כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,971 דיונים בפורום זה
-
http://ksp.co.il/hmain.php.. 1195.. ירד במאה חמישים ככה...
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש! המחשב יכלול מסך 19" LG שטוח ומיועד בנוסף לצפיה בערוצי טלויזיה. החיבור הוא חיבור אנטנה פשוט לצפייה בערוצים 1,2,10. התקציב לכרטיס הוא עד 200 ש"ח 2 שאלות: 1.האם בעזרת כרטיס TV ניתן לצפות בטלויזיה באיכות טובה? 2.מהו אופן השימוש בכרטיס כדי לצפות בטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לדיון המלא ב XS: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=145284 רציתי להאיר את עינכם בזה ,כאשר בקופסאות של HD2900XT רשום תמיכה ב UVD אבל בפועל אין לו, ופה זה הטייה שיווקית ואפשר לתבוע אותם ]: למשל: מה דעתכם?
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חבר'ה אני חדש כאן. יש לי בעיה בגראפיקה, והיא כשאני נכנס למשחק מסויים היא מתחילה "להשתולל".. ז"א קטעי תמונה נחתכים ונמרחים על המסך, וככה זה חוזר על עצמו בלי סוף.. אותם קטעים שנחכתים מהבהבים, קופצים על כל המסך ואז נעלמים ובנתיים קטעים אחרים נחתכים וכיוצא בזה. זה קורה לי רק במשחק אחד, שאר המשחקים עובדים כמו שצריך.. הבעיה היא לא במשחק, הוא עובד בסדר גמור אצל חבר שלי. המשחק: רצח באוריינט אקספרס מפרט שלי: כרטיס מסך 9200SE AGP 120MB זכרון 512 RAM מעבד P4 2.6 GHZ תודה רבה לעוזר. ד"א הגראפקיה של המשחק ממש לא כבדה אז אני חושב שזה לא כתוצאה מכך שהכרטיס לא עומד בדרישות, במיוחד אחרי שהורדתי את כל אפשרויות הטקסטורה [אי אשפר לכוון רזולוציה למשחק].
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך כ. מסך , אני מניח שבתקציב הזה אין שיקול לDX10, לכן הייתי שוקל כרטיס מסדרה 7 של NV, שמן הסתם יהיה זול יותר וחזק יותר המטרה היא "משחקים" (עד כמה שאפשר) אין חשיבות לרעש של הקירור עדיפות לDDR3 המלצות?
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: Gigabyte GV-NX66T128D GeForce 6600GT DDR3 ואני שוקל לשדרג אותו ל: PALIT GEFORCE 7300GT SONIC 256MB האם אני עושה נכון בשדרוג הזה?
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הורידו בנועה את הX1950CT =((( באסה. טוב, מי התמזל מזלו וקנה?
-
- 13 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי מתאים ללוח אם שלי. יש לי לוח אם ASUS P4U800-X והכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא ATI Radeon 9550 והוא עושה לי בעיות במשחקים כמו CS יענו 40 FPS.... אמרו לי ש NVIDIA FX5200 יהיה טוב אבל אני רוצה לדעת מה הכי טוב בשביל הלוח אם הנוכחי... תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלי עומד כרגע על 620 מעבד, ו-720 זכרונות.. טמפרטורה ב ATITOOL במאמץ 90 מעלות!
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם... הגיע התקציב למסך. 1. האם מסך 19" מספיק גדול למשחקים ? (יותר גדול יותר טוב ?) ;D 2. מה עדיף למשחקים CRT/LCD (לפי מה שהבנתי CRT עדיף) 3. לפי התשובות לשאלות איזה מסך הייתם ממליצים ? 4. התקציב פחות רלוונטי (רק לשם הכותרת) - יכול להגיע עד 2.5K גג... תודה לכל מי שיעזור בבחירה...
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/sg_product~28512~8~0.htm 7600gt sonic הבנתי שה7600gt הרגיל כרטיס מעולה,האם לקחת את הרגיל או את הגרסה של הסוניק? מה ההבדלים ביניהם? וכמה ה 7600gt טוב מבחינת hdr?(אל תציעו לי סדרה 8 בבקשה)
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי חברה מה יותר איכותי וטוב? GEFORCE 7300 GS 256MB UP TO 512 או RADEON X 1050 128MB DVI PCI-E
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
תודה מראש. ראיתי שיש את ה8500GT יש מתחרה מATI ? או שעדיין לא יצא?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
בשמחה ובצהלה הרכבתי את הכרטיס שקיבלתי אתמול. שיחקתי בהיטמן 4 וב NFS והכל נראה בסדר עד שהפעלתי את המשחק ריינבוסיקס וגאס. בכל המסך התגלו כתמים לבנים וגדולים וא"א לשחק. בדקתי ארכיפאקטים ב ATITOOL ושימו לב לתמונה ,יש כתמים לבנים בבדיקה. מה יכולה להיות הסיבה? מיפרט שלי מימין [attachment deleted by admin]
-
- 179 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם... לדוד שלי שעכשיו קנה מחשב יש gf5500. המחשב הוא לעבודה משרדית בלבד ולכן אין לו שימוש בכרטיס, והוא הסכים לתת לי אותו.(לי יש מובנה) בלוח אם שלו יש כרטיס מסך מובנה. המטרה שלי לקחת את הכרטיס מסך שלו ושהוא ישתמש במובנה. השאלה איך אני עושה את זה? חיפשתי בביוס אופציה להפעיל את המובנה ולא מצאתי... האם למישהו יש מושג? דגם הלוח: giga byte GA-8VM800PMD-775 קישור: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2159 תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אבקש המלצה לכרטיס מסך עד כ400 שקלים כאשר המטרה שלי היא משחקים אך כגיימר בינוני ז"א לא כרטיס ממש רציני אלא משהו ממוצע שיעבוד טוב ובמחיר הזה.(אם יתאפשר בכלל). תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה"סיומות" שציינתי למעלה? ומה ההבדל בין 8800 GTS עם 320 מגה בייט לעומת ה640 מגה בייט?האם זה שיפור משמעותי? ותוך כמה זמן ירדו מחירי הכרטיסי מסך?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
ראיתי את הביקורת באתר וראיתי שהציון של הכרטיסים שם גבוה משלי גם כשהוא נמצא ב|OC, האם הבעיה במעבד? מפרט בצד, תודה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! כתוצאה מבעייה בלתי מובנת בכ. מסך הנוכחי, החלטתי בשעה טובה לשדרג לדור החדש של הכרטיסים. הכרטיס חייב להיות של חברת NVIDIA למען SLI בעתיד (אולי). התקציב הוא כאמור עד 700 ש"ח עם אפשרויות פזילה. השימושים הם (לפי סדרי עדיפויות): 1. גלישה 2. סרטים 3. משחקים *2 * מקריאה של מספר אתרי אינטרנט, נוכחתי לדעת שכרטיסי הדור החדש של NVIDIA, דור8, תומכים בוידאו בהבחנה גבוהה (HD). ומכאן יש לי שאלה - יש לי סרטי תוכן באיכות HD במחשב, ובמידה ואקנה כ. מסך התומך בכך, האם אוכל לקבל את האיכות הנדרשת גם אם ברשותי מסך LCD 1900R או אפילו כל מסך אחר? המפרט שלי מופיע בצד לעזרתכם. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שקניתי, ואיתו כרטיס מסך 8600GT של Leadtek WinFast. עם הכרטיס הגיע כבל המוגדר ככבל HDTV. המבנה שלו הוא כזה: בצד אחד - חיבור S-VIDEO זכר של 9 פינים, שעליו כתוב VIDEO CARD. זה הצד שנכנס לכרטיס המסך (אין אפשרות אחרת). בצד השני ישנם 4 חיבורים: א. חיבור S-VIDEO נקבה של 4 פינים, שעליו כתוב S-VID OUT. ב. חיבור RCA ירוק, שעליו כתוב Y OUT. ג. חיבור RCA אדום, שעליו כתוב Pr OUT. ד. חיבור RCA כחול, שעלוי כתוב Pb/COMP OUT. בחוברת של הלוח כתוב ששלושת חיבורי ה RCA (האדום, הכחול והירוק) ביחד מהווים Component Out, והחיבור הירוק וחיבור ה S-VIDEO מהווים את ה Video Out. עכשו, החיבור הקיים והעובד בין המחשב הישן לטלויזיה עושה שימוש בכבל שהגיע עם כרטי…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחי יש את הכרטיס של WinFast PX360 TD כרטיס 256 BIT 128 DDR ליבת GEFORCE 5750 רציתי לשאול לאיזה כרטיס מהחדשים של היום אפשר להשוות את הכרטיס הזה? (למשל האם הוא יותר חזק מ 7100GS ?) לאיזה כרטיס של היום הוא משתווה?
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי האם יש כבר את הכרטיסים הנ"ל בגירסת AGP? אני מנסה להפעיל סרט HD DVD עם הנגן של XBOX 360 ואני לא מצליח לראות תמונה כלשהי. למרות שניסיתי גם עם התוכנה ANY DVD. האם זו בעיה של כרטיס מסך?
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי עכשיו על הכתבה באתר לכרטיסי ה 8600-8500 וראיתי משהו מוזר - גם לי יש 8600GTS של INNO3D. קבלתי אותו מנעה מחשבים לאחר שה 7900GT הלך לעולמו. (מי שלא זוכר את הסיפור שלי שיעבור אחורה..) מה שמוזר שהקירור שיש לי על ה 8600GTS הוא הקירור שמופיע כאן בכתבה על ה 8600GT וממש לא כולל את כל הגוף קירור הגדול הזה שיושב גם על הזכרונות.. אז מה זה אמור להביע ? דפקו אותי בקירור מאולתר או מה ? *עריכה* עכשיו בדקתי גם באתר של INNO3D - אצלהם מופיע הכרטיס כמו שאני קבלתי ולא כמו שבכתבה שלכם.. מוזר.. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/gf8_index.htm דבר שני - התוצאות שקבלתם איתו ב COMPANY OF HEROES קצת מוזרות לי .. אני מקבל תוצאות טובות יותר עם הגדרות גבוהות יותר על מחשב…
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, ומתלבט קשות בקשר לכרטיס מסך. עד עכשיו לא שיחקתי הרבה, אבל עכשיו עם המחשב החדש אני רוצה להתחיל, ככה שמצד אחד אני רוצה כרטיס מסך טוב, אבל מצד שני מפחד לשפוך המון כסף על כרטיס מסך ובסוף לא לשחק. אני כבר סגור על כל הרכיבים במחשב חוץ מכרטיס המסך, שהוא סך הכל הרכיב הכי יקר, ואני פשוט לא יודע מה לקחת - כי פשוט כל אחד ממליץ על דבר אחר. אני מתלבט בין: GeForce 8600 GT CONNECT3D Radeon X1950 CrossFire Edition 512MB GDDR4 DVI-I ב-1000K שאני רואה שפה בפורום מאוד מתלהבים ממנו, אם בכלל עוד נשארו כאלה LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E ב-1580 ש"ח ה-8600 GT הוא מצד אחד גם זול וגם תומך ב-DX10, מצד שני הבנתי שהוא די חלש ולא יחזיק אף משחק DX10 כמו שצריך. ה-X1950 ממש תו…
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את ה8600 עם מערכת הפעלה ויסטה ובחיבור לטלויזה הרמת תצוגה ממש ירודה שמנו את הדרייבר הכי חדש לכרטיס וזה לא עזר וגם ההרצ' הוא רק 25 ולא ניתן לשנות את זה למרות שהטלויזיה תומכת בהרבה יותר אם יש למישהו פתרון או עצה זה ממש יעזור לי כי אין לי מושג איך לסדר את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-