עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by YARONGT,

שלום חברה יש לי כמה שאלות על הזמנת כרטיס מסך מאמזון אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך מאמזון איך אני יודע אם המחיר כלול עם מכס ומע''מ ? ואם אני יצתרך לשלם בשביל לשחרר אותו מהמכס (אם יקרה)? ובכללי על מה מה אני צריך לשים לב בקנית כרטיס מסך מחו'ל

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. האם כדאי להתעקש לקנות כרטיס Radeon שנבנה על ידי ATI או שאפשר לקנות (באותו המחיר) גם אחד שהורכב על ידי חברה אחרת (Gigacube) ללא חשש?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by Roeebaeloha,

היי חבר'ה יש לי כרטיס GTX660 של גיגהבייט שלא עובד, התחלה חשבתי שאולי אחד מהפורטים נשרף ולא רואים כלום בגלל זה אבל באף אחד מהם אין תצוגה. הורדתי את הקירור כדי לראות אם יש הלחמות שרופות או דברים כאלה שאפשר לראות ואין כלום. כאשר אני מדליק את המחשב המאוורר של הקירור כן עובד לכן אני חושב שאולי עדיין אפשר להפעיל את הכרטיס.. יש מישהו שיודע או יכול לתת עצה כדי שאוכל להחזיר את הכרטיס לחיים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ThaPhoeniX,

מישהו יודע איך מגידירים CLONE VIEW ב CONTROL CENTER של CATALYST??? הוא לא נותן לי להפעיל גם את הטלויזיה וגם את הצג מחשב ביחד (חיברתי בSVIDEO) עם 1800GTO2 לפי העזרה צריך לגרור את הצג טלויזיה ל PRIMARY DISPLAY ואז הוא אמור להראות CLONE VIEW, אבל הוא מראה לי רק SWAP DISPLAY ואם אני מנסה להפעיל את ה SECONDARY DISPLAY אז הוא לא נותן

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by hagay,

יש לי כרטיס מסך radeon 9800 pro של gigabyte וראיתי עכשיו באתר שלהם שיצא עדכון ביוס.. ורציתי לדעת האם כדאי לי לעדכן .. ? אני ירגיש משהו שונה? כי יש לי בעיה עם הכרטיס הזה .. יש לי גם לוח אם של gigabyte סוג 8sq-800 ultra ומה שקורה זה שאני מפעיל את ה dual ddr ואני מנסה לשחק במשחקים או בכלליות כל דבר תלת מימדי המסך מחשב שלי היה נכבה ועכשיו עם הדריברים החדשים אני רואה שאני מפעיל משהו תלת מימדי אני מקבל הודעת שגיאה של ה vpu recover.. ושאני מכבה את הdual ddr הכל עובד בסדר.. מישהו יודע מה קורה?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  6. שלום לכולם... קניתי לפטופ חדש (יחסית) של IBM ולחבר שלי יש לפטופ של HP.. אצלו בלחיצת כפתור אפשר לשנות את מצב ה BRT (כמה רמות) כדי לחסוך בסוללה איך אני עושה את זה אצלי ? תודה לכולם הסתדרתי....

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by deth213,

יש לי Club3D HD3850 וחיברתי אותו לטלויזיה דרך ה-S-Video של הכרטיס ל-AV-IN של הטלויזיה (Composite) בעזרת מתאם S-Video ל-Composite שיש לי מכרטיס אחר. משום מה ב-CCC שאני מנסה לעשות enable למסך הטלויזיה, ע"מ לצפות בשני המסכים ביחד, הכרטיס לא נותן לי. מה שהוא כן נותן זה אפשרות לצפות בטלויזיה במקום במסך המחשב הרגיל שלי. מישהו נתקל בתופעה כזו ? :s05:

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by זאק,

איזה כרטיס יותר טוב למשחקים... gtx 260 hd 4770 החדש...

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by eliranl,

שניהם כמעט אותו מחיר 6800LE עולה 1029 שקל וה6600GT עולה 1200 שקל. עכשיו אני יודע שה6800 הוא גירסה מוחלשת. בלי OC ולפתוח צינורות ל6800LE הוא יהיה יותר טוב מה6600GT?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. יש לי Leadtek 6800GT 256MB עם 16 צינורות עיבוד ואני רוצה לסגור לו את צינורות העיבוד ל 12 או משהו כזה, איך אני עושה את זה?

11. Started by asaf25,

רציתי לדעת אם אפשר לשלב בין כרטיס מסך של רדאון שהם חברה של AMD עם מעבד של INTEL ואם יש שוני בין מעבדים מחברות שונות לבין כרטיסי מסך שונים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  12. Started by דיוגנס,

איזה כרטיס יותר חזק? מצד אחד ארכיטקטורה קצת ישנה, אך ליבה חזקה יותר, מצד שני חידוש טכנולוגי, אך ליבה חלשה. תודה.

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  13. Started by rom747,

שלום חבר שלי פרסם את הדבר הזה בפורום אודיו ולכן לא עונים לו לכן העברתי את זה לכאן תחת השם שלי מדובר במחשב פנטיום אינטל זיכרון 512 מ"ב סלוט agp מבקש המלצה לכרטיס מסך בסכום עד 800 שקל הכרטיס מיועד לצפיה בסרטים כרגע יש לי כרטיס און בורד gf4 שאנו מספק אותי וגוזל זיכרון. אנני בקיא במחשבים ואנני מכיר את כל המפרט הטכני של המחשב תודה

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by shayyzz,

יש לי ספק כוח ATX 480W ויש לי מאווררים משופרים במחשב אחד כבר יצא יש לי רק במעבד ZALMAN 9600 OEM זה לא יעשה בעיות? ועוד משהו מה עדיף היום אני הולך לקנות X1950PRO או 8600GT הX1950PRO 512MB

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by bilbo,

הורדתי את הדריברים האחרונים... אבל מה לבחור משלושת אפשרויות ההתקנה? 1. normal Omega Driver 2.soft mode 9500 כניראה שלא .. 3.Soft mode 9700/9800 se Omega driver this driver is only for 9700/9800se its include the 9700-->9800 9800 se->9800 np ... מה יתן ביצועים טובים יותר? 1 או 3 :

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tom123,

האם זה חריץ PCI שיש בכל מחשב רגיל?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, למטרות של עיצוב גרפי מקצועי, איזה כרטיס מסך מומלץ? אני יודע שאפשר לקחת את הכי יקר שיש בשוק וזהו, אבל אני מעוניין לדעת באיזה כרטיס ניתן להסתפק בכדי לקבל ביצועים מספיק טובים? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ביקורת מהאתר Hothardware סיפקה לנו אלוף עולם חדש ודי מפתיע לשוק המשחקים לכתבה

19. ג'יפורס או רדאון, מי נחשב מוצלח יותר למטרות TV OUT, ולמה? תודה.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  20. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי כרטיס מדגם msi hd7970 oc / אני לא יודע לבודד את הבעיה, לפני כמה ימים עשיתי oc לכרטיס והיתה לי בעיה של יציבות/קפיצות. ביטלתי את ה-OC ובאותו זמן החלפתי לדרייברים הכי עדכניים של AMD. התקנתי את FC3 והמשחק על שיא ההגדרות כולל AA על 8 ומגמגם. גם כשאני מוריד את ה-AA ל-2 זה קורה הוא מגמגם. עוד מישהו בעל AMD חווה את התופעה בשיא ההגדרות או שיכול להיות שדפקתי את הכרטיס?

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by Chura,

אז בדקתי טמפ' במנוחה : 50C בדקתי ארטאפקטים עם ATI Tool 0.25 Beta 15 : במשך 6 דק' - No Errors תוצאה ב3DMARK03 : בערך 16450, לא זוכר בע"פ :-) מה עוד צריך לבדוק כדי לדעת שהוא תקין בוודאות ?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by OmEr.il,

שלום יש לי מסך wiewsonic va712 לאחר פירמוט נתקלתי בבעיה מוזרה. בחלקיו העליון והתחתון של המסך יש לי מעין שוליים שחורים שאי אפשר להיפטר מהם, כשניסיתי להגדיל הרזולוציה התיקייה "נבלעה"בשולי המסך.... תודה

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by lmlm,

http://www.beyond3d.com/forum/showpost.php?p=841400&postcount=620 לתראד: http://www.beyond3d.com/forum/showthread.php?t=33576&page=25 מה דעתכם? אמיתי? זה נראה כמו הגודל של 7950

• 101 תגובות
    • 12.8k צפיות
  24. תקציב: 550 חריגה מקסימלית: 50 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): 1. גלישה באינטרנט ותוכנות קלות 2. צפייה בסרטי FULL HD על מסך 42" בצורה חלקה 3. משחקים כמו: כל מרוצי מכוניות, כדורגל וכדומה של שנת 2011 על FULL HD הגדרות גבוהות האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? לא יודע, תלוי אם יהיה צורך (כניראה שלא) חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: TMS מפרט של המחשב: מעבד: (Intel® Pentium® Processor E5200 (2M Cache, 2.50 GHz, 800 MHz FSB לוח אם: Gigabyte GA-G41M COMBO כרטיס מסך נוכחי: אין ספק: FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): L…

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  25. שלום! אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי.. בסביבות הסכום 500-700ש"ח... נתונים של המחשב: intel Core 2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.87GHz 64bit operating system ram 2GB 667GHz DDR2 Radeon X1800 Series (WDDM( אני יודע שזה מחשב ישן ולא רציני.. אני מעוניין להחליף הכל אבל שלב שלב... אני מודה על כל המלצה שתיתנו ואם אפשר קצת הסבר למה דווקא את מה שאתם מציעים. מודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.