עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 120mmfan,

שלום היה לי את הכרטיס הזה אבל של נבידיה ושל 4 אייג'יפי עכשיו יש לי אותו כרטיס של inno3d ושל 8אייג'יפי... אני רוצה לדעת מה ההבדלים...? בין החברות ובין האיכות של האייג'יפי או מה שזה...

2. Started by oor,

יש לי ATI 9800 SE לוח אם GIGABYTE GA7VT880 לכך לי המון זמן למוצא פתרון לביעה של תקיעות אבל עכשו בעזרת דריוור של OMEGA הורדתי את הAGP מ X8 ל X4 ואז ניפתרו הבעיות מה ניראה לכם שדפוק לוח אם או כ.מסך ? והאם GEFORCE 5700LE הוא גם X8 ? ומה ההבדל בינהם בצורת התקשורת עם הלוח ?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  3. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ב700 שהוא בעיקר למשחקים המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 ENERMAX NOISETAKER II 420W LG W2262TQ אז מה אתם אומרים? כדאי לקנות חדש, לקנות עוד 8800GT ולעשות SLI או שבכלל לא שווה לשדרג? תודה...

4. מה יותר טוב Sapphire (ATI) X1900GT 256MB או 1950PRO ?

5. Started by BigWheel,

קניתי לא מזמן מחשב חדש מעבד:Amd Phenom Quadcore black edition 9850 כרטיס מסך:Nvidia Geforce 9800Gtx+ 2 גיגה זכרון ראם ועובד על מערכת הפעלה XP מסך 22 " אם חשוב לציין בקיצור ברוב המשחקים שניסיתי הFPS איכזב אותי קשות בFALLOUT 3 ניסיתי להריץ את המשחק על ULTRA HIGH ברזולוציה 1680X1050 וזה קירטע-15-25 FPS בCRYSIS WH אני מריץ את המשחק על 1400X900 על ENTHUISTIC וזה רץ לי על 19-27 FPS בע אני לא יודע מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  6. שלום אני קראתי במדריך כאן באתר שאני צריך את הNS של הכרטיס מסך כדי לבצע אוברקולק אני עוד חדש בזה אני עוד מנסה לילמוד קודם כל דבר ליפני מעשה ככה שאני צריך עזרה איך לדעת מה הNS שלי

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by 114508534,

אני צריך דרייברים לכרטיס הזה

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  8. שלום חברים יקרים תראו לאחר התלבטיות רבות לגביי מפרט תקציבי וטוב לדודים שלי החלטתי ללכת על מפרט עם 7600GS ומעבד 805 של אינטל שאני עוד מעט ירצח דרך אגב באובררקלוק. אני חייב לציין שהביצועים הנהדרים של הכרטיס מסך הזה הם פשוט הפתיעו גם אותי וגם את אחי ושנינו ראינו כבר די הרבה כרטיסי מסך משובחים. עוד לא בדקתי את ה 7600 GS שלהם על 3DMARK אך הביצועים במשחקים הם פשוט אדירים שמתי את כל ההגדרות על מקסימום אפשרי והוא פשוט בקושי מזיע... פשוט כרטיס לא יאומן. + חברים אני מאוד ממליץ על לידטק כחברה של הכרטיסים. איזה שירות שהם נותנים איזה איזה מסודרת עם באנדל נהדר אתה מקבל SS SAM 2 TRACK MANIA ועוד חבל על הזמן בקיצור חברה אם יש לכם 700 ש"ח ובא לכם ליהנות לכו על ה 7600 GS שבת שלום לכ…

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  9. יש לי בבית ממיר של YES בסלון ויש לי גם כבל COMPOSITE לS-VIDEO וגם הכבל של הסאונד של 10 מטר. רציתי לקנות את הכטיס טלוויזיה Hauppauge winTV-PVR-150 MCE ורציתי להשתמש בכבל לחבר את הממיר של YES שבסלון לכרטיס טלוויזיה שבחדר שלי. רציתי לדעת אם אני יעשה את זה האם אני יוכל לשנות ערוצים בYES מהחדר שלי בעזרת השלט שמגיע עם החבילה והמקלט או שאני צריך ללכת עד הסלון להחליף ערוץ? אני יודע שאם אני יעשה את זה התמונה בטלוויזיה בסלון ובמחשב שלי תיהיה אותו אחת. (הממיר של YES יהיה מחובר לטלוויזיה בעזרת החיבור אנטנה RF משהו כזה ו למחשב בעזת הCOMPOSITE) תודה רבה מקווה שתוכלו לעזור..

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by SixKiller,

שלום... הג'יפורס 4 המעאפן שלי עובד כמו שהוא צריך לעבוד... ורציתי לקנות כרטיס ממוצע+ ולא גרוע.. אני יודע שזה לא סכום רציני אבל זה מה יש.. מה שמצאתי בכל מיני מקומות זה הכרטיסים האלה... : רדאון 9600SE למיניהם ג'יפורס 5700 כל מיני כאלה... וגם רדאון 9550 128 מגהבייט... איזה מהם תוכלו להמליץ לי.. או שיותר טוב.. משהו מדעתכם... שוב.. תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 850 צפיות
  11. חברת Imagination Technologies, הבעלים ומחזקי הקניין של המותג PowerVR, מכריזים כי כעת בכוונתם להכנס אל עולם מחשבי ה-x86 שכולל מחשבים שולחניים, תחנות עבודה ושרתים עם מוצרי עיבוד גראפי מודרניים משוכלליםלכתבה

12. כמובן שאם יש תגובות על כרטיסי NON-PRO אז בבקשה לכתוב.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  13. שלום רב ושבת שלום לכל חברי הפורום הרכבתי מפרט לבחורה מבוגרת, התקציב שהיא העמידה לי הוא כ 4000 ש"ח , הבקשה שלה היתה שהמחשב יוכל לשרת אותה לגלישה באינטרנט+סרטים ובקיצור לעבודה משרדית, אבל היא ביקשה שהמחשב יהיה גם טוב למשחקים בישביל הנכדים שלה שמגיעים אליה, לפי מה שהיא אמרה הם משחקים את המשחקים החדשים שיוצאים בחנויות כמו BF3 ,CRYSIS2 וכו... הרזולוציה של המסך שלה הוא 1280X1024 וכרגע היא לא מיתכוונת להחליף אותו אבל בעתיד אולי כן, היא אמרה לי קח 4000 שקל ותרכיב לי את המיפרט החזק ביותר שאתה יכול וכך עשיתי ולהלן המפרט: מאוור Cooler Master Hyper 212 Evo RR-212E-16PK, יחידות 1 ₪169 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDM…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by SuB,

שלום! אני עוזר לחבר למצוא כרטיס מסך שישמש אותו בכל המשחקים שהולכים לצאת בשנה וחצי הקרובות + כרגע יש לו Geforce2 mx 220, כרטיס שכבר לא עומד במשחקים שפועלים כיום.. התקציב הוא 1000 ש"ח (גג 1100, כמה שפחות יותר טוב). שאלה נוספת היא האם רדאון 9600 פרו טוב יותר מה-9500 פרו. הנה כמה כרטיסים ששמעתי עליהם ועל חלקם קראתי ביקורות, תעזרו לי לבחור, או שתציעו אחד אחר משלכם: *Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 128bit (6L PCB) Retail Video Card במחיר-1073 ש"ח *Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail Video Card במחיר 1159 ש"ח *ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card במחיר 1159 ש"ח *Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card במחיר 1029 ש"ח *Albatron Geforce F…

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  15. בביוס שלי יש שורה שאומרת Graphics Aperture size מה זה? אפשר להזיז את זה מ8 עד 256 MB אצלי זה עומד על 256, אבל יש לי רק 160 MBRAM במחשב. הכרטיס הגראפי במחשב הזה הוא VOODOO3 16MB מה לעשות עם זה, כי סנדרה צועקת על זה, ואומרת להוריד את זה מ256. (לא הבנתי בדיוק מה היא רוצה)

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by amirw6,

רציתי לדעת מה הנתונים השונים בין השתיים אני מתכוון להזמין בקרוב( מי יותר שקט, בעל ביצועים יותר גבוהים וכ'ו) תודה מראש=)

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by ilyadd,

מי יותר טוב מבינהם? או כרטיס מסך אחר בתקציב של 400-500 שקל. לגבי ה-X700, מה ההבדל בין החברות: http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=438 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12724 האם ה-X9550 בהרבה יותר גרוע מהאחרים? http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=439

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  18. אני קצת מאוכזב מהמסך :-\ כל אתר ואתר פתאום בהירים הכל בהיר מדי.. יש אפשרות לכוונן את המסך שיראו כמו בCRT ?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by metall111,

אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למפרט שלי ושייתן לי ביצועים מקסימליים למשחק, התקציב הינו 1000 ש"ח ובגדול אני לא כל כך מעוניין להחליף ספק, רק אם באמת באמת אין ברירה תודה לכל מי שיעזור. הנה המפרט: E 6650 CORE 2 DUO. GIGABYTE P-35 S SERIES MOTHERBOARD PCX 8500 GT 512MB GIGABYTE כרטיס מסך זיכרון ddr2 קורסייר xms2 2gb בקרוב יהיה לי עוד 2 GB. dvdrw asus x18 400 w thermaltek power supply lg 22 lcd win xp sp 2 wd 250gb 16mb sata 2 . מארז case atx p-4 6a19 hec

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  20. לאח שלי יש בעיה בעבודה יש לו שני מחשבים שמריצים דברים שונים אבל יש לו רק מסך אחד הוא אומר שיש כזה קופסא עם מפסק שמאפשר למסך לעבור ממחשב אחד לשני במהירות(בעזרת המפסק) יש חייה כזאת? ואם כן איפה אפשר להשיג

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by Radeon38,

אני כבר כמה זמן שוקל שדרוג של כרטיס מסך.אבל עם המבול שיש היום זה דיי קשה נכון לעכשיו אני לא כל כך משחק אבל אני מעדיף רכישה לטווח רחוק.אז מן הסתם לקחת כרטיס חזק יהיה דבר חכם. ראיתי את הטוקסיק של ספיר עם ה 1 גיגה(מבוסס 4870) והוא דיי מצא חן בעיני.השאלה האם ה 4850 יכול להוות תשובה מולו. אחד השיקולים היא מערכת הקירור המוצלחת שבאה איתו (ראיתי ביקורות שמפרקים את הכרטיס לגורמים...) זה ניראה כמו קירור פסיבי עם מאוורר באמצע בתוך עטיפת פלסטיק יפה עם לוגויים.. מיפרט מחשב יש פה בצד למי שרוצה לדעת. <-----------

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  22. קניתי השבוע GF4 TI 4200 8X איך אני יכול לבדוק שהוא עושה תמקסימום שלו?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by ccc,

המסך פתאום דפק קליק כמו של יתוש שנצלה במנורה לצליית יתושים והתמונה התכווצה וחזרה להיות איך שהיא.. קרה משהו למסך. ?

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  24. שלום לכולם אני יודע שבחלק מהכרטיסים של ATI, יש אפשרות דרך מתאם מיוחד של DVI לHDMI להעביר גם סאונד השאלה שלי היא אם זה ככה גם בכרטיס הנ"ל? תודה

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by hwmenot,

על ספק גנרי של 450 W.. מי עדיף? איפה הגרפיקה יותר טובה? 4850 יעבוד עם ספק כזה?

• 10 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים