עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ibb,

אני מחפש המלצה למסך בתקציב עד גג 1800 ש"ח .. אתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב ? תודה ! :-*

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by tzahico,

שלום, המסך 17" הנוכחי שלי - MAG XJ700T, משרת אותי כבר 6 שנים, ובקושי מראה כבר צבעים, הגיע הזמן להחליף אותו. אני מחפש 17" CRT כשהקריטריונים שחשובים הם: 1. מחיר - עד 900 ש"ח - אני חייל, משמע אין כסף, אבל אם זה באמת עקרוני אני יכול לחרור מהסכום הזה. 2. קצב רענון - אני רגיש לדברים האלו, לפחות 100 הרץ ב-1024-768. 3. קרינה נמוכה - גם לזה אני רגיש. פרט לזה, כל הדברים הרגילים כמו איכות תמונה, ו-Value for money. תודה, צחי.

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by amirn,

טוב, אז ויתרתי על הרעיון לקנות LCD, לא נראה שאפשר למצוא אחד טוב ב-3500 ש"ח אני אחליף את ה MAG 17 אינץ הישן שלי ב- 19 אינץ חדש, והקצבתי 1700 ש"ח לנושא ראיתי את MAG PF ו MAG FS (הראשון FLAT) בפחות מ-1400 ש"ח, האם הם טובים? (הייתי די מרוצה מהMAG הישן שלי) - הייתי שמח לשמוע מאנשים שיש להם את הדגמים הנ"ל תודה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  4. שלום לכולם, החלטתי להעביר את המסך הישן לי (Mag XJ796) לאחי הקטן ולקנות לעצמי מסך חדש. אז התנאים הם: *מסך 17". *שעבר את כל הבדיקות ובעל התקנים החשובים האחרונים ביותר. *מאפשר תצוגה של 1024*768 בתדר ריענון של 100HZ ומעלה. *בעל כפתורים עליו ותצוגת OSD. המראה שלו פחות חשוב עבורי. תודה, עמית

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by tsvika,

התקציב הוא בסביבות ה-700 ש"ח אם אפשר שהמסך יהייה במלאי בחנויות כמו הדובים או לוג'יק תודה רבה

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  6. דרישות: 1. מסך שטוח באמת. 2. התאמה גם לגיימינג מהיר ואיכותי וגם לעבודה עם מסמכים וקטעי קוד (C++, JV וכדומה). 3. כרטיס מסך בשימוש: 1900XT האם במחיר הזה לא עדיף 19' של EZIO או ויוסוניק? משהו כמו VP930 או VX224? אני חשבתי שעדיף CRT כי במסמכים אני עובד ב-1600X1200 ובמשחקים או סרטים אני מוריד ל-1280X1024 ול-LCD יש בד"כ בעיה עם שינוי רזולוציה (המסך נראה לא טוב כשהוא לא ברזולוציה הטבעית). תודה מראש על העצות, TMP

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  7. שלום לכולם אני מתכנן לקנות מסך CRT 17 אינץ'. אני צריך שתיהיה חברה איכותית עד ככל שניתן בתקציב הנ"ל.... המסך צריך להיות שטוח (כמובן), ועדיף שהוא יהיה בצבע שחור או כסוף...רק לא לבן תודה ניב

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ofer40,

היי יש לי כרגע מסך 17 CRT ואני רוצה להחליף אותו למסך LCD גדול ככל האפשר עם רזולוציה הכי גבוהה שאפשר. המסך מיועד קצת למשחקים כמו פיפא ויותר לסרטי HD ואינטרנט. עכשיו יש את המסכים הרגילים עד 19 אינץ' עם מהירות תגובה מהירה יחסית של 2MS-4MS אבל הרזולוציה שלהם נמוכה מידי. ויש את המסכים מ 20 ומעלה שהרזולוציה שלהם יותר גבוהה אבל עדיין לא מספקת ל HD מלא. יש מסכי 24 אינץ' שהם כבר בעלי רזולוציה גבוהה אבל הם די יקרים. השאלה שלי מה אפסיד אם אקנה את אחד ממסכי ה 20 אינץ' עם רזולוציה של 1680*1050 שהם היחידים במחיר סביר שמתקרבים ל HD מלא? תודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by GazzA,

אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לקנות גם מסך... למשחקים... שיהיה לו זמן תגובה טוב 17 אינצ' ועד 2000 שקל תודה.... חחח דרך אגב איזה פרצוף מגניב

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  10. Started by kobibo,

איך לדעתכם המסך הזה ? נמכר ב P1000 ב 1850 ש"ח כולל משלוח . מסך ''19 LCD (דק) NewVision דיגיטלי( DVI)+רמקולים מסך ה- ''LCD 19!!! איכות ללא פשרות !!! שילוב של אמינות ופונקציונליות המסך הינו דיגיטלי בעל כניסת DVI זמן תגובה הנמוך (16ms) המאפשר הצגת משחקים וסרטי DVD רמת ניגודיות גבוהה (1:600) המקנה לו איכות תמונה וצבעים בסטנדרטים הגבוהים 3 שנים אחריות ע"י היבואן

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by gggilad13,

אני צריך המלצה למסך LCD. אחד בגודל של 17" ואחד בגודל של 19". תודה!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  12. Started by Access Denied,

אני צריך המלצה למסך lcd 15" זול מאוד (עד 1700 שח) ברמה בינונית פלוס עד טובה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  13. Started by TapUdi,

שלום רציתי לדעת האם כדאי בתקציב כזה לקנות מסך LCD ואיזה דגם? השאלה היא במחירים האלה האיכות תמונה היא טובה ולא עדיף לקנות מסך CRT אחר... תודה מראש

14. Started by SHLOMI71,

שלום לכולם אני מחפש מסך "15 LCD בתקציב של עד 3000 ש"ח ללא רמקולים. המסך מיועד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט ולא למשחקים. מה המלצתכם תודה מראש שלומי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Load,

אהלן! אני מחפש לקנות מסך LCD 17 אינץ בגבול ה 2100 ש"ח אודה למי שיוכל להמליץ עדיף מניסיון כמו כן הוספתי קישור של מסך במכירה אם תוכלו לתת ביקורת עליו? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1018507

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by firemebad,

התקלקל לי המסך 19 שלי ועכשו יש לי איזה 17 מעפן שממש מעצבן לעבוד איתו אחרי שהתרגלתי ל -19. עכשו אני קצת מתלבט ,האם לקנות שוב 19 חדש ,גדול ומגושם ,פולט חום כמו של תנור ,גם כך החדר שלי חם , או לעבור ל -LCD 17 כי אין לי מספיק כסף ל -19... אז עכשו אני צריך איזו המלצה למסך LCD 17 טוב ,מהירות מסך 8 מיל' , קונטרס גבוה ( לא יודע כמה זה נחשב גבוה וטוב ?? ) , ויחס בהירות טוב ( כמה זה טוב ? ) . המסך מיועד להכל ,וגם למשחקים ,הכל מהכל... דרישה שיהיה למסך 3 שנים אחריות - לא רוצה ליפול שוב עם מסך כמו עם הקודם. בקשר לתקציב - עד 1500-1600 ש"ח לא יותר מזה. האם יש איזה בחור נחמד העונה לדרישות ,אני נשבע שהוא יקבל יחס טוב אצלי...

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by War-Hammer,

צריך המלצה למסך LCD 17 אינטש בתקציב של עד 2700 שקל, משהו טוב לעבודות משרד... תודה...

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by Friedman,

תקציב 2000 גג 2400 ש"ח. לצערי יש לי בעיות מקום ולכן נאלץ לוותר על CRT חשוב דיוק צבע וחדות, מהירות תגובה חשובה קצת פחות. מודה לכל המומחים.

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by rosesr,

אין עדיין מחיר כי אני מברר תודה לכל העונים ;D

20. Started by aviad_el,

שלום, מישהו יכול להמליץ על מסך -LCD טוב 17" עד 1800 ש"ח? אני יודע שזה תקציב נמוך ל-LCD באיכות גבוהה, אבל אני אסתפק במסך שאוכל לראות בו סרטים ולשחק בלי מריחות ודברים כאלה. (או שזה לא הולך ביחד... ) ראיתי כמה דגמים שעומדים בתקציב: Nu Tech QL711V LG L1730S - 12MS LG L1710S Viewsonic VE702M CMV CT722 מישהו מכיר? יכול להמליץ?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by pinkmasta,

שלום , אני צריך המלצה למסך 19 אינץ' , המסך צריך להיות לצורך משחקים בעיקר. רק אם אפשר תפרטו היכן ניתן להשיג את המסך שאתם ממליצים.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  22. Started by EagleX2,

שלום, הייתי מעוניין שתמליצו לי על מסך LCD 19 אינצ', עד 2700 ש"ח. עדיפות למסכים עם 8MS וחיבור DVI תודה...

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  23. מחפש המלצה למסך LCD 19 מחיר: 2500 - 3000 ש"ח אני עובד על גופי תלת מימד. הבנתי שאני זקוק למסך עם MS נמוך כמה שניתן. הציעו לי מסך של סמסונג: SAMSUNG SyncMaster 913N אודה לעוד המלצות.

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by Sifo Jen,

היי, אז ככה, 19" אינצ' המסך בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט, וידאו מידי פעם. חשוב שיהיה לו DVI. זהו, עד 2400 ש"ח. תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by ktanta harta,

המסך צריך להיות למשחקים בעיקר ולגלישה באינטרנט, חשבתי על המסכים SONY HS74P או SONY HX73, למרות שהם מסכים רק של 16MS איכות התמונה שלהם נחשבת לאיכותית מאוד, איזה מסך הייתם ממליצים במסגרת התקציב? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים