עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ישראל 1212,

מה עדיף לי לקנות? כרטיס מסך Zotac GTX650 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 2xHDMI PCI-E או כרטיס מסך Gigabyte GTX650 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E הזוטק עולה 710 והג׳יגבייט עולה 670 תודה לעוזרים.

2. Started by nore0,

nVidia GeForce או ATI מה יותר טוב ???

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by TheGame,

שלום לכם .... היום קניתי את ה8800GT החדש התקנתי אותו וזה.... עכשיו אני בודק ב3DMARK את הביצועים .... ומה אני מקבל 8117 !!!!! למה זה כזה נמוך ?????? אני מה זה מבואס ... אני כבר לאדע מה לעשות...

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by Shnig0,

שלום! במה משנה ה-RAM של הכרטיס מסך, בעבודה עם רזולוצוית גבוהות לא? עשיתי למחשב שלי בדיקה ל-Age Of Conan להלן http://www.nzone.com/content/nzone/srl/nzone_srl.asp?gameid=4529 והכרטיס מסך לא עבר!!! יש לי 8800 GTS 320Mb ומסך LCD של 19" ולא איכפת לי לעבוד על רזולוצייה של 1024X768 בבדיקה כתוב שצריך Mb 512 האם המשחק יעבוד טוב על 1024X768? בתודה Shnig0

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by ofirrjd,

מפרט בצד. הורדתי את CCC החדש מהאתר של ATI והוא פשוט הורס את התצוגה בויסטה. המסך נראה חיוור וחסר צבע. כשהסרתי את CCC וחזרתי לדרייבר של ויסטה המקורי התצוגה שווה לקדמותה. מישהו פה ניתקל בכזו תופעה? מה עושים? אופיר

6. Started by audigy,

http://www.sigmadesigns.com/support/download_xcard_win2000_xp.htm

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  7. גיזמודו http://gizmodo.com/5356822/amds-eyefinity-graphics-card-drives-6-30+inch-monitors-at-once מדווח שכרטיסי DX11 של AMD כוללים תכונוה שנקראת eyefinity שמאפשרת לרמות את מערכת ההפעלה ולגרום לה לחשוב שמס'מסכים הם מסך פיזי אחד. הכרטיסים יתמכו ב-3 עד 6 יציאות תצוגה מסוגים שונים כגון DisplayPort, DVI ו-HMDI. נ.ב. - אשמח לקישור על איך מכניסים קישור פה לפוסטים. נשבר לי לנסות.

8. יש לי את המסך הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=416643 אני קונה מחשב חדש עם הכרטיס הבא: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2123 האם תהיה בעיה? האם אפשר לחבר ביניהם בכלל? אני דיי מודאג.. מישהו יכול להאיר את עיניי? האם אני צריך לקנות את המתאם הבא?: http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=4344444343&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=33&aff=Zap〈=he השימוש במתאם מוריד מהאיכות? תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by pc student,

חברה יש לי radeon 9200se והוא לא תומך בפיקסל שיידר איך ניתן לתקן זאת? ועוד משהוא האם אפשר לשדרג אותו ל 9200 רגיל?

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  11. ATI X1900GT או ATI X1950PRO מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by STRENGTH,

טוב אז אני חושב על לקנות מסך חדש לאח שלי כי יש לנו כבר מסכים ישנים מאד כמו הסוני 200GS. אז אני לא יודע אם שווה לי לתקן אותו בעד 300 ש''ח. אז חשבתי לקנות כבר מסך חדש. יש לנו גם את המסך 786FD MAG. אבל השאלה אם המסך הזה מספיק טוב למשחקים וסרטים? או שכבר עדיף לקנות מסך חדש? תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  13. שלום על הנדירות של הכרטיס 7900GTX של NVIDIA שמענו דיי הרבה לאחרונה, אבל לא עד כדי כך...: בוודאי שמעתם כבר על המחשב של Dell שמיועד לגיימרים, שבו משולבים 4 כרטיסי 7900GTX של NVIDIA בחיבור Quad SLI. לפי TheInquirer דל לא יכולה לקבל מספיק כרטיסים בשביל להרכיב ולשווק את המחשבים האלה... זה כבר נראה לי מוגזם... NVIDIA מאבדת את המוניטין שלה ולדעתי Dell תעדיף לעשות עסק בעתיד עם ATi מאשר עם NVIDIA... מעניינות אותי הסיבות לנדירות הזאת... :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  14. המפרט שיש כרגע הוא יצרן Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB יצרן Asus M2A-VM HDMI יצרן Kingstone 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 יצרן WD 160GB SATA II WD1600AAJS יצרן Gigabyte Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up To 512MB) Retail אוקי אז ברצוני כרגע להחליף את הכרטיס מסך לכרטיס שיתן תמורה מקסימלית לכסף שאני מוכן להשקיע ושיתאים למפרט הזה תודה רבה לעוזרים (אני אישית מעדיף את NVIDIA) אך לא שולל כל אפשרות אחרת

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by flesh2,

אבא שלי הלך לחברה שאנחנו קונים מהם חלקים למחשב ושם המליצו לו על מסך MAG LT865A, אבל אני לא יודע איך הוא ביחס למסכים אחרים. המסך הוא 18" עם איכות תמונה טובה (אני עובד עליו כרגע), אבל אני לא ראיתי מסכים של יונדאי או בנק ואת איכות התמונה שלהם. אפשר קצת פרטים עליו ואם הוא שווה? המחיר שמציעים לי כרגע הוא בסביבות 3000 (לא שאלתי, אבל אם זה חשוב אני אשאל).

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by daniel89,

שלום. אני צריך שתביאו לי כרטיסים של עד 1000 שקל שיהיו עם 512MB (לגיימר). אני מתלבט בינתיים בין Spakle 8600GT OC לבין BFG 8600GT הנתונים של SPARKLE: 630MHz core speed (original - 540) 1620MHz memory speed(original - 1400) 1386MHz shader clock הנתונים של BFG: 565MHz (vs. 540MHz standard) 1242MHz (vs. 1190MHz standard מה אתם אומרים?על מה ללכת?מה יותר כדי? המחיר של Spakle הוא 838 וה-BFG הוא 900. ראיתי גם את ה-3850 של ATI אבל הוא רק 256MB וזה לא מספק אותי... אשמח לעוד המלצות לכרטיסים במחיר שביקשתי ורק מהחנויות IQPC,SKYPC,TMS,FOXPC. תודה, דניאל

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by Gil80,

אהלן. רכשתי כרטיס מסך של sapphire HD6950 2GB אני לא מוצא עליו את הכפתור של dual bios. האם זה אומר באופן חד משמעי שאין לו? או שצריך לפרק את הכיסוי של הקירור? מה הסיכון של לצרוב עליו BIOS של 6970 בכל זאת? אם הצריבה נכשלת, אין דרך לחזור אחורה?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  18. Started by surref,

כותרת מה יותר עדיף? ומאיזו בחינה? מה יריץ יותר טוב קריסיס ו COD4 ? ואם אני קונה היום 1950PRO שהוא תומך רק בDX 9 אז נדפקתי? כי בעתיד יצאו רק ל DX10

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by mani007,

שלום רב. אני מחפש כרטיס מסך שיחליף את השימוש בכרטיס המובנה. הכרטיס ישמש לצפייה בfull hd והתחבר למסך 32 אינץ דרך Hdmi . משחקים לא מהווים פרמטר(יש xbox 360). המפרט של המחשב הוא מעבד:intel e5200 לוח אם:p5kpl-cm asus זיכרון פנימי: 2048mb 800mhz יש חשיבות לקירור שקט! ראיתי ה9400gt הבאשמגיע עם קירור פאסיבי ? http://ivory.co.il/product.asp?productid=4209&CatCode=529 אשמח להמלצות ולהתייחסות לדגם הנ"ל. תודה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  20. לאחרונה יצא לי להתעניין בקניית כרטיס מסך חדש, כדי לשדרג את העגלה שיש לי (פרטים במפרט...) התקציב שהצבתי לעצמי הוא עד 500 ש"ח, אולם אעדיף לצאת ב"נזק" כמה שיותר קטן, כיוון שאני לא ממש גיימר, אבל אני מרגיש שהכרטיס לא סוחב בעריכות וידאו כאלה ואחרות שאני עושה. כמו כן, אני מחפש כרטיס שתומך בDX10.1. בחיפושים שונים בפורום הזה וברשת גיליתי שעדיף לי ללכת על כרטיס מבית ATI על מנת להשיג תועלת גבוהה מול עלות נמוכה. הכרטיס ששמתי את העין עליו הוא, איך לא, HD4670. המחיר הכי נמוך שמצאתי הוא 430 ש"ח בKSP מתוצרת MSI. האם יש הבדל משמעותי בין היצרניות בכרטיס המסך הספציפי הזה? (אני לא ממש הבחנתי במשהו לפי המפרט, ולכן לא ברור למה יש הבדל של יותר מ50 שקלים בין היצרניות השונות) בנוסף, חשבתי לקחת כ…

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  21. פתחתי דיון גם בפורום "תמיכה טכנית" אבל חשבתי אולי גם פה זה יהיה מתאים... אז ככה התקנתי את הכרטיס הכל נראה על פניו טוב ויפה... לשחק משחקים אני יכול אבל... להריץ תוכנות 3DMARK למיניהם אינני מצליח. המחשב פשוט קופא כזה.. עד שאני נכנס למנהל משימות וסוגר את התוכנה. מה שגם הסתכלתי ונראה לי שהכרטיס איננו מותקן טוב מבחינת דרייברים וזיהויו במערכת הפעלה. וזאת נראה לי עקב אי תאימות לחריץ הPCI-E1 שנמצא על הלוח אם. הנה תמונה... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by 123445,

שלום , קניתי כרטיס מסך GTX 660 ויש לי אותו פחות מי חודש ויש לי איתו איזה בעיה במשחקים ... כל המשחקים שקניתי עושים לי FPS נמוך מאוד של כימת 30-50 הכרטיס שרכשתי קניתי בIVORY . מפרט של המחשב שלי : http://img96.imageshack.us/img96/206...7250676923.png ספק כוח : A.PFC 550W FAN12 Ci-Power CWT ולכל השואלים הוא לא גינרי אז לא להגיד גינרי כי הוא לא . משחקים שיש לי בעיה איתם הם : Call of duty BO 1 / MW 3 / BO 2 Borderlands 2 Unreal Tournment III אני צילמתי את התמונות של הבעיה במשחק BO 2 אבל הבעיה הם בכל המשחקים . ואני רוצה לדעת למה ה-FPS הנמוך .... והמשחקים הם לא עם מנוע גרפי ממש חריף .. Borerlands 2 ו UT 3 זה משחקים שמשתמשים במנוע גרפי של Unreal En…

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  23. אין לי מושג מזה אבל הלוואי שזה נכון תסתכלו את ההשוואה באתר הזה http://www.pcper.com/article.php?aid=67&type=expert

• 13 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by bigdady0,

האם קיים מסך כזה? אם כן תוכלו בבקשה לתת לי את הדגמים שנמכרו בישראל בפרט ואת הדגמים הקיימם בכלל. תודה.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by alias,

xfx 6600gt agp ?? כי נכנסתי לאתר שלהם ואני לא יודע איזה מהם הוא הנכון? (הראשון או השני?) Performance Graphics Core: 256-bit Memory Interface: 128-bit Memory Data Rate: 1000 MHz RAMDACs: 400 MHz

• 6 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.