כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום, נתקלתי באפשרות לרכוש את אחד משני הכרטיסים המדוברים - האם ההבדל מבחינת רעש איכות קירור וביצועים הוא משמעותי? למי מהם יש ייתרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי של IIYAMA יתרון איכות קטן, אך לא ממש משמעותי (לפי TOMS HARDWARE)... זה שווה 700 שקל הבדל? (2500 לעומת 1800)
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את הכרטיס הנ"ל של חברת SAPPHIRE. שיחקתי עליו בשני משחקים בנתיים, ובשניהם יש בעיה מוזרה מאד שלא קיימת עם הכרטיס הישן שלי. ג'נרלס: בחלק מהשלבים, אחרי ביצוע פעולה מסוימת, כל המשחק מתחיל להיות פתאום איטי מאד(יותר מאשר בכרטיס הישן) והכל נראה פתאום די תקוע. בשלב השלישי עם הסינים, למשל, אחרי הטלת מוקשים ממטוס פתאום הכל נהפך לאיטי כמו צב. GTA3: הורדתי את הTRAILS בOPTIONS, ואחרי שהחזרתי אותן, פתאום הכל זז כמו עגלה. התופעות המוזרות האלה לא קורות עם GEFORCE 2 GTS הישן שיש לי. ויש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ATI. מה זה??
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה כרטיס מסך של GIGABYTE מסוג 6600GT בגרסת OEM (כלומר ללא הקופסא, רק הכרטיס). הבעיה היא כשאני מנסה לחבר אותו לטלויזיה. לכרטיס יש חיבור s-video לא סטנדרטי עם 9 פינים (תמונה למטה מסומן ב-B). הכבל כנראה מגיע כחלק מהאריזה המקורית. מישהו יודע היכן ניתן להשיג כבל דומה?
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
soft mod זה זה? http://downloads.guru3d.com/download.php?id=24
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את כרטיס המסך 6800gs ושמעתי שיש עם הכרטיסים של nvidia בעיות עם הצ'יפסטים של sis האם זה נכון? ומה הבעיה?
-
- 16 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מהי התוכנה הטובה ביותר והנוחה ביותר לראיית טלווזיה+הקלטה וכל האופציות השונות בחיבור ממיר דיגיטלי למחשב עם VIVO ועוד משהו: בממיר יש יציאת USB, למה היא משמשת? ועוד משהו אחרון: לקבל וידאו למסך המחשב הבנתי איך, אבל איך יהיה לי סאונד? מה מחברים ולאן כדי שאני אקבל סאונד מהממיר ? 1. 2. 3. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רציתי לדעת אם כדי להחליף מסך מתי שאני קונה מחשב חדש המסך שיש לי הוא LG 775FT כדי להשאיר אותו או להחליף?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי כולם! נראה לי שאני הולך לקנות XFX 9800GTX הרגיל. עכשיו השאלה האם הוא יכנס במארז הזה? Centurion 532 (middle tower) - http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=24 והאם הספק הזה יחזיק אותו? Enermax 535W 12V http://www.enermaxusa.com/catalog/advanced_search_result.php?keywords=EG565P-VE&Submit.x=0&Submit.y=0&Submit=Search תודה, thifi
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי עכשיו על הכתבה באתר לכרטיסי ה 8600-8500 וראיתי משהו מוזר - גם לי יש 8600GTS של INNO3D. קבלתי אותו מנעה מחשבים לאחר שה 7900GT הלך לעולמו. (מי שלא זוכר את הסיפור שלי שיעבור אחורה..) מה שמוזר שהקירור שיש לי על ה 8600GTS הוא הקירור שמופיע כאן בכתבה על ה 8600GT וממש לא כולל את כל הגוף קירור הגדול הזה שיושב גם על הזכרונות.. אז מה זה אמור להביע ? דפקו אותי בקירור מאולתר או מה ? *עריכה* עכשיו בדקתי גם באתר של INNO3D - אצלהם מופיע הכרטיס כמו שאני קבלתי ולא כמו שבכתבה שלכם.. מוזר.. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/gf8_index.htm דבר שני - התוצאות שקבלתם איתו ב COMPANY OF HEROES קצת מוזרות לי .. אני מקבל תוצאות טובות יותר עם הגדרות גבוהות יותר על מחשב…
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מתאים לי למחשב גיימינג אבל לא מעל ל2000 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך בן חודש בערך של GIGABYTE R9 280X מהיום הראשון הכרטיס קורס לי לאחר 5-10 דקות משחק, מתחיל בפסים קטנים על המסך ואז נקודות ואחרי כמה שניות המחשב נתקע לגמרי עם מסך בצבע אדום, חום או פסים מאונכים. והדרך היחידה לצאת מזה זה ע''י ריסט למחשב. הכרטיס לא ממש מתחמם כי הוספתי למארז 4 מאוורים (כן 4!!!) וגם הדלת הצדדית של המארז פתוחה אז הכרטיס מגיע במקסימום ל70 מעלות בזמן מאמץ. מלבד הבעיה שהכרטיס קורס במהלך משחק יש לי בעיה נוספת שאני מדליק את המחשב גם אחרי כיבוי וגם אחרי מצב שינה, הכרטיס מסך לא מזוהה ואני שומע 3 צפצופים מהלוח אם. רק אחרי שאני מכבה ומדליק 10-15 פעם את המחשב הוא פתאום מזהה את הכרטיס והכל בסדר. הדרייברים הכי מעודכנים שיש, א…
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
(לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לפורום OC וקירור...) מפרט המחשב בצד. הכרטיס בן חצי שנה ללא OC בכלל! בזמן האחרון (קיץ?) יש ארטיפקטים קלים במשחקים כשאני על הגדרות תצוגה גבוהות. טמפ' כרטיס 55 מעלות בממוצע (והמעבד עצמו עם OC על 55-60 מעלות, לא מצליח לקרר אותו יותר וזה כולל ניקוי מארז ומאווררים, משחה טרמית חדשה וכו') ממה שאני מכיר (ואולי אני לא מכיר טוב) יש ארטיפקטים רק בגלל OC ולא בגלל טמפ'... השאלה היא האם הארטיפקטים הם רק בגלל הטמפ'? יש דבר כזה? אולי בכלל הכרטיס שבק חיים? (או חלקית...) איך אני יכול לבדוק שהכרטיס מסך תקין? אני מכיר את התוכנות של 3dMark אבל יש עוד בדיקות חוץ מזה?
