כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש כל מיני תוכנות לכרטיסי מסך שיש בהם אפשרות לשים אחוזים לpower target- מה זה אומר בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
איזה משחקים למשל ירוצו עליו? הנייד הוא DELL 830D תודה
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע עך המחשב את ה3D Prophet 4500 tv out המבוסס על קיירו 2 ועושה עבודה מצויינת אבל חסרים לו יותר מידי פרימיים במיוחד במשחקים חדשים חשבתי לשדרג אבל רק אם זה שווה את זה כרגע ושמתי את עיני על ה Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB השאלה היא כמה הבדל סביר להניח שאני אראה במשחקים? עוד שאלה היא האם שווה אולי לחכות עוד איזה חודש עד לירידת מחירים אם צפויה אחת? ועוד חודש וקצת תהיה לי אפשרות לקנות את הכרטיס באנגליה אם זה יותר זול.. מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
משתגע ולא מוצא ! בNVIDIA אין .. תודה לעוזרים |כן|
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך בסביבות אותו מחיר (1200 ש"ח בערך ....) 6800GS או X800GT עוד התלבטות בין לוחות אם Asus P5N32-SLI עם X800GTO או שעדיף Asus P5WD2-E Premium עם 6800GS ???? איזה כ.מסך עדיף ??? מה כדאי לקנות ? התקציב לכ.מסך הוא 1200-1300 ש"ח תודה !!!
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב ולחבר אליו מצלמות אבטחה, האם מלבד הכרטיס היעודי יש צורך בכרטיס מסך בנוסף והאם כרטיס מסך OB מספיק. אם כן יש חשיבות האם זה NV או ATI? לא ידעתי לאן לפוסתת את זה.. אם יש צורך תעבירו. תודה
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
פיסיקה של הכרטיס החדש GTX 280 לינקים http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=zh-CN&u=http://we.pcinlife.com/redirect.php%3Ftid%3D940029%26goto%3Dlastpost&sa=X&oi=translate&resnum=2&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dnurien%2B%2B%2522gtx%2B280%2522%26hl%3Den%26lr%3D%26as_qdr%3Dall תהנו
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
זה כבר אבסורד. הרעיון ליצור כרטיס מסך עם שתי ליבות כמו זה הוא מצויין, אבל למה הוא דורש לוח אם עם SLI? הרי הכרטיס תופס רק סלוט אחד ואין אפשרות לחבר שום כרטיס אחר לסלוט הנוסף, אז מה הטעם?
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כי אני לא מוצא שום השוואה כזאת והחלפתי את המערכת שלי (בחתימה) ל Gigabyte 965P-DS3P + C2D E6600 + 2GB DDR II 800 + 8800GTX . אני מניח שלרוב ה 7900 בSLI יהיו חזקים יותר (?) אבל היות ושאר המערכת חזקה יותר אז אולי זה מתאזן. בכל אופן, ה"שדרוג" לא עלה שקל, אז לא לרדת עלי בבקשה עריכה טוב, אז אני כבר מצאתי מאמר בANANDTECH ושם נראה ה8800GTX מנשנש לו בנחת זוג 7900GTX ... אין שמח ממני http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2870&p=26 "A single GeForce 8800 GTX is more powerful overall than a 7900 GTX SLI configuration and even NVIDIA's mammoth Quad SLI."
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
חבר שלי הולך לקנות מסך דק. הבחור מעוניין לקנות מסך אחד לעבודה רגילה ומסך שני למשחקים ואנחנו לא מעוניינים בDVI. תקציב: כמה שיותר זול. ולהלן המסכים בהם אנחנו מתעניינים בחנות KSP: 1230 שקל. - Yusmart 178MP. 16 MS. בהירות: 270. קונטרסט: 450:1 BENQ - 1560 . ?TFT 17'' FP71G 12ms? - קונטרסט: 1:500. בהירות: 260. רזולוציה: 1280x1024 DSUB 1660 - BENQ 17'' FP71G 8ms . קונטרסט: 1:500. בהירות: 300. בטח תגידו לי שעדיף את הBENQ. אבל כשאני מסתכל על זה מהצד, יש הבדל במחיר, ובתאכלס 16MS שיחקתי בו משחקים אצל חבר ולא הרגשתי שום דבר רע לא מריחות ולא בתיך. 1:500 מול 1:450 זה לא נראה הבדל גדול, ככה גם הבהירות ה270 מול 300 זה הבדל של 30 סך הכל. אין לי מושג איך נראת האיכות של ה…
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ה AI המליץ לי לעלות את התדר של הליבה מ 850 ל 950 ואת התדר של הזיכרון מ 1250 ל 1400 רשום שם VOLT MV0 לכמה אני אמור לעלות אותו ? את המאוורר ה AI המליץ לי לעלות ל 70 אחוז עשיתי הכול רק השארתי את ה MV על 0 כי לא ידעתי מה לעשות לכמה להעלות אותו פעם אחת קיבלתי ב FURMARK במקום 27 FPS קיבלתי 29 וניסיתי עוד פעם המחשב נתקע .... יכול להיות שזה קשור ל MV0 VOLT ? אם זה מוסיף לי רק 2 FPS לא שווה להתעסק עם זה נכון ?
-
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרטיס AIW 9000 PRO ו-TVOUT עובד. הבעיה הגדולה היא שבלשונית 'טלוויזיה' ב'תצוגות' ישנם שני מצבים שניתן לבחור: אחד ברענון גבוה ואז לא ניתן לראות סרטים בטלוויזיה (מסך סגול) ושני ברענון נמוך של 50 Hz שמאפשר לראות את הסרטים אבל אז המסך מתרחב וצריך להזיז את העכבר לצדדים כדי שניתן יהיה לראות את השוליים המוסתרים. מתקבל מסך סרט מקוצץ וזה כמובן פוגם בהנאת הצפייה. ניתן לעשות משהו בעניין? ד"א, ניסיתי את הכרטיס עם טלוויזיה בארה"ב ולא היתה הבעיה הזו. הטלוויזיה שלי היא הבעייתית? חשבתי גם לנסות להוריד את הרזולוציה הגבוהה של המוניטור בזמן החיבור לטלוויזיה, נראה אם זה יעזור במשהו אבל כל רעיון אחר שיש למישהו יתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב והסתבכתי עם כול הדברים החדשים. מכיוון שאני מתכון לקנות כרטיס מסך חזק וחדיש השאלה שלי היא כזו, מהוא כרטיס הדגל של הדור החדש? והאם הוא הגיע כבר ואם לא אז מה הצפי? תודה
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הרצתי מבחן ב 3DMARK2001SE וקיבלתי תוצאה פשוט חבל על הזמן . זה מוכיח שכל ה RADEONים למיניהם כולל ה 9800XT הם זבל במיוחד לעומת ה GEFORCE2 MX400 32MB( :smiley4): התותח שלי!!! הנה התוצאה מה אתם אומרים על המספר העצום הזה: 1343!!!
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות מחשב (יד שניה) ויש לי מפרטים עם כרטיסי מסך הבאים: כרטיס מסך ATI 5650 עם מעבד Q6600 ב1200 שקל. ויש את אותו המפרט עם GF 9600 GT. ב1600 שקל. מה עדיף? כדאי בכלל לקחת אחד מאלה ביד שניה? אין לי כרגע כסף למחשב חדש.
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. היום קיבלתי את המחשב החדש שלי ,התחלתי להתקין עליו את כל הדריברים, ונתקלתי בבעיה. הורדתי את הדריבר החדש מהאתר של נוידיה(260.99) התקנתי אותו ועשיתי ריסטרט למחשב, אחרי שהמחשב עלה הופיע לי מסך שבו אני יכול לראות רק חלק קטן מהרקע של שולחן העבודה(את המרכז של שולחן העבודה) אבל את השורת משימות, איקונים ועכבר, אני לא מצליח לראות. עשיתי ריסטרט וזה לא עזר, הפעלתי את הווינדוס במצב safe mode (שבו הכל עבד כרגיל) הסרתי את הדריבר והתקנתי שוב אבל גם זה לא עזר. אני חושב שהמחשב לא מצליח לזהות את הכרטיס... הוא רושם שלי שהוא מזהה כרטיס פשוט וג'נרי... יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה, דביר.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי HD4850 של PALIT בלי OC סטוק לגמרי ושאני משחק באינטרנט אז יש לי FPS נמוך (ממוצע של 65-70) ואנשים אחרים עם כרטיסים יותר חלשים כמו HD4370 או NVIDIA9800GT אומרים לי שהם משחקים על ההגדרות הכי גבוההות ויש להם באזור ה 140-160 FPS חשבתי שזה קשור לזה שאני משחק על וונסאוס XP ושהם שיחקו על VISTA אז התקנתי VISTA עם דירקטקס10 ועדין הFPS יחסית נמוך יש לי אינטרנט 10 מגה אז זה לא קשור לפינגים וכל זה.
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם הכרטיס הזה עכשיו אני לא מקבל את הכרטיס כי הוא עוד לא בארץ המוכר כל הזמן דוחה את הזמן הפעם הוא אמר שהם מגיעים ב-25 לחודש עכשיו אם הם לא יגיעו אני רוצה לקחת אולי כרטיס אחר אבל אני לא בטוח מה לקחת החנות שאני קונה זה www.com4u.co.il יש לכם הצעות לכרטיס אחר בערך באותו מחיר כי שאלתי את המוכר שם ואת המוכר בPANDAS ושתיהם אומרים ששווה יותר לחקות לכרטיס מאשר ליקנות X-800 מה אתם אומרים מה שווה לי יותר???
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
תכננתי לקנות למערכת שלי את ה5850 אבל עכשיו אני רואה שיוצא ה5770 בקרוב ל500 שקל פחות שזה סכום כסף לא מבוטל... מה ההבדלים בין הכרטיסים ואיך ה5770 כשלעצמו? בנוסף לכל זה אבא שלי טס כנראה לסין עוד כשבוע, בכמה יותר זול אמורים להיות הכרטיסים שם? חוץ מעניין האחריות שלא תהיה לי יש עוד משהו שאני צריך לקחת שם בחשבון? בכל זאת אם יש הבדל של איזה 250 שקל זה יכול להיות שווה את הסיכון..
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אז רכשתי עבור חבר כרטיס 5770 VAPRO X של ספאייר כמובן, התקנתי לו על ווינדווס נקי וחדש (7 - 64 ביט) את הקטליסט 10.2 ונתקלתי שלוש פעמים בתופעות הבאות: הראשונה: איזור במסך התחילו להיות שחורים עם פסים כחולים ועשיתי הארד ריסט השניה: המסך קפא אבל אחרי כמה שניות חזר עם הודעה של ווינדווס שהדרייבר הפסיק לרנדר את התמונה או משהו כזה והמשכתי לעבוד רגיל. השלישית (כמה דקות אחרי השניה): בזמן WINDOWS UPDATE, התמונה באיזור של הפס ירוק של תהליך העדכון התחיל להתעוות עד שהכל קפא... ברגע שהורדתי את הדרייבר, עד עכשיו אין בעיות. לנסות את 10.1? לנסות שוב את 10.2? הצעות בבקשה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם אני מחבר שני מחשב לכרטיס מסך אחד, אני מקבל את אותה התמונה פעמיים או שלכל מסך תצוגה שונה? למשל - מסך אחד עם משחק ומסך אחד עם אינטרנט? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור ... (מבחינת מהירות וכו') אני רוצה גם לעשות אוברקלוק ..אז איזה עדיף מבין השתיים...? כ. מסך 1 : SAPPHIRE 9600XT 256MB DDR http://www.sapphiretech.com/vga/9600-xt.asp 1200 שקל ~ כ.מסך 2 : ALBATRON Geforce 5700Q 256MB 1000 שקל ~ וד"א מה המהירויות השעון של כל אחד ? תודה לעזרים ...
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-