כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה זמן קראתי כתבה על HALF LIFE2 שלמרות הגראפיקה שלו המשחק ירוץ גם על כרטיסים מדור ה-DIRECTX 6... ועכשיו לשאלתי איזה כרטיסים הם מדור ה-DX6?? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קניתי מסך TFT חדש (172T) ואני מעוניין לחבר אותו למחשב שלי דרך היציאה הדיגיטלית (DVI) אך מה שקרה שאתמול חבר שלי קנה מסך TFT נוסף לזה שיש לו וחיבר אותו עם DVI, עכשיו מה שראו על המסך הישן שלו (חיבור אנלוגי) זה את ההפעלה של המחשב (הרצת הזיכרון וכו...) והמסך הדיגיטלי התחיל לפעול רק כאשר ה XP עלה . האם כשמחברים מסך אך ורק לחיבור הדיגיטלי שלו כלומר ל DVI רואים את ההפעלה של ה BIOS? יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9000 PRO תודה. ;D
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה מאות שקלים בצד, רציתי לדעת האם זה שווה לשדרג את הכרטיס מסך שלי לכרטיס מסך תומך DX10? הכוונה למכור את הכרטיס מסך בזול ולהוסיף איזה בין 500-1000 ש"ח לשידרוג? את זה אני אומר כי אני בעיקר משחק במשחקים ואני רוצה לראות אותכם באיכות טובה וכל זה....
-
- 14 תגובות
- 779 צפיות
-
-
1. LeadTeak GeForce 8800 with 640 2. Readon 512MB 2900xt מה אתם אומרים??... אני מפחד ללכת על הרידאון מאוד~!! כי כולם עד עכשיו אמרו לי לא לגעת ברידאון ורק עכשיו שה 2900xt הזה יצא כולם אומרים לקחת אותו.. תעזרו לי פלייייייז.. אני רוצה כרטיס מסך שאני הכי פחות יצטרך לעשות לו OC כי אני מפחד עליו וגם על המעבד.. אני לא אוהב לעשות OC ואם אני יעשה לכרטיס מסך זה יהיה בעתיד ולא עכשיו כי OC מקצר את החיים בחצי לא? ובבקשה תציינו למה את X ולא את Y. תודה רבה לכם!!!
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני כנראה הולך על לוח אם ASUS M2A-VM שהוא micro ATX כלומר שני סלוטים של PCI, סלוט אחד של PCIe x16 ואחד של PCIe x1. הבעיה היא שיש לי כרטיס סאונד שתופס סלוט אחד של PCI, ואני מתכנן לקנות גם כרטיס TV שיתפוס עוד אחד. הבעיה המתעוררת היא ששמתי לב שכרטיסי ה3850/8800 תופסים שני סלוטים בגלל הקירור וזה הורס לי את התכניות. יש דגמים מסוימים שאתם מכירים שלא תופסים סלוט אחד, שעדיין אוכל להשתמש בלוח uATX. או שהבחירה הכי טובה זה ללכת על לוח אם ATX רגיל?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, הסרתי והתקנתי דריבר כדי לעדכן אותו. אחרי שהסרתי על DRIVER CLEANER זה עושה לי את זה... http://img144.imageshack.us/my.php?image=adqm7.jpg מה עושים? *הכרטיס זה 7600GT של MSI
-
- 13 תגובות
- 779 צפיות
-
-
האתר VR-Zone מדווח שATi מתכננת מחדש את הPCB והקירור של כרטיס הדגל של הדור הבא שלה - הR600. ATi מתכננים לקצר את הPCB ללפחות 11 אינצ'ים (28CM), אורכו של ה8800GTX מבית nVIDIA מה12 אינצ'ים (30.5CM!!) של הR600 עכשיו. כמו כן ATi עובדים על שינוי קטן בגוף הקירור של הכרטיס שאמור להיות דומה לקירור של הX1950XTX על מנת להתאימו לPCB החדש ואף להפוך ליעיל יותר. האתר גם מדווח שהכרטיס יסווג אצל PCI-SIG (הגוף האחראי על כרטיסי הרחבה מסוג PCI ועל התקן עצמו) ככרטיס שצורך בין 225W-300W ויכלול מחבר חשמל 2X4 פינים בנוסף ל6 פינים הקיים. http://vr-zone.com/?i=4293
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היום קניתי טלוויזיה של TOSHIBA בגודל של 34 אינץ' מדגם Z6, יד שנייה מאנשים שנראו אמינים במחיר של 60 אחוז מהמחיר הכי זול שהיא נמכרת כיום בשוק. הבעיה היא שרק עכשיו שמתי לב למשהו מוזר, כשאני נמצא על ערוץ AV כשרואים כחול, אני רואה כאילו תמונה מאחורה, כאילו השאירו ערוץ פתוח במשך חודשים בלי לכבות את הטלויזיה ונצרבה התמונה על המסך (אני מזהה את הערוץ). עכשיו השאלה היא כזאת, האם בתור אחד שקנה אותה יד שנייה יש לבקש את כספי חזרה, האם הנזק הוא כבד מדיי ויש לו השפעות לטווח הארוך או האם להתעלם מזה. יש לציין שאיכות התמונה מצויינת, ולא שמים לב לתמונה שנצרבה כשרואים כבלים או די וי די, אך השאלה היא אם הטלוויזיה עלולה להשרף/ להתקלקל מהר יותר בגלל הסיבות שבגללן נצרבה תמונה על המסך. תודה לעוני…
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לאחר קצת יותר מ-5 שנים של עבודה מאומצת, ה-LG 995FT הנאמן שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. אני מתכוון לנסות לתקן אותו, אבל אם הסיפור הזה זה לא יסתיים עם סוף שמח, אני אצטרך לקנות מסך חדש. הנטייה הטבעית של היא ללכת על מסך דומה של אותה חברה, אבל נראה שהביקורות על ה-F900P מאוד לא מעודדות. השאלה היא האם יש מסך אחר שיהיה קנייה טובה יותר ושיציע את התכונות הבאות: 1. מסך שטוח לחלוטין, מבפנים ומבחוץ 2. תמונה אחידה, ללא שני הפסים האופקיים הידועים לשמצה (שלשמחתי לא קיימים ב-LG שלי) 3. עבודה ב-1280x960x85 עם חדות טובה מפינה לפינה 4. אפשרות לעבודה ברזולוציה של 1600x1200 (ורצוי יותר) בקצב רענון של לפחות 75 הרץ 5. צבעים מדוייקים מאוד 6. ממשק משתמש נוח 7. אפשרות לתיקון אפקטיבי של עיוות…
-
- 13 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס עד 1200 שקל...לagp... אני משחק הרבה במשחקים (quake, fear , doom) מה אתם ממליצים? תודה...
-
- 14 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום חברים. השקעתי לא מעט במחשב החדש שלי ומשום מה בהרבה מאוד משחקים אני רוצה פוליגונים בזמן משחק , הכוונה היא שיש שיבושים בזמן המשחק. יש משחקים שזה יותר חמור , יש משחקים שזה פחות אבל ממכונה כמו שקניתי לו הייתי מצפה שזה יקרה. משחקים שאני נתקל בתופעה הם : BattleField2 , NBA Live06 , Far Cry למשל... המפרט שלי : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 SLI INFINITY 939 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz CL3 X 2 Thermaltake 400W WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK LEADTEK 7800GT 256MB EXTREME PCI-E Sunbeam Samurai SILVER Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - GREEN X 2 תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה לדעתת איך נראה והאם ההבדל בין רזולוציה 1280*1024 ל- 1600*1280 הוא משמועתי?? תודה
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי לוח giga byte ga-k8ns מעבד amd athlon 64 3200 box צריך המלצה לכרטיס מסך עד 800 שקל שיחזיק כל משחק לפחות לשנה הקרובה עד שאני יחליף לוח ויקנה כרטיס חדש
-
- 12 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מסתבר ש SLI עוזר רק במשחקים ש - NVIDIA החליטה\הואילה בטובה לאפשר לנו לשחק בהם ב SLI ולא SINGLE GPU MODE - חובה לקרוא. http://www.hardocp.com/article.html?art=NzEx עוד מעניין - שרשימת המשחקים התומכים ב SLI שהיתה מימלא מצומצמת מאוד - נעלמה מהאתר של NVIDIA. רשימת המשחקים והאפלקציות שכן תומכים ב SLI: Aquamark3 Battlefield 1942 Desert Combat Mod battlefield Vietnam City of Heroes Code Creatures Pro Colin McRae Rally 4 Demo Command and Conquer: Generals Doom3 FarCry Ground Control 2 Half-Life 2 Halo Painkiller Sims 2 Star Wars: Knights of the Old Republic Tomb Raider: Angel of Darkness Tron 2 Unreal Engine 3 Warhammer: Dawn of War 3DMark2003 Gold 3DMark2005 Gold ומתוך הרשימה הז…
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
השבוע אני קונה ב"ה מחשב חדש P4 3.0 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE ABIT LG-81 (945) LGA775,PCI-E,VGA,GBL,SATA II ואני מיתלבט בקשר לכרטיס מסך ביינתים חשבתי על הדגם הזה Sapphire (ATI) X800GTO 256MB DDR III, PCI-E יש כרטיס עדיף עליו בתקציב הנ"ל? ומה ההבדל בינו לבין הGTO2?
-
- 13 תגובות
- 779 צפיות
-
-
משומש של ASUS עם DVI ,TV ו VGA הבחור לא יודע מזה OC והוא רק משדרג ל FX 5500 תודה ...
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכם, יש ברשותי GForce FX 5200 עם ערכת הדרייברים העדכניים ביותר. כיצד להפעיל את הפילטרים לתצוגה מיטבית במשחקים (כיום אני משחק בהגדרות ברירת מחדל)? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
חבר שלי הולך לקנות מסך דק. הבחור מעוניין לקנות מסך אחד לעבודה רגילה ומסך שני למשחקים ואנחנו לא מעוניינים בDVI. תקציב: כמה שיותר זול. ולהלן המסכים בהם אנחנו מתעניינים בחנות KSP: 1230 שקל. - Yusmart 178MP. 16 MS. בהירות: 270. קונטרסט: 450:1 BENQ - 1560 . ?TFT 17'' FP71G 12ms? - קונטרסט: 1:500. בהירות: 260. רזולוציה: 1280x1024 DSUB 1660 - BENQ 17'' FP71G 8ms . קונטרסט: 1:500. בהירות: 300. בטח תגידו לי שעדיף את הBENQ. אבל כשאני מסתכל על זה מהצד, יש הבדל במחיר, ובתאכלס 16MS שיחקתי בו משחקים אצל חבר ולא הרגשתי שום דבר רע לא מריחות ולא בתיך. 1:500 מול 1:450 זה לא נראה הבדל גדול, ככה גם הבהירות ה270 מול 300 זה הבדל של 30 סך הכל. אין לי מושג איך נראת האיכות של ה…
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
חוץ מהבדלי מהירות זיכרון \ ליבה (50 MHZ לא שווה עוד 500 שקל)
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
עד עכשיו חשבתי שכרטיסי מסך תוקעים לסלוט בלבד. ראיתי תמונות של כרטיסי מסך שיש להם חיבורים של חוטי חשמל ללוח. מה בדיוק זה עושה? האם זה לא מספיק לתקוע אותם לסלוט?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
זה לחבר.. מעבד E6600 ספק:http://cl.ly/5pFB אני יודע, ג'נרי אבל אין מה לעשות.. כרגע יש לו 9500GT והוא רוצה לשדרג.. GTS250\GTS450 יעבדו טוב עם הספק הזה?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן חברה אני חדש פה בפורום ותהיתי עם אתם אולי יכולים לעזור לי בבעיה שיש לי עם הכרטיס מסך אז ככה לפני איזה חודש נשרף לי הכרטיס מסך שהיה לי ונאלצתי ליקנות כרטיס חדש אז חשבתי עם כבר ליקנות חדש אז ליקנות אחד טוב אז קניתי amd asus EAH6870 1GB GDDR5 התקנתי אותו במחשב ועשיתי פורמט והתקנתי windows 7 ואת הדרייברים של הכרטיס מסך אז הכל טוב ויפה התקנתי כמה משחקים כמו gta iv ו dirt 2 . ואז נכנסתי לgta שמתי תגרפיקה עד הסוף ואיך שאתי לשחק הכל התחיל להיתקע חבל על הזמן אז חשבתי אולי עם אני יוריד את ההגדרות טיפה אז הכול יהיה בסדר אבל אפילו על ההגדרות הכי נמוכות הכל נתקע ואני מקבל איזה 25-30fps במשחק אבל הבעיה היא שהכל נתקע לא רק ב gta אלה גם בכל המשחקים האחרים אז בבקשה תעזרו לי ליפתור …
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס 8800GTS 320 ואני מקבל לוח שתומך בSLI ורציתי לשאול אם מישהו יודע או יכול לעזור לי למצוא האם SLI של שני כרטיסים כאלו שווה את ההשקעה בקנייה של עוד כרטיס (יד שנייה אני מניח שזה לא יעלה יותר מ300)? או שעדיף כבר לסחוב עוד כמה חודשים ולחכות שהסדרות החדשות יורידו קצת את המחירים בשביל כרטיס חדש.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב עם כרטיס מסך 8800GT.. בזמן האחרון אין מה לעשות כבר מרגישים עליו את הפז"מ וחשבתי אולי במקום להחליף מחשב - אולי שווה ברמה מסוימת פשוט לעשות SLI? אז ככה - אשמח לתשובה אם זה כדאי בכלל.. ואם כן אז עם איזה כרטיס בדיוק (זהה לחלוטין?) ומאיפה בכלל אפשר להשיג היום... ואם לא - עדיין אשמח לתשובות לגבי הסעיפים הקודמים בשביל הידע הכללי.. אבל כנראה שאולי אמנע אם אבין שזה ממש לא כדאי / משתלם. תודה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-