עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mc_elad,

האם אפשר להוסיף קירור בנוסף לקירור המובנה של הכ.מסך??(דוג' 4870X2) והאם כאשר מרכיבים קירור לכ.מסך האחריות שמקבלים יחד אם הכרטיס מטבטלת??(אם זה נכן האם שווה את הסיכון??)

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by gaga1234,

מה עדיף לדעתכם? http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-x1300_15.html ראיתי את הביקורת הזאת ולפיה ה x700 כרטיס ממש טוב אבל אולי אני טועה המחשב שלי עכשיו xp2500 ומתוכנן OC לכרטיס מסך.

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by 3gh,

יש לי AMD 64 BIT 3200 6800 GT 256MB 1GB RAM קיבלתי ב3DMARK05 4000 ומשהו זה תוצאה טובה למחשב שלי? יש לי דרייברים 69.3 ולא עשיתי אוברקלוק , ראיתי אנשים עם מחשב דומה לשלי שהגיעו לתוצאות של 5000 ומשהו אז התחלתי לדאוג לגבי התוצאה שלי

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by ToR,

למי ממכם שיש את הכרטיס הנ"ל כמה רעש הוא באמת מייצר והאם הסקירה של TOM's נכונה לכלל הכרטיסים הנ"ל, זאת אומרת מייצרים 49Db/a (רעש של שואב אבק קטן בתוך המחשב)? כמובן שאני לא מצפה לתשובות בDB/A מדוייקים אבל התרשמות כללית תודה מראש

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by dr computer,

יש לי תקציב של 300-350 לכרטיס מסך חדש(AGP) והמליצו לי עליו איזה יותר טוב של פליט או גיקיוב או שיש כרטיס אחר במחירים האלה? של GECUBE: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1379 של PALIT: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1241

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by spacedye,

לא זוכר באיזה פורום קראתי אבל מישהו דיבר על זה שהוא קנה הרקולס 9700 פרו מפנדה והכרטיס היה אדום (ולא כחול כמו שהוא באתר של הרקולס). ביררתי אצל PCH והם אומרים שאי אפשר להשיג כרטיסים של הרקולס.. נראה לי מוזר שפנדה כן משיגים אבל מאיזו שהיא סיבה הכרטיס הוא אדום.. לא מוזר? בכל מקרה אני רוצה לקנות כרטיס כזה של הרקולס.. אבל מפחד לקנות מפנדה ולקבל משהו לא מקורי או לא יודע מה

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by RayZ,

אוקיי... אני אנסה לקצר. יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש. ברוב המשחקים יש ארטיפקטים שהם בדיוק נראים אותו הדבר- אובייקטים בגראפיקה שפשוט מהבהבים (לרוב- שמיים, נוף, קרני שמש) וזה מעצבן. למרות שיש משחקים מסויימים שאין שם את הבעיה. ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש (והסרתי את הקודם), הדרייבר שהותקן הוא ההכי חדש. טמפרטורת הכרטיס מגיעה ל-70 במאמץ, למרות שלא נראה לי שזה הגורם- כי מההפעלה הראשונית של המשחקים הארטיפקטים מופיעים. אין לכרטיס אפילו זמן להתחמם לפני. למישהו יש מושג מה לעשות או מה גורם לבעיה? הכרטיס הוא ה-HD5970.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by RDS,

יש לי כרטיס מסך של ATI (1950 PRO), וראיתי פה אשכול של מישהו שאמר שהתוצאות שלו ב-3DMARK השתפרו בצורה משמעותית לאחר הפעלת התוכנה.... מה היא עושה בעצם? ד"א התוצאה שלי ב3DMARK הייתה סביב ה-4600.... זה טוב? מעבד: AMD 3800 Dual Core

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by someone5,

שלום, ברצוני לדעת מדוע שאני מקליט דרך כרטיס הטלווזיה שלי בפורמט AVI אחרי 3 דקות יש לי קובץ של 1.5 גיגה, והאם אני יכול להקטין את נפח הקובץ? אני משתמש בתוכנה מסוג lifeview tvr 3.20

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  10. Started by asiofjiojqwr,

לפי מה שראיתי ב GPU-Z הכרטיס מסך מסוגל להעביר עד בערך 126 ג'יגה בשניה, עכשיו ה PCI-Express x16 תומך רק ב 4Gbps, זה אומר שהצוואר בקבוק של הכרטיס מסך נמצא בקצב תמסורת הנתונים מלוח האם? (סתם שאלת התעניינות)

11. Started by אSף,

שלום, באחד המחשבים שברשותי הכרטיס מסך מת, והוא בחיבור AGP. מעיון בKSP/אייבורי הבנתי שכבר לא מוכרים כרטיסים בחיבור שכזה, ולכן פניתי ליד 2. מבין שני הכרטיסים הבאים, מה עדיף? והאם המחיר שלהם נשמע לכם סביר(אין לי שמץ כמה הם עלו בזמנו)? אגב, המחשב משמש בעיקר לסרטים ואולי משחקים מלפני 3-4 שנים על הגדרות בינונית ומטה. geforce fx 6600 256 mb ב100 ש"ח. geforce fx5500 256 mb ב170 ש"ח. תודה.

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by OutRaGe,

איך הכרטיס הזה יהיה למשחקים במפרט בצד עם תוספת של 1GB ראם ? תודה מראש

13. אזז ככה יש לי כרטיס 260GTX והוא סבבה והכל אבל הוא עובד על מסך V193HQ של ACER, ואני לא מבין COD 6 עובד ליפעמים מצויין וליפעמים ממש גרוע כאילו תקיעות כאלה מעצבנות שנמשכות כ10 שניות וזה אחרי פורמט מלא של הWIN XP, יש לי חשדות שמדובר במסך שעושה תבעיות כי אין מצב שבעולם ששאר המערכת שלי היא הגורם לכך אבל אני ממש מקווה שזה לא המסך כי עם זה כן קצת חבל להחליף תמסך TFT שמשחקים ניראים עליו מושלמים. למישהו יש איזה שהיא תשובה בשבילי שאר המערכת שלי בצד<<<<<

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by henb7,

albatron 6600q 256mb 128bit pci-e dvi, tv out האם הוא שווה....אם לא מה הולך עכשיו טוב מאוד?...

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  15. דרייברים חדשים של nVida דלפו לרשת. Detonator 41.09. הפעם גם לווינדוס 98. Win 2K/ Win XP Win 9X/Win ME ההורדה היא על אחריותכם בלבד.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by dino,

אני צריך לדעת מהו ה-19" הכי טוב שיש עד 2500ש"ח? אני יודע שרובכם תגידו לי Iiyama 454 PRO, אבל אני יודע שיש עוד מסכים ברמה שלו ויש הרבה מחלוקות בעניין, אז תנו לי עצות וגם אם יש לכם נסיון אם מסך מסויים תספרו עליו בקצרה. תודה מראש, מתן

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by vertigo21435,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שנע עד 1200 שקל. כרטיס מסך טוב שיתמוך במשחקים החדשים ב- shader ברמה גבוהה ואף יותר, בלי איטיות ובלי באגים( הכוונה בלי התקנות רבות של דרייברים וכו') אלה הנתונים שלי: Computer Type ACPI Multiprocessor PC CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus P5Q SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) ( לא משהו בכלל, צריך חזק יותר) Monitor Samsung SyncMaster 931C/MagicSyncMaster CX930B (Digital) [19" LCD] (HVBLC28048) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Operating System Microsoft Windows XP Professiona…

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by Nu,

אה כבר הייתי סגור של ה-Radeon 9600XT של Asus, ופתאום ראיתי ש-FX5900 עוקף את ה-9600XT (לא יודע איזו חברה) מכל הבחינות חוץ מהשיידר. אני כנראה יישאר עם הכרטיס מסך למשך 2-3 שנים, והבנתי שהרדיאונים יותר טובים לטווח הארוך בגלל התמיכה שלהם ב-DirectX9. אז מה כדאי לי לקנות (אני קונה מחשב חדש עוד שבוע ככה) FX5900XT או 9600XT ? ואם אתם ממליצים על ה-FX5900XT איזו חברה כדאי ?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by Do As Infinity,

יש לי Radeon X1800XT (גירסת ה-512MB) ולפעמים יש לי ארטיפקטים בכל מיני משחקים שאני משחק. לא עשיתי לכרטיס מסך שום אוברקלוקים ושטויות אחרות, אז למה יש לי ארטיפקטים? זה ממש מרגיז ותמיד צריך למזער את המשחק ולחזור אליו, ולעיתים רחוקות זה אפילו עולה במסך כחול. הפתרון ההגיוני היחיד שעולה לי בראש הוא בגלל שהכרטיס מתחמם. המארז שלי נמצא על מן קרש עם גלגלים מעל השטיח (ומתחת לשולחן) אז חשבתי שאולי יש לזה קשר מסוים, אם זה משנה איזה מארז, ספק כוח, זכרונות וכו' יש לי אז יש במפרט.

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  20. הנסיון הראשון להאט יכולות כרייה קריפטוגרפית עם דגמי ה-RTX 3060 נחל כשלון מעורר רחמים - אך נראה כי מפתחת השבבים הירוקה עוד לא אמרה את המילה האחרונה שלה בנושא, ומתכננת להחזיר מלחמה עם קו שלם של גרסאות מתוקנותלכתבה

21. Started by kobibo,

לפי עיון ב FAQ תיחלת הפורם ישנם נתונים לגבי כמה סוגים של כרטיסים . אני מתלבט חזק האם לקנות את ה- 9800pro 256 bit לבין ה - 5900XT 256 bit ,לפי הנתונים של שני הכרטיסים ה 5900XT בעל נתונים גם של מהירות זיכרון וגם מהירות ליבה יותר גבוהים מאשר ל 9800PRO ( לשתי הכרטיסים אותה כמות של צינורות עיבוד ). אז למה בבקשה ישנה העדפה דווקא ל 9800PRO ?

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  22. השאלה בכותרת.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  23. כן כן הצליחו בכרטיס של Point of View אבל לא הלך להם כל כך כי הצינורות פגומים אבל זה כבר נותן פריצת דרך לא קטנה וכבר יש לצפות לפתוח צינורות הרצתי חיפוש בgoogle מצאתי באיזה פורום שאחד פתח כרטיס של XFX ועובד לו טוב מאוד והוא הביא תוצאה מדהימה עם OC ופתיחת צינורות ל5982 ב2005 הכרטיסים של XFX לא מאכזבים כמו שהיה עם ה6800LE שווה שווה שווה תהנו http://www.guru3d.com/article/Videocards/314/2/

24. האם יראה שיפור בביצועין אם אני מחליף את ה5200 שלי ב9800xt? על מחשב של 1.4ghz ?384rdram

• 13 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by L1ron,

לפני כמה זמן שמעתי שיש את הטכנולוגיה בכרטיס מסך של הצפייה עם משקפי תלת מימד וכזכור לי ראיתי סרטון עם מישהו שרואה דרך זה.. ואחי לא מאמין לי שיש את זה אפשר סרטון שיראה את זה?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.