-
- 35 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כדאי להוריד את הגרסא החדשה של CATALYST, הלא היא גרסה מס' 3.8? לפעמים אומרים שהעדכון גורע מביצועי הכרטיס... יש לי כרגע 9800 פרו 128 MB עם CATALYST 3.7, כדאי להוריד את הגרסא החדשה? נ.ב. שמתם לב לשינוי הלוגו של ה-CATALYST?
-
- 52 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
למה לקנות 9800SE של HERCULES ב 1490 שח ולא את ה9700 של ATI ב 1430 שח בKSP???? גם יותר זול וגם בעל פוטנציל גדול יותר לOC!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס בקרוב למטרת עריכת וידאו ורציתי לשאול אותכם כמה שאלות... http://www.pny.com/products/quadro/fx/540PciExV.asp 1- במפרט הכרטיס יש נתונים קצת מיושנים כגון DDR וכו', האם יכולים להיות לו בעיות תאימות עם הE6300? 2- האם משהו יכול למצוא את הדגם הצפציפי (מיועד לווידאו)באחת מהחנויות בארץ? 3- מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
תראו אני לא יודע מה לעשות, לקנות כרטיס מסך 6600 עם 256 או 6600GT עם 128.. הרי כל המשחקים החדשים אומרים בדרישות כרטיס מסך עם 128.. תסבירו לי על זה בבקשה
-
הנושא כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197205.0 מצטער שאני עושה ככה, אבל אני חייב תשובה מהירה :\
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הכרטיס הושק לפני חודש אבל עדיין אני לא רואה לא בחנות של הדובים לא בזיגזג וגם לא באתרים בחו"ל את הכרטיס. מישהוא יודע מתי הוא יוצא?? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אז כנראה זה הגרסה הבאה של DIRECTX, מיקרוספוט טוענת שבשונה מן המעבר שלקח בין 9 ל10 (כמה שנים ומערכת הפעלה חדשה), פה יהיה זמנים קצרים יותר. אז מישהו יודע מה יחדשו, כמה שיפור זה יתן, תמונות ראשונות של הדגמות ואולי גם זמן משוער לבטה ראשונה וגרסה סופית?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכרטיס מסך במחשב הישן שלי מת המחשב עצמו יחסית ישן (AGP-8) ועד עכשיו היה מחובר אליו Radeon 9800pro אני מתכוון לקנות לו כרטיס מסך חדש שיפעיל בצורה בסיסית משחקי רשת ומשחקים קלים.. ראיתי את הכרטיס הבא במציאון ב90 ש"ח: PowerColor 9550 Pro 256MB AGP X8 DVI TV שווה לקנות אותו? או שכדאי לקנות FX 5500 256MB ב190 ש"ח או אולי משהו אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש ברשותי ספק כוח ABPOWER 500W . המערכת שלי היא: I3 2100 4GB RAM PEGATRON IPMSB-H61 GT430 אני רוצה המלצה לכרטיס מסך חדש. אני יודע שהספק הזה לא הכי איכותי שיש, מהו הכרטיס החזק ביותר אשר יוכל להשתלב איתו ללא בעיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
איך הטכנולוגיות עובדות? ואיזה מהן מנצלת יותר את שתי הכרטיסים? האם יש אפשרות לשים שתי כרטיסים שונים?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, תחילה אני רוצה לציין שהתלבטתי אם לשלוח את הפוסט הזה כאן או במערכות הפעלה, ואני מקווה שזה המקום, אם לא מנהלים אנא העבירו. קניתי כרטיס מסך 9600GT שכעת מותקן על מערכת הפעלה WinXp ולכן כאמור אינו יכול לעבוד עם DX10.X השאלה שלי היא כזאת, האם במשחקים החדשים, שתומכים גם DX9.X וגם DX10.X כדוגמת Assissan's Creed האם יהיה הבדל בתצוגה של המשחק בין שני מערכות ההפעלה?, כלומר האם המשחק עצמו זהה מבחינת הגרפיקה עבור שני המנועים הגרפיים? השאלה מסקרנת אותי שמה אני מפסיד חלק מחויית המשחקיות בחלק מן המשחקים החדשים בתודה מראש לעוזרים,
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-