כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
ה6800NU יותר חזק מה6600GT, זה ברור...אבל בסקאלה הזאת, איפה עומד הX800?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1. LeadTeak GeForce 8800 with 640 2. Readon 512MB 2900xt מה אתם אומרים??... אני מפחד ללכת על הרידאון מאוד~!! כי כולם עד עכשיו אמרו לי לא לגעת ברידאון ורק עכשיו שה 2900xt הזה יצא כולם אומרים לקחת אותו.. תעזרו לי פלייייייז.. אני רוצה כרטיס מסך שאני הכי פחות יצטרך לעשות לו OC כי אני מפחד עליו וגם על המעבד.. אני לא אוהב לעשות OC ואם אני יעשה לכרטיס מסך זה יהיה בעתיד ולא עכשיו כי OC מקצר את החיים בחצי לא? ובבקשה תציינו למה את X ולא את Y. תודה רבה לכם!!!
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אולי מישהו יכול להסביר לי את זה? לאחרונה החלטתי שבעקבות ההתפתחות הגרפית המתקדמת של המשחקים הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן. אז שידרגתי. למעשה קניתי מחשב חדש. המחשב כולל לדעתי רכיבים די מתקדמים מבחינת ביצועים: מעבד - AM2 תושבת AMD Athlon 64 3500+ 2.2Ghz . זכרון - DUAL CHANEL1024MB DD2 667Mhz. לוח אם -GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G. דיסק קשיח - WD 250GB 16MB SATA. כרטיס מסך - Leadtek PX7600 GT TDH Geforce 7600GT 256MB. צורב LG DVD ומארז ATX כולל ספק 450W. סה"כ לתשלום 4000 ש"ח. (נ.ב. הפסדתי 300 ש"ח בעקבות ירידת מחיר למעבדי AMD ). זאת לעומת המחשב הישן: מעבד - Athlon XP 2800 1.8Ghz. זכרון - 512MB DDR 400Mhz. לוח אם - GIGABYTE GA-7VM400AMF. דיסק קשיח - WD 250GB 8MB IDE. כרטיס מסך - GI…
-
- 14 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך הזה ורק רציתי לשמוע עליו מילה או שתיים. תודה
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כרטיסי מסך(4850) שברצוני לחבר אותם דרך CROSSFIRE והבעיה העיקרית שלי היא שאין לי את החיבור DMS-59 connector שיחבר ביניהם לבין המסך אז השאלה שלי היא היכן ניתן לרכוש\להשיג את החיבור הנ"ל תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
דגם לוח: GA-870A-USB3L השאלה שלי עם הוא יתמוך במערך כרטיסים זה חושב לי כי חלק מן המקורות אומרים שלא וחלק כן אני חושב שהוא יתמוך אבל באיכות נמוכה. אני צודק? כרטיס מסך: HD6850 ואני רוצה כפול (כאלו להוסיך אותו כרטיס למערך) ספק: Seasonic M12II-620 620W מעבד: phenom 2 965 האם אני יכול לעשות מערך? ולאיזה כרטיס אתם ממליצים<?
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אבא שלי קיבל מחשב נייד חדש מהעבודה AMD 1.2Ghz, ומכיוון שהוא לא ממש יודע להשתמש בו, הוא נתן לי אותו, המחשב מצויד בכרטיס מסך מסוג S3 Graphics Twister K Compaq. מישהו שמע עליו ויודע משהו על היכולות שלו?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 7800GT של LEADTEK עם VIVO התקנתי את כל התוכנות חיברתי את הכבל המפצל הזה ואליו חיברתי לS VIDEO IN את הS VIDEO מהטלויזיה ואני מפעיל את התוכנה של WINFAST PVR שהגיעה עם הכרטיס ואני לא רואה כלום על המסך וזה לא מקליט לי (זה מקליט רק שחור...) איך אני עושה שזה יקליט ושיראו את מה שרואים בטלויזיה יש לי דרך אגב HOT עם זה משנה עם ממיר דיגיטלי אין לי תחיבור הצהוב והלבן והאדום בכרטיס מסך יש לי בכרטיס את החיבורים הבאים: S VIDEO IN SVIDEO OUT PR OUT PB OUT Y OUT S OUT
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים האלה (בגירסת ה-mobile) יותר חזק? אפשר הפניה לטבלאות השוואה? לא מצאתי שום השוואה שעירבבה בין PCI EXPRESS לAGP
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=15082 או הכרטיס הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2093&products_id=16904 [אני קונה מפנדה בלבד...] התקציב הוא 1700-+ עם אני עובר אותו [כמו בכרטיס למעלה] אני צריך לרדת במעבד מ5600 ל5200 או פחות...
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
תראו יש לי מצלמה דיגיטלית MINI VD ואני רוצה לקנות כרטיס פיירוויר כדי להעביר סרטים שיש לי על הקטלת למחשב, רציתי לדעת כמה דברים: איך אני יודע אם המצלמה תוכל להתחבר לכרטיס? כי אין לי חיבור של FireWire בתחנת עגינה שלי אז זה אמור להתחבר בתור AV או USB (מאיזה יציאה יצא הכבל לכרטיס)?? יש מלא סוגים של כרטיסים ואני לא מוצא הבדלים ביניהם חוץ מהמחיר, איך אני אדע מה יותר משתלם לי לקנות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, ב15 לספטמבר מגיע לדוד שלי בארה"ב x800 XT PLATINUM EDITION,משלוח לארץ זה עניין של כמה ימים. לאחרונה התמלאתי חששות! 1.מה יקרה עם הכרטיס שישלח דפוק?זה סיפור מהת^ת להחזיר למרות שיש שלוש שנות אחריות(אם בכלל יחליפו) 2.מה יקרה אם הוא יאבד איכשהו בחברת דואר?מה אני אמור לעשות במצב כזה?... 3.מה יקרה אם במהלך הטיסה הוא ידפק או משהו כזה? 4.האם הגיוני שהמחשב שלי לא יתמוך?(כמובן שבדקתי מיליון פעם והיה ברור לי שכן,אבל אתם יודעים לקראת זה מתמלאים חשדות...) 5.אני חייב מהר מהר להחליף ת'ספק הג'נרי שלי,חשבתי על Tt silent pure power apfc מזיגזג האם הוא שווה את המחיר(504+משלוח)?(זה לא בידיוק מתאים לחומרה אחרת+המנהל שם שונא אותי...). 6.האם יכול ליהיות שהסםק הזה ישרוף אותו או משהו...(די טי…
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני ממשיך את הסבר הדילמה שלי בפורום זה מהדיון הקודם שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=244916.0 בדגש על סוף עמוד מס' 2. והתגובה של STINGER ושוב הנה המפרט שלי: P4 3.2 PRESCOTT AUDIGY 2 ZS ASUS P4P800SE X800 XT 256 AGP 2GB DDR 400MHZ בשני סטיקים תכננתי לשדרג לכרטיס X1950 512MB בתצורת AGP אך ייעצו לי לעשות שדרוג מאסיבי כבר ללוח של PCI-E ואז לקנות את אותו כרטיס בטכנולוגיה החדשה. תכלס...אין לי הרבה כסף....פשוט התחלתי לחשוב על השדרוג איך שראיתי את RAINBOW 6 VEGAS. זה המשחק הראשון שנתן לי בום בפרצוף כשהבנתי שהוא הראשון שאני לא יכול לשחק בו [בגלל שאין לי תמיכה ב SHADER 3.0 בכרטיס הנוכחי]. אז נפתחה לי האופציה למכור את הכרטיס X800 XT AGP שלי...אז אני רצי…
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני צריכה עזרה בחיבור כבל S-VIDEO מהמחשב לטלוויזיה... צריך בשביל זה תוכנה כל שהיא?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מה עדיף?.. ותגידו איך שניהם יחזיקו את כרייסיס?.. ובכלל את כל המשחקים החדשים שיצאו כאילו האם כדאי כבר להשלים ל640 או שגם ה320 יעשה את העבודה? ???
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
דגם 6200 256M על הכרטיס רשום כך : inno3D 6200 agp-64bit w/256mb dvi tv ddr2 i-a6200-g4e3
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם תיהיה גרסא של ה 4850 עם DDR5 ? אם כן משהו יודע מתי יוצא ומה יהיה ההפרש במחיר ובביצועים ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך -GTX465 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ויש לי לוח אם G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI-E הכרטיס מסך יעבוד על הלוח אם הזה?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
איך עושים את זה חוץ מלהסתכל על הכרטיס? אני צריך לדעת שהזכרונות הם Infineon 3.3 ולא ראיתי את זה על הכרטיס (למעשה, ראיתי משהו אחר לגמרי) סוף סוף חיברתי את הכרטיס, הוא לא פרו, אז אני רוצה כמובן להפוך אותו לפרו או אפילו ל9700. ושוב תודה לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
1. האם הכרטיס עצמו יכול לפענח XVID ואם לא אז הוא יוכל להציג אותו? 2. האם אני יוכל להציג בו את כל מסך החלונות כלומר שישמש לי בתור הTVOUT להכל כי המחשב שאליו הוא מיועד זה HTPC בלי מסך רגיל 3. האם אני יוכל לשמוע דרך היציאה הדיגיטלית את הסרטים ואני לא אצתרך כרטיס קול אחר? 4. הכרטיס מבטל את הצורך בשימוש AC3 CODEC?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את YES למחשב ולהיות מסוגל: 1. להקליט תכניות על פי EPG ולא רק שעה/ערוץ 2. לבצע עצירה והמשך בתכנית שוטפת 3. לקלוט ולשדר בחזרה ל LCD שלי HD 1080 האם זה הכרטיס הנכון בשבילי? למישהו נסיון עמו? יש יותר טובים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שאלה לגבי כרטיס ATI 4850, האם הוא מוציא גם סאונד? ואם כן, האם צריך מעביר מיוחד ל HDMI ע"מ להשתמש בזה? (שכן DVI לא מעביר סאונד)? תודה
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה קצרה של 6 דקות לכרטיס מסך עם OCCT וראיתי נתון מעניין בסוף המתח של הכרטיס מסך? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-