כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
מחפש כרטיס מסך שמיועד בעיקר לחיבור לרסיבר לקולנוע ביתי . חובה HDMI 1.3 - כלומר תמיכה מלאה ביציאת סאונד מה HDMI כולל פורמטי הסאונד החדשים של ה HD בביט רייט גבוה . כמובן תמיכה מלאה ב1080P בלי קפיצות . בדקתי וקראתי על הכרטיסים של ATI והבנתי שבתחום הזה הם עדיפים כל NVIDIA ( תקנו אותי אם אני טועה , אני דווקא אשמח כי עד היום אני משתמש ב NVIDIA ) והבעיה שמרוב הדגמים התבלבלתי . 5750 , 5770 , 4890 , לכל כרטיס יש את היתרונות והחסרונות שלו ולי יש כאב ראש מזה ... כמובן שאשמח להמלצה גם על החברה המייצרת ( אסוס , ספייר וכו ) ואפילו על כרטיס ספיציפי וכמובן שעל מקום לקנות בו . כאמור אני מחיפה . כמו כן האים יש מגבלות בסוג הכרטיס אם הספק של המחשב שלי הוא 400 וואט ?? התקציב : כ 1K . תודה מ…
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי GTX750, אין לו את היציאה שאני צריך. המסך שיש לי זה LG ענתיקה בלי HD. יש טעם לחבר כרטיס מסך אם היציאה של התצוגה שאני משתמש בה היא OnBoard? ואם כן איך אני מגדיר את זה בביוס. לוח אם ASUS H81-MA.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הקובץ cat38patchscriptpack.zip שאיתו עושים את ה Patch לדריברים של ה Radeon באחד מהת'רדים הקודמים מישהו נתן קישור אבל הוא שבור אז אולי למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא את הקובץ הזה ?
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם אני יכול להעביר סרט ממצלמת וידיאו למחשב יש לי כרטיס מסך R9600XT ויש לי מאחורה רק חיבור S-VIDEO יש לי לוח אם ASUS P4P800 ויש לי חיבור צהוב בלוח אז אני יכול להעביר את הסרט?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין אותו כרטיס של MSI לבין זה של SAPPHAIRE???
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
זה הכרטיס היחיד שהיה בחנות מה GTX...מישהו מכיר אותו? ביקורות?
-
- 12 תגובות
- 816 צפיות
-
-
7800GS או 3650 כמובן שכולם מתחיסים פה לאפייק AGP ולמערכת שלי כמפורט בצד. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום , האם זה נצרך? ואם כן מה כדאי להתקין אם גם משחקים וגם עורכים - דרייבר של משחק או של סטודיו(או את שתיהם) תודה
-
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כפי שאמרתי בכותרת האם הכרטיסים RADEON 9700PRO מבית הרקולס וגרסת הלא פרו של 9700 בנויים טוב לOC?? בקיצור השאלה היא מי מביניהם עדיף לOC??? ודרך אגב, מתי שמאיצים כלומר עושים OC הכרטיס נהרס או מתקצרים טווח אורך החיים שלו??? תודה!!!
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ואני רוצה לשפר את הביצועים שלו במשחקים, לאיזה כרטיס אם בכלל מומלץ לשדרג במחיר של כ-800ש"ח? מעבד: AMD Athlon 64 X2 3000+ לוח:- k9agm3-FIH Msi זיכרון: 8gb ddr2 800 כרטיס מסך: GeForce 8600GT 512MB תודה
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ובכן, החלטתי לפתוח דיון שלם בנושא הזה, כיוון ששמתי לב שיש הרבה שמתעניינים בכרטיס הנ"ל. הנה אחד הסיקורים הטובים ביותר שראיתי לכרטיס מסך בכלל, ול6800GS בפרט.. עריכה: בסיקור עצמו מסבירים כיצד לפתוח את הצינורות עיבוד והורטקס הנוספים וגם איך הוא פועל אחרי, והאם הצינורות הנוספים עובדים כראוי או פגומים, וגם כאשר הם פגומים, ניתן לשוב למצב ההתחלתי, מבלי לחשוש. http://www.guru3d.com/article/Videocards/314/1/ אם יש מישהו שלא מבין משהו, תרגישו חופשי לשאול ??? :yelclap: :yelclap: :yelclap: עריכה: שלי מגיע עוד שבוע XFX 6800GS agp EXTREME edition (380core,1100memory) amazing נצפה לטוב ביותר שהכרטיס ייפתח אינשאללה!
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, בשבוע שעבר מת לי כרטיס המסך העונה לשם Gigabyte GEFORCE 73000GT 256mb בעל החנות שקניתי ממנו את הכרטיס מסך(והמחשב כולו) טוען שהאחריות היא לשנה בלבד ואני אצטרך לקנות כרטיס מסך חדש, תעודת האחריות אומרת שהאחריות היא באמת לשנה אלא אם צויין אחרת ע"י היבואן על הפריט עצמו ניסיתי לברר באינטרנט לגבי הדגם הספציפי והאם אני זכאי לאחריות,לא מצאתי ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור/לייעץ בנושא דבר שני, אם לא אצליח לממש את האחריות,כנראה שאצטרך לרכוש כרטיס מסך חדש, המעבד שיש לי : Intel Pentium D 2.8GHZ 64 BIT הלוח אם : ASUS P5VD2-MX GREEN945 מסך : Proview 19" אשמח אם מישהו ימליץ על כרטיס מסך ראוי שלא יהיה טוב מדי בשביל ה'מערכת' שציינתי ושלא יהיה חלש מדי שלא אוכל להריץ איתו כלום.. יש לציי…
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להריץ משחק (פיפא 2007), המחשב שלי מחובר לטלוויזיה LCD של טושיבה. הבעיה היא שהטלוויזיה לא יכולה לקבל את כל הרזולוציות, ואם המחשב משדר רזולוציה לא מתאימה אז אין תמונה אני מריץ את המשחק, שומע אבל לא רואה כי המשחק משנה את הרזולוציה אוטומטית עם ההפעלה אני מחובר למסך בחיבור VGA כי אין בו חיבור HDMI או SVIDEO למישהו יש רעיון מה עושים???
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת עם הכרטיס מסך הזה RADEON HD 2900XT כרטיס מסך אחר עובד מצויין זה בעיה 100% עם כרטיס מסך בדקתי כבלים אין כבלים נפוחים יש למישהו פתרון לזה חוץ מלקנות חדש?
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
יש לי מסך viewsonic g75f שקניתי לאחרונה הבעיה היא שבמרכז המסך רואים טוב מאוד אבל ככל שזזים לכיוון הקצוות הרזולוציה יורדת לדוגמה אייקון שנראה יפה וחלק כשהוא באיזור אמצע המסך כששמים אותו בצד שמאל של המסך הוא נראה כאילו הוא מורכב מריבועים קטנים . זה ממש מורגש, בייחוד בטקסט. האם למישהו יש את אותו מסך ונתקל בתופעה דומה? האם המסך תקין?
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני מתלבט מה יתן לי יותר כוח גרפי. אני מוכן להשקיע הרבה כל כוח גרפי(2000 ש"ח בערך) ורציתי לדעת אם עדיף לי ראדון 7950 או SLI של שני ג'יפורס 560. או שאולי יש משהו אחר שיותר משתלם תמורת הכסף? מה יריץ לי את BF על ULTRA ביותר FPS וכמה FPS אם אפשר לשאול? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום! אני צריך כרטיס מסך AGP במחיר 550-600 שקל. (ולא יותר) המפרט של המחשב שבשבילו הכרטיס: Intel( R) Pentium( R) 4 CPU 3.06GHz 3.06 GHz, 512 MB of RAM תודה מראש D:
-
- 12 תגובות
- 816 צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך מחבר ASUS V7100 עם TV OUT הורדתי את ה דריברים הכי חדשים מ האתר של ASUS (44.03(. כאשר אני נכנס להגדרות אני רואה שני מסכים וכאשר אני מדליק את הטלוויזיה אני רואה די בסדר אני משתמש בהגדרת CLONE כאשר מה שאני רואה במסך אני רואה גם בטלוויזיה. הבעייות מתחילות כאן: איך אני "מותך" את ה DESKTOP בטלוויזיה כך שאני ינצל את כל המסך?? והבעייה היותר רצינית אני לא רואה סרטים לא ב MEDIA PLAYER ולא בכל תוכנה אחרת על המסך של המחשב אני רואה את הסרטים אבל על הטלוויזיה אני רואה את החלון של הMEDIA PLAYER הסרט מתנגן אבל אני לא רואה כלום. מה לעשות?? תודה מראש LETHAL ACID.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=5224 לא התעמקתי, רק קראתי את הכתבה וזה נראה מעניין... גם DX10 ב-XP וגם אפשרות לעבוד עם כרטיס DX9 ולהפיל את השאר על המעבד ... יפה... (כמובן שעדיף עם כרטיס DX10) חשבתי שזה יעניין אותכם אז אני מקשר.
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן קניית מחשב נוסף בקרוב. רציתי לשאול לגבי הכרטיס מסך שכתוב בכותרת לעיל. מחד גיסא, הוא נמצא טוב בסקירות והציג יכולות מרשימות הן בטמפרטורה, הן בביצועים והן ברעש. עושה רושם, כי הכרטיס הזה נועד בשבילי. אני קונה מסך LCD 32 אינץ' ומכיוון שזה 1GB הוא יעבוד עליו יופי. אך מאידך גיסא, אמרו כאן אימרות שליליות נגד PALIT, היבואן לא משהו והכרטיסים נהרסים מהר? אני ישמח לפתוח דיון בעניין באם לא, הייתי שמח שתמליצו לי איזה כ.מסך נועד בשבילי מTMS מחשבים.. אני רוצה לעשות מחשב שייועד גם למשחקים וגם לHTPC וגם לעבודה משרדית.. הוא אמור לשדר קבוע על SAMSUNG 226BW ולהראות סרטים באופן קבוע על LCD 32INCH THOMSON. כמו כן, רצוי מאוד שיוכל להפעיל משחקים בצורה טובה על ה32. תודה מראש,…
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב, ולא עושה LOG ON לאחד היוזרים שלי, תוכנת הMSI AFTERBURNER לא רצה. (היא רצה בSTARTUP). היום בבוקר שמתי לב שכנראה אתמול בלילה הדלקתי את המחשב ולא עשיתי LOG ON, והטמפ של כרטיס המסך הגיעה ל70 מעלות!! איך אפשר לגרום לתוכנה לרוץ עוד לפני הLOG ON, או לחילופין שהמאוורר בשלב הזה יכוון את עצמו אוטומטית? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מצטער מראש, אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה. כמה בערך אמור לעלות כבל dvi? ראיתי בחנויות ברשת שיש בסביבות ה50, ובכל חנות פיזית שאני הולך אז מוכרים שם ב120+ ואומרים לי שזה הכי זול מה המקום הכי זול שאני יכול לקנות כבל כזה? ומישהו יודע למה לכל החנויות הטובות אין כזה בקטלוג באינטרנט? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כרטיס מסך PCI express זה בשביל לראות סרטים גלישה באינטרנט ולמשחקים
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-