עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, יש לי את הלוח: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2665 עכשיו אני מבין שמדובר בלוח CS ולא SLI האם זה אומר שאכלתי אותה??????? מה עדיףכרגע יש לי כרטיס GTS 8800 של ASUS 640 MB ובהתחלה חשבתי לקנות עוד אחד אבל עכשיו הראו לי שזה בעצם לוח של CF ,מה האופציות שיש לפניי עם לוח כזה? לכרטיס אחד טוב ביותר שיש יחסית למחיר תקציב 700 דולר (קנייה בארה"ב). או שקיימת האפשרות זולה יותר פשוט להוסיף כרטיס דומה נוסף. תודה לכולם.

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  2. אהלן, אני מעוניין בכרטיס מסך לשנה פחות או יותר, עד שכרטיסי DX10 יהיו יותר משתלמים. הכרטיס הוא למחשב חדש (מעבד E6750, זכרון 2GB), וישמש למשחקים רק מדי פעם, וגם אז לא לחדשים ביותר. עדיפות לכרטיס של nVidia (נסיון לא מוצלח עם ה-ATI שיש לי כרגע) האם כדאי ללכת על 7600GT (בסביבות 600 ש"ח), או שיש אופציות יותר מוצלחות בטווח המחירים הזה? תודה

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by DARK-SPIRIT,

יש לי 9800 GT שקיבלתי איתו כבל חשמל כי הכרטיס דורש עוד האם אני צריך לחבר את שני הפיצולים לספק? שיש להם 3 פינים לכל אחד או רק אחד מספיק? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 12.02.2009 בשעה 21:09:58 מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by haimon_v,

תגידו כאשר אני משחק יש חובה או השפעה כל שהיא על המשחק או ניצול הכרטיס אם התוכנה עובדת או כבויה? חוץ מזה שמתי לב שאם התוכנה כבויה ואני מפעיל אותה היא לא "עובדת ברקע" אלא מוקטנת לסרגל כלים תחתון (כמו כל חלון פתוח) ולא ל system tray/ למה? ???

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by Sake,

הי,אז בסוף קיבלתי את המחשב...קיצק שמתי 3dmark 2001 se ויצא לי תוצאה סופית נמוכה 7200 זה אמור להיות ככה? אני חוזר על מפרט המחשב שלי: מעבד:p4 2.4c 800mhz לוח אם:asus p4p800 כרטיס מסך:radeon 9700np זיכרון:שני סטיקים twimos 3200 256 ddr 400 mhz וכל השאר לא חשוב... בקיצור מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by stanly123,

שלום יש לי 2 כרטיסי מסך(4850) שברצוני לחבר אותם דרך CROSSFIRE והבעיה העיקרית שלי היא שאין לי את החיבור DMS-59 connector שיחבר ביניהם לבין המסך אז השאלה שלי היא היכן ניתן לרכוש\להשיג את החיבור הנ"ל תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  7. שהיה לי. אז השאלה שלי האם זה מחייב להתקין את הדיסק של המסך? [האם בכל מסך יש דרייבר שחייב להתקין או שזה לא מחייב?] מסך samsung sync master 997mb תודה לעונים..........

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by Eparon,

שלום יש לי בעיה הייתי מחפש בגוגל אבל אני לא יודע בדיוק מה לחפש אשמח אם תעזרו לי. מערכת : windows 10 , לוח אם asus B85M-E bios מעודכן ל - 05/25/15 , מעבד i5 4440. אז ככה יש לי כרטיס מסך amd r9 290 ואני משתמש ב 3 מסכים 1. dp 2. vga 3. Hdmi -TV הבעיה כשאני מדליק את הטלוויזה המסכים מהבבים . לאחר בדיקה מתברר שברגע שאני מדליק, הווינדוס מאבד את הזיהוי של הטלוויזה ואז מוצא אותו שוב. וזה גורם לכל החלונות של המסך של הטלוויזה לעבור ל מסך הראשון. מה לא ניסיתי לעדכן דריברים , להחליף כבל , אפילו פירמוט. לאחר שהשלמתי עם זה שכנראה amd זה חרא חיפשתי דרכים אחרות. הפעלתי בביוס מצב multi screen וחיברתי את הכבל H…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות הרבה זמן כבר את המסך הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978 (אם יש לכם המלצה למסך יותר טוב סביב המחיר הזה תציעו לי ..) קיצר לעניין..! אני מגיע לחנות מחשבים שממנה קניתי את המחשב,ביקשתי מבעל החנות אם הוא יכול להזמין לי את המסך של סוני הזה והוא אמר לי שזה לא מסך מקורי בכלל והסוני המקוריים עולים 1000 שקל יותר . אני לא כזה מאמין לו כי הוא איש מחשבים אחרי הכל חח אבל עשיתי חיפוש בגוגל על הדגם וכל מה שמצאתי זה תוצאות בעברית אם אני יראה את הדגם באתר של סוני מה שלא הצלחתי לראות..אז אני ידע שזה מקורי אבל בנתיים אני ממש בספק אם לקנות את המסך או לא בבקשה תעזרו לי ! תודה..

