כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני סוחב כבר כמעט 4 שנים עם הכרטיס הנוכחי שלי (Radeon 2900 Pro 1 GB) והוא כבר משמיע חרחורי גסיסה (מילולית). הייתי שמח לקבל המלצה לכ"מ עד 800 שקל, שיענה על הצרכים הבאים: ביצועים טובים במשחקים (לכל הפחות בצורה משמעותית יותר מהכרטיס שלי כרגע). יכולת עמידה בפילטרים גבוהים. שקט (!!!), בין הדברים הכי חשובים לי בכרטיס (הנוכחי רועש וזה משגע אותי). ולא מעניין אותי יכולת OC או משהו בסגנון, כי לא אתעסק בזה. שיגיע אופטימלי מהמפעל בלי התעסקויות. אני לא משחק ברזולוציות מטורפות, כיום 1280*1024, אולי אם החדש יתמוך בצורה טובה, אז 1600*1200 (שזה ה-native של המסך שלי). המפרט שלי הוא כזה: Q6600 @ 3 GHZ 4 GB DDR2 לוח אם: P35-DS3L ספק: ENERMAX TRUE POWER 400W מסך: Dell 20" 2007FP …
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/11016 אני קונה היום 6950 הנ"ל מעבד : CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3600 MHz (36 x 100) לוח אם : Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) זיכרון : System Memory 4080 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) מסך : ' http://www.tms.co.il/product/10845 DELL 23 הספק בתמונות .. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
האם למישהו מחברי הפורום יש נסיון עם מסכי ה LCD של CTX מהדגמים הבאים CTX LCD 17 S720G CTX LCD 17 PV722E CTX LCD 17 PV720G עברתי על כל ההבדלים הטכנים וסקירות ברשת ואני מחפש התרשמות משימוש מעשי, תקלות ובעיות שירות
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט לאנימציה בתלת מימד ומשתמש בעיקר בMaya, אני לא מבין גדול בחומרה ושמעתי שכרטיסים עם CUDA מייעלים את העבודה בMaya. רציתי לדעת האם השיפור בעבודה משמעותי וכדאי לקנות כרטיס עם CUDA ? אני יודע שבQuadro יש את זה, האם יש עוד סדרת כרטיסים עם CUDA ? המון תודה וחג שמח! דורון
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
היי, לאחרונה, בזמן ששיחקתי בGothic 2 (משחק מצויין אבל לא קשור) שמתי לב שבזמן שהמחשב טוען שמירה או "מתאמץ" במיוחד, מופיעים מין פסים דקיקים מרצדים מעלה ומטה במסך שלי, לאחר התבוננות ממושכת גיליתי שהתופעה קיימת גם בזמן המשחק, אבל פשוט פחות שמים לב בגלל שהתמונה זזה. יש לי מערכת מחשב מכובדת למדי (פנטיום 4- 2 גיגה) עם רדיאון 9500 פרו בהגדרות שמומלצות על ידי אתר זה, כמו כן המשחק רץ על ההגדרות הגבוהות ביותר. האם התופעה טבעית, מוכרת וצפויה או שעליי להוריד את הגדרות המשחק כדי למנוע את זה?(אני לא, זה לא ממש מפריע אבל פשוט תהיתי בנוגע לזה) בתודה מראש, ומצטער שאני מנג'ס לכם כל הזמן בשל בורותי במחשבים
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי מכשיר פלייסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב שלי ולרמקולים ולשחק על מסך המחשב... איך לעזעזל אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי GTX750, אין לו את היציאה שאני צריך. המסך שיש לי זה LG ענתיקה בלי HD. יש טעם לחבר כרטיס מסך אם היציאה של התצוגה שאני משתמש בה היא OnBoard? ואם כן איך אני מגדיר את זה בביוס. לוח אם ASUS H81-MA.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
האם זו הבעיה של הקרור או שהכרטיס עצמו ככה יש לי HD4850 של ספיר והוא איזה 70 מעלות במנוחה http://techreport.com/r.x/radeon-hd-4850/4850-card.jpg לפניו היה אותו כרטיס רק של GIGABYTE עם קרור של ZALMAN הוא היה 38 במנוחה http://static.pcinpact.com/images/bd/news/61502-gigabyte-hd-4850.jpg
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS 512 G92, לשם המלא תראו את המפרט בקיצור היה לי את הקירור של thermalright HR GT משהו כזה שקניתי עם מאוורר 92MM עליו והמעלות היו 38-45 במאמץ ואז קרה משהו מזמן והייתי צריך להחליף את הכרטיס וחייבים את הקירור המקורי אז החלפתי ושהוצאתי את הTHERMALRIGHT אז כל הקירורים ששמים על הזיכרונות נפלו ואין להם דבק יותר... יש אפשרות שאני יוכל להחזיר איכשהו ? כי המעלות עכשיו עם הקירור המקורי על 58-60 בIDLE ובמאמץ עוברים את ה80 מעלות וזה לפעמים גורם לBSOD. עריכה: המהירות של המאוורר על 100% ושאלה בקשר לאפשרות שראיתי באתר של NVIDIA: בדרייבר יש ב manage 3d settings: אפשרות חדשה בדרייבר החדש שקוראים לו- Ambient Occlusion על מה לשים ? ON או OFF ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני כנראה הולך לרכוש מסך חדש ואני צריך שיהיו בו את הרכיבים הבאים: טוב למשחקים כמו זוית צפיה וכו קל האם זה משנה אם המסך מחובר ב DVI או היציאה הרגילה? תנו לי המלצות מסך 15" בסביבות 1500-1800 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
**בשביל להכנס ככה לאווירה של השאלות שלי אתם יכולים לקרוא את ההקדמה, אבל אם בא לכם להגיע ישר ולעניין אז תעבירו את הכתב הכחול ותגיעו לשאלות שבשחור אז אפשרי לומר שעבר הייתי גיימר די כבד, בשנים האחרונות זה די פחת, בעיקר בגלל המחירים המטורפים שהתחילו להתפתח בשנים האחרונות בשוק החומרה ובגלל אי ההסכמה שלי לבזבז כאלה סכומים בשביל משחקי מחשב בלבד. בכל אופן, היום אני במצב שכל הרכיבים במחשב כבר די מיושנים (בו נגיד שבמשחק ווארקראפט סוער באינטרנט עם עוד 9 אנשים כאשר שולחים את כל הצבא שלהם לאמצע המפה, המשחק יקרטע לי בטירוף, למרות שזה רק ווארקראפט). לא משנה. היום בשיעור פרטי שלי קיבלתי מהמורה שלי את הכרטיס מסך הישן שלו, כי הוא בדיוק התקין אחד חדש (ב-2000 שקל, אם זה עוזר למישהו לכוון…
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אם כן - 1. זה פועל כמו כרטיס טלוויזיה? 2. אני אוכל לשים קלטת בווידאו ואז להעביר אותה למחשב?
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד (נוטבוק) זה של ה10.1", לקחתי אותו לצרכי לימוד.. יש כרטיס מסך Mobile Intel® 945 Express Chipset Family אני רוצה דרייבר עלמנת שיתמוך בדירקט X 9 תודה רבה, כל תרומה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
די ישן אך עדיין אקטואלי http://www.tomshardware.com/2005/11/28/don/
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שמעתי במתישהו במהלך 2014 יצאו כרטיסי מסך עם טכנלוגיה חדשה. זה נכון? ואם כן אז מתי והאם יש צפי למחיר? והאם יהיה הבדל גדול ששווה לחכות בשבילו?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מפתחות השבבים מוכנות לספק לכם תמיכה בכותרים החדשים שנמצאים בדרכם אל הרשת ואל החנויות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP vs Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB GV-N66T128VP ViVo Bulkגרסא מומהרת.
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בדקתי את ההשואות וזה נראה שה-GFORCE מוביל בביצועים אבל למרות זאת חשבתי לשאול פה: גם שמתי לב שלאט לאט כל החברות עוזבות את NVIDIA (כדאי בכלל לקחת כרטיס שלהם?). מכיוון שהפסיקו למקור את ה-9800NP והמחיר של ה-PRO גדול מדי נראה לי שהכרטיסים היחידים (בעלי ביצועים טובים) שנשארו בתקציב הם 2 הכרטיסים המוזכרים אז איזה מבים ה-2 עדיף ושל איזה חברה אם זה בכלל משנה, וכמה מגה לקחת?
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מדברים פה על מכל מני תוכנות טרידי מרק וכל מני משהו יכל לתת לי הסבר קצר על התוכנות הללו בבקשה יש לי כרטיס מסך די טובGF4 TI 4200 8X אבל במשחקים הוא לא מחליק לי ממש תדמויות עדיין יש קוים זעירים מסביב האים התוכנות הללו קשורות לעניין
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס GF FX5200 AGPX8 ללוח אם שתומך בAGP X4, הבנתי שיש תמיכה לאחור בכרטיסים כאלו... האם תהיה בעיה? כרטיס של איזה חברה עדיף לקנות? תודה,אסף
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש למשחקים ומחפש המלצות לכ. מסך בסביבות האלף ש"ח. זה לא חייב להיות כרטיס אחד, תצורות SLI או Crossfire לא מפחידות אותי. אם יש משהו קצת יותר יקר אבל שווה, זה גם זורם. תודה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך bfg gtx 280 oc וכרטיס מסך gigabyte ge force 9500gt רציתי לדעת אם אני יכול לשים אותם ביחד במחשב שלי בלי חיבור SLI מפרט מחשב: מעבד: intel core i7 920 לוח אם: asus p6t ספק: hec 550w זיכרונות: 10gb 1333 בבקשה שרק מי שמבין יענה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-