כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, AGP בגלל שיש לי לוח אם ישן, הסתכלתי על ה7600GS של אסוס, וראיתי שיש שתי גרסאות, אחת רגילה ואחת SILENT, שהיא בעצם עם גוף קירור ללא מאוורר, רציתי לדעת אם זה מקרר באותה מידה או שצפויות בעיות התחממות אם אני אקנה אותו (אני לא מתכנן overcloak). ... בנוסף הספק כח שיש לי כרגע במחשב הוא 300W של HEC, האם זה יהווה בעיה? תודה
-
- 13 תגובות
- 670 צפיות
-
-
GAINWARD BLISS 7300GT PCX 256MB TV-DVI PCI-E קיבלתי אותו מתנה אתמול רציתי דעת אם הוא טוב ? ראיתי שאין עליו מאוורר האם כדי להדביק עליו מאוורר לבד? האם החברה הזאת טובה בכרטיסי מסך? ואם אפשר גם קישור לדריבר עדכני לכרטיס הזה תודה לעונים אבי
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ההפרש בין לוח 945 ל965G הוא בסביבות ה200 שקל. בא נגיד שאני מוכן להוסיף על זה עוד 100 שקל. מה עדיף? המטרה העיקרית היא סרטים, רובם בHR חלקם ב720P, והתמודדות עם ויסטה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הצלחתי להפעיל אותם ביחד בפעם הראשונה מאז שהם אצלי (כבר חודש) אני עכשיו מתקין משחקים כדיי להעלות תוצאות...יש לציין ש3DMARK06 לא עובד לי... רק אם אני רושם בקיצור דרך : "C:\Program Files\Futuremark\3DMark06\3DMark06.exe" -nosysteminfo הוא עובד טוב אבל הוא לא נותן נקודות לא יודע למה אם מישו מבין בזה שיעזור לי... משחקים הבאים stalker war front lost planet demo ועוד כמה [attachment deleted by admin]
-
- 84 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
חבר שלי קנה ליפני כמה ימים כרטיס מסך 8500GT רציתי לדעת כמה דברים על הכרטיס הוא יסחוב את המישחק CRYSIS? האים הוא שווה בביצועים ל 7600? והיאם הוא שווה בכלל משהו?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=572
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הי, אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה כרטיס גרפי אתם ממליצים ל-3ds max? אני רוצה לציין שאני לא משחק בכלל במחשב - רק אינטרנט, סרטים ו-3ds. תודה מראש לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הציעו לי את הכרטיס 256MB 1950GT במחיר של 820 ש"ח. מולו הציעו לי 7600GT 256MB במחיר של 750 מבית אסוס.. ברצוני לדעת מה מהם יותר חזק, והאם ישנה תמיכה ב S.M3 בכרטיס הזה של רדאון? המחיר הוא מספק שאני מכיר בגלל זה המחיר כך (הבנתי שהכרטיס של רדאון יותר יקר מ800). תודה מראש על העזרה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה כרטיס המסך PCIe המשתלם היום (עלות/ביצועים) באיזור המחיר? של איזה יצרן? לא מתוכנן להריץ גרפיקה כבדה, אך נדרשת יכולת הפעלת משחקים ברזולוציה סבירה (היום ובעתיד הלא רחוק) והפעלת ממשק Aero. אופציה לביצוע OC. בתודה, ilil
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לאחר שרכשתי כרטיס מסך כולל VIVO.. ולא קיבלתי איתו כבל מתאים להקלטת שידורי טלויזיה חשבתי לרכוש כרטיס טלוזיה זול שאיתו אני יוכל להקליט שידורים.. אני צריך את עזרתכם בנושא.. מה אתם אומרים על הכרטיס הבא: Leadtek WinFastTV2000 XP RM נמכר בבאג: יש שם גם מפרט מלא שלו http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=608&scat=256&tcat= האם אני יוכל בעזרתו לחבר את הכבלים ללא ממיר וללא וידיאו ישירות לכרטיס ואז להקליט ?, האם זה מגיע עם הכבלים המתאימים להקלטה ? ואם יש לכם עוד דברים לציין עליו לטוב או לרע אני אשמח לשמוע.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי את הקטע אני יכול לקחת X1950 CF master edition ולעשות את המערך עם X1950XT? לא הבנתי איך זה פועל כי הבנתי שצריך כרטיס אחד רגיל ואחד CF edition מאותו סוג זה נכון? אם כך... איך זה פועל עם X1950XT?
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק לגרפיקה ורציתי לדעת האם ATI Mobility Radeon X1600 נחות מה Nvidia 7600 אשמח לתשובה, זה ממש חשוב לי. תודה. http://www.nvidia.com/page/go_7600.html http://ati.amd.com/products/mobilityradeonx1600/specs.html
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTM1MSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי את doom3 אני שמה על ULTRA. וגם רזולוציה 1600X1200 יש לי מעבד E6600 ו4 גיגה זכרון. ספק כוח 400 של ליברטי אנרמקס. במקרים מסוימים שאני מפעילה את המשחק במקום שיש עשן וכאלה יש לי 8 FPS ולפעמים אני מפעילה מחדש את המשחק יש לי 60 FPS. ושמתי לב שזה קורה בעוד משחקים שלפעמים כשאני נכנסת למשחק אז הוא מתחיל כזה מהר ולפעמים כזה לאט, מה זה אומר בעיות דרייברים? או שאולי המעבר ממשחק למשחק ואז הכרטיס מתחמם או משהו כזה...?(ואז הספק הזה כנראה לא מספיק, וזה עוד בלי OC) ???
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך לחבר לLCD שאני אקנה בקרוב. בעקרון המחשב יהיה "HTPC" אך עדין אני אשחק במשחקים. אז כן, חשוב שיהיה גם חביב למשחקים (בעיקר אסטרטגיה אז לא צריך ממש כרטיס חזק). התקציב כרגע לא ידוע, אני מחפש הצעות, אני מוכר כנראה את הכרטיס הנוכחי שלי X800GTO2 לא מנוצל ולא עבר OC. שהכרטיס יתמוך HDTV בצורה טובה והכי טובה שיכול להיות לכרטיס במחיר משתלם. קיצר הבנתם בערך את הכייון לכרטיס כלשהוא. תודה compman112
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
משחקים יזוז טוב? לדוגמא נגיד בכרטיס הAA לא עובד טוב בכלל. אבל בתכלס המשחקים זזים אחלה. אז זה יכול להיות ? או שאם יש בכרטיס כבר משהו דפוק אז הוא כבר לא יתן ביצועים טובים?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום טלוויזית LCD של שארפ מדגם LC32SA1 וכאשר אני מחבר אותה למחשב אני רואה בשחור לבן, מיהו יכול להסביר מה לעשות כדי לשנות את זה לצבע? יש לי כרטיס מסך ATI READON X1550
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
שלום! רציתי לשאול לגבי הכרטיסי 8800GTS של החברה Sparkle. מישהו אמר לי שהם באים עם גוף קירור בנוסף ל OC שהם עושים לו. האם כדאי לקחת אותו ולהוסיף את הכסף הזה או שאין כל הבדל בינו לבין הלידטק?
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש ושאלה שעלתה בדיון במפרטים עם המסך שלי ינצל טוב את כרטיס מסך המסך שיש לי זה Samsung SyncMaster 930B והכרטיס מסך שאני קונה זה GeForce 8800gts 640MB עם יהיה איזשהו בעיה ביניהם? או שכדי לי לרדת לגירסאת 320MB.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בקיצור מה יותר חזק 9550 או 6200????? ו9550 או 6600GT......... סתם חבר רוצה לדעת לא היתה לו בררה והוא קנה בסוף את ה9550 (זה מספיק בשבילו ) (מי שזוכר את הנושא הקדם שלי בשבילו........) נ.ב הגירסה שלו זה של גיגביט של 256 MB ו128 BIT.....
-
- 28 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן חברים יקרים,יש לי בעיה מאוד קשה לאחרונה. קיבלתי אתמול את הג'יפורס 8800 GTS של ASUS,יש לי בעיה קשה איתו שכשאר אני מגדיר לו AA בהגדרות של הכרטיס מסך הכל בסדר,אבל כאשר אני מעלה את FLIGHT SIMULATOR X,נראה כאילו הוא בכלל לא מתייחס לזה ששמתי AA,מראה לי גרפיקה זוועתית ורק כאשר אני בוחר AA מהסימולטור הכל בסדר. ניתן לצין שכשאר אני מריץ את FS2004,אין שום בעיה והAA עובד בגרפיקה מדהימה. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
המפרט (יהיה) E6420, 2GB זיכרון. אם זה משנה משו. השימושים יהיו בעיקר משחקים (אבל לא כבדים מדי), וסרטים (לא HD). לכאורה זה נראה שאני יכול לקחת כרטיס זול מאוד, אבל אני רוצה משהו שיחזיק לי את המשחקים הלא כבדים גם ל3-4 שנים... חשבתי על הPALIT 7600GT Sonic, אבל הדבר היחיד שמבאס זה שאין לו DX10, שיהיה משמעותי ושימושי עוד מעט. אני אשמח לקבל המלצות פה מצוות המומחים :] נ.ב. לא מתוכנן OC בכלל
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן את הכרטיס מסך הבא: His redeon 1950X כולל TIVO ( כלומר TV IN ).. - אין ברשותי ממיר דיגיטלי, בבית יש כבלים. אני רוצה לחבר את הכבלים למחשב כדי להקליט.. השאלה היא איך אני עושה זאת.. תמונה של הכרטיס מסך מאחורי המחשב: כמו שאתם רואים יש שם 2 חיבורים לDVI ועוד חיבור לכבל S-VIDEO .. עם הכרטיס קיבלת עוד 2 כבלים ובננה .. 1. תמונה של כבל ראשון: כבל שני הוא כבל S-VIDEO , מצד אחד מתחבר לS-VIDEO במחשב ומצד שני אותו חיבור למכשיר (כמו DVD ) .. ללא תמונה.. ועוד בננה אחת מצד אחד חיבור כמו S-VIDEO , שוב מתחברת לכרטיס מסך ומצד שני חיבור אחר.. הנה התמונות שלה משני הצדדים: השאלות שלי הם כאלה: 1. למה משמש הכבל הראשון שהראתי ? 2. למה משמשת הבננה ? 3. אי…
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-