עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by House M.D.,

היי. יש לי SLI ASUS GTX 560 עם OC מהמפעל. דרייבר 304.79. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק sleeping dogs, שהוא משחק כבד שמנצל לי 98-99% מהכרטיסים. לאחר כ20 דקות של משחק, הוא קורס. לפעמים הוא פשוט קורס ולא קורה כלום. לפעמים אחרי זה תוכנות כמו הדפדפן וסקייפ מתחילות להיתקע, ואני נאלץ לעשות ריסטארט. ואז אני מתחיל לראות עיוותים בצבעים של המסך שאני חושב שזה ארטיפקטים, ובדרך כלל צריך להפעיל מחדש מספר פעמים כדי שהם ייעלמו. יש לציין שבמשחקים פחות כבדים כמו skyrim לעולם לא נתקלתי בבעיה. ממבט ראשון זה נראה כאילו הכבל של המסך לא מחובר טוב, אבל הוא כן וכאמור זה קורה רק לאחר שהמשחק קורס. מצורפת תמונה של הארטיפקטים. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  2. שלום האם הנאה של המשחק עולה בהרבה כאשר משחקים עם פילטרים ? אם כן איזה כרטיס מסך הכי זול שיכול לאפשר את זה ? אגב איזה פילטרים ? X8 X4 או שכמה שיותר יותר טוב ?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by katkato,

הבנתי שצריך חומרה שתומכת השאלה שלי אם צריך איזהשהוא תוכנה מסויימת או שפשוט נגנים שתומכים בתכונה הזאתצ יודעים לנצל אותה לבד מה מי מו בקיצור ? תודה

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by IxSrPpTUq,

היי... יש לי את הכרטיס מסך המדובר בכותרת... ותראו - קניתי אותו לא מזמן, עוד שה-7800GT עלה 2500 ... לפני כחודש =P ועכשיו הבעיה - ראיתי שה-7800GT פשוט טוחן אותו ... ואני לא יודע מה לעשות ... קיצר - נדפקתי? יש סיכוי שבזיגזאג יחליפו לי אותו אחרי מעט יותר מחודש? אם אני אוסיף כסף כמובן .... כדאי בכלל לחשוב על החלפה? השיפור שאני אקבל יהיה גדול?

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  5. שלום. תכננתי לקנות את הכרטיס הבא: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697615 למסך 2007FP, אך בעקבות הכתבה יציאת כרטיסים חדשים בעוד כמה שבועות האם כדאי לחכות ליציאת כרטיסים חדשים? האם צפויה ירידת מחירים כשהם יגיעו? האם יגיע כרטיס עדיף? תקציב עד 400 ש"ח. שימושים: צפיה בHD לא ממש למשחקים

6. Started by ktbnus,

הגיעה הזמן לשדרג כרטיס מסך......הנוכחי שיש לי. 9200 כבר נמעס. אי לא מחפש משהו high end אלה משהו יותר בעזור הבינוני +. יש לי מעבד AMD Athlon XP 2800+ וממה שקראתי כרטיס קטלני לא יעזור הרברה כי המעבר יצור צבר בקבוק..... בכל מקרה אין עדיפות לחברה מסוימת...אפיק AGP.... הרכישה מיועדת לקראת GTA SA אם המשחק עובד יותר טוב אם חברה מסויימת - עדיפות לחברה תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by remy martin,

אהלן... צריך המלצה לכרטיסים גרפיים עד 700 ש"ח אני לומד עיצוב ועובד עם פוטושופ, מאיה, פריהנד וכו' המחשב יחסית חדש ככה שאין בעיה.. תודה

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by clown,

אותו מחיר, 3 שנות אחריות לשניהם, 256MB, 128BIT. לתת עדיפות לאחת מהחברות?

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by BURTON,

הזמנתי מחשב חדש וביקשתי שיהיה עליו רדאון 9600 פרו לאחר ההתקנה והכל אני רואה שהשם שלו זה radeon 9600 series האם זה השם האמיתי של הפרו או האם זה 9600NP??

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by maxxy,

הם כבר לא משתמשים בפאנל של HYDIS (הטוב והאיכותי) אלא בפאנל של SAMSUNG. הינה מובאה מהאי-מייל שלהם: Q17 lcd monitor producted samsung only panel . Samsung Panel Type: LTM170EU-L01 Response time: 25ms Colors: 16,2 million Samsung Panel Type: LTM170EU-L01 GAMMA2.6 Response time: 16ms Colors: 16,2 million זה אחרי שפניתי ישירות ל-HYUNDAI בקוריאה. שווה עכשיו לרכוש את המסך הזה בידיעה שהוא לא כמו ה-HERCULES (לשעבר) ?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  11. היי, אני לא ממש מבין ב-CF, אבל חשבתי שאם במילא יש לי 2 כרטיסי מסך אז למה לא לנסות. השאלה האם אפשר לעשות CF עם 2 כרטיסים שונים? והאם הספק שלי יחזיק את המערכת הזו? מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel WD SATA2 250GB 7200 16MB 250KS Seagate 80GB 7200\8MB SATA 80JD NEC 5170A DVDRW ------ ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 ATI SAPPHIRE PCI-E X1650pro ------ Enermax Liberty 400W המטרה של ה-CF הוא שיפור ביצועים ועבודה ברזולוציות גבוהות, בגלל שאני רוצה לחבר את המחשב למסך HD-FULL שיש לנו. שאלה נוספת, האם תהיה בעיה לצפות בסרטים HD-FULL עם המחשב הזה? תודה, אור. עריכה: טוב ראיתי את הטבלה הבאה, וכנראה שאי אפשר לעשות CF http:…

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by urinka,

הי נתקלתי בכרטיס הזה http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6870&CatCode=80 שמיועד לקליטת שידורי לוין באמצעות צלחת האם יש בארץ חנויות שמוכרים כרטיסים אחרים לשם השוואת תכונות ומחירים והאם משהוא ניסה את הכרטיס הספציפי הזה או אחד אחר שנמכר בארץ ישי לו חות דעת האם יש אתר שנותן סיקורי חומרה על רכיבי מחשב מסוג זה (רצוי מאוד בעברית) תודה מראש urinka

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  13. אני כבר מיואש.. הכרטיס הזה עושה בעיות. מה שכן,יהיה קשה להחזיר אותו.. ואני גם לא בטוח שהוא הבעיה. אז אני שואל כאן ומברר. הוא כל הזמן מכניס כתמים על הווינדוס,עושה הפעלה מחדש למחשב בעת הרצת תמונות,תל מימד,או כל דבר גרפי אחר. הוא גם משנה תצבעים,בקיצור אין מנוחה. בקשר להפעלה מחדש.. אחרי ההפעלה,אני מקבל הודעה בשם 'Microsoft Windows' וכתוב 'שגיאת חומרה' האם אני צריך להחליף אותו או לא? או שזה בכלל לא בעיה של פגם. אודה למי שיעזור לי

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by tgen,

מה ההבדל בין video memory ל- Memory Bus? ואיזה מהם חשוב יותר ויותר משפיע על הביצועים של הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by DAVIDKI19,

PowerColor PCI-Ex Radeon HD6950 2GB DDR5 (256bit) (800/1250) (2xDVI, HDMI, 2xmini DisplayPort) (AX6950 2GBD5-M2DH) Gigabyte PCI-Ex Radeon HD 6950 2GB GDDR5 (256bit) (800/5000) (2x DVI, HDMI, 2x miniDisplayPort) (GV-R695D5-2GD-B) Подробнее: http://hard.rozetka.com.ua/videocards/c80087/21330=11190/ (800/1250) זה מעניין אותי (800/5000

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  16. שלום לכולם. ראשית אני רוצה לציין שקראתי את המאמר הנחמד מאוד שנמצא בסטיקי בתארד, ומסביר על כרטיסי מסך. משם ראיתי את הכרטיס : GeForce 6600GT שמומלץ ככרטיס בינוני~מתקדם הכי טוב שיש, מחיר שפוי (כמו שרשום). אני צריך כרטיס עם אפיק AGP8X (בזה הלוח שלי תואם), ומכיוון שאני לא גיימר מטורף ולא מריץ משחקים מטורפים, אין לי צורך בכרטיס מטורף לחלוטין בתקציב ענק. התקציב שלי בעיקרון עומד של 1000 שקל ככה. אפילו שאני לא רואה סיבה להשקיע יותר מ800. הגיפורס 4 MX שלי הכי הכי פשוט שיש 64MB SDR, עובד סבבה לחלוטין, אבל בכל זאת יש הרבה משחקים שהוא פשוט צולע, מין הסתם. לכן רציתי להתייעץ לגבי כרטיס מסך חדש. ראיתי בפנדה את הכרטיס : Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB GV-N66T128D Bulk …

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  17. מה הכי משתלם לקנות היום למחשב חדש?? ועוד שאלה לא ככ קשורה, למי מהם יכולות OC טובות יותר?

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  18. מי שעוקב אחרי חדשות החומרה וחדשות המחשבים בכלל, בוודאי כבר שם לב שהדלפת מידע מחברה אחת לא תשאר ללא הדלפה נוספת מהחברה המתחרה. זה ככל הנראה בשביל לשמור על הלקוחות ועל בעלי המניות של אותה החברה מרוצים. גם הפעם אנחנו רואים את זה, לא עבר הרבה זמן מהדליפה של המידע על ה G84 וה G86 וכבר אנו רואים רמיזות על המתחרים שלהם מצד ATi. G84 וה G86 הם הליבות שעליהן יהיו מבוססים כרטיסי ה Mid העתידיים של Nvidia. מה שמייחד את כרטיסי הדור הבא, זה התמיכה ב DX10 ATi לא נשארה ללא תגובה והחליטה כנראה לידע אותנו על המתחרים של אותם הליבות החדשות של Nvidia. הידיעה הופיע באתר The Inquirer. האתר טוען כי הליבות החדשות של ATi (ה R6X0) יבואו כבר ברבעון הראישון-שני של השנה הבאה. כמובן שליבות אלו יביאו אי…

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by R_G,

שלום לכולם! קניתי את המע' הבאה: http://www.zed.co.il/Category.asp?CategoryID=23 (הראשונה, הכי זולה), לצרכים משרדיים בעיקר.. רק קניתי עם הלוח אם של אסוס (לא מתוך חשק עז לשדרוג, אלא כי פשוט לא היה להם במלאי הדגם "הפשוט יותר").. לפי מה שראיתי ברשת, החיבור של הלוח אם הינו PCI-E יש לי כרטיס מסך נוסף geforce 5200, ואני לא לא ממש מצליח למצוא באינטרנט האם הוא יתחבר.. האם הוא PCI-E או שאולי AGP.. האם זה יתאים? (זאת בעיה בשבילי פשוט לבדוק כי הכ. מסך לא אצלי.. אז אני חייב לדעת אם זה כן או לא..) אני פשוט מחפש כ. מסך זול ופשוט, שיתאים לצרכים מאוד בסיסים, סטייל סימס 1/2.. (וגם זה בהגזמה).. אפילו יד שנייה.. לצערי אני לא ממש מוצא כרגע.. (גם אני מחפש עוד זיכרון 1024 DDR2 667, אבל זה כבר ס…

• 12 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by Erk0kyDa,

תיראו יש לי HD 4850 אני יכול להוסיף 100 שקל ולקנות GTS 250 ומה מה ההבדלים שעדיף לי את ה GTS 250 הם שווים ת 100 שקל? המפרט שלי הוא כזה: e4500 2.95 לוח אם gigabyte 965 ספק hec win 550W 3 GB ram ואין לי בעיה לעשות אובר קלוק אבל לא מוגזם מידי אה וה HD 4850 של power color וה GTS 250 של gainward

21. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, מעוניין לקנות את הכרטיס בזמן הקרוב (אם לא יצוץ משהו חריג בזמן הקרוב). האם הספק מסוגל להריץ את הכרטיס באופן תקין גם אחרי OC? המפרט בצד כמובן.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by hlv,

אני מחזיק ב- GeForce 3 Ti200 עוד מהתקופה שנחשב לאחד מהכרטיסים היותר מתקדמים בשוק. קניתי את הכרטיס מתוך כוונה להישאר איתו הרבה זמן, עד שאהיה חייב לשדרג.. ואני חושב שאולי הגיע הזמן.. אומנם אין לי בעיה עם המשחקים הכי חדשים שיוצאים היום.. אבל אני מרגיש שבקרוב זה לא יהיה ככה. רציתי לדעת איך ה3 ti200 משתווה לכרטיסים המובילים בשוק היום.. ואם אתם חושבים ששווה לשדרג או להמשיך לחכות. תודה למגיבים.

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל בגירסה רגילה ומוצלחת. ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~CGNX-XP982DD~8~0.htm המחיר מעולה ואחריות ל-3 שנים. מה דעתכם? שאלה חשובה! האם הכרטיס יכנס למארז MID של ENERMAX מדגם CHAKRA ? המארז: http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=99 הרזולוצייה כרגע 1366X768 עם שימוש בפילטרים.. לוח אם - GIGABYTE - GA-P35C-DS3R מעבד מרובע על 3200MHZ ספק ENERMAX 535 FMA2 לא מסתפק בביצועי medium.. מחפש HIGH תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by see4,

אוקי החלטתי לקנות את הכרטיס החדש של AMD-ATI , אני ראיתי את זה של HIS שבא עם 3 צלעות קירור , ב XT זה היה רק 2 ...אני לא מצאתי HIS בארץ אבל יש של חברות אחרות , השאלה שלי האם כולם עם 3 צלעות מה עדיף לקחת וגם אני ראיתי שיש רק ב FOXPC ו TMS , מישהו ממליץ על בחירה מסוימת ...תודה על העזרה ...

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  25. Started by MoRtZkInG,

http://www.pcarena.org/viewPicbig.php?pic=gecube9550.jpgמה זה? ממתי יש R9550XT? ממתי הוא מגיע עם גוף קירור כזה?

• 9 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים