עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עשיתי בדיקה קצרה של 6 דקות לכרטיס מסך עם OCCT וראיתי נתון מעניין בסוף המתח של הכרטיס מסך? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  2. Started by adilevy20,

שלום לכולם קניתי כרטיס מסך: XFX GF 6600 256MB AGPX8 ראיתי בדריוורים של NVIDIA שהטמפרטורה של הכרטיס היא 63 מעלות כאשר לא בתוך משחק או מאמץ כלשהו האם זאת טמפרטורה סבירה? לא שיניתי את הקירור ולא עשיתי אוברקלוק הדרייברים הם גרסא 71.84 האם זאת גרסא טובה??

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by MasterOr,

לטלויזיה שלי נדפק הAV. אז למשל הממיר של YES מחובר רגיל אבל אני רואה דרך ערוץ אנלוגי. השאלה אם גם לכרטיס מסך יש אפשרות להצגה אנלוגית או שרק דיגיטלית?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by sausage,

מתוך firing squad: הכתב שם בטוח שהוא שרף את הקשרים שלו עם יצרני הכרטיסים וכעת הוא לא יוכל לכתוב כתבות בנושא... http://www.firingsquad.com/hardware/ati_nvidia_hdcp_support/

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by BENNY-L,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556 ASUS ‏9800GT HYBRIDPOWER 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ אותו מחיר

6. קניתי מחשב חדש, ואיתו קרוספייר 4850... עכשיו.. איך אני מגדיר ששני הכרטיסים יעבדו? בתוכנה של הדרייבר מסמן את ה enable crossfire x? משהו כזה... ועוד משהו.. אממ הטמפרטורה לא משהו היא די גבוה באיידל, אני מפחד להכנס למשחקים ... אני מפחד שהכרטיסים יתחממו יותר מדי תמונה: הא וטמפרטורה לא קבועה.. פעם גבוה למשל 70 ופעם אחת "נמוכה" אפילו 60 עכשיו.... ניסיתי תמדריך בתוכנה RivaTuner עם הגברת מהירות המאוררים אבל אני לא מוצא את האפשרות הזאת בתוכנה תראו: מישהו יכול לעזור לי?

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  7. שלום יש לי מחשב ישן שלא נמצא בשימוש כרגע המפרט שלו הוא: intel pentium 4 631 3.0Ghz MB: Gigabyte GA-8I945P-G http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906 1G RAM GPU: Gigabyte GeForce 6600 ספק של HEC 475W אני לא זוכר גם ספציפי הכרטיס הנל לא תומך בהאצת חומרה עבור ניגון סרטים ולכן אני מעוניין לרכוש אחד שכן מהסיבה שכשאר אני מנגן סרט ישנה framdrop בסצנות עמוסות משיטוט באנינרנט ראיתי ש HD5450 עושה את העבודה דיי טוב.. עכשיו לפני שאני הולך לקנות את הכרטיס אני רוצה לאמת עם אנשים שיש להם מפרט דומה עם כרטיס מסך מקביל לזה שמצליחים להריץ 720p בצורה טובה אני בגדש על 720 מפני שה TV היא HDR

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 תודה

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  9. שלום לכולםאני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל) המפרט שלי הוא כזהמעבד E85004 GB ראם500GB הארד דיסקלוח אם MSI NEO P45ספק כוח כרגע יש לי 450W אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלומה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי להביא את ה 5870תודה ענקית לעוזרים

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by nelik8,

יש לי מערכת מחשב חזקה מאוד עם כ.מסך 7900gtx superclocked...לא קניתי עוד מסך למערכת ואני שוקל לקנות מסך דק 1920 על 1200 24 אינצ' אבל לא בטוח שהכרטיס מספיק חזק בשביל המסך הזה כדי לעבוד כמו שצריך.אין לי מספיק תקציב בשביל גם מסך וגם עוד כרטיס.אם אתם חושבים שזה לא יחזיק אז אני פשוט אקנה 1600x1200...מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 825 צפיות
  11. היום אני יקבל את המסך. במסך שיש לי כרגע , אני חייב להפעיל Vsync on ואז ה Fps ננעל לי על 85 , כמו ההרצים. אחרת סתם דוגמא ב cs , כשאני רץ מול קיר יש כל מיני חתכים בקיר , התמונה לא שלמה. זה כאילו שיש יותר מידי fps , והמסך לא יכול להתסדר עם זה.. בכל מקרה , זה בכל המסכים ככה? חובה לעשות את ה vsync כדי להפתר מהבעיה הזאת או שבמסך הנ"ל , אני יוכל להשאר עם ה vsync off לקבל יותר fps ולא לראות חתכים בתמונה..? וגם היתי רוצה שתמליצו לי על תוכנה פשוטה וטובה שנועלת את ההרצים במשחקים. כדי שלא ירדו לי ל60hz שאני מפעיל משחק מסויים. אני משתמש עכשיו ב refresh rate , אבל משום מה שאני מנסה להפעיל אותה , לא קורה כלום! אני חייב להפעיל את קובץ ה exe מתוך הקובץ rar של התוכנה , כאילו להפעיל את התוכ…

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  12. צריך כ.מסך, תקציב ~ 400, למשחקים קלים יחסית (בעיקר ישנים אבל כשיהיה לי כרטיס חדש אז אני בטח אמצא כמה חדשים שמעניינים אותי ), ולקולנוע ביתי (1080P). הספק שאני מתכוון לקנות - Antec earthwatts 430. אם קירור פאסיבי לא פוגע בביצועים אז בכיף. תודה.

13. תנו לתמונה לדבר.............

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by nir1977,

האם הכרטיס הזה מומלץ או שכדאי להחליף לכרטיס אחר הרמת מחירים דומה? Gigabyte GeForce GTS 250 1024MB DDR3 GVN250ZL1GI המפרט של המחשב כוללת את המעבד החדש INTEL CORE I5 750 לוח אם GIGABYTE GA-P55 זיכרון 4G DDR3 1333MHZ אשמח לתשובה מהירה כדי להספיק לשנות את המפרט לפני שהמחשב יורכב תודה

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  15. כרגע יש לי רק 6600GT ב PCI-E עם 128 מגה (זה כרטיס מסוג סינמה מיוחד עם מלא חיבורים ושלט) עכשיו די חבל לי על הכרטיס הזה מצד אחד ומצד שני אני רוצה יכולות גרפיות טובות יותר . יש לי לוח אם של ג'יגה בייט אני לא חושב שהוא תומך ב SLI . האם יש מתאם להפוך PCI רגיל ל PCI-E ולשים עוד 6600GT כדי לקבל תוספת ביצועים זולה וטובה יחד עם הכרטיס הקיים?

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by Obi-Wan,

אהלן, רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל בין הכרטיסים בהנחה שההבדל במחיר הוא בערך פי 3 בעוד שה-8500 מגיע גם עם 512MB, השימוש הוא בעיקר למשחקים כבדים, תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  17. מה עדיף מבין הכרטיסים הבאים? יש לציין שהמחיר הוא אותו מחיר ואין לי עניין לחבר אותו לטלוויזיה. אני צריך לקנות בזמן הקרוב ... בתודה מראש לכל העוזרים .. כרטיס מסך תוצרת Sparkle דגם GeForce 9500GT מעבד גרפי GPU NVIDIA GeForce 9500GT מהירות ליבה Engine Clock 550MHz זכרון Video Memory 512MB DDR2 מהירות זכרון Memory Clock 800MHz PCI Express 2.0, 128 bit יציאות Output D-Sub, DVI, HDTV תמיכה Support Microsoft DirectX 10, OpenGL 2.1 קוד דגם Product Code SF-PX95GT512U2-HM כרטיס מסך תוצרת Asus דגם GeForce 9400GT מעבד גרפי GPU NVIDIA GeForce 9400GT מהירות ליבה Engine Clock 550MHz זכרון Video Memory 1024MB DDR2 מהירות זכרון (Memory Clock 800MHz (400MHz DDR2 PCI Express 2.0, 128 b…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  18. הציעו לי לקנות שני מחשבים ניידים. המפרט זהה פחות או יותר וכולל זיכרון פנימי של4 gb .המעבדים וכרטיסי המסך שונים. באחד יש מעבד אינטל ליבה כפולה דור שני 2.2 וכרטיס מסך geforce 512mb ובשני מעבד 2.26 i5 430 עם כרטיס מסך מובנה של אינטל 128mb האם יש הבדלים משמעותיים בין האיכויות המתקבלות בטיב התמונה בסרטים וכדו'??? האם הכרטיס המובנה מקבל שידרוג מהמעבד שבו לפי הבנתי קיים סוג של מאיץ גראפי מובנה???

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  19. שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ורציתי להתייעץ אתכם לגבי מה עדיף. המפרט שלי: וההתלבטות שלי היא בין GTX650 של Nvidia לבין HD7790 של AMD. הסיבה שאני נוטה יותר לכיוון של Nvidia, למרות שהבנתי שהוא חלש יותר, היא בגלל התמיכה שלהם במוצרים והפשטות. ובגלל שהכרטיס של AMD שיש לי עכשיו די עושה לי בעיות (כנראה בגלל שקיבלתי אותו פגום). אבל רציתי לשמוע את דעתכם, מה עדיף לקנות?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  20. בבקשה תעזרו לי כרטיס מסך שיהיה טוב ויריץ לי משחקים נורמלי בשנה הזאת עד שאני הולך לצבא... ומה ההבדל בין AGP לAGPX2 וכאלה יש כל מיני סוגים. תודה מראש. יש לי עכשיו RADEON 7500

21. Started by dvd21,

שלום מציעים לחבר שלי את הכרטיס הנ"ל ב200 ש"ח האים כדי לקחת ובכלל מה העוצמה שלו האם הוא יעבוד עם מישחקים חדשים אם לא אני צריך המלצה לכ. מסך הכי טוב במקסימום 500 ש"ח תודה לעוזרים למינהם

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה ‏8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ עולה 550 ש"ח מה אתם אומרים? אני משחק משחקים אבל לא ברזולוציה מעל 1280X1024 ואין לי צורך במקסימום הגדרות. תודה.

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by full_clip,

אני קונה מחשב חדש המפרט הוא לוח: dfi nf4 lanparty ultar d מעבד : amd 3200 וינצי קירור:ביג טייפון קיצר זה מה שחשוב לנושא אני מתלבט בין ה gforce 6600gt של leadtek לבין ה x800gt בגירסאת ה 256 מגה בייט מה לעזאזל יותר טוב מבין השניים ???

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by michaelb21,

שלום לכולם, אני משתמש חדש בפורום הזה ולכן אני צריך הרבה עזרה מכם. יש לי מחשב: AMD Athalon 64 X2 Dual Core Rrocessor 5200 1 GB Ram Geforce 6600 אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 ש"ח שיריץ לי ברמה בינונית את המשחקים החדשים כמו COD4 או Medal Of Honor. איזה פרטים טכניים אני צריך לחפש בכרטיס מסך כך שיריץ את המשחקים באופן חלק? ואם אתם יכולים אז תמליצו לי על כרטיס מסך טוב... תודה לכל העונים...

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  25. נשרף לי הכרטיס מסך במחשב HD4870 .. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיפעיל את על המשחקים חדשים על הגדרות גבוהות אבל שלא יהיה מצב שהלוח אם והמעבד יהוו צוואר בקבוק המעבד שיש לי : Q9550 ספק : superb 720w Gigabyte רצוי אחריות לשלוש שנים ולא שנתיים. עכשיו אני מתלבט בין שני אפשרויות בערך - הדגמים האלו שעולים בערך 1100 - כרטיס מסך Gigabyte דגם Radeon HD 6870 1024MB GV-R687OC-1GD או [table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך Asus דגם Radeon HD 6870 EAH6870/2DI2S/1GD5 או [/td][/tr][/table]כרטיס מסך Sapphire דגם Radeon HD 6870 1024MB GDDR5 עכשיו הם כולם אותו הדבר - השאלה היא איזה חברה יש לה תכרטיס הכי טוב ? והשני סוגים השונים שעולים טיפה יותר-- בין 1250 ל 1359 ‏HD 6950 2GB G…

• 9 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים