עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ברשותי מסך 17 אינץ' CRT שהתצוגה בו כהה מדי לטעמי, גם בהגדרות המקסימום. ברשותי כרטיס מסך X1600, כך שבעזרת ה CCC העלתי את הבהירות בעבודה רגילה ובווידאו. כשאני מנסה להעלות את הבהירות תחת "3D Fullscreen" זה לא משפיע על המשחקים בכלל. ניסיתי גרסאות שונות של דריברים, וגם התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (WIN XP)

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by dorviper,

לא יודע איך הצלחתי אבל שיגעתי משו בצבעים של המחשב... הכל רגיל חוץ מכשאני פותח סרטים הכל כאילו ממש כהה זה קורה רק בסרטים שעל המחשב...youtube נגיד עובד בסדר עריכה: זה קורה גם באינטרנט....

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by rrooii2,

הזמנתי את הכרטיס אמור להגיע אליי בעוד כשבוע המפרט שלי הוא :לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 (cl5 800 hz)זיכרונות קורסייר : 4 ג'יגה כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS (640 MB) דיסק קשיח: ST3500641NS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מסך: samsung syncmaster226bw 22" מאוורר למעבד : thermaltake bigtyp vp 120 מארז:Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black ספק כוח pc power&cooling 610W מה אתם אומרים ? יתן בוסט חזק למשחקים של היום?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by ackohen,

שלום, יש לי בבית מחשב עם כרטיס מסך 8800GT.. בזמן האחרון אין מה לעשות כבר מרגישים עליו את הפז"מ וחשבתי אולי במקום להחליף מחשב - אולי שווה ברמה מסוימת פשוט לעשות SLI? אז ככה - אשמח לתשובה אם זה כדאי בכלל.. ואם כן אז עם איזה כרטיס בדיוק (זהה לחלוטין?) ומאיפה בכלל אפשר להשיג היום... ואם לא - עדיין אשמח לתשובות לגבי הסעיפים הקודמים בשביל הידע הכללי.. אבל כנראה שאולי אמנע אם אבין שזה ממש לא כדאי / משתלם. תודה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by SuBeX,

יש לי לוח אם ASUS A8N-VM CSM ואני מחפש bracket ליציאה ל-TV. היה אפשר להשיג אותו ב-logicpc אבל עכשיו אין אותו יותר ואני מחפש אחד בנרות. היה post לגבי איך לבנות אחד אבל אין לי מושג איך לעשות את זה. מדובר בחיבור הזה: http://i5.ebayimg.com/04/i/06/0c/2c/43_1_b.JPG יש למישהו מושג? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 824 צפיות
  6. אלמנטים: 1) ביצועים ! 2) קירור שקט. אז כרגע אני יודע על 2 דגמים: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1312 ו- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4616 הוסיפו דגמים נוספים, אם יש, והביעו דעה על המומלצת ביותר. תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by QuAKeR_996,

ראיתי את זה ב FAQ של הפורום: Geforce FX 5900: מהירות ליבה: 450MHz מהירות זיכרון: 850MHz (בערוץ בודד 425MHZ) אפיק זיכרון: 256BIT (שני בקרי זיכרון של 128BIT) כמות זכרון: 128MB צינורות טקסטורה: 8 בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת שני טקסטורות לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון ערוץ AGP X8 Geforce FX 5900XT מהירות ליבה: 390MHz מהירות זיכרון: 700MHz (בערוץ בודד 350MHZ) אפיק זיכרון: 256BIT (שני בקרי זיכרון של 128BIT) כמות זכרון: 128MB צינורות טקסטורה: 8 בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת שני טקסטורות לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון ערוץ AGP X8 בנאדם נורמלי יחשוב שXT זה יותר טוב כמו שהתוספת של PRO ל RADEON עושה אותו הרבה יותר טוב (ויקר). אז איך יכול לה…

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by zilkanir,

אהלן, מתלבט בין שני כרטיסים בתקציב הזעום הנ"ל, מי יהיה חזק יותר במשחקים?(משחקים כמו virtua tennis 3, fifa nba 08, pes) הנה 2 האופציות לרכישה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1007&CatCode=400 http://ivory.co.il/product.asp?productid=1146&CatCode=400

9. Started by DJKING,

שלום לכולם אני חדש פה. יש לי מצלמה קטנה נסתרת איך אני יכול לחבר אותה למחשב היא עם חיבור RCA עובדת על מתח של 9V ע"י שנאי איך אני יכול להעביר את שידור הוידאו ואודיו למחשב תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  10. Started by arkadur,

לצורך חיבור רכיב בלוח האם, הסרתי את הגשר המחבר בין 2 הכרטיסים, החזרתי אותו ומאז אני מקבל בכל פעם שCCC עולה הודעה שאין לו אפשרות לגשר בין 2 הכרטיסים וליצור מערך, הוצאתי והחזרת את הגשר עוד כמה פעמים - אך התקלה תמיד חוזרת. ע"פ EVEREST, המחשב אכן מזהה 2 כרטיסים (2 מעבדים וכו'...) דעתכם?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by demonshlomo,

זה קשה לראות כרטיס הולך...כבר ראיתי שתיים הולכים שלא היו שלי וזה היה קשה.. ועכשיו הגיע זמנו של שלי..וזה הרבה יותר קשה :-[ קודם אני ירשום מה קרה ואז מה אני תריך שתגידו לי...... אז אתמול הלכתי למסיבת רשת , היה בן זונה, ובדרך חזרה שמתי את המחשב על הרצפה של האוטו (מיני בוס כזה).. וכנראה באיזהשהיא קפיצה בכביש משהו נדפק בכרטיס.... אז ככה : רדאון 9700 פרו.. עם זלמן עליו ו BGA RAMSINKS... נקנה לפני שנתיים וקצת..עדיין יש לי ביטוח אצל ATI אבל אי אפשר להוריד את הBGA... אני עדיין לא בטוח שהוא הלך אז לפני שאני ישאל איזה כרטיס לקנות....כשאני פותח את המחשב אז המסך הראשוני מרוח ואז המסך שמראה את הכמות זיכרון ושטויות מלא בארטיפקטים כאלה מרובעים שמסודרים בשורות יפות..כשזה מגיע לווינדוס…

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by guychook,

האם כדאי

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  13. היי, חבר שלי קונה מחשב חדש וננעל על ה 1950XTX עם512 GDDR4. במעבד לעומת זאת, הוא מוכן להשקיע הרבה פחות, ולכן הוא לוקח את ה 6300 של אינטל. שווה לא להשקיע ולקנות גם את ה PHYSX? הו יראה שיפור בביצועים?

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  14. הדבר בא לידי ביטוי בסרטים , כמעט כל סרט חשוך , כשאני מדליק את אפשרות הBrightness המצב משתפר באופן ניכר אך בהחלט לא מספק המסך שלי הוא syncmaster 959NF , השאלה שלי היא : האם יש דרך לעלות את הbrightness דרך תוכנה חיצונית ? ( תוכנה של סמסונג שעושה את זה לא מצאתי )

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  15. שלום, רכשתי מחשב חדש עם לוח אם Asus p8p67 pro B3. בלוח אם מותקנים סלוטים של PCI-E 2 עבור כרטיסי מסך. ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1950 XTX, שיושב על bus של PCI-E 1. עקרונית אני יודע שאמורה להיות תאימות לאחור של תקן PCI-E. כשאני מנסה להתקין פיזית את הכרטיס, אני לא מצליח להבריג אותו לחלק האחורי של המארז כי הרווח גדול מדי, בלוח אם הישן זה היה בסדר. אני מפחד להפעיל כוח גדול מדי מחשש שאשבור את הכרטיס. כשאני מחבר מתח הכל עובד בסדר. האם זו בעיה ידוע?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  16. אני חושב שהכותרת מסבירה. בכלליות אני צריך כרטיס טלוויזיה אם אפשרות ללכידת וידאו, כמה שיותר איכותי למחיר. אם יש גם רדיו אז בכלל מצויין. אבל בעצם כל דבר יהיה יותר טוב מהפליי וידאו הישן שנהרס היום

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  17. Started by badtoyboy,

אני עומד לקנות ממישהו כרטיס מסך 8800GTS 512MB. הוא יודע רק להגיד לי שזה 512MB, אבל לא בטוח שזה החדש(G92) השאלה שלי - האם ייתכן שיצאה גרסת 8800GTS הישנה עם 512 MB, או ש100000% זה G92 החדש. זה ממש חשוב, כי בעקבות מה שתגידו לי אני נוסע מרחק שעה לקנות ממנו . בקשה רק תאמרו לי בוודאות. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by Or94,

השבוע אני רוצה להעביר למחשב מדיה סנטר שלי את המעבד QX9770 שהיה אצל אח שלי במחשב עד עכשיו. בנוסף אני גם רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במקום הHD4850. ראיתי בKSP שלחברת sapphire יש HD5850 בגירסאת VAPOR-X עם 2GB זיכרון וגירסאת TOXIC עם 2 GB זיכרון ויש HD5870 VAPOR-X עם 1GB זיכרון. הרזולוציה שבה אני משחק היא 1920X1080 טלוויזיה 37 אינץ' FULL HD. איזה כרטיס מסך עדיף מ3 הכרטיסים שאמרתי? האם יש הבדל בין 1GB ל2GB? והאם הספק כוח שמגיע עם המארז Antec Sonata 3 הוא ספק כוח שיחזיק HD5850 או HD5870? אם לא איזה ספק כוח מומלץ עד 450 שקל?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by dudi1234,

קניתי מסך TFT חדש (172T) ואני מעוניין לחבר אותו למחשב שלי דרך היציאה הדיגיטלית (DVI) אך מה שקרה שאתמול חבר שלי קנה מסך TFT נוסף לזה שיש לו וחיבר אותו עם DVI, עכשיו מה שראו על המסך הישן שלו (חיבור אנלוגי) זה את ההפעלה של המחשב (הרצת הזיכרון וכו...) והמסך הדיגיטלי התחיל לפעול רק כאשר ה XP עלה . האם כשמחברים מסך אך ורק לחיבור הדיגיטלי שלו כלומר ל DVI רואים את ההפעלה של ה BIOS? יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9000 PRO תודה. ;D

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  20. עזרה ברכישת כרטיס מסך המחשב שלי מעבד I7 2600K (לא עשיתי לו OC ) לוח אם ASUS P8Z68-V (עם אפשרות ל SLI ול CFX ) ספק כוח SEASONIC SS-750AT ACTIVE PFC F3 טלויזיה Toshiba 32SL738 LED ‏32 ‏אינטש אני רוצה כרטיס מסך שיתאים למסך (32 ‏אינטש) ושכל המשחקים החדשים יעבדו אצלו חלק ושיהיה לו אפשרות לעשות SLI/CFX מקסימום מחיר 1000

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by Stroller,

אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזה שיאפשר לי לראות YES בחלון או במסך מלא. יש מספר כרטיסים בשוק במבחר מחירים (300-600 שח) אבל לא מצאתי אתרים עם השוואות או המלצות. אשמח לקבל המלצות ממכם.... תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  22. Started by havlin,

שלום מהי החברה או החברות המומלצות ל-8800gtx ומאיזה חברות כדי להיתרחק? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  23. אני מחפש כרטיס מסך בגבול ה400 ש"ח ליום הולדת של בן דוד שלי וראיתי את הכרטיס החדש הזה בנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1043&catcode=148 איך הוא בהשוואה לFX5200? Radeon 9100 בגירסת ה64MB או 9200 לא מתאימים לי כי הכרטיס צריך להספיק לשנה-שנתיים הבאות, עד שהוא יקנה מחשב חדש (כרגע יש לו פנטיום 3). אם מישהו מכיר חנות שמוכרת Radeon 9100 עם 128MB בגבול ה400 אני אשמח לשמוע. תודה.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  24. שלום, יש לי את הלוח אם הבא: GA-P55-USB3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3440#ov האם ניתן לחבר אליו כל כרטיס מסך? (760, R9, 7950 וכו' )? או שיש כאלה שלא ניתן? עזבו כרגע עניין של ספק.. השאלה אם פידזית אפשר לחבר והם יעבדו? תודה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  25. טוב לי יש מערכת amd 3000 geforce 6600 k8nf 512 mb ובקואנטר סטריק יש לי fps בסמוק 20 כאשר יש לי מלא חברים עם intel 2,4 geforfce 4 512 mb עם 100 fps בסמוק... האם זה יתכן שיש לו מחשב יותר חזק משלי !? או לעוד חבר intel 3.0 x600pro 512mb וגם לו יש 100 fps אני חושב שמהו פה לא בסדר ... ה6600 אמור להיות יותר טוב מati הזה אם למשיהו יש אולי איזה driver להביא או הצאות שיציע תודה לכולם !

• 2 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים