עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Yosee23,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הכרטיס של גיגהבייט - GV-N96TGR-512I Rev2.1 שהוא בעצם הגירסא ה"ירוקה" של ה 9600GT הרגיל ולא דורש ספק מיוחד. הבעייה שממה שביררתי בארץ אין את REV 2.1 אלא את REV 1.1 ולפי מה שרשום באתר הגירסא 2.1 זקוקה ל300W בלבד בעוד שגרסה 1.1 זקוקה ל450W שזה כבר די גבולי לספק כוח שיש לי.(שהוא BOXTER 475W שהגיע עם המארז - לא משהו מיוחד) לא בא לי לקנות גם ספק. אז השאלות שלי הן: 1. איפה אם בכלל ניתן לקנות את הכרטיס הנ"ל בגירסא 2.1 2. אם מישהו יודע להגיד מה עוד (אם יש) ההבדלים בין הגרסאות. אולי גם לא קראתי נכון וזה לא ההבדל בין הכרטיסים אם מישהו יודע אחרת נא לתקן אותי. 3. אם למישהו יש נסיון עם הכרטיס הנ"ל אשמח לשמוע. בתודה מראש, יוסי

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  2. אז ככה החלטתי לחבר את הכרטיס מסך השני וכשחיברתי הלוח שבק חיים מה ששמתי לב אליו הוא שלא חיברתי את הגשר של ה SLI האם בגלל זה הלוח הלך {אגב התקלה שהוא הראה לי ב LCDPOSTER הייתה BIOS VGA ERROR] מישהו יכול לנחש או לדעת למה הלוח נשרף {יכול להיות שזה רק הביוס } אולי בגלל שהספק לא הכי חזק ? הכרטיסים הם 8800GT אחרי שאני יקבל חזרה את הלוח מתיקון האם כדאי לחבר שוב ? תודה למתעניינים ולעוזרים

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי לוח שתומך בSLI וכרטיס מסך מסוג 9400GT 1GB וכרטיס נוסף של 8500GT 256MB לשניהם חיבורי SLI האם ניתן לגשר אותם? זה בעצם כרטיסים זהים עם ביצועים דיי זהים ומספר ליבות זהות (16) האם זה ניתן? אני מבין את השוני בכמות זיכרון אבל האם זה יכול לעבוד ברמת ביצועים בערך כמו של 2X8500GT 256MB? תודה מראש!

4. דרך אגב הכרטיס הוא של HERCULES, אז עדיף להוריד מהאתר שלהם? ואיזה גרסה בדיוק הכי יציבה והכי מומלצת? תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by matanyaniv,

אני מחפש לחבר כרטיס מסך עד 700 שקל. איזה כרטיס יתאים לתקציב?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by avidan28,

שלום חברים. כולם זוכרים את הכרטיס שהינו מקבלים בערכת די וי די .ואני היום עובד עם זה כי זה נותן לי גם דולבי דיגיטל וגם יציאת סרטים החוצה לטלויזיה. אבל שאלה.הכרטיס XCARD תומך בכל הפורמטים החדשים של ה-DIVX.???? אני שמעתי שלא ובגלל זה לא קניתי אותו שהוא יצא. היום אולי אפשר להשיג אותו ב-570 שקל בחנות אחת או 2.לי זה מאד חשוב ונוח.אשמח לדעת אם אפשר לעשות משהו בעניין. והאם הוא תומך גם בXVID החדש????.תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by גילST,

:-\ שלום לכולם מדובר בכרטיס מסך של SAPPHIRE רדיאון 9000 עם VIVO.. לא משהו אולי מבחינת ביצועי תלת מימד אבל אני לא צריך את זה.. שיחקתי איתו קצת ועשיתי עידכון ביוס (ממש סתם.. לא יודע למה). משהו לא הצליח ומאז הכרטיס מת.. המסך לא נדלק בכלל ונדמה לי שהמחשב בכלל לא עולה כשהכרטיס הזה מותקן בו. כשכרטיס אחר (תקין) מותקן אין בעיות יש רעיונות ? יש סיכוי להציל את הכרטיס ? אין עליו אחריות :'( תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by The_overclocker,

אני מחפש כרטיס שיחליף את הוודו שלי, הסתכלתי על כמה אופציות ביניהם הGeforceFX 5200 נראה די טוב ביחס של מחיר-תמורה היו גם 2 רדאונים, אני לא כ"כ מומחה אז הייתי רוצה את הצעתכם, המחשב עצמו דיי ח*א אבל אני אסבול איתו עוד קצת.. אז אם יש הצעות של עד 600 ש"ח תכתבו בבקשה.. ד"א אני מתכוון להמהיר את ה CPU , ולהוסיף זכרון.. אולי זה ישנה משהו.

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by stingeR-,

לפני יומיים הרצתי 3DMARK03 על המחשב שלי על מנת לבדוק אותו... תוכלו להסתכל במפרט שלי על המערכת... התוצאה שיצאה לי היא : 1230 3DMARKS האם זה הגיוני ? למי שאינו מסוגל לראות מפרטים אז הנה המפרט : My Computer : CPU : AMD ATHLON XP 2000+ @ 1667Mhz MotherBoard : MSI KT4AV based VIA KT400 Chipset , Sound OB , AGP8X RAM : Samsung 256DDR 333mhz 2700 GFX:Inno3d(innovision) GeForceFX 5200 64bit version HDD : Western Digital 7200RPM 40GB 8mb Buffer and Western Digital 40GB 7200rpm ata100 caviar CD-RW : MSI 52x24x52 CD-ROM : MSI 52xmaX Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse Optical Keyboard : Microsoft Internet Keyboard (painted Blue) 2xLAN : Realtek RTL lodea ma…

10. Started by arik620,

מישהו יכול אולי להפנות לאתר מקצועי שמסביר את ראשי התיבות? יש ויכוח ביני לחברים שלי לגבי המשמעות של זה, ואתר "מוסמך" יכול להבהיר כאן את הסוגייה...

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  11. הכותרת מדברת בעד עצמה.... אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ' שטוח ואני צריך המלצות למסכים ולחברות. מה אתם אומרים על חברת LG למשל? תקציב עד 2000 שקל. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  12. חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך סקארט החיבור השחור העגול עשה לי את המסך כזה מהבהב מוזר בכל הנקודות הבהירות החיבור הצהוב דווקא עבד נחמד אני רואה את המסך אבל עדיין הכתוב דיי מטושטש ולא רואים ברור בכל מקרה, אני רואה הכל תוכנות תמונות הכל, אפילו משחקים אני רואה אבל באיכות ירודה אבל סרטים אני רואה רק שחור על המסך של המחשב (זה על מפוצל) אני רואה את הסרט על הטלויזיה אני רק רואה ריבוע שחור וככה עם כל הסרטים שניסיתי מה זה יכול להיות ?

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by darkman,

טוב זה הכרטיס שיש לי http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=52 GF 3 TI 200 128 בקיצור אני רוצה כרטיס מסך אשר יהיה חופף לו או יותר טוב מסדרת ה Radeon and FX בתקציב של עד 1000~

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by פומה,

כבר כמה זמן שאני מחפש להחליף את המסך הישן שלי, קראתי את הריוויואים האחרונים באתר של toms' hardware וגם את הטופיקים וההערות ואפילו את הסיכום הממצה של ^DarK-MinD^? ב-FAQ של הפורום הזה. אבל יש לי בעיה אחת, כל המסכים שדובר עליהם לאחרונה גם בפורום הזה וגם באתרים אחרים מוצעים עבור פלח ה-High End כך שמחירם מתחיל מ-1800ש"ח והשמיים הם הגבול (בערך). אני לא מחשיב את עצמי כ-High End User אלא כ-Low-Medium Range User (אין לי צורך במסכים מקצועיים למשחקי מחשב או תוכנות גרפיקה מקצועיות) כך שלהוציא 1800ש"ח על מסך 19" לא בא בחשבון מבחינתי. לכן החלטתי לבדוק מה מציעות חברות אמינות כמו ViewSonic ואחרות בתחום ה-1300ש"ח (מקסימום!) זאת מאחר וחבל להשקיע במסך יקר כשתוך 3-4 שנים מסכי ה-LCD יהיו נחל…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by rani,

7800GS או 3650 כמובן שכולם מתחיסים פה לאפייק AGP ולמערכת שלי כמפורט בצד. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by shaithebest,

שלום לכולם החלטתי להתדרג עם המסך והכרטיס הבאתי את הסמסונג 226BW -22 אינץ עכשיו איזה כרטיס כדאי? חשבתי על: http://foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1132 רק בגלל הקירור אבל אני חייב שכל המשחקים ירוצו אצלי.... מפרט: asus p5k-vm intel e4500 core 2 dou corsair 2*2048 800mhz ספק 450 וואט ויותא מ2 טרה הארדיסקים(סתם לא רלוונטי) אני כבר חודש מחפש כרטיס שישרת אותי למשחקים כמו CRYSIS,COD4,COMPANY OF HEROES,PES08,ועוד ועוד עד 1000 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Intel Pentium IV 3.0G Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II W.D 500GB 7200 32MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 550@620 LG DVDR-WX18 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W FAN X1 120M FAN X2 80M רציתי כרטיס מסך למשחקים חדשים שיעבדו ולא יקרטע לי המחשב כמו Alone In The Dark Assassin's Creed Crysis Devil May Cry 4 Kane_and_Lynch_Dead_Men Stranglehold עד 1000 שקל אם אפשר גם עם עד 800 שקל..

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by ohad007,

בדקתי בתוכנה GPU והיא מראה שהטמפרטורה על 80 מעלות ומהירות המאוור בין 24 אחוז ל27 אחוז איך אני מעלה את מהירות המאוור כדי להוריד בטמפרטורה..?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  19. אלמנטים: 1) ביצועים ! 2) קירור שקט. אז כרגע אני יודע על 2 דגמים: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1312 ו- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4616 הוסיפו דגמים נוספים, אם יש, והביעו דעה על המומלצת ביותר. תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by DARK-SPIRIT,

נכנסתי ל nvidia settings וראיתי שרשום באינפורמציה של הכרטיס 1404Mhz memory clock למיטב ידעתי צריך להיות 1800Mhz רציתי לדעת האם זה תקין או שאני טועה? כרטיס GV-N9800GTOC-512H תודה

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  21. Started by MOFRA,

אם אני רוצה לראות HD האם יספיק לי חיבור DVI או שצריך משהוא מיוחד?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by lmlm,

הפרטים באנגלית : Features: 48 Pixel Shader Processors 8 Vertex Shader Processors DirectX® 9.x compliant Shader Model 3 support High Dimension Floating-Point Textures Multiple Render Targets Up to 16x Anisotropic Filtering Up to 6x Multi Sampling Anti Aliasing Up to 12x Temporal Multi Sampling Anti Aliasing Full Screen Anti Aliasing Gamma Correction Avivo Video Gamma Correction 3Dc Normal Map Compression Video in, Video Out Dual Link DVI HDMI Ready ותמונה לסיום: http://img324.imageshack.us/my.php?image=x1900xl8mq.jpg למקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=90370

• 13 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by Rhx,

שלום,אח שלי בטעות שיחק עם ההגדרות של המסך דרך הכפתור,והוא יצר לי את זה שהתמונה במסך תהיה באמצע וכאילו פס שחור מהצד,אני לא מצליח להחזיר למצב הרגיל,וגם עשיתי מלא שטויות בהגדרות שם,אין שום דרך להחזיר את התצוגה הנורמלית חזרה?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by teddy85,

מי מהם מתפקד יותר טוב ב OC?

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by Dimer,

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060707020733.html

• 6 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.