כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת זו שאלתי שיהיה בהם DVI לא חובה HDMI והאם אפשר מחירים תודה לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לפני שנתיים קניתי R9 280X של MSI ששירת אותי ללא שום תקלה עד שלפני חודשיים הוא שבק חיים פתאום. במסגרת האחריות הכרטיס הוחלף לR9 280X של GIGABYTE הכרטיס החדש עושה בעיות מהיום הראשון לאחר 5-10 דקות משחק (BF3) זה מתחיל בריצודים של המסך ואחרי חצי דקה המסך פשוט קופא עם פסים כתומים-חומים ניסיתי לפרמט, להתקין מחדש דרייברים, החלפתי מארז, החלפתי ספק ל750 וואט, הוספתי מאווררים... וכלום. שום דבר לא פותר את הבעיה. במאמץ הכרטיס מגיע ל73-74 מעלות במקסימום. הטמפרטורה הממוצעת 69 הכרטיס נשלח פעמיים למעבדות של KSP והם אומרים שהוא תקין, האחריות גם נגמרה אז אני די תקוע איתו.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אם אני משנה את הרזולוצית כרטיס מסך זה גם משפיע על האיכות התמונות שלי במחשב? העברתי תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שלי למחשב בכול רצולציה שונה שאני ישים אני יראה את התמונות שונה או אותו דבר ? תודה
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ABIT Siluro Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI TV-Out Video Card
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מה צריכים להיות הנתונים?
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שזה כבר נדוש אב לאני ממש חייב עזרה בבחירת כרטיס מסך. אני רוצה ללכת מחר ולתת מכה ולקנות מחשב וכבר די נסגרתי על 9600 XT ואחרי חיפוש וקריאה בפורום זה התחיל להתערער. אז אני חייב הצעה אחרת חדשה לכרטיס מסך. עיקר השימוש הוא לקידוד וידאו עם רינדורים ועבודה בתוכנות גרפיות ואולי גם קצת תלת מימד והסכום הוא עד 1100 פלוס מינוס תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני משתמש בכרטיס gigabyte gtx760 windforce x3 רציתי לבצע לו OC נוסף ומשום מה לא מגיע ליציבות ניסיתי לבצע את ה OC עם התוכנה של MSI גרסת בטא אבל לא נתנה לי לשנות מתח. בכל מקרה ניסיתי לבצע איתה ולא היה יציב או שהיו ארכיפקטים איך שלא רושמים את זה או שהמסך קפא ועשיתי ריסט. ניסיתי גם בתוכנה של EVGA שם הייתה לי אפשרות לשנות מתח עשיתי בקפיצות של 50 שניתי את הPOWER ל 100 אחוז ואת המעלות מקסימום שיגיעו ל 80. המאווררים על אוטומט שמתי GPU 50 ולזיכרון 50 עשיתי APPLY והרצתי 3DMARK 11 עבר בשלום לאחר מכן העלתי בעוד חמישים לכל אחד זאת אומרת GPU 100 זיכרון 100 שמרתי ושוב בדיקה וכבר אז התחלתי לראות ארכיפקטים ואחרי שתי דקות קפא המסך עשיתי ריסט ונכנסתי שוב לתוכנה והפעם שמתי מתח 1…
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן ;D יש לי כרטיס מסך GF6600 של GIGABYTE ואין לו חיישן טמפרטורה...איך אני פותח אותו? כדי שאני יראה את הטמפרטורה בדרייברים ובתוכנות לOC וכו. אם אני יפתח אותו זה לא ישפיע על האחריות? (עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום). תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 816 צפיות
-
-
albatron 6600q 256mb 128bit pci-e dvi, tv out האם הוא שווה....אם לא מה הולך עכשיו טוב מאוד?...
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום אנשים!!! יש לי יצאת TVOUT . חיברתי ואני לא מצליח לראות תמונה . תגידו מה צריך לעשות ואיך לחבר ואת מה? תודה. נ.ב אם יש תדר כזה אז תסלחו לי מפני שלא מצאתי :-\
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן! ברשותי 7870XT וכשאני משחק ב (מולטיפלייר )bf3 שמתי לב דרך תוכנת Gpuz שהgpu load נע בין 40-60 במפות כבדות של aftermath עם 48 שחקנים האם זה תקין? או שיש לי וואחד bottleneck ? , יש ירידות fps השאלה אם זה בגלל זה..תודה רבה! ד"א המעבד הוא e8400 שרץ על 3.4ghz
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי GTS250 ו HD4850 אני יכול להחליף את הGTS250 בGTS450, ואז לקחת את ה GTS450 בHD4850. HD4850 אצלי, GTS250 במחשב אחר שיש בבית. השאלה אם זה שווה? ראיתי שה450 הוא עם 128bit לעומת השניים האחרים שהם 256bit. נוסף על כך, יש לי ספר 430W של טרמלטייק. הוא כרגע מספיק בשביל ה HD4850. השאלה האם הוא גם יספיק ל 450. המשחקים ששאני משחק בהם בד"כ הם בסגנון Crysis COD Pro Dragon Age ודומיהם. מעבד: Q6600 זכרון : 4G 1033 KHX לוח : P35-DS4 GIGABYTE מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
צמד מפתחות השבבים מציגות גישות שונות לטכנולוגיה העדכנית, עם כרטיס גראפי כפול בעל ביצועים נאים מצד אחד וטכנולוגיה ייחודית למשקפי VR מהצד השני VRLA, כנס מציאות מדומה רחב היקף שנערך בלוס אנג'לס, סיפק לנו תצוגות מפתיעות מבית צמד מפתחות שבבי העיבוד הגראפיים, שעד כה היוו חלק די שולי בעיצובה ובהתפתחותה של הטכנולוגיה אשר מאיימת להפוך לשם הכי חם בשוק בשנת 2016 (וגם בשנים שאחריה). NVIDIA בחרה להציג באירוע אב-טיפוס מעודכן למשקפי המציאות המדומה אותם היא מפתחת ביחד עם נציגי אוניברסיטת סטנפורד, אשר מיישמים טכנולוגיה שמכונה Near Eye Light Field Display. מאחורי השם המסתורי משהו ניצבים הרבה מחקר והרבה פיזיקה ואופטיקה, אך בשורה התחתונה מדובר ביישום בו ישנם שני פאנל המצ…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת. אני קצת מתקשה למצוא 5870 בחנויות. מישהו מכיר חנות שעדיין מוכרת אותו?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אז קניתי אותו אתמול, HD4850 של SAPPHIRE. שאר המפרט: E6300 GA 965P-S3 2G DDR2 667 אני יודע שיש צוואר בקבוק, אבל משו פה עדיין לא הגיוני: ב3DMARK 06 אני מקבל: http://img71.imageshack.us/img71/1269/93552198zd8.jpg ובVANTAGE אני מקבל: http://img145.imageshack.us/img145/3443/76561986wb3.jpg אני אמור לקבל 11K בMark 06 ולפחות 5500 בVANTAGE לפי Guru3d: http://www.guru3d.com/category/vga_1/ אז ברור שקיבלתי תוצאות נמוכות מאוד בגלל המעבד, אבל קיבלתי בGPU SCORE 6300 שזה נחמד ביחס למה שגורו אומרים.. מה עושים? זה מציק לי שאני מקבל תוצאה שכל כך לא מגיעה לי :'(
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים לצפיה בסרטי HD? זה http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=3235&ProductName=GV-N210D3-512I או זה http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=2925
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך שקניתי ישירות מהיבואן. ובגלל הטמפ' הגבוה שלו החלפתי לו קירור... (וחבר אמר לי שאם הכרטיס נהרס אני פשוט מחזיר לקירור הקודם ואף אחד לא ידע שהחלפתי ) אז הכרטיס נהרס...(כמובן ), ושניסיתי להחזיר לקירור המקורי נדפקה ההברגה שלו.. ככה שיראו שפירקתי... עכשיו השאלה: האם עדין יש לי אחריות או שנדפקתי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מאה אחוז כבר כתבו על הנושא הזה אבל רציתי לבדוק שוב כי דעות משתנות. מה עדיף מבין הכרטיסים הבאים לפי הסדר: Radeon 9600 Pro Radeon 9600 XT GeForce FX 5600 Ultra GeForce FX 5900 Not-Ultra. ???
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
המפרט: הוספתי לו עוד 2 הארדיסקים מעבר לכונן SSD שמצויין כאן. בנצ'מארק 3DMARK 11: בפעם השניה שהרצתי אותו קיבלתי כמעט 8500. מה דעתכם ? איזה עוד בדיקות להריץ ? אגב יש לציין שהכל כמובן בסטוק, אני לא מתכנן OC בזמן הקרוב למרות שהמחשב מושלם לזה.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לפני שאני מעלה את המשחק האם הפעלת ה-AA זה ב-OPENGL או ב-DIRECT 3D ? מתי אני מפעיל את OPENGL ומתי אני מפעיל את DIRECT 3D ?
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
רוצים באמת ללמוד יותר על המערכת הנוכחית שלכם ? להעמיק על הדברים הטובים והפחות טובים של כרטיס המסך שלכם ? אין כמו סיור והשוואות רלוונטיות אצל הבצל המשוגע, ממש כאן... כמובן שכדאי להצטייד בתוצאה כלשהי לפני כן, ועדיף תוצאה אשר קיבלתם לאחרונה, ועם מעט חקירה ( ולא, לא רק סתם נקודות) תוכלו לגלות דברים מענינים. אני למשל גליתי שטיטאניום 4600 הכי חזק לא מבצע דברים טוב כמו ראדון 8500 על אותה מערכת כמו שלי. גיליתי גם שביצועי ה-Point Sprite הם פשוט ללאר תחרות אצל הראדון כאשר הוא עוקף בקלות גם טיטאניום 4600 במיקרים רבים עם מערכות חזקות לפעמים משלי ( סלרון 1600, או דיורון 1450 עם DDR). מה עוד ? ביצועי Vertex Shader ללא תחרות פשוט שוב כנגד משפחת הטיטאניום לבית ג'י פורס 4... שמתם לב שאני …
-
מה אתם אומרים על Inno3D Geforce 8800GTS 640MB OC או שללכת על הגירסה הרגילה בלי ה OC ומה אתם אומרים בכללי על Inno3D ?
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19" LCD למשחקים ואני צריך עזרה - איזה מהם עדיף: Samsung 913B - ב 2350 ש"ח NEC 1970GX - ב 2100 ש"ח אלו שניים בערך באותו תקציב... מי שיותר טוב אני אקח... השאלה היא האם כדאי להוסיף עוד 800ש"ח בערך ולקנות: ViewSonic VX924 האם הזמן תגובה הנמוך הזה לא פוגע באיכות התמונה? האם זה באמת מסך שמתעלה מעל השניים הנ"ל ומצדיק את התוספת במחיר?
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
i have some questiom how much the dx11 gpus will cost should i buy dx10 gpu whats the diffrence between dx10 and dx11 are the dx11 worth the buying cuz i want to buy ati hd 4890 now
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
למרות שבדרישות המשחק הכרטיס הזה אמור לתמוך במשחק, כאשר אני לוחץ על קיצור דרך להפעלת המשחק אני מקבל הודעה unsupprted video card detected. אז נכנסתי לאתר היצרן והורדתי עדכון דרייברים שכתב לי בסוף שהייתה בעיה והדרייבר לא עודכן. בדף ההסבר כתוב application install: install package detected. נסיון לעדכן הדרייבר שוב נתקל בהודעה שקיים לי הדרייבר המעודכן ביותר. נכון לעכשיו לא ניתן לשחק במשחק בגלל בעיית כרטיס מסך. האם אני צריך לשדרג כרטיס?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-