עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zazaza,

חיברתי את המחשב לטלוויזיה, עכשיו הכל עובד בסדר פחות או יותר אבל כשאני מפעיל סרט FULL SCREEN כל מה שאני רואה על הטלוויזיה זה מסך סגול יש למישהו מוסג איך לתקן את זה? ואיזה פורמט כדאי לשים אם זה משנה בכלל... עמד לי NTSC שיניתי ל-PAL אין הבדל.. Gforce 2 mX טלוויזיה 25'' GRUNDIG

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  2. המליצו לי על כרטיסים רבים אך את אלו המליצו לי הכי הרבה יש לי את הכסף לשלם על שניהם, אבל רציתי לדעת איזה מהם יותר בביצועים שלו... 1) ATI Radeon 9800W 128MB DDR + TVOUT Pro Model - GC-R9800-PRO-C3 Radeon 9800 128MB DDR Powered by the AGP 8X RADEON 9800 PRO Visual Processing Unit (VPU). Integrated 8 parallel rendering pipelines and 4 parallel geometry מחיר: 2,050.00 ש"ח +++ 2) Sapphire ATI Radeon 9800 Pro 128 MB 128 MB DDR memory accelerates the latest 3D games 256-bit memory interface removes hardware performance bottleneck and provides end users with faster 3D graphics Industrys only 8-pipeline graphics solution in its 2nd generation, providing twice the render…

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by ofirng,

איזה כרטיס מסך עד 1000 שח יתן לי ביצועים מרשימים למדי.. לא הבנתי כל כך את המאמר על כרטיסי המסך הדשים.. אני רוצה כרטיס שיחזיק לי משחקים בין החזקים שעומדים לצאת לשוק בקרוב אז שיעבוד חלק עם הכרטיס מסך..תדה למי שעוזר

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  4. Started by T-Flash,

כבר ראינו ש 7300GT, כרטיס Low-End לאפיק PCIE, מספק ביצועים גבוהים יחסית למחירו, ולכן משתלם מאוד. עד עתה, רק משתמשים בעלי לוח עם חריץ PCIE יכלו להנות מביצועים גבוהים במחיר נמוך, מה ש 7300GT מספק, אבל בקרוב זה ישתנה. האתר NGOHQ מדווח כי NVIDIA מתכוונת להוציא בעתיד הקרוב את גרסת ה AGP של הכרטיס 7300GT המוצלח, זה אמור לעורר הרבה משתמשים עם כרטיס AGP חלש ומערכת חזקה יחסית לקנות את הכרטיס הזה. אין שום מידע על המחיר המשוער, אבל סביר להניח שהוא ינוע בין 500-600שח בתחילת הדרך, וימשיך לרדת עוד ועוד במחיר.

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by yogi01,

מחפש כרטיס חדש להעביר את חופשת הסמסטר הקרובה, עם קירור טוב לOC, 1680X1050 תודה לעוזרים. <===== מפרט

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

אהלן השאלה בכותרת אני מוציא עם ה6800NU שלי אחרי פתיחת צינורות ומהירות סטוק 3711 ב3DMARK05 והכרטיס עולה רק 1600 שקל ה6600GT עולה 1300+- ומוציא 3000 בערך במהירות סטוק ב3DMARK05..... לא שוווה להוסיף 300 שקל בשביל עוד 700 נקודות?

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by itai_davidian,

אהלן, קיבלתי היום Radeon 9000 64MB GigaByte, ניסיתי להתקין וקיבלתי כל פעם הודעת שגיאה אחרי התקנת ה - Display Driver. זה אחרי שהורדתי drivers מ - http://www.ati.com/support/drivers/powered.html המחשב שלי כבר ישן: P3 550 256MB SDRam. כששאלתי בחנות אמרו לי שלא צריכה ליהיות בעיה עם ההתאמה בינהם. הכרטיס הישן שלי הוא Voodoo 3 3000. למישהו יש ניסיון עם הקונפיגורציה המסויימת הזאת והצליח ? תעשו טובה ותנסו להציל אותי כי יאללה אני רוצה כבר שיעבוד ! תודה...

