כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני קונה השבוע מחשב במפרט הבא: מעבד Intel core 2 duo 4300 1.86 GHz 800mhz לוח Intel 965 גראנד פיש מארז HEC 300AR-TF+1FAN+6k31 ATX – 6 USB זיכרון 2GB ddr2 667mhz השימושים שלי הם למשחקים - לאו דווקא חדשים (GTA/FIFA), עריכת וידאו (PREMIER) ופוטושופ. מה מומלץ מבחינת תמיכה ב-directx10 (חשוב?) איזו חברה? תקציב - עד 1000 ש"ח. אשמח להמלצות!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
הזמנתי אך טרם קיבלתי מערכת הכוללת בין השאר כרטיס מסך של Leadtek מסוג 8800GTS, עם מעבד E6600, זכרון 2Gb, דיסק קשיח, צורב וספק של Enermax Liberty 400. שאלותיי: 1. האם הספק יסחוב את המערכת הנ"ל? אני שואל מכיוון שראיתי במקום מסוים שספק הכוח המינימלי המומלץ לכרטיס המסך הוא 550W. 2. האם המעבד הנ"ל לא יגביל מבחינת ביצועים את כרטיס המסך? 4. האם נפח הזכרון מספק לעניין כרטיס המסך וביצועיו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
של EVGA e-GeForce 8800GTS 640MB Superclocked תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היי Gecube Ati Radeon X1050 256MB AGP נמכר כאן לידי ב- 273 ש"ח . מה שמתאים לתקציב פחות או יותר . זה יכול להריץ משחקים כבדים ? (אני לא מבין כלום במשחקים . זה לא בשבילי) . אשמח לכל חוות דעת . תודה .
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי בחברה מחשב חדש שכלל את הכרטיס: 7600GT sonic ועל הקופסא לא כתוב סוניק ובתוכנות שבדקתי( cpu-z, EVERST) לא כתוב את המהירות של הכרטיס אל רק את השם 7600GT ,ללא sonic *ההבדל בין הסוניק לרגיל הוא שברגיל זה 500/1.4 ובסוניק זה 575/1.5 האם יש איזה דרך לבדוק את העיניין ללא פתיחת המארז?תוכנה כלשהיא? עריכה: אם זה עוזר הכרטיס של palit
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כאן: http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_8500_GT/15 נראה שלא עולה בהרבה על ה7300/7600GT , פרט לנושא עבוד ווידאו. לדעתכם - שווה כחלופה (CPU DUO 4300, שימוש עיקרי - HTPC) ? אגב, הכרטיס ההוא מומהר ב~60% ...
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני לא צריך הרבה מהמערכת שלי. כל מה שאני משחק בו זה enemy territory ו-CS 1.6. אתם חושבים זה יספיק?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
היי חבר'ה, רציתי להתייעץ איתכם בנושא כרטיס מסך. אני צריך כרטיס מסך זול בסביבות 200 שח, לעבודה משרדית. לא משחק משחקים או דברים דורשניים כאלה. השאלה שלי מתייחסת לכרטיסים עם שבב NVIDIA בעל תכונת ה-TurboCache. זה אומר שעל הכרטיס יש זכרון קטן יחסית ואת שאר הזכרון הדרוש הוא משלים מה-RAM. אני מדבר על כרטיסים כמו: Asus nVIDIA GeForce 7300TC 64MB Up To 256MB PCIe EN7300TC256/TD/64M WinFast PX6200 TC TDH supporting 256MB מה דעתכם על כרטיס עם תכונה זו? האם הוא יגזול מהRAM שלי בצורה משמעותית? יש לי בסה"כ RAM של 512 מגה. מה אתם אומרים ? תזכרו שאני צריך את זה אמנם לעבודה משרדית קלה אך הזכרון 512 RAM שיש לי חשוב לי.. ואם כתוב במפרט : 2nd vga output = yes. זה אומר שהכרטיס תומך בשני מס…
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
ממ... בעיה מוזרה עם הדרייברים של סדרת ה8800, משום מה, אני לא מצליח להפעיל פילטרים דרך היישומים, אני חייב להפעיל אותם דרך הדרייברים, למרות שבהגדרות הגדרתי שזה יהיה בשליטת היישום. למישהו יש מושג איפה אני טועה\מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שמעתי על חיבור של כרטיס מסך שאפשר לחבר אותו ישר לחשמל ואני לא מתכוון ל-TT250W Xpress זה נראה לי מתחבר במקום של PCI-E 6pin מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להביא קישור אני יודע שכבר יש את זה בכרטיס 7800GT 2Xcore
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את כרטיס הסמך הבא: BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION איך BFG בתור חברה? אני כנראה אשיג אותו במחיר זול, כדאי לקנות? נ.ב אני מתכנן בכל מקרה לקנות 8800GTS אז כדאי את הBFG? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
-
שלום יש לי בעיה כשאני נכנס לשחק במשחק כגון:אמריקס ארמי. יש קפיצות מטורפות בתצוגה כמו מצב FPS נמוך (ולא,הוא על 100) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
WTF? וזה לא תקלה בקבצים, כי ההורדה לא נפגמה, ניראה כאילו בגלל שהווינדוס שלי בעברית אז התמונה הפוכה, לא שזה מפריע או משהו, כי מימין כתוב לי את מה שכתוב בתמונה למעלה, ואני לא עובר מהדרייבר הזה, הוא תיקן לי מלא תקלות שהיו מהדרייבר הקודם!
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בבוקר הייתה לי בבניין הפסקת חשמל שלאחריה בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים ללא בעייה. אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. האם יש למישהו רעיון איך ניתן לפתור את זה? האם יש בכלל צורך בחיבור ישיר של כרטיס המסך לספק - או שזה טוב רק כאשר מחברים יותר מכרטיס אחד (קוראים לזה SLI אם אני לא טועה)? תודה מראש, רם
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש את: bfg geforce 8800gts xfx geforce 8800gts xxx edition albatron geforce 8800gts מה הכי טוב בבקשה? *ביחס לגודל זכרון 320 מגה
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואחת ההתלבטויות שלי היא לגבי הכרטיס מסך. אני ככל כנראה רוכש את המחשב בK.S.P. שני הכרטיסים שהכי מתאימים לדעתי מבחינת התקציב ושלגביהם ההתלבטות הם 8600GTS של חברת ג'יגהבייט שעולה 1200 או 1950XT של ספייר שאחרי הנחה עולה 1235. כמובן שכרטיסים אחרים שמתשלמים יותר במחיר הזה יתקבלו בברכה (למרות שאני לא מאמין שיש כאלה). איזה כרטיס משתלם יותר לדעתכם ביחס למחיר? מבחינת השיקול לטווח הארוך זה נראה שה8600 עדיף, אבל מביקורות שאני קורא הXT מציג ביצועים הרבה יותר טובים נכון לעכשיו. בבקשה לא להציע לי להוסיף עוד 500 שקל בשביל 8800 כי זה לא עומד על הפרק. עוד כמה שאלות קטנות: 1. עד כמה ההבדל בין 1950PRO לXT הוא גדול ומורגש? והאם הוא שווה את ההפרש במחיר בניהם? 2…
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אוקי, לפני כמה זמן קניתי כ.מ וספק ENERMAX Liberty 500W Leadtek 8800GTS 640MB עכשיו חברתי אותם נכון, הכל תקין, המחשב עובד איתם מעולה, אבל אני שומע רשרושים של איזה מאוורר או משהו ששומעים אותו עובד ממש, לא נגיד בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז חזק, לא ממש לא! ממש, די חלש הרעש, כדי לשמוע צריך שקט, אבל רציתי לדעת מי כבר עושה את כל הבלאגן בפנים? הכ.מ או הספק? כי אחד משניהם זה בטוח, יכול להיות הספק עם המאוורר שלו, או זה שהוא מקבל זרמים, או הכ.מ עם המאוורר שלו, אין שום כבלים שגורמים לזה, הכל תקין.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי לא יודע אם זה הפורום המתאים יש לי מחשב פנטיום 4 2.8 , ולוח אם P4P800-MX-ASUS כרטיס המסך ON BOARD הכרטיס לא רציני להפעלת משחקים תלת מימדיים. איזה כרטיס מסך סביר אפשר לחבר כדי לאפשר הפעלת משחקים ואיפה ניתן להשיגו באזור השרון בתודה יון
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=4946&s=1 פורסם אצלם לאר הסרת ה-NDA
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכ.מ. בסביבות ה 600-650 ש"ח שיתאים לחיבור AGP, ושיהיה הכי חזק וטוב שאפשר להשיג במחיר הזה. תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ATI RADEON 1550X PRO תומך בפיקסל שרידר 3.0 וגם בשני (אני לא זוכר איך כותבים את זה מקווה שתבינו) והאם זה יריץ את המשחק ספיידרמן 3?
-
- 5 תגובות
- 492 צפיות
-
-