כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
-
למרות שהכרטיס הגרפי שלי אמור לתמוך ב 4.1 לא נתקלתי בזה במשחקים אחרים אולי כי לא היה שם הגדרה ל 4.0 לא זוכר אבל עכשיו במקרה אני משחק ב CRYOSTASIS ושם יש לי את הבעיות הדייברים שלי מעודכנים. יש למישהו פתרון?
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני שואל עבור סטודנט לאדריכלות (אחי), שרוצה לרכוש מחשב יעודי לעבודות מן הסוג הזה. AutoCad AutoDesk SketchUp Pro Maia וכן הלאה תודה!
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי מחשב חדש. לוח-אם GA-M55S-S3 של GIGABYTE. כרטיס מסך ATI X1950. עכשיו, ברגע שהמחשב מותקן נקי לאחר פירמוט, אפשר לראות וידאו בצורה תקינה. לאחר התקנת הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך (ניסיתי גם להוריד את הדרייברים המעודכנים מאתר החברה) תצוגת הוידאו הופכת למעוותת מבחינת צבעים. מעוותת לגמרי. מה לדעתכם מקור הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש בזמן הקרוב אז אני צריך את העזרה שלכם בבחירה הכי טובה והכי משתלמת לתקציב שלי (1800 שקל). מעבד: core i5 2500K ספק: 750W שימושים:גיימינג תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חברס כאשר אני משחק FEAR, 1024x768 16X 4X max gfx הטמפ של הכרטיס מסך עולה בעצבנות ... יושבת על 60 זה בסדר ? נורמאלי ? או שעדיף להוריד את ה-OC הקליל?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400_letdh_1.html ;D
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי r9600 דיי חדש של ATI ואני חושב שאני לא מצליח לנצל את כל הביצועים שלו. אני משחק דיי הרבה משחקים כל החדשים שיוצאים אני שם תגרפיקה על המקסימום המשחק זורם חלק והכל אבל הDetail הוא לא נקי אני רואה הרבה קיווקווים כאלה על הדיטייל כאילו הוא לא נקי כזה...אני לא מבין מה זה כי ההגדרות הם על המקסימום ואני יודע שאם כרטיס כזה אני אמור לראות הרבה יותר יפה!!! הנה כמה תמונות: HALO: http://planet.nana.co.il/masteror/1halo.JPG http://planet.nana.co.il/masteror/2halo.JPG NFSU: http://planet.nana.co.il/masteror/nfsu1.JPG http://planet.nana.co.il/masteror/nfsu2.JPG רק תראו אותם על 1024X768 כדי שתבינו על מה אני מדבר
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ואם כן או לא? אז לאיזה כרטיס הוא בערך משתווה?
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה לפני ואחרי אוברקלוק ואלה התוצאות... core:500 mem:595 3dmarks05:9891 core:668.25 mem 738 3dmarks05:10192 מה אתם אומרים? איך התוצאות?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלומות! ;D אני צריך המלצה למסך CRT 17'' עד 1200 שקלים
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כן אפילו לא 9600 PRO!! ההורים שלי הפצירו בי שאני חייב כרטיס עד 400 ש"ח. רק לידיעתכם קניתי את ה9550 של ATI.(לפחות של ג'יגהבייט). אני רציתי אבל הם הכריחו כי אם אתם הייתם פה אז גם אתם הייתם רוצים את ה 9550. לדעתכם מה שקרה פה הוא אסון?(לדעתי לא. רק שתדעו שאני בן 12. ילד קטין שמבין במחשבים שרק רוצה מחשב לגיימרים. זה אני! שנה הבאה תיהייה לי בר מצווה ואני יודע שרובכם כבר עברו את זה אבל אני שנה הבאה אצטרך לבחור: מסך דק או GeForce 6600 GT יש לי מסך עבה 17". נ.ב: מזה שאני ילד אני מקווה שלא תתיחסו אלי כאל לא מבין עניין. התחלתי להתעסק במחשבים בגיל 5 כך שאני עוסק 7 שנים בזה.
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אחרי בדיקות והתלבטויות ארוכות החלטתא לבחור בין 2 כרטיסים שעונים לתקציב ולדרישות שלי. Pine - XFX nVidia GeForce 9600GT 512MB DDR3 XXX Alpha Dog Edition 740MHZ/2000MHZ או Twintech nVidia GeForce 9800GT 512MB DDR3 600MHZ/1800MHZ איזה יותר חזק ומהיר? עושה רושם שה9600GT אלפא דוג מה דעתכם? איזה נוטה פחות להתחמם תחת עומס או שימוש ממושך?
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום! במה משנה ה-RAM של הכרטיס מסך, בעבודה עם רזולוצוית גבוהות לא? עשיתי למחשב שלי בדיקה ל-Age Of Conan להלן http://www.nzone.com/content/nzone/srl/nzone_srl.asp?gameid=4529 והכרטיס מסך לא עבר!!! יש לי 8800 GTS 320Mb ומסך LCD של 19" ולא איכפת לי לעבוד על רזולוצייה של 1024X768 בבדיקה כתוב שצריך Mb 512 האם המשחק יעבוד טוב על 1024X768? בתודה Shnig0
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני רוצה (ממש) לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע אם המערכת שלי יכולה לתוך בו... איך אני יודע אם המערכת שלי תקלוט את הכרטים? כל הכרטיסים שמתחברים ב-PCIe יעבדו לי עם המערכת? אני ממש לא יודע כי אם כן אז אני יכול לקנות 8600GT אבל אם לא... 7600GT תעזרו לי בקשה!!
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
מישהו השתמש במסך / ראה אותו בפעולה? אשמח לשמוע דעות עליו, האם הוא אמור להיות המחליף של ה-E700? לפי מה שהבנתי הם באותו מחיר וה-E700 יצא מיצור. תודה.
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן חברים, המחשב שלי לא חזק כמו שהיה פעם וכנראה שהוא צריך שדרוג קטן אחרי שכמה משחקים מקרטעים לי קצת הבנתי שכדאי לשפר את הכרטיס מסך... כרגע הכרטיס מסך שלי הוא sapphire radeon hd 4870 512mb אמנם כבר לא חזק ממש אבל עד הוא עבד טוב האם כדאי לי לשדרג לכרטיס מסך יותר חדש או לקנות עוד אחד לקרוספייר?? אני אכתוב את המפרט שלי כדי שתגידו לי מה כדאי ומה לא יצור לי צוואר בקבוק ובנוסף אם יש צורך בספק חדש? intel Q6600 4 ג'יגה זיכרון ספק hec 500 radeon hd 4870 ASUS p5q pro לוח אם תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח שנושא הזה קשור לכאן אבל בכל מקרה, אתמול נהרס לי סופית הרטיס מסך שלי שהיה 6600 וברצוני לקנות חדש. יש לי לוח אם של אסוס דגם p4p800 (דיי ישן) וברצוני לדעת איזה כרטיס יהייה הכי משתלם לי לקנות יחסית לביצועים. יש להזכירשאני מעוניין רק בכרטיסים של nvidia ומחברות ידועות מאוד כמו leadtek או XFX בעיקר לא של Gigabyte. חברים שלי אמרו לי שיש כרטיסים כמו: nVIDIA GeForce FX7800GS 256MB Leadtek (שמאוד מעניינים אותי) אך הלוח אם שלי לא ינצל בכלל חצי מהמשאבים שיש להם ולכן עדיף לי ללכת על משהו כמו: nVidia GeForce 6800 (שגם הוא נראה בסדר מבחינתי). אשמח לקבל עזרה בבעיה. נ.ב. אני פונה אליכם עכשיו מהמחשב של סבא שלי מפני שאין לי אפשרות אחרת ולכן אני מבקש סליחה מראש על כך שלא או…
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אוקיי אני חייב להעיף כבר את הג'י פורס אם איקס שלי כי אפילו דייב הוא בקושי מריץ ;D ורציתי לדעת של איזה חברה הכי טוב הראדון 9600XT אבללל..... עד 1300-1400 שקל... תודה
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
למי יש עדיפות במשחקים? כרטיס מסך בעל נפח זיכרון גדול יותר אך מהיר פחות.( MB 512 - (GDDR2 או כרטיס מסך בעל נפח זיכרון קטן אבל מהיר יותר? ( 256MB GDDR3 - )
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
כמה ההבדלים במשחקיות בין fx5200 128 לבין ה gigabyte gf 7600gt 128mb pci-e
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום על הנדירות של הכרטיס 7900GTX של NVIDIA שמענו דיי הרבה לאחרונה, אבל לא עד כדי כך...: בוודאי שמעתם כבר על המחשב של Dell שמיועד לגיימרים, שבו משולבים 4 כרטיסי 7900GTX של NVIDIA בחיבור Quad SLI. לפי TheInquirer דל לא יכולה לקבל מספיק כרטיסים בשביל להרכיב ולשווק את המחשבים האלה... זה כבר נראה לי מוגזם... NVIDIA מאבדת את המוניטין שלה ולדעתי Dell תעדיף לעשות עסק בעתיד עם ATi מאשר עם NVIDIA... מעניינות אותי הסיבות לנדירות הזאת... :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9800 פרו והשתמשתי ב ATITOOL 2.4 ל OC קטן הגעתי ל 2650 לאחר עלאה קטנה כאשר לפני התוצאה היתה 2300 האם התוצאה משפרת את היכולות ובמה זה מתבטא! או בשביל האינדיקציה בכמה פריימים כללית זה יכול להעלות לי את רמת המשחק! עוד שאלה היא מדוע הATI TOOL לא עולה לי ישר עם העלאת המחשב מה שאומר שאני חייב להעלות אותו כדי לקבל את ה OC או שאין צורך לפתוח את התכנית? שמתי לב שהכרטיס לא נתקע לי במהלך משחקים אבל המחשב עם דלת פתוחה אבל יותר חם ב 2 מעלות האם זה סביר?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מבחינת מהירות שעון ביט מגה בייט, סוג זיכרון ו dx 10 . תודה.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן... רק עכשיו שמתי לב למהירויות שיש ב- 6600GT (לא שלי...) וראיתי שהם לא מתקרבות אפילו למה שאצלי יש... תראו בעצמכם... (רק שתבינו שאני יכול להגיע ל - 570 בליבה ו - 1.19 ג'יגה בזיכרון :o !!!!! גם 1.20 אבל אז הוא כבר לא יציב) זהו 6600GT באפיק AGP, של GIGABYTE. אז רציתי לדעת אם המהירויות הגיוניות??? תודה מראש, עודד ב. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-