עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by OR007,

נרתמתי למשימה המעצבנת למצוא לחבר כרטיס ב-550 ש"ח, האפשרויות לא כ"כ רבות ולכן ההתלבטות היא בין - Gigacube Radeon 9200 C3 128MB DDR 128bit שהוא בעל נפל של 128MB לבין Abit Geforce 4 ti4200 שהוא בעל נפח של 64MB למרות שבמשחקים עוד אין שימוש ב-128 MB, אבל בקרוב יהיו, אני אישית אמרתי לו שהכרטיסים לא יקרים ודווקא הייתי הולך על ה-4200 כי גם ככה שיעשה שימוש חזק בטקסטורות שמעל 64MB 2 הכרטיסים לא יעשו את העבודה כמו שצריך, ובכלל ה-TI4200 אוברקלוקר מצויין. בכל אופן הוא לא היה משכונע ולכן החלטתי להראות לו את דעתכם.

2. Started by game kILLer,

אני כנראה הולך לרכוש מסך חדש ואני צריך שיהיו בו את הרכיבים הבאים: טוב למשחקים כמו זוית צפיה וכו קל האם זה משנה אם המסך מחובר ב DVI או היציאה הרגילה? תנו לי המלצות מסך 15" בסביבות 1500-1800 ש"ח

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by dmanbuhnik,

טוב אחרי שוטטות של שבועיים בפורומים שונים נראה לי שה9600 נותן את התמורה לטובה לכסף וכמו כן כול הכרטיסים של Hercules משפרים אותם (ויש לפי מה שהבנתי הכנה טובה מאוד לOC) השאלה שלי היא האם באמת זה הכרטיס הטובה בקטגורייה של 700 - 900 שקל (שגם ככה קשה לי מאוד להוציא את ה850 ש"ח בשביל הכרטיס הנ"ל)? או שאין כול כך טעם בלעלות ל256MB ולהישאר ב128MB מה שיוריד את המחיר ב150 שקל

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by De_Lu_xE,

כמה זמן יכולו עד להחזיק כרטיסי המסך MX שיפעלו בהם משחקים? אשמח לתשובה!!!!

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  5. טוב נשמות מקווה שתעזרו לי יש לי מסך חדש דנדש של Proview דק תכנולגיית LCD כמובן עכשיו יש לי בעייה רצינית של "מריחה צבע" נגיד תקחו את ה WINAMP שלכם במחשב שלכם תגררו אותו תיראו את השמות שברשימה בבירור אז אצלי לא עד שאני לא מפסיק לגרור אני רואה את השמות מרוחים כאלו כאילו לקחת עת עם הרבה דיו ומרחת אותו עם היד זה רק כדי להמחיש את הבעייה כי זה לא מה שמפריע לי מה זבאמת מפריע ליז ה במשחקי אינטרנט אי אפשר לשחק בגלל זה תודה רבה רבה רבה לכל העוזריםםםםםםםםם אני מתחנן לעזרה כי זה ממש ממש קריטי

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  6. קניתי מחשב לא מזמן עם כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card בבית יש לנו עוד מחשב עם כרטיס מסך GEFORCE 2 64MBמשהו מלפני שנה וקצת. ביננו,אני ממש לא רואה שום אבל שום הבדלים בגרפיקה בניהם אז למה לעזאזל קניתי כרטיס ב-1000 שקל?! הרי יכולתי להסתפק באותו כרטיס מסך שבטח היה עולה חצי אם לא פחות . מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by rit,

יש לי פנטיום 3 800 mg האם כרטיס gf4ti4200יעבוד עליו בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  8. היי, יש לי כרגע עך המחשב את ה3D Prophet 4500 tv out המבוסס על קיירו 2 ועושה עבודה מצויינת אבל חסרים לו יותר מידי פרימיים במיוחד במשחקים חדשים חשבתי לשדרג אבל רק אם זה שווה את זה כרגע ושמתי את עיני על ה Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB השאלה היא כמה הבדל סביר להניח שאני אראה במשחקים? עוד שאלה היא האם שווה אולי לחכות עוד איזה חודש עד לירידת מחירים אם צפויה אחת? ועוד חודש וקצת תהיה לי אפשרות לקנות את הכרטיס באנגליה אם זה יותר זול.. מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  9. מעוניין להחליף את הכרטיס הנ"ל מיכוון שהמשחקים נהיים יותר ויותר תובעניים חשבתי לשדרג משהו לשנה שנה וחצי ואז שוב לשדרג. כמובן שאני לא רוצה להתפשר על איכות הגרפיקה כרטיס שיריץ את כל המשחקים היום על very high ברזולוציה הנ"ל אגב סתם לידע הכללי הכרטיס שלי לאיזה כרטיס מסך הוא מקביל כיום? מפרט מחשב: Motherboard : ASRock ConRoeXFire-eSATA2 LGA 775 Intel 945P ATX Intel processor : Intel Core 2 Duo E6300 Memory : OCZ Gold Series 2GB DDR2 667 Dual Channel Hard Drive : Maxtor 250gb sata2 16 mb buffer Hard Drive : Maxtor 320gb sata2 16 mb buffer Optical Drive : LG GSA-4167B Graphics : asus 8800 320mb Power Supply : Antec TruePower 2 430W Monitor : Dell 20" 2007WFP תודה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by toko35,

מעבד AMD Athlon II X4 635 Box ₪550 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX635WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950757 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪274 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 איזה כרטיס מסך הכי מתאים למחשב הנל? הכרטיס הכי טוב

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by redead,

לעומת כרטיס אחד בודד כזה?

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by redead,

תכננתי לקנות למערכת שלי את ה5850 אבל עכשיו אני רואה שיוצא ה5770 בקרוב ל500 שקל פחות שזה סכום כסף לא מבוטל... מה ההבדלים בין הכרטיסים ואיך ה5770 כשלעצמו? בנוסף לכל זה אבא שלי טס כנראה לסין עוד כשבוע, בכמה יותר זול אמורים להיות הכרטיסים שם? חוץ מעניין האחריות שלא תהיה לי יש עוד משהו שאני צריך לקחת שם בחשבון? בכל זאת אם יש הבדל של איזה 250 שקל זה יכול להיות שווה את הסיכון..

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by taavor,

המפרט שלי e7500 2.93 G41 2GB ספק ג'נרי יש מצב אני מחליף בנתיים יש לי 550 ASUS AX מהמחשב הישן... תודה אנשים... אה שכחתי זה בשביל משחקים הרבה וסרטים טיפה עד 600 ש"ח תודה מסך 17" CRT כנראה בקרוב 24 LCD

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by mazoneli,

שלום אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס הנ"ל במצב הנ"ל, לא דרך התפריט של הDISPLAY ולא דרך ה CATALYST אציין שבמצב CLONE הכל תקין ובנוסף הכרטיס עובד תקין ב XP המוד הנ"ל. אם יש למישהו רעיונות נוספים אשמח תודה למתייחסים.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by NoobPCUser,

שלום, יש לי מפרט מחשב בן שנתיים אני חושב. Q6700 ASUS EP43 NVIDIA GTX 260 האם הכרטיס שלי עדיין טוב להרצת משחקים? מתי לפי דעתכם יגיע זמני להחליף אותו?

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  16. משהו בסגנון של NOTEBOOKCHECK המקובל בניידים. אודה למי שיפנה אותי ישירות לעמוד באתר. תודה.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by Evilized,

אני מדבר על כרטיס מסך למחשב נייד, איזה מבינהם יותר חזק למשחקים?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  18. Started by orikr20,

נדפק לפני שבוע הכרטיס SAPPHIRE HD4870X2 שלי, הוא נשלח לאחריות ובKSP אמרו שזה ייקח 17 ימי עסקים, ולפי הבנתי זה בדרך כלל הרבה יותר. בגלל שאני לא מתכנן לחכות כל כך הרבה זמן לכרטיס שבטח יידפק שוב, נראה לי שבמקום לחכות לסדרת ה7XXX עדיף לי לקנות משהו עכשיו. התקציב שלי לכרטיס/ים הוא 1800 שקל+-, ושאר המפרט שלי כזה: q9450 @ 3.4ghz (אם אני יצטרך בלי בעיה אוכל להגיע ל3.6-4, תלוי בWALL) x48-ds4 (שני PCI-E 16x) thermaltake thoughpower 750w אני רוצה כרטיס/ים שיעבדו בשקט ויהיו קרים, זה העדיפות הראשונה שלי אפילו מעל ביצועים, בגלל שהכרטיס הנוכחי שלי הופך את החדר לסאונה ונשמע כמו משאית חונה. תודה

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by bati6,

סתם רוצה להעשיר את הידע, יש הגיון מאחורי כל המספרים של כרטיסי המסך? אם מישהו לא מבין איך הוא יודע מה טוב יותר, ככל שהמספר גבוה יותר הכרטיס טוב יותר? ואם כבר שאלתי במקום לשאול עוד שאלה דומה בפורום אחר, בנוגע למעבדים אותה השאלה, מה ההגיון של כל הסדרות האלה? אפשר לדעת איכות לפי מספר מעבד גבוה יותר? נגיד i75500 יהיה פחות טוב מi7 5600? סתם נתתי דוגמא לא יודע אם יש כאלה מעבדים.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  20. היי, אני מעוניין להוסיף למחשב i3 3220, 8gb ram וספק FSP 350W (עם 2 מסילות 12V 15A, ביחד עד 28A). עם קצת חריגה מה500 ראיתי את הGTX750 ואת הR7 360. נראה שה360 נותן ביצועים יותר טובים אך לא ראיתי את צריכת החשמל שלו\ביקורת נורמאלית, אני מאמין שלא תהיה בעייה אבל רציתי לוודא. דעתכם?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  21. מאוכזבים מהמלאי המתאדה ברגע של ה-GeForce RTX 3080 הטרי עם 10GB של זכרון גראפי? אולי זה לטובה - כי כעת אנחנו די בטוחים שיש גם גרסה עם 20GB שנמצאת בתוכניות להמשךלכתבה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  22. אבקש את עצתכם

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by gili222,

שלום שמי גילי וקניתי לא מזמן מצלמה וידאו ואני מעוניין להוריד את הסרטים למחשב אך אני זקוק לכרטיס firewire האם כדאי להחליף את הכרטיס המסך כך שהוא יבוא ביחד עם כל היציאות או לקנות בנפרד כרטיס firewire איזה כרטיס כדאי לקנות, מה נחשב הכי טוב בשוק בתודה גילי

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  24. כבר הרבה זמן אני מחפש במיטב התוכנות ובדריוורים של הכרטיס שלי את הטמפ' שלי ואין אני רואה כאן אשכולות של אנשים שיש להם כרטיס מסך בדיוק כמו שלי ויש להם GigaByte Geforce 6600GT AGP למה זה ככה? דפקט בכרטיס?

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by zuzu89,

היי, יש לי מסך CRT של MAG דגם 786FD דיי ישן ניראה לי מלפני 4-5 שנים . יש לי בעיה במשחקי מחשב שהמסך נורא חשוך למורות שבהגדרות של המסך הוא על הכל הכי גבוהה ובהגדרות משחק גם הבריטנס על הכי גבוהה . יש לי כרטיס מסך R9800P של MSI . עכשיו אם זה בעיה שאי אפשר לתקן אז בבקשה תתנו לי מסכים בעד 800 שקל , ראיתי את הדיון בדביק אבל הוא מאוד מבולגן ופולש על 40 דפים (צריך לארגן בו את הספאם ..) תודה .

• 0 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.