עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by T-Flash,

שלום הכרטיס שדיברנו עליו לפני חודש יצא לחנויות זהו ה S27 של CLUB3D!!! לכרטיס יש 8 צינורות עיבוד עם 8 מעבדי טקסטורות... 4 יחידות גיאומטריות (וורסקסים)... זיכרון GDDR3 במהירות 700MHZ וליבה גם במהירות 700MHZ... המחיר של גרסת 128M הוא 98$ !!! לקישור בחנות בארהב. לבנצ'מארקים של הכרטיס. למידע נוסף בפורום.

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  2. אהלן חבר'ה יש לי משחב יחסית חדש והכרטיס מסך שלי הוא של GIGABYTE HD4850 עם קירור של ZALMAN (זה בא בבאנדל), בגדול אני די מרוצה מהכרטיס (למעט העובדה שהמאוורר משום מה רועש טיפונת- יותר מהמאוורר של המארז ושל הקירור של המעבד- ניתן לראות במפרט שלי את כל הרכיבים, וזה קצת מוזר לי כי זלמן אמורים להיות השקטים ביותר והמתמחים ביורת בקירור..) בכל אופן בערכה של הכרטיס מסך מגיע מתאם ליציאת HD שמתחבר ליציאת ה DVI של הכרטיס. השאלה שלי היא כזאת- ידוע ש DVI מעביר רק וידאו לעומת HDMI שמעביר גם אודיו- אם אני אחבר את המתאם ואליו אני אחבר כבל HD משני הצדדים- יעבור גם אודיו? (כלומר האם המתאם יודע להמיר גם את האודיו מהכרטיס מסך אל הכבל)? ההיגיון אומר לי שלא- אבל אמרתי שווה לבדוק אולי יש סיכוי קטן.…

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  3. היי, תציאו לי בבקשה מסך עם 21-22 אינץ, גודל נקודה 0.24 ושהיה על 100 תדירות רענון או יותר על רזלוציה של 1280-1024 וכמובן שהיה CRT מצאתי כמה: LG 22' n2200P 22" IIyama Vision Master Pro 513 Flatscreen Diamondtron NF Monitor 22" Samsung 1200NF Diamondtron Monitor Viewsonic CRT P225F 22 איזה מסך יותר איכותי? תודה מראש ההודעה נערכה

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  4. שלום, מישהו שאני מכיר רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למטרות משחקים. התקציב שלו הוא בסביבות ה-900 ש"ח שלוס-מינוס (הוא לא רוצה להגיע לאלף). חשבתי להציע לו את ה-9600XT עכשיו, ראיתי שהכרטיס מגיע בגסאות בעלות 128 מגה זיכרון ו-256 מגה זיכרון. האם יש הבדל ממשי בביצועים בין שתי הגרסאות? איזה מהן עדיף לקחת (רוב הכרטסים בעלי-256 מגה זיכרון שראיתי עוברים את האלף ש"ח) כמו כן ראיתי שמצד שני יש את הנווידיה 5700 בערך באותו מחיר אבל הבנתי שהוא פחות טוב.. על איזה כרטיס להציע ךו לקנות בסביבות ה-900 ש"ח? תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by tHe_MoDeR,

אני מחפש כרטיס מסך ל AGP עד 650 ש"ח ולא שקל אחד יותר ... דרך אגב הלוח אם אינו תואם AGP X8 אני יודע שבטח כבר שאלו שאלות כאלה ודומות להן אך מכיוון שזהו שוק דינמי ומהיר מאוד החלטתי לשאול שוב תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  6. Started by Vova34,

טוב אני רוצה להשדרג את המחשב והחלטתי שאני יכול להסתפק רק בלהחליף כרטיס מסך וספק כוח בשביל שיוכל לתמוך בו אז בעיקר אני רוצה את המחשב למשחקים ואני רוצה שיריץ את כל המשחקים החדשים(טוב לא כאלה חדשים אני מדבר על משחקים כמו AC,CRYSIS,COD5) חלק על ההגדרות הכי גבוהות או לפחות על מדיום ואני לא מצפה להריץ אתGTA 4 זה המפרט שלי: אני לא הכי מבין בספקים רשום למעלה בגדול L&C ולמטה 400W real total output is 500W MAX א ולמעלה ליד ה L&C רשום Model:LC-B500E אז התקציב שלי לשדרוג זה באזור ה 1000 ש"ח עריכה:שחכתי צריך גם להוסיף 1GB RAM

