כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
חבר רכש כרטיס מסך של GIGABYTE RTX 2070 GAMING OC 3X 8G ואין לו מושג לאן לחבר את החשמל לחיבור של ה 6 פינים או החיבור של ה 8פינים או את הכל ביחד
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
כן אני יודע שזה גורם לי להשמע ניוב גמור. פשוט המוכר אמר לי שזה פרו אבל אני ממש לא יודע אם לסמוך עליו. את הכרטיס הוא נתן לי בקופסה שהוא מצא על המדף של connect3D אבל כשהתקנתי דרייברים של ATI אני רואה שזה sapphire בכלל. על הכרטיס אין מאוורר, ובמנהל ההתקנים ובהגדרות תצוגה כתוב "SAPPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS" ואין זכר למילה פרו. העניין הוא שאני יודע שלדוגמא את ה 9800 הוא מזהה כ 9800P אז אני לא יודע אם גם פה יש טריקים או שהמוכר הזה רימה אותי. יש לכרטיס DVI ן TV-OUT אם זה עוזר בזיהוי.
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שניהם של סמסונג אחד 17 אינץ והשני 19 אינץ Samsung 757DFX 17 Samsung 19 955DF החלטתי לא להכניס את הדגם Samsung 757NF 17 מכיוון שהנקודה שלו היא יותר גדולה מהדגם שרשמתי ואני לא יודע למה זה יותר יקר (חוץ מהשפופרת כמובן) הצבעים יותר טובים? לא משנה בקיצר אלה 2 מסכים שאני מתלבט ביניהם מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש כבל בכדי לחבר את המחשב לטלוויזיה , הבעיה היא שהטלוויזיה במרחק של 25 מטר מהמחשב השאלה שלי היא, האם זה יגרום להפרעות בתמונה או לירידה משמעותית באיכות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800 mg האם כרטיס gf4ti4200יעבוד עליו בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד (נוטבוק) זה של ה10.1", לקחתי אותו לצרכי לימוד.. יש כרטיס מסך Mobile Intel® 945 Express Chipset Family אני רוצה דרייבר עלמנת שיתמוך בדירקט X 9 תודה רבה, כל תרומה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני עוד מעט קונה אותו ורציתי לדעת לכמה זמן הוא יספיק?
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש כרטיס מסך של Gainward Geforce FX5600. יש אפשרות לקנות אותו עם או בלי VIVO. אני יודע שזה Video In, VIdeo Out. האם המשמעות היא יכולת עריכת וידאו או שזה לא קשור? תודה.
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי בעיה. יש לי את ה 9800PRO של MSI כבר שלוש שנים בערך הכרטיס יחסית חזק והוא ביכלל מזוהה כ XT עכשיו הוא AGP וכמובן שאין לו PIXEL SHADRES 3. רציתי להפעיל את GRID המשחק וזה לא עובד, האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי "לרמות" את התוכנה שכן תזהה שהכרטיס תומך בזה? או משהו שכן יכול להפעיל את המשחק? :-[ אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להתדרג עם המסך והכרטיס הבאתי את הסמסונג 226BW -22 אינץ עכשיו איזה כרטיס כדאי? חשבתי על: http://foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1132 רק בגלל הקירור אבל אני חייב שכל המשחקים ירוצו אצלי.... מפרט: asus p5k-vm intel e4500 core 2 dou corsair 2*2048 800mhz ספק 450 וואט ויותא מ2 טרה הארדיסקים(סתם לא רלוונטי) אני כבר חודש מחפש כרטיס שישרת אותי למשחקים כמו CRYSIS,COD4,COMPANY OF HEROES,PES08,ועוד ועוד עד 1000 שקל תודה
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP vs Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB GV-N66T128VP ViVo Bulkגרסא מומהרת.
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בדקתי את ההשואות וזה נראה שה-GFORCE מוביל בביצועים אבל למרות זאת חשבתי לשאול פה: גם שמתי לב שלאט לאט כל החברות עוזבות את NVIDIA (כדאי בכלל לקחת כרטיס שלהם?). מכיוון שהפסיקו למקור את ה-9800NP והמחיר של ה-PRO גדול מדי נראה לי שהכרטיסים היחידים (בעלי ביצועים טובים) שנשארו בתקציב הם 2 הכרטיסים המוזכרים אז איזה מבים ה-2 עדיף ושל איזה חברה אם זה בכלל משנה, וכמה מגה לקחת?
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מדברים פה על מכל מני תוכנות טרידי מרק וכל מני משהו יכל לתת לי הסבר קצר על התוכנות הללו בבקשה יש לי כרטיס מסך די טובGF4 TI 4200 8X אבל במשחקים הוא לא מחליק לי ממש תדמויות עדיין יש קוים זעירים מסביב האים התוכנות הללו קשורות לעניין
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ואם כן אז באיזה תאימות, כלומר מה צריך לבדוק בנייד שיהיה מתאים לאותו כרטיס מסך..אשמח אם תראו לי חנות שמציגה מפרט של זן כזה של כרטיסי מסך.
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה GPU והיא מראה שהטמפרטורה על 80 מעלות ומהירות המאוור בין 24 אחוז ל27 אחוז איך אני מעלה את מהירות המאוור כדי להוריד בטמפרטורה..?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני לא יודע למה כולם קוראים פה לחברה הזאת חברת קבר??? חברה מהאיכותיות שראיתי..!!! חבר שלי קנה רידאון 9000 פרו 128 מגה שלהם ואני אומר לכם הכרטיס בנוי מצויין איכות בשמיים!!!! הכל עובד חלק, באנדל מפואר...!!! פשוט חברה מצויינת... אפילו יותר טובה מג'יגהבייט והרקולס!!!!
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אוקיי שלום לכולם אני כבר מתעצבן מהשאלה הזאת למה ה 9800PRO עולה כמו ה 6600GT?שהGT בהרבה יותר טוב ממנו? ובקשר ל 9800XT מה יותר טוב?יש חלק שאומרים שה9800XT יותר טוב ויש חלק שאומרים שה 6600GT יותר טוב הרי ה 9800XT הוא דיי ישן והוא עולה הרבה ??? אני לא מצליח להבין את זה אם מישהו פה יכול להאיר את עיניי זה יהיה טוב .
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
:-\ שלום לכולם מדובר בכרטיס מסך של SAPPHIRE רדיאון 9000 עם VIVO.. לא משהו אולי מבחינת ביצועי תלת מימד אבל אני לא צריך את זה.. שיחקתי איתו קצת ועשיתי עידכון ביוס (ממש סתם.. לא יודע למה). משהו לא הצליח ומאז הכרטיס מת.. המסך לא נדלק בכלל ונדמה לי שהמחשב בכלל לא עולה כשהכרטיס הזה מותקן בו. כשכרטיס אחר (תקין) מותקן אין בעיות יש רעיונות ? יש סיכוי להציל את הכרטיס ? אין עליו אחריות :'( תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלוש יצרניות שונות מאמצות תצורת Mini-ITX קומפקטית במיוחד עבור ה-GeForce RTX 3060, כך שגם מערכות מחשב ממוזערות יוכלו ליהנות מיתרונות הדור החדש - במידה והזמינות לא תאכזב פעם נוספתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
- 1 follower
-
-
היי... קניתי לפני שנה מחשב שרוב החלקים שלו דיי חלשים ואני רוצה לשפר את כ.המסך שלו. אני אתן לכם את המפרט ותגידו לי אם הלוח אם,ספק יכולים להחזיק אותו כמו שצריך. מעבד:I3 530 2.93GHZ לוח אם:DH55TC של INTEL ספק:HuntKey V-Power 550W וכרגע אני עם GTS 250 המחשב הזה כרגע יכול להחזיק GTX 460 GIGABYTE 1024 MB GDDR5?
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יתרונות וחסרונות של שני המסכים הבאים לאור נסיון מעשי. LG LCD 15.1 L1511S http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44&products_id=2776 Samsung TFT 151 S 15 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_125&products_id=795 שימוש עיקרי כמסך שני לטובת עבודה גרפית (המסך העיקרי CTX 19 טריניטרון) כרטיס מסך: GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB ירכש עם המסך (האם צריך מתאם DVI? או שהוא מגיע עם הכרטיס) דגשים: אמינות צבעים ונוחות צפיה באור חזק. אופציות אחרות במגבלות המחירים הללו (עד 200 ש"ח) יתקבלו בברכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה.... אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ' שטוח ואני צריך המלצות למסכים ולחברות. מה אתם אומרים על חברת LG למשל? תקציב עד 2000 שקל. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כי אני לא מוצא שום השוואה כזאת והחלפתי את המערכת שלי (בחתימה) ל Gigabyte 965P-DS3P + C2D E6600 + 2GB DDR II 800 + 8800GTX . אני מניח שלרוב ה 7900 בSLI יהיו חזקים יותר (?) אבל היות ושאר המערכת חזקה יותר אז אולי זה מתאזן. בכל אופן, ה"שדרוג" לא עלה שקל, אז לא לרדת עלי בבקשה עריכה טוב, אז אני כבר מצאתי מאמר בANANDTECH ושם נראה ה8800GTX מנשנש לו בנחת זוג 7900GTX ... אין שמח ממני http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2870&p=26 "A single GeForce 8800 GTX is more powerful overall than a 7900 GTX SLI configuration and even NVIDIA's mammoth Quad SLI."
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות טלוויזיה FHD, אותה אחבר למחשב. יש לי כרטיס xfx hd4850, והוא בעל 2 יציאות DVI ויציאה 7 פינים (באריזה מגיע גם כבל שמפצל 7 פינים לRGB). מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הטלוויזיה? האם חיבור בDVI עדיף על RGB? תודה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי כרטיס AIW 9000 PRO ו-TVOUT עובד. הבעיה הגדולה היא שבלשונית 'טלוויזיה' ב'תצוגות' ישנם שני מצבים שניתן לבחור: אחד ברענון גבוה ואז לא ניתן לראות סרטים בטלוויזיה (מסך סגול) ושני ברענון נמוך של 50 Hz שמאפשר לראות את הסרטים אבל אז המסך מתרחב וצריך להזיז את העכבר לצדדים כדי שניתן יהיה לראות את השוליים המוסתרים. מתקבל מסך סרט מקוצץ וזה כמובן פוגם בהנאת הצפייה. ניתן לעשות משהו בעניין? ד"א, ניסיתי את הכרטיס עם טלוויזיה בארה"ב ולא היתה הבעיה הזו. הטלוויזיה שלי היא הבעייתית? חשבתי גם לנסות להוריד את הרזולוציה הגבוהה של המוניטור בזמן החיבור לטלוויזיה, נראה אם זה יעזור במשהו אבל כל רעיון אחר שיש למישהו יתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-