עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mamasita268,

היי אני מתלבט בין קניית X1600 ל6600GT העניין הוא שGT עולה יותר מX1600 באיזה 200 100 שח, וזה לא הגיוני כי בפורום כתוב שהX1600 יותר חזק... עכשיו אם תוכלו לעזור לי, בקשר לכמה כל אחד מהם עולה, איפה קצב הפריימים יהיה יותר טוב, 256 או 128 וכו'. מישהו אמר לי שלא כדאי לי לקנות את ה-X1600 כי הוא עושה בעיות עם משחקים מסוימים, כנראה משחקים של נווידיה או עוד סיבות לא מובנות לי, אם תוכלו לעזור לי אני אודה מאוד. וה-X1600 הוא X1600 PRO כמובן. תודה מראש. לא יודע מה ראיתם, אני כתבתי X1600

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם !!! כשהלכתי לקנות את המחשב אחד המוכרים אמר לי שלכרטיסי המסך החדשים של Ggigabyte יש דבר חדש שנקרא RoHS Compliant . הכרטיס הוא 7600GT. רציתי לדעת מה זה בדיוק ?? והאם הם נחשבים טובים בתחום כרטיסי המסך ?? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2230 *** אהה, ועוד שאלה קטנטונת....שמעתי שממש מגיע באנדל עם הכרטיס. מה הוא כולל ? תודה רבה לעוזרים !!

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by dd7,

האם יש הבדל מבחינת ביצועים בן 2 הכרטיסים האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102003R http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814121554 או שההבדל היחידי זה הבאנדל??

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by moog,

ה PALIT ב 530 ו ה Gigabyte ב 590 הפליט יותר מהיר DDR 3 וקלוק 450 לציפ אבל הקרור השקט של גיגהביט זה מה שאני מחפש משהו יודע את רמת הרעש של הקירור של הפליט? תודה

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  5. אמרו לי שיש לי אפשרות בכרטיס מסך שלי שאני יכול להקרין סרט לדוגמא למסך הטלויזיה ובמסך במחשב לגלוש לדוגמא באינטרנט..... הפכתי את העולם בחיפושים וניסיתי לעשות גם לבד אך ללא הצלחה... כרגע חיברתי מ-S-VIDEO במחשב ל-S-VIDEO בטלויזיה.. כשאני מקרים את הסרט יש לי אפשרות לראות או במסך במחשב או בטלויזיה.. 1) איך אני רואה את הסרט בשניהם בו זמנית? 2) איך אני יכול לגלוש באינטרנט בזמן שרואים סרט... כמובן שאת האינטרנט לא יראו בטלויזיה ואת הסרט לא יראו במחשב.... תודה...

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  6. שלום לכולם! אני אוטוטו קונה מחשב נייד, אבל יש לי התלבטות. לאחד יש כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 ולשני היותר טוב שאותו אני רוצה לקנות יש Nvidia® GeforceTM 310M, 512MB Graphics אני גיימר ממוצע, וקראתי קצת לגבי הכרטיסי מסך האלה ואני מודע לכך שהם לא חזקים במיוחד אבל יהיו בסדר בשבילי בכל אופן. השאלה שלי היא כזו קראתי שאין משמעות כל כך לכרטיסים כאלה בכל מה שקשור לזיכרון שלהם......וזה לא מהותי בכלל, האם זה נכון? השאלה השניה... הכרטיס הראשון תומך ב DIRECTX 11 והשני ב DIRECTX 10.1.... השאלה עד כמה זה מפריע בטווח הרחוק?? האם עוד שנה וחצי אני לא אוכל להעלות עוד משחקים שיתמכו ב DIRECT X 11?? מאד חשובה לי תשובה מקצועית, כי על זה הקניה יכולה ליפול. תודה על התשובות!!

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by briza,

ברשותי מחשב שנקנה לפני 3 שנים כרטיס המסך שהיה לי הוא NVIDIA8800 מפרט המחשב כולל ספק של 520w מעבד 8300 ( בעבר היה Q6600 שנשרף ) לוח אם של ג'יגהבייט ga-p35-ds3 מסך 24" של סמסונג. הפעם אני רוצה להשקיע סכום נמוך יותר בכרטיס בין 450 - 600 שקל. המשחקים שרצים היום הם : PES2011 , GTA , וכו" אבקש את עזרכם בבחירת כרטיס מסך נ.ב - הכרטיס שהפסיק לעבוד נרכש מחנות tms בחודש דצמבר לפני 3 שנים ( אני בטוח מכיוון שיש לי את החשבונית של מערכת ההפעלה שרכשתי בנפרד מתאריך 24.12.07 ועודכנה במחשב ) אבל את החשבונית של הקנייה אין לי, ולטענת המוכר בבדיקה מול הספק הכרטיס נרכש בנובמבר 2007 . אין בחנות בסיס נתונים מכיוון שהבעלות הוחלפה, האם יש דרך לקבל את השירות שמגיע לי במסגרת האחריות? תודה!

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  8. אני מתכנן בחודשיים הקרובים לקנות כרטיס מסך, לצורך זה אוכל להפריש מהמשכורת שלי כ-1000 ש"ח בחודש לצורך קנייה. לכל המוקדם שאוכל לקנות, זה בסוף החודש הזה, לכן אם צפוייה הוזלת מחירים בקרוב, אין לי בעיה לחכות. זה יהיה מצוין אם כרטיס המסך יוכל להפעיל משחקים על הגדורות גבוהות גם בעוד שנתיים-שלוש. תקציב: עד 2000 ש"ח למטרות: סרטים, וגיימינג על הגדרות גבוהות מסך: 23 אינץ, 1920X1080 מפרט: intel core 2 extreme qx9770 3.20 GHZ 8GB DDR2 gigabyte X48-DS5 Toughpower 850W *** חשוב לציין שאני משחק כרגע מעט מאוד והמשחקים החשובים לי שאני רוצה שיפעיל זה דיאבלו 3 וכל המשחקים שיצאו עד כה בהגדרות הכי גבוהות ולכן אולי כדאי לקנות כרטיס מסך זול ולעדכן תוך שנה כאשר הוא לא יוכל לסחוב? בכזה מצב יש לחלק…

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by arpa,

אהלן, קניתי לאחרונה את ה HIS 6790 FAN. יש לי מעבד i7 780, עם 12 ג'יגה זכרון. אני מנסה להריץ GTA IV עם ההגדרות על High והמשחק קופץ בטירוף, אי אפשר לשחק בכלל.. רציתי לשאול אם הכרטיס לא מספיק חזק או שזה בעיה אחרת? יש לי את ה ATI Catalyst הגרסא האחרונה. אני מריץ WIN7 יש למישהו רעיון? תודה עריכה: אני משחק על רזולוציה 1920x1080

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by elerock,

בימים הקרובים אני מתכנן לקנות טלוויזיה חדשה לחדר(32") ולחבר אותי למחשב. אני זקוק לכ.מסך שיכול להחזיק סרטים באיכות טובה,לא חייב 1080P ..אני אסתפק גם ב720P ;D כמו כן,המחשב שברשותי לא חדש במיוחד ולכן חשוב שלא יהיה "צוואר בקבוק" בגלל הכרטיס החדש. להלן החומרה שברשותי: CPU: AMD Phenom 8450 Triple core 2.1 GHZ זיכרון של 4GB לוח אם: ASUS M5A78 -EMH HDMI *רצוי שיהיה שקט ככול האפשר אך לא קירור פסיבי כמובן. *אני קונה בKSP,ולכן רצוי מאוד שיהיה בקטלוג המכירה שלהם. תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by RONG23,

שלום אשמח להמלצה ati 6950 או gtx 570 כמה ההבדל גדול חוץ במחירים ירוץ על 2500k לוח asrock z68 כלשהו תודה מראש

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  12. נכון של 5770 תומך ב DX11 , אבל דיי הרבה אנשים ומוכרים בחנויות ממליצים לי שלמחשב למשחקים כדאי לי ללכת על 250GTS אני לא הכי מבין בזה ולכן אני דיי מבולבל. זה לא שאכפת לי ש 5770 עולה עוד 200 ש"ח, אני פשוט לא רוצה לעשות בחירה שאצטער עליה. אז מה דעתכם חברים/מומחים? המחשב שאקנה מיועד למסך "26 ויהיה דיי דומה למפרט המומלץ שלכם לגיימרים עם I5-750 . ההתלבטות העיקרית שלי היא לגביי כרטיס המסך כאמור. נא עזרתכם.

