כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
המחשב מזהה את הכרטיס, המאוורר פועל, הביוס עולה. אבל ברגע שהווינדווס עולה, אפילו לא רואים את הסמל של XP שבדרך כלל על המסך כשהווינדוס עולה.. היבואן כבר החליף לי את הכרטיס ויש את אותה בעיה.. כך שזה לא הכרטיס, כביכול. כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W מעפן. האם הספק הוא הבעיה?!?! כי מהרגע שווינדווס מנסה לעלות יש לי מסך שחור, אין סיגנל מהכרטיס למסך... תודה, דן
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן Batman Arkham Asylum. והשאלה שלי היא האם אני יכול לראות physx במשחק למרות שאין לי כ.מסך של nvidia? (הכוונה האם אני יכול מבחינה "תוכנתית" לעקוף את זה איכשהו). פשוט נראה לי מוזר טיפה הקטע הזה שהכ.מסך של ATI עולים כמו של NVIDIA אבל עדיין אין להם שום יכולת לתמוך בפיצ'ר הזה... :-\
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכם ושבוע טוב וחופש נעים! ברשותי כרטיס מסך Radeon X1650XT בחיבור PCIeX16 של חברת Powercolor. אני רוצה המון לעשות OC לכרטיס,אך משום מה לא מצליח ... אני ניסיתי כבר את Riva Tuner ו-ATITool,אך שום דבר לא עוזר. שאני מעלה את תדרי הליבה,הציון ב3DMARK05 רק יורד,ואת הזכרונות בכלל לא ניתן לשנות,כי שאני מעלה קצת המחשב עושה לעצמו REstart. יש להזכיר,שהכרטיס כבר שבועיים לא הריץ שום משחק,והטמפרטורות שלו בעבודה בווינדוס עומדות על 47 מעלות +-. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרטיס מסך ישן ג'י פורס 2 MAX100 64 mb שמחובר לטלוויזיה 34 אינצ' וככה אני רואה, אין לי מסך רגיל של מחשב. הבעיה היא שאני רואה את התמונה לא כל כך טוב וכמה שניסיתי לתקן את התמונה לא הצלחתי,משחקים לא מעניינים אותי ואני מחפש כרטיס מסך שיתן לי תמונה טובה ואיכותית,אינני מתכוון גם להוציא 2000 ש"ח על כרטיס, לוח האם שלי זה BIOSTAR 845 והמעבד 1.6 פנטיום 4 הזכרון 256 ,,תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש..ועכשיו אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור, יש לי מסך "17.. אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלו.. אני רוצה לדעת למשל באיזה מהם יתאפשר לשחק בGTA החדש בגרפיקה הגבוה ביותר ושיעבוד חלק.. המעבד שאני כנראה אקנה הוא e8400 אם זה משנה במשהו... תודה רבה לעונים..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? או שחייבים את אותו כרטיס בדיוק ?? ואם כן חייבים שהוא יהיה אותה חברה ?? ואם לא אז צריך להתקין שתי סוגי דרייברים כי לGTX יש דרייבר משלו לא כמו הGT !!! ???
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9200. חיברתי בין הכרטיס מסך לבין הטלויזיה (של TOSHIBA ..לא הכרחי אבל שיהיה...הטלויזיה לפחות בת 10 אם לא יותר..) באמצעות כבל S-Video ואני רואה את התצוגה במחשב בצבעים (אולם תצוגת מסך המחשב התכווצה כנראה כדי להתאים עצמה לתצוגת הטלויזיה...לא חשוב לי כ"כ תצוגת צג המחשב) אבל הטלויזיה מציגה תמונה בשחור-לבן. אני בטוח כמעט ב100% שזאת בעייה של הטלויזיה כי היא לא מולטי-סיסטם כנראה אבל בכל זאת אם מישהו מכיר פתרון לבעיית השחור-לבן באמצעות שינוי הגדרות במחשב בלבד ולא ע"י החלפת הכבל מאס וידאו לקומפוזיט - RCA (שזה הפתרון שאעשה במידה ולא יוצע לי פתרון מעשי על ידי מישהו בפורום הזה) אשמח לקבל הצעות. יש לציין שבפעם הקודמת שחיברתי בין הטלויזיה המדוברת (TOSHIBA) לבין כרט…
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. בפורום מציאים לי רק 8800GT. והGTS בטענה שהוא לא מומלץ. אם אני אקנה GT זה יהרוס לי תתקציב. 8800GTS 320MB http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5163 8800GT 512MB http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4957 ברור שהGT יותר חזק בביצועים. אך השאלה האם ההבדל ביניהם שווה את ה400 שקל? אם כן בבקשה תסבירו לי למה.
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני שמעתי ש DIRECTX 9 מותאם רק לכרטיסי מסך כמו RADEON 9700 או GF FX, זאת אומרת שעל מפרט כמו שלי אני לא אוכל להתקין אותו?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ראיתי את הלינק.... http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1756 ויש שם שני כרטיסים RADEON 9500PRO ו RADEON 9500PRO FINAL יש למישהוא מוסג מה זה הפיינל הזה??? זה חשוב
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
x850xt ייצא רק ל pci ? ועכשיו שיצא בארץ הוא pci ? ומתי הוא יצא ל agp ? וכמה הבדל יש בינו ל x850xt pe ? 2 . ה x850 pro הוא יצא ל pci רק? ומתי יצא ל agp ? והאם הוא משתווה ל 6800 u ?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות ביותר מכרטיס מסך אחד? והאם זה מועיל למשחקים שיש יותר מכרטיס מסך אחד?
-
- 11 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
יש ברשותי סרט DIVX שאני יכול לראותו בלי בעיה אך כאשר אני מנסה לקפוץ לזמן כלשהו בסרט הוידיאו קופא ורק הסאונד ממשיך הייתי רוצה לדעת מה גורם לבעיה זו והאם ניתן לפתורה ד"א התוכנות שניסיתי להשתמש בהן לצפיה הן media player 8 media player 6.4 divx plya 2.0 alpha הקודק הוא DIVX5 תודה
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מתכוון לגירסה היותר זולה שלו של ה 320MB השאלה היא על איזה חברות אתם ממליצים שהם ידועות יותר באיכותן לעמות אחרות? ומה אני יצטרך לשנות במחשב כדי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך? ושאלה בקשר ל Anti Aliasing, ראיתי שבהגדרות של משחקי מחשב ישנה ברירת מחדל אם להפעיל את Anti Aliasing או לכבות, הבנתי שברגע שזה פועל רמת החידוד של העצמים גדלה והתמונה ניראת יותר טוב. אם אני מפעיל את ה Anti Aliasing זה צורך יותר משאבים שיגרמו למשחק לזוז לאט אם המחשב שלי לא מספיק חזק? מפרט מחשב: מעבד: Intel Pentium 4 630, 3281 MHz לוח אם: Gigabyte GA8I915P Duo כרטיס מסך: EVGA 7600GS 256 זכרון: Corsair 2X512 DDR2 533MHz Dual ספק: 500W HEC תודה אנשים >
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי חבר שטס לאמריקה בבלאק פרידיי אז כדאילי שהוא יקנה לי כרטיס מסך ? יהיה עליו אחריות בארץ )אחריות גלובלית (? עוד שאלה., אני חשבתי על הgtx 970 נראה לכם שיעשו עליו הנחות במסגרת הbf . איזה דגם של 970 כדאי לקנות , ומאיזה חברה זה הכי משלם וזול ? הוא טס שבוע הבא אז בבקשה תענו לי מהר תודה רבה אני מצטער שפתחתי עוד דיון אבל אני צריך תשובות דחוף
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בעיקר לעבודה שוטפת, אבל גם למשחקים קלים. מעדיף לרכוש בivory אם כי זה לא בהכרח. מערכת: ספק כוח 450W מעבד E8400 לוח אם gigabyte P43. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי כרטיס מסך מובנה לכרטיס יד שניה. הטקסט באקספלורר וכרום לא ברור מספיק, ובפיירפוקס הוא אחלה. מה הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לשחק במשחקים המחשב נתקע באמצע ושום דבר לא מגיב האפשרות היחידה היא לעשות איתחול ידני וכאשר אני מדליק את המחשב מחדש הוא רושם לי אם אני רוצה לשלוח למיקרוסופט את הבעיה שנגרמה עקב כרטיס המסך 9700 יחד עם כמערכת התקנתי את הדריברים המתאימים והכי חדישים ואם יש דרך לטפל בזה המשחקים שזה נתקע בהם עד עכשיו הם UNREAL 2003 I UNREAL 2 עוד מעט אני ינסה לשחק בשאר המשחקים ואני בטוח שזה יקרה גם נ.ב המשחקים עובדים מצויין אצל חברים שלי ולא נתקעים.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
3870X2 הוא כרטיס המבוסס על שתי ליבות R670 הנמצאות על PCB בודד ומקושרות ע"י צ'יפ הנקרא commmunicator מחיר מומלץ: 450$ מחיר להזמנה מראש בחנויות בחו"ל: 510-550$ SPECS: יצור בטכנולוגיה 55nm Core : 825mhz RAM : 1GB GDDR3 1.0ns 1800mhz Memory interface: 256bit X 2 Streem processors : 640 ROP's : 32 1XTeraFlops per second Shader Model : 4.1 DirectX : 10.1 PCI-E : 2.0 הביקורת הראשונה: בגרף אחד: מידע נוסף, משחקים נוספים, תמונות - בלינק של הביקורת http://translate.google.com/translate?hl=en&langpair=zh%7Cen&u=http://www.pconline.com.cn/diy/graphics/reviews/0801/1210234.html ביקורת - (3870X2 VS 8800ULTRA VS 3870 CF VS 3870) : - http…
-
- 217 תגובות
- 27.4k צפיות
-
-
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1073&pid=1190&psn=&lid=1&leg=0 http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-440-us.html אז מה אתם חושבים? מי עדיף? (השימוש - משחקים)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כי אם כן אז אפשר לקחת את הסמסונג ואם יהיו פיקסלים שרופים אפשר להרוס את המסך ואז לקבל עדיין אחריות תודה
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, המחשב עם כרטיס מסך HD 5770 מחובר לטלוויזיה עם HDMI,התמונה מוצגת במלואה אך יש שני פסים שחורים בצידי המסך. לאחר בדיקה של ה-Scaling Options בדרייבר ובדיקה של ההגדרות מסך בטלוויזה זה לא מסתדר... או שכל התמונה במרכז הטלוויזיה או שהתמונה עם פסים בצדי המסך או שהתמונה מוצגת בצורה תקינה מבחינת הגובה אך מבחינת הרוחב היא גולשת ולא מוצג צידי התמונה(שזה סמל ההתחל וכל מה שמעליו,השעון וכל מה שמעליו) איך אפשר לסדר זאת שהתמונה המוצגת במסך מחשב,תוצג כראוי בטלוויזה? יש לי מסך מחשב Samsung SyncMaster 226BW 1680x1050p הטלווזיה היא סוני 32W4000 1920x1080p תודה.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ביני ובין חבר שלי נוצא ויכוח. השאלה הגדולה היא מי מייצר כרטיסי מסך HIGE END יותר חזקים. אני טוען שNVIDIA לקחו בקרב הזה וש-ATI איכזבו אך אם אתה מחפש חייב PCI-E ו- VIVO אז הם תחליף זול וטוב והוא טוען ש ATI לוקחים בכל מקרה. אז מי לדעתכם לוקח?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה אתמול התקנתי דריבר חדש של הנווידה ויש לי את תוכנה בשם SmartDoc5084 פועלת למי שלא מכיר זאת תוכנה ששולטת על המאוורר ומאפשרת OC למי שרוצה אני לא עשיתי אף OC אבל אני משתמש בזה בגלל דיווחים שבלי זה המאווררים על 60% קבוע לפחות בדגמים הישנים אחרי התקנת הדריבר המאווררים החליטו לפעול לאט והיה סימן תקלה במאווררים וגם לא הייתה לי אף אפשרות להגדיל את מהירות הסיבוב לבעיה יכולות להיות 3 סיבות אפשריות 1-בעיות תאימות אם הדריבר שלא מגיע בקופסה (לא בדקתי עוד התקנה אז עדיין לא רישמי) 2-בעיה בהתקנה 3-אולי צריך למחוק ולהתקין את SmartDoc5084 אחרי ההתקנה אני דווקה חושד במספר 3 כרגע הכל פועל בסדר למזלי ואני לא צריך להיגרר לחנות מה שהיה מאוד מעצבן בשלב הזה שהמחשב חדש בכל …
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול את הדרייברים החדשים של DNA 3.6.5.1 ואין לי שום סמל בTaskbar של ATi וגם כאשר אני נכנס להגדרות > מתקדם אין לי שם כלום זאת אומרת רק הלשוניות שיש גם בלי הדרייברים (Genral, Adapter, Monitor , Truobleshoot) נסיתי להתקין את ה5.1 של ATI והבעיה חזרה על עצמה כאילו שהדרייברים בכלל לא הותקנו, רק כשחזרתי לדרייברים הקודמים הבעיה נפתרה (4.12), עכשיו השאלה שלי האם זה צריך להיות ככה? או שזו רק בעיה אצלי? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-