עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by fp581,

מתי יוצאים כ. מסך שתומכים בDX10? בחודש הקרוב או עוד הרבה זמן?

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by qwerty1987,

מאחר שה-call of duty האחרון מקרטע אצלי, מחפש להחליף את ה- HD4850 הישן. מחפש משהו עם יחס עלות תועלת גבוה ולאו דווקא את החזק ביותר. הרזולוציה היא 1920X1200 מעבד phenom II X4 965 ספק corsair 450VX ל-nvidia יש תמיכה ב- physx וב-cuda, אז נראה לי שעדיף כרטיס שלהם (תקנו אותי אם אני טועה) חשוב שהכרטיס יהיה שקט בזמן מנוחה. תודה.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  3. מה קורה אנשים, דבר ראשון אני ממש בור ועם הארץ בכל הנוגע לכרטיסי מסך אבל מצטער מראש אם השאלות שלי לא ענייניות/דפוקות וכ"ו... אני מחפש כרטיס מסך עד מחיר של איזה 400+- שקל, לא צריך משהו יותר מדיי עצבני, אני לא גיימר בנשמה חחח רק רוצה שיריץ לי משחקים סבירים, לא את הכי חדשים שיוצאים בימים האחרונים חח עד עכשיו הייתי עם כרטיס מסך מובנה ולרוב הייתי משחק סולייטייר וכ"ו... בזמן האחרון קיבלתי מחבר ENTER THE MATRIX (כן כן, אני יודע שהוא משחק ממש ישן חחח) אבל אפילו הוא לא עבד אצלי חחח ראיתי בהרבה פורומים שאנשים ממליצים על HD 4670, אבל קצת הסתבכתי איתו... יש ‏HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ של ASUS ‏HD 4670 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E של GIGABYTE מה ההבדל ביניה…

4. Started by devek,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע איזה חיבור יש לי צילמתי תמונה עם הפרטים של לוח האם שלי ורציתי שאתם תגידו לי מזה אומר ואם אפשר לדעת מהתמונה הזאת איזה סוג חיבור יש אצלי? http://img529.imageshack.us/img529/1525/10rz1.jpg

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  5. היי, כבר קראתי פה על נפלאות ה X1950XT על פני שאר הכרטיסים מקווה להמלצה משכנעת שתכלול את האילוצים הבאים: תקציב - 1,500 ש"ח המסך שלי 22" ולכן הרזולוציה גבוהה מאוד 1680x1050. אני מבין שאני צריך כרטיס עם מינימום של 512mb זיכרון ??? דרישות למשחקים. כמו שאתם רואים שאר המחשב חדש במפרט חזק ביותר וזה כרגע נקודת החולשה שלי אין בעיה של הספק ספק, מעבד או זיכרון 4GB. אין לי צורך ב DX10 למרות שתמיכה זה תמיד דבר ברוך, למרות שאין היום כרטיס שתומך ב DX10.1 (עדיין לא שוחרר) אז זה לא בדדיוק משנה. חשוב לי שאיכות הצפיה בשימוש יום יומי תהיה גבוהה ביותר כגון טכנולוגיית VIVO של ATI, אין לי צורך ב crossfire או SLI. אני מריץ וויסטה אולטימייט 32bit. זהו אני לא חושב ששכחתי משהו. תודה.

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by RAPTOR22il,

הי חברה, כמו שהבנתם מהכותרת, אני בדילמה בין שני אלה. אני לפני שדרוג מחשב.. מטעמי גיימינג מתקדם, ויש לי כמה פרמטרים חשובים. למיטב ידיעתי מביקורות חומרה יחס היעילות/תמורה של ה9600 עולה על ה3870. מצד שני בכל הנוגע להצגת סרטים הרדאון איכותי יותר.. אבל יש גם את עניין המקום.. אמנם יש לי P182, אבל כל אחד מהם זה סלוט כפול וזה יעשה הרבה צפיפות.. בכל מקרה, אני מעוניין בשני כרטיסים מכל אחד. שקלתי אפשרות של 8800GTS 512 במערך SLI אבל מצאתי אותה יקרה יותר ממה שתכננתי. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  7. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4314 שווה תמחיר? יש ביצועים? אאאה ? אם לא מה ממליצים לי מאותו אתר!?!?! תודהההההההההההההההההההה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4314

• 14 תגובות
    • 806 צפיות
  8. אני מעוניין בהשוואה או שמישהו יוכל להגיד מה ההבדלים בין AGP 2X לבין AGP 4X בתפעול של הכרטיסי המסך וכמה הם משמעותיים ? דרך אגב יש לי עוד שאלה : / קראתי באיזה אתר של Overclocking שבכרטיסי המסך של Ati Radeon 9200 יש נעילה על ה Overclocking ? העם זה נכון ? תודה Any way

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by gal555,

http://www.tomshardware.com/reviews/pci-express-3.0-pci-sig,2695.html

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  10. הסיפור הוא כזה בעוד 4 יום יש לחבר שלי יום הולדת ויש לו 5200 שהוא ממש סובל ממנו אז החלטתי לקנות לו כ.מ הסגתי 6800 הם 256 זיכרון ב120 ש"ח (AGP) אז הוא עבד חפיף וישב אצלי בכופסא (של הכ.מ שלי) כשבועיים וכול 5 ימים בדקתי אותו אז לאחרונה נפל לידי קרור מפלצתי של 8500GT SUPER PALIT אז ניסיתי לחבר אותו על הכ.מ הזה אך לא הצליח לי נהגתי ממש בזהירות ולא סרתתי או פגמתי את הכרטיס מסך אז חיברתי חזרה את ה6800 והוא לא עבד פתחתי את הקרור ושמתי לב שהמשחה הטרמית (משחה לבנה) מרוכה גם על הצופציקים שיש על הליבה ניסיתי לנקות אותו טוב טוב הם אלכוהול וכולה אך הוא עדיין לא עובד האם תוכלו לעזור לי??????

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  11. האם 256 מספיק? בכל מקרה כנראה מדובר ב8600GT מומהר. האם כדאי להשקיע ב 512 תודה על העזרה. רום

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by sLoGy,

היום קניתי את הכרטיס Inno3D 7600GS 256 באתי חיברתי אותו בחיבור ה AGP שלו + לספק הכוח הדלקתי מערכת התקנתי דרייברים הכי חדשים + DirectX 9 אבל משהו לא בסדר אני מקבל את זה כשאני משחק נגיד בבאטלפילד 2142: http://img387.imageshack.us/my.php?image=untitledfx4.jpg (זה נקרא ארטיפאקטים?) אני עכשיו מוריד 3Dmark05 ואני יעדכן פה בקשר לבנצ'מארק תגידו לי עם זה נורמאלי מה יכול להיות הסיבה? יש לציין שלא עשיתי אוברקלוק זה הסטוק המפרט שלי: פנטיום 4 2800 1 ג'יגה זכרון

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by liordavid,

מחשב P2.6HT כרטיס מסך X1900XT מסך מחשב - Dell 2007FP (רזולוציה 1600*1200) מסך טלוויזיה - LG 42LC7R (רזולוציה 1366*768) איך אפשר להתאים עם דריבר 7.10 את הרזולוציה של המסך מחשב בנפרד מהטלוויזיה (זה אפשרי ?) כרגע אני רואה (מצב Clone) ב- 1600*1200 אבל בטלוויזיה רואים עקום - איך אפשר לשים שלכל יציאה תהיה הרזולוציה שלה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by finish,

אולי עם חריגה ממש קטנה במחשב שלי כרגע זה AMD 3200 939 K8NS 512 RAM בקרוב עוד.. והכרטיס כרגע.. שאני איתו כבר שנתיים 9550 עם 64 ביט.. ככה שההבדל צריך להיות גדול.. אני לא גימר בכלל ואני סתם אוהב לשחק ושירוץ סבבה את רוב המשחקים אני בכלל לא מסיים...

• 13 תגובות
    • 806 צפיות
  15. קניתי מחשב חדש וקניתי תכרטיס 7800 gtx עכשיו הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס לא טוב לא יודע שאני בא להתקין את הדרייברים הוא אומר לי שאולי הוא לא של לידטק לא משנה אז קיצר התקנתי את הדרייברים מאתר של נבידיה ועכשיו הכרטיס עובד יעני הוא מותקן אבל ראיתי שבדיסק של הכרטיס מסך יש כל מיני תוכנות כאלה טובות ומעניינות ומשום מה הוא לא מזהה את הכרטיס מסך שלי הדיסק .. מה עושים ?. אם זה לא לפורום הזה אז סליחה

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by shanibh,

היי, אז זה עולה 1800 שקל בחנות מסויימת , והם אומרים שיש חוסר עכשיו להרבה מאוד זמן... איזה תחליפים טובים יש באותה רמת מחיר באותה רמת מהירויות? תודה

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by neil4,

כתוב בפאק: הGeForce 4200 בגירסאותיו השונות יכול ללהיות כרטיס VALUE משתלם. ביצועיו לא רחוקים מאוד מן ה9600 וניתן למצוא את גירסאת ה64MB בכ600 ש"ח של איזה חברה בדיוק יש את ה 4200 שמשתווה לביצועים של ה 9600?[palit daytona ביניהם?]

18. Started by HaiPBM,

אני צריך כרטיס מסך טוב למשחקים כמו Assassin creed 2 / GTA IV וכו'... תקציב עד 600 שקלים מעבד I7 2600 ספק 520 של SEASONIC 8 ג'יגה זיכרון.. רזולוציה 1024X1280

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by T-Better,

אני רוצה לקנות את ה-Radeon 9500Pro ורציתי לדעת איזה כרטיס ייתן לי ביצועי OC טובים יותר, הכרטיס של ATI או של הרקולס. אני מתכוון מבחינת קירור, מישהו ראה אולי השוואה בין ביצועי ה-OC של שניהם? ראיתי שלהרקולס יש קירור גם לזכרונות. בבקשה תענו, אני רוצה לקנות את הכרטיס כמה שיותר מוקדם. עוד מעט יהיה קשה מאוד להשיג אותו.

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  20. שלום אנשים! אני מעוניין לשדרג/ להחליף את כרטיס המסך הנוכחי ואת הזכרונות בלוח אם. להלן המפרט: מעבד: intel i7 930 2.8 Ghz 8Mb l3 cache s1366 כרטיס מסך: gigabyte radeon HD 5870 1GB GDDR 5 DX11 לוח אם : gigabyte ga-x58a-ud3r זכרונות: 6* 2gb Gskill 1600Mhz (זא"מ 12 GB זיכרון) ספק: Seasonic 620w pfc 12cm fan modular psu m12II-620 ------------------------------------------------------------------------ לגבי הכרטיס מסך הרצוי, אני חושב לקחת את אחד מהכרטיסים שהצעתם בקניה הקבוצתית: SAPPHIRE HD7970 DUAL-X FAN 3GB GDDR5 - RETAIL או לחלופין הGigabyte GTX670 "WINDFORCE 2X" 2048MB GDDR5 - RETAIL כאשר אני נוטה לכיוון הRadeon. לגבי הזכרונות אני לא ממש מבין, אני יודע שלרוב 12 ג'יגה זה מעל…

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by sirsnir,

אני אמור לקבל X1800GT אני ממש לא עקבתי אחרי ההתפתחות של ATI בשנים האחרונות...לאיזה NVIDIA הוא מקביל? מי המתחרה שלו? אגב,כמה אמור לעלות כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  22. הכרטיס מסך שלי 7600GS ושאני בא לעלות רזולוציה ל 600*800 א הוא כותב לי NO SIGNAL , גם הביטים 32 ביט גם יש בעייה הזאת, הורדתי דרייבר הכי חדש מאנוידיה, וזה עדיין עושה בעייה מה אני אמור לעשות ? נ.ב ב SAFE MODE אני נכנס לשנות ביט, זה מראה שהוא נותן ,אבל כשאני נכנס לווינדוס עצמו הוא כותב NO SIGNAL. מישהו נתקל פעם בבעיה כזאת ?

23. Started by Eliya,

יש לי בעיה שהדרביירים קורסים כניראה ניראה לי שזאת הבעיה ,כל נגן FLASH וסרטונים גם מיו טיוב שאני שם על מסך מלא המסך מחשיך ונתקע .. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by idodos,

משהו יודע לאיזה חנות עוד נשאר כאלו ? ומשהו מכיר אתרים טובים לקנית בארה"ב ? (חוץ מ-newegg )

25. Started by natanbs,

שלום אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך למחשב HTPC לסלון http://www.giga-byte.com.tw/Products/VG ... 467D3-512I http://www.giga-byte.com.tw/Products/VG ... NX96T512HP לשימוש של צפייה בתכני HD עם אפשרות לאודיו HD (למיטב הבנתי ניתן להעביר אודיו דרך ATI) וכן לשימוש למשחקים לא כבדים במיוחד במחשב HTPC מה לדעתכם מבחינת ביצועים יתן את התמורה הטובה יותר ? האם ה-ATI מספיק חזק למשחקים ? כמו-כן קיים אצלו מאוורר האם הוא יכול להיות גורם לרעש גבוה במחשבׂ? תודה!

• 1 תגובה
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.