עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by KvodHagab,

אהלן, רציתי לבקש המלצות לכרטיס מסך ממוצע במחיר 500 שקל +-, 128~ זכרון. תודה!

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  2. אני לא ממש מבין בנושא, לכן אני מעוניין בדעתכם ;D GTS 640MB + INFINITY שתי מאוררים +Q6600 P35 DS-3 2GB XMS2 CL4 תוצאה: 9439 (אחרי OC חמוד, 2.8GHZ למעבד) תודה רבה ! רז

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by pain_killer12,

יום ראשון אני קונה (כנראה) את הכרטיס הנ"ל. מישהו יכול להביא באנצ'ים עדכניים עם הדרייבר הכי חדש שלו מול ה88GTS? אני לא רוצה לפתוח עכשיו מלחמה, אז מנהלים, אם אתם רואים שזה מדרדר לזה אנא תנעלו. פשוט, אני רוצה להיות בטוח בקניה שלי, בבקשה באנצ'ים אמינים (לא פודזילה וAMD) של הכרטיס מול הGTS. תודה רבה רבה מראש.

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Andrey22,

משהו לא מובן לי כאן,המשחק הינו OBLIVION. ויש לי את הדרייבר האחרון. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by Alon.R,

שלום! יש לדוד שלי כרטיס מסך, אם אני לא טועה radeon 9800.. והוא רוצה לעבוד על המחשב וגם לשים לילדים שלו סרטים בTV, כלומר שב"ערוץ" 1 הוא יוכל "לשדר" לTV (יש לו חיבור של TV OUT.. S-VIDEO) וב"ערוץ" 2 הוא יוכל לגלוש רגיל... אתם מבינים את כוונתי? זה אפשרי בכלליות מבחינת איזשהו כרטיס מסך? כי אם אין את זה בכרטיס מסך שלו הוא מוכן להשקיע כסף ולקנות כרטיס מסך חדש.. תודה!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  6. אז אני אתחיל אם זה שאני איש של ממש קצת משחקים במחשב והרבה יותר צפייה בסרטים ובהתאם לזה הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך שיספק את צרכי, התקציב שלי הוא עד 1k ואני מוכן טיפה לעלות את הסכום אם הכרטיס יהיה הרבה יותר שווה. קראתי דיי הרבה בפורום על כרטיסים בסכומים האלו (ATi Radeon X1950Pro, NVIDIA GeForce 7600GT ועוד) והבעיה שאני לא יודע אם הם יתאימו למחשב שלי (amd 2400, כרטיס זיכרון 768, כן כן הוא ישן, אם הפריטים לא מספיקים תגידו לי ואני אוסיף), בכל מקרה הייתי ממש שמח לקבל המלצה על כרטיס מסך עם שני חיבור של dvi כדי שאוכל לחבר גם את המחשב וגם את הטלוויזיה וכמובן שיראו בו High-definition television ברמה הגבוהה ביותר שיש, תודה רבה, אם חסרים פרטים רק תגידו לי ואני אוסיף

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by oDot,

בשביל ליישם את כל הפוטנציאל שלו - איזה גודל מסך צריך? 19" לא יספיק, נכון?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  8. האם כדאי, בתקופה הזאת להשקיע בכ. מסך של DX 9 ולא 10 או שעדיף לחכות שירדו המחירים או כמו שכתוב באחד הפוסטים שיצא סידרה 9 ?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  9. עוד כשבועיים אני ארכוש כרטיס מסך חדש GeForce 7600GT 256 ... 1) אם אני לא טועה יש אותו כרטיס מסך עם אותה יציאה (AGP) רק עם 512 לא ?.. אם כן יש איזשהו תנאי שזה יעבוד במחשב שלי ? יענו למשל 1.5 ג'יגה ראם או שמספיק רק 1 (כמו שיש לי כבר) ?.. 2) מה ההבדל בערך במחיר בין אותו כרטיס עם 256 לבין אותו כרטיס עם 512 ?.. 3) מה ההבדל בביצועים בין 256 לבין 512 ?.. 4) האם Gainward זו חברה טובה ? אני חושש לקנות את הכרטיס מהחברה הזאת כי יש לי כבר GeForce 6600 GT 256 TV,DVI של Gainward שנהרס אתמול (לא באשמתי, סתם ככה) והוא שירת אותי שנתיים וחצי בערך ... 5) הייתי רוצה לקנות את אותו הכרטיס רק של Asus מה יהיה ההבדל בין המחירים בערך ? 6) מה הדרישות של הכרטיס מסך GeForce 7600GT ?.. מפרט מחשב: מע…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by yaronzeev1,

האם כל משחק משנת 2003 עד לשנתנו יכול לתמוך בריבוי מסכים בו זמנית מקסימום עד שני מסכים..... תודה

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by Dalbayob,

מה המצב אנשים ?.. אז ככה יש לי עכשיו בעיה עם הכרטיס מסך אז אני משיג מחבר GeForce 4 עד שאני ארכוש כרטיס מסך חדש ... יש לי שתי שאלות שאני צריך שתענו לי עליהן בבקשה (אך ורק מי שמבין) . 1) יש GeForce 4 עם יציאת PCI-E או שכולם AGP ?.. 2) איך אני מזהה אם זה PCI-E או AGP ?.. אני צריך לדעת את זה כי הלוח אם שלי לא תומך ב - PCI-E ... תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  12. הכרטיס שבחרתי למחשב שלי (שיריץ גם משחקים) הוא :LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL. המליצו לי על כרטיס מסך אחר שייתן ביצועים עדיפים והוא: XFX 8800GTS 640Mb XXX Edition. הכרטיס השני יקר יותר מהראשון. האם המאמץ (הכספי) שווה ? תודה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  13. ברשותי כרטיס מסך GIGABYTE NVIDIA 8600GT , מערכת הפעלה XP HEB ENABLE. התקנתי את הדרייבר האחרון - 162.18 וגם את הקודם - 158.22 וגם את זה שהגיע עם החומרה ובכולם הכותרת (זו שברקע בצבע כחול) כתובה הפוך (בכתב מראה). ניסיתי גם לשנות את הגדרות השפה במחשב אבל זה קורה גם כשזה באנגלית וגם כשזה בעברית. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by lmlm,

בתחילת רבעון הראשון של 2006 אנוידיה חלקה נתח שוק של 24% וATI עם נתח שוק מרשים של 73% בשוק הניידי ברבעון הראשון של השנה, אנוידיה שילשה את נתח השוק , עם 60% נתח שוק וגרמה ל ATI לרדת ל 39%! http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2164&Itemid=1

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  15. מדובר בהפרש של 300 ש"ח... בערך אני עומד לקנות מחשב ולהשאר איתו 3 שנים לפחות ואין סיכוי לשדרוג 320MB כרגע כמעט אותו דבר כמו ה 640MB (לפעמים אפילו הוא מוביל עליו ???) יש לי מסך 19" אבל בעתיד המשחקים שעומדים לצאת אולי ידרשו יותר זיכרון... ה 320MB לא יגבילו את ה 8800?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  16. הAGP בלוח האם פגום. הלוח תומך בpci.... אני צריך כרטיס שיהיה pci ויתמוך בdvi השימושים הם רק קריאת טקסטים.. אם זה משנה המסך הוא lcd 22" wide התקציב לא כלכך משנה עדיף כמה שיותר זול כי השימושים הם משרדיים בלבד. תודה

• 6 תגובות
    • 517 צפיות
  17. היי, הכנסתי כרטיס Gainward geforce 6600 ultra/1780 pcx 256 mb קיבלתי כרטיס חדש Gainward BLISS 7300GT 256MB PCX עד כמה הוא טוב? יותר טוב מהקודם? הקטע של ההיטסינק בלבד יחזיק אותו בטמפ' נורמלית? תודה

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  18. שלום לכולם!!! רציתי לשאול אם למישהו יש דרייבר של כרטיס מסך: PX8600GT Extreme 256MB nVDIA LEADTEK תודה רבה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  19. שמעתי שלא טוב לעלות הכל עד הסוף כי זה גוזל מה fbs של הכרטיס מסך .אבל גם שמתי לב אם אני מוריד הכל אז רואים במשחקים זוועה {ברזולוציה מקסימלית} משהו יכול להסביר לי איך להגדיר בצורה הנכונה שאני יראה מצויין במשחקים ולא יגזול מהירות? ככה הגדרתי את ה 3d זה טוב בתמונות. אפשר לעלות רק 4 תמונות אז זה לבנתיים> הנה לינק של כל ההגדרות > http://img110.imageshack.us/my.php?image=444444lk2.jpg [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  20. אני רוצה לקנות כרטיס מסך.. לפי מה שבדקתי אני צריך PCI-E x1 (די נדיר).. לא משהו יקר מידי.. 300 ש"ח בערך, אפשר גם מחירים יותר גבוהים אם נדרש. שיהיה טוב למשחקים כמו: 6 need for speed carbon, pro evolition succer ודברים דומים.. ואם אפשר.. לציין גם חנות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by ozba77,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, המחשב ישמש בעיקר לעבודה אבל אני רוצה לשחק גם קצת משחקים לא יותר מדי כבדים ואני לא הולך להשתולל עם הרזולוציות במשחקים. ראיתי שיש 2 כרטיסים בתקציב הזה HD 2400 או 8400GS מה דעתכם ? מה כדאי יותר?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  22. אבל שיתאים לצפיה בסרטים בLCD 17" וגלישה באינטרנט וזהו ושיהייה אמין בבקשה תודה. עריכה: המסך הוא מסך של genuis לפני 4 שנים בערך אז מאמין שהוא עם חיבור AGP

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  23. אם כן למה זה למשל טוב??

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320mb 1,741 ש"ח או Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB 1,706 ש"ח מה לקחת?

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  25. יש לי מחשב p4 3ghz עם כרטיס מסך fx5200 ו-512 DDR יש אפשרות להריץ חלק 720 P על מפרט כזה?

• 14 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים