עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ilanb0,

אחרי שהפורום "החליט"שהטכנאי שלי לא מקצועי מספיק, החלטתי להתפנות לבצע שדרוג המחשב בעצמי\הכולל הגדלת זכרון, שדרוב מע' הפעלה לחלונות 7 והחלפת כרטיס גרפי מהקיים לזה הנדון. השאלה שלי היא לגבי הכרטיס הגרפי החדש שנראה לי דיי מפלצתי: האם מדובק רק על שליפה הישן מהסלוט ונעיצת הכרטיס החדש, או כרוך בעוד דברים? להזכיר: לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3 Retail תודה!

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  2. Started by AtomiX,

ככה לפני כ4 חודשים קניתי את הכרטיס הנ"ל מחבר ב200 שקל . לאחר 3 חודשים המאוורר התחיל להשמיע קולות והוא נתקע הכרטיס התחיל להתחמם אז מייד נתקתי אותו . לקחתי אותו לחנות אשר הוא נקנה הם אמרו שהם ישלחו אותו לספק.. לאחר כחודש שלם קיבלתי אותו (היום) והפתעתי קיבלתי כרטיס חדש לגמריי ארוז בניילון!! יש לי כבר כרטיס אחר ואני רוצה למכור את ה 5700 ... כמה הוא עולה????

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by zoloboy,

בתקופה האחרונה אני רואה יותר מידי תלונות בפורום הזה על הreadon 9700 תאמת תיכננתי לקנות אותו אבל עם כל התלונות שאני שומע אני חושב פעמים השאלה שלי בעצם אם יש פה אנשים עם readon9700 שמבסוטים מהכרטיס הזה ויכולים להבטיח שמניסיון שלהם שווה לקנות או שלא ביי חברה 8)

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך סקארט החיבור השחור העגול עשה לי את המסך כזה מהבהב מוזר בכל הנקודות הבהירות החיבור הצהוב דווקא עבד נחמד אני רואה את המסך אבל עדיין הכתוב דיי מטושטש ולא רואים ברור בכל מקרה, אני רואה הכל תוכנות תמונות הכל, אפילו משחקים אני רואה אבל באיכות ירודה אבל סרטים אני רואה רק שחור על המסך של המחשב (זה על מפוצל) אני רואה את הסרט על הטלויזיה אני רק רואה ריבוע שחור וככה עם כל הסרטים שניסיתי מה זה יכול להיות ?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by ofir_she98,

יש לי כרגע כרטיס מסך Radeon 4770 וברצוני לרכוש כרטיס מסך חדש. קניתי טלוויזיה חדשה (46 אינץ, Full HD) ושאני מחבר אותה בכבל HDMI למחשב, סרטים, סרטוני יוטיוב וכדומה רצים בפריימים ונתקעים, שחיברתי את המחשב הנייד שלי (שיש בו כרטיס GT740) הכל היה חלק. רציתי לקנות כרטיס מסך זול שיפתור לי את הבעיה - עד 300 ש"ח. פרטי במחשב: מעבד- Intel i5 זיכרון - 4GB ספק- 600W לוח אם - Gigabyte GA-P55M-UD2 תודה רבה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  6. למה למשל Flash דורש 128MB בשביל hardware acceleration (ולא מדובר על תלת-ממד)? כדי להחזיק תמונות מוידאו כדי להציג אותו ב overlay צריך הרבה פחות זיכרון, לא?

7. Started by Judas Iscariot,

אהלן, יש לי חבר שמעוניין לקנות HD4670 ויש לו ספק כח smart-com 500w, האם זה מספק ומספיק? תודה מראש לעונים.

8. Started by Evilized,

אני מדבר על כרטיס מסך למחשב נייד, איזה מבינהם יותר חזק למשחקים?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כי אני שם לב שזה מכובה אצלי וכשאני מדליק את זה הסמרטגרט מכבה את זה שוב... הכרטיס עובד טוב ב-AGPX8 ולפי בדיקה הכרטסי שלי הוא REV3 כאילו הגירסה האחרונה והכי מעודכנת של 9700...

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by stingeR-,

מה אתם אומרים על המסך הזה? שווה קניה? הוא עולה בסביבות ה1000-1200 שקל....

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  11. שלום לכם. יש לי עכשיו כרטיס מסך מאוד חלש והוא כבר לא מספיק לכלום בכלל. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיספיק לי לכל המשחקים שיצאו בזמן האחרון (bioshock, moha, stranglehold) ולמשחקים שיצאו בזמן הקרוב כמו crysis ו-cod4 וכולי. אני מעוניין שהם יעבדו לי על ההגדרות הגבוהות ואפילו מקסימליות (אבל אני משחק על 1024x768). בנוסף אני רוצה שהוא ישאר לי במשך איזה שנה ככה או קצת יותר על הגדרות סבבה (בינוניות ומעלה). המליצו לי על הכרטיס 8600GT בעל 256MB ו-ddr3. הוא עולה בסביבות 650 שקל. כדאי לי? יש לכם כרטיס אחר להציע שבסביבות אותו המחיר? או שעדיף לי לחכות עוד קצת ולקנות כרטיס אחר או משהו.... תודה רבה =)

12. Started by ktanta harta,

1. האם הכרטיס עצמו יכול לפענח XVID ואם לא אז הוא יוכל להציג אותו? 2. האם אני יוכל להציג בו את כל מסך החלונות כלומר שישמש לי בתור הTVOUT להכל כי המחשב שאליו הוא מיועד זה HTPC בלי מסך רגיל 3. האם אני יוכל לשמוע דרך היציאה הדיגיטלית את הסרטים ואני לא אצתרך כרטיס קול אחר? 4. הכרטיס מבטל את הצורך בשימוש AC3 CODEC?

13. Started by Salwaby,

בגדול אני סתם מברר אם שווה לי לשדרג בכלל את המחשב. או פשוט להשאר עם מה שיש ולקנות עוד 3-4 שנים (אחרי התואר בתקווה) מחשב חדש. הרכיב היחידי שאני מוכן לשדרג הוא הכרטיס מסך (אם הענין שווה) אני לא רוצה להכנס לסלט שדרוגים. המערכת שלי : Q6600 , HD5770 , 4GB RAM. בגדול אני מודאג מצוואר בקבוק אפשרי של המעבד. אם צריך עוד פרטים, תגיבו אני ארשום. אם בכל זאת אתם חושבים ששווה לשדרג, הייתי שמח לשמוע הצעות לכרטיסי מסך אפשריים עד ה 1000 ש"ח (עדיף NVIDIA). המסך שלי 22". תודה רבה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by mrbig,

רציתי לדעת אם הכרטיס הזה שווה את הכסף שלו (800 ש"ח) 1780TVDVI - Ultra/1780 TV-DVI - nVIDIA GeForce 6600 - 256MB AGP לינק לאתר יצרן http://www.gainward.de/new/products/agp/ultra_1000/comparison3.html

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by raYo,

היי, אני קונה מסך חדש כי שלי כבר על הפנים ואני מתלבט בין 2 מסכים. מסך LCD 17 של Lite-On דגם R17AAS: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E31AB82-2BB0-11D7-92D3-0080AD76B634}&details_type=1&itemid={42DF64A8-6B91-4877-A085-1ECDC5C4D7F2} או מסך CRT 19 של MAG דגם 996PF : http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={FDEBF026-DF9C-413B-8548-63E477C294FC}&details_type=1&itemid={F3B8BD4F-1AF2-4500-BB50-76B5F22E217C} חשוב לי שהמסך יהיה מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. איזה מסך עדיף ואולי יש לכם המלצה על מסך אחר (אם מסך אחר אז בערך באותם המחירים של מה שהראיתי לכם).

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  16. הי איפה תדרגו את ה-9700Pro בהשוואה לכרטיסי ה-1K~ שקלים של היום? ומה נחשב לקניה חכמה בטווח המחירים הזה כיום (עם חריץ AGP). תודה מראש לכולכם

17. אם במאמץ שני הכרטיסים מגיעים ל80 + מעלות זה יכול לפגוע בביצועים ולגרום לארטריפקטים או איך שלא קוראים לזה? במשחקים אני רואה ריצודים מעצבנים, נקודות מוזרות...זה קורה לי בהרבה משחקים לא באחד. לקחתי אותו לבדיקה בחנות והוא אמר לי שהוא התקין דרייברים חדשים וכנראה זה מה שפגע לי בביצועים..... אני חייב להגיד לכם 4850CF זה פשוט מסריח ומאכזב. מה אני יכול לעשות שזה יסתדר? לא נעים לי כבר ללכת לחנות הוא אמר לי שהוא החליף תכרטיסים והוא ראה שעדיין יש את אותה הבעיה!

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by Culandur,

מה ההבדל בין דרייבר אומגה לATI ל קאטליסט?

19. Started by Yarinz,

האם משתלם לחבר 3GB 7970 עם 6950 1GB ? האם יהיה שיפור בביצועים ?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום הבנתי שאין ממש הבדל מבחינת ביצועים בין היצרנים השונים. אני מבקש לדעת מניסיון של מישהו, על איזה יצרן הוא ממליץ שהכרטיס שלו גם שקט יותר. תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס GeForce 9800GX2 ב-eBay. היום שער הדולר הוא מאוד נמוך (1 דולר = 3.233 ש"ח). מחירו של הכרטיס הנ"ל בארץ מתחיל ב-2600 ש"ח ואילו ב-eBay מחירו הוא 550 דולר עם משלוח לארץ. 550 דולר = 1780 ש"ח. מדובר כאן בהפרש של 820 ש"ח. שאלותי הן: האם כדאי להזמין את הכרטיס הנ"ל מחול? האם ישנם סיכונים בייבוא כרטיס מסך מחו"ל לארץ? תודה לכל העונים. בברכה, עומר חצ'ק.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by Cupid Me,

אהלן, אני מחפש לקנות אחד כזה, הכי זול שמצאתי עד עכשיו זה ב-tms.co.il של PALIT ב-279 ש"ח, תודה

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by BoRiS.K,

הזמנתי מחשב עם הכרטיס הזה עכשיו אני לא מקבל את הכרטיס כי הוא עוד לא בארץ המוכר כל הזמן דוחה את הזמן הפעם הוא אמר שהם מגיעים ב-25 לחודש עכשיו אם הם לא יגיעו אני רוצה לקחת אולי כרטיס אחר אבל אני לא בטוח מה לקחת החנות שאני קונה זה www.com4u.co.il יש לכם הצעות לכרטיס אחר בערך באותו מחיר כי שאלתי את המוכר שם ואת המוכר בPANDAS ושתיהם אומרים ששווה יותר לחקות לכרטיס מאשר ליקנות X-800 מה אתם אומרים מה שווה לי יותר???

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by Danikk8,

שלום לכולם נתנו לי שלוש מפרטים עם כרטיסים שונים, צריך לבחור אחד ביחס הכי משתלם של תועלת\מחיר HD5750 9600GT HD4650 תודה רבה לכולם רוצה לשים את starcraft 2 כשיצא ולשחק עם הכרטיס הנבחר http://www.starcraft2.com/

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by H.I.V,

שלום קיבלתי מסך מחשב 19' והוא נראה מאוד ישן וכתוב עליו תאריך מ1996 מאחורה יש לו חיבור רגיל לחשמל ומנורה שלו דולקת אבל אין לו חיבור למחשב עצמו והחיבור שלו הוא משהו שאף פעם לא ראיתי צריך איזה כבל שמתחבר למסך ולמחשב אבל אין לי מושג איזה סוג של כבל זה ואם אפשר בכלל להשיג כזה? מישהו מכיר סוג כזה של מסך? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים