כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אפשר בבקשה באנצ'ים\תמונות ? אני פשוט כבר לא מאמין לכל האתרים שכל אחד מציג משהו אחר...
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ועוד משהו. יש לי X1800GTO ואיך שאני מעלה את הווינדוס (XP PRO) אני מקבל הודעת שגיאה וה-CONTROL CENTER,זה שיושב בצד ימין למטה נסגר לי וזה קורה כל הזמן. המחשב לאחר פירמוט והתקנתי את הדרייבר שוב וזה לא עוזר. מה אני יכול לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים ומתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: 1. Gtx 670 ftw 2g 2. Gtx 670 4g האם יתרון הזכרון יריץ משחקים טוב יותר או שמה המהירויות הגבוהות יותר שה- ftw עובד בהן יהיו יתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נניח ויש לי כרטיס מסך OB... ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס נורמלי בסלוט AGP אז כשאני מחבר את הכרטיס החדש ומפעיל את המחשב, אז המחשב מבטל את הכרטיס OB אוטומטית? או שאני צריך להגדיר לו בביוס?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
בגירסת AGP כמובן. לא מצאתי שום סקירה שבה פתחו את הצינורות הנוספים בכרטיס הזה . יש למישהו מושג האם זה אפשרי (או לינק לסקירה כזאת) ?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום יש לי התלבטות לאיזה כרטיס מסך לשדרג אני צריך כרטיס מסך חזק למשחקים המפרט: QX9770 2 ג'יגה ראם 320 ג'יגה HDD 8800GT 512 מגה ספק:ANTEC 500W(אם הדגם חשוב אתן אותו מאוחר יותר) וויסטא הום פרימיום 32 ביט ההתלבטויות שלי הן: 1. 9800GTX+ גירסאת הOC שהיא ממש לא יקרה 2.HD4870 ג'יגה זיכרון התקציב שלי הוא עד 2000 שח משהו כזה תודה
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה , בכל המדריכים שקראתי בפורום לא הצלחתי להבין אם יש הבדל בין הגירסא של הדריברים שמיועדים לכרטיסים שנבנו ע"י ATI עצמה לגירסא של הדריברים שמיועדים לכרטיסים שנבנו ע"י חברות כמו ג'יגהבייט וכ'..... זה ישנה הרבה אם אני יתקין הפוך בינהם ? ועוד שאלה יש 2 דריברים אחד בשפות אנגלית צרפתית וגרמנית אני חושב, והשני יש בו 24 שפות אחרות .... מה להוריד ? ואם מישהו יוכל לתת לינק לדריברים POWERED BY ATIכי אני לא מוצא מאיפה להוריד אותם והלינקים במדריך לא עובדים ...
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
עד עכשיו התשמתשתי בתוכנה הזאת על מנת לראות סרטים בטלוויזיה אבל פתאום היא עושה לי כל מיני בעיות יש תוכנה אחרת דומה לה ? אמרו לי שאמור להיות אפשרות מובנת בתוך המאפינים של הכרטיס מסך על מנת לראות בטלוויזיה אבל אני לא מוצא את זה , מישהו יודע אולי מה הבעיה ? * יש לי G force 4 Ti 4200 128 ddr תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר שתי מסכים לכרטיס שיש לו יציאה אחת? תודה לעונים יונתן 8)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיקרון הכל היה טוב, שיחקתי במשחקים עם גראפיקה גבוהה(בורדר לנד, סינגיולאריטי ועוד), אבל אז הורדתי סתם MU, בשביל הקטע. בהתחלה הכל היה טוב, אבל אז התחילו להיות קוביות מוזרות על המסך, רק בזמן המשחק. עכשיו הקוביות נעלמו, אבל הצבעים נהפכו לגמרי. גלשתי בפורום של הפועל תל אביב והרגשתי כאילו אני גולש בפורום של הפועל פ"ת. למישהו יש הסבר מזה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות כרטיס מסך חזק בין 4-8GB (נוטה יותר ל-8GB) לבנתיים ההתלבטות בין 390 ל- 390X , כרטיס 780/980+ nvidia נראה לי יקר מידי (יש עוד חזקים בסגנון העיקר שיהיה 4-8GB) - קישור שמצאתי שמראה "דירוג" של הכרטיסים (חפרתי שם בפורום ובגוגל שם בנוסף אבל עדיין הלכתי קצת לאיבוד). הכרטיס מיועד כרגע למשחקים כבדים כמו GTA V,Call of החדש ועוד...שיחזיק לכמה שנים 3-6 גם למשחקים עתידים (אחריות 3 שנים לפחות). המטרה כרטיס חזק,שקט כמה שאפשר עם קירור טוב ויעיל (לא רפרנס כמו ב-280 של AMD ה"ישן" יחסית) לבנתיים המידות של כל הכרטיסים נראים לי מתאימים למארז (אין סיבה להוריד את הארגז פנימי של ה-SSD כדי להרחיב מקום לכרטיס). התקציב שלי עד 2500 שקל +/- (כמובן אם יש יותר טוב בפחות כסף... ) המ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס משתווה ואף יותר? ולמה לעזעזל ATI הפכה פתאום כל כך לא פופולרית? אשמח אם תפנו אותי לאחד מכאן http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=54&ParentID=0 תודה
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LG F900B ויש לי עליו מלא כתמים שהם לא מבחוץ אלא מבפנים משהו מכיר את הבעיה הזאת? קראתי בחוברת של משחק מחשב שמשחקים ישנים יכולים לגרום לבעיה כזאת משהו יודע מה אני יכול לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1143 או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1454
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן! למען חיבורי המערכת של ושיקולים נוספים. רציתי לשאול; כרגע יש לי מסך טלויזיה Sharp 32" שמחוברת לכרטיס readon 1950pro בחיבור DVI to VGA אני מתלבט אם לשדרג לכרטיס עם יציאת HDMI. לכן רציתי בכלל לדעת האם קיימים הבדלים באיכות התמונה בין החיבורים למעט העברת הסאונד אשר קיימת ב - HDMI ....?? שאלה נוספת היא האם ריאלי להריץ משחקים עם המסך הנ"ל (רזולוציה 1360X768) באופן נקי ...?
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
דיל משתלם? שווה להשקיע בכרטיס הזה סכום כזה? אשמח לדעות בבקשה
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לפני 8 ימים אמרתם שהכרטיס 2900XT אצלכם בבדיקה , מה קרה לו
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/news/ati-radeon-4800,5223.html מחירים: 4850 256MB GDDR3 sub-$200 The 4850 512MB GDDR3 $229 4850 512MB GDDR5 $249-269 4870 1GB GDDR5 $329-349 4870 X2 $499 תאריך יצור להמונים: Our sources indicate that the launch is only weeks away מספר שבועות זיכרון: GDDR5 צורך הספק 30 אחוז פחות מ GDDR3 ככה שנראה כרטיסים שצורכים פחות מ 200 W בקיצור יש למה לחכות
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה אני כבר חודש עוקב במלא אתרים על Benchmarks (בחו"ל ובארץ) של הכרטיסים הבאים: 8800GT 8800GTS 9800GTX\GX2 יש כמה מקומות שסותרים אחד את השני ואני כבר ממש לא יודע מה כדאי בטווח של 1000-1500 ש"ח PLEASE HELP! :s05:
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=15082 או הכרטיס הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2093&products_id=16904 [אני קונה מפנדה בלבד...] התקציב הוא 1700-+ עם אני עובר אותו [כמו בכרטיס למעלה] אני צריך לרדת במעבד מ5600 ל5200 או פחות...
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
קיצור היו לי בעיות במסך שהכל היה ממש כהה עד שיום אחד איכשהו בדרך ממש לא ברורה הופיע לי 0|1 במקום הכוכבית האייקון האחרון. קיצור אחרי שלא הבנתי מה זה נכנסתי לשם ושם היו מלא הגדרות של צבעים והכל היה על 255 מסיבה לא ברורה. סידרתי את זה אבל זה נדפק שוב. למישהו יש מושג מה צריך ללחוץ כדי שזה יופיע?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות בקשר לאופציות של הדריור 3.7 קראתי את הfaq בפורום הזה ולא היה שם תשובה לשאלותי 1: באופציה של ה-d3d למטה יש אופציה שנקראת Compatibility settings ובפנים יש 2 אופציות שנקראות support DXT texture formats שהיא פעולת לי ומתחתיה יש אופציה שנקראת alternate pixel centr שהיא מכובת לי מה הם עושות ולה אחת עובדת והשניה לא 2:באופציה של ה-opengl למטה יש אופציה שנקראת Compatibility settings וביפנים יש גם שתי אופציות שנקראות force Z-buffer depth force 24 -bit force 16-bit ולבטל והאופציה נמצאת על לבטל ותחתיה יש אופציה שנקראת Triple buffering שהיא עובדת לי למה כול זה משמש והם זה צריך לעבוד או להיות מכבה טוב מצער על כול השאלות אבל אני ממש לא מבין בזה אני…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
האם שווה להשקיע את ה1500 שקל ב8800 320MB ? או שיהיה עדיף לי לחסוך 500 שקל ולקנות איזה 1950PRO ? מה אתם אומרים עדיף לעשות?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, בן 4 שנים. הינה המפרט הרלוונטי שלו : Version Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz Motherboard Name Asus P5KPL-CM 4 ג'יגה זכרון. ווינדוס ויסטה, 32 ביט. זה המסך שלי : http://shop.retrevo.com/m/s/LG-L2000CP-Monitors-review-manual/id/17669ag209/t/1-2/ ועד לפני כשבועיים, זה היה הכרטיס מסך שלי : http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=178&lid=1 אבל בזמן האחרון כבר בזמן הבוט, הוא גורם לבלו סקרין. אני לא בטוח אם זה נובע מכך שהוא מתחמם יותר מידי, או שהוא פשוט נדפק עם הזמן. את הכרטיס ההוא קניתי בזמנו, כי חשבתי שאני אשחק משחקים על המחשב. בפועל התבדאתי. אני לא משחק משחקים. השימוש הכי קיצוני שלי, הוא לראות סרטים שאני מוריד באיכות HD…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי [table][tr][td][/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1079 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪129 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪386 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 520W - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪515 [/td][/tr][tr][td]קירור למארז[/td][td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td][td] 1 [/td][td] ₪22 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB 1600[/td][td] 2 [/td][td] ₪110 [/td]…
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-