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  8. יש לי כ400 שקל ואני רוצה לקנות כרטיס מסך סוף סוף היום יש לי מובנה 4500MHD אני משחק בעיקר קאונטר סטרייק מעבד Q8300 ספק 500 וואט סיסוניק הכי חשוב לי יחס ביצועים לשקל ,אם צריך להוסיף קצת אז זה בסדר

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  9. האם לקראת תחילת החודש מסתמנת ירידת מחירים של כרטיסי Nvidia ואו ATI ?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  10. שלום, רציתי לשאול שאלה. היה לי מחשב עריכה עד לפני שבוע של כמה שנים טובות ( הכיל כרטיס MATROX) כמו שהבנתי מהפורום כיום לא נדרש להשקיע בכרטיסי עריכה אלא רק לקנות כרטיס להכנסת החומר. (במקרה כיום כרטיס טלויזיה להכנסת חומר מוידאו, או חומר שנכנס כיום דרך USB). לכן ברצוני לשאול באיזה כרטיס מומלץ להשקיע בכדי לקבל ביצועים מהירים, עבודה נוחה במערכת. להלן המפרט שהוצע: Quad Core i7 - With Graphics3.4 לוח אם GA-h77-d3h - GIGABYTE ATX מידי טאור DDR-III 8GB 1600MHz 1.5 TB Geforce 630 gt DVD צורב תודה. התקציב נע עד 800 שקל.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  11. הכוונה שלי היא למידות שנקבעות ע"י הכפתורים שנמצאים על המסך עצמו וקבועות את האורך, רוחב, מרכז וכו'. הבעיה שלי, היא, שאף פעם אני לא מצליח לכוון את המידה הנכונה ותמיד ישנה פינה במסך שיוצאת החוצה. תודה :smoke:

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  12. Started by cousinIT,

עזבו מחיר, עזבו חברה מייצרת! איזה כרטיס יותר טוב? והאם שניהם תומכים בדיירקס 9? וגם לא אכפת לי אם ניתן להשיג בשוק או לא!!!

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by toko35,

מעבד AMD Athlon II X4 635 Box ₪550 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX635WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950757 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪274 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 איזה כרטיס מסך הכי מתאים למחשב הנל? הכרטיס הכי טוב

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by Salwaby,

נמכר, לא רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  15. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם! אני בקיץ נוסע לגרמניה ורציתי לקנות שם כרטיס מסך (ועוד הרבה דברים) אני חשבתי על הR9700 PRO של XELO! אבל אני לא מוצא כלום באינטרנט על חנויות וביקורות אז תגידו מה אתם חושבים? אני ישמח מאוד אם תמצאו לי שמות של חנויות ומחירים ובכלל המלצות לדברים שכדטי לי לקנות אז תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by Cranchh,

4 בקשות - נתחיל מהפשוטה: 1-אפשר לחבר גם מסך טלויזיה וגם מסך מחשב בו זמנית לאותו המחשב כדי לראות את אותו הדבר על כרטיס אחד GF3TI200 Delux? 2-אפשר לחבר את שניהם ולראות משהוא אחר בכל אחד מהם? 3-יש 2 יציאות לTV אחת ריגלה ואחת S-VIDEO יש אפשרות לראות בשתיהן בו זמנית עם המסך? 4-יש אפשרות לחבר הכל(מחשב+2TV) ולראות בכל אחד מהם משהוא אחר? אפילו אם תענו על אחת מהבקשות אני יהיה הבנאדם הכי ;D בעולם

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  17. אהלן, יש לי כיום HD6770 עם מאוורר שנראה כמו הבטמוביל, הוא מרעיש ובאופן כללי אני לא מרוצה במיוחד מהביצועים שלו. אני צריך כרטיס שיעלה משחקים ברמה גבוהה (לא מדבר על high end כמובן התקציב כן מוגבל כפי ששמתם לב) ושלא ירעיש כמו שדה תעופה קטן. המפרט שלי: לוח אם: gigabyte 880gm AMD Phenom II X4 960T 3.0ghz 4 giga ram ספק כח של 500W (באופן כללי לא שיקול, הוא ישן אבל במידת הצורך אין לי בעיה להחליף אותו ובחינם) התקציב שלי באזור ה700 ש''ח במידת הצורך יכול למתוח אותו עוד אבל מעדיף לא להגיע לאזור ה800. פעם הייתי נורא מעודכן בעולם החומרה והיום הרבה פחות ככה שאשמח לעזרה בנושא ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  18. אני בעליו הלא-גאה-בכלל של x1950pro מזה 2.5 שנים (נרכש בזמנו בסכום של 1,200 ש"ח.. מי אמר שפראיירים לא מתים?? ). הכרטיס אכזב אותי מאוד, החל מOC מגוחך של mhz בודדים בלבד, ועד בעיות מחרפנות: במשחקים הכרטיס קורס תוך 10-15 דקות בלבד; הכרטיס הרבה פעמים לא חוזר ממצב Power save mode של המסך, ופשוט לא שולח אות.. בקיצור - כוסומו x1950pro, לך הביתה. המפרט: E2160 @ OC 3.25 GHZ (freezer 7 pro) 4GB CL4 GB 965p-DS3 @ 360 mhz bus Enermax Liberty 400W XP 64BiT המסך: Dell 2709w @ 1920x1200 התקציב: עד 1,000 ש"ח (אפשרות לחריגה קלה אם היא באמת שווה את זה). המטרה: כרטיס מסך חזק שיאפשר לי להנות ממנו בשנתיים הקרובות לכל הפחות, ורצוי שלא יעשה הרבה רעש במנוחה ובמאמץ. היעד: מכיוון ש…

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by 00Amir,

איך משלבים כרטיס של ATI עם כרטיס של Nvidia בשביל פיזיקס? יש לי GTS 250 וחשבתי לשדרג ל GTX 260 או ל ATI אחר... ואז חשבתי לשדרג לכרטיס ATI ששווה או עולה בביצועים על GTX260 ולהשאיר את ה GTS250 לפיזיקס... מה דעתכם? לשדרג ל 260 או ל ATI ולהשאיר את ה 250? תודה

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by david2k,

כותרת* קראתי תדיון על זה אבל לא כל כך הבנתי מי נגד מי אפשר הסבר קטן על OFF/ON של VSYNC אני כרגע על OFF גם בהגדרות של נווידיה וגם במשחקים יש לי מסך 120HZ LCD

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by sharonarchi,

שלום אני טס לחול ורציתי לדעת אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך בחול בדגש על הGTX580 יש הפרש של כמעט 1000 שח בין המחירים בארץ ובחול והאם הוא יהרס בדרך

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by shalev7390,

כולם מדברים עליו אבל אף אחד לא אמר שהוא יודע שיש למישהו אותו פיזית בידיים . אני עושהכצרות לטכנאי שלי ...כי אני מזמין עכשיו מחשב ואני אומר לו שאני רוצה את הכרטיס הזה והוא מתחיל לאמר לי שאין (!!!) כזה כרטיס בכלל ! אם מישהו יודע מיליון אחוז שהוא קיים אז שירשום לי ושגם יוכיח ...אני יודע שבKSP ובנועה קומפ כתבו שיש להם אבל הם טוענים שהם עדיין לא הביאו אותו . תודה רבה !

• 12 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by yarin153,

עד עכשיו הייתי עם AMD 4890 Top כרטיס מעולה ועד לאחרונה הריץ הכל ללא בעיה עד שהגענו לDX11 עכשיו CRYSIS לא רץ על DX10 והחלטתי שהגיע הזמן להיפרד ולהביא משהו חדש רק שהתקציב שלי ירד אבל אני עדיין מחפש את הכי טוב שבתקציב (כמובן חח) אני מעדיף NVIDIA שיהיה בתקציב של עד700 שקל ! מה אפשר להביא ? (ואולי לחכות לTI BOOST שיגיע?)

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by tavlins,

שלום יש לי כרטיס מסך ראדון 9700 פרו 128 מ"ב.. זיכרון פנימי 512 די די אר. מעבד פנטיום 4 1.6 ג'יגה הרץ... כשאני משחק בפיפא המשחק משום מה לפתע קורס, מראה לי לשנייה וחצי מסך כחול כזה מפחיד ודופק ריסט ואז כשהמחשב עולה הוא נותן הודעה שהוא- recovered from seriious error... יש לי את הדרייברים של ati לכן אני לא יודע מה הבעיה! מעבד חלש? קירור? בתודה מראש, שי

• 6 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים