עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, ברשותי המפרט הבא: Intek® Core i7 3770 CPU @3.40GHz Memory 32GB RAM NVIDIA GeForce GTX 650 Ti 2048MB דיסק 128GB SSD 2X דיסק 1T Win7 64Bit אני מתעסק באדריכלות ועובד עם תוכנות תלת מימד לרינדורים יחסית כבדים. האם יש טעם להחליף את הכרטיס מסך ל QUADRO (ואם כן אז איזה) בנוסף, ראיתי את הכתבה על ה SOFT MODDING לכרטיסי GEFORCE בשביל לגרום להם להתנהג כ QUADRO מה שלא הבנתי זה, האם הכרטיס שלי תומך באופציה הזו או לא. תודה, KodKod112

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  2. אני הזמנתי את הכרטיס הזה(radeon 9500 pro של ati), אז עד שהוא יגיע אליי אני רוצה לטפל בכל הבעיות.. אתם אמורים לדעת איזה דרייברים הכי מוצלחים... בכל מקרה, תמליצו לי על דרייברים ואם אפשר תנו לי לינק... תודה.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  3. Started by shimon23,

שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל, ואני נוהג להתקין מדי פעם את גירסאות הדריברים החדשות שיוצאות - מה שרק מאט את ביצועי הכרטיס. לכן חשבתי שעדיף לי להתקין גירסאת דריברים ישנה יותר, על מה אתם ממליצים? והאם הגירסאות דריברים החדשות אמורות להועיל לי באספקט אחר חוץ מהמהירות?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by guysfa,

אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הכרטיס 8800 GTS 320MB ורציתי לדעת מה ההבדלים בין החברות השונות (מחירים, ביצועים או כל דבר) ואם יש העדפה לחברה ספציפית תודה.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by Danniel,

עלויות בארץ מעל 2400

6. האים כדאי לי להחליף את כרטיס המסך שלי SAPPHIRE HD-4850 בכרטיס הזה:INNOVISION GeForce GTX260 896MB DDR3 448BIT PCI-e או להחליף ל- SAPPHIRE 4870 512MB

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  7. שלום לפני מספר ימים רכשתי samsung 2443bw. והגדרתי אותו כמסך ראשי בנוסף ל lg w2242T. הגדרתי כנדרש את כל הפרמטרים. המסכים עובדים מצויין פרט לבעייה זו- הם מתחילים לרצד -זה לא נראה כמו ריצוד של קצב רענון אלא כאילו שהם סובלים מאספקת חשמל לא סדירה (זה כמובן רק תאור חזותי. החשמל בסדר גמור כמו גם כשעבדתי רק עם מסך אחד) איבחנתי שהתופעה חוזרת בעיקר במקרים הבאים: 1. כניסה בדפדפן של windows לתיקייה שמכילה קבצי וידאו. (מאוד בולט בתיקיות ספציפיות) 2. שימוש בתוכנות כמו vlc media player. 3. העברה של חלון דפדפן אינטרנט ממסך אחד למשנהו. רק אוסיף ש: 1. לשותף שלי אותו מחשב מאותו ספק (מהימן מאוד) אותו כרטיס מסך וגם לו שני מסכים מאותן חברות רק בגדלים שונים (19" ו 22") 2. האפשרות שהציע…

8. ?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  9. לפני כחודש הבאתי מארה"ב כרטיס מסך ATI Radeon all-in-wonder 9800PRO . הכול עובד סבבה חוץ מהטיונר של הטלויזיה שמשום מה מציג לי רק תמונות בשחור לבן. התקנתי את הדרייברים האחרונים ואת העידכון ל-DirectX9.0b ועדיין רק שחור לבן. אני מחבר את האנטנה של YES למחשב (אחרי היציאה מהממיר) ומקבל תמונה וסאונד בסדר גמור חוץ מצבע. הבעיה היא כנראה בשיטת השידור שהכרטיס מאופיין. השיטה בארץ היא PAL-BG בעוד שהכרטיס תומך כמעט בכול השיטות חוץ מזאת. מה שרציתי לדעת (אחרי כול הסיפור הזה) אם עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת ואיך הוא פתר אותה. הייתי מעוניין לדעת אם אתם מכירים תוכנה לצפייה והקלטה מהטלויזיה בסגנון ATI MEDIA CENTER שעובדת עם שיטת השידור בארץ

• 13 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by SharonSx,

רציתי לדעת, עד סוף השנה, איזה כרטיס יהיה משתלם יותר לקנות, גם מבחינת מחיר וגם מבחינת ביצועים? תודה,

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by Blackbird72,

כולם לagp! איזה כרטיס הכי חזק?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  12. אני רואה שיש כמה אפשרויות: 1. דרך כבל RF 2. דרך RCA 3. דרך S-VISEO עכשיו אני מחבר דרך RF אז אין את האפשרויות הדיגיטליות של הממיר, זה פשוט כבלים אנלוגי שאני מחבר דרך RCA אז יש כבלים דיגיטלי אני לא מבין TUNER של טלויזיה לא יכול לקלוט כבלים דיגיטלי ?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  13. התרוצצתי מעט קראתי... והבנתי שעל מנת לעבוד עם Eyefinity חייבים 1) מסך שתומך DP NATIVE או 2) ממיר אקטיבי של DP ל DVI (או VGA) ובכן חיפשתי קצת - ולא מצאתי בארץ , חיפשתי גם ב EBAY ומצאתי רק אחד.. הצעות? תודה

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by arik620,

מישהו יכול אולי להפנות לאתר מקצועי שמסביר את ראשי התיבות? יש ויכוח ביני לחברים שלי לגבי המשמעות של זה, ואתר "מוסמך" יכול להבהיר כאן את הסוגייה...

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  15. בוקר טוב! כמו שהוזכר בכותרת אני צריך המלצה לכ"מ (AGP (x8 לחבר, בתקציב של 300-450 ש"ח גג ובלי חריגות בכלל. (אולי + כמה עשרות שקלים אם זה ממש שווה את זה) הכרטיס מיועד למשחקים והוא כמובן רוצה את הכרטיס הכי טוב לתקציב. תודה ושבוע טוב!

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by demultiplexer,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4 TITANIUM 4200 VIVO של חברת SUMA אבל אבד לי הכבל VIVO מה אני יכול לעשות ?

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  17. היי, אני מעוניין להוסיף למחשב i3 3220, 8gb ram וספק FSP 350W (עם 2 מסילות 12V 15A, ביחד עד 28A). עם קצת חריגה מה500 ראיתי את הGTX750 ואת הR7 360. נראה שה360 נותן ביצועים יותר טובים אך לא ראיתי את צריכת החשמל שלו\ביקורת נורמאלית, אני מאמין שלא תהיה בעייה אבל רציתי לוודא. דעתכם?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  18. Started by BONO,

שניהם של סמסונג אחד 17 אינץ והשני 19 אינץ Samsung 757DFX 17 Samsung 19 955DF החלטתי לא להכניס את הדגם Samsung 757NF 17 מכיוון שהנקודה שלו היא יותר גדולה מהדגם שרשמתי ואני לא יודע למה זה יותר יקר (חוץ מהשפופרת כמובן) הצבעים יותר טובים? לא משנה בקיצר אלה 2 מסכים שאני מתלבט ביניהם מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  19. Started by BandiT,

שלום. יש לי כרטיס מסך של XfX 6600 ויש לו יציאה שכתוב עליה S-video, יש לי כבל, S-video to Rca. אבל היציאה בכרטיס לא מתאימה לכבל, יכול להיות שהיציאה היא לא S-video? תעזרו לי, איך היציאה נקראת? הוספתי לכם ציור של החיבורים שיש לי...החיבור הימני זה בכרטיס המסך, והחיבור השמאלי זה בכבל... [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 836 צפיות
  20. היי, בזמן משחק בחזרה לטירת וולפשטיין יש בערך 7 ס"מ או יותר של אזור מת מצד שמאל ואיזה ס"מ-וחצי מימין. זה לא היה פעם.(פעם הכוונה כשהיה לי את המסך הקודם ,אותו דגם אבל) יש לי מסך LG F700P שלא מזמן הוחלף בחדש כי בקודם היו בעיות צריך לציין שבניד פור ספיד לדוגמא אין את הבעיה הזאת. ארצה לנצל פוסט זה גם לעוד בעיה. בניד פור ספיד כשאני מפעיל פילטרים עד הסוף או כמעט עד הסוף המשחק לפעמים נתקע,אבל נתקע באלגנטיות(חח,הכוונה היא שהוא לא נתקע ונשאר באותו מקום אלא שהמכונית זזה אבל המשחק לא מראה את זה ,וזה בידיוק למאית שניה) ,הוספתי זיכרון וזה לא פתר את הבעיה. המפרט שלי הוא: AMD 3000+ Gigabyte k8n ultra9 1024 ddr gainward gf6600 תודה

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by avshaj,

שלום ברשותי המחשב הבא וברצוני לשדרגו לHTPC P4-2.4GHz HT asus p4p800 ati 9800-רוצה להחליף,לא יכול להציג HD 120GB SATA LG DVD האם קיים כרטיס AGP שמציג HD תאם כן עד איזו רמה(1080p???( כל שידרוג נוסף המוצע מתקבל על הדעת וכן כל המלצה תודה

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by Lenya,

שלום ! שלום !רציתי לקבל המלצה יש ברשותי כרטיס מסך FX5700-LE שהלך לעולמו .כרגע אין באפשרותי לקנות מחשב חדש . אז רציתי לדעת איזה כרטיס אני יכול לקנות שלא ירד לפחות מהרמה שהיתה ? תודה ! 8)

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by alex28,

שלום חברים יש לי שאלה חשובה אני רוצה לקנות את כרטיס מסך SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 xtreme אבל הספק שלי הוא THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W אומרים לי שהספק חלש בשביל כרטיס הזה להחליף אותו אבל אין לי כסף בשביל זה אני חשבתי אולי הכרטיס מסך SAPPHIRE 5830 שספק שלי יהיה חזק בשבילו? עוד שאלה 6850 צרוך הרב יותר חשמל? תודה

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by Evilized,

אני מדבר על כרטיס מסך למחשב נייד, איזה מבינהם יותר חזק למשחקים?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים