עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TheNautilus,

קודם כל תודה לבחור שענה לי קודם (הוא היה יחיד ומיוחד). קראתי קצת באינטרנט והסתכלתי בחנויות ואני מתלבט בגדול בין שני מסכים. 1. IIyama Vision Master Pro 514 2. ViewSonic P225F שני אלה נמכרים בלמיר (www.lamir.co.il) אבל בפנדה (www.pandas.co.il) יש שני דגמים אחרים של IIyama. ה - 511 ו 512. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק ההבדל ביניהם? ואם למישהו יש נסיון עם המסכים שציינתי אני אשמח לשמוע תגובות. ובכלל איפה אפשר לראות מסכים כאלה במו עיני? תודה מראש על כל תגובה, טל.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  2. אהלן חברים אני עוד כמה ימים רוכש את הכרטיס 680 ובIVORY ו KSP אין במלאי ואני לקוח דיי קבוע שלהם.. אז בררתי בTMS ויש שם במלאי אבל פעם ראשונה שאני קונה מהם מה אתם חושבים על החנות?

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. שלום, לחבר שלי יש את הכרטיס מסך הזה (radeon 9250) והוא רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרך הכרטיס מסך שלו. לפני כמה חודשים חיברתי לאח שלי את המחשב לטלויזיה ללא בעיה מכיוון שהחיבור בכרטיס מסך היה מין בננה כזה רגיל כמו של טלויזיה אך בכרטיס של החבר שלי זה כמו חיבור של מקלדת כזה (משהו דומה ) אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר. איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת החיבור הזה? תודה רבה רבה רבה מראש ! עריכה: הבנתי שקוראים לחיבור SVideo ואני צריך מתאם. כמה עולה מתאם כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  4. קניתי היום geforce 6600 ואני לא מצליח לראות טמפ בדרייבר ..... יש לי גם rivatuner אם זה עוזר... מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  5. Started by navid24,

שלום רב, אני מחפש כ.מסך עם קירור שקט ועם תמיכה של SLI מכיון ש הלוח תומך בזה,עבור המחשב שלי עיקר העבודה זה עריכת ווידאו וגם קצת משחקים ... תקציב של : 500-700 שקל הקונפורציה שלי: intel i7 920 assus p6t deluex מארז של ANTEC SONATA III ספק כח 500W רזולוציה מקסימלית של מסך: 1680x1050 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by PzD,

אוקיי יש לי כרטיס מסך X800xl 512mb ושאני ניכנס למשחקים לפעמים זה עושה לי מלא צבעים כאלה פתאום ואז מסך כחול כזה ואז ריסט .. אין לי חיישן על הכרטיס אז אני לא יכול להגיד לכם מה הטמפ'. אבל עשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ATI TOOL ל-10 דק' ולא מצא כלום .. אז... זה יכול להיות אולי משו אחר במחשב ? תעזרו לי אני כבר נואש ולא יודע מה לעשות

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  7. קניתי RADEON 9700 OEM, ורצית לוודא שאכן קבלתי את הכרטיס עליו שלמתי. חיפשתי כיתוב כלשהו על הכרטיס שיעזור לי בהחלטתי, אולם לא מצאתי דבר. גם בהסתכלות בתמונות מהאיטנרנט של שני הכרטיסים לא הצלחתי למצוא הוכחה חותכת. אודה למי שיעזור לי בדילמה ויציין על מה הוא מתבסס.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  8. כרטיס מסך 8500GT התקלקל ולא היה כרטיס אחר אז החליפו אותו בGT 210 החדש יותר טוב או פחות טוב? לפי מה שקצת קראתי באינטרנט הבנתי שלמרות הנתונים הקצת עדיפים שלו הוא פחות טוב.. מישהו מבין בזה ויכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  9. Started by gil1995,

שלום אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה למחשב גיימינג חדש. הכסף לא משחק פה תפקיד רק הביצועים. מי משני אלה מתפקד יותר טוב במשחקים של היום לדוגמא:bf3,dirt 3,crysis 2 וכד' כמובן שמתוכננת הפעלה על ההגדרות הגבוהות ביותר

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by MasterDK,

שבת שלום חברים. אני מחפש כרטיס מסך עד מחיר של 1000ש"ח. המסך שלי הוא LG 17" עם רזולוציה של 1280*1024 (והוא כנראה יתחלף בעתיד הלא רחוק) הספק שלי הוא seasonic 430w שאר המפרט בצד. אני מחפש כרטיס מסך (כנראה של AMD) עד אלף ש"ח עם עדיפות לתמיכה ב DX11 חשבתי על 5850 (כן אני יודע שהוא חורג משמעותית מהתקציב) אם הספק יסחוב אותו והוא באמת שווה אז אין לי בעיה לחרוג. אשמח להצעות. תודה!