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  7. או קיי אז אני אפרט... היה לי R9100 ATI עם חיבור מעביר קטן וחמוד שנותן לי (תמונה 1) RCA. שהייתי רואה איתו בצורה חלקה ביותר בטלוויזיה 21 אינטש פשוטה... עכשיו קניתי GEFORCE 6600GT של XFX וקיבלתי איתו קבל שהתברר כקומפוננט TO SVIDEO. (תמונה 2) מאחר ולא מצאתי כל כך הבדלים בין תמונה 1 ל 2 ניסיתי לחבר את הקבל עם המעביר של ATI... אבל לא צלח העסק וכאן נכנסת לה תמונה מס' 3 - הקבל שקניתי - SVIDEO TO RCA... אז בשביל לעשות סדר בדברים אני אפרט מה יש לנו עד עכשיו - קבל COMPONNENT שבקצהו SVIDEO - מחובר לקבל נקבה SVIDEO ל RCA. אז ככה... כשאני מגדיר דרך הדרייוורים של NVIDIA את החיבור כחיבור SVIDEO אני רואה עכשיו תמונה אבל יש לי עיוותים במסך מעין דיגיטלים כאלה סגולים - שממש מציקים לעין - הת…

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  8. שלום amigos הכרטיס מסך הקודם שלי gf4400 הלך בגלל שהיצרן התקמצן ושם מאורר זול שימיו היו ספורים מלכתחילה כך שמיבחנתי לשים היום 2000 שקלים ויותר שקלים על כרטיס מסך מהדור החדש שעלול ללכת בגלל מאורר שעולה מספר שקלים ,נישמע מטורף לכן אני שואל אם ידוע לכם אם בסידרות x800 ,6800 משולבות הגנות שאמורות להגן על הכרטיס בפני כשל של המאורר או בפני עליית חום מוגזמת שקרתה בגלל overcloacking הבהרה: אני מתכוון להגנות כמו שיש לדוגמא בלוחות האם של abit -nf7 מפני שריפת המעבד בגלל כשל של המאוורר או עליית חום לא צפויה

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by captaincaveman,

http://www.amazon.com/gp/product/B004FPYL9C/ כל כך מתפתה לקחת אחד... חייב לצאת מהבית ולהתרחק מהמחשב

10. Started by ftzahi22,

המפרט שלי נמצא בפרופיל . כרגע יש לי כבר שנתיים X800XL -- הכרטיס סוס אבל לא מריץ משחקים שדורשים SM3 כדאי לשדרג? למה ? תקציב 2000

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  11. היי מבקש את תגובתכם לכרטיס מסך הזה אם הוא שקט וטוב ומביא ביצועים טובים במשחקים של היום. תודה

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  12. שבת שלום- או קיי חברה, אני יודע איך מחברים את המחשב לטליוויזיה באמצעות הכאבל הצהוב, ואני עושה clone (ששתי המסכים יציגו אותו דבר), כלומר, מתי שאני לוחץ על "המחשב שלי " רואים אותו דבר מה שקורה גם במסך המחשב וגם בטלויזיה, הבעיה מתרחשת כאשר אני רוצה לראות סרטים. אני מפעיל סרט, ומה שקורה זה שרואים את התוכנה שבאמצעות אני רוצה לראות את הסרט והכל, אבל החלון שבתוכות אמור להופיע הסרט, בטלויזיה הוא שחור, רואים רק במסך המחשב(ד"א, את הכתוביות רואים בשני המסכים). מה אני צריך לעשות כדי שאראה את הסרט גם במסך הטלויזיה וגם במסך המחשב במקביל? עריכה: אם זה עוזר יש לי כרטיס של nvidia 6800nu עם הדרייוור הכי עדכני.. תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by dodoboy,

יש לי לוח אם עם כניסת AGP עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם כניסת PCI-X יש איזה מתאם משהו שיכול לעזור לי???? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by gggilad13,

המפרט שלי עכשיו הוא: intel i5 3570 DDR3 1600 8GB Gigabyte Z77-D3H intel 120GB SSD כרטיס המסך שלי כרגע הוא X1950PRO כמו שאתם יכולים לראות הכרטיס מסך מאוד ישן יחסית למפרט ואני רוצה להחליף אותו המטרה העיקרית של מערכת המחשב היא להפעיל את Microsoft Flight Simulator X על גבי שלושה מסי "DELL 23 לרוחב (בEYEFINITY). בנוסף אני רוצה לחבר מסך נוסף של 19" שיראה תצוגה אחרת מתוך הסימולטור (שעונים, בנפרד מהפריסה של שלושת המסכים), התצוגה במסך זה לא תדרוש עיבוד גראפי חזק. האם רצוי לקנות כרטיס מסך שתומך ב3 מסכים (6850?) ובנוסף לחבר את הX1950 ללוח ואליו לחבר את המסך הרביעי? או שעדיף לקנות כרטיס מסך אחד שיתמוך בחיבור של 4 מסכים? בעיקרון סדר גודל התקציב הוא 600-800 ש"ח (הבנתי שפה מקבלים הכי הר…

15. לא הייתי מרוצה מה9000 פרו שלי במיוחד גם ב TV OUT הסרט לרוב קפץ ברגעים מכריעיים השאלה שלי אם ה 9500 PRO יאיץ לי גם את הסרטים דרך ה-TV OUT (DIVX) או רק יראה שיפור ניכר במשחקים? תודה אני מדבר על הכרטיס 9500 64MB של ספיר -הוא עולה 200 שקל פחות ואני לא מאילו שישלמו עוד 200 כדי לומר שיש לי SONY ולא AIWA

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by dude1221,

מה עדיף ? 5850 או 6850 והאם אני חייב להחליף את הספק הג'נרי של 500W?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by toko35,

מעבד AMD Athlon II X4 635 Box ₪550 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX635WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950757 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪274 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 איזה כרטיס מסך הכי מתאים למחשב הנל? הכרטיס הכי טוב

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by Art Tatum,

נראה לי יותר מתאים לפה מאשר פורום וינדוס כי מדובר על תוכנת הדריוור של NVIDIA. יש לי שני מסכים מחוברים למחשב אחד עם EXTENDED DESKTOP. מסך אחד כרגע בPORTRAIT MODE והשני בLANDSCAPE אבל זה לא ממש קשור לעניין. הבעיה שלי היא שהמסך הראשי (PRIMARY) נמצא בצד ימין, והמסך המשני נמצא בצד שמאל בעוד שCONTROL PANEL של NVIDIA הוא יוצא מנקודת הנחה שהראשי בצד שמאל והמשני בצד ימין. מה שזה אומר זה שאני יוצא מהמסך הימני(ראשי) לצד ימין כדי להגיע לצד שמאל וחוזר חלילה. כמובן שזה מאוד לא הגיוני ונוח. איך לעזאזל אני הופך את המיקום של המסכים בתוכנה של NVIDIA כך שזה יהיה תואם את המיקום שלהם על השולחן ? :s05:

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by rank,

יש לי HD 4870 שכל פעם אחרי שאני מפעיל את המחשב אחרי הרבה זמן הוא מפעיל את המאוור על סלד גבוהה לשניה ומפסיק , הוא עושה את זה כל כמה שניות ,עד שאני עושה ריסט מישהו יודע איך לפתור את זה ?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by zag_zag,

עם המחשב הראשון במפרט, אני מקבל 12700 ב-3DMark 2001SE ו-3700 ב-3DMark 2003. HT מופעל, AA ו-AF לא מופעלים, ואני מודד בהגדרות של (1024x768 (32bit. הדרייברים ללוח אם מעודכנים, וכך גם גרסת הביוס. לגבי 3DMark 2001SE, אני יודע שהתוצאה נמוכה ממה שאני אמור לקבל, כי ראיתי ב-ORB אנשים עם בערך אותה מערכת, ותוצאות גבוהות ב-1500-2000. מה יכולות להיות הסיבות לתוצאות האלה?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  21. מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  22. Started by korn666,

אני צריך דריברים של OGL ללינוקס לא ידעתי איפה לרשום את זה בלינוקס או פה וראיתי שפה יותר פעיל וזה מתיחס לפורום אז רשמתי פה ;D

23. Started by 7omaHawk,

אני יודע, שאלה של ניובי. אבל בכל זאת: מה זה פילטרים, AA, AF ? למה הם משמשים ? איך הם עוזרים ? ובאיזה סוגי חומרה משתמשים בהם ? תודה, תום.

24. Started by tmp,

השאלה בכותרת.. אין לי מושג מה יותר טוב.. בכל מקרה אם אני יקח את הgto2 אני לא יפתח לו צינורות בקרוב..

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by artur2,

מה ההבדלים המשמעותיים בין הכרטיסים: ATI 9800PRO ל X600XT 128 (של אביט)? (לא לצורך קנייה) הנה הדגם של אביט: http://www.abit-usa.com/products/graphics/techspec.php?categories=2&model=195 ובמילה אחת גם- איזה יותר טוב מהשניים.

• 10 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים