עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rrooii2,

הזמנתי את הכרטיס אמור להגיע אליי בעוד כשבוע המפרט שלי הוא :לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 (cl5 800 hz)זיכרונות קורסייר : 4 ג'יגה כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS (640 MB) דיסק קשיח: ST3500641NS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מסך: samsung syncmaster226bw 22" מאוורר למעבד : thermaltake bigtyp vp 120 מארז:Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black ספק כוח pc power&cooling 610W מה אתם אומרים ? יתן בוסט חזק למשחקים של היום?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by lover323,

איזה כרטיס יותר חזק? שנהם עולים +- אותו דבר ( 350 שח)

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by yanme,

מישהו יכול לרשום לי את כל בציפים שתומכים ב DX9 ורציתי לדעת אם כל הגרסאות של GEFORCE-FX תומכות ב DX9 ( גם אלו של ה 500 שקל) ?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by Kukishin,

אני צריך מידע חד משמעי. 1. האם הוא יעבוד ללא תקלות תאימות על לוח של אסוס Z170 PRO GAMING. 2.עד כמה הוא יותר חלש מהדגמים הארוכים?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by soldier,

שלום יש לי כרטיס 5870 ASUS מעבד I5 750 6GB RAM1333 מערכת הפעלה VISTA U 64-BIT והביצועים לפי דעתי נמוכים מאוד FPS במשחקים נמוך כמו לדוגמה BC2 הכי גבוה 75 לא יודעה אולי בגלל VISTA או משהו צריך עזרה

6. Started by galai198777,

שלום יש לי כרטיס מסך gtx 1060 ואני רוצה לשדרג למשהו יותר טוב רציתי לדעת מה מומלץ תקציב 1600 מומלץ לקנות באמזון ?

7. האם היא חברה טובה או שעדיף לוותר וללכת על SAPPIHRE או חברה אחרת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by Nitro Viper,

אני יכול לקחת R9700 של POWER COLOR או R9500 PRO של SAPPHIRE. מה עדיף?

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by eladteib,

הי שלום לכולם. יש לי מחשב עם מעבד INTEL i5-3470 3.20Ghz וכרטיס מסך של ATI דגם radeon HD 6570 בנוסף יש לי כרטיס מסך של Nvidia דגם g-force 8800 ultra מה משניהם עדיף למשחקים(בעל ביצועים יותר טובים) האם יש דרך לשלב בין השניים שיעבדו יחד כמו SLI או CROSSFIRE ׁ(אני יודע שאחד זה ATI והשני זה NVIDIA אבל עדין שווה לשאול) תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by QuAKeR_996,

ראיתי את זה ב FAQ של הפורום: Geforce FX 5900: מהירות ליבה: 450MHz מהירות זיכרון: 850MHz (בערוץ בודד 425MHZ) אפיק זיכרון: 256BIT (שני בקרי זיכרון של 128BIT) כמות זכרון: 128MB צינורות טקסטורה: 8 בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת שני טקסטורות לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון ערוץ AGP X8 Geforce FX 5900XT מהירות ליבה: 390MHz מהירות זיכרון: 700MHz (בערוץ בודד 350MHZ) אפיק זיכרון: 256BIT (שני בקרי זיכרון של 128BIT) כמות זכרון: 128MB צינורות טקסטורה: 8 בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת שני טקסטורות לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון ערוץ AGP X8 בנאדם נורמלי יחשוב שXT זה יותר טוב כמו שהתוספת של PRO ל RADEON עושה אותו הרבה יותר טוב (ויקר). אז איך יכול לה…

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  11. SIS 630 זה הסוג איפה אפשר למצוא? אפשר לינק ישיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by STRENGTH,

זה כמעט אותו דגם. אז רציתי לבדוק..אם אני לא טועה יש לשניהם אותו שפורפרת טרניטרון. אז יש למסכים האלה אותה איכות תמונה רק ש ב 796 יש יותר HZ?

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by eagle701,

יש לי כרטיס מסך רדאון 9600 XT לאחרונה המשחקים החדשים לא עובדים לי במחשב מופיע מסך שחור ויש משחקים שפשוט לא רואים את הדמויות זה קורה רק במשחקים החדשים יש לי את הדריבר האחרון של ATI הכרטיס מסך עייף וצריך להחליף אותו? או שיש פיתרון אחר?

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  14. השאלה היא בכותרת.בשביל לדעת איזה CASE לקנות.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  15. לא רלוונטי יותר אפשר למחוק! לא הצלחתי למחוק את זה בעצמי

16. Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter Gigabyte GV-N52128TE GPU Code Name NV34 PCI Device 10DE / 0322 Transistors 47 million Process Technology 0.15u Bus Type AGP 8x Memory Size 128 MB GPU Clock 250 MHz RAMDAC Clock 350 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 1 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 1000 MPixel/s Texel Fillrate 1000 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 165 MHz (DDR) Effective Clock 331 MHz Bandwidth 2648 MB/s Graphics Processor Manufacturer Company Name NVIDIA Corporation Product Information http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=products Driver…

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by extazza,

מה יותר כדאי לי? ובין ה- DX11 ל - 10 יש ממש הבדל??

18. Started by guychook,

לTFT או למסך שטוח 795

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  19. לפני שנה קניתי את Oblivion בתקווה שאצליח להריץ אותו על מחשבי הישן. התאכזבתי לגלות שהכרטיס הנוכחי, 5900XT, אינו מאפשר חווית משחק סבירה אפילו ברמת פירוט נמוכה מאוד. אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף באפיק AGP גוסס ולכן 1950Pro לא בא בחשבון. X800GTO עולה היום 600 ש"ח. הוא יצליח להריץ את המשחק ברזולוציה 1440X900 + AA? (המפרט המלא נמצא בפרטים אישיים)

20. Started by BONO,

שניהם של סמסונג אחד 17 אינץ והשני 19 אינץ Samsung 757DFX 17 Samsung 19 955DF החלטתי לא להכניס את הדגם Samsung 757NF 17 מכיוון שהנקודה שלו היא יותר גדולה מהדגם שרשמתי ואני לא יודע למה זה יותר יקר (חוץ מהשפופרת כמובן) הצבעים יותר טובים? לא משנה בקיצר אלה 2 מסכים שאני מתלבט ביניהם מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  21. אני חושב שהכותרת מסבירה. בכלליות אני צריך כרטיס טלוויזיה אם אפשרות ללכידת וידאו, כמה שיותר איכותי למחיר. אם יש גם רדיו אז בכלל מצויין. אבל בעצם כל דבר יהיה יותר טוב מהפליי וידאו הישן שנהרס היום

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  22. למרות שהכרטיס הגרפי שלי אמור לתמוך ב 4.1 לא נתקלתי בזה במשחקים אחרים אולי כי לא היה שם הגדרה ל 4.0 לא זוכר אבל עכשיו במקרה אני משחק ב CRYOSTASIS ושם יש לי את הבעיות הדייברים שלי מעודכנים. יש למישהו פתרון?

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by x-dream1,

יש לי בעיה אני לא מצליח להציג על הטלויזיה לאחר שחיברתי אותה המקסימום שהצלחתי זה להציג פסים בשחור לבן למישהו יש מושג? מערכת הפעלה WINXP PRO

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by roma,

"כיום שמחירי מסכי LCD 15 אינץ' ירדו לשפל חסר תקדים (במיחד אם ניקח בחשבון את נפילת שערו של הדולר לאחרונה) נראה כי מסכים אלו הולכים ונהיים יותר ויותר אטרקטיביים גם מעבר לשימוש משרדי. עם שיקולים כגון מראה יוקרתי יותר, שטח איחסון קטן בהרבה (שלא להזכיר בריא יותר לעיניים), מסכי LCD מהווים אחטרנטיבה מצוינת לכל אדם שלא מחשיב את עצמו כגיימר בנשמה." זה נלקח מהאתר פיסי ספוט... האם זה באמת כך??? נ.ב אם ההודעה שלי נחשבת לפרסום האתר(פיסי ספוט) אז תמחקו אותה ;D

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by Zahi Elimeleh,

היה לי כרטיס 7850 עם 2 פינים של 6. קניתי את ה 480 RX החדש. מחקתי את הדרייבים חיברתי ללוח אם וחיברתי פין אחד של 6 והמסך לא מזהה את הכרטיס מסך ורשום NO SINGAL. המסך הוא של AOC שמותאם ל FREESYNC עם 144HZ. ניסיתי להחליף כמה סוגים של כבלים ופשוט המסך לא מגיב למחשב. הספק שלי הוא 600 ואמור להספיק והלוח אם http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=817215 קצת ישן אבל אמור עדיין להריץ את הכרטיס. כמו כן לאחר שהחזרתי את ה 7850 הכל עבד כמו שצריך. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.