כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה יש לי בעיה... בכרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB נגיד אני משחק ב GTA SA או בCALL OF DUTY אחרי איזה 40 דקות של משחק המחשב נתקע וזהו הוא לא זז... אם אני לוחץ ALT TAB אז אחרי כמה דקות יש לי הודעה של VPU RECOVER .... איך אני מתקן את הבעיה ? זה נורא מעצבן... ניסיתי לבטל את ה VPU RECOVER אבל בכל זאת הוא ניתקע... ואז בכלל אני לא יכול להיגע לווינדוס אלא לעשות ריסט... נ.ב כל זה התחיל מתי שהתקנתי את גירסת הדרייברים 5.6 של ATI עשיתי OC למעבד מ3000 ל3200 (לא יודע אם זה משנה) המאורר של הכרטיס מסך לא עובד.... (אבל לפני הדרייבר החדש הוא גם לא עבד והכרטיס עבד בסדר גמור)... באמת תודה לכל מי שיעזור לי !
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
זיכרון 768MB מעבד AXP 2500 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בעוד שבועיים למחשב שני שיש לי בבית. לפי המלצה שלכם קניתי כרטיס מסך 6600GT ב-1260 לפני שבוע וחצי, אז התקציב לכרטיס המסך למחשב השני לא יכול לעבור בשקל אפילו את הסכום 1040 ש"ח. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך מתאים? (AGP חובה, כי לוח האם לא תומך ב-PCI). הכרטיס מסך מיועד ל"גיימר" (חלקית, לא משחקים הכי כבדים).
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אוקיי שלום לכולם אני כבר מתעצבן מהשאלה הזאת למה ה 9800PRO עולה כמו ה 6600GT?שהGT בהרבה יותר טוב ממנו? ובקשר ל 9800XT מה יותר טוב?יש חלק שאומרים שה9800XT יותר טוב ויש חלק שאומרים שה 6600GT יותר טוב הרי ה 9800XT הוא דיי ישן והוא עולה הרבה ??? אני לא מצליח להבין את זה אם מישהו פה יכול להאיר את עיניי זה יהיה טוב .
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אז כך שמתי עין על מסך SAMSUNG TFT 19'' 930B+DVI אבל רציתי לדעת אם גם LG יש דגם שנועד למשחקים ממש כבדים *נע לא לכתוב תבחר מסך CRT
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כרטיס מסך למשחקים, על מסך 22'' של סמסונג. חשבתי על ה4850 אך באיזור שלי הכי זול 925 ש''ח, וכרגע אין לי איך להוסיף. מה בנוגע ה-9800GT? -בנוסף אשמח לשמוע הצעות שונות. תודה. למפרט שבצד.
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
השאלה היא האם הוא יתמוך בליין הכרטיסים 48XX או שזה מיועד רק לכרטיסים עתידיים?
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי פה דילמה יש לי לוח שתומך בכרטיסי מסך pcie 1.1 16X ואני רוצה לקנות כרטיס PCIE 2.0 32X עד כמה תיהיה פגיעה בביצועים במשחקים? חשבתי לקנות GTX260/RADEON 4870 תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מה בדיוק ההבדלים בין הכרטיסים? הבנתי שזו גרסא מחודשת אחד של השני... ה192 זול עכשיו יחסית... מבחינת ביצועים מה ההבדלים בביצועים בינהם? ומבחינת מחירים מה ההבדלים בינהם?
