כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6520 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6523]
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי מחשב חדש. לוח-אם GA-M55S-S3 של GIGABYTE. כרטיס מסך ATI X1950. עכשיו, ברגע שהמחשב מותקן נקי לאחר פירמוט, אפשר לראות וידאו בצורה תקינה. לאחר התקנת הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך (ניסיתי גם להוריד את הדרייברים המעודכנים מאתר החברה) תצוגת הוידאו הופכת למעוותת מבחינת צבעים. מעוותת לגמרי. מה לדעתכם מקור הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://www.computerbase.de/news/hardware/grafikkarten/2004/juli/far_cry_version_12_sm_20b
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
hello every body im in the US for the next couple of years, so i need a computer i bought 28" hanns-g what is the graphics i would need to play games in a good resolution on this kind of screen thenk you in advance
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 460GTX 1G של PAILT עשיתי בדיקה בRILTEMP בשעות מנוחה הוא מגיע ל 38 מעלות ובלחץ ל 75 מעלות השאלה שלי היא האם זה בריא או שמה יש לי בעיה בקירור. אין לו קירור מסיבי מה שאומר שזה לא אמור להיות קר אבל זה אמור להיות הטפרטורות שלו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החיבור היחידי של HDMI בטלוויזיה שלי נהרס וקראתי באינטרנט שמתאם של DVI לHDMI יעביר את הוידאו בלי הסאונד באיכות HD כמו כבל HDMI רגיל... אבל אחרי שחיברתי את המתאם זה מעביר לי את הוידאו באיכות לא מאוד טובה ברזולוציה של 640X480. בהתחלה חשבתי שאולי להגדיר משהו בהגדרות של הטלוויזיה לרזולוציה אחרת אבל אין כלום ואני צריך עזרה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה שווה זה טוב.? אני קונה כרטיס מסך מחבר שלי Geforce 6600GT מהירות מעבד 500 מגה הרץ! מהירות זיכרונות DDR3 1000 מגה הרץ ב600 שקל ? AGP זה שווה? ואם הוא יותר חזק ה ATI SHAPIRE X1600 PRO 512 MB? או מ 246 מגה? אפשר לקבל ביקורת על הכרטיס שלמעלה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי השוואות אבל לא מצאתי, יש בערך הבדל של 400 שקל פלוס. חוץ ממהירות השעון האם גם יש הבדלים משמעותיים בביצועים? ( 5% לפחות ומעלה) תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כותרת. תודה לכל העונים.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. יש לי מערכת כרגע של E5300,G31.4gb 800mhz,9600gt,2 דיסקים קשיחים. אני רוצה לשדרג את המערכת כי משחקים כמו FM וFIFA 2014 כבר לא סוחבים עליו. מצאתי בינתיים 450GTS ב200. 4870 ב150. 4770 -150 התקציב שלי לא ממש גדול אני חייל. התכנון הוא בנוסף לזה גם לשדרג לאיזה מעבד מסדרת הQ. הספק הוא הENERMAX LIBERTY 400W. בלי שדרוג מעבד,יהיה לי צ.ב גדול יחסית? ועם מעבד Q6600 או Q8200 יהיה צ.ב עם ה450GTS לדוגמא שאותו אני רוצה לקנות בעיקרון.
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה זה 6800GS ואיך הוא מתברג בין הכרטיסים השונים מבחינת יכולות?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות evga geforce 7600GT ב750 שקל, השאלה שלי האם המחיר בהשוואה למחירי שוק הוא נורמלי ? ועוד שאלה..כרגע יש לי את הati x300se - האם אני ירגיש הבדלים חדים במשחקים כמו , wow ,oblivion במעבר לג'י פור0? כל תגובה והצעה תתקבל בברכה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות כרטיס מסך msi radeon9800 pro ואני משחק Counter Strike , אמרו לי שכרטיסי ATI עושים בעיות עם CS, כל מיני בעיות עם FPS DROPS וכאלה. ואמרו לי שזה בעיה מאוד נפוצה וידועה עם כרטיסי ATI, אז רציתי לדעת האם זה נכון ?
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
R9 280X GIGABAYTE קניתי מTMS עכשיו יש לי ספק 550HX כתוב בכרטיס שצריך 8 PIN ו6 PIN לכרטיס מה אני עושה עם יש לי רק 6+2 PIN ו6 PIN ?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני בטוח שאין הבדלים בין ביצועים שלו או חברות אחרות.. אהל מה עם OC??
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=27911 מה אתם אומרים ילך להם טוב ?
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי את הכרטיס PINNACLE PCTV והתקנתי הכל ורואים.. אבל מגעיללל לא רואים כמו טלויזיה רואין את כל הצבעים והכל אבל רואים כאלו שמתי אנטנה לא כבלים מה עושים? אולי תוכנה אחרת אם כן איזה?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, כוונתי לשדרג את המחשב עם כרטיס מסך חדש לכבוד המשחק BF4, ורציתי בבקשה אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיריץ את המשחק בצורה חלקה ועל הגדרות גבוהות..שמתי עין על ה270x, מחיר סביר וביצועים לפי בדיקות הן די טובות, שאלתי היא האם יש צורך ללכת על ה280x או ה760gtx ולהוסיף כ500 שקלים או שה270x יספק את הסחורה, יש לציין שאני משחק בfull hd, מסך 40 אינץ, ומתכוון לשחק על ultra או מינומום very high...תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
האם זה נכון , כי לא ראיתי פרסום באתר על זה .... משהו יודע אולי אם זה נכון ואם כן אז מתי ?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לא מזמן הזמנתי את הכרטיס המדובר GTO2 שהוכח כהכי משתלם כיום קבילתי המקומו את GTO הרגיל שביש בו תוכנה של OC בצד רשום Radoen X800GTO 256MB V\D\VO עכשיו אני לא ממש מבין באוברקלוקינג אני יודע מה זה וכל מה שקשור אך לא התנסתי אני לא אעשה אוברקלוק לכרטיס עד שלא יהיה לי כסף ביד לכרטיס חדש אם הכרטיס ישרף או משהו, מה שאומר כמעט עד לססוף האחריות. יש לי אפשרות להחליף לGTO2 תוך שבוע (והמחיר שלו עלה ב100 ש''ח ) האם כדאי? כי ראיתי שיש בפורופ אחד שאמר שזה סתם חרא הכרטיס גורע הורס דופק דברים וכו' הGTO2 בביצועי סטוק יותר טוב מGTO בסטוק? התשובה היא שלכם תודה אחים
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מה נסגר עם הדרייבר של 8800? גואל נפש.... ממש להקיא... איפה אני רואה AA AF? איפה אני מבצע הגדרות? למה יש רק את הלוח בקרה המכוער הזה? ומה קורה עם 3DMARK? ועם האתר??? כל הפרוייקטים שלי באקטיב אך לא מופיעים.. עם 8800 אני בכלל לא מצליח לשלוח... באתר אין פרוייקטים של 8800... מישהו שמע משהו?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי אני מעונין לרכוש כרטיס מסך חדש, העיקר למשחקים שיהיה טוב ויחזיק לשנים הבאות. התקציב הוא בסביבות ה500 ש"ח אשמח לשמוע הצעות. בנוסף יש לי שאלה, אני ממש לא מתמצא בתחום ורציתי לשעת אם יש אפשרות לחבר שני מסכים בחיבור זהה לאותו המחשב. כיום יש לי כניסה אחת בחלקו העליון של המחשב (ולידה עוד כניסה רחבה יותר למסך) ובחלק התחתון עוד כניסה למסך ושוב, לידה כניסה למסך נוסף רחבה יותר. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון, האם יש אפשרות לחבר שני מסכים למחשב? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GIGABYTE GTX570 עם מסך של סמסונג2233RZ עכשיו בהתחלה הייתי כל הזמן על 100 הרץ במסך והמעלות של הכרטיס היו סבבה לגמרי במצב רגיל היו על 35-38 במאמץ הגיעו גם לפעמיים ל79-71 עכשיו שמתי תמסך כבר איזה שבוע על 120הרץ סתם כרגע שהדלקתי תמחשב נכנסתי לבדוק תמעלות וראיתי 45. חושב להזכיר שזה 10 מעלות יותר מלפני חודש. השינוי היחידי שיכל לגרום לעלייה שכזאת זה שינוי ההרץ במסך.. כרגע הורדתי תהרץ ל60 והמעלות ירדו בטיל ל35 אני מתלבט עם להחזיר ל120,100 נראה לי שהרץ גבוהה מקצר תחיים של הכרטיס תקנו אותי עם אני טועה ועם שווה לי להיות עם הרץ כזה גבוהה בעד טמפרטורה במנוחה גבוהה יחסית
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעתת איך נראה והאם ההבדל בין רזולוציה 1280*1024 ל- 1600*1280 הוא משמועתי?? תודה
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-