עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zuzu89,

היי, יש לי מסך CRT של MAG דגם 786FD דיי ישן ניראה לי מלפני 4-5 שנים . יש לי בעיה במשחקי מחשב שהמסך נורא חשוך למורות שבהגדרות של המסך הוא על הכל הכי גבוהה ובהגדרות משחק גם הבריטנס על הכי גבוהה . יש לי כרטיס מסך R9800P של MSI . עכשיו אם זה בעיה שאי אפשר לתקן אז בבקשה תתנו לי מסכים בעד 800 שקל , ראיתי את הדיון בדביק אבל הוא מאוד מבולגן ופולש על 40 דפים (צריך לארגן בו את הספאם ..) תודה .

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by Dmoney,

אל תתייחסו לתקציב וכל זה...תענו בבקשה נטו איזה כרטיס מבין השניים יותר טוב...(אם זה משנה אז הלוח הוא של Asus) Gigabyte Radeon 9800 256MB DDR או Asus V9950 GeForce FX 5900 Ultra 256MB DDR 10X

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  3. שאני משחק קאונטר סטרייק יש מן משהו מעצבן כזה שאני מסתכל לצדדים למטה או למעלה, יש מין קטיעה כזאת של המסך, קשה לי לתאר את זה אבל זה ממש מרגיז. אמרו לי שאפשר לסדר את זה שמשנים איזה הגדרות, המסך הוא MAG786FD יש לי RAGE3D TWEEKER וסימנתי V ב SHIMMER FIX , או איך שלא קוראים לזה... יש עוד משהו שאני צריך לשנות ? פשוט זה משגע אותי הא ושכחתי, זה הופיע אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים ! (הסרתי את הקודמים) :itschy:

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  4. אני מחפש מסך של ויוסוניק מהחדשים של עד 4000 שקל 19 אינץ' לפחות מ8 MS וקונטרסט של יותר מ1600 לפחות אם מישהו יכול לתת לי המלצה אז תודה רבה רבה

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by barbone,

היי. בהמלצתכם רכשתי כ.מסך של sapphire 6950 2gb dual fan צריך להגיע אליי שבוע הבא. 1. איך אני יודע אם הגירסה הזו זה DUAL BIOS? האם כל הגירסות של sapphire 6950 2gb dual fan הם DUAL BIOS? באתר לא ראיתי יותר מידי דגמים. 2. במידה וזה כן dual bios,האם שימוש בכפתור + צריבת FRIMWARE פוגמת באחריות (זה בכלל נקרא אובר קלוק?) והאם זה מקצר את חיי הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה עם הכרטיס מסך. הכרטיס הוא 9600gt sonic. ברגע שהמחשב נכנס למצב שינה, המאוורר של הכרטיס פועל על 100% ועושה רעש לא נורמלי. כשהמחשב דלוק רגיל, הכל עובד בסדר. אשמח לעזרה! תודה!

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by alonp,

אהלן! אני רוצה לקנות מסך LCD. ראיתי שסמסונג זכו בכמה תארים אז החלטתי ללכת על הסמסונג. יש מסך 151 ועכשיו יצא חדש 152. מישהו יכול לומר לי מה ההבדל ביניהם? (ראיתי כאן כבר שמישהוא שאל אבל לא קיבל תשובה וגם לא ראיתי באתר שלהם שום דבר מענין בנושא.) יש גם 171 וגם 172 וזה גם מענין אותי. אני מבין שההבדל ביניהם הוא כמו בין 151 ל152 אבל שוב אין לי מושג מהוא... חברה תעזרו לי בבקשה!

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  8. אסוס, Gigabyte ו-PowerColor הן הספקיות הראשונות שיציעו לכם כרטיסי גיימינג מהדור החדש של AMD עם המהרה מהמפעל ומערכי קירור ואספקת מתח משופרים לכתבה

9. Started by masterb,

http://www.glbsale.com/eng/MSSM2.html והזה- ? http://www.glbsale.com/eng/MSSDM.html והאם משהו יודע אם צריך לשלם למכס בגין הזמנה מארה"ב שימו לב למחירים!!! שינוי כותרת נושא 29.8.2004

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by orikr20,

נדפק לפני שבוע הכרטיס SAPPHIRE HD4870X2 שלי, הוא נשלח לאחריות ובKSP אמרו שזה ייקח 17 ימי עסקים, ולפי הבנתי זה בדרך כלל הרבה יותר. בגלל שאני לא מתכנן לחכות כל כך הרבה זמן לכרטיס שבטח יידפק שוב, נראה לי שבמקום לחכות לסדרת ה7XXX עדיף לי לקנות משהו עכשיו. התקציב שלי לכרטיס/ים הוא 1800 שקל+-, ושאר המפרט שלי כזה: q9450 @ 3.4ghz (אם אני יצטרך בלי בעיה אוכל להגיע ל3.6-4, תלוי בWALL) x48-ds4 (שני PCI-E 16x) thermaltake thoughpower 750w אני רוצה כרטיס/ים שיעבדו בשקט ויהיו קרים, זה העדיפות הראשונה שלי אפילו מעל ביצועים, בגלל שהכרטיס הנוכחי שלי הופך את החדר לסאונה ונשמע כמו משאית חונה. תודה

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  11. איזה נער אחד אמר לי שTEAC יותר טובה מAOC במסכים...זה נכון? ואם לא,בין איזה לאיזה חברה AOC ממוקמת? ובכללי,האם המסכים של AOC טובים ביחס למחירים שלהם?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by Hyena,

שלום, אני על גחלים לקנות מחשב כבר ימים. העניין הוא שאני רוצה לקנות מסך LCD דק כדי למנוע קרינה לחלוטין, השאלה שלי היא אם המסכים נגד קרינה שתולים על המסכים CTR השמנים, מונעת כמעט לגמרי את הקרינה ? דרך אגב, המסך LCD הכי זול שמצאתי הוא LCD 17" S700 CTX מישהו יודע אם המסך הזה איכותי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

למי שקנה את הכרטיס איך בדיוק התרשמתם מהפונקציה הזאת?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by !elad!,

מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה nVIDIA GeForce FX5200 128MB+TV כרטיס מסך תוצרת Gigabyte! יצרן כרטיסי המסך הטובים בעולם יציאת טלוויזיה TV-OUT, זיכרון מהיר DDR 128MB משפר את הביצועים הגראפיים של המחשב שלך כולל תמיכה בתושבת AGP 8X כולל פונקצית nVidia nView מה אתם אומרים שווה הוא עולה 288 כולל משלוח מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by Liran -,

היי, בכוונתי לרכוש מסך חדש לאבי, אני לא יודע האם המחשב הקיים שלו יתאים, מפרט המחשב הוא כזה - Intel Pentium 4 2.4Ghz 512MB RAM GeForce MX440 Windows XP PRO SP3 המסך המיועד: Samsung SyncMaster T220. חשוב לציין כי בכ. מסך לא קיימת יציאת DVI ולכן המסך יחובר בעזרת כבל שבצידו האחד יציאת VGA ובצידו השני יציאת DVI. המחשב מיועד לשימושי אופיס ואינטרנט בלבד. אין כוונה לצפות בסרטים כלל, שלא נדבר עם משחקים ... מה אתם אומרים ? יתאים/לא יתאים?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by xoox,

יש הבדל בין כרטיסי מסך שונים באיכות ה tv out הרזולציה על גבי מסך הטלויזיה ואם אתם ממליצים על כרטיס מסך עם tv out טוב ובמחיד סביר בתודה xoox

17. Started by haim85,

הכל עובד כמו שצריך תענוג אבל למה יש רעשים מהמסך כאשר אני מוציאת חיבור dvi הרעש ניפסק! כאשר גם משחק בהגדרות רצולוציה זה גם ניפסק לשניה וחוזר למה זה?בקיצור כאשר הdvi מחובר למסך! נ.ב קצת קשה לי לתאר תרע אבל ננסה בערך .. כמו ממיר שעובד dvd שמקריבים תאוזן יש רעש של פועל משהו כזה בערך די מעצבן סיבה לכך?+פתרון?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by INFERNO,

האם קיים איפשהו ? בארץ לקניייה ?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by The_overclocker,

בהתחלה רציתי לקנות את ה6600GT בגלל שהמחיר ירד(ל1020), אבל אז שמתי לב שגם המחיר של ה6800LE הוא כמעט 1000 שקל וגם יש מצב לפתוח ל6800LE את הצינורות אז החלטתי ללכת עליו. (הכרטיסים של חברת XFX, מKSP) עכשיו כמה שאלות בקשר לזה: 1) האם מישהו ניסה והצליח לפתוח את הכרטיס של XFX מקיי אס פי ? 2) איך אני יכול לוודא שהכרטיס בר פתיחה ? (לפי קוד או מספר סריאלי על הכרטיס, מבלי לבדוק אותו עם התוכנה) 3) מה הסיכוי לפתוח את הכרטיס ל16 צינורות ? 4) אם אני לא אצליח לפתוח אותו, האם הוא יהיה נחות בהרבה מה6600GT, במהירות סטוק\OC לא רצחני ? 5) האם פתיחת צינורות (Softmod) פוגעת באחריות ? 6) האם יש חברה שעדיפה מבחינת הסיכוי לפתיחת הצינורות ? עריכה: 7) מישהו מכיר עוד חנות שהמחיר של שני הכ…

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by As-21,

איפה הימים שזה נחשב כרטיס מסך טוב

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  21. שלום לכולם, אני סוחב כבר כמעט 4 שנים עם הכרטיס הנוכחי שלי (Radeon 2900 Pro 1 GB) והוא כבר משמיע חרחורי גסיסה (מילולית). הייתי שמח לקבל המלצה לכ"מ עד 800 שקל, שיענה על הצרכים הבאים: ביצועים טובים במשחקים (לכל הפחות בצורה משמעותית יותר מהכרטיס שלי כרגע). יכולת עמידה בפילטרים גבוהים. שקט (!!!), בין הדברים הכי חשובים לי בכרטיס (הנוכחי רועש וזה משגע אותי). ולא מעניין אותי יכולת OC או משהו בסגנון, כי לא אתעסק בזה. שיגיע אופטימלי מהמפעל בלי התעסקויות. אני לא משחק ברזולוציות מטורפות, כיום 1280*1024, אולי אם החדש יתמוך בצורה טובה, אז 1600*1200 (שזה ה-native של המסך שלי). המפרט שלי הוא כזה: Q6600 @ 3 GHZ 4 GB DDR2 לוח אם: P35-DS3L ספק: ENERMAX TRUE POWER 400W מסך: Dell 20" 2007FP …

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by yakir dayan,

שלום לכולם... אחרי 4 שנים או יותר עם המחשב החטלתי שהגיע הזמן לשדרג המפרט שיש לי כרגע: לוח אם: MSI X48C Platinum ספק כח: 650W (לא זוכר בידיוק מה הדגם אם זה כל כך חשוב) מעבד: intelQ9300 כרטיס מסך: HD4850 ללא שום קירור מיוחד זיכרון: 4GB DDR2 מסך: SAMSUNG T220 (לקחת בחשבון שבעתיד הקרוב אשדרג אותו למסך LED HD) התקציב שלי הוא בסביבות ה-800, המליצו לי על HD6850 עם אפשרות ל-CF בעתיד השאלה שלי אם זה יספיק לי לשנה הקרובה להריץ משחקים על גבוה ולא להתפשר על "NORMAL" או שעדיף להשקיע יותר ולקחת מעכשיו משהו חזק יותר ומה לגבי HD7770 שמעתי גם שהמחירים צריכים לרדת שווה לחכות?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  23. היום סוף סוך אחרי חודשים רבים הביאו לי את הדרייברים של הוודו 3 הישן שלי , התקנתי את הדרייברים וכאשר אני נכנס להגדרות מסך>מתקדם ,אני לא מוצא שם אפשרות כדי לראות בטלוויזיה . אוליי יש איזשהי תוכנה כי TV-TOOL לא עובדות עם וודו ועוד במיוחד עם וודו 3

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by zilkanir,

אהלן, מתלבט בין שני כרטיסים בתקציב הזעום הנ"ל, מי יהיה חזק יותר במשחקים?(משחקים כמו virtua tennis 3, fifa nba 08, pes) הנה 2 האופציות לרכישה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1007&CatCode=400 http://ivory.co.il/product.asp?productid=1146&CatCode=400

25. אני מתכוון לעומת הגירסה הרגילה..... אם הוספת המחיר שווה את השיפור בביצועים. אני לא יעשה OC לכרטיס מסך כי אני לא מבין בגלל זה אני רוצה לדעת. וגם ראיתי שגירסת ה-320MB XXX עוקפת בבצועים את הגירסה הרגילה בהרבה בגלל זה אני רוצה לדעת.

• 9 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים