עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sausage,

מתוך firing squad: הכתב שם בטוח שהוא שרף את הקשרים שלו עם יצרני הכרטיסים וכעת הוא לא יוכל לכתוב כתבות בנושא... http://www.firingsquad.com/hardware/ati_nvidia_hdcp_support/

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by TheShadow,

תראו יש לי מסך 17.. ואני רוצה לקנות כרטיס מסך כבד למשחקים... עכשיו הבעיה שלפעמים שאני מגדיל את הרזולוציה במסך אז יש מסך שחור ורשום האוט אוף ריינג'... ולפי מה שהבנתי לרדאון אני לא מתאים כי המסך במילא לא יגיע לכאלה רזולוציות שיש לATI יתרון בהם ובגלל זה עדיף לקנות את הGT... אז מה שאני אומר זה נכון? כאילו הרזולוציה קשורה למסך או לכרטיס מסך הכוונה יש מצב שהמסך לא יעמוד ברזולוציה מסוימת?... זה המסך שלי: SAMSUNG SyncMaster 753DFX תבררו לי קצת פרטים ומה הכי ממולץ לקנות למס הזה.. האם זה: PowerColor Radeon X800 XT PE 256Mb DDR3 Video Card או ש זה: LeadtekGeforce FX6800GT 256MB Retail A400GT-TDH Video Card ??

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  3. מה מיוחד בכרטיס הזה שהוא עולה 2000 שח?? http://www2.pny.com/NVIDIA-Quadro-FX-1700-P2530C0.aspx

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by vacuuuum,

אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל כש4650 עולה 370 ו4670 עולה450 ההבדל במחיר הוא בערך 20% האם יש את אותו הבדל בביצועים?

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by Gri,

אני מחפש כרטיס מסך שמתאים לכל המשחקים החדשים אך מחירו סביר למדי (בין 250 ל - 600 שקלים חדשים)

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by eliranl,

אני חושב שצריך לסגור את הסטיקי ולהשאיר את המידע על הLCD ולכל מי שיש שאלה שיתן הודעה ,כי לא כולם נכנסים לסטיקי ולא כולם מגיבים וכשיש הודעה בפורום יש יותר תגובות ותגובות טובות וזה יותר עוזר מהסטיקי.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by סולל הדרך,

הנ"ל לא עובד בXP ודורש רכישה של דרייברים לאחר רכישת הדרייברים, כאשר לוכדים וידאו (VHS) נוצר הפרש בין הקול לתמונה הכרטיס יושב על IRQ לבד הבנתי שהתופעה הנ"ל נוצרת בגלל פריימים "בעייתים" שלא נלכדים ובמקביל פריימים של קול שממשיכים להילכד. השמועה אומרת שיש תוכנות לכידה שיודעות לטפל בתופעה למישהו יש רעיון?

8. Started by lipa,

לפני שאני מעלה את המשחק האם הפעלת ה-AA זה ב-OPENGL או ב-DIRECT 3D ? מתי אני מפעיל את OPENGL ומתי אני מפעיל את DIRECT 3D ?

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by Kenny,

היי ! חיברתי את המחשב לטלויזיה (R9600) אני מצליח לראות תמונה בטלויזיה אבל שאני מפעיל סרט (bsplayer divx wmplayer ) אני רואה מסך שחור , ושאני ממזער , אני עדין רואה מסך שחור ומסביב , את שולחן העבודה. התקנתי את הדרייברים החדשים.. winxp תודה.

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  10. צריך המלצה על כרטיס מסך עד 1000 ש"ח שיפעיל קונרו חלק ממש

• 13 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מחפש רקעים לווינדוס אבל באיכות גבוהה במיוחד משהו כמו 1600X1200 או לפחות 1280X1024 עדיף 3DWALLPAPERS... תודה מראש !! ;D

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  12. שלום אני מעוניין לשדרג טיפה את המחשב שיחזיק לי ככה עוד איזה חצי שנה שנה, ועקב כך החלטתי לשדרג את הזיכרון והכרטיס מסך הישן שהיה לי. אני צריך המלצה לכרטיס PCI-E לא משבו מטורף עד 500 שח עדיף פחות. הצרכים שלי לא גדולים אני לא משחק משחקי מחשב פרט לWOW אז אין לי טעם להשתגע. יש לי כרגע כרטיס RADEON X800 GTO ולוח GA-K8N Pro-SLI אשמח לכל עזרה.

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by Akiles,

זה הדגם המדויק כרטיס מסך Gigabyte GeForce GTX 1050 OC Low Profile 3G GV-N1050OC-3GL זאפ: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=990515 יש טיפה מעליו פה עם מחירים https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=937754 מישהו יכול להעריך מחיר ? יד שנייה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  14. Started by Keman,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 מה הCATCH ? מישהו יכול להסביר לי ?

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by Aviv Shemesh,

האם Nvidia Physx יכול לעבוד על כרטיס AMD RADEON 6950HD ? תודה

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by FearNot,

שלום לכולם, יש ברשותי כרגע מעבד Q6600 שרץ במהירות של 3 ג'יגה (מקורר ע"י tuniq tower ), לוח של גי'גהבייט X48-DS5 (אני יודע, אוברקיל) ו4 ג'יגה של קורסאיר בתזמונים של 4-4-4-12 ב2.1 וולט. ספק של TT Thoughpower 500w QFan הספינה שסוחבת את המשא הזה היא 4870 באוברקלוק של 775 ליבה ו1150 זיכרון. כבר כחצי שנה אני מתחיל להרגיש את החוסר סחיבה שלה ובדיוק עכשיו התפנה לי סכום כסף נחמד שיכול ללכת לרכישה של 6870. עכשיו, אני כבר דיי הרבה זמן לא "בתחום" של מה הולך ואיך הולך, אפשר להגיד שמאז שקניתי את המחשב (לפני 3 שנים) הפסקתי להתעניין במה שהולך. לכן מעניין אותי לדעת איזה צוואר בקבוק אני אקבל אם אחליף את ה4870 ב6870. הרזולוציה שאני משחק בה היא 1680x1050, ואני דיי אוהב פילטרים. עוד …

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  17. איזה דרייבר אתם ממליצים להתקין - יש לי את הכרטיס של לידטק 8800 gts 640 MB כרגע יש לי את הדרייבר של לידטק מה שיש להם באתר - אך אני רואה שהדרייבר של nvidia קצת יותר מעודכן. להתקין את הnvidia או להשאיר את הדרייבר של לידטק?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  18. רק לא BETA!!!

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  19. Started by DXT,

עוד 3 שבועות יום הולדת (הבנתם את הקשר לכותרת כבר... ;D) אז מישהו התנסה איתו? איך הפילטרים? יש ביקורות ברשת עליו כי לא מצאתי מי יודע מה. ומה עם OC (ממש בספק אם איי פעם אעשה אבל בכל מקרה). תודה חבר'ה. ;D

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by Ido.G,

היי לאחרונה החלפתי מחשב, אך נשארתי עם ה Radeon 4850 המיושן שלי (קניתי אותו רק לפני שנתיים, עם זאת). אני מעוניין לשדרג לכרטיס בינוני פלוס - משהו ברמת ה 7850, 7870, או כרטיס ישן יותר באיזור הזה. את הכרטיס אעביר לאח שלי, לצורך העניין. אני נתקבל במודעות, אך המחירים שאנשים דורשים פשוט מופקעים לדעתי. דעתי מבוססת על כך שהגורמים הבאים הם אלו שמשפיעים על ערכו של כרטיס, לפי חשיבות: ביצועים וכוח נטו ("כוחות סוס", או משהו כזה) כמות הזמן שבה הוא עבד במחשב של מישהו צריכת חשמל ביחס לביצועים חוזי לביצועים ותמיכה עתידית. כרטיס ישן - יש סיכוי שלא יקבל אופטימזציות בדרייברים חדשים וביצועיו ירדו לפחות מכרטיסים חדשים שמקבילים לו מבחינת "כוח נטו". לדוגמה - סידרת ה HD 4X00. טכנולוגיה - ככל שהדו…

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  21. Started by Tabasco,

ראיתי את המסך הזה ב-KSP, רציתי לדעת אם הוא שווה קנייה, מסך רחב 19". וגם איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שאני אקנה תומך בו? (7600GT) לינק - http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={68A4DFCB-2112-42FF-A02C-80769C47E195}

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  22. עשיתי חיפוש אך לא מצאתי תשובה החלטית. אני מעוניין לדעת מהו זמן השקה (בארה"ב לצורך העניין) ומה המחיר הצפוי? תודה ומצטער אם השאלה טחונה

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by ליאור הרוש,

יש לי כרטיס מסך גיפורס 7300LE ועכשיו אני קונה כרטיס מסך גיפורס 7800GT של לאדהטאק יש לי ספק כוח 350W לוח אם אסוס P5B ומעבד E4300 האם המחשב יכול להחזיק את הכרטיס מסך הזה?

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by akro,

מתנצל אם הנושא חרוש, אני פשוט מחפש תשובה קונקרטית (למרות שהמבחנים עד כה הראו שאין לי יותר מדי סיכוי) השאלה תקפה גם לגבי 9800 אחר שיצא, וגם לגבי ה-8800GTS (ה-512). עם ה-GX2 גם הספק נשמע לי בעייתי מאוד וגם לוח האם. המעבד הוא E6400 אם זה משנה את תמונת צריכת ההספק (אני פשוט לא בקיא בכל הפרטים). אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  25. פשוט בקרוב אני קונה את אחד מהכרטיסים האלה ואני רוצה לדעת מהם ההבדלים אם יש ומהו ההבדל במחירים תודה!

• 12 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים