כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
פתחתי אשכול בפורום לוחות אם ומעבדים, ושם אמרו לי שהבעיה לא בלוח אם .. : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319587.0 מישהו יכול אולי לדעת מה הבעיה? "עכשיו החלפתי ל8800GT והוא פשוט לא מציג לי בשום תוכנה את הטמפרטורה.. יש לציין שבכרטיס הקודם (X700) שנשרף לי, גם לא הוצגה לי בשום מקום הטמפרטורה.."
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כרטיסי ה-Radeon Instinct מעוניינים בחתיכה מעוגת הלמידה החישובית, ומאשרים את מעטפת ההספק של ארכיטקטורת הדור החדש לכתבה
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי לאיפה לשייך את הנושא הזא בדיוק אז תסלחו לי אם לא שמתי אותו במקום הנכון יש לי כרטיס טלוויזיה של avermedia tv series device - bt878 , ואני לא יכול לחבר לכרטיס הזא את הכבל של האנטנה(הכבלים למשל), כי כל הכבלים בבית שלי הם של הלווין של yes והחיבור שלהם לא מתאים לחיבור של הכרטיס טלוויזיה. בממיר ה yes יש לי רק את כבל הכניסה של הלווין שלהם(חיבור אחר עם שפיץ מוזר , שהחיבור הזא לא מתחבר לכרטיס טלוויזיה), וגם יש עוד בננה אחת על הממיר, של הוידיאו. ובכרטיס טלוויזיה יש לי חיבור אחד של בננה נקבה ועוד חיבור אחד של s - video ועוד יציאה לחיבור ללוין(ושוב הכבל של yes לא מתאים לשם) איך אני מחבר את זה , האם בכלל אפשרי?
-
- 13 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש וטוב שיעלה לי את כל המשחקים החדשים (BIOSHOCK, C&C3) בצורה חלקה וגם שיהיה השקעה לעתיד - כאילו שאני יוכל להחזיק איתו מעמד עם משחקים חדשים לאורך הרבה זמן... יש לי 1000 ש"ח ואלי יש גם אפשרות לטרייד-אין... יש לי עכשיו במחשב Point-Of-View Geforce 7600GS (יש לי אותו עם הקופסא והדרייבר) ולפי מה שבדקתי הוא עולה בסביבות ה500 - 600... אז למישהו יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
תגיד אנשים nvidia מייצרים כרטיסים? אף פעם לא ראיתי כרטיס של nvidia שזה לא של נגיד powercolor או משהו כזה.. :\ למה הם לא מייצרים?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
MSI 660TI power edition vs Sapphire 7950 3GB GDDR5 DP OC VAPOR-X With Boost מה יותר טוב ומי טוב יותר בביצועים ברוב המשחקים?
-
איך הוא מבחינת ביצועים? חזק? האם הוא חזק מ-GTX660TI ו-HD7950? איך הוא ילך עם I3 2100? תודה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
- 1 follower
-
-
כידוע, המשחק דורש כרטיס מסך עם 512MB בכדי לשחק בהגדרה הזאת.. שאלתי היא, האם במחשב המפותח ע"י Alienware, האמור להציג שני כרטיסי GF6800 עם 256MB כ"א, המשחק יעבוד בהגדרות אולטרה..
-
- 13 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שהיה לי. אז השאלה שלי האם זה מחייב להתקין את הדיסק של המסך? [האם בכל מסך יש דרייבר שחייב להתקין או שזה לא מחייב?] מסך samsung sync master 997mb תודה לעונים..........
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
דגם לוח: GA-870A-USB3L השאלה שלי עם הוא יתמוך במערך כרטיסים זה חושב לי כי חלק מן המקורות אומרים שלא וחלק כן אני חושב שהוא יתמוך אבל באיכות נמוכה. אני צודק? כרטיס מסך: HD6850 ואני רוצה כפול (כאלו להוסיך אותו כרטיס למערך) ספק: Seasonic M12II-620 620W מעבד: phenom 2 965 האם אני יכול לעשות מערך? ולאיזה כרטיס אתם ממליצים<?
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מתעניין בקניית כרטיס המסך RADEON 9550 של GIGABYTE. מהי החברה של הזיכרונות בכרטיס המסך ההוא? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך ati hd5770 המחובר למערכת intel q9400 עם 4g ddr2 ואני מתכוון לשדרג את המערכת לi5 עם 8g ddr3 ולוח שתומך בקרוספייר. רציתי לדעת האם כדאי להשאיר את כרטיס המסך הנוכחי בהנחה שיש לי ספק מתאים ולחבר לו אחד נוסף זהה במקביל או לחבר כרטיס חדש וחזק יותר אני חותר לעניין זה מכיוון שאני יכול לקנות כרטיס 5770 ב400 חדש,ואם אקנה כרטיס יותר חזק ההוצאה תהיה כפולה אז מה עדיף מבחינת ביצועים?
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה הייתי מחפש בגוגל אבל אני לא יודע בדיוק מה לחפש אשמח אם תעזרו לי. מערכת : windows 10 , לוח אם asus B85M-E bios מעודכן ל - 05/25/15 , מעבד i5 4440. אז ככה יש לי כרטיס מסך amd r9 290 ואני משתמש ב 3 מסכים 1. dp 2. vga 3. Hdmi -TV הבעיה כשאני מדליק את הטלוויזה המסכים מהבבים . לאחר בדיקה מתברר שברגע שאני מדליק, הווינדוס מאבד את הזיהוי של הטלוויזה ואז מוצא אותו שוב. וזה גורם לכל החלונות של המסך של הטלוויזה לעבור ל מסך הראשון. מה לא ניסיתי לעדכן דריברים , להחליף כבל , אפילו פירמוט. לאחר שהשלמתי עם זה שכנראה amd זה חרא חיפשתי דרכים אחרות. הפעלתי בביוס מצב multi screen וחיברתי את הכבל H…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני ראיתי שיש לksp את המבצע של ה6800gt ב1800 שקל, ואני מעוניין לקנות אותו. יש לי מערכת חלשה יחסית- amd xp athlon 2000 ecs kt600-a 256 sdr אני לא מתכוון לשדרג בזמן הקרוב, אז אני רוצה לדעת אם הוא יחזיק במערכת שלי, או שאניי אהיה חייב לשדרג כדי שהוא יפעל כמו שצריך תודה לעוזרים, אלי
-
- 13 תגובות
- 811 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כרטיסי הDX10 שעומדים לצאת, כמו ה- 8300, 8600 יהיו חזקים יותר מX1950Pro או X1950XT, והאם הם יעלו יותר. תודה ויום טוב! =)
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הכרטיס הושק לפני חודש אבל עדיין אני לא רואה לא בחנות של הדובים לא בזיגזג וגם לא באתרים בחו"ל את הכרטיס. מישהוא יודע מתי הוא יוצא?? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי כזה במשרד וזה פשוט מטריף אותי הכפתורים עובדים רק שאני נוגע בהם עם הגוף, או נוגע בהם עם מתכת (מוליך) שנוגע בגוף שלי. הם לא מגיבים בכלל לכל עצם דומם שנוגע בהם איך?!
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך, חיבור PCIe X16 ומעלה. למחשב די חלש (פשוט נשרף לי הנוכחי). תקציב 250 ש"ח +-10. אם זה משנה אז מפרט המחשב: dual core 3.4 Ghz 4G ddr2 המשחב באמת רק לאינטרנט וסרטים אז אין צורך במשהו מפוצץ. חשבתי על זה http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-sapphire-ati-6450-2gb-ddr3-low-profile-p-12805?cPath=67 מה המלצתכם? תודה
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כפול ליבה של AMD ג'יגה זיכרון 2 ד"א כרגע יש לי 7800GT והוא לא מחזיק את זה עוד שאלה, האם הרטיס הזה מסוגל להחזיק כל משחק שקיים כרגע בשוק בצורה יפה מסך 1650/1080
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי אתמול 260GTX ואחרי שחיברתי אותו ללוח אם+ספק כח, הדלקתי את המחשב והמסך לא מראה לי כלום. הלכתי לחנות עם הכרטיס,שם הכל עבד חלק. הגעתי הביתה לנסות שוב..ולא הלך גם בפעם השניה. ברשותי לוח אם של INTEL DG41TY וספק כח איכותי של 550W מה הבעיה אצלי?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב. השאלה שלי היא: מה עדיף יותר מבחינת ביצועים בגרפיקה חזקה? X800GT 256 מגה של ראדון? או 6600 GT 256 מגה של ג'יפורס? או אפילו 6600GT 128 מגה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4589 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3384 מה ההבדל בין כל הכרטיסים עם ה128 מגה וה256 מגה? אני מעוניין בעיקר להפעיל משחקים לא כבדים במיוחד-אבל עדיין ברזולוציה וגרפיקה באפשרויות הגבוהות ביותר. במשחקים nfs mw, medal of honor pacific asault דום 3 וכד'... שהמשחקים ירוצו חלק ללא קירטועים וכד'... ומה הדבר שמדברים עליו פתיחת צינורות עיבוד? אני ממש לא מבין בזה. כמובן שעם הכרטיס אני קונה סיילנסר-אך צריך להחליט לפני איזה כרטיס הכי מומלץ מבחינת …
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
טוב אחרי שוטטות של שבועיים בפורומים שונים נראה לי שה9600 נותן את התמורה לטובה לכסף וכמו כן כול הכרטיסים של Hercules משפרים אותם (ויש לפי מה שהבנתי הכנה טובה מאוד לOC) השאלה שלי היא האם באמת זה הכרטיס הטובה בקטגורייה של 700 - 900 שקל (שגם ככה קשה לי מאוד להוציא את ה850 ש"ח בשביל הכרטיס הנ"ל)? או שאין כול כך טעם בלעלות ל256MB ולהישאר ב128MB מה שיוריד את המחיר ב150 שקל
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה לעוזרים. רציתי לדעם האם הכרטיס הנ"ל מתאים לעריכת וידאו וגרפיקה? ואם כן למה ? אם אפשר הסבר קצר.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה: Inno3D GT430 http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf400/gt_430.html יש לי ספק כח של HEC דגם HEC300-AR-TF לוח אם ASUS M2A-VM-HDMI מעבד athlon 64 x2 3800 זכרונות 2X2 GB האם הספק יחזיק את הכרטיס הזה? בסקירה הזו כתוב שצריך 350-400W ובאתר של NVIDIA כתוב 300W. האם לוח האם מתאים לכרטיס? במידה ולא, האם הם יחזיקו את הGT520?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה לקנות את הHD4870 1GB כבר השבוע, אבל בשביל הכרטיס שSapphire מייצרת אני צריך לחכות שבוע. האם יש הבדלים מהותיים בין החברות? אני יכול לקנות את של Club3D. האם יהיה חבל אם אני לא אחכה לSapphire או שבאמת אין הבדל? (בקירור או משהו) והאם הEnermax Liberty(400W יחזיק את הכרטיס? יש לו 2 יציאות PCI, אבל קראתי איפהשהו שצריך שיהיה 26A על ה12V, בעוד שלי יש 20. ובסטיקי כאן בפורום כתוב שהוא יכול להחזיק מערכות כבדות, אז אני לא בטוח. תודה, JFord נ.ב - שאלה אחרונה, האם נכון להגיד שכרגע אין יתרון ביציאת PCI-E 2.0, ואם אני שם את ה4870 על לוח עם PCI-E "רגיל" לא יהיה הבדל?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-