כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מדגם x800xl מצאתי את הכרטיס ב noacomp במחיר זול יחסית, עם קירור רציני אבל האם החברה הזאת his טובה? שווה לקנות את הכרטיס מחברה כזאת? ;{ http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3568&catcode=
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
רציתי לשאול מבחינת הכרטיס הזה.איך הוא מבחינת יכולות? מה מקסימום רזולוצייה שאני יכול לשחק בו? למי הוא דומה מבחינת ביצועים לכרטיסים הנוכחיים של NVIDIA ......האים אפשר לשחק בקרייסיס על מקסימום רזולוצייה במסך 24 אינצ........והאים אני יכול לכוון בסטינג על מקסימום במשחק קרייסיס בכרטיס הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך GTX460. היום קניתי כאבל HDMI - HDMI בשביל לחבר אותו לטלוויזיה שלי. חיברתי את הכרטיס ואת הטלוויזיה וזה פשוט לא מופיע לי בחלון של הSCREEN RESLUTION בווינדוס 7. מישהו יכול לעזור לי איך לגרום למחשב לזהות את החיבור? במחשב הקודם הייתי משתמש בכאבל S-VIDEO וזה ישר זיהה את זה בלי בעיות מיוחדות. תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני צריך חברות שמייצרות מסכים של 6-8 אינצ' שמתחברים בחיבור מחשב רגיל וכמובן שיהיו שטוחים מכירים?
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כל הזמן שאני פותח תאקספלור אז פשוט אני רואה זוועה בעיניים! זה קורה לי גם בלפטופ HP PAVILION שבא עם ATI 64MB וגם במחשב הרגיל עם הג'יפה 4. יש דרך לפתור את זה ? אולי בעזרת פירמוט? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות וראיתי כל מיני מחירים עם פערים גדולים, ואין לי מושג מה צריך שיהיה.... אני רק רוצה שיהיה לי חיבור שאני יוכל לראות טלויזיה במחשב וכמובן להעתיק תוכניות וסרטים להרדיסק או לצרוב
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה קורה כשיצרנית מחשבים משיקה את כרטיס המסך הראשון שלה אי-פעם, המבוסס על הליבה הגרפית המתקדמת הראשונה של אינטל? בדקנו ARC A770 תוצרת מותג ה-Predator של Acerלכתבה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
- 2 followers
-
-
בעצם, הבעיה שלי היא לא בדיוק כמו שהכותרת מתארת אותה, פשוט לא מצאתי דרך נכונה כרגע לנסח אותה כמו שצריך. הזמנתי "19 930SB של מיטסובישי, בצבע שחור, אבל מסתבר שצריך לחכות שהוא יגיע ליבואן (לבן אפשר חופשי, אבל חשובה לי האסטתיקה ). די נמאס לי כבר לחכות ולשחק על 1024x, אז רציתי לדעת אם משתלם לי לחכות בשביל השחור עוד קצת (בעצם, אין לי שמץ של מושג עוד כמה זה יקח) או ללכת על מסך LCD מסוים בתקציב סביבות ה- 3000 ש''ח, או על CRT אחר, למרות שלא נראה לי שיש עוד מסך בסטנדרטים של המיטסובישי המדובר, ובטח בטח שלא LCD (למשחקים לפחות).כרגע אני נשען לכיוון ה- CRT מכיוון שהם פשוט הרבה יותר טובים למשחקים, ומסך כזה יביא לי תמורה יותר טובה (אני יכול להשיג 19"). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום! ראיתי את המסך הזה LP717 Mag ב1500 שקל וזה נשמע לי מחיר יחסית טוב. הבעיה שאני לא מבין כל כך במסכים ואני רק יודע שצריך זמן תגובה נמוך וזווית ראיה גבוהה. הקיצר מה אתם אומרים על הדגם הזה? הפירוט שמצאתי עליו הוא: מאפיינים טכניים 16ומילי שניה זמן תגובה 1:450ו יחס ניגודיות 1280x1024וdpi רזולוציה מקסימלית 0.264ומ"מ גודל נקודה אולי אתם יודעים על פירוט נוסף ( זווית ראיה ועוד)ואתם יכולים להגיד לי אם הוא יספק אותי בצרכי שהם: סרטים משחקים גלישה אני לא רוצה שיהיה אפקט גוסט או משהו וגם שאם אני יסתכל קצת מהצד אני יראה שחור. תודה למי שיעזור..
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני חדש באתר אני מזמין ת radeon 9700 pro אני קצת חושש מהקירור שלו שהו ילך לעולמו אחרי כמה חודשים או שהינטקים שלו יפלו הכרטיס הוא של הרקולס אני יודע שיש לו ביצועים על רמה אבל מה הוא שווה אם הוא ילך לי מהר (יתקלקל) לפי הביקורת של אנשים הקירור הוא עלוב אני לא יודע מה עם הרקולס אולי תגידו לי אתם ???
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
האם יש אתר אשר מבצע השוואה מבחינת FPS ?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
חושב כבר כמה זמן לקנות כ.מסך לא ממש צריך את זה דחוף לכן אולי כדאי שאני אחכה למשהו טוב שעומד לצאת בקרוב
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
התקנתי את הדריבר החדש (5.1) עם ה CCC ולעומת שאר הדריברים, הפעם ההתקנה הצליחה ויש לי איקון של ה CCC של שולחן העבודה אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את ה CCC אני מקבל שגיאה, למה? R9200SE , WIN XP PRO והשאר למטה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
שמעו, קניתי מחשב חדש G640, HD7850, 8GB ram והורדתי Battlefield 3, התחלתי לשחק במפה Noshar canals ויש לי בה לאגים של FPS מטורפים אפילו שאני משחק על LOW וזה ממש לא הייתה הציפייה שלי ה- OC שאני יעשה לכרטיס מסך ישפיע על זה? גם מה OC יכול לעשות? אני יכול להרוס את הכרטיס? ואני יצטרך לשמור עליו וכל הזמן להסתכל אם הכרטיס מתחמם מדי או משהו כזה? יש לי ספק Seasonic 430W אם זה משנה. תודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שאני שם 85 אז ב1.6 המסך לא שלם הוא לא מתפרס על הכל וזה מגעיל וזה גם עושה בעיות עם עוד משחקים הם לא מתפרסים על הכל רק בגלל זה אני עושה 72 מישהו יכול לעזור?
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
איך הוא?? אני יכול לקחת אותו ב 1800 ואת הספיר ב 1600. הקירור שלו יותר טוב משל ספיר?? וגם המגהרצים {MHZ} יותר גבוהים?? זה הכרטיס{אל תתיחסו למחיר אני לא קונה משם}!!!: http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=839&catcode=20 תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות היום כרטיס מסך לאחר שהכרטיס הישן 8800GTS 640 MB סיים את חייו התקציב בין 600-700 שח השימוש הוא למשחקים חדשים וסרטים AMD 5600 4G זיכרון מערכת הפעלה ווינדוס 7 32BIT MB M2N-E ספק TT TR2-RX450 PP צפוי שידרוג כללי בעוד חודשיים שלושה כך שאני אהיה מעוניין להישתמש בכרטיס החדש גם למערכת הבאה ההיתלבטות שלי היא בין Radeon HD 6770 1024MB GDDR5 GeForce 450GTS 1GB ENGTS450 DC OC/DI/1GD5 תודה יוסי
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום כולם, בבקשה כל מי שנכנס ויודע שיגיב למה אין הרבה זמן.. אני צריך לדעת מה יותר עדיף 9600 SMART של פאליט או 9500GT של פאליט? מה יותר טוב מבינהם? ועוד שאלה ה 9600 SMART זה אומר 9600GT SMART ?? בבקשה תענו במהירות !!
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, בשלוש שנים האחרונות הזתדרתי עם המחשב שלי כמו שהוא, אר הגעתי למסקנה שכדאי לשדרג. לא נראה לי שיש צורך להחליף משהו מהשילוש, אז נראה לי שזהו הזמן לכרטיס מסך חדש. זה המפרט שלי: Core2Quad Q6600 @ 3.0 GHZ GigaByte P35 - DS3L Transcend 4GB (4x1024) DDR2 800MHZ Sapphire HD2900Pro 1GB GDDR4 Samsung 320GB SataII 16MB WD 640GB AAKS SataII 16MB Enermax Liberty 400W ThermalTake V1 Dell 2007FP 20" UltraSharp הרזולוציה עליה אני מעוניין לשחק היא 1600*1200 עם פילטרים (אם ניתן). המשחקים שאני משחק הם לדוגמא : gta4,bioshock2, batman arkham asylum וכו'... נקודה חשובה, אני לא רוצה שהכרטיס יהיה מאלו שתמחממים הרבה ועושים רעש, סבלתי מזה מספיק עם הכרטיס הנוכחי. שיהיה כרטיס קריר. התקציב שלי, כ…
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי: i5 3570K @ 4.2GHZ GA-D3H 2X2gb DDR3 1333mhz G.skill Gainword GTX260 216SP goldensample מסך סמסונג 22 אינץ 1680*1050 SeaSonic 500W עם כמה שהכרטיס ישן, הוא למען האמת מריץ כל דבר על המקסימום פרט לBF3, שעובד בסדר פרט לשרתים עמוסים מהרגיל, על הגדרות מדיום ומטה. כמו כן, מקרייסיס 3 אני יכול לשכוח, שלא לדבר על המשחקים העתידים לצאת השנה.. אז ראיתי כמה אטרקטיביים המחירים בקניה הקבוצתית ואשמח להתייעץ איתכם ולהזמין כבר היום. הקריטריון הכי חשוב עבורי הוא כמה שיותר bang for buck - תמורה לכסף. אם תוספת של 200 ש"ח מ7850 ל7870, לצרכים שלי ועם הרזולוציה הממוצעת של המסך שלי אכן שווה את ההפרשי במחיר, אשמח לדעת. אחרת, אני בהחלט מעדיף לחסוך את הכסף הזה. ראוי לציין שאני הולך…
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אולי זה יפתור את בעיית ה"ending program...should not see me",שווה לנסות? והאם זה כדאי?
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה דרייבר פועל הכי טוב לכרטיס שלי (יתאים מכול הבחינות ויעבוד בלי בעיות) הכרטיס: x1950pro .
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, איך ניתן לדעת אם הקרוספייר שלי עדיין תקין, ז"א 2 הכרטיסים עדיין מחוברים ועובדים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך של SAPPHIRE 6950 ואני מתקין את המחשב מחדש עם WINDOWS 7 64BIT. השאלה היא מאוד פשוטה... האם להתקין DRIVER לכרטיס המסך מהאתר של ATI או מהאתר של SAPPHIRE? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-