כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה לקנות את הכרטיס 8600GTS מ FOXPC והוא לא בטוח אם החנות הזאת אמינה .. יש למישהו ממכם נסיון איתה? אתם מכירים אותה? איך היא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום שמי שי ואני נמצא בהיתבלטות מאוד קשה לגבי קניית כרטיס מסך...אני רוצה לדעת איזה מהכרטיסים האלה כדי לי לקנות : 1.ATI Radeon HD3850 2.Nvidia GeForce 8800GT 3.Nvidia GeForce 9600GT אני רוצה שתמליצו לי רק איזה אחד משלושת אלה כדי לי לקנות... המפרט שלי הוא : 2GB DDR2 RAM Intel Core 2 Dou E6750 Enermax Liberty 400W תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
-
שלום אנשים מחפש כרטיס מסך רצוי עם קירור שקט או פאסיבי שמתאים בעיקר לצפיה בסרטים ושמאפשר חיבור HDTV לטלויזיה 32 LCD + חיבור DVI למוניטור ורצוי גם VIVO המלצות?
-
- 14 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני לא חובב יותר מידי משחקים אני משחק רק משחקתי אסטרטגיה וגם מירוצי מכוניות לקראת C&C החדש נתקלתי בבעיה רצינית יש לי R9250 ואני בטוח שאני יסבול איתו... אבל מצד שני אני חייל תפרן וגם אני לא רוצה להשקיע יותר מידי במחשב שלי (דרך אגב היה לי GF3 TI 200 שהסתדרתי איתו כ 5 שנים...) מה שווה לקנות בערך 500 שקל... סטיה של 200 מקסימום.
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי שאלות לגבי כרטיסי מסך - אודה על עזרתכם. אני בונה מחשב חדש למשחקים (תקציב כ- 8000 ש"ח): שאלה 1: האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך מסדרה 8XXX במקום ה- 7950; ואם כן האם חשוב לקנות דווקא את ה- GTS 640MB או שאפשר להסתפק ב- GTS 320MB (אגב המסך שלי הוא MAG 17 - הבנתי שזה אינפורמציה חשובה) שאלה 2: כמה חשוב שם החברה שמייצרת את הכרטיס - האם כרטיס של eVGA עדיף על כרטיס של Leadtek כך ששווה להוסיף עוד כ- 400 ש"ח או שחבל על הכסף? תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
אף על פי שפרטים מדויקים עדיין אין, אבל בלהיסתמך על העבר, בדרך כלל הפרטים המשוערים\דלופים על הכרטיסים של NVIDIA ממש אינם רחוקים מהמציאות. במקרה עם 8800GT המציאות אפילו עברה את המצופה, שגם הוא היה מבטיח רבות. בקיצור: מדובר במפלצת של יותר מרא-פלופס אחד, רוב הסיכוים על 2 גיגה של DDR5 ועוד. אז הנה כאן עשיתי עבודה קטנה ואספתי כמה הפניות לאתרים שהצליחו והעזו לפרסם קצת פרטים על "הסוכריה" של טרא-פלופס הזאת ;D נתחיל : http://xtreview.com/addcomment-id-3164-view-GeForce-9800-GTX-details.html http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=218890 וקצת מסינים שתמיד יודעים הכל ראשונים : http://bbs.chiphell.com/viewthread.php?tid=14253&extra=page%3D1
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=15082 או הכרטיס הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2093&products_id=16904 [אני קונה מפנדה בלבד...] התקציב הוא 1700-+ עם אני עובר אותו [כמו בכרטיס למעלה] אני צריך לרדת במעבד מ5600 ל5200 או פחות...
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
התקציב שלי 500+- שיהיה משהו טוב יחסית למחיר
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בוקר טוב! כמו שהוזכר בכותרת אני צריך המלצה לכ"מ (AGP (x8 לחבר, בתקציב של 300-450 ש"ח גג ובלי חריגות בכלל. (אולי + כמה עשרות שקלים אם זה ממש שווה את זה) הכרטיס מיועד למשחקים והוא כמובן רוצה את הכרטיס הכי טוב לתקציב. תודה ושבוע טוב!
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
שלום! אני רוצה לרכוש מסך 19 נוסף ולחבר אותו ואת המסך שכבר יש לי למחשב כדי שאוכל לעבוד עם שניהם בתור מסך אחד גדול אני צריך כרטיס שכולל חיבור Dual DVI הרזולוציה המקסימלית של כל מסך לבד היא 1024 על 1280 אני לא משחק במשחקי מחשב ולכן לא חשוב לי כל כך שהכרטיס לא מריץ את המשחקים הכי יפה/ומהר. מה שחשוב לי שהכרטיס יוכל להריץ את הרזולוציה של המסך החדש שנוצר ע"י חיבור שני המסכים !!! המסך שיש לי הוא מדגם Eizo s1910 ואני משיג עוד מסך מדגם זהה אני לא מתמצא כל כך בנושא ועם מישהו יכול להסביר לי איזה כרטיס או איזה דרישות אני צריך. אז אני אוכל לחפש כרטיסים ולבדוק האם הם מתאימים לצרכים שלי. תודה התקציב הוא עד 1300 ש"ח אבל יכול להשתנות מפני שאני חייב כרטיס שיכול לעשות את העבודה. קיצר אני אש…
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שזה אומר רק מערכת הפעלה ויסטה http://www.yougamers.com/blogs/nick_r/
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בקיצור אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות ה8800GS 320 עולה קצת פחות מ1600 של leadteck האם כדי או שיש לATI כרטיס מסך מקביל ויותר טוב ויותר זול... בגדול אני מעדיף כרטיס מסך יותר זול אבל שיתמוך לי לטווח הארוך...... איזה כרטיס מסך הכי הייתם ממליצים בקטע של ביצועים לכסף ובמחשבה לטווח הארוך איזה כרטיס מסך הכי כדי לי לקנות כרגע... האם משתלם להשקיע את ה 1600 שקל על הכרטיס או שפשוט לקנות 8600 ולסגור תעניין... יש לי מסך 17 אינץ' של proview אין לי מושג מה הדגם יכול להיות tco99 אין לי מושג הרזולוציה המקסימלית שלי (בויינדוס כיאלו.. זה.) 1280X1024 שאני לא מתכנן להחליף בזמן הקרוב..
-
- 13 תגובות
- 792 צפיות
-
-
התרוצצתי מעט קראתי... והבנתי שעל מנת לעבוד עם Eyefinity חייבים 1) מסך שתומך DP NATIVE או 2) ממיר אקטיבי של DP ל DVI (או VGA) ובכן חיפשתי קצת - ולא מצאתי בארץ , חיפשתי גם ב EBAY ומצאתי רק אחד.. הצעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהיה לי בו כרטיס מסך של nvidia 9600gt שהמאוורר שלו נדפק והרעיש יותר מדי, אז אבא שלי לקח אותו לתיקון. ואז כשהוא מחזיר אני רואה שהם החליפו את הכרטיס לati hd 5450 ולפי מה שראיתי הוא הרבה יותר חלש... בכל מקרה, האם הכרטיס בפועל באמת יותר חלש? והאם הם בכלל באותו טווח מחירים??? החנות טיפל'ה רחוקה מאיפה שאני גר אז אם אני יכול לשרוד עם זה אז עדיף. השימוש הוא בד"כ משחקים שפעלו אחלה בnvidia.
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי HD 4870 שכל פעם אחרי שאני מפעיל את המחשב אחרי הרבה זמן הוא מפעיל את המאוור על סלד גבוהה לשניה ומפסיק , הוא עושה את זה כל כמה שניות ,עד שאני עושה ריסט מישהו יודע איך לפתור את זה ?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם התחרבש לי הכרטיס מסךGF9600GT ומת לפני זה המחשב עבד מצוין במשחקי תלת מימד באיכות טובה זאת המערכת שלי: WINDOWS XP CPU E7200 2GB RAM ספק כוח 550W של CHIEFTEC לא מעונין להשקיע בשלב זה במערכת חדשה אני מתלבט אם לקנותGF450 או GF 460 הבעיה היא האם ה460 חזק מידי למערכת ועדיף להשקיע ב450? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום חברים מישהו רוצה למכור לי את כרטיס מסך 6770 של Sapphire ב450 ש"ח 1. כרטיס שווה את מחיר? 2. אך כרטיס עצמו הוא טוב? הוא יריץ את משחקים חדשים באיכות טוב?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב די ישן עם Q6600 ספק כוח corsair CX430W ו2G זכרון לפני כשבוע נשרף לי הכרטיס מסך 8800GT לאחר כמה שנים טובות ברצוני לרכוש כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח למשחקים מידי פעם סרטים וכו' אשמח להצעות תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שמעוניין לקנות HD4670 ויש לו ספק כח smart-com 500w, האם זה מספק ומספיק? תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום. לפני חצי שנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך gtx 670. ורציתי לדעת אם אפשר לעשות SLI עם כרטיסי מסך שונים כגון GTX 680 כי עכשיו המשחקים הכבדים יוצאים והכרטיס מסך שלי לא הכי חזק בשוק. תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-