עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כמובן שאם יש תגובות על כרטיסי NON-PRO אז בבקשה לכתוב.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  2. בתור מנהל מכירות של חנות שלא ננקוב בשמה ....בדקנו לכם את האחריות של חיון שדרכם מיובאים מסכי סמסונג הנ"ל ותופתעו לגלות שלמרות מה שרשום בכתב האחריות שבאתר ,חיון החליפה מסכים ללקוחות שלי גם עם פיקסל בודד גלמוד אחד .....נכון ....מודה ....כתב האחריות הפחיד גם אותי ולכן המלצתי ללקוחותי עד עכשיו להמנע מלקנות מסכים אילו בטענת אחריות נוראית . אבל התנאי שלהם היה על מסך חדש של עד שבועיים מרגע הקנייה ולאחר מכך האחריות ככתוב . בכל מקרה האמון שלי קצת חזר ......תמיד לברר לפני שקונים בכל מקרה .....טלפון קצר לחיון "מסדר לכם ת'מסך" מוגש כשירות לציבור לילה טוב

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by borg,

האם כרטיס מסך 6800GT 256Bit 256MB מייצר יותר חום מכרטיס מסך 6600GT 128Bit 128MB? אם כן, בכמה? לפי מה שהבנתי, 6600GT 128BBit 128MB של Gigabyte עם קירור פאסיבי מגיע לטמפרטורה של 70 מעלות. איך אפשר להיפטר מהחום הזה בלי מאוורר? מישהו יודע לאיזו טמפרטורה מגיע 6800GT 256Bit 256MB עם קירור פאסיבי?

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  4. איך יודעים איזה כרטיס גרפי מובנה יש בלוח H67? כרטיס מסך מובנה יתמוך בחיבור 2 מסכים? אם לא, מה הכרטיס מסך המינימלי שצריך בשביל לחבר שני מסכים?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by BD1,

קניתי אותו כמעט לפני 5חודשים וברוך ה' עובד בסדר .. לפני כמה ימים עידכנתי לו דרייברים והתחילו להופיע חורים שחורים כאלה (רד אלרט 3) וב PES 2009 המשחק רץ כאילו מישהו מריץ אותו קדימה בריפליי במהירות שאי אפשר לשחק בה. מחקתי את הדרייברים הכל והתקנתי את של הכרטיס מסך עם הדיסק והבעיה ברד אלרט נפתרה ובפרו לא, למישהו יש רעיון? יש לציין שהבעיה קוראת רק במך מלא ושאני פותח את המשחק בחלון זה לא קורה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  6. אני רוצה לצ'פר את החדר שלי בטלוויזיה חדשה כמובן LCD ואני די מתלבט בין שני אלו: philips 23 אינטש http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=3297 או שארפ 20 אינטש http://www.crazyedi.co.il/products/33386 עכשיו הדילמה שלי היא בין האיכות המדהימה של שארפ שקשה מאוד להתפשר עליה ואני אומר את זה מנסיון זה מסך שרואים בו פשוט יוצא מן הכלל ואי אפשר להשוות בינו לאף מסך מתחרה כל זה אל מול הגודל של הפיליפס שיכול להיות ממש טוב וכמובן הבדל של 800 שקלים אשמח לקצת יעוץ תודה

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by barak_i,

ככה... 2 כרטיסים .... geforce 7300 GS / geforce 7600 GS שניהם 512 מגבייט די די אר 2! אבל 7600 עולה בסביבות 700 שקל.... והוא 128 ביט ו 7300 עולה בסביבות 400 שקל.... והוא 256 ביט אני לא מבין..... שווה להשקיע את ההפרש? ולקחת את ה 7600? מה ההבדל בכלל?? במה 7600 יותר טוב? המליצו לי בינתיים לקחת את ה 7300- אמרו לי שהוא יספיק.... הבנתי שמקצוענים פה... אז.... להסתפק ב 7300? תודה

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  8. שלום לכולם, אני חדש באתר הזה ובעניין כרטיסי המסך, בעיקר למחשבים ניידים, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיכול להריץ משחק כמו World of Warcraft בקלות (זאת אומרת DDR גבוה יחסית) אבל אני גם צריך לדעת איזה כרטיס מסך מסוגל להריץ משחק כזה בצורה טובה, ושהמחיר שלו לא יהיה מוגזם, ושאני אוכל למצוא אותו בחבילות של מחשבים ניידים, תודה רבה על העזרה, מחכה לתשובות =]

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by Shortboarder,

אני כרגע משתמש ב Cat 3.2 ואין לו שום בעיות,יציבות והכל = מושלם! האם כדאי להתקין את ה OMEGA 3.2??? מה זה עוזר,תורם ומוסיף???

10. Started by nicirnTAL,

אני חייב עזרה ודחוף!!! יכול להיות שזה כלום, אבל אני רוצה להיות בטוח: מחר (06.10.02) אני קונה את כרטיס המסך Radeon8500LE... כאשר אני משוטט במפרט של הכרטיס (<==>) אני רואה שבתמיכה של המסך כתוב: Monitor support CRT Monitor: 15-pin VGA connector ולי יש מסך LCD?! זה אומר משהו?! אני צריך לקנות אדפטר?!

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by אSף,

שלום, באחד המחשבים שברשותי הכרטיס מסך מת, והוא בחיבור AGP. מעיון בKSP/אייבורי הבנתי שכבר לא מוכרים כרטיסים בחיבור שכזה, ולכן פניתי ליד 2. מבין שני הכרטיסים הבאים, מה עדיף? והאם המחיר שלהם נשמע לכם סביר(אין לי שמץ כמה הם עלו בזמנו)? אגב, המחשב משמש בעיקר לסרטים ואולי משחקים מלפני 3-4 שנים על הגדרות בינונית ומטה. geforce fx 6600 256 mb ב100 ש"ח. geforce fx5500 256 mb ב170 ש"ח. תודה.

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  12. שלום לכולם אני רציתי לשאול בכללי על הכרטיסים האלו כי אני לא כל כך מבין בזה , אני רק שומע ורואה אנשים שמוסיפים כרטיסי מסך בשביל פיזיקס ורציתי לדעת : בשביל מה צריך את הכרטיסים האלו , למה הם בידיוק תורמים , כמו שאני הבנתי אלו רק כרטיסי מסך מבית NVidia אם אני טועה תקנו אותי. לי יש כרטיס מסך HD6970 האם גם לי יש אופצייה להוסיף כרטיס לפיזיקס ועוד פעם למה זה תורם. ואיזה כרטיסים בידיוק הולכים בשביל הפיזיקס הזה , תנו לי דגמים לדוגמא , כדי שאני אבין. פשוט אני רוצה להרחיב את הידע שלי ואני מקווה שתעזרו לי בזה , מראש תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי מפרט מחשב מצויין, ניתן לראות ב "[מפרט מחשב]". לאחרונה אני נתקל בבעיות בצפייה בקטעי וידאו של משחקים כמו NFS - Shift, Wolfenstein, הוידאו מתנגן לאט והסאונד קופץ בטירוף. המשחקים עצמם עובדים מעולה, רק קטעי הוידאו מקוטעים ...??? עשיתי מה שאני יודע וזה להתקין את הדרייבר הכי חדש של הכרטיס מסך שלי catalyst 9.9. מה עוד אני יכול לעשות? ממה נובעת הבעיה? בבקשה תעזרו, זה נורא לשחק משחק בלי כל קטעי הוידאו!

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by BENNYL66,

שלום יש לי מעבד E8400 ו 4 גיגה זיכרון תודה

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  15. היי יש לי 2 כרטיסים ביד ורציתי לדעת איזה מבינהים יתאים לי יותר ל htpc nvidia 9400gt 1gb ddr2 ati hd4670 512mb האם ה nvidia יכול להוצאי קול מחיבור dvi ? האם ה cuda יכול לעזור בהצגת סרטי hd ?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by kramer82,

אני מתלבט בין ה RTX 2060 וה RTX 2070. כרגע המסך שלי הוא 1080p. השאלות שנראות לי רלוונטיות כדי לקבל החלטה הן : האם אראה הבדל ממשי במשחקים ? האם בשניהם אוכל להריץ בהגדרות הכי גבוהות? האם ה RTX 2070 יענה לדרישות המשחקים למשך יותר זמן מזה של הRTX 2060 ? אם יש עוד שיקולים, אשמח אם תשתפו

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by Dima323,

שתי המסכים עולים +- אותו מחיר בסביבות ה 650-700 שח היתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הדגמים ואיזה יותר מומלץ מהם כמו כן אם אתם חושבים שיש מסך יותר מומלץ ממינו תצינו את הדגם

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by athi,

איך בודקים טמפרטורה בכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  19. עד כמה האיכות תורגש אם אשים את ההגדרות על X16Q במקום X8 ? חוץ מזה שתהיה ירידה ב- FPS .

20. Started by oren99,

אם יש לי לפטופ ממש חזק שאני מקבל מהעבודה אבל היכולות הגרפיות כמובן לא משהו, יש דרך לחבר אותו לכרטיס מסך טוב? יש לי במחשב הביתי 88 GTS העמדות עגינה שמוכרים למחשבים יכולות לשדרג את הכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  21. האם יראה שיפור בביצועין אם אני מחליף את ה5200 שלי ב9800xt? על מחשב של 1.4ghz ?384rdram

• 13 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by Epsilon,

שלום המערכת שברשותי : athlon 3800 x2 socket 939 , לוח asus a8n-e אין OC . ספק : hec ar-tf 300 watts עם עד 15 אמפר ב rail של 12v 1) האם הספק יתאים לכרטיס hd4650 של powercolor http://www.powercolor.com/eng/products_features.asp?ProductID=4596 או asus http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=sHoHi2mw3t8Dieuj 2) האם יש צורך בחיבור 6 פינים מהספק לכרטיס ?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  23. בכוונתי לקנות צג 17 ברשותי 1200שח מזומן וזמן חופשי לחפש טוב. ראיתי את הCTX 711 הוא נראה מצויין אך הם יש יותר טוב ממנו. כי אז "טכנאי" אמר לי שהוא לא משהו. האם יש מסך טוב יותר בתקציב שלי ? . חוץ מזה מה ההבדל בין TRINITRON ל DIMONDTRON. תודה מראש דן 8)

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by F430,

אז ככה זה 8800ULTRA http://cgi.ebay.com/NVidia-8800-Ultra-768MB-2-DVI-PCI-e-x16-Video-AS-IS-C_W0QQitemZ370291954968QQcmdZViewItemQQptZPCC_Video_TV_Cards?hash=item56371ed518 עכשיו הבנתי שהוא לוקח חשמל כמו בית אבל הוא קרוב בביצועים ל4850?

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by Moty_p,

איזה כרטיס מסך יותר עדיף \ יותר חזק ה 9880GT או ה 9600GT ?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.