כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
צריך המלצה על כרטיס מסך עד 1000 ש"ח שיפעיל קונרו חלק ממש
-
- 13 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני רק רוצה לדעת , כי אני רואה שיש כל מיני חברות כרטיס מסך .. הייתי רוצה את זה עם FPS גבוהה כדאי לראות חלק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים. את המפרט אני ישים בקרוב בפורום של המפרטים אבל רציתי לשאול אותכם איזה כרטיס מסך לקחת Asus Geforce FX 5900 Ultra V9950/Ultra 256MB DDR Retail Video Card NIS 3,260.87 Asus Geforce FX 5900 Ultra V9950/Deluxe 256MB DDR Retail Video Card NIS 3,396.98 Asus Geforce FX 5900 Ultra V9950/TVD 256MB DDR Retail Video Card NIS 3,516.07 אני לוקח של אסוס כי מישהו אמר לי שהם טובים בכרטיסי מסך... אם יש חברה יותר טובה אז אני מעוניין לדעת בבקשה אם מישהוא יכול להסביר לי מה ההבדל בינהם אני ישמח. ועוד דבר, אני בעיקר משחק משחקים ב- openGL ושמעתי שבזה Nvidia יותר טובים (Gforce), האם זה נכון? או שכדאי לי לקחת radeon 9800 pro ? כל הצעו…
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט למחשב ביתי פשוט עבור משפחת חברים לשימושים כלליים של אינטרנט/אופיס ומשחקים קלים. כיוון שכך התבססתי על מעבד I3 עם 4 גיגה זכרון וללא כרטיס מסך. עכשיו מתברר שיהיה שימוש בתוכנת ARC GIS. נכנסתי לאתר לדרישות מערכת והעתקתי משם את החלק של תצוגה: [table] [tr] [td]Video/Graphics Adapter[/td] [td] 64 MB RAM minimum, 256 MB RAM or higher recommended. NVIDIA, ATI and INTEL chipsets supported 24 bit capable graphics accelerator OpenGL version 2.0 runtime or higher is required, and Shader Model 3.0 or higher is recommended. Be sure to use the latest available driver[/td][/tr][/table] אני מבין שלא תהיה ברירה אלא להוסיף כ. מסך. שאלתי: מה המינימום הנדרש. האם משהו פשוט כמו 210 ע…
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מה מוסיף לי ה-VIVO בכרטיס המסך 7800GT?
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
intel X3100 geforce 8400gs ואני מיתכוון רק למשחקים. לא שאני מעוניין ליקנות אותם אבל סתם מעניין לדעת ואם כן האם ההבדל משמעותי? תודה אנשנושים!
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש הכרטיס הנ"ל ורציתי לשאול האם הקירור יחסית שקט או שאולי עדיף משהוא בסגנון VaporX? וסתם ככה, לא מוצא סרט מדידה בבית, הכרטיס נכנס בכלל במארז Thermaltake M9 שלי? נ"ב: ספק יוחלף בהתאם.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל, ואני נוהג להתקין מדי פעם את גירסאות הדריברים החדשות שיוצאות - מה שרק מאט את ביצועי הכרטיס. לכן חשבתי שעדיף לי להתקין גירסאת דריברים ישנה יותר, על מה אתם ממליצים? והאם הגירסאות דריברים החדשות אמורות להועיל לי באספקט אחר חוץ מהמהירות?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שזה אומר רק מערכת הפעלה ויסטה http://www.yougamers.com/blogs/nick_r/
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
1. LeadTeak GeForce 8800 with 640 2. Readon 512MB 2900xt מה אתם אומרים??... אני מפחד ללכת על הרידאון מאוד~!! כי כולם עד עכשיו אמרו לי לא לגעת ברידאון ורק עכשיו שה 2900xt הזה יצא כולם אומרים לקחת אותו.. תעזרו לי פלייייייז.. אני רוצה כרטיס מסך שאני הכי פחות יצטרך לעשות לו OC כי אני מפחד עליו וגם על המעבד.. אני לא אוהב לעשות OC ואם אני יעשה לכרטיס מסך זה יהיה בעתיד ולא עכשיו כי OC מקצר את החיים בחצי לא? ובבקשה תציינו למה את X ולא את Y. תודה רבה לכם!!!
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הגעתי ל115 מעלות ב ATITOOLS בבדיקת ארטיפקטים אחרי דקה וחצי, זה אומר שהוא דפוק?(X1900XT)
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כרטיס מסך AGP במחיר שווה לכל נפש עם Dual DVI, יש כזאת חיה? נגיד עד 800-900 שקל VIVO יהיה חביב אבל לא הכרחי.
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מדובר במסך קטן של רזולוציה 768*1024, והעיקר שהמשחק ירוץ על מדיום בצורה סבירה. תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
גם ללא קבלת פרטים חדשים מ-NVIDIA, נראה כי היצרניות השותפות שלה מתכוננות במרץ להצעת כרטיסי הגיימינג המתקדמים והיקרים ביותר שנראו כאן מאז ומעולםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
כן אני יודע שזה גורם לי להשמע ניוב גמור. פשוט המוכר אמר לי שזה פרו אבל אני ממש לא יודע אם לסמוך עליו. את הכרטיס הוא נתן לי בקופסה שהוא מצא על המדף של connect3D אבל כשהתקנתי דרייברים של ATI אני רואה שזה sapphire בכלל. על הכרטיס אין מאוורר, ובמנהל ההתקנים ובהגדרות תצוגה כתוב "SAPPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS" ואין זכר למילה פרו. העניין הוא שאני יודע שלדוגמא את ה 9800 הוא מזהה כ 9800P אז אני לא יודע אם גם פה יש טריקים או שהמוכר הזה רימה אותי. יש לכרטיס DVI ן TV-OUT אם זה עוזר בזיהוי.
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
**בשביל להכנס ככה לאווירה של השאלות שלי אתם יכולים לקרוא את ההקדמה, אבל אם בא לכם להגיע ישר ולעניין אז תעבירו את הכתב הכחול ותגיעו לשאלות שבשחור אז אפשרי לומר שעבר הייתי גיימר די כבד, בשנים האחרונות זה די פחת, בעיקר בגלל המחירים המטורפים שהתחילו להתפתח בשנים האחרונות בשוק החומרה ובגלל אי ההסכמה שלי לבזבז כאלה סכומים בשביל משחקי מחשב בלבד. בכל אופן, היום אני במצב שכל הרכיבים במחשב כבר די מיושנים (בו נגיד שבמשחק ווארקראפט סוער באינטרנט עם עוד 9 אנשים כאשר שולחים את כל הצבא שלהם לאמצע המפה, המשחק יקרטע לי בטירוף, למרות שזה רק ווארקראפט). לא משנה. היום בשיעור פרטי שלי קיבלתי מהמורה שלי את הכרטיס מסך הישן שלו, כי הוא בדיוק התקין אחד חדש (ב-2000 שקל, אם זה עוזר למישהו לכוון…
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הבנתי שאחד מהיתרונות בייצור בשיטת 55מ"מ היא גם חסכון מסויים בחשמל, אבל בעיקר חיסכון בפליטת חום. אז גם עם התמחור הנוח, חשבתי לקנות לעצמי איזה 9800gt למחשב המזדקן שלי (כל דבר עדיף על 7600gs), אבל מטרידה אותי סוגיית החום. שמעתי ש8800 זה סוג של תנור, ובדגמים הזולים (שמתאימים לתקציב שלי שנועד גם לעוד זיכרון וקירור למעבד) נראה שיש איוורור קצת מעפן בהשוואה לדגמים היקרים. אני לא מתכוון לעשות OC לכרטיס מסך, אבל עדיין, לקחת דגם יקר יותר בגלל האיוורור, או ש-9800 דווקא בסדר בקטע הזה? דוגמא לאיוורור קצת מטריד: Point-of-View nVidia GeForce 9800GT http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1461 איוורור קצת יותר טוב: XFX nVidia GeForce 9800GT http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?produc…
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים רכשתי את כרטיס המסך gigabyte HD 6770OC לאחר שחיברתי אותו למחשב במנהל ההתקנים לא זוהה הכרטיס , התקנתי את הדריברים שלו מהאתר של ג'יגה בייט ועדיין הוא לא מופיע שם. לאחר התקנת הדריברים מופיע במנהל ההתקנים AMD RADEON 6700 SERIES זה עדיין לא אומר שהוא זיהה את הכרטיס תקנו אותי אם אני טועה. הקטע הוא שהמסך מחובר לכרטיס המסך והוא עובד רגיל אבל שאני בודק בתוכנות לבדיקת הטמפרטורות לא מופיע לי שם הטמפ' של כרטיס המסך. בנוסף לכך כאשר שיחקתי FIFA 12 על מסך 32 ועל ההגדרות הכי גבוהות לאחר כחצי שעה באמצע המשחק ניהיה גוון ורוד לכמה שניות דבר שלא אמור לקרות לפי מיטב הבנתי. האם לא עשיתי משהו טוב בדרך? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
רוצה מיידע על הכרטיס ATI שמפורסם באתר http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1265&maincat_no=130&cat2_no=137 1. מה זה including full speed 32-bit floating point per component Operations 2. אני מבין מכך שהכרטיס לא תומך ב-HDMI 32 BIT ? תודה למסבירים
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הזמנתי אותו לפני כמעט 10 ימים, וטוענים שהוא עדיין לא זמין אצל היבואן עדיין... אז האם הוא באמת זמין בארץ או שסתם התחילו לפרסם אותם למכירה??
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אני מעדיף עד 1600ש"ח לכרטיס.. אשמח גם לביקורת על המחירים.. 8800GTS PCIEX BFG Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail OC2 $424.0 ----- 8800GTS PCIEX BFG Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail OC $408.0 ---------- GV-NX88S320H-B-RH PCIEX Gigabyte Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail $377.0 -------- PX8800 GTS PCIEX Leadtek Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail $369.0 ------- 8800GTS PCIEX Sparkle Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail Calibre Overclocked $399.0 ------ 8800GTS PCIEX Sparkle Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail $355.0 ------
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליך לקניית מחשב חדש אבל יש לי בעיה עם הכרטיס מסך. המחשב מיועד למשחקים חמים בשוק אז הכרטיס מסך צריך להיות בהתאם... יש לי 2 אפשרויות 9600 או 9800 והפרש עצום של 1500 ש"ח במחיר. האם ה9600 מספיק חזק להריץ את כל המשחקים היום וגם בעוד חצי שנה - שנה? מה לגבי גרסאות? יש pro, XT מה ההבדל ביניהן? חשבתי לחכות לכרטיסים חדשים שאולי ייצאו בעתיד ויוזילו את הנ"ל אבל ממה שחיפשתי קצת בפורום ראיתי שכבר יש חדשים ועדיין המחיר עדיין גבוה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 799 צפיות
-