כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי radeon x1950xt. המחשב שלי קורס בעת הפעלת ישומי גרפיקה (משחקים) - ואך ורק בכאלו מקרים. איך אני יכול לבדוק את תקינות כרטיס המסך שלי ואם הבעיה נובעת ממנו ? ע"פ התוכנה אברסט הטמפרטורות הם : GPU VRM : 70 GPU ambient : 58 לוח האם שלי זה Gigabyte GA-965P-S3 והטמפרטורה של הלוח אם היא 47.
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ב7000 , עכשיו, חשבתי על הרבה מפרטים שמתאימים לתקציב ויצא בסוף אולי - E6600+ 8800GTX, הבעיה שהוא לא יודע איך לעשות OC למעבד - וגם לא רוצה לדעת... עד כמה המעבד הזה יגביל את 8800GTX? בכמה אחוזים הוא יגביל אותו בסטוק? והאם שווה בכלל לקחת E6600 בסטוק בלי OC ל 8800GTX? תדוה מראש
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בנוסף למסך המחשב ברצוני לחבר גם את טלויזית ה-LCD ל-DVI השני (לצורך צפייה בסרטים), מה צריך להגדיר? כרגע גם הטלויזיה והמסך מחוברים אבל בטלויזיה לא רואים כלום.
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך XFX 6800 XT 256MB DDR3 XXX ויש לי בעיה איתו בעת חיבורו לטלוויזיה רציתי לדעת איזה מתאם לטלוויזיה קיבלתם איתו שקניתם את הכרטיס האם קיבלתם מתאם בעל יציאה לRCA\S VIDEO או שקיבלתם מתאם עם שלושה חוטים ירוק אדום וכחול לסיפור המלא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=263694.0 תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 3.06.2007 בשעה 20:19:42 זו התשובה[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש, קצת אוברקלוק בשביל ההתחלה core 2 @3GHz 8600GT@800Mhz:GPU 1580mhz:mem ללא ארטיפקטים , בהמשך נשאף להגיע ל15K [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב נייד ואני מעוניים להקליט בעזרתו שידורים מהטלוויזיה. יש לי יס מקס ככה שאני יכול להקליט סרטים אבל הבנתי שאין אפשרות לחבר את זה למחשב. אם אני קונה כרטיס טלוויזיה אני יכול לחבר אותו ליסמקס ? כמה עולה כרטיס טלויזיה חיצוני שאיפשר לי להקליט שידורים למחשב ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה את כל הסרטים דרך הלפטופ כמו רובנו אך יש לי בעיה כי אני משתמש במחשב גם ללימודים ולפטופ הוא מרכז המדיה בבית(דירה שכורה) ראיתי בעבר אפשרות של פיצול מסכים כך שאני ממשיך לעבוד עם הלפטופ ובטלוויזיה דרך הTVOUT אני משדר סרט מהלפטופ אני מעוניין לדעת איך עושים זאת או בעזרת איזה תוכנה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז עד 300 שקל פלוס חריגה קטנה איזה כרטיס עדיף למשחק ספיידרמן 3 http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=14116&Count=0704195419 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7412 שהדרישה היא 7300GT
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אהלן חברים יש ברשותי כ. מסך 8660GTS מסך samsung 930B וטלוויזיה LG 26lc2r-tj המסך מחובר DVI לטלויזיה אין כניסת DVI יש רק כניסת D-SUB רגילה... (כניסת מסך אנאלוגי) חיברתי ממיר DVI 2 D-SUB, ומשם כבל D-SUB רגיל השאלה שלי היא כזאת לכ. מסך שלי יש 2 יציאות DVI ויציאה מתפצלת מוזרה שמתפצלת לשטויות ובינהם יציאת קומפוננט איך החיבור יהיה יותר איכותי, dvi 2 hdmi כבל קומפוננט או להשאיר כמו שזה עכשיו? תודה חברים!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
במסכי CRT קיים רענון מסך שכנראה פוגע בראייה... אבל ראיתי שבמסכי LCD אין בכלל רענון מסך! זה אומר שמסכי LCD בריאים יותר? למה צריך בכלל רענון מסך למסכי CRT?
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל לתכנן מחשב HTPC לסלון ולשמחתי, לטלווזיה LCD בסלון יש כניסה של HDMI. כשהתחלתי להסתכל על המפרטים באתר, ראיתי שיש אפשרות לחבר את המחשב לטלווזיה דרך הכניסה הזו ושזה ככל הנראה הכניסה המוצלחת ביותר מבחינת איכות (כמו DVI) אבל אחרי הכל דבר אחד לא מובן לי: הכניסה הזו כוללת גם את הכניסה של האודיו - כלומר, אם אני מחבר את המחשב והטלווזיה דרך הכניסה הזו אז איך בדיוק הטלווזיה מקבלת כניסה של אודיו - היציאה של HDMI היא בכרטיס המסך, לא? נו, מה פיספסתי? דרך אגב, ניסיתי למצוא את התשובה בחיפוש אבל לא מצאתי כלום בנושא. תודה, זהר
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב amd 3000 עם 1024 מגה זיכרון האם זה שאני אקנה 8800gts/x יעזור לי בכלל או שאני אצטרך לשדרג גם לוח אם + מעבד? או שכדאי לקנות 7950 ורק אז לעשות שידרוג ל8800 + לוח + מעבד
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
*אל תציעו לי אחרים* מי עדיף מאלה? Sapphire X1550 DDR2 128Bit PowerCooler X1550 DDR2 128Bit ומה עדיף מאלו? eVEGA 7300GS DDR2 64Bit GigaByte 7300GS DDR2 64Bit Point of View 7300GS DDR2 64Bit תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את הטלויזיה שלי למחשב ולהפוך אותו לטלויזיה, יש לי כרטיס Gforce 7600GT עם יציאה לטלויזיה, האם זה מספיק או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה בנפרד? אני חדש בתחום הזה אז אם מישהויכל להפנות אותי למאגרי מידע בנושא של חיבור הטלויזיה במחשב, שליטה בערוצים דרך המחשב, חיבור לממיר, VIVO אני אשמח מאוד.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות כבל קומפוננט בשביל להעביר תמונה מהמחשב לטלויזה ( SONY LCD 32" ) ורציתי לדעת אם אתם יודעים איך האיכות שלו: http://www.benda.co.il/cs/benda/product.aspx?p_id=3022 לא ממש מצאתי חנות אחרת שנוח לי לקנות ממנה, רק חנויות באינטרנט ובלי משלוח גוביינא, וההורים שלי לא רוצים להשתמש בויזה באינטרנט. תודה מראש, יניב (:
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אוקיי אני לא מעודכן[צבא וכאלה]לפני כמה שנים ידעתי הכל ועכשיו אני בקושי יודע משהו... יש לי מחשב Amd Athlon 2.6+ 1024 DDR RAM Readon 9600 256mb XT עכשיו,אני מחפש כרטיס מסך אחר,המחשב שלי דיי טוב אני חושב,אבל עומדים לצאת משחקים קטלניים השנה וצריך להתכונן לא?המערכת הזאת לא תריץ לי בטח משחקים כמו crysis ודומים,אמרו לי שיש טכנולוגיות חדשות בכרטיסים שאיכשהוא זה קשור ללוח האם[משהו PCI EXPRESS נראה לי],אז אם אני לא טועה לוח האם שלי זה או זה: EP-8RDA3+PRO http://www.epox.com/USA/product.asp?id=EP-8RDA3plusPRO EP-8RDA3IPRO http://www.epox.com/USA/product.asp?id=EP-8RDA3IPRO לא סגור איזה שלי אבל אחד מהם. אני הסתכלתי בפוסט של הכרטיסים המומלצים,ואני לא סגור על עצמי בכלל,התקציב הוא 500-…
-
- 12 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שאני לא מצליח להציג סרטים במחשב מבלי שהצבעים יתהפכו... כמו נגטיב..התקנתי מספר מקודדים על המחשב אבל הבעיה לא נפתרת. הבעיה מתרחשת עם כל התוכנות להרצת סרטים כמו מדיה פלייר..mv2player..ראייל וכ'.. הבעיה חוזרת גם באתרים המציגים סרטונים חוץ מהאתר יוטיוב.. מה לעשות??? בתודה..שמעון הבעיה נפתרה!! התקנתי דייבירים לכרטיס מסך..ישנים יותר ממה שהיה לי
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לפי המחירים נראה שכן...חיפשתי REVIEW ורואים תוצאות די מדהימות כמעט פי 2...זה נכון?
-
- 13 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האם 256 מספיק? בכל מקרה כנראה מדובר ב8600GT מומהר. האם כדאי להשקיע ב 512 תודה על העזרה. רום
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קיבלתי סוף ,סוף את הX1950XT של SAPPHIRE ..רק הבעיה שהכרטיס מתחמם מאד עד 95 מעלות .ותוך כדי משחק הוא זורק אותי החוצה .ומודעה שהכרטיס התחמפ חותר מידי. הספק כח שלי זה 400W TRT-F אבל הבנתי שאין קשר לזה.. א. האם הבעיה בכרטיס עצמו? ב. האם אפשר לסדר את זה? תודה לכל העוזרים.
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי תוכנת Everest במנוחה הטמפרטורה אצלי היא 55 מעלות. האם זה סביר?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
קונה מחשב חדש ומתלבט בין סוגי הכרטיסים. הכרטיס ישולב עם מסך 22" TN - כנראה DELL. 1. בעיקרון אני מחפש את הכרטיס הכי משתלם מבחינת עלות-ביצועים, וחשבתי בגדול ללכת על 8800GTS 320MB. יש כרטיס עדיף ממנו? 640MB? 2900XT? 2. בכל מקרה אם אתם חושבים כמוני או לא מה יהיה עדיף לדעתכם? -XFX XXX עם 580-1800 ב-1780 או -SPARKLE CLIBRE 880LV עם 580-1780 ב-1850 אבל עם קירור טוב יותר ל-OC גבוה יותר תודה
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ATI 9600PRO איך מגדירים את כרטיס המסך הזה באופן כזה שכל הפוטנציאל שלו ימומש? מחשב ישן פנטיום 3 800 זיכרון דל חלונות XP PRO תודה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אהלן אנשים , אני עוזר לחבר שרוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלו למשהו טוב . זה המפרטמחשב שלו pentium 4 cpu 3.00 ghz 0,99 gb of ram לא נראה לי שהוא ישדרג לויסטה אז ככה שאין צורך בכרטיס מסך תומך דיירקס 10 נכון ?? אם לא , אז איזה כרטיס מסך טוב כן אפשר לשים לו ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-