עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מעוניין בכרטיס נטו לצפייה בשידורי הכבלים הדיגטליים בטלוויזיה, אין חשיבות כלל להקלטה! מעוניין בכרטיס הכי טוב מבחינת קבלת איכות תמונה! מסך ברשותי סמסונג 22" 16:10 תודה מראש רון

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by ORANGEJUICED,

תסבירו לי בבקשה איך יכול להיות שבחלק מהמבחנים שאני ראיתי באתרים מסוימים כמו פה http://www.firingsquad.com/hardware/far_cry_sm30/page1.asp יש מבחנים אבל מועטים ש ה GT עדיף על פני ה אולטרה??!?!?!? אני יודע ש ה אולטרה עדיף על פני ה GT אבל אני עדיין לא מבין את זה..... תודה :-*

3. Started by yonatan.mendelson,

כרטיס המסך הראשון בעולם בעל ליבת 7 ננומטר מסיים את דרכו בקול ענות חלושה, חצי שנה בלבד לאחר שנחשף לכתבה

4. Started by guy_b,

הרכבתי כרגע GF 8800GTX של ASUS ועליי לציין , כשהוצאתי אותו מהאריזה ,רק אז הבנתי למה מתכוונים "מפלצת " הוא ענק בקושי נכנס למארז. בכל אופן נכנסתי לאתר של NVIDIA להוריד DRIVER מעודכן לXP ואני לא מוצא שם .מישהו יודע איזה DRIVER אני צריך?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ruler,

שלום לאחרונה , מסך המאג הישן (6 שנים בערך) שלי התחיל להיות ורוד (למה כל המסכים ניהים ורודים כשהם מתחילים להתיישן?) וזה ממש מעצבן תעיניים. אז החלטתי לקנות מסך חדש כנראה 15 אינץ' (הבנתי שב lcd 15 זה כמו בסיארטי 17 כן?) . השימוש הוא סרטים ומדי פעם גם משחקים אז חשוב גם שיהיה זמן תגובה נמוך . יש לציין שאיני צריך רמקולים בתוך המסך. ועוד שאלה אחת קטנה לקראת הסוף:האם ההבדל בין חיבור dvi לחיבור הרגיל באמת מורגש?אם כן אז אנא המליצו לי על מסך עם dvi וחיבור רגיל (שכרגע שחכתי איך קוראים לו...) כי עכשיו יש לי ג'יפה שתומך רק בחיבור הרגיל. תודה!

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by idodos,

משהו יודע לאיזה חנות עוד נשאר כאלו ? ומשהו מכיר אתרים טובים לקנית בארה"ב ? (חוץ מ-newegg )

7. Started by davidz,

יש לי מסך viewsonic g75f שקניתי לאחרונה הבעיה היא שבמרכז המסך רואים טוב מאוד אבל ככל שזזים לכיוון הקצוות הרזולוציה יורדת לדוגמה אייקון שנראה יפה וחלק כשהוא באיזור אמצע המסך כששמים אותו בצד שמאל של המסך הוא נראה כאילו הוא מורכב מריבועים קטנים . זה ממש מורגש, בייחוד בטקסט. האם למישהו יש את אותו מסך ונתקל בתופעה דומה? האם המסך תקין?

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by celad,

המפרט שלי הוא כזה: intel core i5 750 gigabyte ga-p55-ud3L gigabyte rreadeon hd4870 1g gddr5 [patriot ddr 3 1600mhz 2x2gb wd 500g 32mb smasung t240 הציון שקיבלתי ב 3DMark Vantage מאוד מאוד נמוך לכרטיס מסך רציתי את עזרתכם לדעת מה הבעיה... gpu score : 4042 cpu score: 12338 תודה ושבת שלום.

9. Started by bennnn,

שלום.....שלתי היא האם המשחקים העתידיים למשל קרייסיס יתמכו בשיידר מודל 4? או שאפשר יהיה לדעתכם לבחר בין 3 ל 4?.? וכמה זמן לדעתכם ייקח עד שייצאו משחקים רק ל שיידר מודל 4?? תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  10. אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך עם חיבור AGP שיתאים למחשב עם הרכיבים הבאים: PENTIUM 4 CPU 2.40 GHZ 1GB DDR תודה לעוזרים ;)

11. Started by tomz,

איזה מהם יותר טוב ולמה? ויש לי אפשרות לקחת רק אחד מהם ואך ורק מהם, אז לא להציע אחרים מה לעשות יש מגבלות ששורפים מסך ישן :\ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  12. Started by Gadgets4all,

שלום לכולם, כיום אני משחק עם מערך של 2 כרטיסי HD6950 מחוברים ל-3 מסכים בחיבור Eyefinity. משחק בעיקר ב- BF4 ו- NFS בפועל אני מקבל FPS 35 על רזולוצייה של 1920*3396 בהגדרות ב- BF4 אני על HIGH ו- 2*msaa האם שדרוג של כרטיסי המסך ישפרו לי את המצב ואם כן על איזה מערך כרטיסים כדאי ללכת? תודה

• 49 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. Started by X-Style,

איזה כרטיס מסך יותר טוב? saphire x800 gto 256mb geforce 6600 256mb

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by overload,

:-\ R9800 PRO 128MB 256BIT מהאתר של MSI.מה הם רוצים?.. שאני ינתק את הכרטיס מהחשמל כל פעם שאני מכבה את המחשב ??? :-\

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  15. גרסה סופית. הרבה בעיות תוקנו, בעיקר ב OPENGL ונוספה אפשרות לשליטה במהירות מאורר בצורה גראפית (כעט כל מה שצריך זה לגרור סמן, למאותגרים בינינו ) VISTA 32-64 http://www.megaupload.com/?d=HENC92XK XP 32-64 http://www.megaupload.com/?d=ZEC0EIV1 תהנו!

• 52 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. :'( אני לא מרגיש הבדל גדול מה GEFORCE 2 TI!!! כאילו עדיין יש פה ושם תקיעות!! צפיתי לכרטיס חדיש וחזק במחיר כזה! מה קורה כאן?

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by yarneo,

שלום, אני קניתי את המסך LG FLATRON F700P לפני שבוע בערך ובהתחלה הייתי מאוד מרוצה ממנו. יש לו ריענון מצויין לרזולוציות גבוהות וקונטרסט וברייטנס טובים. אבל, לאחרונה אני משחק במשחק מחשב שקוראים לו COUNTERSTRIKE וכאשר אני מסתובב בתוך המשחק או שאני פשוט מזיז את העכבר למעלה או למטה יש לי עיוותים במסך. עיוותים כאלה שנראים כמו קפיצות במסך, זה רק לרגע העיווט אבל הוא חוזר כל פעם שאני עושה איזה תזוזה חדה. מה אני יכול לעשות? מודה מראש על העזרה ירדן.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by DAN,

הדריוורים ל 8500LE http://www.omegacorner.com/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. E6600 P945 2GB DDR II וכרטיס מסך 7300GT. המסך שלי הוא 17 אינץ'. [משהו ישן....] עכשיו, אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי מעולה למשחקים ["דור העתיד"] - שיחזיק לי אחלה מבחינת "זמן", כלומר שאני לא אצטרך לקנות כרטיס מסך חדש עוד שנה כי "לא הוספתי 200 שקל בכרטיס הקודם". מה אתם ממליצים? בד"כ אני משחק על 1024 על 768 - ככה שאם עוד שנה וחצי אני אצטרך לשחק ברזולוציה הזאתי [אבל עדיין לשמור על HIGH בהכל] אז זה סבבה בשבילי. מה אתם אומרים? עריכה: חשוב לי שתביאו לינק לחנות הכי זולה, והכי מומלץ באינטרנט - אין לי כוח לנסוע לאנשהו, שהכרטיס פשוט יגיע אליי וזהו.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by ashkenazone,

איזה כרטיס כדאי בתקציב 850 שקל?

• 11 תגובות
    • 599 צפיות
  21. אני צריך פרוט מדוייק על כרטיס מסך msi-ms-8861-GF4mx440 . וחוות דעת שלכם על הכרטיס הזה ! ומחירו ב- plonter הוא 666 שקל. :) :) :) :) :) :) :)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Jook,

הכרטיס נראה מאוד מאוד ארוך ורציתי לדעת האם יש אפשרו תשהכרטיס (R300) לא יכנס לי ללוח אם... Asus A7M ומארז סטנדרטי יכנס או לא?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. טוב... הכותרת אומרת הכל קניתי מחשב חדש, ואני רוצה גם מסך טוב למשחקים ב 1000 שח CRT 17" מגיע ל 100Hz בכל הרזולוציות שיכול להגיע ל 1600X1200, ואם אין מסך טוב שיכול להגיע לכאלה רזולוציות אז כרגיל, 1280X960. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  24. שלום, יש הבדל בין הביצועים של כרטיס GeForce mx230 לבין השבב המובנה של אינטל במחשב נייד? המטרה היא לעריכת וידאו קלה/בסיסית עד בינונית ושימושים כלליים. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Eניתי לבן שלי NEVERWINTER NIGHTS אבל המשחק לו עובד, לפי הודעות השגיאה אני מבין שהבעיה היא בכרטיס המסך. יש לנו VODOO3 , פנטיום 3 128K זכרון. מה עושים איפה מורידים DRV מתאים (ניסיתי כל מיני) ואם צריך כרטיס חדש אז מה מומלץ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.