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by shanibh,

היי, אז זה עולה 1800 שקל בחנות מסויימת , והם אומרים שיש חוסר עכשיו להרבה מאוד זמן... איזה תחליפים טובים יש באותה רמת מחיר באותה רמת מהירויות? תודה

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  11. http://www.insidehw.com/Software/Multimedia/ATi-vs.-nVIDIA-Video-Transcoding.html כפי שניתן לראות, בכל המבחני ביצועים ATI מובילה בגדול (ועוד בדקו 4870 לעומת 280GTX שעולה פי כמה ממנו) בכל מקרה, ולסיכום המאמר, איך שלא תסתכלו על זה, הבדל של בין 4 דקות לCONVERT של וידיאו בATI לעומת 40+ דקות בשימוש במעבד בלבד (6600 עם OC רציני של 3.5 ג'גה הרץ). כלומר תמיד כדאי להשתמש בתוכנות שיודעות לנצל את הכרטיסי מסך, ומקבלים לא איזה כמה אחוזי שיפור בודדים, או עשרות אחוזים, אלא מאות ואלפי אחוזים!!! ;D

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  12. אוקי ככה זה המערכת מעבד e2180 @ 2.0 יש מצב לעשות אוברקלוק ל2.3 משו כזה.. לוח אם :asus p5gc-mx/1333 (תומך pci-e!) זיכרון ראם:quimonda 800 mhz 2 giga הארדיסק:סטה 2 סמסונג 160 + 80 = 240! ספק:אנטק 450 ריאל משו כזה.. מארז:לא יודע את השם יחסית די גדול קירור:גם לא יודע אבל המערכת די קרירה במנוחה המעבד על 28 ,ההארדיסק על 30,הלוח גם משו כזה קיצר די קריר.. ראיתי בנעוץ שהדרישות המינימאליות ל4850 זה e2180 אז ה-e2180 על 2.2 \2.3 אמורים להיות בסדר ל9600gt \9800gt נכון?! תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by redti,

חוץ מהבדלי המחיר בין הgigabyte fx 5700 לבין inno3d של כ 300 שקל בממוצע יש הבדל רציני בביצועים שעולה בשיפור של כ15%? אני מתכנן קניה של הכרטיס ורציתי לדעת אם ההשקעה הנוספת של כעוד 300 שקל (כ800 שקל) תהיה שווה לעומת ההשקעה המינימלית של 550 שקל השייך ל inno3d.

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  14. בהתייחס למה שנכתב בדיון הקצר הזה, וגם בחדשה שעלתה היום לאתר, האם ה- Radeon HD 4670 יהווה מחליף ראוי ל X800XL שלי (שבזמנו עלה לי בסביבות ה-2000 ש"ח...)? במידה וכן - האם זה רק עניין של להחליף כרטיס, או שיש עוד רכיבים שזקוקים לשדרוג בעקבות כך (מפרט בצד)? אני לא רוצה להוציא יותר מ 450 ש"ח על כרטיס חדש, אבל אני בהחלט מתחיל להרגיש שה- X800XL טיפה מתיישן לי ומעוניין בכרטיס שיסחוב משחקים על 1680X1050 (אני בקושי משחק ב FPSים, יותר בעניין של אסטרטגיה/RPG וכו') יש לי הרגשה שה Radeon HD 4670 הוא בדיוק מה שחיפשתי, אבל יש מצב שאני טועה- האם זה הגיוני שכרטיס בתמחור של 400 ש"ח בערך יהיה מחליף לכרטיס high-mid range בתמחור של 2000 ש"ח, מדור של לפני שנתיים? - הקטע שהוא סוחב עליו פענוח של H…

15. Started by Refaelo,

שמעתי ש- ati מוציאים כרטיס מסך חדש ,מישהו יודע אם זה נכון ו אם כן הייתי שמח לקבל קצת מידע בנוגע לכרטיס תודה מראש

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by Bug2000,

ואם כן אז איך קוראים ממנו טמפ' ?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  17. שלום ובוקר טוב! יש לי כרטיס מסך של פוינט אוף ויו דגם מספר P561 אם אני לא טועה... כשהיה לי במחשב עשה כל מיני שיבושים, כמו למשל הראה מלא נקודות של פיקסלים צבעוניים על המסך שלי. בדקתי והבעייה ל א במסך (נבדק עם מחשב אחר). אחרי שהוצאתי את כרטיס המסך והתחברתי לכרטיס מסך און בורד אז הכל הפך להיות בסדר ולדעתי אחת הבעיות נובעת מכרטיס המסך החיצוני. האם מישהו מכיר את הדגם/בעייה/ויש לו מענה עבורי? שתהיה שבת שלום ותודה מראש אני

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by RUONXHEV50,

אני רוצה כרטיס מסך פסיבי הכי זול שיש,לאינטרנט ואופיס מעדיף נודיה ושהכרטיס היא PCI-E כמובן תודה לעוזרים,רום

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by Holy,

יש לי כזה במשרד וזה פשוט מטריף אותי הכפתורים עובדים רק שאני נוגע בהם עם הגוף, או נוגע בהם עם מתכת (מוליך) שנוגע בגוף שלי. הם לא מגיבים בכלל לכל עצם דומם שנוגע בהם איך?!

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  20. הנה מצאתי את זה לא יודע אם פרסמו פה אבל הנה: http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review.php?id=05vga007800gtx0roundup07800gtx00808 מראים פה תוצאה של אחד שבדק את כל החברות ועשה השוואה בין כל כרטיסי הג'יפורס 7800GTX לפי ההשוואה מראים שALBATRON היא החברה הכי טובה... כנסו תראו.. מקווה שעזרתי קצת..(אם לא פירסמו את זה פה כבר )

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  21. XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR ב- 467 שקל. האם ידוע לכם משהו רע על כרטיסים מתוצרת XpertVision ? אני יודע שהכרטיסים החדשים של ati הם אותו הדבר ,אבל מה לגבי הדורות היותר ישנים?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  22. הנה הפרמטרים: * היום יש לי 7900GT ואני רוצה לשדרג קצת. אני רוצה שיריץ נניח mass effect ו-cod4, לא crysis. * אני מריץ windows XP. * רק NVIDIA, לא ATI. * אין לי לוח SLI אז זה לא פרמטר חשוב. * אני מעדיף כרטיס שקט יחסית, אז קירור פסיבי (או מאורר טוב) זה רלוונטי. OC בכלל לא מעניין אותי. * ספק כוח 350 450 ואט של ANTEC. * הכרטיס לא חייב להספיק לעוד שנתיים, מספיק עוד שנה ואז יהיה שדרוג כללי של המחשב בכל מקרה. * תקציב, עד בערך 1000 שקל. שאלות 1) מה לקנות? המליצו לי על 8800GT אבל יש גם את ה-9600 וכל מני כאלה, ואני כבר ממש לא מעודכן. 2) שמעתי שהמחירים אולי ירדו ערב יציאת כרטיסים חדשים. לא אכפת לי לחכות איזה שבועיים. כדאי לחכות קצת? 3) מה לגבי זה? http://www.noacomp.co.il/Product.asp…

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by Doron404,

האמנם צריך כל כך הרבה זיכרון על כרטיסי מסך כיום? חוץ מ-GTA אולי, יש משחקים/תוכנות שמשתמשות בזה? (וגם בGTA, כמה כמות הזיכרון קריטית לביצועים?) או במילים אחרות, כשקונים כרטיס בינוני+, שווה להשקיע יותר בשביל גיגה זיכרון?

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by kobi.masika,

היי ראיתי בפורם סוגיות שונות על הכרטיס שניתן לפתוח אותו ליותר צינורות עיבוד ברשותי הכרטיס הזה sapphire ati x800 gto מצורפת תמונה http://geizhals.at/img/pix/165663.jpg האם ניתן לפתוח אותו ל 16 צינורות גרפיים ? ואם כן כיצד ?

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by ATL321,

אני מתלבט בין ה3850/70 או ה8800GT כשהשימושים הם סרטי HD וגם משחקים מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים