עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי DELL 2007FP ועם הרכטיס מסך הנוכחי (ראו מפרט) כשאני עובד במצב CLONE של מסך + TV, הרזולוציה על ה 2007FP היא הרבה הרבה פחות מ 1600X1200. אני זקוק לכרטיס שיצליח לתמוך ש CLONE מסוג כזה אך לא יפגע ברזולוציה הטבעית של המסך. המלצות? עדיף מ KSP כי אני קונה משם משהו בכל מקרה.

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  2. שלום לכולם אני בתהליכי שידרוג למחשב שיחזיק עוד כמה חודשים טובים אני צריך כרטיס מסך שיחזיק מעמד למשחקים (אני גיימר כבד בלי תקציב כמעט) 500 שקל זה כל מה שיש לי כרגע זה מיועד במיוחד למשחקworld of warcraft שאין לו דרישות מי יודע מה

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by Pythagoras,

השאלה הנצחית.. ולפני שכולם קופצים עלי אז כן ראיתי שזה כבר נידון כאן בעבר אבל לא בשרשור נפרד, רק פה ושם בכל מיני הודעות בודדות.. בקיצור.. שווה לקנות היום את אחד מהכרטיסים 8800? GTS או GTX... או שדווקא לחכות לנובמבר ליציאה של הסדרה החדשה? ??? ??? אני יודע שהשינויים בקצב של החומרה הם מהירים ואין טעם לחכות ברוב הזמן, אבל האם הקפיצה הזו מ 8XXX ל 9XXX היא לא קפיצה משמעותית ששווה לחכות בשבילה? כל מה שאני רוצה זה מחשב שיריץ את המשחקים העתידים לצאת בשנה וחצי + הקרובה.. כמו כן, אני מניח שכשסדרה 9 של נווידיה תצא היא תהיה בהרבה יותר יקרה גם ככה מ ה 8800 GTS למינהם? ככה שממילא לא נוכל לקנות אותה בנובמבר אלא רק כשהמחירים ירדו כמה חודשים אחרי לא? (לאלה מבינינו שלא רוצים להוציא יותר מ אי…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by orental5,

שלום, צריך המלצה לכרטיס מסך עבור מערכת HTPC שאני מנסה לבנות תודה,

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  5. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יכול להיות שתיפול בידי ההזדמנות להחליף את ה 9800XT שלי בכרטיס מסוג 6600GT כנראה ללא תמורה. האם שווה לי בכלל לעשות את ההחלפה הזאת כי ההבדלים בין שני הכרטיסים האלה לא כל כך גדולים. מה דעתכם, הכרטיס 6600GT הוא מתוצרת גיגהבייט עם קירור פסיבי.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. על פי הידיעה הזאת כל מי שיש לו כרטיס ATI יקבל משחקים חינם מ Steam, שווה לבדוק באתר. בעלי 2900 יזכו גם להורדת המשחקים החדשים של Steam כשיהיו זמינים.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום, ברשותי מחשב עם המפרט הנוכחי: Intel P.4 3.0GHz Mother Board ECS/BiosTAR PM800-M2 Expension Slots 3 PCI, 1 AGP, 1 CNR Two 512 MB DDR2 memory cards 400MHZ ATI Radeon 9600XT 128 MB השאלה שלי מתמקדת בכרטיס המסך, הוא תפקד מספר שנים בצורה משביעת רצון (אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 1024X768 וטוב לי עם זה...), רק שלאחרונה הכרטיס החל לעשות בעיות ובזמן שאני משחק הוא פשוט נתקע, אני רואה חלון שחור בזמן המשחק שמשתחרר לאחר כמה שניות, ואז אני רואה הודעת שגיאה שיש בעיה עם כרטיס המסך. שקלתי לקנות מחשב חדש, אבל במחשבה שנייה נראה לי שלבינתיים אני רק אחליף את כרטיס המסך. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יהיה לי מומלץ עם המפרט שפירטתי (אם חסר מידע תגידו לי ואני אשלים), באופן שאני א…

• 7 תגובות
    • 492 צפיות
  8. יש לי תקציב לכרטיס מסך 500 שקל , איזה כרטיס הכי מומלץ למשחקים בתקציב הזה

• 6 תגובות
    • 506 צפיות
  9. Started by KoM,

היום שמתי לב כי יחד עם ה-HD24000PRO לא מגיע מתאם DVI ל-HDMI בניגוד ל-HD2400XT שכן כולל אחד, האם זה אומר שלגרסאת ה-PRO אין אפשרות לחיבור HDMI? או מדובר רק בחסכון של המתאם ? האם כבל DVI ל-HDMI יכול לתת גם את הפתרון ?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  10. שלום לכולם! לפני שבוע עברתי לויסטה ועכשיו איכות הסרטים/סרטונים קצת פחות טובה משהיתה ב XP. (השחור הפך לאפור, התמונה פחות חדה ויש פחות פירוט בצבעים). זה קורה גם עם המקודדים של הוינדוס, גם עם DIVX וגם עם המקודד המובנה של התוכנה VLC. אשמח לעזרה, תודה!

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by hostp013,

איך כרטיס מסך 8500GT של INNOVISION עם 256DDR2 זה pci -express איך הוא למשחקים????????????????????

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  12. Started by Conroe,

למה ב IQPC קוראים ל BFG 8800GTS OC 320MB BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB ? הרי באתר של BFG קוראים לזה 'רק' 8800GTS..

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by sLoGy,

אני רוצה לחבר עוד מסך למחשב ולעשות dualview עכשיו, מסך אחד מחובר לכרטיס מסך (Geforce 7600) זה המסך הראשי שתמיד השתמשתי בו והמסך השני לכרטיס מסך המובנה שלי במארז (שניהם עם חיבור VGA) אפשר ככה להפעיל dualview ? איך אני עושה את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  14. זה תומך אחורה או שצריך לוח חדש? תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  15. הכרטיס משמש למשחקים (לא גיימר). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  16. שלום,היום בבוקר ניקיתי את המחשב שלי מאבק....פירקתי את המעבד ונגעתי בטעות בבטריה השחורה כזאת שנמצאת על לוח אם,ושמתי לב שהיא מתנדנדת,וגם על הכרטיס מסך יש שלוש בטריות שמתנדנדות,זה מסוכן? מה התפקיד של הבטריה הזאת? לממש אחריות לכרטיס מסך? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by pain_killer12,

האם ניתן להקליט תכניות מהטלוויזיה למחשב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  18. Started by lmlm,

כבר חודשים אנחנו שומעים על כרטיס מבוסס ליבת R670 שיתן לנו מחיר/ביצועים טובים כמו X1950PRO בזמנו. אבל עכשיו מתברר שHD2900PRO יבוסס ליבת R600 HD2900PRO יציג ביצועים בין 8600GTS ל320MB GeForce 8800 GTS. HD2900PRO יגיע ברבעון הרביעי עם תג מחיר של 200$ *אפשר לזהות כבר תמיכה בכרטיס בדריבר בטא החדש : http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15563&catid=2 http://www.chilehardware.com/foro/amd-hd-2900-t106198.html

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  19. Started by amigamerlin,

שלום, יש לי Sapphire atlantis radeon 9800 pro ואני מעוניין לחבר אותו לטלוויזיה דרך ה s-video. לטלוויזיה יש רק כניסת Composite (RCA) ולרדאון שלי יש יציאת s-video בעלת ארבעה פינים בלבד. ברשותי כבל (שלא בא עם הרדאון) המחבר בין החיבור הספציפי הזה לטלוויזיה, אבל התמונה המתקבלת היא שחור לבן. כאשר השתמשתי בכבל עם ה mx440 שלי, קיבלתי תמונה תקינה. קראתי שהרדאונים של אז באו עם כבל מיוחד לחיבור ארבעה פינים, ששונה מכבל ארבעה פינים רגיל. השאלה שלי היא האם מישהו יודע מה הסיבה שאני מקבל תמונה שחור-לבן כאשר אני משתמש בכבל הזה וברדאון 9800 שלי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by --Adidas,

יש לי פנטיום 4 רגיל 3.0 ג'יגה זיכרון לוח אם של ג'יגהבייט 915p הכרטיס מסך חלש ומעפן 7300gs רציתי קצת לשחק במשחקים החדשים שיצו אני לא חייב הגדרות מקסימליות או משהו מספיק לי הגדרות בינוניות התקציב הוא 1000 שקל

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by hostp013,

איך כרטיס מסך הזה : Nvidia GeForce NX8400GS ו 390 ש"ח כולל מע"מ זה מחיר טוב? יש לי עוד שאלה אני רואה כרטיסים gs וכרטיסי gt מה הבדל בינהם?

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  22. Started by ard,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך GEFORCE FX5500 חדש שקניתי לפני שבוע בגלל בעיות שהיו לי וכן החלפתי את הזיכרון RAM שהיה לי. משום מה אני מקבלת הודעת שגיאה שאותה אני מצרפת , לאחר איתחול מחדש אין תיבת דו שיח שמאפשרת להעלות את הנתונים אודות כשל זה אל מייקרוסופט כמו שכתוב בהודעה.וכן לאחר כמה שעות אני מקבלת שוב את ההודעה. אשמח לדעת מה הבעיה תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by xado,

האם אריזת ה-retail מגיעה עם קופון ה-black Box? קניתי Hd2900xt לפני שבועיים וזה כן מגיע עם הקופון, אבל אני רוצה לקנות גם 2600 של Sapphire ולפי התמונה של האריזה באתר הרשמי זה מגיע עם הקופון.. אך בכל האתרים שמוכרים את הכרטיס זה לא מצויין, ולפעמים נראה כאילו יש להם תמונה אחרת של האריזה לא כמו באתר המקורי ועליה אין את המודעה על הקופון.. הכרטיס לאחי ואחת הסיבות לקנייתו היא בגלל ה-Blackbox. תודה למי שיודע..

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by uzana2004,

שלום לכולם... היום כשחיברתי את הכרטיס מסך התחלתי לראות מלא אותיות על המסך(באתחול המחשב,שלב הביוס) ומה שמוזר שהENERGY בצהוב כן נראה... הכרטיס מסך היה עד עכשיו עם סיילנסר ועבד טוב.לא עבר שום OC בתקופה האחרונה...עם כרטיס מסך אחר הכל קץ כמו שצריך... האם הלך הכרטיס מסך(6800LE)? האם יש דרך להציל אותו? ואם לא האם משתלם לקנות 5200 FX מיד 2 ב100 ש"ח? לא בשביל משחקים אלא רק לעבודה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי (לחבר שלי יותר נכון), מחשב חדש עם כרטיס מסך ATI RADEO X1950 PRO, בכל מקרה לפני מספר חודשים הוא חיבר את המסך גם לטלוויזית (טלוויזית LCD חדשה), אתמול ללא שינוי שהוא גרם, המחשב שעבד למעשה במצב CLONE, הפסיק לעבוד ככה, מה שקורה שהמחשב עולה (הלוגו של הוינדוס והטעינה), רואים תצוגה בשני המחשבים, אבל לאחר שהוינדוס עולה התמונה במחשב עצמו נעלמת ומופיעה רק במסך של הטלוויזיה, ניסיתי בעזרת המדריך הבא, לפתור את הבעיה אבל כמעט כל מה שניסינו לא עבד ואני מפחד לבטל לגמרי את הסיגנל של הטלוויזיה שלא תהיה לי תמונה בכלל. אשמח לשמוע פתרונות הנה הלינק שנעזרתי בו: http://ati.amd.com/products/catalyst/HDTV_Setup_Guide.pdf תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים