כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
הוא אולי לא זכה למיתוג תחת השם Aourus, אך מארז ה-Gaming Box החדש נראה כמו תוספת חשובה להיצע הקיים בקטגוריה כיום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
- 1 follower
-
-
משום מה ב-After Effects יש אופציה לעשות Preview של סרט רק כקול או כוידאו, אבל לא שניהם ביחד. האם מישהו יודע איך לעשות שהוא יציג Preview בצורה מלאה?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם Geforce 6600GT ( סתם רקע על כרטיס המסך כדי להסביר את הצורך שלי ב - dvi אחר כך ) לאחר קריאת מיליון הודעות בנושא המסכים לא קיבלתי רושם ברור על איזה יותר מסך טוב יחסית לשאר.... ואני מעוניין לרכוש מסך LCD ולפי בדיקות צמצמתי את זה ל - 3 מסכים, שהם כולם של Samsung. - Samsung 730B - בעל 8 מילישניות, 17", DVI, זכה לביקורות מצויינות ב- Tom's Hardware, בעל ניגודיות600:1 - Samsung 913t - בעל 8 מילישניות, 19", אין DVI, בעל ניגודיות 1:700, - Samsung 930 - בעל 8 מילישניות, 19", DVI, בעל ניגודיות 1:700. אצל כולם הרזולוציה המקסימלית היא 1280x1024. אני נוטה לכיוון ה - 930, כי אני מעדיף מסך גדול יותר אבל קראתי על זה ביקורות מאוד חלוקות ( חלק אומרים שזה ממש טוב וחלק א…
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
משהו בסגנון של NOTEBOOKCHECK המקובל בניידים. אודה למי שיפנה אותי ישירות לעמוד באתר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מתכונן ליקנות את הכרטיס מסך GTX560 TI הוא נימצא במסגרת תקציב שלי (1000 שקל כולל משלוח) והוא ניראה לי הכי טוב למשחקים (כרגע יש לי 9800GT) עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם יעבוד לי את הלוח אם יש לי MSI - P45 PLSTINUM יש שם חיבורים של PCI EXPRESS אבל אני רוצה להיות בטוח שיעבוד ליפני שאני יוציא 1000 שקל כסף לא בה לי בקלות( 18 שקל לשעה...) תודע לעוזרים PS אני מקווה שאני בפורום הנכון
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
http://www.hkepc.com/bbs/hwdb.php?tid=664822&tp=galaxy-gf7100gs&rid=664828 הכרטיס הינו המחליף של 6200TC ומיועד לשוק הנמוך ביותר. תהנו
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ראיתי באתר של VIEWSONIC שגם דגם הPRO המומלץ פה באתר מאוד http://www.viewsonic.com/products/crt_p95fplusb.htm וגם דגם ה EXECUTIVE הנחות יותר www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTE2/E92f+SB.htm שניהם משתמשים בטכנולוגית PERFECTFLAT , ואני לא מוצא שום הבדל בטכנולוגיה שלהם מלבד כמובן רזולוציות וקצב ריענון... מישהו יכול להגיד לי אם מדובר בFLAT אמיתי או לפחות ראוי? כי הדגם הפשוט E92F עונה לתקציב 1350 ש"ח ומציג מפרט משכנע...
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה דקות רכשתי את הכרטיס הזה מזיגזג : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398 המפרט שלי הוא : CPU Type Intel Pentium 4A, 2266 MHz (17 x 133) Motherboard Name Intel Brownsville D845GBV (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio, Video) System Memory 512 MB (DDR SDRAM) עכשיו יש לי כמה שאלות, הראשונה, האם הכרטיס בכלל יכול להתחבר ללוח אם הנ"ל? האם המפרט ינצל את הכרטיס עד הסוף? מה אני צריך לעשות כדי להתקין אותו? פשוט להוציא את הכרטיס הקודם מהמקום, לחבר במקומו את הכרטיס החדש, למחוק את הדרייברים הישנים ולהתקין חדשים? (הכרטיס הנוכחי הוא Geforce 4 MX440) תודה מראש ואיני בטוח אם זה הפורום הנכון לפרסם בו את הנושא הזה אז אני מצטער מראש.
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בקיצור אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות ה8800GS 320 עולה קצת פחות מ1600 של leadteck האם כדי או שיש לATI כרטיס מסך מקביל ויותר טוב ויותר זול... בגדול אני מעדיף כרטיס מסך יותר זול אבל שיתמוך לי לטווח הארוך...... איזה כרטיס מסך הכי הייתם ממליצים בקטע של ביצועים לכסף ובמחשבה לטווח הארוך איזה כרטיס מסך הכי כדי לי לקנות כרגע... האם משתלם להשקיע את ה 1600 שקל על הכרטיס או שפשוט לקנות 8600 ולסגור תעניין... יש לי מסך 17 אינץ' של proview אין לי מושג מה הדגם יכול להיות tco99 אין לי מושג הרזולוציה המקסימלית שלי (בויינדוס כיאלו.. זה.) 1280X1024 שאני לא מתכנן להחליף בזמן הקרוב..
-
- 13 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אנשים מחפש כרטיס מסך רצוי עם קירור שקט או פאסיבי שמתאים בעיקר לצפיה בסרטים ושמאפשר חיבור HDTV לטלויזיה 32 LCD + חיבור DVI למוניטור ורצוי גם VIVO המלצות?
-
- 14 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות כרטיס מסך עד 1000 שקל NVIDIA או ATI ( אבל עדיף ATI בגלל האיכות תמונה ) ויש לי עוד שאלה. אני יכול לקנות כרטיס מסך מיד שניה ( מחבר ) GE-FORCE 4 TI4400 ב 500 שקל והשאלה אם ב 1000 שקל אני ימצא כרטיס מסך חדש שהוא יותר חזק מה TI4400 או שכדאי ללכת על ה TI וזהו ??? תודה מראש
-
אהלן חברים, יש לי את הכרטיס Gigacube Radeon 9600 Pro VIVO וקיבלתי איתו גם כבל כזה לחיבור הכרטיס לטלוויזיה/מצלמת וידאו וכו'. אבל מה - הכבל קצר מדי בשבילי היות והטלוויזיה די רחוקה מהמחשב. הבנתי שניתן לקנות כבל כזה רק באורך שאני בוחר. אני צריך כבל שיהיה בערך 4 מטר.... איפה אפשר לקנות כזה כבל ומה טווח המחירים? ועוד שאלה: אם אני אראה סרט באיכות DVD שיש לי על המחשב, על הטלוויזיה - האם הוא יוצג באופן יותר טוב מאשר על המחשב? ניר.
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני שאלתי אתמול אם הPOWER COLOR טוב יותר מהLEADTEK, אמרתם לי שאין כרטיסי GEFORCE של POWER COLOR, ואז שאלתי את המוכר שוב, וגיליתי שהוא התבלבל עם הX800PRO. אז חנות אחת מציע לי 6800NU של LEADTEK וחנות אחת של CLUB 3D, אז השאלה שלי היא איזה טוב יותר? הLEADTEK? או הCLUB 3D?
-
- 13 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ובכן... ההבדל התקציבי בינהם לא גדול... וה6200 ה128bit בדיוק עם אותם נתונים כמו ה6600 רק עם 4 צינורות שניתן בקלות לפתוח ל8... השאלה היא האם זה עד כדי כך בטוח.....? בעצם.. נשאל את זה ככה: מה יותר עדיף? 6600 או 6200?
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-
-
חבר שלי הולך מחר לקנות מחשב חדש ואחיו צריך כרטיס מסך חדש כי הישן שלו גוסס. חשבתי על 9600PRO EZ של שייפיר. הוא בסך הכול די נחמד ולא יקר,כולה 340 ש"ח. והוא מהווה שיפור יפה יחסית לRIVA TNT2 שיש לו. האם הכרטיס מסך הזה טוב יחסית למחירו? (אין אפשרות לחרוג יותר מהמחיר הזה,מקסימום 400 ש"ח וחובה מKSP). והאם הוא עושה בעיות על לוח אם VIA שהוא AGP 4X? והאם תהיה ירידת ביצועים משמעותית אם הוא ישים אותו על AGP 4X? ומה הדרייבר האחרון של ATI שהוא אינו בטא? 6.7 או 6.6? והאם אפשר לקבל לינק. תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אם יש משהו ממש טוב ששווה להוסיף עוד קצת בשבילו אז עד 300 ש"ח. שיחקתי אצל חבר ב-wolfenstein עם כרטיס גיפורס 8600GT ומעבד core duo שעבר המהרה ל-3 גיגהוהגרפיקה והמשחקיות הייתה ממש טובה. אני צריך המלצה לכרטיס שיהיה בעל אותם ביצועים או אפילו טובים יותר. יש לי לוח אם של גיגבייט דגם GA-G41M-ES2L מעבד E5300 זיכרון 2 גיגה תודה.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
עד היום עבדתי עם מסך 17" של CTX בעבודה, אבל כיוון שאני עובד עם SOLIDWORKS והרבה גרפיקה (הנדסה, מחלקת מכניקה), אני מתעסק עם הרבה שרטוטים ו3D. אז היום הביאו לי מסך חדש, CRT מאיזו שהי סיבה (מטומטמת), +VIEWSONIC G90F ורואים בו זוועה !!! לא ברור , לא חד בכלל, כאבו לי העיניים אחרי 10ד' של עבודה, כל זה לא מובן לי, לפי הביקורות הוא אמור להיות מסך טוב, והוא גם היה הכי יקר מכל הצעות המחיר (ראו מטושטש גם בהגדרת רזולוציה נמוכה ב 100 הרץ). כדי למנוע שאלות יותר מאוחר יש לי בעבודה P4 זכרון 2G וכרטיס מסך גרפי QUADRO FX500 לא מדהים אבל מספיק. בכל אופן מישהו יודע מה לעשות, אני מחזיר את המסך מחר, יש המלצות לגבי מסכים מקצועיים אחרים לשני השרטטים האחרים יש LG F900P שהוא מצויין, אבל ח.י. (הי…
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום amigos הכרטיס מסך הקודם שלי gf4400 הלך בגלל שהיצרן התקמצן ושם מאורר זול שימיו היו ספורים מלכתחילה כך שמיבחנתי לשים היום 2000 שקלים ויותר שקלים על כרטיס מסך מהדור החדש שעלול ללכת בגלל מאורר שעולה מספר שקלים ,נישמע מטורף לכן אני שואל אם ידוע לכם אם בסידרות x800 ,6800 משולבות הגנות שאמורות להגן על הכרטיס בפני כשל של המאורר או בפני עליית חום מוגזמת שקרתה בגלל overcloacking הבהרה: אני מתכוון להגנות כמו שיש לדוגמא בלוחות האם של abit -nf7 מפני שריפת המעבד בגלל כשל של המאוורר או עליית חום לא צפויה
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
E7500@2.93 GYGABITE G41M=ES2L CORSAIR VX450W 2GB TRANSCEND DDR2 800MHZ מארז ZIP מעפן עכשיו השאלה היא אם אני אחבר את הכרטיס מסך הכל יהיה טוב ויפה?
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיה כזאת? נ.ב. אני מאמין שהבעיה היא בכ. מסך מכיוון שהתופעה התחילה מאז שהכרטיס הוחלף. תודה מראש, עומר שקדי.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ערב טוב! אחרי התלבטות קשה, הצלחתי לבחור לעצמי מסך 22" (Asus MW221C) ועכשיו הגיע הזמן לשדרג את הכרטיס. החלטתי לבחור ב4850, אבל אני מתלבט בין מגוון האפשרויות. האם ההבדל בין 512MB לבין ה 1GB משמעותי? ההפרש במחירים לא גדול. בגרסת ה 1GB של Gigabyte, האם כדאי לבחור בקירור הפאסיבי או במאוורר של זלמן? מצאתי גם גרסת Toxic של Sapphire עם מאוורר מוזר: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=431 ויש גרסת Toxic רגילה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=348 מה העדיף בין השניים? ויש את ה 1GB של Gigabyte: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1395_2860&products_id=22598 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1395_2860&products_i…
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מערכת: Pentium D 3.2Ghz Gigabyte GA-946GMX-S2 1GB DDR2 667MHZ (סטיק בודד) Geforce 7300 LE לאחרונה המחשב קירטע בנסיון להפעיל עליו משחקים דוגמת fifa ו Pro החדשים. המטרה בגדול היא להריץ משחקים מן הסוג הזה בצורה חלקה. חשבתי למלא את הסלוט הבודד בעוד סטיק 1GB זהה לקיים שבמפרט ואת שאר התקציב להשקיע בכרטיס מסך (בוא נצא מנקודת הנחה שהספק לא מגביל אותי). השאלה היא אם המעבד לא יחנוק פה במידה ויכנס לתמונה כרטיס ברמת ה 9600GT או ה 9800GT או אם בכלל מומלצת אופציית שדרוג אחרת? --> זה בשביל חבר ככה שאין אופצייה לרכישת חלקים יד שנייה . תודה רבה. נ.ב קישור ללוח : http://www.giga-byte.co.il/products/product-page.aspx?pid=2550#sp
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי מבקש את תגובתכם לכרטיס מסך הזה אם הוא שקט וטוב ומביא ביצועים טובים במשחקים של היום. תודה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כל גירסה שאני מתקין גם לאחר הסרה של הקודמת בעזרת תוכנה חיצונית , כאשר הדרייבר של ניבדה מותקן מופיע לי שאין סיגנל ואני לא רואה את המחשב שאני נכנס בסייף מוד מסיר את הדרייבר המחשב עולה ומתקין לבד מתאם של נבידה . יש לי כרטיס מסך GTX570 מה עליי לעשות לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם .
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם כניסת AGP עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם כניסת PCI-X יש איזה מתאם משהו שיכול לעזור לי???? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-