כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי MAG 786FD ששירת אותי נאמנה במשך ה5 שנים האחרונות... פחות או יותר. למרות שMAG הם לא הכי הכי המסך הזה דווקא לא רע בכלל, שטוח, 100 HZ על 1024x768... והוא גם דיי חד, ז"א היה חד אתמול בלילה פתאום המסך התחיל להיות מתושתש ברגע, המרכז עוד בסדר אכשהו אבל בצדדים זה ממש לא חד. כבנאדם שיושב הרבה על המחשב ועובד בגרפיקה אין מצב שאני יכול להמשיך עם המסך הזה, אני חייב מסך חדש. דבר ראשון לפני שאני קונה אני רוצה לדעת האם יש אפשרות לשחק עם השפורפרת ולנסות לשנות פוקוס (כמו בטלויזיות, אם מישהו פעם פירק אחת) ? אם לא אז יהיה זכרו ברוך יורש העצר יהיה לא אחר מאשר CRT 17 INCH ובקטע הזה אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי הוא עד 1600 שקל ואני רוצה מסך רק רק רק 17' לא פחות ולא יותר ואין ג…
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך דק של סמסונג 17'. הוא מחובר למחשב עם החיבור החדש ולא הרגיל ( הישן ). לפני כמה ימים הדליקו את המחשב והמסך מראה "בדוק כבל נתונים ". בדקנו חיבורים וחיברנו מחדש, לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אז אחרי איזה שבוע שלפעמים היו עיוותים קטנים, לא משהו ששמים לב, המסך החל להראות סימני גסיסה. אתמול כשחזרתי הביתה והדלקתי אותו גיליתי את הדסקטופ היפה שלי מרוח לגמרי. כאילו שמתחו את הצדדים מעבר לגבולות המסך, ואז התעסקו עם ההגדרות שמותחות אותו בעגלגלות. אין לי, עד כמה שידוע לי, שום דבר שיכול לגרום לכזה דבר ליד המחשב, ולא נוסף שום חפץ לשולחן שלי או לסביבה בזמן האחרון אגב, ניסיתי כמובן לשנות הגדרות של המסך והכל - שום דבר לא משתנה אבל גם רזולוציות ניסיתי
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם תהריים טובים יש לי בעיה מוזרה והחלטתי לפנות לפורום שלכם הבעיה היא כזאת :יש לי כרטיס מסך 8600GTS של MSI וכרגע אניע משתמש במסך ישן כלןמר CRT 17 אינץ של IIYMA עכשיו כשה אני נכנס לוינדוס והעבודה באינטרנט הכול טוב ויפה אבל כשה אני שם סרט או נכנס למשחק לא משנה איזה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיב צריך לעשות רק RESAT כדי שהכול יחזור לפעול כרגיל השאלה היא מה זה יכול להיות? המסך לא טוב או שהכרטיס מסך פגום ? החלפתי למסך אחר אבל גם כן CRT ואותה הבעיה עם LCD עדין לא נסיתי כי אין לי ,מה יכולה להיות הבעיה ? מפאט המחשב: INTAL CORE DUO E6550 MSI 8600GTS 256MB 2GB RAM של OCZ ספק כוח 550W תודה לעזורים
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום , בעיה מוזרה יש לי X800 XL ואני משחק BATTLEFIELD2 אחרי איזה שעה שעתיים של מסך המסך נכבה לי ורק REBOOT מחזיר את המסך לחיים מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק במשחקים כמו WARCRAFT 3 ואייג אוף ימיטולגי המסך ניכבע לי כאילו הכרטיס מסך שלי נשרף על השניה ורק ריסטארט מחזיר אותו לחיים הכרטיס הוא RADEON 9550 128MB 64BIT והמעבד החדש שלי זה AMD 3200+ VENICE CORE ולוח של גיגבייט K8NSC גם הכרטיס מסך הוא של גיגבייט חבר שלי אמר לי שזה יכול להיות הספק כוח שהוא 300W של איזה חברה מעפנה את המחשב הרכיבו לי KSP איך אני יכול לשחק בלי שהמסך יכבה לי כל שניה????
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק אחרי איזה חצי שעה המסך נכבה לי ולא שאני משחק במשהו סוס שיחקתי WARCRAFT 3 ופתאום בום המסך ניכבה והוא חוזר רק אחרי ריסטארט זה ממש מעצבן ותוקע וזהו קורה רק עכשיו אחרי שקניתי מעבד ולוח חדשים AMD 3200+ VENICE CORE ולוח של גיגהבייט 939-K8NSC ויש לי כרטיס מסך RADEON 9550 128MB 64BIT שעובד בAGP וגם זיכרון של 512 של A-DATA מה הבעיה פה אני לא מבין כי המחשב חזק ואין איתו בעיות וזה עושה לי את זה גם עוד משחק אסטרטגיה אייג אוף מיטולגי איך אני פוטר את הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הדבר בא לידי ביטוי בסרטים , כמעט כל סרט חשוך , כשאני מדליק את אפשרות הBrightness המצב משתפר באופן ניכר אך בהחלט לא מספק המסך שלי הוא syncmaster 959NF , השאלה שלי היא : האם יש דרך לעלות את הbrightness דרך תוכנה חיצונית ? ( תוכנה של סמסונג שעושה את זה לא מצאתי )
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המסך עובר ל-entering power save ונתקע לאחר כמה דקות משחק. למה? הבעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. הכרטיס הוא 1950pro ועומד בדרישות המשחק מישהו יודע מדוע זה קורה. :'(
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המסך פתאום התהפך לי 90 מעלות ואיתו גם התפעול עם העכבר איך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק משחק שדורש קצט גרפיקה המסך קופץ לי כל כמה שניות עכשיו יש לי כרטיס מסך דיי ישן riva tnt אבל עד ליפני שבוע הוא הפעיל לי משחקים בסדר גמור טוב בערך.... אמממ pentuim 4 1.6 intel רציתי לדעת אם בטוח הבעיה בכרטיס מסך כי פירמתטי את המחשב והבעיה לא נפטרה אם כן כדיי לקנות כרטיס מסך חדש ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי תופעה מוזרה אני חושב שזה קשור לדרייבר האחרון של נווידיה אבל עוד לא ניסיתי להסיר אותו להחזיר גרסא קודמת מה שקורה זה שפה ושם התמונה תתנהג מוזר זה קורה מאוד מהר ובקושי אני בכלל שם לב שקרה משהו אבל אני חושב שכל התמונה המוצגת זזה מעט שמאלה ואז חוזרת למקום זה קורה גם במשחקים וגם בדסקטופ מישהו חווה דבר דומה ? למה נראה לכם זה קשור
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
יש לי LG F Flatron L1710S על 75Hrz 1280x960... והוא רועד.. פחות משעל 60 אבל עדיין רועד.. אה והכרטיס מסך הוא Leadtek 6600GT למעונינים..
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך mag 768PF CRT 17 inch נקנה ב2002 בערך, היום חמש שנים אחרי בקושי יש לו חדות, רואים נורא דברים כמו כתב וכו', ובינתיים חוץ ממני אף אחד לא יכול לראות מה שכתוב אלא אם מתאמצים כמו מטורפים, ועכשיו שמתי לב שגם אני מתחיל להתאמץ כדי לראות עליו כי הוא מאוד מסנוור אז יש דרך שאני יכול לגרום לו להסתדר? או פשוט להעיף אותו? כי אין לי 17 אחר פה בבית להשתמש בו אז אני בבאסה ואני לא יודע מה לעשות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אגב , ניתקתי וחיברתי את המסך לחשמל וזה עזר ,אבל עכשיו פתאום זה לא עוזר , מה לעשות ומה מקור הבעיה?????
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני רואה הכל, רק שהכל בהיר בטירוף, אפילו כשהבהירות על 0... מדי פעם זה חוזר למצב תקין, ואחר כך זה שוב נראה כאילו כיסו אותו במסך לבן... המסך הוא COMPAQ S700
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש שאפשר להשיג בחיפה חוץ מב-KSP (זה משאיר לנו את כל רשתות האופיס דיפו/טרקלין/מרדנית/נועה ואולי עוד כמה) המסך המת הוא MAG 810FD ששירת אותי נאמנה יותר מ-5 שנים והתחיל להראות הכל כפול ואין לי כוח כבר לתקן אותו. לא LCD
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,בא אליי אתמול דוד שלי ונגע עם האצבעות על המסך LCD שלי ונשארו סימנים נורא מציקים על המסך,ניסיתי נייר טואלט וגפ מברשת,לא עוזר,יש משהו שמנקה דברים כאלה? האם הדבר הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7388 יוכל לעזור לי או שיש שיטה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי מסך של LG מידגם 700P ועכשיו הוא זז לי ניראה מהרזולציה .. כול פעם זה מישתנה לי שאני מאתחל את המחשב ועכשיו אני עובד על רוזולציה 1280 על 1024 פיקסלים ו- 75 HERTZ וזה עדיין זז מי יודע על איזה רוזולציה להשים את המסך??? בתודה אלעד..
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לשאול אם מישהו שמע על הבעייה הזו שיש לי ..? בזמן שאני משחק פתאום המסך כבה ונכנס לסטנד ביי. מערכת חלונות XP - SP1 ודרייוורים אומגה. בדרייוורים CAT 3.7 שהיו לי עד עכשיו זה היה קורה גם אבל בתדירות נמוכה יותר.. אולי אחת לכמה ימים ועכשיו זה אחרי שעה של משחק פחות או יותר. אני בכלל לא בטוח שזה קשור לדרייוורים ולא כל כך בא לי להוריד אותם כי הם פשוט אדירים מבחינת התמונה והביצועים לפי מה שעד עכשיו ראיתי... למישהו יש רעיונות מה זה יכול להיות ? אולי ספק חלש מדי? יש מצב בביוס לעלות את התדר של AGP ל 1.6 - 1.7 זה יכול לעזור ? כרגע אצלי זה על AUTO . אם אני לא טועה AUTO זה 1.5 . אם אני אשנה את זה ויעלה ב 0.1 ל 1.6 זה יכול לפגוע בכרטיס ? סליחה שפוצצתי אותכם עם הרבה ש…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה קשור לפה אולי זה קשור לפורום משחקים כי זה קורה לי כשאני משחק משחקים אם זה לא קשור לפה תגידו ואני אחליף. בזמן האחרון כששיחקתי כל מיני משחקים המסך לפעמים החליף לי צבעים, ניסיתי להחליף דרייברים לכרטיס מסך וזה לא עבד. אתמול עשיתי פורמט למחשב וחשבתי שזה אולי יפתור כמה מהבעיות אבל זה לא פתר. זאת תמונה מהמשחק rage שניסיתי היום: http://imageshack.us/photo/my-images/80/problemb.png/ מה לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מסך רגיל CRT גודל 19 אינץ' של חברת Proview. הוא אצלי כבר 5 שנים בערך +/- והבעיה היא שאם מבדילים בינו לבין מסך אחר אז רואים שהוא מראה צבע צהוב מסריח כזה ולא תמונה יפה. עכשיו השאלה שלי היא האם יש מצב שאפשר לסדר מסך כזה? או שזה קורה לכל מסך אחרי כמה שנים של ניצול רב... תודה מראש, ניר (:
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יהי זכרו ברוך..!..Acer G773...אמן..! אז אחרי הלוויה והשבעה...שזה יגמר בעוד שבוע..!!..אני חייב לקנות מסך חדש...כי אינ עכשיו עם איזה משהו מהמחסן MAG XJ700T...מסך "כדור"..."17... אז מה אתם מציעים לי?...אני רוצה "19...והתקציב הוא 1500 ככה..!...תגידו לי אם זה טוב Samsung 955DF או Mag 996PFS....מה אתם אומרים?...או שיש לכם איזה הצעה אחרת??..
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי מסך LG Flatron 995FT 19 הרבה זמן עבדתי עם קווים לבנים שמופיעים בדרך כלל כשיש הרבה טקסט (שולחן עבודה או וורד למשל), והם מופיעים רק לפעמים. והם נמרחים על כל המסך (נקודות לבנות שיוצרות קווים..) פתאום סתם בלי שום קשר לכלום ראיתי את הריפרש רייט אז החלטתי לראות מה ההבדל בלי קשר לקווים הלבנים. הריפרש רייט היה 85 הרץ ואני עובד על 1152 על 864 ככל שהורדתי אותו שמתי לב שהקווים פחתו - אך רק ב60 הרץ הקווים נעלמים לגמרי אני עובד עם 60 הרץ כבר בערך שבוע ועכשיו שמתי לב שעבודה עם 60 הרץ הורסת את העיניים האם זה נכון ? בינתיים בכלל לא שמתי לב להבדל. ולשאלה החשובה : למה הקווים הלבנים האלה מופיעים ואיך מתקנים אותם ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעוד שמעבדי ה-Threadripper שלה מציעים כמות חסרת תקדים של עורקי PCI-Express לחיבור של רכיבים נוספים דרך לוח האם - כרטיסי ה-Radeon RX Vega נמנעים מכל אזכור באשר הוא למערכי CrossFire לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-