כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למסך LCD כמה שיותר זול, אני יודע שזה לא יצא זול במיוחד, אפשר 15". אני צריך מסך איכותי לראות סרטים, משחקים פחות אבל גם. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת עד כמה הכרטיס חדש בתקציב של 450 שקל יהווה הבדל משמעותי לעומת הכרטיס הקיים שיש לי nvidia 7900gs במידה ובאמת קיים הבדל אשמח להצעות לקניית כרטיס מסך שיריץ משחקים כמו prototype 2 כמובן שלא על ultra אבל בצורה טובה ללא תקיעות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים: הHyundai Q17 עולה כ-2800 שקל בערך. וה LG L1710S עולה כ-2500 שקל בערך. אני יודע שלQ17 יש DVI ולLG לא, השאלה שלי היא עד כמה זה משנה. חוץ מזה כרגע יש לי כרטיס בלי DVI - ג'יפה 4 אמ.אקס, שאותו אני אחליף בקרוב. א)האם באמת התמונה של הQ17 הרבה יותר טובה? ב)האם באמת הDVI כ"כ חשוב? ג)אם כן, אולי כדאי לקחת את ה-LG 17 LCD 1710B DVI , שעולה בפנדה יותר ב100 שקל מהיונדאי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_912&products_id=5131 ד)מהם הזמני תגובה של כל מסך שציינתי? ושאלה אחרונה היא האם כדאי לחכות לירידת המחירים או שהיא תגיד בעוד הרבה זמן וגם אז לא יהיה הפרש משמעותי? אם למישהו יש המלצה אחרת אז שיגיד. אני מצטער על כל השאלות, אבל זה ממש חשוב לי.…
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בקיצר הוא תמיד אומר שהוא מריץ משחקים את כולם הכל חלק חחחחחחח ואני צוחק עליו מה חלק? מה אתה בסדר אין מצב .יש משחקים שאיאפשר עם המפרט הזה לשחק על הגדרות הכי גבוהות. אני לא גר עם ההורים לכן לא ראיתי. אבל התערבנו שאמרתי לו שמע עוד מעט יוצא קריסיס איך המשחק יזוז לך על רזולציה של 1280 768 משהו כזה בערך. אבל הגדרות הכי גבוהות .. אמר לי יזוז חלק חחח אמרתי לו אם יזוז לך חלק אני קונה לך כרטיס מסך חדש פצצה. נו מה אתם אומרים? יש לו מפרט סבבה. אבל לא שירץ רת קריסיס על פול גרפיקה גם ברזולצה 1280 769 פנטיום 4 3200. 1 וחצי שיגה זיכרון DDR 400 . 7600 GT 257 MB AGP .
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
האם זה נכון שלא משתלם להשקיע כיום בכרטיס מסך בגלל שעוד מעט יוצא directx 10? אני רוצא לקנות מחשב חדש למשחקים ומישהו אמר לי לחכות עם זה עד שיצא directx החדש.
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מסך ראשון : AOC 7F רזולוציה מירבית : 1280 1024 גודל נקודה : 0.21mm dp(H) 0.25mm dp(D) גודל : 17 אינץ שטוח לחלוטין שלוש שנות אחריות בבית הלקוח!! מחיר : 682 מסך שני : Samsung 753DFX רזולוציה מירבית : 1280 1024 גודל נקודה 0.20 (H) גודל : 17 אינץ שטוח לחלוטין "נטורל קולור" אחריות ושירות במעבדת היבואן - כנראה רק לשנה מחיר : 855 --------------------------- אם רזולוציה מירבית 1280 1024 אני מבין שזה על 65 הרץ כמה הרץ יהיה על רזולוציה 1024 768 על איזה גודל נקודה מסתכלים (H\D) ומה בעצם ההבדל איזה יותר משתלם ? מה בעצם ההבדלים בתחלס בניהם ? האם באמת האחריות היא עד בית הלקוח ולא משנה איפה הוא גר ?? (אצל AOC)
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
סתכלו חברים אני משחק משחקים כבדים כמו crysis,Stranglehold,World in Conflict ואחרי שאני משחק זמן ממושכך או פתאום (אחרי 20 דקות + -) אני רואה פסים מקווקוים אדומים לרוחב. למה זה קורה ? אני משחק בכל המשחקים על רזולוציה 1280X1024 וHIGH האם אני צריך להוריד את הHIGH למדיום ?
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הרשת מתמלאת בידיעות מפתיעות המדברות על משא ומתן בין חברת אינטל וחברת AMD הנוגע לליבות הגראפיקה של השניה במוצריה של הראשונה זה לא תרגיל – התאריך 1 באפריל אמנם מגיע רק בעוד כעשרה ימים, אבל הידיעה הבאה בכל זאת מסתובבת ברשת ובאתרי החדשות בימים אלה: החברות אינטל ו-AMD, יריבות מושבעות בשוק מעבדי המחשבים האישיים, מנהלות משא ומתן הנוגע לשילוב ליבות הגרפיקה של חברת AMD במעבדיה של אינטל. הצפי הוא שעל פי המצב כרגע המשא ומתן יכשל והתוכנית לא תצא לפועל, כך אומרים גורמים המעורבים במשא ומתן המבקשים להשאר אנונימיים, אך במידה וכן, יוולד שיתוף פעולה חסר תקדים בו אינטל תייצר מעבדים המכילים ליבה גרפית מובנית Radeon – כזו המגיעה מחטיבת הגרפיקה של AMD ומשולבת גם במעבדים העצמיים שלה. …
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
המחיר של Sapphire ATI Radeon HD 4770 512MB PCIe הוא בסביבות 580 ש"ח. והמחיר של Sapphire ATI Radeon Toxic HD 4870 1024MB PCIe הוא בסביבות 1200 ש"ח. האם למטרת המשחק GTA IV ההפרש במחיר בין שני הכרטיסים הוא מוצדק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך,כיום אני עם REDEON HD5670 בעקרון היה אחלה של כרטיס עד שהחלפתי מסך ל32 אינץ' ובמשחקים הכל ניהיה מגעיל חשבתי לקנות כרטיס מסך SAPPHIRE ati radion 6850 ב450 שח יד2. השאלה שלי אם זה מחיר הוגן? ואיך אני יכול לבדוק אותו ולדעת שהכל תקין עוד במעמד הקניה ולצמצם כמה שיותר נזקקים? ושאלה אחרונה אם זה יתאים למערכת שלי. לוח אם של asus saberthuth x58 מעבד אינטל I7 950 3.07 ג'יגה הרץ ספק 500 חבה לא מוכרת כ"כ תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
סליחה על ההקפצה אבל מישהו אולי יכול לתת לי לינק לגירסת ניסיון חוקית כלשהי של 3ds max בגירסתה השביעית? מחיפושים בגוגל הבנתי שגירסה 7 עדיין לא יצאה... :-\ האם כדי לנסות וללמוד את גירסה 6 או שכבר עדיף לחכות ל7?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת.אני לא מעוניין לעשות OC. אז ההתלבטות שלי היא בין 260 GTX 275GTX 4850x2? למערכת Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 320GB 7200RPM, 16MB, Sata II SH-S223F DVD±RW x22 White Sata HJA-6000 MIDI Beige (No PSU VX 550W Active PFC 12cm Fan תודה מראש לעונים
-
- 14 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
היום קניתי את הכרטיס Inno3D 7600GS 256 באתי חיברתי אותו בחיבור ה AGP שלו + לספק הכוח הדלקתי מערכת התקנתי דרייברים הכי חדשים + DirectX 9 אבל משהו לא בסדר אני מקבל את זה כשאני משחק נגיד בבאטלפילד 2142: http://img387.imageshack.us/my.php?image=untitledfx4.jpg (זה נקרא ארטיפאקטים?) אני עכשיו מוריד 3Dmark05 ואני יעדכן פה בקשר לבנצ'מארק תגידו לי עם זה נורמאלי מה יכול להיות הסיבה? יש לציין שלא עשיתי אוברקלוק זה הסטוק המפרט שלי: פנטיום 4 2800 1 ג'יגה זכרון
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום חברים, אבקש עצתכם לגבי המסך הבא: ViewSonic CRT 19" P97+SB - PROFESSIONAL SERIES - BLACK http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_95&products_id=3284 המסך עצמו מציג נתונים יפים מאוד ואני מעוניין בו למטרת הקמת מערכת קולנוע ביתי פשוטה בחדר. כמו כן, האם ניתן לרכוש את המסך ישירות מהיבואן ?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יסביר לי בפירוט על התופעה. ראיתי חדשה בפורום(לינק, אנסה למצוא בהמשך) על אדם ששילב +Athlon XP 2500 עם GeForce 6800GS והכרטיס הציג את אותם הביצועים כמו במערכת עם מעבד מודרני. יש לי השערה, שהמעבד לא מספיק לחשב את הפיסיקה וחישובים נוספים שהמשחק מצריך לפני שכרטיס המסך מייצר את התמונה, אך זה לא מסביר על ההבדל הניכר בביצועים בין 6800GS ל-7800GS לדוגמא. אם המעבד מחשב חומר ל-40FPS ב-6800, הרי איך הוא יכול לחשב יותר עם 7800? עריכה: הלינק.
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום. לידיה שלי יש מחשב E5300. 550W ספק 80+. נראה לי של ENERMAX. לוח P43. 4 גיגה RAM2 800 וחלונות 32BIT. רצתה להפוך מחשב ל HTPC במינימום השקעה. נתתי לה לנסות את ה GT-210 שלי. אצלי אין שום בעיהת מראה הכל. אצלה טלויזיה 50+ אינטש ואצלה הכרטיס מתחמם. לא רותח, 50-60 מעלות. מרגיש חם ביד. אצלי 32" ולא מתחמם. היא רואה YesGo היא מרוצה, ביקשה לרכוש לה כ.מסך. אני רוצה לקחת משהו שיתלמם פחות. מישהו יכול להמליץ על כ.מסך כמה שיותר זול (אין שום בעיה יד שנייה גם) שיתחמם פחות? אין באמת דרישת תקציב כי כמה הוא כבר יעלה אם 210 עושה את העבודה. הדרישה היחידה שיהיה ללא מאווררים. קירור פאסיבי בלבד. אם זה אפשרי כובן ואם לא אז כמה שיותא שקט.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=2150 מי הולך לנסות אותם?? לא יודע אם זה כבר פורסם כי אני חוזר הביתה די מאוחר כל יום ואני חוזר עייף מהעבודה אז אני סתם נכנס לכמה לשעה גולש והולך לישון ואני לא ממש שם לב מה אתם רושמים :-\
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD חדש בגודל 17 או 19 אינטש. אז קודם כל, מה אני צריך לדעת? השימושים שלי במחשב הם בד"כ תוכנות גרפיות (פוטושופ וכו') וכן אני משחק מדי פעם במשחקים כמו World of Warcraft, צופה בסרטים. כמה MS אני צריך שיהיה במסך שאני קונה וכמובן איזו חברה הכי מומלצת? גודל נקודה? וכו'. התקציב הוא עד 2000 ש"ח בתודה, ארז.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך ati hd5770 המחובר למערכת intel q9400 עם 4g ddr2 ואני מתכוון לשדרג את המערכת לi5 עם 8g ddr3 ולוח שתומך בקרוספייר. רציתי לדעת האם כדאי להשאיר את כרטיס המסך הנוכחי בהנחה שיש לי ספק מתאים ולחבר לו אחד נוסף זהה במקביל או לחבר כרטיס חדש וחזק יותר אני חותר לעניין זה מכיוון שאני יכול לקנות כרטיס 5770 ב400 חדש,ואם אקנה כרטיס יותר חזק ההוצאה תהיה כפולה אז מה עדיף מבחינת ביצועים?
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
זה מסך CRT בעל שפורפרת דקה במיוחד
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חושב כרגע לקנות את כ.מסך הנ"ל, אך בינתיים מה שעוצר בעדי זו הידיעה שבקרוב יוצאת סידרה חדשה של NVIDIA 8 אשר תתוך ב-DirectX 10. רציתי לשמוע את דעתכם...לקנות עכשיו כרטיס, או לחכות?
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אייסר מצאה דרך לדחוס את ה-Radeon RX Vega 56 אל תוך נייד ה-Helios 500 החדש שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כ.מסך של Leadtek 6800NU 128MB ועל פי המדריך שהיה פה עשיתי וכתוב בהודעה שזה עבד טוב עם כרטיס כמו שלי וזה קורה בכל המשחקים שלי שהמשחק נתקע לכמה שניות ממש 3 או פחות אבל זה קורה בתדירות די גבוה אני לא משתמש בדרייברים פרוצים וחושב גם לציין שבבדיקה של 3DMARK05 בכל התצוגות שלו יש כאלה קווין עבים אדומים ולפעמים ירוקים אך זה לא קורה במשחקים רק ב3DMARK05 וזה גם לא קורה בAQUA MARK 3 רק! ב3DMARK05 וזה לא משפיע על התוצאה ! מה אני יכול לעשות לסדר את זה? אולי זה בכלל קשור לHD כי יש לי HD ישן (ATA)
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-