עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אוריפ,

אני יודע שההבדל המרכזי יהיה השימוש בSHADERים בגרסה 3.0, יש עוד? בנוסף, רציתי לשאול 2 שאלות: 1. אם הכרטיס מסך שלי תומך בDX9 האם הוא יוכל לתמוך בDX9.1 (ע"י עדכון ביוס או משהו כזה) כי שאן אומרים שהכרטיסים שלהם הם DX9+ האם ה"+" אומר שאפשר לעדכן את גרסת הDX כל עוד היא מוגדרת כDX9 או שזה סתם גימיק? 2. האם יהיה שווה להתקין את הגרסה הזאת כשהיא תצא? האם עדיין הכרטיס יעבד את המידע, או שעיבוד יפול על המעבד? תודה!

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by idan1836,

יש לי כרטיס מסך של voodoo 3 3000 ויש בו יציאת טלויזיה ולא ידעתי על קיומה ובחיים לא השתמשתי בה! ועכשיו אני רוצה להפעיל אותה והיא לא פועלת.. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by bennash,

​ראיתי באתר מסוים הצעה פומבית לכרטיס מסך הכי חזק היום אם יש לך 2 כרטיסים כאלה במחיר פחות 1 לא כולל משלוח האם זה רמאות או נוכלות? לא לקונים נוספים אלה רק לעוזרים אתן את האתר בפרטי בBENSMALLBARON@GMAIL.COM

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  4. אני מתלבט בין שני המסכים האלו. תעזרו לי בבקשה. CTX PR711F או 17" IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor 0,25mm 1280x1024 H:3070kHz,V:50-160Hz ה-CTX עולה: 1164 ש"ח וה-IIYAMA עולה: 1139 ש"ח. אני לא משתמש במשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. האם כדאי להשקיע ולקנות את המסך: 17" IIyama Vision Master Pro 413C Flat Screen High Brightness Diamondtron Monitor המחיר שלו ב-PCHARDWARE הוא: 1643.76 ש"ח. תודה מראש על העזרה רונן

5. ברשותי המערכת E8400 Asus P5QL-E OCZ Reaper HFP 1066 5-5-5-18 Freezer 7 LP Western Digital 1T 32 MB LG X22 DVD/RW Enermax Modu525W Case-HTPC AZtech 288 עד היום ישב הכרטיס 4670 שכרגע מוצע למכירה באתר,לכל המעוניין. הגיע הזמן להחליף אותו בחיה חדשה. מסקרן אותי לגבי ה5770 ואם יש מועמדים אחרים לעניין מוכן לשמוע.כמו כן אם יש אפשרות לחסוך קצת אני ישמח. תודה והמשך יום טוב.אביב המחשב מחובר למסך FHD 42

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by EITANPP0,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4412 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4175 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4137 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4369

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by Asafalfa,

חברה אני כבר פעם אחת כבר שאלתי על זה , ולא כל כך ידעו איך לעזור לי ,אז אני מנסה שוב.. יש לי את המסך הנל ובעיה היא שהוא מתוח עד הסוף(100\100 לרוחב) אבל עדיין איזה איזה 2 ס"מ שאני רואה שחור מכל צד !.. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות ועם הרפראש אבל כלום לא עזר !... זה פשוט לא נותן לי למתוח את המסך עוד ... אולי למשהו יש רעיון :\\ כי זה מתחיל לעצבן אותי ! :'(

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by croetro,

נשרף לי הכרטיס מסך כי התפסן של המאוור השתחרר והמאוורר נפל ובגלל זה הוא נשרף...... לא ממשים לי אחריות ואין החזר כי ניסיתי להחזיר את הפלסטיק בעצמי.. בכל מקרה כנראה שאצטרך לקנות חדש מה אתם אומרים מבחינת ביצועים מה עדיף : PA240G1D5 PALIT GT240 1G D5 2 Years PEGx16 GT240 128Bit 1GB DDR5 PA240G1D5SC PALIT GT240 1G D5 SONIC 2 Years PEG16 GT240 128Bit 1GB DDR5 GVN240-G1C GIGABYTE GV-N240OC-1GI 3 Years PEGx16 GT240 128Bit 1GB DDR3 ?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by Mr Gadget,

האם קיימת כזו תוכנה לכרטיסים חלשים יותר כמו geforce 2/4mx?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by avivgenius,

מה עדיף על מנת לקבל תוצאה טובה יותר? מסך:W2362TQ 23 LCD 2ms 1:70000 DVI WideScreen Black. ספק כוח: 750W. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by sxs,

אני מחפש מסך 19" LCD למשחקים ואני צריך עזרה - איזה מהם עדיף: Samsung 913B - ב 2350 ש"ח NEC 1970GX - ב 2100 ש"ח אלו שניים בערך באותו תקציב... מי שיותר טוב אני אקח... השאלה היא האם כדאי להוסיף עוד 800ש"ח בערך ולקנות: ViewSonic VX924 האם הזמן תגובה הנמוך הזה לא פוגע באיכות התמונה? האם זה באמת מסך שמתעלה מעל השניים הנ"ל ומצדיק את התוספת במחיר?

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by Vent,

אוקיי,אז יש לי את הGigabyte GTX 770 OC Windforce x3 2gb RETAIL והטמפרטורות מחוץ למשחק הם 40 יציב,ובמשחק 70-80 טמפרטורות. אני מקבל את הטמפרטורות האלה ב-Battlefield 3 ואני משחק על ההגדרות הכי גבוהות.Ultra (4xmsaa) תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by maphisto324,

שלום לכולם. החלטתי לשדרג מעט את המחשב, וכחלק, להחליף גם את כרטיס המסך שלי. הלוח שהכרטיס צריך להתאים לו הינו Gigabyte GA-K8NF-9, שאמנם ישן, אבל עדיין יש לו חריץ PCI-E. כעת יש לי GeForce 6600GT, והייתי רוצה כרטיס שיוכל להריץ משחקים מה- 3 שנים האחרונות בעיקר. אין לי מה לרוץ למשחקים מהדור האחרון לדעתי.. אני כן אדרוש שהכרטיס יוכל להריץ משחקים אלו ברזולוציה 1680x1050 (מסך מחשב 20") ואם אפשר גם ב-FHD (טלויזיה 37"). יש לי גם קירור די עוצמתי שהוספתי על הכרטיס שלי (ZALMAN VF900CU) כך שאשמח לכרטיס שאוכל להעביר אליו את הקירור, למרות שבהחלט לא חובה. לא יודע אם זה משנה, אבל שאר המפרט הינו מעבד Athlon 3000+ שאמור להיות מוחלף ל3800\4200 דו ליבתי, זיכרון- (3GB (DDR1 . וספק- 500W ג'נרי. אם…

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by YemeniteCamel,

טוב בעקרון חשבתי לי (וקיבלתי השראה מXvertigo) אחרי שראיתי טמרפטורות מפחידות של הכרטיס שלי גם אחרי שעות של מנוחה (72 כרגע ולא שיחקתי בשום משחק מ6 בערב) שעדיף לי ואולי כדאי לעשות underclock לתדרים רק בדו מימד!!!. הכרטיס שלי גם ככה מומרץ מהמפעל אז למה לא להחזיר אותו לקדמותו בדו-מימד שהתדרים לא משנים.. אז קודם כל שאלה ראשונה - זה רעיון טוב בכלל? שאלה שניה- זה יבטל לי את האחריות? זאת אומרת, אל תגידו לי שלא יתפסו אותי או דברים כאלה, אם יש אפילו סיכוי קלוש שזה מבטל אחריות, אני מעדיף לא להסתכן.

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by Gil28,

שלום. אני עומד לקנות מחשב עם מפרט שהומלץ על ידי אחד מחברי הפורום אך ברצוני להתייעץ איזה כרטיס מסך עדיף מבחינת מחיר וביצועים xfx 5850 black edition או sapphire 5850 vapor-x שניהם עם 1gb זכרון אשמח לתשובה מהירה, תודה

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  16. נסיתי הכל גדרות ולא הצליח.. כרטיס מסך NVIDIA 6200 PCIE דריבר הכי חדש מצאתי מדריך אבל לא אותו דבר הגדרות של גירסה חדשים (אתר פרש מדריכות) בבקשה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  17. בניגוד לרוב הפונים, שמבקשים כרטיסי מסך אדירים, הדרישות שלי הן פשוטות יותר: 1. יש לי מחשב ללא כרטיסים - הכל onboard,עם יציאה אחת למסך (סמסונג 22"). 2. רכשתי עכשיו טלוויזיה שממוקמת לא רחוק מהמחשב. 3. אני מעוניין להתחבר לטלוויזיה לצורך: א. הקרנת סרטים מתוך המחשב. ב. שימוש כמסך extended. 4. מבקש הצעות לכרטיסים זולים ומספיק טובים (רצוי עם מאוורר). לאיזה כבלים אזדקק ? 5. אציין שאני לא משחק במשחקי מחשב, אלא רק אינטרנט, עבודה משרדית ותיכנות, ולכן הדרישות הן מינימליות. אודה לממליצים

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  18. על אף ההצהרות הראשוניות, מותג ה-Phantom Gaming של החברה הפופולרית יביא את כרטיסי ה-Radeon שלו לשווקים הקרובים אלינו לכתבה

19. Started by marlboro,

האם ניתן להסיר את ההגדרה או שהכרטיס משתמש בהגדרות אחרות ?

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by danvis,

היי כולם, רכשתי GTX 570 של ג'יגהבייט מדגם Ultra Durable ואני מתקשה לעשות לו OC. זה התחיל עם הרצה רגילה של Heaven (עם נתוני מפעל) כשראיתי שהתוצאה שלו ממש מאכזבת (ממוצע של 34 FPS לעומת ממוצע של 43 שראיתי באיזשהו בנצ'מארק עם אותם הנתונים בדיוק). חשבתי להעלות לו 70MHz והגעתי לתוצאות הבאות (אפשר גם לראות בתמונה של Afterburner): Core Clock - 799, Shader - 1598, Memory - 2105. המתח הוא 1V. כשניסיתי להריץ את Heaven שוב עם ההגדרות האלה, הוא כשל אחרי 15 שניות בערך, עשה מסך חום, עיוות את הצליל ואז המסך נכבה. כשניסיתי להריץ 3dMark11, קיבלתי גם הודעת שגיאה, אני מצרף את 2 הדו"חות. ניסיתי לשחק Withcer 2 עם הגדרות גבוהות מאד (הכל חוץ מ-MultiSampling) והיה לי FPS מעולה של אזור ה-50-55, וה…

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by noambaum,

יש לי כרטיס חדש שקניתי והוא64 ddr gf4 TI 4200 AGP8 וקיבלתי עכשיו: AGP8 GF FX 5600 128 ddr אני מבקש את עזרת הגולשים איזה כרטיס עדיף יותר לגיימר כבד... בתודה מראש נועם ???

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  22. ראיתי שהרבה ממליצים על IIYAMA ( אגב איך אומרים את זה ). אבל הם נורא יקרים אם למישהו יש הצעה איכותית אבל בגבול התקציב - אתם יודעים המדינה במיתון ;D

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by sirsnir,

אני אמור לקבל X1800GT אני ממש לא עקבתי אחרי ההתפתחות של ATI בשנים האחרונות...לאיזה NVIDIA הוא מקביל? מי המתחרה שלו? אגב,כמה אמור לעלות כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך GEFROCE6800 GS אם זה קשור.. השאלה כבר נשאלה בנושא, תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  25. קניתי לוח אם חדש (בעקבות הקודם ששבק חיים - פרטים נוספים בפורום לוחות אם, מעבדים וזכרונות), הכולל כרטיס מסך OB. לוח האם הוא GA-MA69GM-S2H של gigabyte המבוסס של 690 של AMD ומכיל כרטיס מסך של ATI, וכן יש לי את הכרטיס מסך החיצוני הישן שלי, 7100 המבוסס על GEFORCE (של POINT OF VIEW, אם זה מעניין). האם כדאי להיצמד לכרטיס ה-OB או להפעיל את החיצוני?

• 4 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים