עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול אותכם מהו ההבדל בין geforce 5900 ultra לבין הרגיל וגם לסוג השלישי שאני חושב שקוראים לא valuo וליו נדמה שזה השם ??? האם יש למישהו מפרט או לינק תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by roma,

"כיום שמחירי מסכי LCD 15 אינץ' ירדו לשפל חסר תקדים (במיחד אם ניקח בחשבון את נפילת שערו של הדולר לאחרונה) נראה כי מסכים אלו הולכים ונהיים יותר ויותר אטרקטיביים גם מעבר לשימוש משרדי. עם שיקולים כגון מראה יוקרתי יותר, שטח איחסון קטן בהרבה (שלא להזכיר בריא יותר לעיניים), מסכי LCD מהווים אחטרנטיבה מצוינת לכל אדם שלא מחשיב את עצמו כגיימר בנשמה." זה נלקח מהאתר פיסי ספוט... האם זה באמת כך??? נ.ב אם ההודעה שלי נחשבת לפרסום האתר(פיסי ספוט) אז תמחקו אותה ;D

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  3. איזה משחקים למשל ירוצו עליו? הנייד הוא DELL 830D תודה

4. אני מקבל FPS נמוך מאוד כולל תקיעות כל כמה שניות רק במישחק הזה המיפרט שלי הוא: מארז: NZXT ALPHA BLACK מעבד: AMD ATHLON 4800+X2 קרור-מעבד- THEMALTAKE MINI-TYPHOON לוח-אם: GIGABYTE GA-M61SME-S2 כרטיס-מסך: SAPPHIRE HD-4850 512MB זיכרון: 2X1024 KINGSTON 667MHZ דיסק-קשיח: WD 160AAJS מערכת-הפעלה: WINDOWS VISTA ULTIMAT SP-1 מסך: AOC FT-720 CRT 1280X1024 60HZ

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  5. חג שמח ושנה טובה! יש לי כרטיס מסך 8800 GTS 320 מגה הורדתי את הדרייבר החדש מהאתר של NVIDIA 178.13 כמובן אני מסיר את הדרייבר הקודם כמו תמיד אך תוך כדי התקנה הוא כותב לי שגיאה ולא נותן לי להתקין אותו מישהו מכיר את הסיפור? למישהו זה קרה? תודה רבה ליאור

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by Liran -,

היי, בכוונתי לרכוש מסך חדש לאבי, אני לא יודע האם המחשב הקיים שלו יתאים, מפרט המחשב הוא כזה - Intel Pentium 4 2.4Ghz 512MB RAM GeForce MX440 Windows XP PRO SP3 המסך המיועד: Samsung SyncMaster T220. חשוב לציין כי בכ. מסך לא קיימת יציאת DVI ולכן המסך יחובר בעזרת כבל שבצידו האחד יציאת VGA ובצידו השני יציאת DVI. המחשב מיועד לשימושי אופיס ואינטרנט בלבד. אין כוונה לצפות בסרטים כלל, שלא נדבר עם משחקים ... מה אתם אומרים ? יתאים/לא יתאים?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  7. שלום רב איזה כרטיסי מסך מריצים H264 בחומרה ? NVIDIA ? AMD ? מה העלות ? ראיתי את הלינק הזה : http://www.hometheater.co.il/article00911 וחוץ מזה ?

8. Started by Mr_Kevin,

לאחרונה קניתי HD 4550,הכרטיס מסך מריץ כמה משחקים עם תקיעות כמו Crysis וArma 2. אני הולך לקנות כרטיס נטען [חד פעמי] ולשים שם סכום הגיוני שיספיק לקנות איתו כרטיס מסך,אני לא הולך לקנות בארץ [מכירים גבוהים]. אילו חנויות הכי מומלצות כדי לקנות כרטיסי מסך? סכום של עד איזה 80-90 דולר,חריגה ב10 דולר

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  9. כול סדרות ה9800, כמו שאנחנו מכירים אותם, הוציאו שלוש גרסאות מומהרות יש את הKO יש את SSC ויש SC כאשר SSC זה הכי מהיר, אחר כך KO ואחר כך SC מי שרוצה שיעיף מבט באתר שלהם http://www.evga.com/articles/400.asp עכשו השאלה, מישהו יכול להעריך מתי יגיע לארץ? שימו לב שדרך האתר שלהם, ניתן כבר לקנות אותם, אבל זה כנראה רק לאנשים שגרים בארה"ב

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  10. היה לי BFG8800GTS320 MB OC1. הוא נשרף, והחנות אומרת שליבואן אין עוד מהכרטיס הזה ולכן ישדרגו לי את הכרטיס מסך למשהו עדיף, אולי בתוספת קצת כסף. אני ממש ממש ממש לא מעודכן בסדרות החדשות של ATI ו NVIDIA. אפשר לדעת איזה כרטיסים חופפים לכרטיס שנשרף לי? ואיזה יום טובים? אני פשוט רוצה לבוא מוכן ולדעת איזה כרטיס לדרוש או אפילו להוסיף קצת כסף ולקנות אחד פצצה. המפרט שלי בפרופיל. (שימו לב שיש לי מסך רחב 20 אינץ, כלומר 1680x1050) המון תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by avi2014,

שלום לכולם. כמעט בכל משחק שאני משחק אחרי כמה דקות מתחילים ארטיפקטים מטורפים על המסך... מן פסים שחורים על כל המסך ופשוט לא רואים כלום... זה קורה בפרו -08 COD ובrace driver החדש.. האם הלך הכרטיס מסך..? לפי הדרייבר נראה כאילו הכרטיס עכשיו ב60 מעלות.. x1900xt . אגב, אם הוא נקנה לפני כשנה וחצי עדיין אמורה להיות אחריות לא?

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by Tim_N,

שלום רב לאבי מחשב נייד HP MobileBook 8530w. למרות שהמחשב מיועד יותר לעסקים, הוא מסוגל להריץ משחקים כגון Call of Duty 4 בצורה שבהחלט משביעת רצון. אני מעוניין לרכוש את המשחק GTA IV. מבחינת מפרט, הכל בסדר חוץ מדבר אחד שאינני בטוח לגביו. הכרטיס הגרפי המינימלי שצריך הוא 256MB NVIDIA 7900 או 256MB ATI X1900. במחשב המדובר ישנו כרטיס Quadro FX770M (512 MB of dedicated video memory) i. בדקתי, וראיתי כי הוא בעל ליבה G96M ומבוסס על הכרטיס 9600M-GT. אני לא ממש מומחה בתחום הזה, ולכן אני שואל- האם הכרטיס תואם את הדרישה הגרפית המינימלית למשחק? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  13. Started by redti,

שווה לעשות בלאגן בשביל לעבור מhd4850 512 mb לכרטיס הנ"ל ? והאם ספק 380 watt יספיק לי בשביל הgtx 260 הוא מספיק בשביל הHD4850 ..

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by zilbermm,

היי, בשבועות האחרונים הופיעה לי בעיה מוזרה בתצוגה. זה התחיל בזה שהמסך פתאום נכבה באמצע השימוש ולעיתים רחוקות נדלק מחדש, ואז אני רואה שהרזולוציה השתנתה לברירת המחדל (800X600) ויש הודעת שגיאה שהדרייבר נתקל בשגיאה (אין לי את ההודעה המדוייקת). זה ממשיך בזה שלפעמים התצוגה חוזרת עם פסים אנכיים ירוקים שמופיעים גם לפעמים אחרי אתחול אפילו בשלב שלפני העלאת Windows. למרות שזה נראה לי כמו בעיה בכרטיס מסך, התקנתי מחדש דרייבר והבעיה לא נעלמה. כשהסרתי אותו והתקנתי מחדש, הבעיה התחילה להופיע לעיתים יותר רחוקות. יש לכם מושג מה הבעיה? כרטיס מסך MSI Geforce 7600GT. תודה

15. לאחרונה יצא לי להתעניין בקניית כרטיס מסך חדש, כדי לשדרג את העגלה שיש לי (פרטים במפרט...) התקציב שהצבתי לעצמי הוא עד 500 ש"ח, אולם אעדיף לצאת ב"נזק" כמה שיותר קטן, כיוון שאני לא ממש גיימר, אבל אני מרגיש שהכרטיס לא סוחב בעריכות וידאו כאלה ואחרות שאני עושה. כמו כן, אני מחפש כרטיס שתומך בDX10.1. בחיפושים שונים בפורום הזה וברשת גיליתי שעדיף לי ללכת על כרטיס מבית ATI על מנת להשיג תועלת גבוהה מול עלות נמוכה. הכרטיס ששמתי את העין עליו הוא, איך לא, HD4670. המחיר הכי נמוך שמצאתי הוא 430 ש"ח בKSP מתוצרת MSI. האם יש הבדל משמעותי בין היצרניות בכרטיס המסך הספציפי הזה? (אני לא ממש הבחנתי במשהו לפי המפרט, ולכן לא ברור למה יש הבדל של יותר מ50 שקלים בין היצרניות השונות) בנוסף, חשבתי לקחת כ…

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by BoRiS.K,

הזמנתי מחשב עם הכרטיס הזה עכשיו אני לא מקבל את הכרטיס כי הוא עוד לא בארץ המוכר כל הזמן דוחה את הזמן הפעם הוא אמר שהם מגיעים ב-25 לחודש עכשיו אם הם לא יגיעו אני רוצה לקחת אולי כרטיס אחר אבל אני לא בטוח מה לקחת החנות שאני קונה זה www.com4u.co.il יש לכם הצעות לכרטיס אחר בערך באותו מחיר כי שאלתי את המוכר שם ואת המוכר בPANDAS ושתיהם אומרים ששווה יותר לחקות לכרטיס מאשר ליקנות X-800 מה אתם אומרים מה שווה לי יותר???

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by BeNzZy-BoY,

טוב אז ככה... חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש אז הוא נתן לי את הכרטיס הקודם שלו שהוא Geforce 4 Tornado TI4800 SE titanium הבנתי שהכל טוב ויפה חוץ מהעובדה שהכרטיס הוא SE שכנראה זה גירסא חלשה או משהו.. אני רוצה לשמוע מכם האם זה באמת נכון.. ואם כן איך ואיפה אני אראה את זה בביצועים של הכרטיס ואיך אפשר לשנות את זה כי אני יודע שיש דרכים להלביש את כרטיסים מודים וכאלה ולהפוך אותם מNON-PRO ל-PRO וכאלה אז אולי יש דרך להפוך את שלי לNON-SE או משו כזה.. תודה על העזרה מראש.. בנצי D:

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by eladbu,

האם ניתן לעשות סופט מוד הכרטיס רדאון 9800 פרו של גיגהבייט? או כל מוד אחר?ומה האפשרויות? כאשר הקירור הוא סטוק!

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  19. בדיוק אותה תופעה כמו בflatron הישן לפני שהוא מת זה תקין? ואם לא זה משהו שאפשר על בסיסו לדרוש החלפה?

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by born_blue,

איזה מסך (שבע עשרה אינץ') lcd הכי טוב למשחקים עד 1700 שקל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  21. שלום לכולם אני צריך לקנות בשביל מישהו את הכרטיס הנ"ל ההבדל בין שתי גירסאות הזיכרון הוא לא משמעותי (20-30 ש"ח) מה עדיף לקנות? האם הזיכרון 128 מגה יותר מהיר מה 256 או שהמהירות היא זהה ואני מקבל פשוט תוספת ביצועים נטו?

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by nore0,

nVidia GeForce או ATI מה יותר טוב ???

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Sony Trinitron VS Mitsubishi Diamentron??? במסכי CRT למחשב כמובן.

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by shaks,

יש לי GEFORCE 7800GT של LEADTEK עם VIVO התקנתי את כל התוכנות חיברתי את הכבל המפצל הזה ואליו חיברתי לS VIDEO IN את הS VIDEO מהטלויזיה ואני מפעיל את התוכנה של WINFAST PVR שהגיעה עם הכרטיס ואני לא רואה כלום על המסך וזה לא מקליט לי (זה מקליט רק שחור...) איך אני עושה שזה יקליט ושיראו את מה שרואים בטלויזיה יש לי דרך אגב HOT עם זה משנה עם ממיר דיגיטלי אין לי תחיבור הצהוב והלבן והאדום בכרטיס מסך יש לי בכרטיס את החיבורים הבאים: S VIDEO IN SVIDEO OUT PR OUT PB OUT Y OUT S OUT

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by Anitz,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים אז מה הכרטיס מסך הטוב ביותר בארץ ובעולם שאפשר לקנות אותו כיום?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.