עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tomer99r,

ראיתי שניתן לשלב כרטיסי מסך משתי החברות באותה מכונה (בהנחה ומריצים win7 ) . העניין הוא ראיתי את זה בהקשר של לנצל את הכרטיס הירוק לחישובי פיסיקה אבל אני יותר מתעניין לנצל אותו בשביל פיצ'רים באפטר אפקט שחייבים קודה , ושכל שאר העיבוד הגרפי יתבצע על הכרטיס האדום מישהו שמע על משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  2. Started by DeaglinG,

אני הולך לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים. את המפרט אני ישים בקרוב בפורום של המפרטים אבל רציתי לשאול אותכם איזה כרטיס מסך לקחת Asus Geforce FX 5900 Ultra V9950/Ultra 256MB DDR Retail Video Card NIS 3,260.87 Asus Geforce FX 5900 Ultra V9950/Deluxe 256MB DDR Retail Video Card NIS 3,396.98 Asus Geforce FX 5900 Ultra V9950/TVD 256MB DDR Retail Video Card NIS 3,516.07 אני לוקח של אסוס כי מישהו אמר לי שהם טובים בכרטיסי מסך... אם יש חברה יותר טובה אז אני מעוניין לדעת בבקשה אם מישהוא יכול להסביר לי מה ההבדל בינהם אני ישמח. ועוד דבר, אני בעיקר משחק משחקים ב- openGL ושמעתי שבזה Nvidia יותר טובים (Gforce), האם זה נכון? או שכדאי לי לקחת radeon 9800 pro ? כל הצעו…

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by puvsc,

שאלה: הכרטיס מספיק טוב לעריכה עם אפטר אפקט? משום מה הוא מזהה אותו אבל לא משתמש ב POENGL... יש למישהו מידע?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  4. אפשר לקבל המלצה על כרטיס מסך טוב לעריכת וידאו בתוכנות שהזכרתי בכותרת? האם הכרטיסי מסך המובנים של מעבדי הcore החדשים יעשו את העבודה? תודה

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  5. מה מוסיף לי ה-VIVO בכרטיס המסך 7800GT?

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  6. אני מדי פעם מסתכל על המחירים בשביל הכיף(דפוק זאת המילה) ופתאום 8800 עולה 700 -800 9800 ירד מ1000 שקל 8600 בכלל כבר 300 שקל יש יכול להיות שזה כרטיסים מחברות חרטבונה ובגלל זה המחיר ? או שקרה משהו שגרם לירידות?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  7. מה לדעתכם מכל הכרטיסים היום הכי כדאי שזה נוגע לשחק ב 1920 על 1200 עם הכל על ULTRA HIGH כמובן, ושעדיין אקבל 60 פריימים לשניה במשחקים כמו BLACK OPS 2, CRYSIS 3 וכו'? משהו שגם יחזיק זמן מה וגם יספק אותי לכל המשחקים שיש כיום בשוק (וגם לאלו שיצאו בקרוב כמו CALL OF DUTY החדש וכו')

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by HunterVee,

שלום ברצוני לרכוש הכרטיס הנ"ל ורציתי לשאול האם הקירור יחסית שקט או שאולי עדיף משהוא בסגנון VaporX? וסתם ככה, לא מוצא סרט מדידה בבית, הכרטיס נכנס בכלל במארז Thermaltake M9 שלי? נ"ב: ספק יוחלף בהתאם.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by ScreameR,

החלטתי שאני נפטר מהמסך CRT המצויין שלי (LG 795FT PLUS - באמת מסך בן זונה) מפאת חוסר מקום. אז החלטתי ללכת על מסך LCD\TFT. בטווח מחירים של 1500 שקל (גמיש) איזה מסכים איכותיים אפשר למצוא ? אני לא צריך DVI אבל דיי חשוב לי שיהיה זמן תגובה נמוך ככל שאפשר..

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by T-R,

שלום רב! אני משדרג את המחשב שלי סוף כל סוף ויש לי שאלה, ראיתי שיש בנועה את הלוח האם+כרטיס המסך ה Gigabyte GA-K8NXP SLI + 3D1 660GTx2 וזה נראה מאוד מבטיח בביקורות וגם עולה בערך כמו כרטיס 8600GT אז מה אתם אומרים? לא עדיף להשקיע על לוח אם מצויין וכרטיס מסך שהוא נראה לי ממש ממש טוב? כאילו כספית זה נראה כדאי מאוד..יש הצעות? אגב אני קונה גם מעבד Athlon 64 3200 כנראה סוקט 939. ומסך שטוח כנראה 710T של סמסונג למרות שהבנתי שה913N יותר עדיף (8MS וכו'), יש בכלל 913T או שעדיין לא יצא? אני מעדיף DVI

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by The Shark,

שלום. לאחרונה יש לי בעיה במחשב כשאני משחק במשחקים (אני חושב שהבעיה הזאת מתאימה לפורום הזה, כי זאת כנראה בעיה בכרטיס/דרייבר או משהו כזה). במשחקים כמו NFSU2 DEMO, FIFA2005 וכו', המשחק נתקע באמצע, והמסך פתאום נהיה שחור ולא עובד... אחרי שאני עושה ריסט והווינדואוז עולה, יש msgbox וכתוב בו שהמאיץ הגרפי (VPU) הפסיק לעבוד מסיבה מסוימת או משהו כזה.. ואז יש אפשרויות של "שלח" ו"אל תשלח".. נו אתם בטוח מכירים את ההודעה הזאת, אני חושב שזאת בעייה יחסית מוכרת. אבל למרות היותה מוכרת, אני לא יודע כ"כ איך לפתור אותה.... האם הכרטיס מסך לא טוב? האם הוא מתחמם יתר על המידה? האם הדרייברים שלי לא טובים? (קאטאליסט לא זוכר בדיוק איזו גרסה, אבל התקנתי אותם לפני חודש בערך) הכרטיס הוא R9600 PRO של ATI…

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

אהלן, כבר כמה משחקים (האחרון בהם הוא פיפא 07) שאני לא מצליח להתקין וזה אומר שאין לי DIRECTX9 למרות שיש לי בוודאות כי התקנתי כבר המון משחקים שחייבים DIRECTX. מישהו יודע מה הבעיה? מאיפה אני יכול להסיר DIRECTX לגמרי בשביל להתקין אותו מחדש? ניסיתי להתקין אותו מחדש כמה פעמים אבל על אחד קיים אולי יעזור שאני אמחוק אותו לגמרי ואתקין שוב?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  13. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך 8600GT של חברת PALIT ורציתי לדעת האם היא חברה מומלצת, אמינה בעלת כרטיסים אכותיים או שכדאי להוסיף ולרכוש כרטיס של חברה מוכרת יותר?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  14. שלום לכולם, אני משחק במחשק Counter-Strike 1.6. בהתחלה, ה-FPS שלי עמד על 60, ואני יודע שככל שהוא יותר גבוהה - זה יותר טוב (כי אז יש שיפור בקצב העברת התמונה), ושיניתי הגדרה בדרייברים של הכרטיס מסך - לצורך העלאת ה-FPS, ואני רוצה לדעת אם לאחר ששיניתי הגדרה זו,אני מפסיד משהוא,או שזה יכול לגרום לתקלה מסויימת. אוקיי,אז ככה: נכנסתי לדרייברים, לקטגוריה - ''הגדרות איכות וביצועים'', שיניתי את ההגדרה סנכרון אנוכי,מ-''בבקרת הישום'',ל-''מושבת''. האם כעת זה יכול לגרום לבעיות מסיימות?, להורדת הביצועים במשחקים אחרים/סרטים, או לגרום לתקלות מסויימות. בתודה מראש, MuTaTiO.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by N.S,

התוצאה הזאת טובה ל גי פורס 4 440 אמ אקס 128 מגה : 4658 3dmark 2001

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by yossia23,

שלום לכולם התחרבש לי הכרטיס מסךGF9600GT ומת לפני זה המחשב עבד מצוין במשחקי תלת מימד באיכות טובה זאת המערכת שלי: WINDOWS XP CPU E7200 2GB RAM ספק כוח 550W של CHIEFTEC לא מעונין להשקיע בשלב זה במערכת חדשה אני מתלבט אם לקנותGF450 או GF 460 הבעיה היא האם ה460 חזק מידי למערכת ועדיף להשקיע ב450? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by sh2006,

מישהו יודע מתי הוא יגיע ומה יהיה מחירו?

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by alexc32,

תוך כדי עבודה שגרתית בשולחן עבודה המסך התכבה לשתי שניות ונלדק בחזרה עם הודעה שגיאה של הדרייברים : "Display driver stoppet responding and has recoverd עשיתי ריסט למחשב חשבתי הכל יסתדר ...מאז היסרתי את הדרייברים לחלוטין והתקנתי חדשים ולא עזר כל משחק "רציני" שאני מעלה , איך שמתחיל הגיימפלי צצים "קרעים" בגרפיקה וכאחרי 10 שניות המשחק ניתקה וקורס. בעיה בחומרה ? או שאפשר איך שהו לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

http://www.vr-zone.com/?i=2287&s=1

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by SharonSx,

רציתי לדעת, עד סוף השנה, איזה כרטיס יהיה משתלם יותר לקנות, גם מבחינת מחיר וגם מבחינת ביצועים? תודה,

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by tamir245,

שלום רב, בעקבות שדרוג, אני רוצה לוודא לפני שאני מזמין את ה-GTX470 HAWK האם אמורה להיות בעיה של התאמה למארז CM690 מבחינת המידות. אין לי כ"כ אפשרות לפתוח את המארז ולמדוד היות שאני לא אהיה בבית מס' ימים. אשמח לעזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  22. זיכרון 768MB מעבד AXP 2500 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בעוד שבועיים למחשב שני שיש לי בבית. לפי המלצה שלכם קניתי כרטיס מסך 6600GT ב-1260 לפני שבוע וחצי, אז התקציב לכרטיס המסך למחשב השני לא יכול לעבור בשקל אפילו את הסכום 1040 ש"ח. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך מתאים? (AGP חובה, כי לוח האם לא תומך ב-PCI). הכרטיס מסך מיועד ל"גיימר" (חלקית, לא משחקים הכי כבדים).

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  23. ...עם FPS סביר. יש לי 8800GTS 320MB (רשום בצד) והוא מריץ את Ultimate Alliance, Company of Heroes וכו' על הגדרות מקסימום עם FPS של מעל 30, אבל FIFA רץ לי ב3FPS. אולי המשחק לא תומך בסדרה 8? יש איזה פאטץ' להוריד או משהו? יש לי את הדרייבר הכי עדכני.

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  24. שלום, יש לי כיום LEADTEK Geforce 8800GTS 320MB ורציתי לדעת האם משתלם להשקיע משהו כמו 1000-1500 שקל בשדרוג לכרטיס חזק יותר. אני לא כל כך מעודכן בכרטיסים החדשים ואשמח לשמוע האם הם חזקים משמעותית מהכרטיס שלי? והאם המערכת שלי לא תהווה בעיה לכרטיסים אלו (צוואר בקבוק, ספק כוח,גודל מארז וכו) ? תודה מראש לעוזרים. (המפרט שלי בפרופיל)

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by ben060,

קראתי באחד המודעות פרסום שאפשר לראות במחשב טלויזיה האם זה באמת נכון? איך זה פועל?

• 7 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים