כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שאלה. מה יותר טוב X1950GT Super 512MB או X1950PRO 256MB . וגם איזה כרטיסים בטווח מחירים כזה יותר טובים מ ה X1950GT Super 512MB תודה לעונים.. ואם אתם אומרים מה יותר טוב אז תפרטו.. למה.. וגם יתרונות וחיסרונות לכרטיס..
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD 4200+DUAL והכטיס מסך שלי כרגע מובנה gforce 6150 והתקנתי ווינדוס ויסטה .. עכשיו אם אני אתקין דירקט 10 זה יתפוס? או שאני צריך להתקין דירקט 9 בנתיים עד לקניית כרטיס מסך שכן יתמוך בו והאם כדאי לחכות לכרטיסים מסוג הזה שיהיו זולים יותר כי אני שוק ל קנות ATI REDEON 1950XT ... תודה לעונים .
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן - כמה חודשים - אני בתהליכים לקנות מחשב חדש. ביררתי הרבה פעמים פה ושם בסופי שבוע אבל עוד לא היה לי זמן (צבא :-\) לגמור עניין ולקנות כבר מחשב. עכשיו סוף סוף יש לי קצת זמן (גימלים :)), נצמדתי למחשב וחרשתי על פורומי האתר השונים, עד שהגעתי סוף סוף למפרט סופי, חוץ מרכיב אחד שאני עדיין לא סגור עליו , והוא: ...... כרטיס המסך! כל פעם מחדש, אני פשוט לא מצליח להחליט סופית איזה כרטיס מסך לבחור וזה פשוט תוקע לי את קניית המחשב שוב ושוב. אני אסביר את ההתלבטות שלי: אני לא גיימר כבד בכלל, כרגע אני עם כרטיס מסך מחורבן (מתבייש אפילו להגיד איזה) שכבר כמה שנים לא מריץ לי משחקים חדשים, ואני לא משחק בכלל. אבל אני שואף להתחיל לשחק הרבה יותר עם המחשב החדש, ולכן רוצה כרטיס טוב. יש …
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם כדאי לחבק אותו לספק מאשר שיקבל תמתח מהלוח אם?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אז ככה קניתי כרטיס טלוויזיה חיברתי אותו למחשב ומשם לYES והתקנתי MCE (ultimate אז הכל טוב אני רואה YES במחשב רואים טוב אבל עכשיו אני רוצה לשדר לטלוויזיה הכוונה שאני אראה סרט במחשב שיראו אותו גם בטלוויזיה(זה הבנתי שהכרטיס TV אינו יכול לאפשר) אז אני מחפש כרטיס מסך AGP שיתמוך כנראה בVIVO זה הכי טוב נכון? מכיוון שTV-OUT אינו איכותי בקיצור אני צריך המלצה טובה תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
א.אני מחפש לקנות מסך 37 אינץ ולחבר אותו ל-htpc חדש שאני יקנה,האם יהיו הבדלים בתמונה בין מסך hd ready לבין מסך full hd במסך של 37 אינץ'? ב.האם יהיו כרטיסי מסך יהיו ב-3-4 חודשים הקרובים שיתמכו בכל תכני ה-hd?
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
FPS יכול לגרום מחוסר זיכרון ?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי אני מעוניין להבין האם אני צריך להתקין לכרטיס מסך זה ,רק את הדרייבר הזה : http://ati.amd.com/support/drivers/vista64/common-vista64.html 81MB ? או גם את הדרייבר הזה ? Avivo Package 20.9MB 7.5 ? האם יש עוד דרייברים שצריך ? תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום. אני ושב לשדרג את המחשב שלי, ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת. ראיתי את הסטיקי שמשווה את הכרטיסים הקיימים בשוק, אבל הוא מדבר בעיקר לגיימרים. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לסרטים (אני צריך יציאת S-Video לטלויזיה), כמו כן, אני רוצה שהכרטיס יוכל גם להריץ משחקים, אבל אני לא צריך להריץ אותם בהגדרות הגבוהות (הגדרות בינוניות ומטה יספיקו). התקציב לכרטיס הוא 500 ש"ח, ואני מעדיף שיהיה כמה שפחות, כל עוד אני מקבל יחס טוב של עלות-ביצועים. המסך שלי הוא מסך CRT ולכן אני צריך שתהיה לכרטיס גם יציאת מסך רגילה ולא רק DVI תודה.
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
טוב אז ככה, זה כרטיס מסך דגם FX5200 128MB ויש לו יציאת D-SUB (הכחולה הזאת) יציאת S-VIDEO ובנוסף יש לו גם יציאת VIDEO (העיגול הצהוב הזה). האם העיגול הצהוב הזה הוא בעצם VIVO- וידאו אין ? חפישתי בכל הרשת אחרי הכרטיס הזה ולא מצאתי שום אזכור אליו, הוא כנראה של חברת gainward כי במספר הסידורי רשום בהתחלה GW. אם מישהו צריך עוד פרטים, הכרטיס הוא בצבע אדום ויש לו גם קירור פסיבי בצבע אדום, יש לו יציאת חשמל למאוורר, חיבור AGP מן הסתם, הכרטיס עצמו הו צר ולא כמו הרחבים האלה שיש היום. אני מדגיש שאין לו יציאת DVI ובמקום זה בחרו להוסיף לו חיבור VIDEO... אשמח לקבל מענה לשאלות שלי..... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי. אני מרכיב לחבר מפרט והוא מעוניין לבחור בלוח אם שתומך במערך SLI על מנת לקנות עכשיו 8800GTS ובהמשך, כאשר הוא יצטרך עוד כוח עיבוד גרפי הוא יוסיף עוד 880GTS אחד. השאלה שלי היא כמה תוספת בביצועים הוא יקבל? האם לא עדיף להשקיע כבר עכשיו ב 8800GTX למשל? קראתי איפשהו שתוספת הביצועים שמספק כרטיס נוסף היא לא גבוהה. אשמח להרחבה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 538 צפיות
-
-
התקציב שלי 500+- שיהיה משהו טוב יחסית למחיר
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היום קיבלתי חזרה מהחלפה במסגרת אחריות את הכרטיס מסך SAPHIRE GT1900. הכרטיס הוחלף לגמרי ושמתי לב שיש לו מאוורר אחר שנראה יותר טוב. בכל מקרה, חזרתי הביתה התקנתי אותו (לא שיניתי דרייברים וכלום) ובנוסף הוספתי עוד 1 גיגה זכרון כך שעכשיו יש לי 4*512 MB כולם זהים של GSKILL. הבעיה היא, שאמנם המצב מאד השתפר (היו לי נקודות ירוקות מהבהבות על המסך), אבל המשחקי 3D מהבהבים, יש קווים על המסך, ותוקעים את המחשב! והדבר הכי מוזר, כשאני משחק עם כמות הזכרון RAM (מעלה או מוריד מגה) זה משנה את זמן התקיעה אם בכלל יש תקיעה. אבל יש הבהובים שחורים וקווים מבזיקים על המסך בכל מקרה. הורדתי את כל הדרייברים והתקנתי של אומגה. עדיין אותו הדבר. יכול להיות שגם הכרטיס הזה פגום? אולי ה MB או הזכרונות? בבקשה…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שישמש 60% עיצוב תלת מימד ( solid works , studio max) ו40% משחקים. המסך יהיה 22 או 20 אינץ. צריך 512MB? האם כרטיס QUADRO FX560 יהיה טוב למשחקים? בקיצור,איזה כרטיס מסך כדאי לצרכים שלי מבחינת יחס מחיר/ביצועים? התקציב הוא 1000 ש"ח. אציין שאני רק מתחיל בתוכנות העיצוב. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למסך 22 אינץ'. יש לי לוח אם שתומך גם ב AGP וגם ב PCIE ככה שלא משנה לי איזה תושבת. עכשיו יש לי 7300GT SONIC שכנראה לא יספיק לרזולוציה כזאת. אפשרות לתוספת של מקסימום 50 שח אם זה ממש כדאי. חשבתי על ה 7600GT SONIC של PALIT ב 570 שח יש עוד הצעות?
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן אני ממש כמה שניות לפני שאני קונה תכרטיס מסך מהסידרה 8800GTS. עכשיו רציתי לדעת מהם ההבדלים בין הגירסאות האלו: XFX 8800GTS BFG 8800GTS OC2 אפשר לראות באנצ'ים? ומה החברה שיותר מוצלחת\מומלצת?
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המסך מדגם 9klr, ונקנה לפני כ-4 שנים. המסך לא חד ומטושטש בכל רזולוציה ובכל קצב רענון. משחק עם הגדרות ה-moire לא משפרות את המצב. לפני שאני זורק אותו לפח וקונה חדש - האם יש אפשרות לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש את ה- HD2900XT של GECUBE. במערכת יש לי ספק של 425 וואט (לא מספיק אני יודע) אבל חיברתי בכל זאת עם הכבל 6PIN המצורף Kחור של ה 8 PIN. לאחר התקנת הדרייברים (החדשים) המערכת נותנת לי הודעה שהכרטיס הוריד את הקלוק שלו בגלל מחסור בכח. הקלוק ירד ל 507 מגה הרץ (זיכרון 514 מגה הרץ). החלתתי לקנות ספק חדש אבל בינתיים הכרטיס עבד ככה. קניתי ספק 250 של TT זה שמיוחד לVGA (למי שלא מכיר זה ספק שנכנס במקום של כונן DVD והוא משורשר עם הספק המקורי והוא מכיל אך ורק שני כבלים של 6PIN). חישוב מהיר 250+425 =675 נראה לי מספיק בהחלט. הכרטיס לצערי נשאר באותו קלוק ולא עלה. הורדתי את הדרייברים והתקנתי שוב, אפילו התקנתי מחדש את המחשב וכלום לא עזרה.... אם משהוא גם יודע להפעיל את האוברקלוק …
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש איזו השוואה גדולה כמו שיש בtom's hardware על מעבדים? http://www23.tomshardware.com/cpu.html
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיסים מהסוגים הבאים באותם מחירים שבין 612-680 ש"ח Jetway 6800GT GDDR3 256MB - עולה 612 ש"ח Asus 7600Gs Silent DDR2 256MB - עולה 670 ש"ח Albatron / Leadtek 7300GT DDR2 256MB - עולה 565 ש"ח Shapphire x1650PRO DDR2 256/512MB - עולה 680/635 ש"ח מה מאילו הכי טוב? הכוונה היא להריץ משחקים כמו C&C3 ומשחקי FPS למיניהם, על 768X1024 או בתקוה 1024X1280 בשנה שנתיים הקרובות. המפרט הוא: P4 2.8Ghz HT Northwood Asus 865PE P4P800 DELUXE 2X512MB DDR400 Dual channel וכרגע Leadtek 5600FX 256MB. הצעות נוספות רק AGP יתקבלו בברכה.
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בסביבות 3000 אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך אחי טוב!! PCI-Express x16 GeFORCE 6600GT 128mb ddr3 8500GT 512mb 2DVI 7600GS 512MB DDR2 8600GT 256mb 2DVI ATI X1650PRO 256MB ddr3 7600GS 256mb hdtv tvAti 9600xt w/256mb AGP ATI PowerColor Ati 9800 w/256mb se dvi Ati 9800 128mb 256bit x700xt 256mb x800gto256m 256bit ddr3
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050 היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע לכ - 90 מעלות !!! וקרס) ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה .. אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה. שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ... אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה. אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא א…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, גרסה 0.26 מראה לי רק אפסים על ויסטה. על XP רץ טוב. מה עושים? אופיר
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
תגידו ... יש לכם תקיעות במשחקים למי שיש 512+512 לא סטיק של גיגה ... אצלי יש 512+512 256+256 ויש תקיעות .. עכשיו קראתי באתר שלהם שמומלץ מאוד סטיק של גיגה אחד ! לא מבולגן כמו אצלי .... אז אני חושד בזיכרון שהתקיעות ... הם שם כשהוצאתי את ה512+512 והשארתי את ה256+256 היה מלא תקיעות ... ושהוצאתי ת256+256 לא היה הרבה תקיעות ... היה קצת ועכשיו עדיין יש.. אז אני חושב שאני צריך 2 סטיקים של גיגה ... הנה תקראו פה : http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=28022 ועוד אחד: http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=28022
-
- 11 תגובות
- 717 צפיות
-
-
פניתי ל IQPC והם תיקנו את הטעות. המחיר הנכון הוא 1152 שקל. הם אמרו שיחזרו אלי אבל אין טעם כבר במחיר זה.
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-