כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחרונה, בזמן ששיחקתי בGothic 2 (משחק מצויין אבל לא קשור) שמתי לב שבזמן שהמחשב טוען שמירה או "מתאמץ" במיוחד, מופיעים מין פסים דקיקים מרצדים מעלה ומטה במסך שלי, לאחר התבוננות ממושכת גיליתי שהתופעה קיימת גם בזמן המשחק, אבל פשוט פחות שמים לב בגלל שהתמונה זזה. יש לי מערכת מחשב מכובדת למדי (פנטיום 4- 2 גיגה) עם רדיאון 9500 פרו בהגדרות שמומלצות על ידי אתר זה, כמו כן המשחק רץ על ההגדרות הגבוהות ביותר. האם התופעה טבעית, מוכרת וצפויה או שעליי להוריד את הגדרות המשחק כדי למנוע את זה?(אני לא, זה לא ממש מפריע אבל פשוט תהיתי בנוגע לזה) בתודה מראש, ומצטער שאני מנג'ס לכם כל הזמן בשל בורותי במחשבים
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס GTX 650 TI BOOST עד איזה מעבד הוא ייתן תמורה טובה בבצועים?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
אפשרות לחיבור 3 מסכים לפחות ויכולת להתמודד איתם. מספיק חזק כדי לנגן סרטי HD1080. וזהו.. ושיהיה כמה שיותר זול כרגע יש לי GF7600GT שלא מצליח לנגן סרטים מקרטע בלי סוף..וקשה לו להתמודד עם המסכים מעבד AMD4400AM2 2GB DDR2
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום חברים אחרי בירור קצר.אני ראיתי את חברת קלאב 3D וחברת אסוס מוציאות גרסה עם קירור מעניין והבנתי מדיונים שאלה גרסאות שקטות יחסית.הנה הכרטיסים http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=726&l4=0&model=2614&modelmenu=1 http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-48724DDO~8~0.htm האם יש כרטיסים נוספים עם הקרור הזה או שאלה היחידים מבחינת ה 1 גיגה זיכרון. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם....אני עכשיו קונה מחשב ויש לי 1000 שקל בערך לכרטיס מסך....אני רוצה שהוא יריץ משחקים חלק....וגם חושב על העתיד למשחקים לעוד שנה שנתיים.....מה עדיף radeon 9600xt 256 mb או ש128 מגה מספיק?! או אולי geforce 5900xt??? עזרה בבקשה.......מה הכי כדאי
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מעבד amd2800 albatron geforce fx5900xt איך התוצאה? תרשמו גם את התוצאה שלכם והמפרט לצורך השווה תודה
-
- 13 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר איזה כרטיס מסך הכי חזק יש ל AGP פשוט הכרטיס שיש לי עושה לי בעיות ואני רוצה לשדרג אותו כבר.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מישהו יודע בכמה זיכרון משתמש כרטיס מסך מובנה nVidia 8200? :
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש עם לוח אם Asus p8p67 pro B3. בלוח אם מותקנים סלוטים של PCI-E 2 עבור כרטיסי מסך. ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1950 XTX, שיושב על bus של PCI-E 1. עקרונית אני יודע שאמורה להיות תאימות לאחור של תקן PCI-E. כשאני מנסה להתקין פיזית את הכרטיס, אני לא מצליח להבריג אותו לחלק האחורי של המארז כי הרווח גדול מדי, בלוח אם הישן זה היה בסדר. אני מפחד להפעיל כוח גדול מדי מחשש שאשבור את הכרטיס. כשאני מחבר מתח הכל עובד בסדר. האם זו בעיה ידוע?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
Sony Trinitron VS Mitsubishi Diamentron??? במסכי CRT למחשב כמובן.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום. יש הרבה שאלות על מסכי LCD מה לקנות רציתי לצרף את השאלה ולתאר את הצורך שלי ואולי תתפרו לי מסך בבקשה. המחשב ישמש בעיקר לגלישה , קריאה וכתיבת מסמכים , יש לי כמה קבצי MPEG שאני רואה באופן קבוע ושלא תהיה בעיה לראות אותם. כמו כן אני משחק במשחקים אבל באופן מועט וגם כאלה די ישנים ( EYE OF THE BEHOLDER וכדומה) אבל רציתי אפשרות לשחק עם פגיעה נמוכה (משחקים יותר חדשים). אני מעדיף 17" ולא פחות . אני אישית לא רוצה רמקולים על המסך אני רוצה שיהיה הגודל בלי הרבה פלסטיק מסביב. אני מבקש גם אם אפשר לא להמליץ על מסכים יקרים מאד ( מעל 2500) אבל באיזר ה 2000+ אפשרי. ואם אפשר שתהיה לו יצאת DVI כמו כן יש לי כרטיס מסך 5600FX עם יציאה לשני מסכים ( DVI ורגיל) וכמו כן עם VIVO . יש לי בעי…
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב במתנה לבן שלי, מעבד I7 עם 8 גיגה זכרון ווונדוס 7 64 ביט. מכיוון שהוא מרבה לשחק אני צריך לבחור לו כרטיס מסך עם תקציב של כ 1000 ש"ח (אני לא יודע למה אבל הוא רוצהNVIDIA ). אני לא ממש מבין בתחום ואשמח לקבל עצה מכם. מקווה שלא החסרתי פרטים, אם כן אוסיף בשמחה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה לדעתת איך נראה והאם ההבדל בין רזולוציה 1280*1024 ל- 1600*1280 הוא משמועתי?? תודה
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך של ATI שווה ל-9800 GT ?בביצועים
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש בזמן הקרוב אז אני צריך את העזרה שלכם בבחירה הכי טובה והכי משתלמת לתקציב שלי (1800 שקל). מעבד: core i5 2500K ספק: 750W שימושים:גיימינג תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ב anandtech http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2477 סה"כ דיי שווה ל SLI (באחוזי שיפור כמובן ) לשיפוטכם..
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
השאלה היא למה המהירות שעון רק עכשיו הגיע לסביבות ה 1גיגה הרץ עם הדגם החדש של ATI זה לא הכל אותו דבר? ה CPU והמעבדים שעל הכרטיסי מסך? זה הכל טרנזיסטורים למה לא מוציאים כרטיסי מסך על מהירויות שעון של 3 גיגה כמו מעבדים ..ואפילו יהיה אפשר לעשות אוברקלוק איכותי I7 920 עולה 1500 שקל ואפשר להגיע איתו ל 3.6 גיגה כרטיס מסך עולה 3000 + ובאזור של 700 מגה הרץ תחשבו כרטיס מסך עם מעבד בסגנון I7 ישבו לך במחשב שני מעבדים שרצים ב 3+ גיגה הרץ אחד על הלוח ואחד בכרטיס מסך 0O האם זה רק עניין של קירור? ומזעור שיתאים לשטח של הכרטיס מסך? הרי הכרטיס מסך הוא דיי ענק ולפי דעתי יש עליו מספיק שטח בשביל לשים כל מה שצריך ואפילו יהיה אפשר לדפוק קירור סטוק בול כמו שיושב על המעבד אגב עלה לי רעיון ע…
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400_letdh_1.html ;D
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי שינה את תדירות התצוגה בווינדוס ל100HZ ומסך הLCD שלו עושה עכשיו מסך שחור, איך אני מחזיר את תדירות התצוגה ל60HZ בלי שיש לי מסך CRT? (ניסיתי SAFE MODE - לא עובד). תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
גם הדגם הבסיסי ביותר במשפחת ה-Turing יהיה זמין כעת עם זכרון גראפי מהיר יותר מהדור החדש - אך אל תצפו למהפכה קיצונית בביצועים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי החלטתי ללכת על ה-7600GT . יש לי אפשרות לקנות באותו מחיר<820 ש"ח>.או את gigabyte או את LEADTEK.איזה מהם עדיף? בתודה מראש שי.
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בכוונתי לרכוש מחשב חדש בזמן הקרוב מאוד ואני מעוניין לשמוע חוות דעת על כרטיס מסך מומלץ שאתם יכולים להמליץ לי אליו. חשבתי על הGigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3: http://www.tms.co.il/product/12847 מה אתם אומרים הוא ישרת אותי הרבה זמן? יתן לי מקסימום ביצועים במשחקים עתידיים? יש אולי משהוא יותר טוב בתמורה למחיר? תודה לעוזרים =]
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי לוח giga byte ga-k8ns מעבד amd athlon 64 3200 box צריך המלצה לכרטיס מסך עד 800 שקל שיחזיק כל משחק לפחות לשנה הקרובה עד שאני יחליף לוח ויקנה כרטיס חדש
-
- 12 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי FLY VIDEO 3000 של LIFE VIEW: האם אני יכול לחבר מכשיר VCR רגיל ולהליט ממנו קלטת למחשב? האם יש לכם המלצה לכרטיס יותר טוב בטווח מחירים דומה (250-300 ש"ח)?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-