כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
תראו יש לי מסך 17.. ואני רוצה לקנות כרטיס מסך כבד למשחקים... עכשיו הבעיה שלפעמים שאני מגדיל את הרזולוציה במסך אז יש מסך שחור ורשום האוט אוף ריינג'... ולפי מה שהבנתי לרדאון אני לא מתאים כי המסך במילא לא יגיע לכאלה רזולוציות שיש לATI יתרון בהם ובגלל זה עדיף לקנות את הGT... אז מה שאני אומר זה נכון? כאילו הרזולוציה קשורה למסך או לכרטיס מסך הכוונה יש מצב שהמסך לא יעמוד ברזולוציה מסוימת?... זה המסך שלי: SAMSUNG SyncMaster 753DFX תבררו לי קצת פרטים ומה הכי ממולץ לקנות למס הזה.. האם זה: PowerColor Radeon X800 XT PE 256Mb DDR3 Video Card או ש זה: LeadtekGeforce FX6800GT 256MB Retail A400GT-TDH Video Card ??
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מעבדים שולחניים חדשים בתהליך ייצור חדש ינסו להמשיך ואפילו להגדיל את ההצלחה של AMD משנה שעברה - ויש עוד מפות דרכים מפורטות לשנים הקרובות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
- 2 followers
-
-
הכרטיס הוא Hercules 3D Prophet 9800 128MB OEM מה זה OEM? אגב,המחיר הוא 2040,שווה?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ELSA FALCOX 980XT ATI RADEON 9800XT 256MB ב 1960 ש"ח או ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H 256 bit (ליבת R360) ב 1495 ש"ח ההבדל בביצועים שווה את הכסף? ואיך הקירור של כל אחד מהכרטיסים?
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב כדי לראות סרטים וכאלה... לא משהו קבוע חד פעמי איזה כבלים אני צריך וכדומה... הדגם של הטלווזיה הוא: TOSHIBA WL66 תודה לעוזרים מראש
-
- 16 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני יודע שההבדל המרכזי יהיה השימוש בSHADERים בגרסה 3.0, יש עוד? בנוסף, רציתי לשאול 2 שאלות: 1. אם הכרטיס מסך שלי תומך בDX9 האם הוא יוכל לתמוך בDX9.1 (ע"י עדכון ביוס או משהו כזה) כי שאן אומרים שהכרטיסים שלהם הם DX9+ האם ה"+" אומר שאפשר לעדכן את גרסת הDX כל עוד היא מוגדרת כDX9 או שזה סתם גימיק? 2. האם יהיה שווה להתקין את הגרסה הזאת כשהיא תצא? האם עדיין הכרטיס יעבד את המידע, או שעיבוד יפול על המעבד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הכרטיס הנוכחי GTS 250 עושה הרבה בעיות (אני מנחש שהוא הגורם פה..) צריך כרטיס של 600-900 שקל, עדיף כמה שיותר זול למשחקים, חלקם כבדים חלקם לא (לא עולה לי לראש שמות) שיהיה טוב למשחקים לא סתם משהו דרדלה.. אני יודע שהתקציב לא בעדי אבל זה מה שיש * אם יש התלבטות בין NVIDIA ל- AMD והכרטיס זהה מבחינת ביצועים, ואמינות, עדיף את ה- AMD כי מקבלים משחקים בחינם אבל תרשמו גם את הכרטיס של NVIDIA
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות את הכרטיס 7900GS של Leadtek. רציתי לדעת מה הם פילטרים? למה הם משמשים? איך ניתן להפעיל אותם? איזה מהם אפשר להפעיל? ומה אלה כל האותיות בהשוואות FPS באינטרנט? דוגמה: 4X FSAA/8X AF NO FSAA /4X FA אלה פילטרים? תודה למגיבים
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-
-
רוצים באמת ללמוד יותר על המערכת הנוכחית שלכם ? להעמיק על הדברים הטובים והפחות טובים של כרטיס המסך שלכם ? אין כמו סיור והשוואות רלוונטיות אצל הבצל המשוגע, ממש כאן... כמובן שכדאי להצטייד בתוצאה כלשהי לפני כן, ועדיף תוצאה אשר קיבלתם לאחרונה, ועם מעט חקירה ( ולא, לא רק סתם נקודות) תוכלו לגלות דברים מענינים. אני למשל גליתי שטיטאניום 4600 הכי חזק לא מבצע דברים טוב כמו ראדון 8500 על אותה מערכת כמו שלי. גיליתי גם שביצועי ה-Point Sprite הם פשוט ללאר תחרות אצל הראדון כאשר הוא עוקף בקלות גם טיטאניום 4600 במיקרים רבים עם מערכות חזקות לפעמים משלי ( סלרון 1600, או דיורון 1450 עם DDR). מה עוד ? ביצועי Vertex Shader ללא תחרות פשוט שוב כנגד משפחת הטיטאניום לבית ג'י פורס 4... שמתם לב שאני …
-
יש לי דילמה קשה הם לקחת R9500 128MB ולהפוך אות ל9700 או לא לקחת סיכון ולקחת את R9500PRO 128MB תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי ריבועים שקופצים לי למסך כל כמה זמן אם אני משאיר את המחשב דלוק זה מתחיל להופיעה ואם אני עושה refresh זה נעלם וחוזר אחרי כמה שניות זה ריבועים מלבנים באורך 4 סמ' בערך בצבע אדום אני חושב שזה בעיה בכרטיס מסך אבל אני לא בטוח אז אני רוצה שתגידו לי אם זה הכרטיס בשביל להחליף אותו אני רוצה להוסיף תמונה להראות לכם אבל אני לא מצליח
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך עדיף שיהיה שקט והתקציב שלי הוא עד 400 אבל אם זה ממש שווה את זה אני מוכן לשלם יותר רוב המשחקים אני משחק ב PS3 אבל יש משחקים שאני לא מסוגל לשחק שם ואני חייב מחשב כמו MW2 (לא מסוגל לשחק את זה ב PS3) המחשב שלי מחובר ל LCD 32" ורוב הזמן מריץ סרטים ב HD המפרט שלי הוא E8400 P31-ES3G 4GB RAM 8600GT אה.. ושחכתי יש לי בעיה... יש לי עדיפות חזקה ל NVIDIA תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
איזה כרטיס מבין שניהם עדיף? המחיר שלהם פחות או יותר אותו הדבר
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא יהיה כ"כ הרבה בגלל המעבד(לא שהוא לא טוב, פשוט עם יותר חזקים ממנו מקבלים איזה 14500)! ואני יודע שבמשחקים ההבדל במעבד עם הכרטיס מסך,לא יהיה גדול! אולי 10-13 פריימים במקרה הרע. אבל בכל אופן כמה אני אקבל עם המערכת שלי??? (אני יודע שלחלק כאן יש אותו כרטיס מסך ומעבד דומה) מי שיש לו כרטיס כזה בבקשה שיכתוב את תוצאתו! Radeon 9700 pro ואני אקבל אותו ביום חמישי. אם אתם חושבים על תוצאה לפי מה שקיבלתם אז תגידו איזה מעבד וזיכרון יש לכם. מערכת: AMD 2000 MB 512 DDR2700 GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 MAXTOR 40 GB 7200 RPM VIA 4 IN1(או משהו כזה,לא זוכר בדיוק את השם) תודה רבה,אתם תעזרו לי מאוד!
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם כרטיס מסך Matrox G200. (G2+ Quad-PL\TVN)c. המחשב נקנה ב-Ebay והגיע ללא המפצלים (לכל יציאה בכרטיס המסך מתחבר מפצל מיוחד לשני מסכים, דגם DL-CAB-DVI). למישהוא יש רעיון כיצד ניתן להשיג אותם?
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מדובר על Q6600 עם 4 גיגה זכרון. כרגע מותקן בו-250GTS. מסך 1680X1050 וספק 600w של OCZ. הכרטיס עושה צרות, מתחמם מדי - 80 מעלות+ על דיאבלו 3 עם מארז פתוח עם מארז סגור יש פריזים מדי פעם ומסכים כחולים על DLLs של הדרייברים (ה-nv** משהו). אני עוד לא 100% סגור שזו הבעיה, אבל כל שאר הרכיבים לא מתחממים גם במארז סגור ןבמאמץ, וכשהמארז פתוח אין בכלל בעיות. כמה כדאי להשקיע בכרטיס מסך? אני לא משחק הרבה מעבר לדיאבלו וסטארקרפט, אבל אני משתגע עכשיו גם בגלל התקיעות וגם בגלל שברגע שהמשחק עולה המאוורר של הכרטיס מגיע למהירות מקסימלית ורועש בטרוף. האם כרטיס של 500-600 ש"ח באמת ישדרג את החוויה או שהמעבד כבר לא מספיק טוב להחזיק משחקים כאלה על מקסימום איכות? אם זה משנה למשהו אפשר לייצב את המעב…
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
טוב אני רציתי לדעת האם יש אפשרות להחלפה מהירה של הפריימרי סקרין בתצורת קלון בכרטיס 6600gt עם הדריברים האחרונים חוץ מהקיצור בשורת המשימות. או אם יש פתרון לתצוגת וידאו בשני המסכים במקביל (אולי הצגה בסופטוור ולא בהרדוור)
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
שלום אני שוקל לרכוש את מחשב הזה: מעבד החדש Intel Core i3 2100 3.1GHz לוח אם של היצרן GIGABYTE עם צ'יפסט אינטל H61חבילת זיכרון 4096MB DDR3 במהירות 1333MHz מעבד גרפי מובנה במעבד Intel HD Graphicsדיסק קשיח ענקי של 750GB 64MB צורב DVD דו שכבתי X22 SATA איזה כרטיס מסך ייתמך במפרט כזה? (לגיימינג..) ובכללי, כמה זמן המחשב הזה אמור להחזיק בהרצת משחקים?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, יש למישהו נסיון עם הנ"ל? אני שוקל לעשות מערך של שלושה U2410 של DELL עם 6950HD. (יש לי את הכרטיס ומסך אחד) האם החוויה שווה את ההשקעה? האם המסגרות של המסכים מפריעה לחוויה?תודה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש מעבד:Amd Phenom Quadcore black edition 9850 כרטיס מסך:Nvidia Geforce 9800Gtx+ 2 גיגה זכרון ראם ועובד על מערכת הפעלה XP מסך 22 " אם חשוב לציין בקיצור ברוב המשחקים שניסיתי הFPS איכזב אותי קשות בFALLOUT 3 ניסיתי להריץ את המשחק על ULTRA HIGH ברזולוציה 1680X1050 וזה קירטע-15-25 FPS בCRYSIS WH אני מריץ את המשחק על 1400X900 על ENTHUISTIC וזה רץ לי על 19-27 FPS בע אני לא יודע מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שהלך לי הכרטיס מסך (GTX 260) כשאני מדליק את המחשב יש רעש מין טיקים ואז אחרי כמה טיקים יש ציפצוף ארוך בערך שתי שניות החלפתי לכרטיס אחר והמחשב עובד טוב... מישהו יודע מה זה אומר? האם הלך לי הכרטיס מסך וזה הזמן לממש אחריות? תוה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי חברה, איה כרטיס מסך אם אומרים יותר חזק? למשחקים כמו BF4 CALL OF DUTY GHOSTS LEAGUE OF LEGENDS ועוד כמה... הינה הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם והגרסאות שלהם: Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC TOXIC Gigabyte HD 7970 Windforce 3 OC NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן 7 שנים שסוחב יופי :] הוא לא למשחקים או אפשר להגיד שהוא מחשב סלוני אני רוצה לחבר אותו לLCD בהייץ' די וכך להנות מהסרטים שאני מוריד וכל זה יש כרטיס שהוא זול שהוא נטו מפיץ HD עם HDMI לAGP ? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי 2 GTX 260, ואני רוצה להריץ עליהם GPU MEMTEST ב-OCCT. הבעיה היא שכאשר אני בודק 2 כרטיסים ביחד וSLI מופעל אני מקבל טונות של שגיאות, ואם לא ב-SLI אז הכל עובר בסדר. הוצאתי כרטיס אחד בדקתי רק עם השני ולהיפך והכל היה בסדר. בדקתי גם שהבעיה לא בסלוטים של הלוח, אז למה אני מקבל שגיאות כשSLI מופעל? OCCT גרסה אחרונה דרייבר 191.07-רשמי WINDOWS 7 X64
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-