עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בכוונתי לקנות צג 17 ברשותי 1200שח מזומן וזמן חופשי לחפש טוב. ראיתי את הCTX 711 הוא נראה מצויין אך הם יש יותר טוב ממנו. כי אז "טכנאי" אמר לי שהוא לא משהו. האם יש מסך טוב יותר בתקציב שלי ? . חוץ מזה מה ההבדל בין TRINITRON ל DIMONDTRON. תודה מראש דן 8)

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by FatherBoard,

חבר שלי החליט לקנות RADEON 7500. המפרט שלו הוא: לוח-אם של אסוס מעבד פנטיום 3 550\ 512CACHE (תתפלאו - יש דבר כזה!) 128 SDRAM 133 האם הכרטיס מומלץ בשבילו? והאם יש לכרטיס איזשהם באגים? ועשו טובה - אל תציעו כרטיסים אחרים כי התקציב מצומצם.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  3. http://tms.co.il/product/9109 החברה הזו נינג'ה ביחס לחברות המובילות כמו גיג'הביט או אסוס היא בערך באותה האיכות? אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה אבל השאלה אם יהיה צוואר בקבוק המערכת core 2 e6300 3gb 667 ddr2 בתודה,

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  4. יש הבדלי ביצועים משמעותיים?

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  5. איזה כרטיס מבין אלו שבפנים הוא הכי טוב \ בעל הביצועים הטובים ביותר? xfx geforce 8800gts xxx edition 320 mb leadtek geforce 8800gts 640mb albatron geforce 8800gts 640mb ה-XFX הוא עם 320 מגה, אבל שמעתי שיש לו ביצועים חזקים מאד בגלל המהרה שעושים לו במפעל או משהו כזה אני מתלבט בין 3 הכרטיסים האלו... מה הכי טוב? 2- ושמעתי שגם XFX וגם LEADTEK חברות טובות האם ALBATRON גם חברה טובה? 3- מה עדיף, מעבד חזק יותר אבל כרטיס מסך חלש יותר, או מעבד חלש יותר וכרטיס מסך חזק יותר?

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואחת ההתלבטויות שלי היא לגבי הכרטיס מסך. אני ככל כנראה רוכש את המחשב בK.S.P. שני הכרטיסים שהכי מתאימים לדעתי מבחינת התקציב ושלגביהם ההתלבטות הם 8600GTS של חברת ג'יגהבייט שעולה 1200 או 1950XT של ספייר שאחרי הנחה עולה 1235. כמובן שכרטיסים אחרים שמתשלמים יותר במחיר הזה יתקבלו בברכה (למרות שאני לא מאמין שיש כאלה). איזה כרטיס משתלם יותר לדעתכם ביחס למחיר? מבחינת השיקול לטווח הארוך זה נראה שה8600 עדיף, אבל מביקורות שאני קורא הXT מציג ביצועים הרבה יותר טובים נכון לעכשיו. בבקשה לא להציע לי להוסיף עוד 500 שקל בשביל 8800 כי זה לא עומד על הפרק. עוד כמה שאלות קטנות: 1. עד כמה ההבדל בין 1950PRO לXT הוא גדול ומורגש? והאם הוא שווה את ההפרש במחיר בניהם? 2…

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by onthemic,

אני מחפש המלצות לכרטיסי מסך אבל אני לא מבין בהם והבנתי שהכי טוב זה להציג את המפרט ובהתאם ימליצו לי... המפרט המתוכנן של המחשב החדש הוא: מעבד Intel Core i5 2400 ספק Enermax 450W לוח אם Asus P8H67-ML X רציתי ללכת בהתחלה על POV nVidia Geforce 520GT 1024Mb אבל עפ"י סיקור שקראתי הבנתי שהוא לא מוציא ביצועים מקסימליים ולפיכך הוא לא מומלץ... אם אפשר עזרה\עצה\המלצה על כרטיס מסך שיתאים למפרט, בנוסף הכרטיס צריך לעבוד חלק עם FULL HD, HD 720 וכל היוצא בזאת. עד400 ש"ח אם יש. תודה

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by lesForce,

אהלן עד היום שיקחתי בבטא של BF3 על המפרט החדש שיש לי בצד , והכל נראה טוב ואיכותי. השבוע קניתי את המשחק NBA2K12 וגם את PES12 , ומשום מה , רואים את השחקנים והמגרש ברמה מאוד נמוכה ומטושטשת כזאת. אפילו על ה-PS3 שלי רואים את המשחקים האלו יותר חד וטוב. המסך הוא 1920X1080 , כך הגדרתי גם את המשחקים. כמו כן כמובן שהם מוגדרים על הרמה הגראפית הכי גבוה שיש למשחק להציע. הדרייבר מותקן לגרסתו האחרונה , גרסאת הבטא ש-BF3 דרש. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

9. שלום חברים. כאמר אני רוצה לדעת מה הדגם של הוודו הזה ואני צריך דריברים כי ניסיתי לחפש ולא הצלחתי להוריד בהצלחה שום דריבר אז ככה הנה התמונות - http://forums.ort.org.il/files/190/2257739/9632611.jpg http://forums.ort.org.il/files/190/2257744/3823178.jpg מקווה שתעזרו לי, תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  10. כרגע בלי לקחת בחשבון מיסים ומשלוח בבקשה - מחיר בארץ מול מחיר בחו"ל. היעד הוא לגיימינג על 1920X1080 במשחקי FPS בעיקר. מעוניין להוציא הרבה פחות אם אפשר - הכוונה לקנות כרטיס חזק דיו אבל אם אפשר לקנות אותו בארץ במחיר קרוב אז חבל על הברדק. על הכוונת: 7850/70 7950/70 GTX660TI/670 מוכן להתפשר בביצועים בשביל כרטיס משתלם יותר - לא חייב מקסימום מבחינת תקציב/ביצועים. עדיף דגם עם קירור חזק ושקט. תודה!

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by AtomiX,

מפרט : AMD 3000+ 64bit (939) 512 ddr400 X2 Gigabyte 6600GT PCX Gigabyte nForce4 GA-K8NF-9 תוצאה : 3476 ללא שום אוברקלוק... האם התוצאה סבירה? מה התוצה הממוצעת למפרט הנ"ל ?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  12. בזמן שב-NVIDIA מתקרבים אל סיום הספירה לאחור לקראת החשיפה של הדור החדש, נראה שגם אצל המתחרה AMD מתכוננים במרץ להצגתם של דגמי ה-Polaris הראשונים מחר אנחנו אמורים לערוך היכרות עם לכל הפחות שני דגמי כרטיסי מסך חדשים של NVIDIA מדור ה-16 ננומטר המהפכני, אך מה בנוגע לתוכניותיה של AMD להשיק סדרה מתחרה ומתקדמת לא פחות בהתבסס על ארכיטקטורת ה-Polaris החדשה? ספירה לאחור ותאריך יעד עדיין אין כאן, אך תוספת של עמודים ייעודיים באתר הרשמי של החברה(בשילוב עם מה שנראה כמו תמונות רשמיות של ליבות ה-Polaris 10 וה-Polaris 11) כבר יש, לצד שמועות עדכניות ומבטיחות. בצד העליון, הטענה היא שהדגם החדש המוביל של AMD, אשר יירש את ה-Radeon R9 390X או את ה-Radeon R9 390 (לכאורה ה-Radeon R…

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  13. חח קודם כל מי שרוצה לבדוק אותי שיוריד מפה http://www.geeks3d.com/20100202/furmark-1-8-0-hot-like-hell-edition-available/ בלשונית של הdownload את התוכנה furemark ויריץ אותה ככה stabilty test (מבחן מאמץ) standart sizes (תשימו את הרזולוציה המקסימלית של המסך שלכם) והMSAA (משתנה אצל כל אחד) בעיקרון זה האנטיאלייזניג שלכם על המקסימום ותיראו לאיזה טמפרטורה הכרטיס מסך שלכם מגיע אחרי 5 דקות בלבד... אוקיי אז ככה.. אחרי כמה בדיקות ואילוצים שמתי לב שבכרטיסי המסך hd5770 לפחות אצלי (sapphire ) ואני מאמין שגם לעוד אנשים הטמפרטורות של הכרטיס מסך הרקיעו שחקים... אני יודע שאני עם המחשב והדבר הראשון שהתקנתי זה הדרייבר האחרון הcatalyst 10.3 לא יודע למה אבל משום מה אחרי ששמתי לב …

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  14. קראתי על לוחות אם חו"ד , רשום http://images.hardwarecanucks.com/image/mac/reviews/gigabyte/Z97XUD5H/Z97X-UD5H-150.jpg בטבלה מצוין : רמת רעש ב- DB , דינמיקה של הסאונד ועוד , חיפשתי גם טבלאות דומות על כרטיסי מסך ואיזה שמע הם נותנים כמו בטבלה ולא מצאתי כלום , היו לי כרטיסי מסך ואני חייב לומר שיש הבדל בניהם , י אולי אתר שבודק זאת ? יש לי הרגשה שבבדיקות יש הבדל גם בדיגיטאלי

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  15. שלום חברה, בטח טחנו את העניין אבל בחיפוש TV-OUT נותן רק מפרטים. אני מחבר את ה-TV-OUT ורואה הכל מעולה, הבעיה שהכל שחור לבן. יש למישהו עצה ?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  16. אהלן, יש לי מחשב בן 7 שנים שסוחב יופי :] הוא לא למשחקים או אפשר להגיד שהוא מחשב סלוני אני רוצה לחבר אותו לLCD בהייץ' די וכך להנות מהסרטים שאני מוריד וכל זה יש כרטיס שהוא זול שהוא נטו מפיץ HD עם HDMI לAGP ? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  17. שלום חברים יקרים תראו לאחר התלבטיות רבות לגביי מפרט תקציבי וטוב לדודים שלי החלטתי ללכת על מפרט עם 7600GS ומעבד 805 של אינטל שאני עוד מעט ירצח דרך אגב באובררקלוק. אני חייב לציין שהביצועים הנהדרים של הכרטיס מסך הזה הם פשוט הפתיעו גם אותי וגם את אחי ושנינו ראינו כבר די הרבה כרטיסי מסך משובחים. עוד לא בדקתי את ה 7600 GS שלהם על 3DMARK אך הביצועים במשחקים הם פשוט אדירים שמתי את כל ההגדרות על מקסימום אפשרי והוא פשוט בקושי מזיע... פשוט כרטיס לא יאומן. + חברים אני מאוד ממליץ על לידטק כחברה של הכרטיסים. איזה שירות שהם נותנים איזה איזה מסודרת עם באנדל נהדר אתה מקבל SS SAM 2 TRACK MANIA ועוד חבל על הזמן בקיצור חברה אם יש לכם 700 ש"ח ובא לכם ליהנות לכו על ה 7600 GS שבת שלום לכ…

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by shai_123,

שלום, יש לי יומלדת בעוד שבוע בדיוק.. עכשיו רציתי לקנות כרטיס מסך חדש למחשב.. המחיר נע בין 700 ל-850 ש"ח מעבד:E4500 ספק:500 wt תודה.

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  19. אוקי, בהתחלה לא ראיתי כלום חוץ ממסך ירוק עם נקודות צבעוניות (במדיה פלייר). אח"כ, התקנתי תוכנה בשם VIDOMI שבה הצלחתי לראות את את הסרט אך ההצלחה הייתי חלקית: לא היה סאונד. מישהו הסביר לי שכדי שהמסך הירוק הוא תוצאה של התנגשות בין שני מקודדים והציע לי להתקין את Nimo Codec (שאגב, כבר היה מותקן, מכאן ההתנגשות) אבל עם מקודד ה Xvid בלבד. עשיתי זאת ואכן יכלתי לראות במדיה פלייר את הסרט אבל שוב, בלי סאונד. מישהו חווה כזו תקלה? למישהו יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by SuB,

שלום! אני עוזר לחבר למצוא כרטיס מסך שישמש אותו בכל המשחקים שהולכים לצאת בשנה וחצי הקרובות + כרגע יש לו Geforce2 mx 220, כרטיס שכבר לא עומד במשחקים שפועלים כיום.. התקציב הוא 1000 ש"ח (גג 1100, כמה שפחות יותר טוב). שאלה נוספת היא האם רדאון 9600 פרו טוב יותר מה-9500 פרו. הנה כמה כרטיסים ששמעתי עליהם ועל חלקם קראתי ביקורות, תעזרו לי לבחור, או שתציעו אחד אחר משלכם: *Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 128bit (6L PCB) Retail Video Card במחיר-1073 ש"ח *Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail Video Card במחיר 1159 ש"ח *ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card במחיר 1159 ש"ח *Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card במחיר 1029 ש"ח *Albatron Geforce F…

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  21. יש שיפור בתוצאה??? כי אני רואה רדאון 9700 שקיבל 11,000 ,ובמקום אחר 12 ובמקום אחר 14 אלף.... (כמעט בדיוק אותם מעבדים)

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by shay-biker,

טוב האפשרויות שיש לחנות שלי הן: אפשרות ראשונה במידה וההורים יאשרו תתקציב: 6800 הרגיל של gigabyte (זה בלי המאווררים יענו קירור פסיבי) 6800 הרגיל של leadtek אפשרות שניה במידה ואין תקציב: r9800pro של ספיר/אסוס או 6800LE לא יודע של איזה חברה... איזה מהם עדיף?? האם אפשר לסמוך על הגיגהבייט ללא מאוורר ???

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by genyagilin,

שלום, לאחר זמן מה שעבדתי על כרטיס מסך יחיד (הHD4870) הייתי רוצה לשדרג את עצמי בכרטיס מסך נוסף, לוח האם שלי תומך בתצורת CROSSFIRE של X16 ונקנה במיוחד למטרה זו, מה שכן אשמח לדעת אם אראה שיפור ניכר בביצועים או שהאם הכסף יזרק לפח. המעבד:Q9450 הזיכרון: OCZ REAPER EDITION 4GB 800MHZ DDR2 לוח האם : MSI DIAMOND X48C אני רץ על וויסטה כרגע SP2.

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by nadavov,

מה אתם אומרים על הכרטיס מסך 128bit 256mb powercolor x600xt?? ??? וכמה הוא צריך לעלות?

• 13 תגובות
    • 862 צפיות
  25. שלום לכולם אני יודע שבחלק מהכרטיסים של ATI, יש אפשרות דרך מתאם מיוחד של DVI לHDMI להעביר גם סאונד השאלה שלי היא אם זה ככה גם בכרטיס הנ"ל? תודה

• 4 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים