עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Guarding angel,

כרטיס MID-LOW? כרטיס MID-MID HIGE? כרטיס VALUE?

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by Shayvert,

שלום אני עתיד לקנות בשבוע הבא Sapphrie ATI Radeon 6950HD 2GB DDR5 הספק כוח שיש לי הוא Antec power trio 550W חיפשתי ברשת את דרישות המערכת של הכרטיס, כתוב שנדרש ספק 500W האם הכוונה היא שזו כמות השימוש של הכרטיס בחשמל? או האם רק נדרש שיהיה ספק כזה במחשב? ועוד 2 שאלות קטנות: - האם יש טעם במצב שזהו הספק לפתוח את הכרטיס ל6970? - יש ברשותי כרטיס Sapphrie ATI Radeon 4550HD 512mb האם יש סיבה להשאיר אותו ולעשות CF? והאם הספק יאפשר זאת? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  3. יואו!!! כמה כרטיסים יש היום בשוק! תעזרו לי בבקשה! יש לי תקציב של משהוא כמו 1000 מקסימום (1500 ככה אם זה באמת שווה את ההשקעה) ואני רוצה כרטיס מסך משתלם. אומרים לי ש FX 5600 די שווה אבל רק גרסת האולטרה שעולה פי כמה וכמה ממנו! יש גם ככ הרבה גרסאות ויצרנים! כבר כואבות לי העיניים מלהשוות מחירים... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אהה ואם משהו גם יכול לתת לי מידע על ספק טוב עם מחירים טובים בבקשה... תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. תקציב 3000

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by Nemesis,

הי, קניתי MSI GeforceFX 6200 128TD, ומסתבר שהליבה שלו היא ה NV43 A4. Riva Tuner לא פותח כלום. האם יש דרך כלשהי להפעיל את ארבעת הצינורות? תודה.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by coolmeen,

אהלן חברה, אני מתכנן כנראה לקנות 7800gs. השאלה היא האם הכרטיס הנל יהווה "צוואר בקבוק" למעבד שלי שהוא athlon 3200+ xp רגיל, כמו כן אני אשמך אם תביאו לי חנויות עם המוצר הנל. תודה.

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by dotanm,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, שלי כבר מתחיל לזייף ולעשות בעיות.. בקיצור אני גר בראשון לציון לא משנה מאיזו חנות העיקר שתיהיה קרובה ואמינה מפרט מסך אין לי מושג של מי,גנרי ודי ישן, 19" רזולוציה מקסימלית: 1440x900. מעבד AMD Athlon II X3 450 לוח אם GA-MA78LMT-S2 זכרונות 4GBx2 G.skill DDR3-1600 כרטיס מסך נוכחי ATI Radeon HD 5670 ספק כוח Cooler Master RS-460-PCAP-J3 Elite Power 460W תודה מראש, אם דרושים פרטים נוספים תרשמו ואני יוסיף

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by ar2r,

יש לי ספק 550UB HEC ואני חושב לקנות את הכרטיס הזה HD4890 האם אני צריך בשבילו ספק יותר חזק ממה שיש לי? יש לי מסך 19 אינץ

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  9. אם יש כאן למישהו כבל כזה מכרטיס מסך ישן שהוא לא צריך ומוכן להביא לי אותו\למכור לי בתשלום נמוך,אז אני מאוד אודה לו. מדובר בכבל שהוא יעודי לכרטיסי מסך של ati ויש לו חיבור יחודי לכרטיס המסך שדומה מעט לחיבור SVIDEO רק שיש בו 9 פינים במקום 4. הוא נמכר יחד עם כרטיסי המסך של ATI שיש להם אפשרות של VIVO ,כלומר : VIDEO IN,VIDEO OUT הוא הגיע מצורף לכרטיסי מסך ישנים כמו x800xt\pro\gt וגם יותר חדשים כמו x1900xt \x1950pro\xt\gt ויתכן גם שעם סדרות נוספות ישנות יותר\חדשות יותר. לחילופין אם אתם מכירים חנות\מעבדה שיתכן ומחזיקה כבל כזה,אז אנא תרשמו את שמה כאן. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  10. שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין,וכרטיס on-board של אינטל (לוח אם של דל). קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro (בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אב…

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by House M.D.,

היי. יש לי SLI ASUS GTX 560 עם OC מהמפעל. דרייבר 304.79. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק sleeping dogs, שהוא משחק כבד שמנצל לי 98-99% מהכרטיסים. לאחר כ20 דקות של משחק, הוא קורס. לפעמים הוא פשוט קורס ולא קורה כלום. לפעמים אחרי זה תוכנות כמו הדפדפן וסקייפ מתחילות להיתקע, ואני נאלץ לעשות ריסטארט. ואז אני מתחיל לראות עיוותים בצבעים של המסך שאני חושב שזה ארטיפקטים, ובדרך כלל צריך להפעיל מחדש מספר פעמים כדי שהם ייעלמו. יש לציין שבמשחקים פחות כבדים כמו skyrim לעולם לא נתקלתי בבעיה. ממבט ראשון זה נראה כאילו הכבל של המסך לא מחובר טוב, אבל הוא כן וכאמור זה קורה רק לאחר שהמשחק קורס. מצורפת תמונה של הארטיפקטים. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  12. מה לעשות? אני משתמש במחשב אחר כרגע אבל איך אני מחזיר את המחשב השני שלי לרזולוציה שהמסך יקלוט? כרטיס מסך 250GTS מסך LG2453

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by bar72,

שלום רב, הבעיה: BF3 מתרסק בהגדרות בינוניות, פועל תקין בהגדרות מינימום. הרצון: לשדרג כ. מסך כדי שיהיה יציב גם בהגדרות בינוניות. קיים כיום: E8400, ווינדוס7 32 ביט, 4 ג'יגה זיכרון (מתוכם מנוצלים כמובן רק 3 ומשהו), כ. מסך 4890. חשבתי לשדרג ל- 6870, בתקווה שזה יאפשר משחקיות יציבה יותר. המוכר בחנות הציע דווקא 6850, משום שהוא זול יותר ואמור לספק כמעט את אותה תמורה בהתחשב בשאר מגבלות המערכת. דעתכם?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by soldier,

שלום יש לי כרטיס 5870 ASUS מעבד I5 750 6GB RAM1333 מערכת הפעלה VISTA U 64-BIT והביצועים לפי דעתי נמוכים מאוד FPS במשחקים נמוך כמו לדוגמה BC2 הכי גבוה 75 לא יודעה אולי בגלל VISTA או משהו צריך עזרה

15. Started by okarmi,

שלום, שאלה מהירה, טמפרטורה של 6600 של 49 בעבודה רגילה לגמרי על המחשב זה הגיוני? שום משחק לא פתוח רק מערכת הפעלה XP. תודה.

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by Nitro Viper,

אני יכול לקחת R9700 של POWER COLOR או R9500 PRO של SAPPHIRE. מה עדיף?

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  17. יש לי מסך CRT רגיל, וכ.מסך 8500GT. אני משחק בעיקר PRO EVOLTUION SOCCER. המסך עצמו נמצא כאשר הוא בווינדוס על 85 HERTZ, את המשחק זה בלתי אפשר לשחק עם HERTZ כזה, אז דרך DXDIAG -> OVERRIDE אני משנה את זה ל-60. שמתי לב, שאם אני משחק עם רזולוציה 600\800 רשום שהמשחק הוא על 61HERTZ, ואם זה 1024 אז זה על 60HERTZ. מה ההבדלים? אם יש?

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  18. זה יספיק בשביל להחזיק את הכרטיסים האלה בצורה תקינה? אני קונה HD6870 או HD6850 עדיין לא בטוח...

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  19. השאלה היא בכותרת.בשביל לדעת איזה CASE לקנות.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  20. היי, אני דיי לא מעודכן בענייני הכרטיסים, אני רוצה להבין מה אומר כל תו שמגדיר את הכרטיסי מסך יש איזה מדריך או משהו שיכול להסביר לי מה אומר כל מאפיין של כרטיסי המסך? תודה

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by Cynicoren,

שלום, איך ניתן לדעת אם הקרוספייר שלי עדיין תקין, ז"א 2 הכרטיסים עדיין מחוברים ועובדים ? תודה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  22. שלום האם הנאה של המשחק עולה בהרבה כאשר משחקים עם פילטרים ? אם כן איזה כרטיס מסך הכי זול שיכול לאפשר את זה ? אגב איזה פילטרים ? X8 X4 או שכמה שיותר יותר טוב ?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  23. שלום, המחשב שלי נקנה מתישהו לקראת סוף 2003. במפרט: P4 2.8Ghz Northwood(478) Asus P4P800 Deluxe (865PE) 1GB Dual DDR400 (512X2) 120GB Western Digital 7200 8MB SATA Leadtek Geforce 5600 Ultra 256MB Toshiba DVDX16 + LG DVD+-RWX8 + LG CDRWX52 כיאה לכרטיסי מסך, הכרטיס שלי הזדקן מאד. חקרתי הצעות של אנשים במספר פורומים לשדרוג מחשב כזה בפחות מ1500 שקל. חיפשתי את החלקים באינטרנט ומצאתי אותם במחירים יפים. האם שווה לשדרג למפרט הבא: Intel Pentium D 820/805 ?Asrock 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? 1GB Dual DDR400 (512X2) 120GB Western Digital 7200 8MB SATA Point Of View 7300GT/7600GS/7600GS Sonic (PCI-E) Toshiba DVDX16 + LG DVD+-RWX8 + LG CDRWX52 (החלפת המ…

24. Started by Guarding angel,

מצטער על הבורות אבל קיבלתי עם הכרטיס מסך ?DVI to VGA converter? *מה הוא עושה? *המסך שלי MAG INNOVISION 770FD CRT האם זה משנה את איכות התמונה? *למה הוא משמש? בתודה מראש G.A

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by FIRE-KID,

שלום. מפרט: AMD3200+ 2.0GH 1 ג'יגה זיכרון 400MHZ X800XL WD 120 GB SATA עכשיו עקב הכניסה של DX10 לתחום המחשבים אני חושב על שידרוג לכרטיס מסך תואם-תומך DX10..עכשיו האם יש יש עוד דברים עליהם אני צריך לדעת כדי שהמחשב שלי יתמוך? לדוגמא אולי שהמעבד לא מספיק חזק? או אולי הזיכרון לא יספיק עבור משחקים שדורשים DX10? או אולי משחקים DX10 יעלו רק על ויסטא?.. אני ממש לא יודע..

• 9 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים