כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס כדאי לקחת ATI Radeon HD 3650 או GeForce 9500 GT איזה מהם יתאים יותר למשחקים קלים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב והסתבכתי עם כול הדברים החדשים. מכיוון שאני מתכון לקנות כרטיס מסך חזק וחדיש השאלה שלי היא כזו, מהוא כרטיס הדגל של הדור החדש? והאם הוא הגיע כבר ואם לא אז מה הצפי? תודה
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי Gforce fx 5900 של MSI ואני רוצה להפוך אותו ל-5950ULTRA וכמו שאמרתי : אני רוצה לדעת על הסיכונים השיפורים וכל השאר..... פשוט הכל בלי להחסיר טיפת מידע !!! תודה מראש VAZO ;D ;D
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הPS3 מחובר ישירות למסך מחשב בHDMI איך אני עובר בין המסך של המחשב ל מסך של PS3?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך AGP... הבנתי שה6600 הכי מומלץ? אבל משום מה לא מצאתי AGP... האם קיים?
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו לכולם יש לי את בעיית ה refresh rate של XP במשחקים. התקנתי את catalyst 3 שאמורה לפתור את הבעיה והשתמשתי גם ב ATI refresh fix האחרון אך ללא הועיל. מישהו מכיר פתרון לבעיה ???
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
X1900GT\r580 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX19GT256V&affiliate=zap חוות דעת על הכרטיס ו EDITOR'S C00LING M0D* שאעשה לו,אני קורא לו SNAKEPIT *קירור שנבנה על ידי בלבד ואנסה להוציא עליו פאטנט,[glow=red,2,300]FATAL1TY IS a N00Bster!!![/glow]
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלומות. היום הגיע ה-780 למחוזותינו, כמובן שרצתי בהתרגשות לבדוק אותו, איך לא, בבאנצ'מארק האהוב והמוכר של יוניג'ן. מה הבעיה? מאז שהכרטיס קרס (מחוסר יציבות ב-OC) התוכנה ממאנת לעבוד במסך מלא, לא משנה על איזה רזולוצייה ולא משנה עם איזה כרטיס \ עבר OC או לא עבר OC. הבעיה הזאת מחרפנת אותי, והיא קרתה לי גם פעם. אני מפעיל את הבאנצ'מארק (אחרי שבוחרים הגדרות) ומקבל לפרצוף את זה: ולאחר כמה ctrl + alt + delete או alt + F4 נואשים "Unigine Engine has stopped working" וקורס. ד"א, ההגדרות שמופיעות ב-PercisionX הן טעימה לעתיד לבוא
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הבא: http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=200 האם הוא טוב? יש אותו ב- KSP ב- 1650 ש"ח ....זה שווה את המחיר ? תודה לעוזרים ...
-
- 14 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים הבאים , אנא רק המלצה לפי נתונים לא רק בגלל השם . שם המוצר : מסך דק 17" LG LCD L1750HQ יצרן: LG קוריאה דגם: FLATRON L1750HQ סוג: LCD סוג תצוגה: Active Matrix גודל נקודה: 0.264H בהירות(Brightness): 250cd/m2 יחס ניגודיות(Contrast Ratio): 550:1 רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 זמן תגובה מקסימאלי: 8ms זווית צפייה(V/H): 160/160 ממשק(חיבור): Analog RGB/ DVI-D מידות : 389x230x368 מ"מ ( רוחבxעומקxגובה ) פונקציות מיוחדות: LightView תקן בטיחות המחמיר ביותר בעולם : TCO-03 !!! לבין המסך : מסך CMV CT720D 17 שים לב!!!! 8MS מפרט טכני רזולוציה מקסימלית SXGA-1024*1280 גודל נקודה-0.264MM יחס קונטרסט-500:1 זמן תגובה-!!!!!!8ms רמת בהירות-450 רמקולים מובנים DVI/D-S…
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני צריך מידע חד משמעי. 1. האם הוא יעבוד ללא תקלות תאימות על לוח של אסוס Z170 PRO GAMING. 2.עד כמה הוא יותר חלש מהדגמים הארוכים?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
כרטיס מסך למשחקים, על מסך 22'' של סמסונג. חשבתי על ה4850 אך באיזור שלי הכי זול 925 ש''ח, וכרגע אין לי איך להוסיף. מה בנוגע ה-9800GT? -בנוסף אשמח לשמוע הצעות שונות. תודה. למפרט שבצד.
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בחדרר מחשב עם יציאה לטלביזיה.אני עובד עם תוכת TVTOOL ואני ממש מרוצה מאיכות התמונה. הטלביזיה שלי בחדר קטנה 25' , ולפעמים באים הרבה חברה לסלון ואני רוצה להראות סרט. יש לי עכבר אלחוטי , והשאלה היא אם יש איזושהי קומבינה אלחוטית על תדרי רדיו או אלוהים יודע מה , שתחבר יציאת סאונד ווידאו מהמחשב , ותשדר באלחוט לכיוון מקלט שימוקם בסלון ויחובר לטלביזית הביג סקרין. כך גם אוכל לגלוש באינטרנט בסלון. אל תגידו לי שזה לא שווה , כי יש לי יציאה איכותית מהמחשב והאיכות בהחלט שווה כל סכום הגיוני עד אלפיה. מקווה לתשובות חיוביות והמלצות והכוונות , כי נדמה לי שראיתי מכשור כזה בעבר ...