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by dsane,

אני צריך כריטיס מסך די טוב שיריץ משחקים יחסית חזקים enter the matrix וכאלה אבל אני מוגבל ב550 ש"ח... אתם יכולים לעזור לי? בבקשה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  12. שלום, אני צריך להחליף את כרטיס המסך שלי עקב תקלה בכרטיס הקיים, רציתי המלצה לגבי כרטיס חלופי, לפי המידע שאפרט: המחשב הוא בן פחות משתניים: לוח אם: Asus P5LD2-SE מעבד: Core 2 Duo E6300 1.86 2MB זיכרון: 3GB כרטיס מסך נוכחי ( פגום ): ATI CONNECT 3D Radeon X300 256MB מסך: "BENQ 17 מבחינת שימושים, אם אני כבר מחליף כרטיס מסך, חשוב שיתאים לחלונות 7 שתצא בסוף השנה, כלומר במילים אחרות התאמה מלאה לויסטה ללא בעיות, עם DirectX 10, ושאר הדברים שכרטיס מסך צריך בימנו ( אולי לכולם כבר יש את זה... ). אני עובד הרבה עם תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, ולכן צריך לראות גרפים ברורים וצבעים יפים, שוב, אני מניח שמרבית הכרטיסים יענו על דרישה זו גם כן. אני צריך כרטיס שמספק יכולת צפייה בוידאו ברמה סבירה ומ…

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  13. המפרט בצד. בXP: במשתמש שלי קאטליסט קורס יש בכניסה. במשתמשים אחרים הוא לא. הבעיה היא נורא מוזרה. במשתמש שלי אם אני נכנס ל FALLOUT3 אני עובר את רצף הסרטונים , ואיך שאני נכנס לשמירה שלי הכול קורס. או שזה מסך שחור או שאני מכבר מסך עם פסים בכול מיני צבעים. RED ALERT 3 למשל עובד מצויין. הדמו של HAWX קורס גם כן בכניסה לתפריט. במשתמש אחר FALLOUT3 עולה מצויין (הביצועים גם בסדר , אני על 1680X1050 + 2XAA והכול רץ חלק - לא בדקתי FPS). אבל גם במשתמש הזה HAWX קורס איך שאני מגיע לתפריט. בVISTA: קאטליסט עולה אבל FALLOUT3 קורס כמו במשתמש שלי על XP. לא בדקתי משחקים אחרים. 3DMARK VANTAGE מראה תוצאה נורמלית (כאילו כמו שצריך) אבל לפעמים בסרטונים יש ארטיפקטים קטנים (כמה ריבועים פה ושמה שמחליפי…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by Wolf-Net,

רציתי לדעת האם יש מתאם מ- S-Video ל-21 פינים או מ- S-Video ל- RCA. ואיך החיבורים האלה נראים ואיפה אפשר לקנות אותם. עוד שאלה קטנה מזה RCA איך הוא נראה בדיוק? נ.ב: המטרה היא שאני יוכל איך שהוא לחבר מהמחשב לראות בטלויזה דרך הממיר , כי יש לי איזה בעיה עם S-Video מאחורי הטלויזה והמחשב לא נותן לו לשדר את מה שבמחשב לטלויזה. תודה רבה זאביק

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by lipa,

http://www.theinquirer.net/?article=32438

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by cyberX,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1114 שווה ??

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by piniman,

שלום חברים יש לי כרטיס מסך 9800GTX+ ואני מרגיש שהו חלש כבר אז רציתי להחליף אותו במשהו יותר חדש התקציב של הוא 1500 גג 1600 ויש לי עדיפות גבוה לNVIDIA המערכת שלי מעבד Q6600 לוח אם MSI P35 NEO קירור למעבד ZALMAN CNPS 9700 LED ראם 4GIGA CORSAIR XMS2 DHX מארז ANTEC 902 ספק כוח CORSAIR 750 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by VoDiC,

שלום רב, לאחרונה התחדשתי במחשב חדש והרבה בעזרת הפורום הזה. לפני המחשב הזה כל הכרטיסי מסך שהיו לי הם של NVIDIA וכרגע רכשתי מחשב עם כרטיס מסך sapphire 7850 לא הגרסא עם ה-OC. והורדתי דרייבר מהאתר הזה http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1472&psn=&lid=1 ורציתי לדעת האם קיים איזשהו דרייבר עדכני וטוב יותר למשחקים. מודה על עזרתכם!

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  19. שלום ושבת שלום! אני רוצה שהמאוורר של הכרטיס מסך יעבוד יותר מהר הורדתי את התוכנה NTUNE של NVIDIA הכן המאוורר עבד לפי הגדרות יצרן על 59% המהרתי אותו ל-85% וכך הכרטיס במנוחה נשאר על טמפרטורה של 56 מעלות הבעייה היא שכאשר אני מכבה או מאתחל מחדש את המחשב המאוורר חוזר ל-59% אני רוצה שיעבוד קבוע על 85%,איך אני עושה זאת? עוד בעייה: קופץ לי מידי פעם הודעת שגיאה: baseline.npe זאת הודעה כלשהי של NTUNE איך אני מבטל אותה? תודה רבה ליאור

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by Real_Me,

אני רוצה לקחת את כרטיס המסך הנ"ל למחשב בארה"ב לחיבור עם טלוויזית NTSC. באתר של הרקולס מופיע: "High-quality TV encoder on NTSC & Pal / TV sets supporting resolutions of up to 1024x768". האם זו התייחסות ל-TVOUT של הכרטיס ותמיכה ב-NTSC? לא ברור לי. הציטוט מכאן: http://europe.hercules.com/showpage.php?p=40&f=1&b=0 בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by xtx,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7637

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by guyezra,

שלום לכולם, יש לי מחשב P4 2.66GHZ עם 640MB זיכרון. החלק החלש שלו זה כרטיס מסך ישן יחסית שאני רוצה להחליף GEFORCE4 64MB. השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים (מקרן) איזה כרטיס מסך ממומלץ לזה עד 1000ש"ח? תודה רבה גיא

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  23. היי. נדפק לי הכרטיס מסך הישן (GeForce 550 Ti) ואני מחפש חדש. טווח מחירים 1000-1200. מצאתי בטווח הזה את geforce 960 החביב ומולו את R9 280X של AMD.בכמעט כל המבחנים והביקורות R9 מנצח אבל מצד שני גם קראתי שלא כדאי להשתמש בכרטיסים של AMD לעריכה (CUDA וזה) בעיקר עובד עם תוכנות של אדובי (פרימייר ואפטר אפקט).יש למישהו הערות והשגות בעניין? המלצה ספיציפית לאחד הכרטיסים הנ"ל או לכרטיס אחר במחיר הנקוב יתקבלו בברכה. חשוב כמובן שיוכל להריץ במקביל לפחות 2 מסכים (אופציה לחיבור של שלישי בעתיד תתקבל בברכה) תודה

24. Started by ron10,

שלום חברים שמחתי להתקל בפורום זה צריך את עזרתכם בבקשה במחשב שלי במשרד היה מותקן WIN95 פרמטתי את המחשב והתקנתי WIN98 הצרה היא שבהתקנה כנראה לא היה זיהוי של כרטיס המסך שלי והתמונות נראות מרוחות הגדרות התצוגה מראות שתי אופציות 2-צבעים או- 16 איך אני מזהה איזה כרטיס מסך מותקן לי בכדי להוריד דריבר או אם יש דרך אחרת תודה אבי

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש לקנות לחבר כרטיס מסך וזיכרון של 2GB על הכטיס מסך יש הגבלה של תקציב 1000 ש"ח לגבי הזיכרון אין ממש הגבלה(אבל רק שיהיה 2GB) לא רציתי לפתוח שני טרדים אז העדפתי לפתוח רק כאן למרות מדובר גם בזיכרון. אנחנו מאזור המרכז זה הלוח שלו INTEL RADIO SPRINGS D945PLRNL כאן יש פירוט עליו http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=2673 תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.