ייכנס גם למארז הבא: Sunbeam Transformer Blue? תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, החלפתי לוח אם (לצערי) וראיתי במדריך יש אזהרה בנוגע למתח הכרטיס המחובר לAGP. הAGP הוא של 1.5V ואסור לחבר אליו כרטיס שהוא 3.3V. אני מניח שהכוונה היא למתח ולא לגרסה בכל מקרה, יש לי N6200 של ASUS איפה אני מוצא מהו מתח הכרטיס? http://usa.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=484&l1=2&l2=7&l3=0&l4=0 תודה!
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214 המחיר לאט לאט יורד לזנות !!! אךךך יצאו הHD2900 וזה ירד עוד יותר, אולי אקנה...
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום , יש לי את הלוח אם של אינטל D975XBX2 עכשיו , יש פה איזה משהו שנקרא קרוספייר , רציתי לדעת עם אני יכול לחבר פה שתי כרטיסים של Nvidia 8800 ב SLi ? זה תומך ?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, יש לי ויסטה 64, ולפי מה שהבנתי אנוידיה עדיין לא ממש טרחו להוציא דרייור לVIVO שלהם לויסטה בכלל, אולי יש דרייור צד שלישי שעושה את העבודה? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה על מסך CRT איכותח של 19/20 אינץ', עד 1800 שקל.
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לאור ניסיוני האפסי עם כרטיסי HIGH END של אנבידיה רציתי לברר האם ההבדל בין שני הכרטיסים הנ"ל יהיה משמעותי? והאם אני אקבל את אותה תמונה סופר איכותית ב 6800 כמו שקיבלתי ב 9800?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-