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לצורך חיבור רכיב בלוח האם, הסרתי את הגשר המחבר בין 2 הכרטיסים, החזרתי אותו ומאז אני מקבל בכל פעם שCCC עולה הודעה שאין לו אפשרות לגשר בין 2 הכרטיסים וליצור מערך, הוצאתי והחזרת את הגשר עוד כמה פעמים - אך התקלה תמיד חוזרת. ע"פ EVEREST, המחשב אכן מזהה 2 כרטיסים (2 מעבדים וכו'...) דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מתלבט בין sapphire hd7850 oc ל- sapphire hd7750 ultimate. חשוב לי שלא יזלול חשמל ויהיה חרישי ב IDLE, וניתן יהיה לשחק על הגדרות גבוהות במשחקים כדוגמת DIABLO 3 ו- Dragon AGE 2 במסך 23 אינץ' (FULL HD). האם מישהו התנסה באחד מכרטיסי המסך הנ"ל ? איזה מהכרטיסים נותן תמורה טובה יותר למחיר ? (אני מודע להפרש המחירים ביניהם). או שכדאי להמתין עוד חודש-חודשיים ליציאת gtx660 ולקוות לנפילת מחירים בעקבות כך ? מעבד: i5 3450 ספק כח: seasonic 520 watt תודה מראש למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול אם מישהו מכיר מקום\חנות\... שאפשר להשיג בו מסך קטן, אני מדבר על 12 אינץ ומטה, הרעיון הוא לשים מסך קטן על השרת שלי למטרת הצגת לוגים ותפעול יום יומי, ושלא יתפוס הרבה מקום בחדר. חשבתי על מסופים של קופאיות, טרמינלים ישנים, מישהו יכול לעזור ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
האם זו הבעיה של הקרור או שהכרטיס עצמו ככה יש לי HD4850 של ספיר והוא איזה 70 מעלות במנוחה http://techreport.com/r.x/radeon-hd-4850/4850-card.jpg לפניו היה אותו כרטיס רק של GIGABYTE עם קרור של ZALMAN הוא היה 38 במנוחה http://static.pcinpact.com/images/bd/news/61502-gigabyte-hd-4850.jpg
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מהירות שעון גבוהה יותר יכולות OC גבוהות יותר? בבקשה הסבר מפורט כמה שאפשר..
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אותו מחיר, 3 שנות אחריות לשניהם, 256MB, 128BIT. לתת עדיפות לאחת מהחברות?
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכם כמו שרשמתי אני מחפש מסך דק איכותי וטוב והכי חשוב שלא יגרום לי לבעיות בעיניים היום יש לי את הסוני HX73S ואני רוצה לעבור ל19 אינץ איכותי אפילו יותר מהסוני שלי. לפני שקניתי את ה17 היה לי את ה19 דגםHX93S שהוא היה על הפנים ונלחמתי להחזיר אותו בזמנו ואף הצלחתי אז אני לא רוצה ליפול שוב. מבחינת מה הוא יעשה משחקים, סרטים פחות עבודות אופיס(כתב קריא ביותר )וכו' פה ושם גרפיקה. מבחינת תקציב בלתי מוגבל לגודל 19 אינץ לא רוצה מעל הגודל הזה. האם יש מסך כלשהו שהגודל נקודה שלו הוא פחות מ0.29? או 0.26 כמו ב17 כי סהכ זה גורם לתמונה להיות פחות חדה...או שאני טועה והחדות מספקת? אותו דבר לגבי הרזולוציה אם יש משהו מעל הנורמה של 1280X1024 זה יהיה מעולה. ראיתי שהמון ממליצים והולכים על …
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי! שאלה לפני רכישה, מה דעתכם על ASUS ProArt RTX 4060 Ti 16GB GDDR6 PROART-RTX4060TI-O16G בשביל גיימינג? זה זול יחסית ויש לו 16G , מה דעתכם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, האם יש צורך לחבר את ה ATX4p לחיבור SATA דרך הספק בשביל מערך GTX 660 ? חיפשתי קצת ברשת, חלק אומרים שלא חלק אומרים שכן אשמח להרחבה קצת בנושא הסיבה היחידה שאני לא פשוט מחבר ובודק בעצמי היא בגלל שיקח לי דיי הרבה זמן להוציא חיבור SATA מהספק כי כל הכבלים מסודרים מאחורי המארז וצריך סבלנות בשביל להחזיר את הכבלים חזרה לאיך שהיו
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-