כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיעבוד לי כמו שצריך לא משהו רציני משהו בינוני וטוב זה הפרטים שלי אשמח להצעה תקציב: $50 חריגה מקסימלית:$70 אני גר בארה"ב השימושים העיקריים הם: אני לא גיימינג רציני אני משחק משחק אחד פעם ב.. למשל call of duty , סרטים באיכות HD חשוב עריכת מוסיקה לא יודע אם זה כל כך קשור חנות: אין חנות ספציפית מכיוון שאני גר בארה"ב. ebay זה יהייה בסדר או כל חנות אחרת שנמאת בארה"ב 1.זה בסדר לקנות מ ebay כרטיס מסך? מפרט מחשב:מעבד: Processor : Intel Core 2 Duo E7500 @ 2933 MHz זכרון ram Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM ) לוח אם: Mainboard : Dell 0HN7XN כרטיס מסך נוכחי:Video Card : Intel® G41 Express Chipset מארז: opt…
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, יש לי מותקן את הדרייבר 7.1 וראיתי שיצא 7.2 אז הורדתי אותו, מחקתי את הקודם עשיתי רסטרט ואז כשרציתי להתקין את 7.2 בסיום ההתקנה הוא אמר לי את הזה (התמונה שאתם רואים) מה אתם חושבים הבעיה? לא הבנתי למה הוא מתכוון... עריכה: ניסיתי להתקין דרייברים מהדיסק ולא הצלחתי, מה לעשות? אין לי שום דרייבר של ATI מותקן במחשב.... :nixweiss: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
מעבד E8400 לוח אם עוד לא יודע (פרסמתי שאלה בפורום לוחות אם..), בכל מקרה לוח אם סביבות 500-600 שקל. איזה כ. מסך אתם ממליצים? חשבתי על ה Gigabyte nVidia Geforce 9600GT אבל אז מישהו אמר לי שעדיף לי Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 512MB PCIe שעולה פחות והוא אמר שזה יותר טוב.. איזה מהם עדיף? Gigabyte לא יותר טובה מ Palit? ה Palit הוא DDR3? ועוד דבר אחרון, באיזה מקום אחד יש גם 9600 Silent, מה זה אומר, שהקירור יותר טוב? (זה תוספת 50 שקל - משתלם, זה רק ב KSP, באייבורי לא ראיתי את זה, יש את זה גם שם, כי אני הולך לקנות באייבורי למרות מה שאומרים עליה?) תודה
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך טוב לעריכת וידאו אבל גם תוכנות 2D ו-3D. האם כרטיסי ה-ALL IN WONDER של ATI וה-VIVO שך LEADTEK נותנים לי גם חיבור אנלוגי וגם דיגיטלי דרך FIREWIRE? האם זה אומר שאני בעצם לא צריך FIREWIRE און בורד? ועוד "האם" אחד - זה חייב להיות כרטיס שעולה 1000 ש"ח ומעלה כדי לעשות את העבודה טוב?
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הם משווקים כרטיסים של REDON 9500 PRO (אמרו שאין הבדל בין הכרטיסים) תודה
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בוקר טוב, לא נתקלתי בשום מקום במידע על כמות הזכרון שיש לכרטיס גראפי ONBOARD,האם זה אומר שהוא לוקח מה-RAM של המחשב? האם ככה עובד כ.גרפי TC (לדוגמה 6200TC) או שלו יש RAM משל עצמו ואם קשה לו רק אז הוא גונב RAM?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הורדתי את הדריברים החדשים עם הלוח בקרה (שם הקובץ: wxp-w2k-ccc-8-082-041130a-019577c-english) ובהתקנה אין לי אפשרת לסמן שזה יתקין את הלוח בקרה וגם אחרי ההתקנה אין לי את האפשרויות (ראו תמונה מצורפת) מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קניתי מסך Dell U2311H שמונה מילי לשניה ויש בו טיפה מריחות ויש לי עכשיו כרטיס מסך HD4670. השאלה שלי היא אם אני קונה כרטיס מסך HD6950 אז יהיה שיפור במריחות?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אוקי, בהתחלה לא ראיתי כלום חוץ ממסך ירוק עם נקודות צבעוניות (במדיה פלייר). אח"כ, התקנתי תוכנה בשם VIDOMI שבה הצלחתי לראות את את הסרט אך ההצלחה הייתי חלקית: לא היה סאונד. מישהו הסביר לי שכדי שהמסך הירוק הוא תוצאה של התנגשות בין שני מקודדים והציע לי להתקין את Nimo Codec (שאגב, כבר היה מותקן, מכאן ההתנגשות) אבל עם מקודד ה Xvid בלבד. עשיתי זאת ואכן יכלתי לראות במדיה פלייר את הסרט אבל שוב, בלי סאונד. מישהו חווה כזו תקלה? למישהו יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס מסך בין 200-300 דולר עם יחס עלות תועלת הכי גבוה. הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים על מסך ברזולוציית Full HD ולצפייה בסרטים. אני מתכוון לקנות אותו בארה"ב ולכן אבקש מכם להתייחס למחירים בארה"ב. המטרה שלי היא שהכרטיס יהיה כמה שיותר זול בטווח הזה ושישרוד לי כמה שיותר זמן. תודה, רועי
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 17" ואני כל הזמן על רזולוציה 1280*1024... למה זה לא טוב אם אני אשתמש ב-1900XT למשל? מה יגביל אותי בדיוק.... וכמה הרזולוציה של מסך 19" LCD? תודה מראש לעוזרים נ"ב אני מדבר על LCD ולא על CRT לא בגלל שאני "טחון" או משהו... פשוט אני אוהב שיש לי שטח פנוי על השולחן ולא מסך CRT שתופס די הרבה מקום.... :
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב ישן שאני מעוניין להחליף לו את הכרטיס מסך, מה שישב עליו עד עכשיו זה הכרטיס ATI Radeon HD 2600 PRO עד שהגיע שעתו... המחשב הוא מחשב משרדי שאמור לשמש בעיקר לגלישה, צפייה בסרטונים ומשחקים משנות התשעים (סוליטר...). לכן הייתי שמח להשקיע בו כמה שפחות אבל לשמור על רמת אמינות גבוהה, יש המלצות? מפרט המחשב הישן: מעבד - Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz, 2333 Mhz לוח אם - Gigabyte P35C-DS3R 2GB RAM ספק כוח- Chiptec APS 550S תודה!
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך GFOCE 6600 GT תוצרת גי'גבייט ורציתי לשאול אם הוא טוב כששאני משחק FARCRY אני שם על FULL גרפיקאה וכשאני מתחיל לשחק במקום לראות מהרה חשוכה(בהתחלה) אני רואה אור חזק כיאלו אני בחוץ מישהוא יודע את הביעה ? 8)
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל לשחק קצת עם ה AFTER EFECT בצורה חובבנית לגמרי. אני בעל i7 3770 עם 32 GB זיכרון. מעוניין בכרטיס מסך למשחקים קלים ולעריכה קלה ב AFTER EFFECT תודה משה
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם זו פעם זו פעם הראשונה שאני מופיע באתך זה. יש לי ביעה שקשה לי לפתור לבד לגבי כרטיס מסך. הסמך מאוד הים תוכלו לאזור לי בנוסה . קניתי לפני כמה חודשים(10 ) כ.מסך GFORCE 7800.GTX הכרטיס מסך היה פנטסטי (תמונה איכותית. מהירות תגובה) סיפק אותי מאל או מאבר עד ש.......התקלקל. בחנות שקניתי אותו ואחרי חודש בדיקה החליפו לי אותו(היה עדיין באחריות) ב GFORCE 9500 GT .512 DDR3 צריך לציין ששילמתי עבור ה כ.מסך הראשון 1400ש"ח שהשני עולה 400ש"ח עשיתי עסקה טובה או אכלתי אותה?? ממתין לתשובות עניינות. תודה פרנק פ.ס: סליחה על טעויות כתיב
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9800 PRO, עכשיו חיברתי אותו לטלויזיה ב S VIDEO והגדרתי המצב חפיפה מצב תאטרון, עכשיו ראוים את הסרט על הטלויזיה אבל עם המון הפרעות כמו קווים אלכסונים, גלים ורעידה של התמונה. מישהו יודע כיצד ניתן לסדר זאת ?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
תמיד שאני משחק ב TestDriveUnlimited יש פיקסולים וזה דיי מעצבן, זה אמור להיות ככה? : http://img66.imageshack.us/img66/618/95828588gj3.jpg http://img253.imageshack.us/img253/417/43050828ab8.jpg http://img66.imageshack.us/img66/7246/20884062fm4.jpg הדרייבר מכוון על ביצועים ובמשחק ה AA הוא X4 כדי שלא תיהיה התנגשות. אני עם 160.02. יש דרך לסדר את זה? או שככה המשחק? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי יש ברשותי כרגע 550GTX TI שהוא 192 BIT חדש על Q8300 2.50GHZ עם 2 ג'יגה זכרון יש באפשרותי לקבל את הכרטיס הזה ללא תשלום http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798261 שהוא 256 BIT השאלה אם כדאי אם הוא יותר טוב או שהג'יפורס יותר חזק ממנו רציתי לדעת קצת יתרונות וחסרונות תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
תראו... יש לי את המסך הזה http://www.recommendedbuys.co.uk/electronics/lcd-televisions/lg-26lc2r.htm ובקרוב אני קונה מחשב חדש עכשיו השאלה שלי, איזה כרטיס מסך אני צריך כדי שהוא יסחוב במשחקים ממש ממש כבדים? כמו FSX וכאלה חשבתי על GTX 280 אבל אני מחכה שהמחיר קצת ירד.. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
המשחק עובד מהר וטוב ולאחר זמן מתחיל לקרטע מדי פעם.
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
תכננתי ללכת על R9 270X ויש מבצע כרגע על 7870 RADEON - R9 270X הוא בעל ליבה חזקה יותר - 7870 מציג ביצועים טובים ובחלקם טובים יותר מR9 270X - 7870 זול יותר האם ללכת על R9 270X כי הליבה שלו חזקה יותר? ועוד שאלה - קיים גם 7870 XT האם הוא כדאי?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בנוי בעבודה, כלומר מורכב מראש של HP. זה דגם מחשב / לוח אם: Hewlett-Packard HP Compaq 8000 Elite CMT PC מצאתי את זה: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c01926344〈=en&cc=us&taskId=&prodSeriesId=4065894&prodTypeId=12454 כתוב שם לגבי כרטיסי מסך אבל נראה לי שזה יחסית ישן. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איזה כרטיס מסך ניתן להתקין עליו? יש לו X16. אני חייב שהוא יהיה אחד מהנתמכים ברשימה הבאה: במחיר סביר עד 500 שקל לדעתי זה יהיה בסדר. זה לא למשחקים אלא להחזיק את המסך שנפתח עליו דיון בפורום מסכי מחשב (27", רזולוציה 2560X1440). הוא לעבודה בלבד, לא משחקים. כרגע עובד עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם. נתוני מחש…
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
טוב כמו שכל הפורום כאן יודע, מוכרים בנועה כרטיסי X1800XT 512 ב2150 שקלים. בתחילה היו כרטיסים של ספיר וקונקט 3D שלפי מה שראיתי כאן ונאמר לי על ידי הנציג מכירות שלהם הם פחות או יותר זהים. מה שכן הוא טוענים שהם נותנים 3 שנות אחריות לקונקט ורק 2 לספיר. מזה כמה ימים הכרטיס של ספיר ירד מהאתר, וההסבר שלהם לעניין היה שהמלאי נגמר ויתחדש בעוד כשבועיים (אגב גם לגבי הכרטיס של קונקט גם לא רשום שהוא במלאי אבל הוא עדיין קיים באתר) רציתי לשאול אתכם, שחלקכם בוודאי עוקבים אחרי הלך הרוח בשוק (מחירים וכו') במשך יותר זמן ממני, מה נראה לכם שיקרה: 1) ימשיכו למכור כרגיל וגם יביאו מלאי חדש של הספיר? 2) יפסיקו למכור את הכרטיס הזה על מנת לפתות אנשים לקנות משהו יותר יקר (כמו XTX או 1900..)? 3) ימש…
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-