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by soldier,

שלום יש לי כרטיס 5870 ASUS מעבד I5 750 6GB RAM1333 מערכת הפעלה VISTA U 64-BIT והביצועים לפי דעתי נמוכים מאוד FPS במשחקים נמוך כמו לדוגמה BC2 הכי גבוה 75 לא יודעה אולי בגלל VISTA או משהו צריך עזרה

14. עזרה ברכישת כרטיס מסך המחשב שלי מעבד I7 2600K (לא עשיתי לו OC ) לוח אם ASUS P8Z68-V (עם אפשרות ל SLI ול CFX ) ספק כוח SEASONIC SS-750AT ACTIVE PFC F3 טלויזיה Toshiba 32SL738 LED ‏32 ‏אינטש אני רוצה כרטיס מסך שיתאים למסך (32 ‏אינטש) ושכל המשחקים החדשים יעבדו אצלו חלק ושיהיה לו אפשרות לעשות SLI/CFX מקסימום מחיר 1000

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by Art Tatum,

הסרתי את הדריוור הקודם והתקנתי את 190.62, עכשיו כשאני בוחר את הHDTV כמסך יחיד או כמסך נוסף ועושה APPLY הוא פשוט מתעלם מזה לגמרי וחוזר אחורה כאילו לא קרה כלום. רעיונות ועצות יתקבלו בברכה.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by aviran15,

היום קניתי את הכרטיס מסך shappire 4770 במקום לקנות את ה4850, תאמת לא הבנתי מי משניהם יותר טוב, עשיתי טעות שלא לקחתי את ה4850?

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  17. אני מתכנן בקרוב לקנות את ה-Iiyama 454 PRO, אבל עוד לא ראיתי עליו שום ביקורת או תמונות שלו בקלוס-אפ, אני צריך סקירות את תמונות. תודה מראש, DINO.

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by Parallel,

זהו זו השאלה...איזה חברה נותנת את הביצועים הכי טובים בהשוואה למחיר..... למשל יש gigacube ב-1600 שח..יש ati גם ב-1600 ויש הרקולס ב-1900 ש"ח למה ההבדל כ"כ גדול האם יש הבדל ביניהם בכלל {אולי רק בבאנדל} תודה רבה...

19. Started by muki,

עם T.V out תודהה

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by love-its-my-name,

לא שומע את הקול של התחנות... אבל כשאני מפעיל שירים במחשב שומעים אותם! מה עושים?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by zoloboy,

אני מנסה לבדוק איזה שיטה יותר טובה אבל בcall o duty למשל אני לא מצליח לראות הבדלים גדולים בין 2 השיטות האלה שאין לי מושג מה הן מישהו יכול לישפוך אור על הנושא תודה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by Access Denied,

איך הכרטיס מסך הזה (בתקציב של עד 500 שח) למחשב P4 1.7 עם 512 זיכרון RDRAM?? Asus Geforce 4 Ti4200 V9280TD +TV + DVI מחיר : 470ש''ח Asus V9280 TD NVIDIA®GeForce4 Ti 4200-8X GPU 128MB DDR Video Memory AGP 8X/4X/2X TV-out DVI ואיזה כרטיס בתקציב הזה יתן את תוצאות הכי טובות??

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  23. יש לי כרטיס AIW 9000 PRO ו-TVOUT עובד. הבעיה הגדולה היא שבלשונית 'טלוויזיה' ב'תצוגות' ישנם שני מצבים שניתן לבחור: אחד ברענון גבוה ואז לא ניתן לראות סרטים בטלוויזיה (מסך סגול) ושני ברענון נמוך של 50 Hz שמאפשר לראות את הסרטים אבל אז המסך מתרחב וצריך להזיז את העכבר לצדדים כדי שניתן יהיה לראות את השוליים המוסתרים. מתקבל מסך סרט מקוצץ וזה כמובן פוגם בהנאת הצפייה. ניתן לעשות משהו בעניין? ד"א, ניסיתי את הכרטיס עם טלוויזיה בארה"ב ולא היתה הבעיה הזו. הטלוויזיה שלי היא הבעייתית? חשבתי גם לנסות להוריד את הרזולוציה הגבוהה של המוניטור בזמן החיבור לטלוויזיה, נראה אם זה יעזור במשהו אבל כל רעיון אחר שיש למישהו יתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  24. שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין,וכרטיס on-board של אינטל (לוח אם של דל). קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro (בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אב…

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  25. כי אני לא מוצא שום השוואה כזאת והחלפתי את המערכת שלי (בחתימה) ל Gigabyte 965P-DS3P + C2D E6600 + 2GB DDR II 800 + 8800GTX . אני מניח שלרוב ה 7900 בSLI יהיו חזקים יותר (?) אבל היות ושאר המערכת חזקה יותר אז אולי זה מתאזן. בכל אופן, ה"שדרוג" לא עלה שקל, אז לא לרדת עלי בבקשה עריכה טוב, אז אני כבר מצאתי מאמר בANANDTECH ושם נראה ה8800GTX מנשנש לו בנחת זוג 7900GTX ... אין שמח ממני http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2870&p=26 "A single GeForce 8800 GTX is more powerful overall than a 7900 GTX SLI configuration and even NVIDIA's mammoth Quad SLI."

• 6 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.