כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
כבר יומיים שאני במגעים עם מישהו בנוגע לקניית הכרטיס שהוא מציע. אין לי עדיין את כל הפרטים כמו אם יש או אין יציאת DVI ויציאת ווידיאו,וכמה זיכרון יש. אבל בכל זאת רציתי לדעת מה דעתכם על החברה שמייצרת את הכרטיס ועל הכרטיס עצמו: http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=14&PISNo=30 פרטים יתווספו בקרוב.
-
- 14 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ELSA FALCOX 980XT ATI RADEON 9800XT 256MB ב 1960 ש"ח או ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H 256 bit (ליבת R360) ב 1495 ש"ח ההבדל בביצועים שווה את הכסף? ואיך הקירור של כל אחד מהכרטיסים?
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
http://www.ixbt.com/video2/g70-7-d.shtml#p26
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף למשחקים?? EVEGA 8800GTS 512MB DDR3 256 BIT או SAPHIRE HD 4670 1GB DDR3 128 BIT מפרט המחשב : מעבד: P4 3.2 לוח אם: ASUS P5GD2X זכרון:KINGSTONE 2.5 GB 667 MHZ]
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום. יש לי Asus Zenbook Prime. האם המחשב הזה - בעל מעבד ה i5-3317U - יכול לתמוך במסך מחשב / טלוויזיה בעל רזלוציית 4K? (http://goo.gl/Stxqhh) או שכמו שאומרים - אני חי בסרט? (: השאלה חשובה לי, אשמח לקבל תשובה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
- 1 follower
-
-
בסכום של 500-600 שח,ותודה רבה. ???
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי כרטיס מסך של nvidia - 7950gt(יצרן: inn03d) והטמפרטורה של הכרטיס לפי everst מראה בין 42-44 מעלות במצב רגיל. ברצוני לדעת האם זאת הטמפרטורה שאמורה להיות במצב נורמלי?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם למישהו מהפורום יש כרטיס מקצועי של ATI V7700 בשביל שיעלה לכאן את הביוס שלו? אני מנסה להפוך את הHD3870 שלי לV7700 ע"י צריבת ביוס, אבל כמו כל חוק מרפי, דווקא את הביוס הזה לא ניתן לימצוא ברשת! מצאתי רק עותק שפורסם ע"י DELL, גם בזה מרפי לא שכח אותי ודווקא על הכרטיס שלי הוא לא פועל! (ברשת יש מס' אנשים שעבד להם בלי בעיה). http://www.dell.com/support/drivers/en/zh/twbsd1/DriverDetails?driverId=R247697 לי יש את הגירסה של ASUS . כרגע הוא על 877/1250. אם מישהו מכיר מישהו - שמכיר מישהו- שיש לו V7700 אשמח שהוא יעתיק את הביוס שלו ויעלה לכאן (לחיצת כפתור פשוטה של GPUZ). תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הזה ? ATI RADEON X600PRO DVI 256MB בהנחה שיש לי תקציב של 600 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בזמן שב-NVIDIA מתקרבים אל סיום הספירה לאחור לקראת החשיפה של הדור החדש, נראה שגם אצל המתחרה AMD מתכוננים במרץ להצגתם של דגמי ה-Polaris הראשונים מחר אנחנו אמורים לערוך היכרות עם לכל הפחות שני דגמי כרטיסי מסך חדשים של NVIDIA מדור ה-16 ננומטר המהפכני, אך מה בנוגע לתוכניותיה של AMD להשיק סדרה מתחרה ומתקדמת לא פחות בהתבסס על ארכיטקטורת ה-Polaris החדשה? ספירה לאחור ותאריך יעד עדיין אין כאן, אך תוספת של עמודים ייעודיים באתר הרשמי של החברה(בשילוב עם מה שנראה כמו תמונות רשמיות של ליבות ה-Polaris 10 וה-Polaris 11) כבר יש, לצד שמועות עדכניות ומבטיחות. בצד העליון, הטענה היא שהדגם החדש המוביל של AMD, אשר יירש את ה-Radeon R9 390X או את ה-Radeon R9 390 (לכאורה ה-Radeon R…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי כרטיס חדש שקניתי והוא64 ddr gf4 TI 4200 AGP8 וקיבלתי עכשיו: AGP8 GF FX 5600 128 ddr אני מבקש את עזרת הגולשים איזה כרטיס עדיף יותר לגיימר כבד... בתודה מראש נועם ???
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אוקי, בהתחלה לא ראיתי כלום חוץ ממסך ירוק עם נקודות צבעוניות (במדיה פלייר). אח"כ, התקנתי תוכנה בשם VIDOMI שבה הצלחתי לראות את את הסרט אך ההצלחה הייתי חלקית: לא היה סאונד. מישהו הסביר לי שכדי שהמסך הירוק הוא תוצאה של התנגשות בין שני מקודדים והציע לי להתקין את Nimo Codec (שאגב, כבר היה מותקן, מכאן ההתנגשות) אבל עם מקודד ה Xvid בלבד. עשיתי זאת ואכן יכלתי לראות במדיה פלייר את הסרט אבל שוב, בלי סאונד. מישהו חווה כזו תקלה? למישהו יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
גירסאות האספנים של ה-Titan Xp האימתני נחשפות כעיצובים בהשראת הצד האפל והצד המואר של סדרת הסרטים האלמותית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
- 1 follower
-
-
פשוט בקרוב אני קונה את אחד מהכרטיסים האלה ואני רוצה לדעת מהם ההבדלים אם יש ומהו ההבדל במחירים תודה!
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב (בעיקר עבור משחקים וסרטים ) וראיתי בשני אתרים את אותה מערכת רק באחת כרטיס המסך מדגם GeForce PCX-6200 256MB TURBO CACHE DDR+ TV OUT NVIDIA והכרטיס במערכת השנייה מדגם ATI Radeon X300 . איזה כרטיס נחשב ליותר טוב ?
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרטיס HD4870, מעבד i5. קיבלתי ב-vantage בסביבות ה-9700 וב-2006 בסביבות ה-15100. האם זה נחשב לבסדר יחסית למערכת שלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר שלי לטלוויזיה בסלון בשביל ליראות סרטים... עכשיו השאלה אם יש כבל מספיק ארוך בשביל החיבור? ואיך אני בכלל יכול לעשות זאת? תודה מראש install
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
NVIDIA GeForce 6600Le הכרטיס הזה טוב למשחקים כבדים?!?!?!?!? אם לא.. תמליצו לי על כרטיס זול וטוב למשחקים כבדים..
-
- 15 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בתור מנהל מכירות של חנות שלא ננקוב בשמה ....בדקנו לכם את האחריות של חיון שדרכם מיובאים מסכי סמסונג הנ"ל ותופתעו לגלות שלמרות מה שרשום בכתב האחריות שבאתר ,חיון החליפה מסכים ללקוחות שלי גם עם פיקסל בודד גלמוד אחד .....נכון ....מודה ....כתב האחריות הפחיד גם אותי ולכן המלצתי ללקוחותי עד עכשיו להמנע מלקנות מסכים אילו בטענת אחריות נוראית . אבל התנאי שלהם היה על מסך חדש של עד שבועיים מרגע הקנייה ולאחר מכך האחריות ככתוב . בכל מקרה האמון שלי קצת חזר ......תמיד לברר לפני שקונים בכל מקרה .....טלפון קצר לחיון "מסדר לכם ת'מסך" מוגש כשירות לציבור לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום אני אספר את הסיפור המלא כי אולי זה יעזור לכם לפתור את הבעיה: ניסיתי למצוא פתרון זול לסטרימינג מהמחשב לטלויזיה. אז הזמנתי מ EBAY את משדר וידאו ואודיו (ניתן לראות את המפרט הטכני המלא כאן: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nma=true&item=250723045390&si=%252B1%252F5NoUMOH4sy8FE%252BH1zzuxpEIg%253D&viewitem=) הגיע המוצר חיברתי את המשדר והמקלט ווידאתי שהוא עובד ע"י חיבור מצלמה למשדר. יש לי NVIDIA GEFORCE 9800GT, אני לא מוצא את החיבור SVIDEO שלו (כי יש לו חיבור שמשלב 3 חיבורים איכשהו ביחד) אז לקחתי חיבור SVIDEO ישן שהיה לי ושברתי שם איזה פלסטיק ובדקתי את החיבור בחיבור ישיר לטלויזיה וזה עבד (כשהמחשב עולה אבל לא הצלחתי לקנפג אותו כי ה…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי, ברשותי מסך של דל דגם WA2209 וכ.מסך HD4870. אני רוצה "לעבוד" על הדרייבר ככה שהוא יחשוב שהרזו' המקס' הטבעית היא 1920*1200 במקום 1680*1050. איך אני יכול לעשות את זה? בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה העם ניתן להעביר כרטיס מסך leadtek geforce 4 440 mx 64 mb ddr שנמצא במחשב פנטיום 3 800 מגה הרץ למחשב פנטיום 4 2400 מגה הרץ כי חבר שלי אמר שהיא אפשר כי פנטיום 4 לא יתמוך בזה אז רציתי לשאול אותכם ועם כן כמה נקודות ב-3DMARK אני יקבל במחשב שהוא 2400 מגה הרץ עם 256 ddr, ותודה לעוזרים.