עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by עומרי,

אתם לא תאמינו איזה מבואס אני קנו לי כרטיס מסך אתמול הכול טוב היום בבוקר אמא שלי מחליטה לנקות את המסך שלי ומה אני רואה מתי שיש במשחקים מסך שהמחשב לא משתמש בו או שהוא שחור מופיעות נקודות אדומות כאלו למישהוא יש פתרון? ועם לא לדעתכם אחריות תקפה על זה?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by pingo,

קניתי כרטיס מסך, הנה השם המדויק-GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB- ורציתי לדעת אם הוא חזק או" מאוד חזק", הוא עלה לי 2500 ש"ח הזמנתי אותו מ-חול. וכמובן אני יפרט לכם איזה מחשב יש לי ותגידו לי אם זה נראה לכם. מעבד-3000MHZ 1MB של פרסקוט זיכרון 2GB 400MHZ של דואל כמובן כונן קשיח 200GB סאטה 8MB בופר 'נראה לי מן הסתם 7200RPM' רק רציתי לדעת אם הכרטיס מסך יעבוד עם זה טוב? תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  3. קניתי כרטיס מסך HD7850 ומנסה לחבר לטלוויזיה F9000 4K של סמסונג שעובדת 4K לכרטיס מסך אין אופציה כלל לשידור מעל 1080P , הדרייבר נותן הרבה רזולוציות ולא מעל 1080P עידכון הדרייבר לא נתן כלום . AMD מתחייבת שהכרטיס כן עובד ב- 4K עד 30 FPS http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/7000/7800/Pages/radeon-7800.aspx#2 איך ניתן לכוון בכרטיס רזולוציה 4K או דומה ? דרך HDMI 1.4A DisplayPort 1.2 לא מצאתי מעביר מתאים שתומך ברזולוציה 4 K הוא מוגבל הכבל / מעביר עד 10.2 GB במקרה הטוב http://es.tinypic.com/view.php?pic=20rr6tv&s=8#.UzfrQ_l_u3Q

4. Started by BenBezalel,

שלום לכולם אני מתכוון להחליף כרטיס מסך... ננעלתי על שתי אופציות,מה עדיף: (שיחזיק לי משחקים יפה מאוד על 1680X1050X32 מסך 22'') 1.Geforce 9800GT 512MB GDDR2 2.HD4850 512MB GDD3 ואיזה חברה כדי לקחת....ASUS,PALIT וכל שאר החברות... תודה!

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by m0tek,

כי שמתי לב שרוב החנויות מוכרות את ה NX לא מצאתי את ה NU... הצעות?

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  6. שני 8800GTS.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by amirfefer,

החלטתי שכדאי קנות מסך חדש, המאג 770V שירת אותי היטב 3 שנים.... אני מעוניין במסך 19 אינץ אבל לא בסכומי הון עתק (לא יותר מ-1300 ש"ח) איך ViewSonic? חברה טובה? ראיתי מסך נחמד שלה - http://zap.co.il/model.asp?model_id=18972 אני חושב ללכת אולי על מסך של סמסונג - Samsung 955DF - http://zap.co.il/model.asp?model_id=4456 תודה.

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by SensatioN,

שלום. יש לי proview 19 flat mx420 1024*768 85hz ואני רואה בוא מתושתש בזמן האחרון , יש לזה פתרון או משהו ? אני בסוף יצתרך מישקפיים :'(

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by zombie,

אני קונה מסל 24 שבין היתר ישמש אותי לגיימנינג(בעיקר FPS) האם הוא יצליח להחזיק משחקים ולהריצם חלק?לדוגמא CALL OF DUTY 4? תודה רבה מראש!

10. Started by erankeren,

היי חבר חדש בפורום יש ברשותי כרטיס מסך די טוב מסוג radeon x1300 pro כמו כן הוא מחובר למסך tv מסוג lg 32LF20 הבעיה היא ברזולוציה של המסך כשאני מכוון ל 1920X1080 המסך קטן ויש אזורים שחורים מסביב איך אני מתאים את המסך ומגדיל למסך מלא אודה מקרב לב ומאחל לכל החברים שנה טובה בכבוד קרן ערן

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  11. שלום לכולם. קראתי מספר המלצות פה, אבל לא מצאתי המלצה שעונה לדרישות שלי: יש לי לוח אם תומך PCI-x (ולא גירסת 2.0). מחפש כרטיס במחיר של עד 500 ש"ח. תומך HD ובעל יציאת HDMI. שימושים עיקריים - משחקים וסרטים. המחשב מחובר למסך מחשב ע"י DVI ובמקביל מחובר גם ל TV על ידי HDMI. האם יש המלצות ? עשיתי חיפוש בזאפ וזה מה שמצאתי: לחצו כאן

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by qwe,

הכרטיס הוא Hercules 3D Prophet 9800 128MB OEM מה זה OEM? אגב,המחיר הוא 2040,שווה?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by gerdamen,

שלום רציתי לדעת האם יש הסדל משמעותי בין 6800GT-6800GTS תודה...

14. Started by sagi_gan,

שלום אני מחפש לחבר שלי כרטיס שיחליף את ה-6200tc שלו במשהו עם טיפה יותר שרירים... תקציב 500 שח pci-e תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

היי יש לי את המשחק DESERT STORM הראשון וראיתי בתיקית ההתקנה שלו קובץ שנקרא data1.hdr האם יש קשר כולשהו בין הקובץ הזה לבין המונח HDR שמוכר לכולנו? האם פירוש הדבר שHDR היה כבר קיים לפני שנים?

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  16. האם יצא עדכון כרטיסי מסך עם HDMI 2.0 משהו יודע על איזה מאמר בנושא

17. Started by אוריפ,

אני יודע שההבדל המרכזי יהיה השימוש בSHADERים בגרסה 3.0, יש עוד? בנוסף, רציתי לשאול 2 שאלות: 1. אם הכרטיס מסך שלי תומך בDX9 האם הוא יוכל לתמוך בDX9.1 (ע"י עדכון ביוס או משהו כזה) כי שאן אומרים שהכרטיסים שלהם הם DX9+ האם ה"+" אומר שאפשר לעדכן את גרסת הDX כל עוד היא מוגדרת כDX9 או שזה סתם גימיק? 2. האם יהיה שווה להתקין את הגרסה הזאת כשהיא תצא? האם עדיין הכרטיס יעבד את המידע, או שעיבוד יפול על המעבד? תודה!

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by Gri,

אני מחפש כרטיס מסך שמתאים לכל המשחקים החדשים אך מחירו סביר למדי (בין 250 ל - 600 שקלים חדשים)

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  19. שלום לכולם, אני צריך להשיג את היבואן של סמסונג (הבנתי שזה האחים חיון משהו כזה) לשאול אותו כמה שאלות בנושא אחריות נכנסתי ל144 באינטרנט והוא לא מוצא לי מספר שלהם והרצתי חיפוש בגוגל וגם לא מצאתי שום אתר שום כלום, אם מישהו יכול לתת לי את המספר טלפון שלהם אני מאוד אודה לו, תודה מראש

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by ABL,

מה הייתם לוקחים: SAPPHIRE ATI Radeon TOXIC HD4850 512MB PowerColor ATI Radeon PCS+ HD4850 1GB DD Giagbyte ATI Radeon HD4850 1GB OC Zalman Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 Tw תקציב 1000+- למחשב חדש עם אפשרות של CF בעתיד אני אשתמש במסך VIEWSONIC VX922 19 אינץ'

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by Chronick,

בן דוד שלי רוצה לקנות BENQ FP71G+ (כנראה מKSP והמחיר יוצא 1660ש"ח) יש לו 8MS זמן תגובה אבל זה בא על חשבון זווית ראיה (140) ואין לו חיבור DVI 1) האם זה בסדר 140 מעלות (כי בעיקרון הוא יישב מול המסך אז לדעתי זה לא ממש משנה בין 160 ו140) 2) אשמח לשמוע הצעות ממכם במסגרת התקציב (המחיר של BENQ ) למסכים אחרים אני המלצתי לו על LG1730S אבל הוא 12MS וגם בלי DVI הוא לא רוצה לקחת SAMSUNG בגלל האחריות שלהם והעניין ההחלפה עם פיקסלים שרופים יש גם את Viewsonic VG712S הוא עולה קצת יותר, יש לו DVI אבל גם 12MS 3) האם ההבדל הזה בין 8MS ל12MS הוא משמעותי (מסך לגלישה ומשחקים) כי בעיקרון בתקציב הזה מצאתי רק מסך אחד עם 8MS תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  22. Started by orel176,

מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הכרטיס הנ"ל?

23. אהלן שלום זה הפורום שהיה נראה לי הכי קשור, מקווה שהוא הכנון. אני משתמש בלפטופ של טושיבה עם windows 7, ומנסה לחבר אותו לטלווזיה ישנה (כניסת RCA כזו, לבננה צהוב), בעזרת כזה מכשיר: http://www.ebay.com/itm/PC-Laptop-VGA-to-AV-RCA-TV-Monitor-S-video-Signal-Adapter-Converter-Switch-Box-/200798805625?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item2ec08a9e79 יש לציין שזה כן עבד בלפטופ אחר, אבל בכמה ובכמה לפטופים האחרונים שניסיתי, קיימת בעיה שכאשר אני מחבר את הכבל VGA ליציאה של המחשב, המחשב מזהה אותו והתמונה מופיעה בטלוויזיה לשתי שניות, ואז כאילו המחשב מפסיק לזהות אותו, והתמונה נעלמת מהטלוויזיה, תוך כדי שינויי רזולוציה במחשב, וכל זה חוזר חלילה, עד שאני מנתק את המסך. בדקתי שהכל מחובר כמו…

24. היי, השאלה בגוף השאלה. כל פעם שיש לי כרטיס מסך חדש אני מגלה שאני רואה סרטים או צופה בקטעי וידיאו הוא יכול להראות את הסרט רק על אחד המסכים או על מסך המחשב או על מסך הטלויזיה אבל לא יכול להראות על שניהם ביחד בו זמנית. אני כן מצליח לראות את התצוגה של המחשב בשני המסכים אבל כשיש קטע של וידיאו הוא נראה על מסך אחד ובמסך השני במקום את הסרט רואים חלון שחור. אז 1. למה זה ככה? 2. זה מעצבן, יש כרטיסי מסך שמראים בשני המסכים בו זמנית? 3. שאלה קצת פחות קשורה, יש לי כניסה של AGP במחשב וכרטיס מסך NVIDIA LEADTEK 6200. האם יהיו בהמשך כרטיסי מסך בחיבור AGP שיהיו ברמה גבוהה כמו אלה של EXPRESS להרצת משחקים חדשים ב2007? ועד מתי בערך הכרטיס מסך שלי יוכל לסחוב משחקים חדשים? 4. כרטיסי מסך שטובים …

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by W0lverine,

תראו הדרישות והציפיות שלי לא גבוהות למידי מסיבה פשוטה שאני כבר שנתיים עם מסך לא אטרקטיבי, אבל עובד 15 אינץ - PROVIEW דגם ממש ישן, רזולוציה מירבית אני חושב שזה 1027x768x70Hz | 1152x863x60Hz בכל מקרה.. אני מעוניין לקנות מסך LCD TFT .. עקרונית 15 אינץ יספיקו לי, אבל אולי אני ילך על 17 אני כרגע משחק במשחקים כמו מידלקלאב נייט 2 - וויס סיטי, וקדומה אני רואה את המשחק סביר, אני מרוצה מזה. אין לי טענות אני רוצה שיראו ככה גם במסך הדק שמעתי ב TECH-TV בערוץ 30 בלווין, שבמסכים דקים יש המון בעיות של "רענון" וזה ממש לא מתאים למשחקים מה אתם ממליצים ? נ.ב מחירים סבירים, אני לא מיליונר עדיין

• 6 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.