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כותרת. השימוש יהיה משחקים סגנון COD וכולי רזולוציה 1680X1050 ספק כוח? טרם נרכש. תודה רבה. (:
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מTMS ונכנסתי לcan you run it דרך המחשב החדש כדי לראות כמה דברים.. ובכל הבדיקות קיבלתי את זה: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Video Card[/td][/tr][/table][table][tr][td]Recommended: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon HD 6950)[/t][/td][/tr][/table][table][tr][td]You Have: AMD ATOMBIOS[/td][/tr][/table]tures: Minimum attributes of your Video Card[table][tr][td]Required[/t]You HavePixel Shader version4.0 (ATI 4.1)5.0Vertex Shader version4.0 (ATI 4.1)5.0Dedicated Video RAM512 MB0.0 B מה זה אומר ואיך אני יכל לתקן את זה? ב *נכנסתי למאפיינים - עיצוב - הגדרות מתקדמות ושם מופיע לי בסוג מתאם hd 7…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הרשת מתמלאת בידיעות מפתיעות המדברות על משא ומתן בין חברת אינטל וחברת AMD הנוגע לליבות הגראפיקה של השניה במוצריה של הראשונה זה לא תרגיל – התאריך 1 באפריל אמנם מגיע רק בעוד כעשרה ימים, אבל הידיעה הבאה בכל זאת מסתובבת ברשת ובאתרי החדשות בימים אלה: החברות אינטל ו-AMD, יריבות מושבעות בשוק מעבדי המחשבים האישיים, מנהלות משא ומתן הנוגע לשילוב ליבות הגרפיקה של חברת AMD במעבדיה של אינטל. הצפי הוא שעל פי המצב כרגע המשא ומתן יכשל והתוכנית לא תצא לפועל, כך אומרים גורמים המעורבים במשא ומתן המבקשים להשאר אנונימיים, אך במידה וכן, יוולד שיתוף פעולה חסר תקדים בו אינטל תייצר מעבדים המכילים ליבה גרפית מובנית Radeon – כזו המגיעה מחטיבת הגרפיקה של AMD ומשולבת גם במעבדים העצמיים שלה. …
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין אותו כרטיס של MSI לבין זה של SAPPHAIRE???
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
גרסת ה-15 אינץ' של נייד הגיימינג היוקרתי מתחילה כעת בתג מחיר של 1,600 דולר - ובקרוב נגלה גם מה הוא מחירו של ה-Blade Stealth המוקטן מהדור החדש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
מכיוון שאני לא נמצא הרבה בבית אבל כן רוצה עדיין מחשב שיכול להריץ את כל המשחקים החדשים כמו שצריך על הגדרות בינוניות-גבוהות רציתי לדעת - האם הכרטיס מסך שיש ברשותי(7900GT מומהר למהירויות גבוהות מעט מהGTX) עדיין מריץ משחקים על הגדרות טובות והאם המפרט שלי(מעבד באוברקלוק ל2.6GHZ) עדיין חזק מספיק על מנת לספק חוויית משחק טובה? תשובות יתקבלו בשמחה מכיוון שאני לצערי כבר לא מעודכן בכל מה שקורה
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן קניית מחשב נוסף בקרוב. רציתי לשאול לגבי הכרטיס מסך שכתוב בכותרת לעיל. מחד גיסא, הוא נמצא טוב בסקירות והציג יכולות מרשימות הן בטמפרטורה, הן בביצועים והן ברעש. עושה רושם, כי הכרטיס הזה נועד בשבילי. אני קונה מסך LCD 32 אינץ' ומכיוון שזה 1GB הוא יעבוד עליו יופי. אך מאידך גיסא, אמרו כאן אימרות שליליות נגד PALIT, היבואן לא משהו והכרטיסים נהרסים מהר? אני ישמח לפתוח דיון בעניין באם לא, הייתי שמח שתמליצו לי איזה כ.מסך נועד בשבילי מTMS מחשבים.. אני רוצה לעשות מחשב שייועד גם למשחקים וגם לHTPC וגם לעבודה משרדית.. הוא אמור לשדר קבוע על SAMSUNG 226BW ולהראות סרטים באופן קבוע על LCD 32INCH THOMSON. כמו כן, רצוי מאוד שיוכל להפעיל משחקים בצורה טובה על ה32. תודה מראש,…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני יודע שכבר פתחתי על זה נושא בעבר אבל מצאתי ממצאים חדשים שמראים שכמעט ואין הבדל בין ה 9600GT ל HD 3850 256MB: http://www.neowin.net/news/main/08/01/14/nvidia-geforce-9600gt-review יש סיבה להוסיף כסף לטובת ה9600? בנוסף, יש הבדל משמעותי בין שתי הגרסאות הבאות? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3745 http://tms.co.il/product/5235 ושאלה אחרונה: איך כל אחד מהם בOC? תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
רוצה מיידע על הכרטיס ATI שמפורסם באתר http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1265&maincat_no=130&cat2_no=137 1. מה זה including full speed 32-bit floating point per component Operations 2. אני מבין מכך שהכרטיס לא תומך ב-HDMI 32 BIT ? תודה למסבירים
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מבחינת מהירות שעון ביט מגה בייט, סוג זיכרון ו dx 10 . תודה.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כרטיס מסך PCI express זה בשביל לראות סרטים גלישה באינטרנט ולמשחקים
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, יש חברות כמו GYGABYTE אשר באופן די עקבי מוציאות כרטסיי AMD במהירות שעון גבוהה יותר מאשר המהירות הבסיסית. למשל כרטיסי HD6870 מגיע ב-915MHZ לעומת 900MHZ. השאלה היא האם (ועד כמה) בכלל כדאי לקנות כרטיסים כאלו? האם הם כוללים מע' קירור טובה יותר? מה ההבדל בינם לבין כרטיסים עם המהירות הבסיסית שאפשר גם להם לעשות OC אם רוצים?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן עד היום שיקחתי בבטא של BF3 על המפרט החדש שיש לי בצד , והכל נראה טוב ואיכותי. השבוע קניתי את המשחק NBA2K12 וגם את PES12 , ומשום מה , רואים את השחקנים והמגרש ברמה מאוד נמוכה ומטושטשת כזאת. אפילו על ה-PS3 שלי רואים את המשחקים האלו יותר חד וטוב. המסך הוא 1920X1080 , כך הגדרתי גם את המשחקים. כמו כן כמובן שהם מוגדרים על הרמה הגראפית הכי גבוה שיש למשחק להציע. הדרייבר מותקן לגרסתו האחרונה , גרסאת הבטא ש-BF3 דרש. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי כרטיס ATI Radeon HD5450 512MB ואני מעוניין להחליף אותו לכרטיס חזק יותר, בגבולות ה1000 שקל, אולי קצת יותר אם זה ממש משתלם. המטרה של הכרטיס היא בעיקר למשחקים. חשבתי על ה HD7770 אבל אין לי מושג איך הוא משתווה לכרטיסים אחרים בשוק. המפרט הטכני שלי: i5 760 2.8GHz ספק 450W מסך ברזולוצייה של 1280X1024, אבל בעתיד אני מתכוון לשדרג למסך HD, אז עדיף שהכרטיס יתמוך. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מקסימום להגיע ל700 שקל מפרט של המחשב: (מעבד): Athlon X2 6400 Mother Board (לוח-אם): Asus M3A78EMH HDMI Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 2GB Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 320GB 16MB Graphics (כרטיס.מסך): Club3D ATI HD3650 512MB DDR3 Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW Case (מארז): Recom Blackdraft ATX Power Supply (ספק כוח): Recom 450W Vista מסך "22
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כרטיס יד שניה למחשב החדש (שחלקיו השונים בדרך אלי). לא תהיה לי אפשרות להתקין מערכת הפעלה אצל המוכר של הכרטיס, והוא לא מעוניין להחליף את הכרטיס החדש שלו בישן לצורך הבדיקה. השאלה היא האם יש הפצת לינוקס שלא דורשת התקנה ושכוללת כלי מתאים לבדיקה של הכרטיס? אם יש, אז אוכל לבדוק את הכרטיס שלו במחשב החדש שלי. תודה! עריכה: בעצם יש לי כרטיס מסך PCI עתיק (לא PCI Express, אלא מהסוג שקדם ל-AGP). אולי אוכל להתקין באמצעותו את Windows ואז להגיע למוכר עם מחשב עובד שמוכן לבדיקה של הכרטיס שלו (שמשתמש כמובן בחיבור PCI Express). איזה מהרעיונות פחות הזוי?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך שמיועד בעיקר לחיבור לרסיבר לקולנוע ביתי . חובה HDMI 1.3 - כלומר תמיכה מלאה ביציאת סאונד מה HDMI כולל פורמטי הסאונד החדשים של ה HD בביט רייט גבוה . כמובן תמיכה מלאה ב1080P בלי קפיצות . בדקתי וקראתי על הכרטיסים של ATI והבנתי שבתחום הזה הם עדיפים כל NVIDIA ( תקנו אותי אם אני טועה , אני דווקא אשמח כי עד היום אני משתמש ב NVIDIA ) והבעיה שמרוב הדגמים התבלבלתי . 5750 , 5770 , 4890 , לכל כרטיס יש את היתרונות והחסרונות שלו ולי יש כאב ראש מזה ... כמובן שאשמח להמלצה גם על החברה המייצרת ( אסוס , ספייר וכו ) ואפילו על כרטיס ספיציפי וכמובן שעל מקום לקנות בו . כאמור אני מחיפה . כמו כן האים יש מגבלות בסוג הכרטיס אם הספק של המחשב שלי הוא 400 וואט ?? התקציב : כ 1K . תודה מ…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-