עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום וערב טוב, מבקש עצה אחרונה לפני קנייה לכרטיס מסך ברמת מחיר סביב 200$ נקנה בארה"ב כנראה מNEWEGG מפרט (חלקי) P45 של GIGABYTE עם e5200 שרץ על 3.88 גיג'ה. 4GB זכרון של GSKILL BLACK Ed ספק עם 30A ב-2 מסילות 12V. עשיתי שיעורי בית אך למרות זאת קשה להגיע להחלטה. רמת הפרדה כרגע - 1366 על 760. רמת הפרדה בטווח של שנה - 1920 על 1080. הסדר לפי העדפה כרגע משוכלל עלות/תועלת (דגש עלות + הצורך בשדרוג ספק) - למיטב הבנתי מביקורות שקראתי. 1. XFX HD4890 - 200$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150438 2. Sapphire HD4870 - 150$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102849 3. GIGABYTE GeForce GTX 260 (OC) - 220$ http://www.newegg.…

2. Started by Ic3 CuB3,

שלום. חבר ביקש המלצה לכרטיס, אז חשבתי על 7300GT AGP ב530 ש"ח. עד כמה הוא חלש מ7600GS?? והאם הוא יעשה את העבודה ?? תודה :xyxthumbs:

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי, יש לי את הכרטיס כבר מספר חודשים. GV-R928XOC-3GD הבעיה היא קשורה לטמפרטורה, הכרטיס שלי בדר"כ כ-20 מעלות מעל מה שביקורות כותבות עליו נבדק ע"י CCC, MSI Intel Extreme Tuning Utility, Afterburner. במאמץ (Stress Test) יושב על 85-87 מעלות במנוחה (0% load) יושב על 55~ מעלות זה הביא למצב שגם בלילה הוא עושה דיי הרבה רעש (נתון נוסף, אחד משלושת המאווררים על המכשיר עושה רעש של טרקטור מעל 45% מהירות אוורור) מעל הכרטיס יושב הקירור של המעבד AC Freezer 13, המעבד בטמפ של כ37 מעלות במנוחה. האם יש מצב שהכרטיס תקול ודורש החלפה?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by DJ GuyGIvant,

אנשים, מה אתם אומרים?! מה יותר משתלם לקנות ?? ת'אמת חשבתי לקנות את ה LEADTEK אבל אמרו לי שגם ה9000 מצויין ומבחינת מחיר זה בכלל מוצא חן בעיניי... האם השינויים בין 2 הכרטיסים הם כל-כך קריטיים?! תודה לעוזרים, גיא.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי, ראיתי את הכרטיס הזה ב KSP ב 490 ש"ח (AGP). שווה משהו? האם זה שדרוג למערכת שלי? (מפרט בצד) תודה, אופיר

6. Started by T-Flash,

הכרטיס הוכרז רשמית ב 9 מרץ, אך עדיין אין אותו בישראל... מה קרה? כזכור לנו, הכרטיס אמור להציג ב 15% יותר ביצועים מ 6600GT במחיר פחות ממנו, כי הכרטיס אמור להחליף את 6600 במחיר שלו. אחרי יציאת 7600GS, הכרטיס 6600GT- או שירד מהייצור או שהמחיר שלו ירד. עדיף לנו שהמחיר ירד יש שמועות ברשת ש 7600GS יגיעה בכמה סוגים.. או שזה יהיה מהירויות שונות, או כמות זיכרון שונה. תמונה של 7600GS עם GDDR3 ו 256M זיכרון. המחיר של הכרטיס כנראה אמור להיון 150-200$...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום חברים, אני סגור שאני מעוניין לרכוש את הכרטיס גרפי הזה (משחקים וגרפיקה דו מימדית בפוטושופ ובעוד כמה תוכנות גרפיות) בחנות המליצו לי לרכוש אותו מיצרן : Powercolor מה ההבדל בין: Powe color,Manli,Sapphire? או שמה ליהיות אדיש ביניהם..............

8. Started by m@fisto,

האם עוד מישהו מכיר את הבעייה הזאת שאי אפשר לראות את החלון הנוסף בתוכנה שמראה את הטמפ'? יש לזה פתרון?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by Jenia24,

המיפרט שלי ממוצע למדיAMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 1GBX2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 X1650XT Gamer's Edition HEC 6C11 HEC 300W ARTעכשיו אני רוצה להביא 1950P ואני רוצה לדעת קודם כל אם הספק יחזיק אותו ואם לא יווצר צוואר בקבוק ואיך הוא בכלל ביחס ל1650XT.תודה מראש

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  10. אני כרגע יושב על פנטיום 4 1700 384 RDRAM בקיצור מחשב טוב אך הבעייה שיש לי זה ה- G-FORCE 2 64MX אני רוצה לשדרגו איזה כרטיס מומלץ לי ביותר אם אפשר גם הסבר בתקציב של עד 700 בערך אבל מה שחשוב שיהיה 128 MB ושיהיה איכותי

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by יניב,

שלום לכולם ! זה המחשב שהזמנתי לפני כמה ימים וכמה חברים שלי מהבית - ספר המליצו לי להחליף את המסך ל-?17'' 796 FD? כי הוא טרינידון (הם אמרו שהוא באיכות של טלויזיה) האם כדאי להשקיע תוספת של 300 ש"ח במסך הזה ובבקשה תנמקו למה וגם לא את מסכי LG . שמתי פה את המפרט של כל המחשב כדי שתגיבו איזה מסך הכי מתאים לו (משחקים) , והאם הכרטיס מסך טוב למרות שאותו אני כבר לא אוכל לשנות. מעבד 1,109 ש"ח מקלדת+עכבר אופטי microsoft נחמד 120 ש"ח הרכבה 190 ש"ח wd80gb(8mb) 7200rpm sata הארד דיסק 400 ש"ח nec 3500 צורב 370 ש"ח compuca…

• 12 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by aytekns,

שלום, ברשותי מחשב hp pavilion hpe (i7, 16GB RAM). במחשב כרטיס מסך AMD Radeon HD7570. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס לכרטיס Radeon HD7950 כדוגמת http://www.1pc.co.il/product-3262-כרטיס_מסך_Sapphire_HD_7950_3GB_OC_GDDR5_Overclocked.aspx יש לי 2 שאלות: 1. האם השדרוג מספיק משמעותי? 2. האם ספק הכוח (מצורף צילום) מספיק עבורו? פרט חשוב: התקציב הוא 1000₪, והמטרה הי להריץ משחקים חדשים כמו assassin's creed (אם כי ברור שאי אפשר יהיה להריץ אותם בהגדרות מקסימליות) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מסך ויש לי 1800-1700 שקל אני מתלבט בין שניה אלה LG FLATRON 19 F900B או Samsung 19 955DF מה אתם אומרים איזה? יש משהו יותר טוב במחירים האלה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי אפשרות לקבל את http://zap.co.il/model.asp?model_id=374816 איך איכות השמע של APEX? האם זמן הסוללה ארוך? 5 שעות +? אין לי אפשרות לקחת נגנים אחרים :-\ אז בבקשה להתמקד בנגן הזה . תודה עריכה: סליחה טעיתי בפורום,אנא לעביר.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by bla7,

למה הדמויים ברזולוציה כל כך גרועה וגם מרצדים??? האם הכרטיסים החדשים עדיין לא פועלים כל כך כמו שצריך, או שהכרטיס מסך שלי כל כך גרוע שהוא אפילו לא יכול להריץ את זה אחרי רינדור??? חחח ;D The Demos... אגב, בסה"כ זה נורא יפה, אם נתעלם מהרזולוציה הגרועה והריצוד! בהחלט יש למה לצפות!

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  16. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר נמוך (עד 500 שקל) ורציתי לשאול אותכם על מה אתם ממליצים כרגע יש לי את 7600 GS של nvidia (די ישן אני יודע) על מה אתם ממליצים? האם אני יצטרך לשדרג ספק כדי שהכרטיס הזה יפעל? נ.ב מצאתי בזאפ את הכרטיסים הבאים : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=586532 - 8500 GT http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713557 - 9500 GT האם הם שווים בשביל המחיר שלהם? והאם בשבילם אני יצטרך לשדרג את הספק שלי ?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by gal_il50,

יש לי LG774 פלטרון ובהגדרות של המסך ב-WINDOWS יש אפשרות לבחור כמה HZ. המסך שלי הוא 70HZ אבל בהגדרות במחשב הוא 60 אז אם אני אשנה מה זה יתן? אני צריך לשנות?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by SoftMaker,

קניתי את הכרטיס geforce4 128 ti4200 של leatek שהוא באמת ממש מעולה מערכת הקירור שלו הכי גדולה שראיתי אי פעם! אבל ישנם לי כמה שאלות: 1) אומרים לי שמדי פעם אולי פתאום המחשב התכבה וזה בגלל הספק איזה הספק צריך? 2) כאשר אני מחבר ל-tvout הכל טוב ויפה אבל כאשר אני רואה סרט על מתוח הסרט מטשטש ונהיה בו זרמים ובמסך אני רואה מצויין איך אני מסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Grim Reaper,

אז ככה, יש לי כרטיס ATI RADEON 9500PRO 128MB על כרטיס של ATI. לאחרונה התחלתי להיות סקרן עד כמה אני יכול למתוח את מגבלות ה RIDISKA שלי (שמו של הכרטיס שלי, או בקיצור "כרטיסי"- אל תסתכלו עליי ככה, יש אנשים שנותנים שם לגיטרות שלהם, אני נותן שמות לכרטיסי המסך שלי). בקיצור הגעתי ל 8 MHZ מתחת ל RADEON 9700PRO של HERCULES במהירות ליבה ועקפתי את הרקולס ב 7 MHZ במהירות זיכרון. אני מאוד גאה בכרטיסי שלי... הנה תשובה שרבים חיכו לה בפורום: האם הרקולס באמת נותן ביצועים טובים יותר מכרטיסים אחרים? אני מחכה לתגובות!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום,הרבה זמן רציתי לראות טלויזיה במחשב ושאני גם אוכל להקליט תוכניות טלויזיה על המחשב. ולא יצא לי לבדוק איך עושים את זה כמה זה עולה וכו'. היום הסתכלתי באריג'נט (arigent.co.il) אם מישהו מכיר וראיתי במבצעים שלהם כרטיס טלויזיה שמאפשר לחבר את הממיר למחשב ומגיע עם כל הכבלים התוכנה הדרושה לשם ראיה והקלטה של תוכניות טלויזיה. עכשיו התיאור של המוצר לא מדויק לגמרי ואני לא בטוח שזה באמת מה שאני צריך כדי לראות והקליט מהממיר תוכניות טלויזיה אז רציתי שתגידו לי אם הכרטיס יעשה את מה שאני צריך. וגם בלוח אם שלי אין יציאת פי סי אי אקספרס ורשום שהכרטיס צריך יציאת פי סי אי אבל אני לא בטוח לגמרי אם הם לא מתכוונים לפי סי איי אקספרס. בכל מקרה אני צריך שמי שמכיר את הכרטיס או מבין בדברים האלה יגיד…

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by hadarK,

שלום, אני רוצה להתקין את ה MSI GTX970 בfractal design define r3. אין לי ניסיון קודם בהתקנת כרטיסי מסך אך יש לי רצון וזמן ללמוד כיצד לעשות אשמח לעזרה איך לעשות.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by AnonymousIncognito,

שלום, יש ליבעיה עם המסך שלי. התמונה (כל תמונת המסך) כל הזמן קופצת ימינה ושמאלה, מדובר בקפיצות ממש קטנות (כאילו אני משחק בהגדרות של המסך ומזיז את התצוגה ימינה ושמאלה) של כמה מילימטרים אבל זה ממש מציק. בנוסף אני יכול לעשות כל דקה בערך Deguass ויהיה הרבה חשמל לפרוק. אני מנחש שזה נובע מכך שהמסך ישן או התקלקל. מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה היא ולמה ואם אפשר איכשהו לשפר את המצב? ד"א, יש לי מסך MAD XJ700T. מקווה שתוכלו לעזור לי... תודה מראש

23. Started by b127,

הבעיה די מוכרת, כשהכבל נפגם, ולא מעביר את כל הצבעים, במקרה שלי את הכחול, ורציתי להחליף את הכבל, יש לי בבית כמה מסכים ישנים הבעיה שהחיבור בצד הפנימי החיבור של כל אחד שונה, איך מתגברים על זה?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש עם מעבד Athlon II 3X 435 ו- 4GB DDR3 במהירות 1333. הסוקט יהיה PCIe 2.0 (כנראה) והמסך שלי הוא 19 " עם רזולוציה טבעית של 1280X1024. השימוש של המחשב יהיה רב-תכליתי ויכלול כמעט כל שימוש אפשרי, אבל את החוזק של כרטיס המסך אני צריך רק למשחקים. הבנתי שה- 4770 הוא הכי חזק בטווח מחירים הזה וגם יאפשר לי לקנות ספק *יחסית* זול. הבנתי נכון?

25. אני שחקן קאנטר סטרייק וחזרתי לזה לא מזמן....ושיפרו את המשחק אז עכשיו יש לי 10 FPS איך זה יכול להיות???בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה... אין סיכוי שהכרטיס מסך שלי לא מותקן כמו שצריך או שמשהו לא מותקן כמו שצריך.... מפרט המחשב עם זה עוזר.... (CPU2) Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz @ 3006MHz (ASUSTeK Computer Inc. P4P800SE mainboard) (RAM) 1GB, 380.81MB free (HDDs) 74.5GB, 1.4GB free (VGA1) NVIDIA GeForce 7800 GS (256MB), 1280x1024x32, 60Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP2), 3h 18m 14s uptime, 1d 8h 3m 47s uptime record העזרה שלכם שווה המון!!!! תודה לכולם....

• 7 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.