עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rule The Pc,

אהלן... מה יותר טוב 6600 GT או 6800 רגיל? תודהה מראש

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום לכולם! אני מעוניין במחשב החדש לקנות GAINWARD TI4400 עם DVD של אסוס, ולחבר את כרטיס המסך לטלוויזיה כך שאוכל לראות בה סרטים מהמחשב. השאלה שלי היא האם אני לא צריך כרטיס פריסה כדי לראות על הטלוויזיה DVD מהמחשב, והאם אני מחבר את הכרטיס ישירות לטלוויזיה או לממיר של yes(?) ועוד שאלה: בפרטים שראיתי על כרטיס המסך היה כתוב שיש לו VIDEO IN/OUT, ואני צריך גם TV OUT, למרות שלא נראה לי הגיוני שלא תהיה בו יציאת טלוויזיה, אבל בכל מקרה... מישהו יודע? תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by ilay22,

מה הFPS הכי נמוך שבו משחק רץ במהירות נורמלית?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by A.Iniesta,

ינגן HD חלק למרות שיש מעבד מיושן? (p4 1.6) האם הגודל הפיזי שלו שווה לradeon 9600 לדוגמא? הוא הכרטיס המשתלם ביותר לagp בתווך המחיר שלו? זהו לבינתיים. תודה

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Adielion,

שאלתי כבר לפני בערך שבוע וחצי...ואמרו לי עוד שבוע, עבר שבוע ורציתי לדעת מתי הוא יוצא אני מתכנן לקנות אותו אולי...

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  6. מותקנים אצלי דריברים ישנים מאוד 4.12 חשבתי להחליף אותם להכי חדשים 7.10 השאלה היא מה זה יתן לי? יש לי radeon 9800NP OS-XP אני ארגיש שיפור כלשהו ,אפילו מינימלי? או שאפילו יכולה להיות הרעה כלשהי ?

7. נו שיהיה +- 100 ש"ח

8. היי לכולם בכמה אחוזים יותר חזק ה-7600GT מה-7600GS ?<אם אפשר תשובה מדוייקת,או קרוב למדוייקת.אנא זה מאוד חשוב> התשובה מאוד חשובה,כי אני אם אני לוקח את ה-7600GS אני לוקח מעבד של אינטל כפול ליבה,ואם אני לוקח את ה-7600GT אני אצטרך "להתפשר" על ה-AMD כפול ליבה. הכל עניין של תקציב בסופו של דבר. מחכה לתשובתכם. בתודה מראש שי. נ.ב-יש לי הצעה לקחת באותו מחיר את ה-7600GT או של ג'יגה בייט או של לידטק,איזה מהם עדיף לקחת?<מבחינת אמינות,קירור,אחריות,וכו'..>?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Dr-XP,

יש לי תכרטיס הנ"ל ומערכת p3 667 PcPartner P3 (VIA Apollo Pro133T) 320MB SDRAM :ylsuper: וב 3DMARK הציון שאני מקבל בהגדרות ברירת מחדל הוא 4600.. איך אוכל לשפר את הביצועים של הכרטיס??? :AR15: נ.ב. ברשותי הדרברים הכי חדשים של ATi והביוס החדש של הרקולס שהוסיף לי המון...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by AcidBurn10,

שלום חברים אני מחפש כרטיס מסך למערכת Pentium D-925 ו-ASUS P5WD2 ו-3 ג'יגה RAM. תקציב עד 450 ש"ח ... PCI-e כמובן חיפשתי משהו בתקציב ומצאתי 3 כרטיסים Leadtek 7300GT Gigabyte 7300GS ו-Gigabyte HD2400XT שהוא הכי יקר מביניהם ותומך ב-DirectX 10. השימושים בכרטיס יהיו למשחקים כמובן , לא ברזולוציות מטורפות , אבל גם שיהיה סבבה. איזה מהם כדאי לי לקנות או שבכלל יש הצעות אחרות ?? תודה !

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Eden 6600,

אני מתבלבט בין שני כרטיסי המסך האילו: nVidia Gforce 6600GT V.S ATU Radeon X800GT הכרטיס מיועד להריץ משחקים חזקים באיכות בינונית. אני לא מחפש תוצאות מדהימות, אבל אני כן מחפש תמיכה במשחקים לאורך זמן רב, ולא חייב באיכות הכי גבוהה(אפשר להתפשר 8)) תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי מאג 19 אינץ (XJ810) ועכשיו שמתי לב שהקצב ריענון שלו הוא 85HZ הנורמלי זה צריך להיות 100HZ לא?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מישהו יכול להשוות בבקשה?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by oren778,

אני צריך כרטיס ממש חזק לעבודות גרפיקה של תוכנות שכל הזמן מיתחדשות מה יותר כדאי 8800GTX/ULTRA אוFX3450

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by guy_intel,

יש לי ג'יגהבייט 4870 512MB ואני מעוניין קנות עוד כרטיס ולשלב ל Crossfire. הלוח אם שלי: Asus P5Q Pro ספק: Crossair 550 האם 550W יספיקו ? שאלה נוספת: אני לא מצליח למצוא כרטיס כזה (של ג'יגהבייט) יד שנייה. האם אפשר לקנות כרטיס כזה אבל של חברה אחרת ? תודה

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by regev123,

שלום ותודה לעוזרים. החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי עקב נפילת FPS במשחקים החדשים והרצון שלי לשחק על גרפיקה מקסימלית. החלטתי לרכוש את הכרטיס: Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP במחיר של 1860 מאילת (ללא מע"מ ) ורציתי לדעת אם לא יהיה לי צוואר בקבוק או בעייה עם ההספק של הספק. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz + זכרון: G.Skill 4x4 1333mhz sniper dual channel דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Antec Two Hundred ATX Mid Tower Gaming ספק כח:…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Mingi,

אם אני קונה מחשב חדש, כדאי לקנות אותו עם AGP או PCI-E? - בהתחשב בכך שהכרטיס מסך בא עם המחשב ויהיה תואם לו כמובן. בעיקרון אני מעדיף לקנות AGP בשביל שאני אוכל להחליף בין הכרטיסים שבמחשב ה"ישן" וה"חדש". האם זה משנה?? AGP זו טכנולוגיה ישנה שתעבור מהעולם בקרוב? משהו בנוסח SD RAM? או שהיא תישאר ותעבוד לצד הPCI-E ? והאם כרטיס מדגם מסוים בAGP יעבוד יותר\פחות טוב מאותו הדגם בPCI-E?

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by Aviv943,

היי חברים. אני רוצה להפתיע את אח שלי ולקנות לו ליום הולדת כרטיס מסך חדש. ראיתי חיסול מלאי על הדגם: Sparkle GeForce GTX660 TI 2GB GDDR5 המחיר הוא 900 שקלים במקום 1267. האם כדאי? התקציב שלי עד 1000 שקל ואם צריך אז חריגה קטנה. תודה מראש, אביב.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי את המחשב הזה: Quad Core Q9450@3.2oc gigabyte radeon 4870 512mb crossfire gigabyte GA-X48-DS4 A-data 2x2gb (4gb) 800mhz viesta extreme oc 1088mhz cl5-15 corsair 750w TX 1.5tb seagate 500gb seagate ומסך 1920x1200 24 dell2408wfp אני לא מתכנן לשדרג משהו בקרוב כי בסך הכל הכל עובד חלק, חוץ מכמה משחקים חדשים. לכן חשבתי לשדרג את הכרטיסי מסך. לזרוק את הcrossfire ולקנות אולי radeon 6950 או radeon 6970. השאלה היא, האם הכרטיסים הנ"ל חזקים מדי למחשב שלי ויווצר צוואר בקבוק? והאם לחכות לR7000 והאם ה4GB בזכרון מספיק? לשדרג עכשיו לDDR3 זה הוצאה כספית כי אני צריך גם להחליף לוח אם. המעבד שלי חזק ואני לא חושב שיש סיבה שאחליף. תודה לכל מי שיעזור.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ohad,

שלום לכולם! יש לי את המשחק GTA 3 ויש לי כרטיס מסך GF 4 440 MX 64 MB וכשאני משחק אני לא רואה את התפריט של המשחק בצורה שזה אמור להיות ובמשחק אני למשל רואה את חלקים בכביש בשחור והשמיים לא ניראים טוב וגם העצים ואני לא רואה את המפה ואת החיים ונשק וכו ומה עוד מוזר אצל חבר שלי יש RIVA TNT 2 32 MB והוא רואה את זה כמו שצריך ואני לא ואצל חבר שלי המשחק רץ לאט ואצלי מהר מאוד איך זה יכול לקרות וכבר התקנתי את המשחק מחדש וזה לא עוזר לי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני בתהליך לקניית מחשב חדש אבל יש לי בעיה עם הכרטיס מסך. המחשב מיועד למשחקים חמים בשוק אז הכרטיס מסך צריך להיות בהתאם... יש לי 2 אפשרויות 9600 או 9800 והפרש עצום של 1500 ש"ח במחיר. האם ה9600 מספיק חזק להריץ את כל המשחקים היום וגם בעוד חצי שנה - שנה? מה לגבי גרסאות? יש pro, XT מה ההבדל ביניהן? חשבתי לחכות לכרטיסים חדשים שאולי ייצאו בעתיד ויוזילו את הנ"ל אבל ממה שחיפשתי קצת בפורום ראיתי שכבר יש חדשים ועדיין המחיר עדיין גבוה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Started by shaul,

א. RADEON 9000 ב. GF 3 TI 500 ג. RADEON 8500 מי מהם הכי חזק ומי הכי חלש?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. קיבלתי לפני כמה ימים את המסך IIYAMA VISION MASTER PRO 454 הכל טוב ונפלא אבל אני לא מליח לכוון את הגאומטריה של המסך כמו תצוגה לא על כל המסך וקווים עקומים כל פעם שאני מזיז בצד אחד בצד האחר זה לא טוב למשהו יש איזה פתרון?

24. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1340193 FUJISTU SCENICVIEW X17-2 תודה רבה! אם יש ביקורות ברשת תשלחו לי גם כאן תודה רבה מנשה

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by ar2r,

הינה תמונה של הלוח http://ee.giga-byte.com/images/products/motherboard_productimage_ga-m55plus-s3g_2.x_big.jpg צריך לדעת עם בלוח הזה החיבור לכרטיס מסך הוא PCI EXPRESS ועם כן אז איזה כרטיס כדי לקנות בתקציב של 550 למטרות משחקים כמו GTA IV ?? אני צריך תכרטיס הכי טוב ביחס למחיר ..

• 5 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.