עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ban26,

יש לי מסך lcd של LG L1730S משחקים אני רואה מצויין . אבל סרטים באיכות (DVD RIP ) אני לא רואה טוב יש עיוותים מריחות. רצתי לדעת האם זה כך ואין מה לעשות או שזה בגלל הכרטיס מסל של FX5200? או בגלל שיש לי מחשב ישן מעבד חלש.? אז אם מישהו יכול לעזור אני יסמך :-[

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  2. נמאס לי ממסך ה17 אינץ' המטושטש, החשוך, שפועל ב60 הרץ שלי וברצוני להתקדם למשהו שהורס פחות עיניים של בן אדם אני מחפש מסך 19 איכותי, חד, בלי בעיה של חושך, בעל קצב ריענון של 100 הרץ, כמה שיותר יפה (בתצוגה לא באיך שהוא נראה) ואיכותי ?בתודה מראש, דניאל.

3. Started by dor_b,

אני יכול לבחור מבין 2 הכרטיסים הבאים: PCI-EXPRESS: AIT REDON X300SE 128MB או NVIDIA GEFORCE NX6200TC 256MB איזה כרטיס מסך עדיף? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by ltzik,

אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני מתלבט מה יתן לי יותר כוח גרפי. אני מוכן להשקיע הרבה כל כוח גרפי(2000 ש"ח בערך) ורציתי לדעת אם עדיף לי ראדון 7950 או SLI של שני ג'יפורס 560. או שאולי יש משהו אחר שיותר משתלם תמורת הכסף? מה יריץ לי את BF על ULTRA ביותר FPS וכמה FPS אם אפשר לשאול? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by lamborghini,

מעניין אותי לדעת מה הממורי קלוק והקור קלוק של הכרטיסי המסך החדשים כמו.. radon 9500 pro radon 9700 pro fx 5600 fx 5900 ultra ti 4800se ti 4600 radon 9600 pro נתתי פה רשימה קטנה בבקשה שכל מי שיודע משהו על הכרטיסים האלו או גם אחרים אז שירשום .. תודה רבה.. ;D

6. מסכי crt חדשים אינם מספיק טובים למשחקים? למה?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by one123,

אני טס לארצות הברית בעוד כמה ימים וקונה חלקים למחשב חדש. שמתי לב שטווח המחירים לכרטיסי 5850 נע בין 300 ל 400 דולר. אשמח להמלצה על דגם ויצרן. במחשב יהיה מעבד 930 וספק 750.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  8. שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב, ולא עושה LOG ON לאחד היוזרים שלי, תוכנת הMSI AFTERBURNER לא רצה. (היא רצה בSTARTUP). היום בבוקר שמתי לב שכנראה אתמול בלילה הדלקתי את המחשב ולא עשיתי LOG ON, והטמפ של כרטיס המסך הגיעה ל70 מעלות!! איך אפשר לגרום לתוכנה לרוץ עוד לפני הLOG ON, או לחילופין שהמאוורר בשלב הזה יכוון את עצמו אוטומטית? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  9. טוב אני צריך כרטיס מסך בתקציב גדול של 10000 שקל.. האם זה עם חריגה קטנה יעשה את העבודה?: http://skypc.co.il/pl_product~LV567~8~0.htm

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by zuq,

היי, נתקלתי היום בכבל הTV-OUT של הגיפורס שלי,צד אחד מתחבר לTV_OUT בכרטיס וצד שני מתפצל לשתי יציאות שאין לי מושג מהן צילמתי תמונה במצלמה המסכנה שלי אני מקווה שהיא מספיק ברורה(לא נראה אבל תמיד כדאי להיות אופטימי....) יציאה 1- היא שקע צהוב קצת יותר גדולה מכניסת אודיו של מחשב יציאה 2- דומה לכניסת P\S 2 מקווה שהתיאור הזוועתי שלי מספיק כי אין לי מושג ביציאות טלוויזיה נ.ב הכרטיס של לידטק ניקנה בטיוואן

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  11. שלום לכולם הכרטיסים שאני מתלבט בינהם הם כרטיס מסך:1 INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - כרטיס מסך: PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe .2 כרטיס מסך :3 PALIT ATI Radeon HD4850 1024MB DDR3 PCIe 1. איזה כרטיס יותר חזק בכללי 2. איזה כרטיס מתאים למפרט הבא לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪452 מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4 GHZ 8MB דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ידע כללי המחשב ישמש אותי לגיימינג וHTPC ואני מתכנן לקנות ט…

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  12. ואם כן אז באיזה תאימות, כלומר מה צריך לבדוק בנייד שיהיה מתאים לאותו כרטיס מסך..אשמח אם תראו לי חנות שמציגה מפרט של זן כזה של כרטיסי מסך.

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  13. אוקיי , משך את עיני מסך LG F700B ב984שקל ב24תשלומים = 41 שקל כל תשלום... , עכשיו ,אני רוצה לדעת , האם בטווח המחירים הזה(עם תשלומים כמובן) , יש מסך יותר טוב?

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by ziv13,

הוא עולה 1850 שקל ופתאום הכרטיס של ליידטק שעלה 2000 נעלם! האם הכרטיס הזה גם שווה?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  15. יש לי מחשב וטלויזיה באותו חדר ורציתי להשתמש בטלויזיה כמסך שני הבעיה היא שאני לא רוצה להזיז דבר בחדר כך שנראה שאצטרך כבל RGB ארוך במיוחד (3-5 מטרים) איפה אפשר לקנות דבר כזה?

16. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם.... הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה :http://global.benq.com/asp/Front/BenqMain.asp?MenuHead=131&MenuLeft1=&MenuLeft2=&MenuLeft3=&ShowType=program&FileURL=product.asp&model=FP557S&style=5667&headline=Tech%20Specs&GenMenu=0&ParentId=0 האם הוא יוכל לספק אותי במשחקים ובסרטים...והאם הוא טוב בכלל... תפרטו בבקשה מה טוב ומה לא טוב....ותתחשבו בזה שאני יכול לןהשיג אותו ב-1000 ש"ח בתודה ניר

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by tsh,

אני רוצה כרטיס מסך טוב אבל אין לי מושג :-[ יש כל כך הרבה גיפרוס 4 נעליים וATI כפכפים RADONE ואין לי מושג תנו לי בבקשה סיקור טוב או משהו מומלץ שיהיה כמובן טוב ועדיף עם 128 בתודה טל!

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  18. שלום, אני חושד לאחרונה כי הכרטיס מסך שלי חדל מלתפקד כמו שצריך. זה מתבטא בזה ש-CUDA לא מריצה HD כמו שצריך, משחקים עם FPS נמוך וכדומה. איזה תוכנה\תוכנות יכולות להגיד לי מה הסטטוס של הכרטיס מסך שלי? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  19. Started by Rhx,

אוקיי שלום לכולם אני כבר מתעצבן מהשאלה הזאת למה ה 9800PRO עולה כמו ה 6600GT?שהGT בהרבה יותר טוב ממנו? ובקשר ל 9800XT מה יותר טוב?יש חלק שאומרים שה9800XT יותר טוב ויש חלק שאומרים שה 6600GT יותר טוב הרי ה 9800XT הוא דיי ישן והוא עולה הרבה ??? אני לא מצליח להבין את זה אם מישהו פה יכול להאיר את עיניי זה יהיה טוב .

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  20. שלום לכולם לאחרונה התחדשתי במסך 24" (ברזולוצית 1920 על 1200). יש ברשותי כרטיס מסך XFX 8800GTS 512MB השאלה אם כרגע הוא יוכל "לסחוב" משחקים חדשים שיוצאים באיכות טובה. האם שווה להשקיע עליו OC? או שכבר עדיף להיפטר ממנו ולהביא כרטיס חדש? אני מאמין שאני אוכל להמשיך איתו עוד כמה חודשים עם OC אבל השאלה אם הOC ייתן שיפור מורגש בביצועים או סתם יחמם לי את הכרטיס.. ואם אתם ממליצים על כרטיס חדש איזה כרטיס הכי מומלץ? קראתי הרבה על HD5850 (שמעתי גם שמעולה לOC) אבל השאלה אם שווה להשקיע עכשיו 1500 שקל או שעדיף לחכות לירידת מחירים? בקיצור, אני צריך עצות ועדיף מאנשים שמבינים ויש להם ניסיון עם כרטיס כמו שלי / דומה. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  21. לאיזה כרטיס מבית nvidia משתווה כרטיס amd rx590,והעם הוא משתלם? באילו הגדרות יהיה אפשר לשחק משחקים בסגנון bfv ?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  22. שלום אנשים, אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל אולי תוכלו בכל זאת לעזור לי.. חבר שלי עובד כעורך סרטים. התוכנות שהוא עובד איתן הן After effects וEdius 4. הוא מתכנן לקנות מחשב עריכה חדש(כנראה Core2Duo 6600 אלא אם יש לכם הצעה אחרת..). והוא ימשיך כרגע לעבוד עם כרטיסה עריכה שיש לו עכשיו - DVSTORM-RT. הבעיה היא איזה כרטיס מסך לקנות? האם בשביל After effects יש טעם לקנות כרטיס מקצועי כמו Quadro או Fire GL? או האם כרטיס שמיועד למשחקים (כמו 8800GTS) יעשה את העבודה ? אני חיפשתי באינטרנט מידע על כרטיסי מסך שונים שיכולים להתאים אך בשום מקום שמצאתי אין השוואה בין כרטיסים שונים ביחס לAfter effects.. השאיפה שלי היא שזמן הרינדור בAfter effects יהיה נמוך ככל האפשר(וכמובן שלמחיר יש גם שיקול..…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  23. שלום רב, לפני שנה ו8 חודשים בערך קניתי מחשב, הגיע יום ההולדת שלי והחלטתי לפנק את עצמי בכרטיס מסך חדש, המחשב שלי כרגע - עם אחלה קירור אבל לא מומהר Q6600 GA-P35-DS3R eVGA 8800 GT 512mb 2 Gb ram 800mhz, OCZ I believe חשבתי הרבה אם לקנות מחשב חדש או פשוט לשדרג כ.מסך, ונראה לי שיש עדיין קצת רוח בסוס, ואין שום משחק (מיותר לציין שאני גיימר?) ב3-4 חודשים הקרובים שנראה לי שעם כ. מסך חדש (ותוספת של 2 גיגה זיכרון) המחשב לא יסחוב (אשמח לדעתכם בעניין). אז התקציב כמו בכותרת הוא 1800 ש"ח, אם יש סיבה מוצדקת אני מוכן גם לסטייה של עד 300 ש"ח. המסך שלי הוא Samsung P240.. ותודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by ShakedEX,

שלום, לצערי אתמול נפטר הכרטיס מסך שלי: 1950XT ולכן אני צריך כרטיס מסך חדש שיתאים לכל המשחקים החדשים שבשוק ויכולת לשרוד כמה שנים.. התקציב: 1500 ההגבלה היחידה שלי היא שהספק כוח שלי הוא: ENERMAX Liberty 400W ככה שהוא חייב להתאים לספק הזה... לא חייב לחפש דווקא כרטיס מסך בתקציב, אם יש כרטיס מסך טוב שעונה לדרישות והוא זול יותר אני אשמח שתציעו תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  25. יתרונות וחסרונות של שני המסכים הבאים לאור נסיון מעשי. LG LCD 15.1 L1511S http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44&products_id=2776 Samsung TFT 151 S 15 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_125&products_id=795 שימוש עיקרי כמסך שני לטובת עבודה גרפית (המסך העיקרי CTX 19 טריניטרון) כרטיס מסך: GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB ירכש עם המסך (האם צריך מתאם DVI? או שהוא מגיע עם הכרטיס) דגשים: אמינות צבעים ונוחות צפיה באור חזק. אופציות אחרות במגבלות המחירים הללו (עד 200 ש"ח) יתקבלו בברכה. תודה

• 0 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים