כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הדריבר החדש (5.1) עם ה CCC ולעומת שאר הדריברים, הפעם ההתקנה הצליחה ויש לי איקון של ה CCC של שולחן העבודה אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את ה CCC אני מקבל שגיאה, למה? R9200SE , WIN XP PRO והשאר למטה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין,וכרטיס on-board של אינטל (לוח אם של דל). קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro (בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אב…
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני יכול לעבוד עם שני מסכים אבל לא עם רזולוציה זהה? אם אני יחבר עוד מסך, אני יכול לשים אליו רזולוציה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה, והשינויים תפסו רק לclock info 01 ול02. ל00 לא שינה כלום, נשאר כמו הגדרות היצרן של הכרטיס. גם בMSI AB מראה לי בלוח השעונים (הימני) את ההגדרות של clock info 02, אבל בלוח השמאלי, שאני בודק טמפרטורה ואחוזי שימוש בכרטיס, הוא מראה לי את המהירויות של היצרן. אפשר הסבר על כל זה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם WIN10 64 וכרטיס מסך MSI RADEON 390. התקנתי את הדרייבר לאחר רכישת המחשב (לפני כחודש) והכל עבד יופי. היום רציתי לשדרג לדרייבר חדש - הסרתי את הקודם, אבל אני לא מצליח להתקין שום דרייבר, חדש או ישן, כיוון שגם עם אדמיניסטרטור כשאני מפעיל את הקובץ ראשית הוא שואל אם אני רוצה להתקין את הקובץ ממקור לא ידוע, ואח"כ הוא כותב INSTALLER INTEGRITY CHECK HAS FAILED. איך ניתן להתגבר על הבעיות הללו ולהתקין דרייבר? תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום. אני ממש צריך עזרה. יש לי בעיה בכרטיס מסך וחברת IVORY לא מוכנה להחליף לי אותו. אני אסביר את הבעיה: יש לי כרטיס מסך 7600gs 256MB של inno3D, עכשיו תמיד, בכל משחק שאני משחק אחרי 10 דקות מופיעים לי ארטיפקטים (המשחקים הם: דום 3, נד פור ספיד MW, הנסיך הפרסי 3/2, GTASA ו-NBA2007. בנוסף המשחק מתחיל לפעול לי מהר מידי- הכוונה היא לא לקצב פריימים גבוה אלא לקפיצות מעצבנות. ובנוסף הכרטיס שלי סוחב משחקים בהגדרות יותר נמוכות מהרגיל משאר הכרטיסים ברמה שלו. עכשיו אני משחק עם קצב רענון של 75MHZ, עם מארז פתוח (כדי שהוא לא יתחמם ושתהיה זרימת אוויר יותר טובה במארז), אני מכוון בדרייבר את הביצועים של הכרטיס ל"ביצועים" ולא ל"איכות", אני ממש שונא אותם. המוחר (שיש לי חשדות שהוא לא ממש מבין)…
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1069345294,94056, הידיעה הזאת ממש מוזרה לי, ואני בחשש מברר האם זה קרה לכם, קריסות וכו'. לי יש 8500 והכל עובד ועבד כמו שצריך, לא הייתה לי שום בעיה, ואני גם לא מתכנן להוריד שום קובץ של 22 מגה. בכל מקרה, זה ממש עצוב שכזה דבר קורה, זה יכול להרוס לATI הרבה דברים, פשוט חבל. יש לכם תלונות לגבי זה או שזה רק כמה טיפשים מחו'ל שהתקינו wareforce 52.16 ?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בעלות 200-300 שקל
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
Hi, I need a PCI-E graphic card for office use (no games), and I need both DVI and standard VGA exits I saw in the sticky that nVIDIA 6200 was recommended is it still the best card in those price range or is there something better now in the same price range ? thank you
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום, איך ניתן לדעת אם הקרוספייר שלי עדיין תקין, ז"א 2 הכרטיסים עדיין מחוברים ועובדים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום האם הנאה של המשחק עולה בהרבה כאשר משחקים עם פילטרים ? אם כן איזה כרטיס מסך הכי זול שיכול לאפשר את זה ? אגב איזה פילטרים ? X8 X4 או שכמה שיותר יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לא רלוונטי יותר אפשר למחוק! לא הצלחתי למחוק את זה בעצמי
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הבנתי שצריך חומרה שתומכת השאלה שלי אם צריך איזהשהוא תוכנה מסויימת או שפשוט נגנים שתומכים בתכונה הזאתצ יודעים לנצל אותה לבד מה מי מו בקיצור ? תודה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי... יש לי את הכרטיס מסך המדובר בכותרת... ותראו - קניתי אותו לא מזמן, עוד שה-7800GT עלה 2500 ... לפני כחודש =P ועכשיו הבעיה - ראיתי שה-7800GT פשוט טוחן אותו ... ואני לא יודע מה לעשות ... קיצר - נדפקתי? יש סיכוי שבזיגזאג יחליפו לי אותו אחרי מעט יותר מחודש? אם אני אוסיף כסף כמובן .... כדאי בכלל לחשוב על החלפה? השיפור שאני אקבל יהיה גדול?
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש והוא רוצה כרטיס מסך בפחות מ1000 שיעבוד טוב עם כל המשחקים של היום חלק.....רצוי שיעבוד טוב גם בדום 3 ו בhalf-life 2.........מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי את Oblivion בתקווה שאצליח להריץ אותו על מחשבי הישן. התאכזבתי לגלות שהכרטיס הנוכחי, 5900XT, אינו מאפשר חווית משחק סבירה אפילו ברמת פירוט נמוכה מאוד. אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף באפיק AGP גוסס ולכן 1950Pro לא בא בחשבון. X800GTO עולה היום 600 ש"ח. הוא יצליח להריץ את המשחק ברזולוציה 1440X900 + AA? (המפרט המלא נמצא בפרטים אישיים)
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי לאחרונה GTX 560Ti ULTRA DURABLE של ג'יגהבייט, ורציתי לשאול אם הוא אמור להפעיל את המשחק על ULTRA ברזולוציה 1360X768? המפרט AMD 630 2.8@3.6 4GB RAM SEASONIC 500W כרגע אני מפעיל על HIGH דיי חלק - לא בדקתי FPS אם צריך לבדוק תגידו לי איך ואני אפרסם. בULTRA זה לא מספיק חלק כדי לשחק. אני שואל כי אולי כדאי לעשות לכרטיס OC (במגבלת הספק כמובן) או שמה המעבד הוא הבעיה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אולי זו שאלה מטומטמת... אבל אין לי כל כך מושג בזה. אח שלי יכול לשלוח לי כרטיס מסך מארצות הברית. אני חושב ללכת על 6800 הם זולים בהרבה שם 280 דולר לכרטיס של ג'יגהבייט) אבל יש הבדלי מתח בין הארץ לארצות הברית, נכון? מה יקרה אם אחבר כרטיס זה למחשב בארץ? האם הכל יעבוד רגיל או שהכרטיס יעלה בלהבות וישרוף תוך כדי כך גם את חדרי?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן... צריך המלצה לכרטיסים גרפיים עד 700 ש"ח אני לומד עיצוב ועובד עם פוטושופ, מאיה, פריהנד וכו' המחשב יחסית חדש ככה שאין בעיה.. תודה
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני משחק במחשב עם ויסטה ו8800 באמריקן ארמי ומדי פעם המסך נהיה שחור והמשחק נתקע ואחרי כמה שניות משתחרר.כשאני חוזר לוינדוס אני מקבל הודעה שהייתה שגיאה במנהל ההתקן של הכרטיס מסך עם הקובץ NVLDDMKM.מיותר לציין שניסיתי את כל הדרייברים שקיימים.מישהוא יודע מה הפתרון לבעייה?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן אתם בטח זוכרים את הבעיה עם ה REFRESH RATE ב XP שקבע תדר של 60HZ במשחקי D3D ו OGL, לפי הטענה של MS הנושא תוקן ב SP1, ובכן הוא לא! ניסיתי הכול, כמו כן ניסיתי לקבוע את ה RR בחלון המידע של DIRECTX (בדף האחרון יש אפשרות ל OVERIDE של ה RR) אותו כנ"ל. מה שיותר מוזר הדרייבר של ATI (RADEON 9700 PRO) ישנה אפשרות לקבוע RR למוניטור שגם לא עובדת. כרגע אני משתמש בתוכנה שנקראת REFRESHLOCK ועובדת יופי, השאלה האם פיספסתי משהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
היה לי 880GT של Albatron שהיה פגום אך לפני שנהרס הוא היה מאוד שקט. החליפו לי אותו לכרטיס 8800GT של Twintech, אבל הוא רועש הרבה. יש לי מארז antec p182 ואם 4 מאוורים על המינימום והכרטיס מסך של albatron בחדר שקט לגמרי בקושי היה רעש. עכשיו עם הכרטיס מסך של twintech, גם שיש רעש בחדר ממש שומעים את המאווררים של הכרטיס. אני רוצה להחליף אותו לכרטיס שקט יותר. מה הכרטיס 8800GT\GTS\GTX הכי שקט שיש כיום?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-