עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ilan.y,

שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש לפני כ-4 חודשים,והייתי מרוצה מהמחשב עד הגג,הכל עבד פשוט חלק. לאחר כחודשיים אני שם לב שבאמצע משחקים מופיעים לי פסים שחורים כאלה על המסך ובאגים מאוד מוזרים, כמו לדוגמא ריבועים באמצע המסך,או לאחר מיזעוא נעלמים לי קירות וכו'. בנוסף , הביצועים של המחשב נהכפכו לפשוט בלתי שחיקים,אם אפשר היה לעבוד איתו ובכל משחק היה לי כ 20 FPS במשחקי אונליין או איזה 10 ב SINGLE. ב CSS לדוגמא היה לי איזה 30 FPS ודרופים בכל מקום..בלתי נסבל. עשיתי אתחול למחשב ומופיעה לי הודעה , משהו בסגנון : cup is unworkable or has been changed,please check Soft menu. התקשרתי לחנות שמימנה הוזמן המחשב (TMS), והם אמרו לעשות :Load optimal settings,וכך עשיתי. לאחר מכן נראה שיפור בביצעים , א…

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  2. ראיתי שהרבה ממליצים על IIYAMA ( אגב איך אומרים את זה ). אבל הם נורא יקרים אם למישהו יש הצעה איכותית אבל בגבול התקציב - אתם יודעים המדינה במיתון ;D

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by KarniVore,

שלום, אני קונה מחשב חדש הכולל מסך LG2261V מסך "22 FHD רזולוציה עד 1920x1200 http://www.skypc.co.il/pl_product~W2261V~9~0.htm האם HD4850 יספיק? אם לא מה אתם ממליצים תודה

4. Started by cyberX,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1114 שווה ??

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by RUONXHEV50,

אני רוצה כרטיס מסך פסיבי הכי זול שיש,לאינטרנט ואופיס מעדיף נודיה ושהכרטיס היא PCI-E כמובן תודה לעוזרים,רום

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by E. Shambuzzi,

שלום לכולם, הזמנתי בזיגזג Inno3d GTX260 192SP ב- 900 ש"ח, והודיעו לי שהוא לא זמין כרגע, והציעו לי את ה GTX260 192SP של ZOTAC, באותו מחיר. האם יש הבדלים בין הכרטיסים? אם כן מה עדיף ? יש גם אופציה ללכת על GAINWARD GTX260 216SP ב 1000 ש"ח, אבל לדעתי לא יהיה הבדל ברזולוציה שלי. מעדיף לקנות מזיגזג כי זה ממש קרוב לי לעבודה (אני יודע שיש את הכרטיסים הנ"ל ב IQPC ובפנדה וב KSP וכו' וכו') מפרט בצד, ספק ישודרג ל corsair 550W. תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  7. תודה

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by nevo155,

אני רוצה היום לקנות את הHD 4670 ועוד 1G RAM עכשיו רציתי לדעת אם הקנייה של הכרטיס מסך תשפיע על הביצועים של המחשב כשהמסך שלי הוא 17" ואני משחק על רזולוציה של 800X600 או 1024X768 המפרט שלי הוא : DUAL CORE E2140 1.6 1G RAM 8400GS 256 MB האם הקנייה של הכרטי סותוספת הזכרון תשפיע למשל שאני יוכל להריץ GTA IV בצורה חלקה ??

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  9. היי חברים.. המלצתי לחבר על מפרט ל-htpc עם מעבד i3 3225 עם ליבה גרפית hd4000, איך בדיוק עושים את זה, איך גורמים למחשב לעבוד עם הליבה ולא עם הכרטיס המובנה בלוח או שהם עובדים יחד? הלוח הוא GA B75M D3H. תודה מראש לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  10. שלום לכולם, מחפש כרטיס מסך בסיסי בתקציב של 200-300 שקל לעבודה משרדית על שני מסכים 19 אינץ'. האם כמות הזכרון חשובה כאן? האם יש עדיפות משמעותית ליותר זכרון? שאלה נוספת, האם יש חשיבות לסוג החריץ? המחשב אומנם זול ופשוט אך בעל חריץ PCI-E אחד, האם עדיף לקנות כרטיס שתואם לזה? האם השיפור בעבודה משרדית יהיה משמעותי לעומת PCI רגיל?

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by brsv,

אני רוצה להחליף כרטיס מסך NVIDEO 8600 (לא עובד ) , וראיתי מסך HD 6670 ב 400 ש"ח . איך הוא בשוואה לכרטיס שלי , והאם יש כרטיסים יותר טובים בתווך מחירים 300-500 ש"ח (אני מנסה לחסוך אם אפשר ) מעבד שלי Q6600 והספק HEC 400W .

