עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by X-Toxic,

לפני כמה ימים כתבתי ההודעה בקשר לאיזה כרטיס לבחור (בחרתי בסוף ב Radeon 9700 Pro ) ותיכננתי לקנות את הכרטיס מ- GigaByte אבל עכשיו יש לי התלבטויות אם לקנות "הרקולס"....מה עדיף או שיש חברה יותר טובה? - ואל תיתיחסו למחיר.. עריכה:=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=:עריכה אני מתכוון לעשות OC..

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by elad_jacoby,

פתחתי אשכול בפורום לוחות אם ומעבדים, ושם אמרו לי שהבעיה לא בלוח אם .. : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319587.0 מישהו יכול אולי לדעת מה הבעיה? "עכשיו החלפתי ל8800GT והוא פשוט לא מציג לי בשום תוכנה את הטמפרטורה.. יש לציין שבכרטיס הקודם (X700) שנשרף לי, גם לא הוצגה לי בשום מקום הטמפרטורה.."

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  3. שלום, הכרטיס מסך שלי הוא hd 5770, במחשב יש 4 ראם וi5 750 ו-ווינדווס 7 כאשר אני מפעיל סרטי hd או כשאני מגדיל סרטים ביוטיוב (לפעמים גם כאלה באיכות בסיסית ) המחשב מגיע למין מצב שהוא פועל מאד לאט ואפילו כשאני עוצר וסוגר תסרט, הוא נשאר במגמה הזאת, מצב שבו כל פעולה מתעכבת מאד המחשב מקרטע עד שאני מאחתל אותו או שולח אותו לישון. ובנוסף המחשב לא תמיד מוכן להפעיל משחקי דיירקט 10X, באססינס קריד הראשון הוא נכנס לאותו מצב כמו בהפעלת סרטים, בדוויל מי קריי 4 על 10 יש סאונד אבל המסך פשוט שחור. אני לא יודע אם זה קשור אבל כשעידכנתי את הקאטאליסט(ל10.2) , המסך ניהיה שחור לרגע ואז חזר מפעולה עם הודעה שאומרת שהכרטיס גראפי לא הגיב לרגע ואז לאחר מכן המחשב ניתקע עם מסך כחול. (פעם ראשונה שראיתי מס…

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  4. מחפש מדריך להרכבת כרטיס מסך במארז עדיף מדריך שיסביר על סדרה 8 של NVIDIA

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by DakloN,

שלום.. בהגדרות שלי אני רואה שהוא משתמש אצלי ב pci express x8 הלוח שלי הוא זה : ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 הוא לא אמור להשתמש ב X16??? אם כן איך משנים? דרך אגב.. אני משתמש בפונקציית הSLI אצלי.. אך רק בסלוט אחד.. (יש לי כרטיס כפול ליבה)...

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by Kazur,

חבר'ה תמליצו לי על כרטיס מסך טוב בתקציב של עד 700 שקל פלוס מינוס (סטייה של +100 שקל מתקבלת). הנה המפרט של המחשב שלי: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard MSI PX8 Neo-V (MS-7043) (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN) System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Disk Drive SAMSUNG SP0411N (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) כפי שאתם רואים הכרטיס צריך להיות עם תמיכה לחריץ AGP. תודה רבה!

7. Started by gigabot,

השאלה בכותרת, תודה

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by Bazooka_Joe,

שלום, לפני כשבוע הזמנתי באייבורי מחשב, היום אספתי אותו מהחנות. אחד הדברים שהיו בהזמנה זה הכרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 4870HD TOXIC 512MB, לאחר פתיחת המארז ראיתי שבשום מקום לא כתוב על הכרטיס TOXIC, רק SAPPHIRE... מה שכן, יש עליו גוף קירור שיש על כרטיסי מסך TOXIC, לכן החלטתי לפנות אליכם לעזרה. הנה תצלומים של הכרטיס מסך: האם מה שאפשר לראות בתצלום זה באמת ה-TOXIC?

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by Aviv Shemesh,

האם Nvidia Physx יכול לעבוד על כרטיס AMD RADEON 6950HD ? תודה

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by danielzy,

ובכן, יש לי מערך Crossfire 4850 על לוח EX38 של Gigabyte מה יהיה הניצול הטוב ביותר ל CF ? איזה משחקים מנצלים הכי טוב Crossfire ? 4GB / 2GB זיכרון משנה ל CF ? 64bit \ 32bit ? Vista \ XP ? נ.ב. יש לי 2 גרסאות BIOS שונות ל 2 כרטיסים Club3D שאר המפרט בצד

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by ilanb0,

מה עדיף: מאוורר על כרטיס מסך או בלי מאוורר (רק צלעות קירור)?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  12. http://www.tweaktown.com/articles/1131/15 נראה שהביצועים כמעט זהים ל 8800GTX.

• 11 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by xtx,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_1943_1944_2316 אני מקווה שהם ימשיכו לרדת

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by fedora,

שלום. יש לי מחשב XP ישן עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8400GS התקנתי את הדרייבר מהאתר של NVIDIA חיברתי לו 3 מסכים כל אחד בחיבור נפרד VGA, DVI & HDMI ורק 2 מסכים מזוהים בהגדרות של הכרטיס מסך! ניסיתי להתקין גם את תוכנת ultramon וגם היא מזהה רק 2 מסכים. כיצד ניתן להגדיר את המסך השלישי? תודה

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  15. איזה דרייבר אתם ממליצים להתקין - יש לי את הכרטיס של לידטק 8800 gts 640 MB כרגע יש לי את הדרייבר של לידטק מה שיש להם באתר - אך אני רואה שהדרייבר של nvidia קצת יותר מעודכן. להתקין את הnvidia או להשאיר את הדרייבר של לידטק?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  16. היי . מחפש כרטיס מסך שכל מה שהוא צריך לעשות בחיים זה הרצה של סרטי HIGH DEFENITION ! חייב חיבור דיגיטלי למסך 32 אינץ , חיבור AGP (או אולי ללכת על משהו על מתאם?) עד 500 ש"ח על מה כדאי לי ללכת ? מחירים וכולי ? תצורת מחשב הינה : פנטיום 4 , 640 מגה זכרון DDR .

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by laviko1,

בהמשך לפוסט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556526.0 הכרטיס מסך שלי הוא GTX 460 הסתיימה לי האחריות על הכרטיס... האם משתלם להכניס את הכרטיס למעבדה או שלא ועדיף לקנות כרטיס חדש, מה המחירים של תיקון כרטיס מסך?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  18. עשיתי חיפוש אך לא מצאתי תשובה החלטית. אני מעוניין לדעת מהו זמן השקה (בארה"ב לצורך העניין) ומה המחיר הצפוי? תודה ומצטער אם השאלה טחונה

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by Blackbird72,

שלום לכלום,יצא לי לראות את הכרטיס הנ"ל http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 ורציתי לשאול אתכם האם זה אמיתי?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by morbidangel,

שלום לכולם האם לכרטיסים של NVIDIA תהיה אפשרות עתידית לתמיכה בDX10.1 או שהתמיכה ב10.0 היא חומרתית ולא ניתנת לשדרוג?

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by eranmor,

יש לי שני מסכים שכרגע עובדים בדואל בתצורה של שולחן עבודה מורחב. המסך הראשון (השמאלי בתמונה) והראשי שלי הוא MAG DJ707. השני הוא PHILIPS 104B מאוד ישן. אני מעריך לפחות 8 שנים. בכל מקרה, המסכים עובדים בצמוד אחד לשני אבל הPHILIPS גורם לריצודים על הMAG שלי. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by mc_elad,

האם אפשר להוסיף קירור בנוסף לקירור המובנה של הכ.מסך??(דוג' 4870X2) והאם כאשר מרכיבים קירור לכ.מסך האחריות שמקבלים יחד אם הכרטיס מטבטלת??(אם זה נכן האם שווה את הסיכון??)

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by Sepsis,

אהלן, אני בהתלבטות לגבי קנייה של מסך 24" ברזולוציה של 1200*1920. הכרטיס שלי הוא HD4850 512MB. המסך הנוכחי הוא 19" ברזולוציה של 1024*1280 וכמובן שהכרטיס מסך מריץ הכל על מקסימום ללא מאמץ. יש לי מספר שאלות: 1.איך לדעתכם ה-4850 יתמודד עם הרזולוציה הגבוהה? עד כמה אני אצטרך להתפשר בביצועים. 2. האם כדאי לשדרג את הכרטיס ל-4870? במידה וכן, האם אצטרך ספק חזק יותר? 3. נכון לעכשיו אני יודע שהמעבד יוצר צוואר בקבוק. עד כמה הוא באמת יגביל ב1200*1920? האם עדיף אולי לשדרג את המעבד במקום את הכרטיס מסך? כל הארה/הערה נוספת מעברת לשאלות האלה תתקבל בברכה. תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  24. היום באופן רשמי משיקה AMD את כרטיס המסך Radeon RX 6600 XT לגיימינג בעבור קצת פחות מ-400 דולר - האם זה המוצר לו חיכינו? בחנו את ביצועיולכתבה

25. טוב אני רוצה לקנות עכשיו 9800PRO אבל לא יודע של איזה חברה אפשר המלצה? ויש לי עכשיו Asus v7700 GF2 TI 64 שאני רוצה למכור אבל לא יודע איפה אפשר למכור ובאיזה מכיר כדאי.

• 6 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים