עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Stranger,

כפי שאמרתי בכותרת האם הכרטיסים RADEON 9700PRO מבית הרקולס וגרסת הלא פרו של 9700 בנויים טוב לOC?? בקיצור השאלה היא מי מביניהם עדיף לOC??? ודרך אגב, מתי שמאיצים כלומר עושים OC הכרטיס נהרס או מתקצרים טווח אורך החיים שלו??? תודה!!!

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by dor_b,

אני יכול לבחור מבין 2 הכרטיסים הבאים: PCI-EXPRESS: AIT REDON X300SE 128MB או NVIDIA GEFORCE NX6200TC 256MB איזה כרטיס מסך עדיף? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  3. הכרטיס ALBARTON NVIDIA GEFORCR 8800GTS 320MB PCLE http://www.skypc.co.il/pl_product~8800GTS~8~0.htm והמסך שאני קונה מסך-SAMSUNG 20 206BW 2 MS LCD WIDE http://www.skypc.co.il/pl_product~206BW~9~0.htm תודה לכל מי שעוזר דעתכם חשובה לי!

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by ilay22,

מחקו אותי בפורום מפרטים, אז אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, המערכת שלי כרגע היא AMD64 3000 לוח אם nvidia 300 1K RAM geforce 6600 השאלה שלי היא אם אני אשים כרטיס משך חדש (תולוי בתקציב - בין geforce 7900 לבין 8800) אני אצתרך לשדר רכיבים אחרים כלשהם? אני מחליף את הלוח אם כי אין בו pci-e, יש מצב שהמעבד לא מספיק יחזק לתמוך בכרטיס מסך? אשמח גם להמלצה ללוח אם זול וטוב.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by m_g,

אני יכול להביא את ה9800GTX+ של ASUS במחיר של 1000 שקל יד שניה במצב חדש לגמרי או להביא את ה8800GTX עם ה700 מגה, גם ב1000 יד שניה אבל נקנה לפני שנה וקצת. מה יותר משתלם? ואם יש לכם עוד איזה כרטיס בקטגוריה של 800-1000 שקל שהוא יותר כדאי מאלה אז שתפו אותי. תודה

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by i.k,

אני רוצה לדעת של איזו חברה הזיכרון שיש לי בכרטיס מסך,יש לי כרטיס מסוג fx5900xt של club 3d. אני לא רוצה לעשות את זה בדרך הפיזית ולא רוצה לפרק את המקרר של הזיכרון כדי לראות. האם מישהו מכיר איזו תוכנה שיכולה לזהות של איזו חברה הזיכרון ואיזה דגם זה?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by havlin,

שלום מהי החברה או החברות המומלצות ל-8800gtx ומאיזה חברות כדי להיתרחק? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by kobi.masika,

היי ראיתי בפורם סוגיות שונות על הכרטיס שניתן לפתוח אותו ליותר צינורות עיבוד ברשותי הכרטיס הזה sapphire ati x800 gto מצורפת תמונה http://geizhals.at/img/pix/165663.jpg האם ניתן לפתוח אותו ל 16 צינורות גרפיים ? ואם כן כיצד ?

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  9. האתר VR-Zone מדווח שATi מתכננת מחדש את הPCB והקירור של כרטיס הדגל של הדור הבא שלה - הR600. ATi מתכננים לקצר את הPCB ללפחות 11 אינצ'ים (28CM), אורכו של ה8800GTX מבית nVIDIA מה12 אינצ'ים (30.5CM!!) של הR600 עכשיו. כמו כן ATi עובדים על שינוי קטן בגוף הקירור של הכרטיס שאמור להיות דומה לקירור של הX1950XTX על מנת להתאימו לPCB החדש ואף להפוך ליעיל יותר. האתר גם מדווח שהכרטיס יסווג אצל PCI-SIG (הגוף האחראי על כרטיסי הרחבה מסוג PCI ועל התקן עצמו) ככרטיס שצורך בין 225W-300W ויכלול מחבר חשמל 2X4 פינים בנוסף ל6 פינים הקיים. http://vr-zone.com/?i=4293

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by Ac-Boy,

1. זה בסדר בעת מאמץ הוא מגיע ל56 טמפ'? 2. האם הכרטיס מסך הזה כולל כרטיס טלוויזיה? יש לי את הגירסא השקטה של GB אם הקירור המסיבי, וכתוב שם TV על שם הכרטיס באתרי מכירות כמו KSP.. אז רציתי לדעת אם יש לי אפשרויות של כרטיס טלווזיה לכל דבר אם לא ואם בכלל יש במה אני מוגבל? עוד דבר.. הגיע יחד עם הכרטיס מין חיבור כזה שמתחבר לכ.מ ומתפצל לשלושה דברים בצבעים של חיבורי טלווזיה [אדום, צהוב ולבן או שזה בעצם שחור]

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  11. כרטיס מסך PCI express זה בשביל לראות סרטים גלישה באינטרנט ולמשחקים

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by K_D,

אז כך שמתי עין על מסך SAMSUNG TFT 19'' 930B+DVI אבל רציתי לדעת אם גם LG יש דגם שנועד למשחקים ממש כבדים *נע לא לכתוב תבחר מסך CRT

13. משום מה ב-After Effects יש אופציה לעשות Preview של סרט רק כקול או כוידאו, אבל לא שניהם ביחד. האם מישהו יודע איך לעשות שהוא יציג Preview בצורה מלאה?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Intel Pentium IV 3.0G Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II W.D 500GB 7200 32MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 550@620 LG DVDR-WX18 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W FAN X1 120M FAN X2 80M רציתי כרטיס מסך למשחקים חדשים שיעבדו ולא יקרטע לי המחשב כמו Alone In The Dark Assassin's Creed Crysis Devil May Cry 4 Kane_and_Lynch_Dead_Men Stranglehold עד 1000 שקל אם אפשר גם עם עד 800 שקל..

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  15. שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכרטיס SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL יעשה לי צוואר בקבוק עם מעבד Q6600. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  16. קניתי מחשב לא מזמן עם כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card בבית יש לנו עוד מחשב עם כרטיס מסך GEFORCE 2 64MBמשהו מלפני שנה וקצת. ביננו,אני ממש לא רואה שום אבל שום הבדלים בגרפיקה בניהם אז למה לעזאזל קניתי כרטיס ב-1000 שקל?! הרי יכולתי להסתפק באותו כרטיס מסך שבטח היה עולה חצי אם לא פחות . מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  17. זאת המערכת שלי: Q9300 @ 3Ghz 4GB Geforce 8800GT antec 500W אני שוקל לקנות כרטיס מסך באזור ה-800-1000 שקלים. האם המעבד יהווה לי צוואר בקבוק? תודה

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  18. בהתחשב במפרט שלי, שכמובן כבר לא מסוגל להריץ משחקים כמו שצריך, האם שווה להחליף הכרטיס מסך? כלומר אם עכשיו אתקין כרטיס high end חדש, האם אני אוכל להריץ משחקים ברמת ביצועים גבוהה (ממש גבוהה) או ששדרוג שכזה לא יעניק מספיק יכולת למערכת? האם בשביל להגיע לרמת ביצועים מעולה יש צורך בשדרוג כל המערכת או די בכרטיס מסך. טרם החלטתי על כרטיס מסך אך אם אני אחליט לשדרג, על עצתכם, התקציב בטח יעמוד בסביבות ה1500-1800. שוב, אני פחות מעוניין כרגע בהצעות על כרטיסים ספציפים, אלא רק לדון אם האופציה משתלמת בהתחשב בעוצמת מעבד, זיכרון פנימי וכ׳ו. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by ktanta harta,

1. האם הכרטיס עצמו יכול לפענח XVID ואם לא אז הוא יוכל להציג אותו? 2. האם אני יוכל להציג בו את כל מסך החלונות כלומר שישמש לי בתור הTVOUT להכל כי המחשב שאליו הוא מיועד זה HTPC בלי מסך רגיל 3. האם אני יוכל לשמוע דרך היציאה הדיגיטלית את הסרטים ואני לא אצתרך כרטיס קול אחר? 4. הכרטיס מבטל את הצורך בשימוש AC3 CODEC?

20. רציתי לדעת איך אפשר לבטל הגבלה מסויימת של FPS בדרייברים בATI פשוט יש לי כ.מסך x1950gt שקניתי ואין לי מושג למה אבל משחקים חדשים עובדים מצויין.. אבל יש לי הגבלה מסויימת במשחק soldier of fortune 2 הוא נותן לי שם רק 150-180 fps שזה הרבה, נכון אבל לא משהו..(הרדאון 9700pro הישן שלי נותן 150..) היה לי בזמנו עוד כרטיסים חזקים (6800GT שנהרס ובמקומו נתנו ליX800xl ז"ל) שהיו נותנים לי 333 fps קבוע למי שמכיר את המשחק יודע שיש איזה באג של ריחופים במשחק.. בקיצור כרגע יש לי הרבה דרופים של FPS במשחק הזה ספציפית...שאר המשחקים עובדים מצויין.. ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים והישנים של ATI וכרגע אני נמצא באומגה..אמרו לי שיש איזושהי הגבלה בדרייברים של ATI.. אין לי מושג למה.. מישהו יודע מה ל…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by Yonatan-A,

אהלן. קניתי לפני כמה חודשים מחשב בשביל עבודה ואינטרנט, ועכשיו אני רוצה להשתמש בו גם למשחקים. אני לא מתכוון לשחק במשחקים הכי כבדים בשוק, אני חושב, ולכן אין לי צורך בכרטיס מסך הכי מטורף שיש. המפרט של המחשב שלי הוא כזה: זיכרון פנימי: 2 GHZ מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 לוח אם: אני לא לגמרי זוכר, אבל איזשהו לוח אם מקורי של אינטל, והכרטיס מסך שלי מובנה עליו. אני לא לגמרי יודע את הטווח מחיר שאני רוצה, בגלל שאני לא ממש יודע מה השוק מציע היום ובאיזה מחירים. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ את כל המשחקים החדשים באופן חלק, אבל כמובן שאני לא רוצה כרטיס במחירים מופקעים. אני מניח ש1000-1200 שקל זה גבול עליון, אבל אם יש משהו במחיר נמוך מזה שיעשה את העבודה כמו שצריך, כמובן שאני אקפוץ עליו. תודה …

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  22. אני בקרוב מאוד מקבל את הכרטיס הנ"ל, רציתי לדעת אם יש דרך להאיץ אותו יותר חוץ מ-O\C , והאם הדריברים של אומגה יועילו איתו יותר? כמובן עוד כמה טיפים לא יזיקו (כי עד עכשיו הייתי איש של NVIDIA )? נ.ב. אני גם רוצה לחבר לטלוויזיה ולהקליט מהטלוויזה (כמו שעשיתי עם ה-NVIDIA ), האם זה אותו דבר, יש שינוי שצריך לדעת?

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by Rhx,

שלום,אח שלי בטעות שיחק עם ההגדרות של המסך דרך הכפתור,והוא יצר לי את זה שהתמונה במסך תהיה באמצע וכאילו פס שחור מהצד,אני לא מצליח להחזיר למצב הרגיל,וגם עשיתי מלא שטויות בהגדרות שם,אין שום דרך להחזיר את התצוגה הנורמלית חזרה?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  24. יתרונות וחסרונות של שני המסכים הבאים לאור נסיון מעשי. LG LCD 15.1 L1511S http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44&products_id=2776 Samsung TFT 151 S 15 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_125&products_id=795 שימוש עיקרי כמסך שני לטובת עבודה גרפית (המסך העיקרי CTX 19 טריניטרון) כרטיס מסך: GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB ירכש עם המסך (האם צריך מתאם DVI? או שהוא מגיע עם הכרטיס) דגשים: אמינות צבעים ונוחות צפיה באור חזק. אופציות אחרות במגבלות המחירים הללו (עד 200 ש"ח) יתקבלו בברכה. תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  25. ההשקה של Halo Infinite מתקרבת אלינו במהירות, גם עבור הקונסולות וגם במחשבים האישיים - ובמיקרוסופט מגייסים את AMD לשיתוף פעולה שיגרום לחובבי החומרה להסתקרןלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.