עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roma,

"כיום שמחירי מסכי LCD 15 אינץ' ירדו לשפל חסר תקדים (במיחד אם ניקח בחשבון את נפילת שערו של הדולר לאחרונה) נראה כי מסכים אלו הולכים ונהיים יותר ויותר אטרקטיביים גם מעבר לשימוש משרדי. עם שיקולים כגון מראה יוקרתי יותר, שטח איחסון קטן בהרבה (שלא להזכיר בריא יותר לעיניים), מסכי LCD מהווים אחטרנטיבה מצוינת לכל אדם שלא מחשיב את עצמו כגיימר בנשמה." זה נלקח מהאתר פיסי ספוט... האם זה באמת כך??? נ.ב אם ההודעה שלי נחשבת לפרסום האתר(פיסי ספוט) אז תמחקו אותה ;D

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by gpdude,

במה x1800gto טוב יותר מ7600gt? אם בכלל

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  3. Started by ShahafH,

שלום חברים! ברשותי HD4870 512MB שרכשתי מלפני כמה שנים ובזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי צרות.. שמתי לב שהמאוורר שלו מחליט בעצמו על כמה לעבוד (100%) למרות שאני מגדיר שהוא יהיה 50... גם המחשב שלי נכבה לגמרי כשאני מריץ COD:MW3 על הגדרות גבוהות למרות שבעבר הרצתי על אותם הגדרות והכל היה בסדר.. הטמפרטורה של הכרטיס במנוחה זה 101 מעלות וזה מעל ומעבר למרות שעשיתי נקיון יסודי. נראה לכם שהכרטיס שלי מתחיל להידפק?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by AvigdOr.GT,

אנשים פרמטתי תמחשב ניקיתי אותו, התקנתי דריברים כמו שצריך וזה מה שיצא: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=657397 מה אתם אומרים ? זה טוב למהירויות סטוק של הכרטיס? המפרט שלי הוא: p4 2.4 - stok 512ddr leadtek 6600GT הציון מתאים למפרט?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  5. כיום יש לי מעבד 64 BIT של AMD סוקט 939 אני מתלבט אם לקנות לוח חדש וכרטיס מסך חדש למרות שעוד מעט יוצא סוקט חדש של 940 ואז גם הלוח שאני ירכוש עכשיו לא יהיה שווה כלום או לרכוש כרטיס מסך AGP ולהשאיר את הלוח הקיים השאלה כמה זמן אני יוכל להחזיק אם המחשב במידה ואני רוכש כרטיס AGP נכון להיום יש כרטיס מסך ati red 9700 PRO , אני מחפש כרטיס מסך שהוא עונה להגדרה של טוב ולא משהו מפוצץ בטווח של 800 - 1200

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  6. Started by PrimiTB,

שלום וברכה. כרטיס המסך שלי הוא Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E ולאחרונה רכשתי מסך טלויזיה שהוא גם 2MS וגם 100HZ , המסך הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=799188 אני מאמין שעם הכרטיס שברשותי והמסך עצמו לא אמורה להיות בעייה לשדר דרך המחשב על 100HZ הבעייה שהמחשב פשוט מאוד לא נותן לי את האפשרות ליותר מ60HZ http://www.siz.co.il/view/ohhiondbddjm.jpg.htm אשמח מאוד לעזרה בעניין... תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  7. או שעדיין אף אחד לא עלה על זה...

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by REAPER,

שבת שלום לכולם!!! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, התקציב שלי בערך 700-800 ש"ח (אפשר חריגה קטנה במקרה הצורך). הבעיה היחידה שלי היא שכרטיסי המסך החדשים עובדים בטכנולוגיית pci ex 2.0 אבל הלוח אם שלי עובד על pci ex 1.0, השאלה שלי היא האם כרטיס מסך חדש יעבוד וימצה את הפוטנציאל שלו על לוח אם כזה? תודה מראש!!! נ.ב. הלוח אם שלי הוא GIGABYTE GA-965P-DS3.

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by a-v-i,

שלום, הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי דעה חד משמעית... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8034&PHPSESSID=4e9223a75d4e954e0949b3fceb1363bb איך המסך הזה? המחיר נראה לי קצת נמוך כי VIEWSONIC נחשבים לחלוצים בתחום המסכי LCD... מה ה Catch? וגם האם מישהו יודע מה מדיניות הפיקסלים השרופים של היבואן של המוצר הזה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  10. שלום לכם הגיע הזמן לשדרג את כרטיס המסך מסוג ATI X1800 במהלך השנה ישודרג גם המחשב, ומסך טלויזיה 32" (או אולי 37 אם המחירים יירדו קצת) ישמש גם כמסך מחשב. המחשב כרגע: לוח אם Asus CU-SL2 מעבד AMD 3200 Plus זכרון 1GB מערכת הפעלה XP מחפש כרטיס שיריץ משחקי פעולה כמו: Diablo II, Ground Control, Red Alert 3, Act Of War - וכדומה, וברזולוציה סבירה על מסך 32 או 37 הסתכלתי בנעוץ של הכרטיסים המומלצים, מתלבט בין ה-5750 ATI בקטגוריה Pro-Gamer (כרטיס של Sapphire עולה כ-600 ש"ח) לבין כרטיס ברמה אחת יותר נמוכה Mid-Gamer בקטגוריה זו מומלץ כרטיס ATI 4730 בכ-360 ש"ח. (שאלה: האם ATI 5670 הוא לא כרטיס חדש יותר, ועדיף, ב-440 ש"ח??) האם להסתפק בכרטיס 4730 (או 5670) או להשקיע טיפה יותר לאור שימוש …

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by yaadhadar,

היי חברים, מה המצב? אני רוצה לקנות למחשב שלי כרטיס מסך עד 400 ש"ח שיריץ משחקים בסיסיים כמו Settlers, GTA, FIFA, NFS ועוד. הסתכלתי באתרים וזה מה שמצאתי: Asus ‏7300GS 256MB 395NIS Gigabyte ‏7300GS 256MB 345NIS sapphire ‏X1050 256MB 305NIS sapphire ‏X1300XT 256MB,405NIS Sapphire ATI Radeon X300Se 128Mb 260NIS Leadtek GeForce 7100GS 256MB 310NIS אולי אחד אחר? הוא ירוץ על מחשב AMD Athlon 3400+ עם ג'יגה של זיכרון. תודה רבה

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Spid3R,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם הכרטיס מסך: ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL עכשיו אמרו לי בחנות שהוא כבר ישן והציעו לי GeforceFX 5800 יש הצעות? אולי לקחת את ה Geforce או להשאר עם ה Radeon 9500 pro או לקנות Radeon יותר טוב מה שבראש שלכם תודה מראש Spid3R

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by shubilmobile,

הי לכולם, מצאתי ברשת מסך דק 17" של חברת sun ב-1900 ש"ח בלבד. ברור לי שזו חברה קברית אבל המסך מיועד עבור אמא שלי שאמנם יושבת כל היום מול המסך אבל עובדת בוורד ובאאוטלוק בלבד. http://www.sungroupmonitor.com/lcd_SUN-17PT.htm תודה על התגובות.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  14. חיברתי את המחשב והטלווזיה אך לאחר שיכפול אני מקבל תמונה שמרצדת וממאוד לא יציבה ולאא צבע הבנתי שצריך להמשיך ולהגדיר את הכרטיס אך המשכתי וניסתי הכל ללא הצלחה מה לעשות? נייודיה גי פורס 4 אקס

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by ww23,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט קצת בקשר לכרטיס מסך. אני לומד עיצוב גרפי והתוכנות שאני עובד איתן הן בעיקר דו מימד (אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, פריהאנד, פוטושופ...) אבל אני לא רוצה להיות מוגבל אם אני אחליט לעבוד קצת על מאיה בשלב מסויים בצורה לא מקצועית. אני מוכן להשקיע בסביבות ה500 שקל על כרטיס מסך, אלא אם כן יש לי סיבה להשקיע יותר ותהיה לזה סיבה משכנעת... אני גם לא ממש בטוח איך זה עובד אבל אני חושב על לקנות מסך של DELL2007 20 אינץ' אז אם צריך שלכרטיס תהיה התאמה למסך אז זה גם חשוב. תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by dragon772,

שאני עושה הפעלה מחדש למחשב או מדליק אותו אז הרזולוציה נהיית אחרת מאשר בשלוחן עבודה והכל מעוות ויוצא מהמסך מה לעשות?? ועוד שאלה: איך יודעים איזה רזולוציה מתאימה לשולחן עבודה? כי בחלק מהאתרים אני רוצה את מה שכתוב בכתב קטן שאי אפשר לראות אז בטח זה קשור לרזולוציה אבל שאני מגדיל את הרזולוציה זה עושה לי שולים שחורים במסך ככה זה אמור להיות? אותו דבר בקשר למשחקים ורזולוציה בהם תודה לעזורים.

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  17. התקנתי דרייברים של אומגה ובחרתי בsoft modded 9800 se.... יש לי r9500 pro זה יכול להוות סכנה? (חימום יתר או משו?)..יש לי מתחת לכרטיס מאורר ג'נרי ששמתי בגלל שהמאורר האורגינלי של הרדאון היה טיפה בעייתי..מה אתם אומרים כדאי להשאיר ככה?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by BeRo,

אני משתמש עכשיו במסך LCD שך BENQ שזמן התגובה שלו 16MS. החלטתי לבחון אותו במשחקים. יש עוד אנשים שיכולים לתת לי פידבקים לגבי משחקים ששוחקו על גבי מסכי LCD? ציינו בבקשה אילו משחקים שחקתם, האם היו מריחות ואם הן היו נוראיות ואת זמן התגובה של המסך והדגם. תודה.

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  19. שלום לכולם, כרגע כרטיס המסך שלי הוא geForce 9400GT (כן אני יודע, מעפן ביותר...). הוא נדפק ואני רוצה להחליף. אני רוצה כרטיס שיהיה נחמד למשחקים, לא חייב איכות הכי גבוהה, אבל שיריץ סבבה. הנה המפרט: 2 ג'יגה ראם, לא יודע של איזו חברה (זה משנה?). מעבד - E6400. ספק ג'נרי (איכסה) של 400W. הייתי בטוח שזה היה 500 פעם לוח אם - Asus P5VD2-MX. יש טעם לקנות למשל 4850 (אם צריך אני אקנה גם איזה ספק נורמלי), או שיהיה צוואר בקבוק גדול מידי? בעקרון הנטייה שלי היא להשאר עם הספק הזה, לפחות בינתיים. אני פתוח להצעות. תודה.

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  20. הם מתכננים להוציא גם כרטיס בעל GB1 זיכרון וביצועים יותר גבוהים שיתחרה בו משהו כמו X1950 ? סתם אני רוצה לדעת..

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Shaker,

שאני מפעיל את האוורסט כדי לדעת מה הגדרות המסך הוא נותן את זה: ופתאום זה משתנה אחרי איזה דקה לזה: למה זה ככה? יש לי Gigabyte Geforce 6600GT

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by Tibbers22,

שלום, קיבלתי במתנה כרטיס מסך Sapphire R7 360 2GB נכון לרגע זה המפרט הוא E8500 3.16Ghz EP43-DS3L 4 ג'יגה DDR2 800Mhz HD4870 512mb Seasonic 520W אני משחק בעיקר ב-Armored warfare על הגדרות נמוכות עם כמה על בינוני ומקבל בין 25 ל-35 FPS, לא מושלם אבל שחיק. השאלה היא, האם הכרטיס עם המפרט הנוכחי ייתן שיפור כלשהו או שלא כדאי בכלל לפתוח את האריזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by -CosmicFire-,

אחים שלי אני מחפש משחק LCD שיהיה עד 2000שקל מה אתם הכי ממליצים קניתי את המחשב לפני 10חודשים בערך ואז אמרו לי תחכה המסכים לא טובים למשחקים יקרים מדי וכל מני כאלה שטויות היום אנחנו קונים מחשב חדש ואני מנצל את ההזדמנות לקנות מסך LCD איזה מסך אתם הכי ממליצים מכל הבחינות רזולוציה איכות תמונה ופיקסלים זווית ראיה רחבה וכמובן זמן תגובה קצר... אני מצטער אם הדרישות שלי נשמעות לכם מוזרות פשוט מאז שקניתי את המחשב שלי יצאתי מהתחום של חומרה ומודינג וכו' אז אין לי מושג מה קורה בשטח היום..

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  24. יש שם תשע (!!!) גירסאות שונות של הכרטיס: SC +SC SSC ACX 2.0 FTW +FTW ושילובים שונים שלהם. http://amzn.com/B00R3NK2LE אשמח לאיזה מורה נבוכים

25. Started by shronxx,

שוטטתי באינטרנט והסתכלתי בכרטיסי מסך ואני לא יודע מערך כרטיסי מסך מציג את הביצועים הכי טובים??

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.