כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
שלום קראתי באיזה פורום שאפשר לחבר ממיר של HOT עם כבל USB זה נכון(עד היום חשבתי שחיבים כניסה של TV IN אם אני זוכר נכון את הכניסה) אם זה אפשרי כבל ה-USB שאני מכבל עם מצלמה דיגיטלית הוא טוב לזה? עכשיו אני צריך לחבר אותו גם לאנטנה אז רציתי לדעת אם יש כבל אל חוטי לכזה דבר כי אין לי יצאה בחדר.. ודבר אחרון אך אני יופה בממיר דרך איזה תוכנה ואך תודה מראש עריכה: אני מקווה שזה הפרום הנכון לשאול את זה אם לא אז תעבירו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, יש לי היום מחשב עם כרטיס מסך מובנה: מעבד Intel Pentium E6300 (45nm) לוח אם Gigabyte EG41MF-US2H (צ'יפסט G41) מסך Dell 2209WA עם רזולוציה 1680x1050 כרטיס מסך בסיסי ב~300 ש"ח יספיק בשביל להריץ משחקים באיכויות לא גבוהות? (העיקר שיהיה אפשר לשחק, בלי קטיעות/קפיצות וכו') מבצע Black Friday של TMS על Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 ב-249 ש"ח משתלם? תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום , קניתי כרטיס מסך GTX 660 ויש לי אותו פחות מי חודש ויש לי איתו איזה בעיה במשחקים ... כל המשחקים שקניתי עושים לי FPS נמוך מאוד של כימת 30-50 הכרטיס שרכשתי קניתי בIVORY . מפרט של המחשב שלי : http://img96.imageshack.us/img96/206...7250676923.png ספק כוח : A.PFC 550W FAN12 Ci-Power CWT ולכל השואלים הוא לא גינרי אז לא להגיד גינרי כי הוא לא . משחקים שיש לי בעיה איתם הם : Call of duty BO 1 / MW 3 / BO 2 Borderlands 2 Unreal Tournment III אני צילמתי את התמונות של הבעיה במשחק BO 2 אבל הבעיה הם בכל המשחקים . ואני רוצה לדעת למה ה-FPS הנמוך .... והמשחקים הם לא עם מנוע גרפי ממש חריף .. Borerlands 2 ו UT 3 זה משחקים שמשתמשים במנוע גרפי של Unreal En…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
רכשתי מחשב מ ksp ושדרגתי את הספק ל-550 וואט. המוכר המליץ לי על הכרטיס מסך שמופיע בתפריט. כעת בדקתי וראיתי שהוא חלש למשחקים. המחשב אמור להמסר לי מחר על מה אתם ממליצים ? AMD מעבד: Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Bסx לוח אם GIGABYTE MA785GM-US2H AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Mushkin Value HS מאוורר Generic CPU Cooler For AM2/AM3 דיסק קשיח Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך Sapphire HD 5450 512MB Hyper Memory GDDR2 DX11 DVI HDMI PCI-E ספק כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin)
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, אני בדיוק רוצה לשדרג את הTOXIC 5770 שלי (שאגב עבד אששש והריץ הכל חלק על המקס' עד היום) אני עובד ברזו' 1080P (FULL HD) נתוני מערכת: E8400 GIGABYTE EP45 SEASONIC 550W מהדגמים הכי מודולרים 4GB CM690 תמיכה מלאה בCF חקרתי קצת דווקא את הHD6870 שנותן ביצועים טובים מאוד ביחס למחיר שלו אז לפי סקר מחירים זה מה שמצאתי: HD6870 מעט זול יותר מהHD5870 (מדובר על סכום של כ100 ש"ח) לכן להפרש זה אני לא יתן חשיבות (המחירים של שניהם נע בין 1070-1350 ש"ח) HD6970 לעומת זאת יקר יחסית אליהם (הפרש של עד 700-800 ש"ח שלדעתי זה לא מצדיק את ה10%-30% ביצועים יותר מהHD6870) לעומת זאת הHD6970 הוא בעל 2GB (אני לא בטוח כמה זה באמת משפיע ברז' 1080P) לפי מבחני ביצועים שמצאתי (שהרוב הם לפני 2-4 חודשים) …
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אפשר לקבל תצוגה גם בכרטיס המשמש לפיזיקה (המשני) כאשר הוא מחובר לטלויזיה, מערך של שני כרטיסי NVIDIA ? * הלוח אם שלי תומך ב CF ולא ב SLI .
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה יש לי מחשב בין איזה 3 שנים, ועם הזמן הוא ניהיה יותר איטי על אותם משחקים, אז חשבתי אולי לשדרג את הכרטיס מסך שלי לאחד קצת יותר טוב התקציב שלי הוא 500 שקל, הייתי עושה אתזה לבד אבל בגלל המפרט שלי אני לא יודע איזה כרטיס יעבוד ואיזה לו, איזה יעשה צוואר בקבוק ואיזה לא כי אני באמת לא מבין בדברים האלה.... המפרט שיש לי כרגע: mb: gigabyte p35-ds3 2gb ram e6750 core 2 duo 2.66GHZ GEFORCE 8800GT אז ככה.. אני כולה משחק בWOW ככה שאני לא צריך איזה מחשב מפלצת, ובאמת שיש לי בעיה בתקציב אז אם אפשר להוציא מזה משו זה יהיה מעולה. כרגע המשחק רץ על ההגדרות הכי גבהות בDX11 והמשחק עובד טוב, אבל באיזורים קצת עמוסים הוא מקרטע בטירוף. תודה לעוזרים =]
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם משתלם לבצע SLI אוCF (להשגת ביצועים טובים יותר למשל לגיימינג)? למשל, יצא לי להבחין שבמחיר של כ-1500ש"ח אפשר לקנות כרטיס מסך יחסית חזק כמו: Sapphire ATI Radeon 5850 Toxic 2GB GDDR5 HDMI או לחלופין (ב-100ש"ח פחות) לעשות CF של שני כרטיסי: Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X ולקבל כ-35% יותר בביצועים (כמובן שיש הבדל בהספק הנדרש ובטמפ' לרעה במקרה של SLI/CF). אשמח אם מישהו יוכל להרחיב בנושא כגון: כדאיות, האם אפשר לעשות SLI/CF עם כל זוג כרטיסים (כמובן שמאותו סוג ATI/nVidia), הבדל טכנולוגי (כי הרי מדובר בכרטיסים ישנים יותר לעומת כרטיס חדיש), דגשים למי שעושה SLI/CF מבחינת ספק כוח, מארז ואוורור וכל טיפת מידע אחרת שאפשר להוסיף. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם מעבד gtx 285 רציתי לדעת איזה כרטיסים אחרים ייתנו לי ביצועים טובים יותר בלפחות 20%. אני שוקל לקנות.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך של SAPPHIRE 6950 ואני מתקין את המחשב מחדש עם WINDOWS 7 64BIT. השאלה היא מאוד פשוטה... האם להתקין DRIVER לכרטיס המסך מהאתר של ATI או מהאתר של SAPPHIRE? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, כרטיס המסך שלי עשה בעיות עד שמת. מדובר על מחשב בן 5 שנים כמעט שעבד נהדר . הכרטיס מסך הוא די פשוט ATI X550, בתחילה היה מופיע מדי פעם מסך כחול עם בעיה בכרטיס מסך. פתחתי את המחשב הוצאתי את הכרטיס וחיברתי שוב ואז המחשב אפילו לא מראה תצוגה, הכל שחור המסך לא מקבל פקודה להדלק... מדובר על לוח אם Intel® Desktop Board DP965LT עם מעבד Intel® Core™2 Duo E6300. אני צריך כרטיס מסך זול ביותר, הצרכים שלי הם לגלישה באינטרנט בלבד. אשמח להמלצות, טלול
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
לפי מה שרשום משתמשים רבים סובלים מבעיות של מסכים חומים/אפורים מעניין לדעת אם יש פה חברה שסובלים מהתופעה הזאת =ם http://www.tomshardware.co.uk/ATI-Radeon-Grey-Screen-Crash,news-32659.html
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך יכול להידפק או להתקלקל בצורה כלשהי? מאז ששמתי WIN7-32bit כל פעם שאני רואה סרטים בפורמט mkv אני שם לב שקצב הריענון של המסך איטי, כלומר התמונה מקרטעת לעיתים, ניתן מידי פעם לשים לב לפיקסלים. במחשב מותקן המקודד של MATROSKA, הדבר שמוזר הוא שעד שהתקנתי WIN7 (השתמשתי בXP) הכל עבד כמו שצריך וכעת יש כל מיני הפרעות קטנות כשרץ הוידאו. אשמח לקבל עזרה
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
המפרט שלי ASUS P5K/EPU E8400 2GB RAM ספק TT 500W מסך 22 אינץ רחב ברזולוציה של 1680X1050 והכרטיס הנוכחי ASUS EN 8800GT יש לי כרגע 1500 שקל וחשבתי לשדרג או ל 5770 או ל 5850 עכשיו המכיר של ה 5770 היא חצי מה5850 ואני רוצה לדעת אם יש הפרש משמעותי בין שני הכרטיסים האלה. כעקרון אני זה בשביל משחקים אבל לא CRYSIS נגיד [לא סובל תמשחק] אלה כמו BFBC2 MW2 ושאר המשחקים שהולכים לצאת. ואם בכלל הכרטיסים האלה יתנו ביצועים טובים במערכת שלי? מה משתלם יותר?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט שכלל במקור כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI ומי שמרכיב לי את המחשב יחליף לי אותו לאותו הכרטיס רק מתצורת Diamond. מה ההבדל?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרגע כרטיס מסך של NVidia 8400GS של MSI מה יכול להיות תחליף מתאים ? יש לציין- הסלוט הוא PCI express 16X תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שמעו, קניתי מחשב חדש G640, HD7850, 8GB ram והורדתי Battlefield 3, התחלתי לשחק במפה Noshar canals ויש לי בה לאגים של FPS מטורפים אפילו שאני משחק על LOW וזה ממש לא הייתה הציפייה שלי ה- OC שאני יעשה לכרטיס מסך ישפיע על זה? גם מה OC יכול לעשות? אני יכול להרוס את הכרטיס? ואני יצטרך לשמור עליו וכל הזמן להסתכל אם הכרטיס מתחמם מדי או משהו כזה? יש לי ספק Seasonic 430W אם זה משנה. תודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤834 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 HDMI 512MB DDR3 PCIe ¤550 ההבדל במחירים משמעותי מבחינת הביצועים? אני הולך לשחק משחקים כבדים ברזולוציה 1680*1050 איך הקירור של כל אחד מהכרטיסים ואמינות?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הבנתי שצריך חומרה שתומכת השאלה שלי אם צריך איזהשהוא תוכנה מסויימת או שפשוט נגנים שתומכים בתכונה הזאתצ יודעים לנצל אותה לבד מה מי מו בקיצור ? תודה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
8) ברשותי גיפורס 4200 אם יציאת DVI רכשתי לו מזמן מסך LCD דנדש קיבלתי א ותו היום חיברתי אותו ל DV וביציאה האנלוגית חיברתי את הסמסונג הישן כרגע שני המסכים עובדים ביחד אם טכנולוגיית ה nView uzv וזה פצצה. אני יכול לפתוח אתר במסך אחד ומישחק במסך שני או שני אתרים שונים בשני מסכים או כל דבר אחר משהו שווה ביותר אפילו ה TASKBAR מתפרץ על שני המסכים כאילו היה זה מסך אחד יש לי שם 2 דסקטופים הסמן עובר ממסך אחד לשני אפשר לראות סרטים בכל מסך , בשניהם או חצי חצי זה כזה פצצה אני מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה רק שאלה לי אליכם האם אפשר לשחק מישחקים אם 2 מסכים או יותר בגיפורס 4200? כי ניסיתי וזה עובד רק על מסך אחד !!! האם רק הפריליה של מטרוקס תומך ב MONITOR SOUROUND? בבקשה תגובות שלכם אלי 8)
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
היי... אני צריך עזרה ממי שמבין טוב במסכי LCD... הזמנתי P90F 19" שהתגלת בו בעיה... בקיצר אני יוכל לקבל מסך 19" P95F+ רק בעוד חודש... ואין מצב... אני לא בא לעשות השוואה בין המסכים אני רק רוצה לדעת אם שווה לי לקחת ViewSonic VG500 Cotrast 400:1 Response Time: 16ms. Pancel Surface: Anti-glare Frequency Fh:30~62kHz, Fv:50~75 Hz VGA up to 1024x768 non-interlaced Consumption 30W (max) Brightness 250 cd/m² (typ) Humidity 1090% (non-condensing) Meets TCO'99 and ENERGY STAR® standards. Three-year limited warranty on parts, labor and backlight. Auto image adjust, contrast, brightness, color adjust (9300K, 6500K-default, user color), information (mode, model number, serial number)…
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, לאחרונה, בזמן ששיחקתי בGothic 2 (משחק מצויין אבל לא קשור) שמתי לב שבזמן שהמחשב טוען שמירה או "מתאמץ" במיוחד, מופיעים מין פסים דקיקים מרצדים מעלה ומטה במסך שלי, לאחר התבוננות ממושכת גיליתי שהתופעה קיימת גם בזמן המשחק, אבל פשוט פחות שמים לב בגלל שהתמונה זזה. יש לי מערכת מחשב מכובדת למדי (פנטיום 4- 2 גיגה) עם רדיאון 9500 פרו בהגדרות שמומלצות על ידי אתר זה, כמו כן המשחק רץ על ההגדרות הגבוהות ביותר. האם התופעה טבעית, מוכרת וצפויה או שעליי להוריד את הגדרות המשחק כדי למנוע את זה?(אני לא, זה לא ממש מפריע אבל פשוט תהיתי בנוגע לזה) בתודה מראש, ומצטער שאני מנג'ס לכם כל הזמן בשל בורותי במחשבים
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש והוא רוצה כרטיס מסך בפחות מ1000 שיעבוד טוב עם כל המשחקים של היום חלק.....רצוי שיעבוד טוב גם בדום 3 ו בhalf-life 2.........מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אבא שלי הלך לחברה שאנחנו קונים מהם חלקים למחשב ושם המליצו לו על מסך MAG LT865A, אבל אני לא יודע איך הוא ביחס למסכים אחרים. המסך הוא 18" עם איכות תמונה טובה (אני עובד עליו כרגע), אבל אני לא ראיתי מסכים של יונדאי או בנק ואת איכות התמונה שלהם. אפשר קצת פרטים עליו ואם הוא שווה? המחיר שמציעים לי כרגע הוא בסביבות 3000 (לא שאלתי, אבל אם זה חשוב אני אשאל).
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני הזמנתי את הכרטיס הזה(radeon 9500 pro של ati), אז עד שהוא יגיע אליי אני רוצה לטפל בכל הבעיות.. אתם אמורים לדעת איזה דרייברים הכי מוצלחים... בכל מקרה, תמליצו לי על דרייברים ואם אפשר תנו לי לינק... תודה.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-