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by mazoneli,

שלום אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס הנ"ל במצב הנ"ל, לא דרך התפריט של הDISPLAY ולא דרך ה CATALYST אציין שבמצב CLONE הכל תקין ובנוסף הכרטיס עובד תקין ב XP המוד הנ"ל. אם יש למישהו רעיונות נוספים אשמח תודה למתייחסים.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by alex28,

שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך 6850 אני רוצה לדעת האם מערכת שלי מחשב שלי מתאים לכרטיס זה אם אני לא רוצה לעשות לכרטיס OC וcrossfire מפרט של מחשב שלי: לוח האם- ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX מעבד- Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 זיכרון- 2GB KINGSTON DDR 3 – 1333 כפול 2 ספק- - THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W מתאים? ואיזה חברה לקחת, מי החברה הכי האמינה וגוף קירור טוב ושקט

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by BabaGaNushka,

http://www.x1000forums.com ומה זה סילום ?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  15. Started by magic1,

כרגע אמר לי מוכר בחנות מסויימת , שהספק שלי לא יספיק. אני חושב שכדאי לשאול דעה אוביקטיבית יותר. יש לי Thermaltake‎ tr2 series 470w יחזיק 8800gt בודד ? כרגע אגב הספק מחזיק radeon 1900xt אם זה עוזר למשהו בתשובה. תודה

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  16. זה הכרטיס X600 עם ה 256BIT של MSI .. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6903 איך הוא משתווה לדעתכם לעומת ה MSI 9800P שעולה 200 שקל פחות ? תודה.

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  17. רציתי לדעת איך הם כי ראיתי שהם הרבה יותר זולים

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by Y-T-M,

יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7300 gt ונשרף לו המאוורר על הכרטיס מסך! הכרטיס מסך נקנה לפני שנה וחצי האם האחריות עדיין בתוקף?

19. אני קונה מחשב חדש (למעשה כבר הזמנתי..) הלכתי על כרטיס מסך של Point Of View: ‏8500GT 512MB GDDRII HDTV, DVI, PCI-E‎ השאלה שלי היא אם יש הבדל ממש רציני בין הכרטיס הזה לבין: ‏8600GT 512MB GDDRII, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ של אותה חברה? כי אני שוקל לשדרג את זה ורציתי את החוות דעת שלכם לפני (הראשון עולה 520 והשני 765 כלומר הבדל של 245 ש"ח שזה לא מעט..) עוד דבר, איך החברה הזאת בכרטיסי מסך?

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by hapl0z,

שלום, באפשרותי לרכוש את אחד משני כרטיסי המסך הבאים באותו מחיר בדיוק: MSI GTX 660Ti 2GB OC - לא power edition Gigabyte GTX 660Ti 2GB Windforce2 האם יש הבדל בביצועים של הכרטיסים? זה משנה איזה כרטיס אבחר? תודה!

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, אתמול קיבלתי לידיי כרטיס מסך חדש מבוסס 600GT. ה"בעייה" אם ניתן לכנות אותה כך, היא שאני מפעיל את הפילטרים על מקסימום דרך הדרייבר ואני לא רואה שום נפילה בביצועים. מצד שני איני שם לב לשום הבדל בתצוגה. איך ניתן לדעת אם הפילטר פועל בכלל והאם ישנו בנצ'מרק מסויים שניתן לראות בו הבדל בבירור ? באותה הזדמנות אני רוצה לשאול לגביי דרייברים, האם האומגה מומלצים ?

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by ActVisioN,

שלום ברשותי מסך "17 פשוט. חשבתי לקנות מסך "19 FLAT לא חשוב באיזה מחיר. רציתי לדעת מה המסך הכי איכותי שאני יכול למצוא בארץ. משהו כמו Philips , Samsung ,Sony.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by erezalon,

האם זה נכון שלא משתלם להשקיע כיום בכרטיס מסך בגלל שעוד מעט יוצא directx 10? אני רוצא לקנות מחשב חדש למשחקים ומישהו אמר לי לחכות עם זה עד שיצא directx החדש.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by nadavshefer,

שלום יש לי מחשב חדש אשר יש בו SLI EVGA GTX 560TI המחשב בהתחלה זיהה את SLI וכאשר רציתי לפתוח את בקרת ה SLI זה לא נפתח אז הורדתי חדש מאתר NVIDIA ועכשיו אין לי את ההגדרה של ה SLI שני הכרטיסים עובדים

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  25. עשיתי בדיקה קצרה של 6 דקות לכרטיס מסך עם OCCT וראיתי נתון מעניין בסוף המתח של הכרטיס מסך? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.