כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אז ככה. לפני כשנה קניתי X1900GT כלשהו. אחרי חצי שנה הוא התחיל להתחרפן עליי והלכתי לממש אחריות. החנות ה...אמינה...הביאה לי כרטיס...(שלי היה של POWERCOLOR) של ספיר שהיה ברור שהמדבקה של ספיר הודבקה על המדבקה המקורית (ראו את הציור ממתחת...ושהחור למאוורר לא התאים)...בשיא טיפשותי לא רשמתי מספר סיריאלי וכך חזרתי הביתה לגלות כרטיס שעושה ארטיפקטים מטורפים ובלתי שחיק לחלוטין. הלכתי לסניף אחרת של הרשת סיפרתי את הסיפור שמתי אותו שוב לתיקון...אחרי שבוע באתי וגיליתי להפתעתי הרבה שהכרטיס שלי הוחלף בX1950XT (סיפור אמיתי!) שמח וטוב לב חזרתי הביתה...אבל מה? עליה וקוץ בה... אני משתמש בדרייבר הכי חדש..ולא משנה מה עשיתי (כולל אוטומייטד קלוק קונפיגוריישן יוטיליטי)...המהירות ליבה היא 500 והמה…
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני מכין מצגת, הכוללת תזמון, ואפקטים עם סאונד. אני רוצה להמיר את המצגת (pptx) לקובץ וידאו על מנת שאוכל להציג את המצגת בטלויזיה. (29 אינצ') ניסיתי מספר תוכנות אך רובן עשו את העבודה בצורה לקויה למדי... הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית ואין לי תקציב לקנות חדש... שידרגתי את הזכרון RAM ואני רוצה גם להחליף קרטיס מסך. יש לי עכשיו GeForce2 MX עם 32MB זכרון. והייתי רוצה לדעת לאיזה אני יכול להחליף, כי יש לי בלוח אם מקסימום AGPX4, והינה המידע על הכרטיס: תגידו אם צריך עוד מידע... תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות מסעי למציאת מסך CRT איכותי, מצאתי מישהו שמוכר את המסך הנ"ל. מישהו מכיר את הדגם? אגב - דגמים נוספים שנתקלתי בהם בחיפושי - Samsung 959NF / Viewsonic p225F תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
geforce 8800 640mb או 320 מגה? אני משחק במשחקים כמו נייד פור ספייד קאנטר ומשחקים חדשים שיוצאים שיצא נגיד GTA חדש או נייד פור ספייד חדש גם command and conquer 3 sims 2 rollercoaster tycoon 3 משחקים כאלה בערך... אני אוהב לשחק על הגדרות טובות מאוד שרואים ממש טוב יש לי מסך 19 LCD מה יותר עדיף בשבילי? קונה מחשב ב5500 עדיף 5200 עדיף כמה שפחות... אני סגור על מעבד AMD [כניראה 5600] עם לוח m2n-e תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5159 וזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5266 יש הבדל מסויים או שזה רק בגלל הייצרנית? ומה השוני ב GDDR3 ל DDR3? תודה..
-
- 8 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המדריך מסביר כיצד לאלץ את המסך לעבוד בתדר רצוי, מיועד בעיקר למסכי CRT. אילו בנינו שיש להם את מערכת ההפעלה החדשה- "ויסטה" עם מסך CRT, סביר להניח שסובלים מכאבי עיניים. כאשר נכנסים למשחק כלשהו ההרצים נופלים ל 60Hz מה שיוצר כאב ראש מיד וגם משנה את גבולות המסך. בעבר תוכנות כמו ReForce היו פשוטים ועשו את העבודה, אבל התוכנה לא עושה כלום ב Vista והמומחים יותר גם מכירים את השיטה ב DxDiag, שנתנה לשנות גם שם את התדר במשחקים מבוססי DirectX. כאמור גם היא לא קיימת בויסטה. אחרי חיפוש ארוך מצאתי דרך לא מסובכת מידי כיצד לאלץ את תדר העבודה של המסך, התיסכול הארוך החיפוש אחר הפיתרון גרם לי לפתוח את המדריך הזה. אז מה צריך? כרטיס מסך של ATi או של Nvidia. מסך מעצבן, רצוי CRT. תוכנה נחמדה…
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים קניתי את הכרטיס ב750שח: ASUS GeForce 7600GS Silent 256MB AGP DDR2 חיברתי אותו למחשב , עשיתי פורמט מלא למחשב. התקנתי דרייברים הכי מעודכנים שיש מהאתר של NVIDIA. הורדתי גם עידכונים ללוח אם שלי. וגם ל CHIPSET. בדקתי ב 3dmark2006 וכל הזמן הFPS שם על 6-9.... נכנסתי למשחק Counter-Strike Source ושם הFPS גם לא יציב. הוא 15-30... אני חשבתי שהכרטיס מסך הזה יותר טוב מה 9600XT שהיה לי. אבל מתברר שהוא אותו דבר... כי גם ב 9600XT היה לי בדיוק את אותם ביצועים. מאוד יתאכזבתי מ NVIDIA... מפרט המחשב שלי: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz MotherBoard: ASus P4P800 SE 768MB DDR @400MHz 120GB WD אני אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש tmp2. נ.ב לחבר שלי יש כרטיס מסך GeForce 6600GT 12…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת ASUS וGECUBE לא טרחו לשים בכרטיסים שלהם דיודת ניטור טמ"פ לידעתכם
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס 8800GTX אבל עוד לא בחרתי של איזו חברה ורציתי את עזרתכם. המחיר נע בין 2,990 ל 3,800 ש"ח. העניין הוא לא כספי. כרגע אני מתלבת בין : Gigabyte XFX ASUS מה אתם אומרים ? יש הבדל ביניהם בביצועים ? תודה
-
- 13 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים ואני לא יודע איזה יצרנית הכי טובות בכרטיסי מסך בבקשה מי שיכול לסדר לי אותם מההיצרנית הכי טובה ליצרנית הכי פחות טובה ואיזה יצרניות הכי כדאי ללכת על במחירי השוק הבינוני
-
- 9 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מישו יכול בבקשה להגיד לי איזה כרטיס מסך של ATI מקביל לכרטיס מסך 7600GT של Nvidia? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
האם זה מתשלם יותר ונותן תמורה יותר טובה כמו ש ATI טוענת ? האם היא נותנת יותר בצועים מה 8800GTS ? אשמח לקבל באנצ'ים לא רשמיים ואובייקטיבים שמשווים את הכרטיס לכרטיסים האחרים. אשמח גם לחוות דעת המקצועית שלכם בנושא אם כדי לקנות את 2900XT ולא 8800GTS.
-
- 43 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמתי לב שכמה אנשים נתקלו בבעיות אוברקלוקינג (אפשרות פחותה מאוד לעומת הדרייבר הקודם) והגדרות ישנות של גירסאות קודמות. שוטטי קצת באינטרנט ומצאתי את זה (עשוי לעניין את כל אלה שמתלבטים): http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=35989 תשימו לב!!! עכשיו באתר הבית של NVIDIA בדרייברים, הם הסירו את הדרייבר האחרון! הדרייבר האחרון עכשיו שמופיע לגירסא 7 של NFORCE היא 93.71 ! תעשו את החשבון שלכם אם כדאי לשדרג או לא, לדעתי היו להם הרבה באגים... אני מקווה שהם יתקנו אותם ויעלו גירסא מחודשת...
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
X1950XT של PALIT או של POWERCOLOR מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
נתקלתי בפורטל אחד שיחרור של DX10 לXP. אם למישהו יש את 2 הדברים האלו תנסו לראות אם זה עובד: http://rapidshare.com/files/32094902/Dirkt_X_10_Cracked_fuer_windows_XP.rar מישהו בדק ואומר שזה DX9 ,מנהלים תנעלו.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את המסך LG L1970HR, מסך מעולה יש לציין. יש לי כרגע מחשב מאוד ישן, פנטיום 3, 775 MHZ אני חושב, ובו כרטיס מסך ישן מסוג :Nvidia GeForce4 MX-440 אני מעוניין להחליפו למשהו הרבה יותר טוב במחיר סביר, אין איזה גבול למחיר, אבל שיהיה משהו טוב שיוכל לנצל משהו מהמסך הזה. אני יודע שיש לי אפשרויות מעטות, וזה קשור גם ללוח-אם, איך בודקים איזה בדיוק יש לי, אין לי מושג. הכי חשוב שהוא יהיה עם חיבור DVI-D. תודה לעוזרים נדב
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מדבר על הדור השני... כי לפי מה שאני רואה בתוצאות עכשיו לא כדאי להשקיע כסף על מחשב חדש כאשר אין משחקים בחוץ שהם DX10... עדיף לדעתי לחכות שהמשחקים יצאו ויהיה דור שני שיפעיל אותם נורמלי ואז לקנות... עכשיו השאלה היא מתי הם אמורים לצאת? בסוף השנה? (גם מבית NV וגם מבית ATI)
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס טלווזיה NV 7900GT כאשר ליציאת TVOUT מחוברת הטלויזיה הישנה שלי 21 אינץ [4:3]. אני רוצה להשתמש בטלויזיה אך ורק בכדי לראות סרטים. הגדרתי את המערכת למצב CLONE ו הגדרתי למסך המשני [TV] כ FULL SCREEN DEVICE. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לראות סרט שהינו במקור סרט ביחס של 16:9 על המסך. הכרטיס מסך מותח לי את התמונה כך שתתאים לטלוזיה [מבטל את מצב ה LETTER BOX המקורי] וכך אני מקבל תמונה מעוותת במקצת. ניסיתי לבדוק את הסוגיה גם עם BSPLAYER וגם עם MPLAYER. אשמח אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הנל, בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
של חברת GECUBE אין לי חיישן בדקתי הכל התוכנות האפשריות Sesnors vIew Everest בדרייבר של ATI ATI TOOL .. אין לא מראה.. יש איזה מכשיר שבודק טמפ משהו ? .. אפשר לשים חיישן?
-
- 13 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי שמעו היה לי מקודם ג'יפורס 2 והוא כנראה נשרף כי הוא לא עובד חחח אז עכשיו אני משחק על המובנה שהוא 32 מ"ב אבל הוא מספק אותי טוב במשחקים, ויש לי כרטיס ג'יפורס 4 שלא הצלחתי להיכנס איתו לווינדוס יענו אני מכניס ת'כרטיס לחריץ-חיבור מסך לחיבור מסך שבכרטיס מסך(מסובך אהה חח)ומה זה עובד לי הכל סבבה אבל זה מגיע לטעינת הווינדוס ואז זה לא ממשיך יותר למה זה ככה?? וכאילו בחיים שלי לא השתמשתי כי חבר שלי השיג את זה ממישהו... בקיצור הנה תמונות... http://www.2send.us/picture.php?file=63180fe669.bmp http://www.2send.us/picture.php?file=9362bc0587.bmp
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הקובץ באיכות בינונית (מעל 40 מגה, 4 דקות) ... את הקובץ הגדול לא הצלחתי לעלות (86MB). צילמתי דרך FRAPS וערכתי מעברים בMOVIEMAKER ההגדרות במשחק היו על מקסימום כולל X4AA, רזולוציה 1024X768 (הכנתי את זה במעבדה, עם מסך 17"). תהנו! http://stage6.divx.com/user/xvertigo/video/1245914/Lost-planet,-DX9-on-XP,-8800GTX-@-621/1944,-E6600@3-42
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה איזה מבין הכרטיסים הבאים: Leadtek 8800GTS 640MB או BFG 8800GTS 320MB OC2 יותר טוב מהבחינות הבאות: ביצועים-הכי חשוב תמורה מחיר OC יותר גדול עתיד גדול יותר יותר תמיכות האם מצדיק ההפרש של ה-400 ש"ח ביניהם לטובת ה-leadtek?
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל???
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
זה בסדר שאני יקנה כרטיס מסך של 640 מגה אפילו אם יש לי מסך 19? כי לפי מה שהבנתי ה320 לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-