עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zviya,

הוא בא ביחד עם המחשב הזה אם זה משנה... http://www.getit.co.il/Prod/52313/ נחשב טוב או לא? האם יש לו מגבלות?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by davidz,

יש לי מסך viewsonic g75f שקניתי לאחרונה הבעיה היא שבמרכז המסך רואים טוב מאוד אבל ככל שזזים לכיוון הקצוות הרזולוציה יורדת לדוגמה אייקון שנראה יפה וחלק כשהוא באיזור אמצע המסך כששמים אותו בצד שמאל של המסך הוא נראה כאילו הוא מורכב מריבועים קטנים . זה ממש מורגש, בייחוד בטקסט. האם למישהו יש את אותו מסך ונתקל בתופעה דומה? האם המסך תקין?

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  3. חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך סקארט החיבור השחור העגול עשה לי את המסך כזה מהבהב מוזר בכל הנקודות הבהירות החיבור הצהוב דווקא עבד נחמד אני רואה את המסך אבל עדיין הכתוב דיי מטושטש ולא רואים ברור בכל מקרה, אני רואה הכל תוכנות תמונות הכל, אפילו משחקים אני רואה אבל באיכות ירודה אבל סרטים אני רואה רק שחור על המסך של המחשב (זה על מפוצל) אני רואה את הסרט על הטלויזיה אני רק רואה ריבוע שחור וככה עם כל הסרטים שניסיתי מה זה יכול להיות ?

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by avshaj,

שלום ברשותי המחשב הבא וברצוני לשדרגו לHTPC P4-2.4GHz HT asus p4p800 ati 9800-רוצה להחליף,לא יכול להציג HD 120GB SATA LG DVD האם קיים כרטיס AGP שמציג HD תאם כן עד איזו רמה(1080p???( כל שידרוג נוסף המוצע מתקבל על הדעת וכן כל המלצה תודה

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  5. אני רוצה לקנות את הHD 4850 של SAPPHIRE מדגם VAPOR-X ואין במלאי לחכות או לקחת את הרגיל (מדובר ב512MB) אני צריך תשובה זריזה בבקשה אם אפשר תודה מראש!!

6. Started by ch561,

שלום לכולם, בעבר התיעצתי עם הפורום הנכבד וקניתי 9600GT XT שמשרת אותי עד היום (נקנה לפני 4שנים). המחשב הקודם שלי מת והיום הכרטיס הישן עוד מחזיק מעמד ונמצא במחשב חדש שנקנה לאחרונה. כעת לשאלות שלי: חבר שלי רוצה להחליף את ה570 GTX שלו והוא מוכן למכור לי אותו ב500 ש"ח. (יחליף את ה 9600GT הישן שלי שעדיין מספק אותי אבל אני חושב על העתיד ודרישות משחקים בעתיד.) האם המחיר הזה הוגן בשביל הכרטיס הזה? בנוסף האם הספק שלי Antec basiq 550W (במחשב החדש) יכול להחזיק GTX 570? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  7. שלום לכרטיס הנ"ל חיברתי מסך LCD רגיל וביציאה השניה חיברתי כבל DVI HDMI למגבר שמעביר אותו ביציאה של SVIDEO לסוני טרינטרון לצערי אין לי תמונה למרות שכרטיס המסך מזהה את דגם המגבר מה עלי לשנות בהגדרת הכרטיס שתעבור תמונה למגבר והאם בכרטיס זה יש חיבור לכרטיס קול כדי שאודיו+וידאו יעברו דרך HDMI של כרטיס המסך תודה

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by Avivo,

אני מחפש מסך 19 אניץ איכותי מאוד מאוד בלי רמקולים...... ואמין- שלא יהיו לי איתו בעיות ראיתי בחיפוש המלצות על הviewsonic vp191 מה דעתכם עליו? יש איזשהם אלטרנטיבות? יש מישהו שיש לו את המסך הזה ויכול לתת חוות דעת? (:תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  9. שלום חברים! אני מרכיב כרגע מחשב חדש אשר מיודע בעיקר לעבודה עם גרפיקה דו ממדית בתוכנות של אדובי. התקציב שלי הוא פלוס מינוס 500ש"ח אז אני מקווה שהכרטיס יהיה מספיק טוב גם בשביל להריץ איזה משחק או שניים לפעמים, אבל זה לא העיקר. מדובר במעבד Core i7 עם לוח אם תואם. בבקשה המליצו לי על הבחירה הטובה ביותר בתקציב הנ"ל. תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by Rhx,

אוקיי שלום לכולם אני כבר מתעצבן מהשאלה הזאת למה ה 9800PRO עולה כמו ה 6600GT?שהGT בהרבה יותר טוב ממנו? ובקשר ל 9800XT מה יותר טוב?יש חלק שאומרים שה9800XT יותר טוב ויש חלק שאומרים שה 6600GT יותר טוב הרי ה 9800XT הוא דיי ישן והוא עולה הרבה ??? אני לא מצליח להבין את זה אם מישהו פה יכול להאיר את עיניי זה יהיה טוב .

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  11. בשיא הרצינות הכרטיס יותר גדול (בגודל שלו) מה9800 פרו שלי יש לו 8 ג'וקים של זכרונות! חחח זה מצחיק יש אספנים שאוספים כאלה כרטיסים? כמה אני יקבל עליו? מממ ומה שמצחיק זה שרשום עליו THE MIGHTY VOODOO BANSHEE חהחהחה

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by lm,

אני צריך עזרה בבחירת כרטיסי מסך הבאים וגם האם לפי סי איי אקספרס יש יציאה מיוחדת כלומר האם אפשר לשים כרטיס פי סי איי אקספרס על מקום רגיל של כרטיס מסך (לא פי סי איי) ואם אי אפשר לשים כרטיס פי סי איי אקספרס אז תגידו לי מה הכי טוב ממה שלא פי סי איי אקספרס הרשימה של הכרטיסים: א. geforce FX5200 128MB 128 bit TV של חברת פליט ב. MB 128 FX5200 שלGainward ג. GeForce 6200TC PCI-E ,Aeolus PCX6200TC-DV64של חברה AOpen ד. GF 6200 TC 256 MB PCI-E של גיגהבייט ה. ATI9000 PRO ALL IN WONDER, AIW9000PRO ו. RADEON 9100 64MB TV-OUT,DVI SEPPHIRE

• 12 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by le011,

היי.יש לי כרטיס 9700 NP של חברת POWER COLOR. אני רוצה לבצע המהרה(OVERCLOCKING) אבל הביוס שלו נעול איך אני יכול להחליף ביוס? תודה מראש על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by גילST,

:-\ שלום לכולם מדובר בכרטיס מסך של SAPPHIRE רדיאון 9000 עם VIVO.. לא משהו אולי מבחינת ביצועי תלת מימד אבל אני לא צריך את זה.. שיחקתי איתו קצת ועשיתי עידכון ביוס (ממש סתם.. לא יודע למה). משהו לא הצליח ומאז הכרטיס מת.. המסך לא נדלק בכלל ונדמה לי שהמחשב בכלל לא עולה כשהכרטיס הזה מותקן בו. כשכרטיס אחר (תקין) מותקן אין בעיות יש רעיונות ? יש סיכוי להציל את הכרטיס ? אין עליו אחריות :'( תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by T-Flash,

שלום הכרטיס שדיברנו עליו לפני חודש יצא לחנויות זהו ה S27 של CLUB3D!!! לכרטיס יש 8 צינורות עיבוד עם 8 מעבדי טקסטורות... 4 יחידות גיאומטריות (וורסקסים)... זיכרון GDDR3 במהירות 700MHZ וליבה גם במהירות 700MHZ... המחיר של גרסת 128M הוא 98$ !!! לקישור בחנות בארהב. לבנצ'מארקים של הכרטיס. למידע נוסף בפורום.

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  16. מעניין איך המסך הזה יהיה... אם הוא יהיה יותר טוב מהקיים זה יהיה מסך ממש שווה. מה זאת שפורפרת U2 יש איזה פרטים עליה?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by Rule The Pc,

אהלן השאלה בכותרת אני מוציא עם ה6800NU שלי אחרי פתיחת צינורות ומהירות סטוק 3711 ב3DMARK05 והכרטיס עולה רק 1600 שקל ה6600GT עולה 1300+- ומוציא 3000 בערך במהירות סטוק ב3DMARK05..... לא שוווה להוסיף 300 שקל בשביל עוד 700 נקודות?

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by guy4497,

היי... קניתי לפני שנה מחשב שרוב החלקים שלו דיי חלשים ואני רוצה לשפר את כ.המסך שלו. אני אתן לכם את המפרט ותגידו לי אם הלוח אם,ספק יכולים להחזיק אותו כמו שצריך. מעבד:I3 530 2.93GHZ לוח אם:DH55TC של INTEL ספק:HuntKey V-Power 550W וכרגע אני עם GTS 250 המחשב הזה כרגע יכול להחזיק GTX 460 GIGABYTE 1024 MB GDDR5?

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  19. הכותרת מדברת בעד עצמה.... אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ' שטוח ואני צריך המלצות למסכים ולחברות. מה אתם אומרים על חברת LG למשל? תקציב עד 2000 שקל. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by Culandur,

מה ההבדל בין דרייבר אומגה לATI ל קאטליסט?

21. הכוונה שלי היא למידות שנקבעות ע"י הכפתורים שנמצאים על המסך עצמו וקבועות את האורך, רוחב, מרכז וכו'. הבעיה שלי, היא, שאף פעם אני לא מצליח לכוון את המידה הנכונה ותמיד ישנה פינה במסך שיוצאת החוצה. תודה :smoke:

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  22. Started by Dimness,

הכרטיס הזה מוצע למכירה ב- KSP במחיר של 370 ש"ח. מישהו יודע אם הכרטיס הוא גרסא מוחלשת או הגירסא הרגילה?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by ZZR,

6600GT - 1180 6800NU - 1590 הורדה משמעותית של כ 10% מהמחיר בשבוע שעבר...

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by mostwanted,

יש לי חבר שיש לו ג'יפה 4 ובגלל שהוא מקרטע בPATH OF NEO הוא רוצה לקנות כרטיס חדש עכשיו התקציב שלו 800 ש"ח תנו לינק לכרטיס שנותן את הביצועים הכי טובים לסכום הזה תודה!!

25. Started by dude1221,

מה עדיף ? 5850 או 6850 והאם אני חייב להחליף את הספק הג'נרי של 500W?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.