כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 500 ש"ח . אני משחק בערך פעמיים בשבוע כך שאני לא צריך איזה כרטיס תותח משהו שיריץ משחקים כמו : Command and Conquer Generals warcraft 3 כמו כן יש לי P3 1000 ולוח אם של ASUS CUV4X בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce7900-quad-sli.html פשוט להוסיף כסף בחינם. אפילו יש מיקרים ש 1900XT ב CF עובר את ה QUAD.
-
- 12 תגובות
- 804 צפיות
-
-
רציתי לדעת, עד סוף השנה, איזה כרטיס יהיה משתלם יותר לקנות, גם מבחינת מחיר וגם מבחינת ביצועים? תודה,
-
- 12 תגובות
- 804 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39107
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. אני יודע שה 19GT טוב מה 79GS אבל האם ב OC של ה 79GS אני אוכל להגיע ליכולות של ה 19GT? אני אוכל לעבור אותו? כי אני תצכננתי על ה 79GS+OC, אבל יד לי תקציב ל 19GT אז אם הוא עדיף על 79GS+OC אני יכול לקחת אותו. תודה.
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן לכל מי שקורא אותי כעת ואם יכול לעזור אני אשמח ורב תודות מראש לאחרונה חיפשתי מסך LCD בגודל 17 אינץ ונתקלתי באחד כזה במחיר סביר ואפילו מפתה,המסך של יצרנית בשם מסך ProVision שאני אישית לא מכיר,אני מודה שהצעת המחיר היא פיתוי בשבילי ופשוט הזמנתי כזה מסך מסך "LCD 17 דק ושטוח ProVision שאני לא יודע מי היצרן שלו,ובאיזה איכות הוא,ואם עשיתי בכלל צעד נכון שרכשתי כזה מסך,לא רוצה להתקל שוב במצב של " אויי חבל ,הייתי מוסיף עוד 500 שקל וקונה משהו איכותי" אתם מכירים תזה,ואני שואל אתכם אם למישהו יש מידע,איזשהי חוות דעת על המסך המדובר ,ניתן לציין שמי שמוכר את המסכים מהסוג הזה הם "פירלס" שיש להם פינה מכובדת בוואלה שופס,והנה להינק למסך הזה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_he…
-
- 13 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אייסר מצאה דרך לדחוס את ה-Radeon RX Vega 56 אל תוך נייד ה-Helios 500 החדש שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
- 1 follower
-
-
...עם FPS סביר. יש לי 8800GTS 320MB (רשום בצד) והוא מריץ את Ultimate Alliance, Company of Heroes וכו' על הגדרות מקסימום עם FPS של מעל 30, אבל FIFA רץ לי ב3FPS. אולי המשחק לא תומך בסדרה 8? יש איזה פאטץ' להוריד או משהו? יש לי את הדרייבר הכי עדכני.
-
- 12 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום , ברצוני לחבר את הממיר הדיגיטלי שלי למחשב , יש לי כרטיס מסך עם כניסת VIVO של ASUS , אני רוצה לדגום את השידור של הממיר למחשב , עם איזה תוכנה אני יכול להשתמש בשביל לראות את מה שמשדר הממיר ולהקליט אותו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אחרי שהפורום "החליט"שהטכנאי שלי לא מקצועי מספיק, החלטתי להתפנות לבצע שדרוג המחשב בעצמי\הכולל הגדלת זכרון, שדרוב מע' הפעלה לחלונות 7 והחלפת כרטיס גרפי מהקיים לזה הנדון. השאלה שלי היא לגבי הכרטיס הגרפי החדש שנראה לי דיי מפלצתי: האם מדובק רק על שליפה הישן מהסלוט ונעיצת הכרטיס החדש, או כרוך בעוד דברים? להזכיר: לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3 Retail תודה!
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם אפשרות TV-IN , אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את הדברים שאני יחבר בין אם זה יהיה מצלמה או כבלים... יש לכם הצעה לתוכנה ?
-
- 12 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי חבר שמעוניין לקנות HD4670 ויש לו ספק כח smart-com 500w, האם זה מספק ומספיק? תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
עריכה: טוב עכשיו שאלה אחרת.. מצאתי מישהו בעיר שלי שמוכר את הכרטיס הבא: "X800 Pro בתושבת PCI-X הכרטיס הנ"ל עם קירור מקורי מעולה בעל ליבה R430 ולא 420 עם 256 מגה בייט זיכרון ו 256 ביט !16 צינורות עיבוד פתוחים לגמרי " כל הדברים שהוא כתב לא אומרים לי כלום, אבל לפי מה שאני יודע הכרטיס הזה נחשב למצוין המחיר: 1500 שקל מה דעתכם? לקחת? ועוד פעם אני שואל, אני אצטרך להחליף גם את לוח האם שלי? תודה רבה! נ.ב. הכרטיס יד שניה כמובן ------------------------------------------------------ מפרט המחשב שלי: פנטיום 4 2.53GHz 512mb RAM לוח אם אני לא יודע איפה לבדוק, אבל לפי מה שאני זוכר הוא לא כל כך טוב וזאת הסיבה שאני מפחד לקנות כרטיס חדש, כי כבר קרה לי פעם שהייתי צריך להחליף לוח אם בשביל הכרט…
-
- 13 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי מחשב וטלויזיה באותו חדר ורציתי להשתמש בטלויזיה כמסך שני הבעיה היא שאני לא רוצה להזיז דבר בחדר כך שנראה שאצטרך כבל RGB ארוך במיוחד (3-5 מטרים) איפה אפשר לקנות דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לפני קניית המחשב הזה: Intel Core i5-4570 3.20 6M אינטל מעבד 8GB 1600MHz DDR3 את השאר מסובך להעתיק מההצעת מחיר של הטכנאי, זה העיקר. אני רוצה nvidia בלבד (יודע שזה מוזר). 1.איזה כרטיס יהיה הכי משתלם?, האם עדיף לקנות כרטיס זול יותר על מנת להחליפו בעתיד? תודה רבה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הנתונים כמעט זהים של המאג מעט יותר טובים לאל ג'י - פלאטרון למאג- דיאמנדטרון
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מה גודל של הכרטיסי מסך הרציניים היום? במידות אורך רוחב גובה? נגיד ה4850 או ה4870 והGT. ובכלל האם אתם חושבים שבשנים בקרובות הם יהפכו ליותר גדולים או יותר קטנים?
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי כרטיס XFX GEFORCE 6800GT והתוצאה שלי 4460 משהו כזה מה יכול לגרום לזה הדרייברים שלי הם הכי חדשים..(67.66) תודה על העזרה מראש..
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי לוח אמ NF7-S מעבד + 2500 AMD זכרון 512 הלוח על AGP 8X א. מה השדרוג הטוב ביותר לדעתכם לכרטיס מסך המיועד למשחקים חדשים ? ב. מה עדיף? ATI X9600 XT 256 MB HIS או ATI RADEON 9700 PRO 256MB ג. איזה כרטיס גרפי אתם הייתם קונים עד סביבות 1000 שקל ?
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=3379 אם זה רציני (ונראה שכן כי זו חברה במימון אינטל שכנראה נמאז לה להיות תלוייה ברישיונות של שתי היצרניות האחרות) - עולם המולטי GPU עומד לעבור מהפך.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600GT אני מנסה שישמור את ההגדרות לREFRASH RATE ברזולוציה 800X600 למשחקים אבל הוא כל פעם מתאפס מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך הכי טוב והכי זול שניתן לקנות שישפר משמעותית ביצועים בניגון סרטי HD, רצוי יהכרטיס מסך יבוא עם כבל HDMI ממנו לטלויזיה ואפצייות DUAL DVI יכול להיות נחמד גם שיהיה... האם עדיף ATI במקרה של ניגון HD או NVIDIA ? אשמח להמלצות, תקציב עד 500 שקל.
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כרגע הTI מותקן אצלי השאלה בכמה הראדון יותר טוב (אם הענין זניח אני לא אחליף את הכרטיס) Radeon 9550 (250/400) 128MB DDR DVI, 128bit 4-Pipes GeForce4 4200 128MB ASUS
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-