עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ISmile4U,

אז אני מבין שציון 1204 ב 3DMark03 (עם הגדרות ברירת המחדל שלו) זה גרוע בעבור המפרט שלי? ??? : :-[

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by giri71,

I know Nvidia got some problems with SLI running on LCD setup Anyone knows,if they fixed it with new drivers

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by Zeev86,

היי. אני רוצה לקנות מחשב (יד שניה) ויש לי מפרטים עם כרטיסי מסך הבאים: כרטיס מסך ATI 5650 עם מעבד Q6600 ב1200 שקל. ויש את אותו המפרט עם GF 9600 GT. ב1600 שקל. מה עדיף? כדאי בכלל לקחת אחד מאלה ביד שניה? אין לי כרגע כסף למחשב חדש.

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שאני בונה. בכללי לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6, מעבד Intel Q6600, ספק Thermaltake ToughPower 600W, זיכרון Corsair DDR2 1024MB 800MHz CL4. באופן כללי אני לא משחק במשחקי מחשב אבל עובד הרבה עם המחשב וידאו ותוכנות גרפיות. מכוון שאני משקיע מאוד בחומרה חשוב לי גם שכרטיס המסך יהיה טוב (עד כמה שניתן בסכום כזה) עם מערכת קרור שקטה. מכוון שהמפרט החדש אמור לשרת אותי בערך 3 עד 4 שנים (אני לא נוהג להחליף כרטיס מסך כל שנתיים!), האם כדאי לחכות לסידרת הכרטיסים החדשה עם DX10 או פשוט לקחת כרטיס טוב תומך DX9 שישרת אותי בשנים הקרובות ולנצל את ירידת המחירים של הכרטיסים "הוותיקים". אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי NVIDIA ו - ATI (אם אפשר גם לינקים)…

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by theguy,

אפשר בבקשה המלצה על כרטיס מסך עד 600 ש"ח שיהיה הכי טוב למשחקים, המפרט של המחשב החדש שאני קונה לו את הכרטיס: מעבד Intel Core i5-750 Box לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value מארז ללא ספק HEC 6C60 ספק כח FSP 500-80GHN 500W המסך הוא "22 והוא עובד כרגע ברזולוציה של 1440X900, המסך בעל רוזלוציה מקסימלית של 1680X1050.

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by adishtrt,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות ורק עכשיו יש לי זמן לנסות לטפל בזה... אז ככה: אני בטוח ב95 אחוז שהבעיה היא בכרטיס מסך, הבעיה היא שהתקיע הזו היא אקראית... כלומר יכול להיות שאני אעשה הפעלה מחדש ואחרי דקה המחשב יקפא ויתקע, או יכולים לעבור עשרה ימים עד שזה יקרה, לכן לקח לי כל כך הרבה זמן להבין (כנראה) שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך.... אז הסתכלתי על החום שלו, והוא מעולם לא עבר את ה34-35 מעלות, הוא לא קורס תחת "עומס" של משחקים, יכול להיות שאני לא אגע במחשב בכלל ופתאום הוא יתקע. התקנתי את הדרייבר החדש ביותר, גם התקנתי את גירסאת הבטא החדשה ביותר, אך עדיין זה קורה... האם יש דרך לבדוק את תקינותו? או שהמקרה שלי אבוד ואני חייב ללכת למעבדת מחשבים? אשמח לעזרה, תודה רבה! נ.ב. …

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  7. Started by Sunny Jim,

XFX או LEADTEK?

• 13 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by bati6,

סתם רוצה להעשיר את הידע, יש הגיון מאחורי כל המספרים של כרטיסי המסך? אם מישהו לא מבין איך הוא יודע מה טוב יותר, ככל שהמספר גבוה יותר הכרטיס טוב יותר? ואם כבר שאלתי במקום לשאול עוד שאלה דומה בפורום אחר, בנוגע למעבדים אותה השאלה, מה ההגיון של כל הסדרות האלה? אפשר לדעת איכות לפי מספר מעבד גבוה יותר? נגיד i75500 יהיה פחות טוב מi7 5600? סתם נתתי דוגמא לא יודע אם יש כאלה מעבדים.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  9. Started by XCG120,

רציתי לשאול מבחינת הכרטיס הזה.איך הוא מבחינת יכולות? מה מקסימום רזולוצייה שאני יכול לשחק בו? למי הוא דומה מבחינת ביצועים לכרטיסים הנוכחיים של NVIDIA ......האים אפשר לשחק בקרייסיס על מקסימום רזולוצייה במסך 24 אינצ........והאים אני יכול לכוון בסטינג על מקסימום במשחק קרייסיס בכרטיס הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by Murmur,

שלום, בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב חדש. את הישן - עם P-4 3.0 GHz אני מייעד ל-HTPC, ורצוי בהשקעה מינימלית. העניין הוא כזה - הלוח כל כך ישן שיש בו רק חריץ AGP, ואני מחפש כרטיס מסך שיוכל לנגן סרטי HD בכבוד (mkv ,x264). זה הכל. ובגלל זה גם בהשקעה מינימלית, נניח 200-250 ש"ח לכל היותר (כי ב-600-700 ש"ח אני קונה כבר מעבד+לוח+זכרונות DDR2). יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  11. קיבלתי אותו אתמול זה המסך http://www.pch.co.il/docs/pd1046093176.htm 17" LG Flatron F700B NEW Flatron Monitor 0.24 1280x1024 70Hz הבעיה היא שהמסך לא משנה באיזה רזולוציה מכאיב לי את העניים כאילו אתם יודעם הכתב כזה מטושטש כזה הכתב לא ברור ברור ואמרו לי שזה מסך טוב אני לא מבין למה אני רואה ככה אולי זה בגלל הכרטיס מסך שלי ? יש לי ראדיון 9200

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  12. איך עושים סדר בכל זה. זה בסך הכל דגם אחד?!

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by SuPeRDeaD,

tall me plz what card is batter http://pchardware.co.il/docs/pd1641836136.htm or http://www.simpletech.co.il/prodPage.asp?prodId=145 plz answer fast

14. אני מצטער אני מרגיש כבר כאילו אני מציף לכם את הפורום חחח.. פשוט כל תשובה שאתם נותנים לנושא שלי משנה לי את הפרספקטיבה ואת ההחלטה, ותמיד עם ההחלטה החדשה צצה שאלה חדשה... לאחר העצה שנתתם לי - לא לקחת ב1200 או 1400 שקל את X1800XT או את X1950Pro מכיוון שבקרוב יוצאים כבר כרטיסים תומכים DX10, ואז אם כבר אין לי סבלנות ואני רוצה היום אז עדיף משהו תקציבי שברמה גבוהה יחסית למחיר, ואם אני ארצה בעתיד אז לשדרג שיהיו כבר כרטיסים תומכי DX10 צמצמתי את האפשרויות ל2 כרטיסים שביניהם אני מתלבט, עזרו לי להחליט: Sapphire Radeon X1800GTO 256 MB VS Gigabyte Nvidia GeForce 7600GT 256 MB ==== תודה מראש עריכה: נ.ב - מיועד למחשב AMD, יש כאלה שאומרים שזה משנה... אז חשבתי שתרצו לדעת

• 13 תגובות
    • 814 צפיות
  15. למערכת הפעלה XP תודה ענקית לעוזרים,

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by 3db,

ובדצמבר כבר על המדפים בארה"ב http://www.theinquirer.net/?article=5610 עכשיו זה כרטיס ששווה לחכות לו.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by K0sTa,

אני צריך גירסה הכי אחרונה יש לי direct 9.0c יש יותר חדש ?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by sarkise,

כיום יש ברשותי 8600GTS 256MB, וכמה לא צפוי, לאט לאט התאכזבתי כמה שהכרטיס שלי נחות ומציג ביצועים של DX10 "רק על הנייר". (מה לעשות, מדיום חלק בקרייסיס עם ויסטה HB לא מספיק לי [ היום החלטתי לעשות ככה: למכור את הכרטיס במחיר של 450-500 ש"ח, לא פחות, פחות הוא לא שווה. הכרטיס במצב מעולה, עוד עם אחריות לשנתיים ואיזה 8-9 חודשים, ולא בוצע בו OC. לאחר שאני ימכור אותו אני יעבוד קצת ויקבל קצת כסף, ויקנה HD3850 512MB של CLUB3D או של ג'יגהבייט, מה שיהיה זול יותר. כעקרון 96GT \ 387HD יקרים מדי וחוץ מזה מציגים ביצועים עדיפים ב+- 7-10 FPS, לא משמעותי בשבילי. מה אתם אומרים ? כדאי לי ? 3850HD לפי מה שהבנתי נותן שיפור של 60-70FPS במשחקים כבדים לפי באנצ'ים, בגלל זה אני חם עליו. (לפי באנצ…

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by kingdavid,

מה הכי כדי זה לא קשור לכסף מה הכי טוב משלושתם?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by DJKING,

שלום לכולם אני חדש פה. יש לי מצלמה קטנה נסתרת איך אני יכול לחבר אותה למחשב היא עם חיבור RCA עובדת על מתח של 9V ע"י שנאי איך אני יכול להעביר את שידור הוידאו ואודיו למחשב תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  21. Started by DDB,

אני לא יודע איזה מסך לקנות 17" לפני חודש עשיתי מפרט ויש לי את המפרט(שאני קונה ביום שני) והכול אבל רק מסך אני חודש מחפש מסך טוב פעם אומרים את המסך של MAG פעם של LG F700P פעם 17" Viewsonic P70F Flat Monitor ועוד כמה מסכים אני לא יודע מה לקנות :'( איזה מסך הכי טוב? יש איזה אתר של השואות מסכים? אני יותר רוצה לבדוק LG F700P VS VIESONIC P70F מה יותר טוב ולמה?

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by shahar27,

הי! מה דעתכם על הכרטיס PowerColor RADEON 9100 ב-450 שח בערך?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של readon במחשב יחסית חדש וטוב ויש לי כרטיס של geforce שאני לא עושה בו שימוש השאלה שלי היא כדקלמן: האם חיבורו של כרטיס המסך השני ייתן לי משהו?, או סתם זה יהיה קישוט נחמד על לוח האם? תודה מראש אוריה

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  24. המדריך מסביר כיצד לאלץ את המסך לעבוד בתדר רצוי, מיועד בעיקר למסכי CRT. אילו בנינו שיש להם את מערכת ההפעלה החדשה- "ויסטה" עם מסך CRT, סביר להניח שסובלים מכאבי עיניים. כאשר נכנסים למשחק כלשהו ההרצים נופלים ל 60Hz מה שיוצר כאב ראש מיד וגם משנה את גבולות המסך. בעבר תוכנות כמו ReForce היו פשוטים ועשו את העבודה, אבל התוכנה לא עושה כלום ב Vista והמומחים יותר גם מכירים את השיטה ב DxDiag, שנתנה לשנות גם שם את התדר במשחקים מבוססי DirectX. כאמור גם היא לא קיימת בויסטה. אחרי חיפוש ארוך מצאתי דרך לא מסובכת מידי כיצד לאלץ את תדר העבודה של המסך, התיסכול הארוך החיפוש אחר הפיתרון גרם לי לפתוח את המדריך הזה. אז מה צריך? כרטיס מסך של ATi או של Nvidia. מסך מעצבן, רצוי CRT. תוכנה נחמדה…

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  25. תודה לעוזרים כנראה שאני אקנה טלויזיה 32 אינץ'

• 2 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים