עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי בבית מסך LCD ג'נרי למדי של '30, שנקנה במקור כדי לשמש כטלויזיה, ואני רוצה לחבר אותו למחשב. כדי לראות סרטים ואולי גם בשביל משחקים. הבעיה היא שהכבל הנדרש הוא כבל VGA שבשני הצדדים יש לו חיבור זכר. ניסיתי לחפש בהמון חנויות, ולא הצלחתי למצוא כבל כזה, או מתאם שיהפוך נקבה באחד הצדדים לזכר (לצורך העניין יש לי כבל VGA שהוא בצד אחד זכר ובצד השני נקבה). שקם אלקטריק, באג (שני סניפים), אופיס דיפו (שני סניפים) ועוד מספר חנויות קטנות העלו חרס. מישהו אולי יודע איפה אני אוכל להשיג כבל או מתאם כאלה?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  2. טוב אני משחק במחשק הזה ואני מבין שהוא קולט לבד את ההגדרות הרצויות למחשב אבל מה שמוזר אצלי זה שהוא שם לי על הגדרות בינוניות בלי פילטרים על1024*786 ולפעמים זה משתנה... אני יוצא נכנס שוב למשחק ואני רואה את ההדרות על HIGH ועם פילטרים! מה הולך פה?! טוב בקיצור התחלתי לשחק עם פילטרים וכל על הכי גבוה על התחלת המשחק הוא פשוט עף לי מהמשחק והיה לי סימן קריאה כזה ליד השעון!? מזה היה? טוב בקיצור נכנסתי שוב למשחק עכשיו הוא יהה לי על הגדרות בינוניות בלי פילטרים! בקיצור הוא נתן לי לשחק ודווקא היה לי אחלה FPS מעל 50 קבוע... באמצע המשחק הוא גם יוצא לי מהמשחק וכותב לי הודעה OUT OF MEMORY !! ואין מצב שזה הזיכרון של המחשב כי היה כתוב בPEAK שהוא לא הגיע לג'יגה אחד ואצלי שמתי בכלל עד ג'יג…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  3. Started by oriki9999,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של GTX 460 עם 768MB - ואני סקרן לשמוע מה ההבדל בינו לבין גרסת ה1G והאם מדובר בהבדלים גדולים, והיכן יבואו לידי ביטוי? בתודה אורי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני חדש פה אז אם עשיתי משהו אל בסדר מצטער אני צריך עצה לכרטיס מסך וספק אני מתלבט בין הhd4850x2 לבין הgtx275 וצריך ספק שיחזיק לי את אחד הכרטיסים,תלוי מה אני יקנה. אני רוצה לקחת את ה corsair 550w vx ואם יש לכם הצעה לכרטיס מסך אחר אני אשמח.

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Transfer,

היי חבר'ה נכון שלא מזמן היה ת'ריד על זה, אבל אנחנו סוטים מהנושא העיקרי. זה די דחוף לי, הקניה ממש בעוד יום או יומיים התקציב הוא 900-1100. דרוש מסך איכותי 17 אינטש שטוח כמובן. שימוש: משחקים+עבודה רגילה. ד"א: המסך צריך להיות זמן אצל פנדה כי יש לי אצלם זיכוי :\ אני מודה מראש על העזרה.

6. Started by efee123,

לאחרונה קיבלתי את המשחק והמשחק מלווה בתקיעות. יש לציין כי המחשב שלי מעל ומעבר לדרישות המינימום (חתימה) וגם כשאני מוריד את כל ה"בארים" ל-low זה עדיין נתקע, כאילו המשחק מגמגם. בנוסף גם COD BO עובד אצלי ב-FHD כשכל ה"בארים" במקסימום. כמו כן המחשב כרגע לא ב-OC אבל ניסיתי עם קצת לכרטיס מסך (907MHZ ) וגם לא עובד... הזכרונות עומדים על 3 ג'יגה בשימוש עם המשחק.. מעבד על 60-70 בערך.... למישהו יש מושג? תודה!

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by Vladgi,

ATI Radeon 9500 w / 128MB pro VGA card [VGAT1131] RADEON 9500 brings the world of Microsoft® DirectX® 9.0 support to gaming enthusiasts. Featuring incredibly fast 3D graphics performance, coupled with sophisticated real-time visual effects, unsurpassed image quality and cutting-edge video features, RADEON 9500 provides powerful graphics acceleration for current and next-generation games and applications. Complete Microsoft® DirectX® 9.0 support 128MB of DDR memory 4-pixel pipeline architecture128-bit memory interface Video output support Featuring CATALYST - Industry-leading software suite Fast 3D gaming performance 128MB DDR memory accelerates the latest 3D games 12…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by G-SHOCK,

שלום הייתי מבקש לדעת מה השימוש של ה usb hub במסכים בהם זה קיים,האם זה אמור להחליף את החיבור הרגיל בין המחשב למסך? אם כן,איזהו תצורה עדיפה? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי MSI NX6800GT TD256 מעבד: P4 3.0GHz זיכרון: 512DDR 400MHz X2 וכל הזמן במשחקים, אפילו לא בהגדרות הכי גבוההות אני על קצב פרימים איטי...(10-20) אני מדבר על משחקים כמו Far Cry, NFSU2, Battlefield 2. לדעתי זו בעית חום.... עכשיו קשה לי לדעת מה הטמפרטורה... התוכנה Everest 2.20 אומרת שהמעבד של לדוגמא 50 והתוכנה של הלוח אם אומרת 43, וגם בטמפרטורה של הכרטיס מסך ככה: הדרייבר אומר 60 וEverest 2.20 אומר 52.... מה אפשר לעשות? ??? תודה רבה על העזרה ובבקשה לא לנעול לי כי אני ממש תקוע ומייואש... שוב תודה אלון

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by falcon86,

יש לי מחשב P4 1.4 עם ATI RADEON 9600 pro ו640 ראם אני יודע שזה לא בדיוק משהו מתקדם אבל הכרטיס עובד אצלי ממש חלש אפילו יותר מאשר אצל אנשים שיש להם מחשב פחות חזק עם פחות ראם יש מצב שזה בעית ספק כוח (יש לי אחד של 250W )? אם לא מה אפשר לעשות כדי לשפר את הביצועים?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by hadash,

הכרטיס מסך הזה BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe יכול להחזיק מעמד במסך 22 אינץ'? ולמה יש מסכים שרשום עליהם 1:700 וכמה מהם יקרים מה1:2000 למשל?

12. שלום לכולם, המסך שלי אכל טוויסט קטן (MAG 15" לפני כמה שנים) ואני קונה לעצמי LCD אבל צריך מסך לאחותי אני רוצה CRT שיהיה הכי טוב לצרכים שלה שזה תמונות וצרכים משרדיים וקצת משחקים. תקציב עד 1500 עדיף אפילו פחות

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  13. איפה הקא'צ פה בדגם הזה ??? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3620 הוא עולה רק 1990 שקל ..הרבה פחות מכל מתחריו בקטגוריה 19 אינצ' 8 MS לדוגמא הסמסונג 2500 דגמי 19 של LG גם בסביבות ה 2300 קיצר איפה הקאטצ' כאן ? (מחיר נמוך מדיי למסך 8 מיליסקונד...ומחברה יחסית טובה) שתי שאלות עוד הוא DVI ? (כולל כבל) האם הרטיו שלו 1 ל 600 או מתחת ? תודה.

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by ran-erez,

מחשב i5 2500k לוח אם asus p8p67 ספק קורסיר 750W בעיקרון חשבתי על 6950 ולהסב אותו ל 6970. לגבי התקציב אפשר חריגה עד 300 אם יש הבדל ענק, או בפחות מ 1500 אם ההבדל זניח. תודה רבה כל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, יש לי כרגע כ. מסך מדגם Zotac Geforce GTX 260 בן כשלוש שנים (נקנה בסוף 2009). מעבר לעובדה שהוא כבר לא אותו סוס שהוא היה בזמנו, הוא רועש, ובזמן האחרון הוא עושה לי בעיות ממש מוזרות כמו להעלים כוונות של רובים בכל מיני משחקים שונים - לא מצליח להבין את זה, נגיד ב-BF-BC2 ובCod-BlackOps2.. ככה שזה לא קשור למנוע גרפי של חברה מסוימת או משהו כזה.. אני בטוח שזו בעיית חומרה כי התקנתי מחדש את הWindows (בגרסאות 7 ו-8) כבר כמה פעמים, החלפתי ועדכנתי דרייברים בכל פעם ונאדה... שורה תחתונה - החלטתי שהגיע הזמן להתחדש בכ. חדש.. התקציב שלי הוא עד 1000 שקל, מעדיף בסביבות ה-800. המפרט שלי: ספק כח של CoolerMaster 600W, מסך עם רזולוציה טבעית של 1920x1200, מעבד Core i7 920 2.6Ghz, זכרון 6GB …

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by בייגל טוסט,

http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=96 מה מציע העדכון? משפר את הביצועים/איכות במשחקים או רק מתקן באגים מסוימים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  17. כנראה שהכרטיס מסך שלי הלך ונגמרה האחריות במאי אם אני אצטרך לקנות אחד אחר, איזה יש בתקציב נורמלי ושיתאים למפרט: AMD Athlon 64 3000+ S939 Winchester Gigabyte K8N Ultra-9 nForce 4 Ultra TwinMOS 2x512MB DDR400 2.5-3-3-8 הקודם היה x800XL כמו שהבנתם. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shaul,

{הכרטיס הוא לא SE} של שפיר, עם 256 מ"ב(אני יודע שזה לגמרי מיותר אבל המחיר...) עכשיו השאלה היא, אם משתלם לי לקנות את הכרטיס הזה ב680 שקל?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז כך שמתי עין על מסך SAMSUNG TFT 19'' 930B+DVI אבל רציתי לדעת אם גם LG יש דגם שנועד למשחקים ממש כבדים *נע לא לכתוב תבחר מסך CRT

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. Started by GuGuSH,

שאלוום.. יש לי 2 שאלות. נתחיל? דבר ראשון, יש איזה אפשורת לשים 256MB על הכרטיס מסך שלי? (ati radeon xpress 200m). יש לי 1280MB ראמ על המחשב (256MB + 1GB). דרך הביוס הוא לא נותן יותר מ-128MB. יש דרך "לעקוף" את זה? בכלל, יתן לי משהו אם אני אשים על הכריס מסך 256MB? שאלה שניה, לפי מה שהבנתי (ואולי אני טועה...) הכרטיס מסך שלי הוא רק לניידים (יש לי נייד). וגם כשאני בודק אם הכרטיס שלי מספיק טוב בשביל משחקים מסוימים באתר system requirements labs אז זה מסמן X על הכרטיס מסך אבל בפירוט (מאיץ 3D, pixel shader וכו' וכו'.. יש על הכל V). אז, רציתי לשאול אם הכרטיס שלי כביכול מקביל לכרטיס מסך אחר לדסקטופים? ואם כן, אז לאיזה? תודה רבה, מקווה שתוכלו לעזור לי =] עוד שאלה קטנה, לפי sy…

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  21. שלום, ברשותי לוח האם הזה: http://www.asus.com/Motherboards/P6T_SE יש לו תושבת מגרסה 2.0. הכרטיס שאני מעוניין לקנות מותאם לתושבת מגרסה 3.0. הבנתי שהכרטיס יכנס ויעבוד, אבל האם זה יפגע בביצועים שלו? אני ממש לא רוצה להחליף לוח שתגרור החלפת מעבד, ובפועל קניית מחשב חדש, כי קניתי את המחשב הזה ב-2010 ואני מאוד מרוצה ממנו. תודה.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  22. דבר ראשוןאחרי שהתקנתי את הדרייבר המקורי של ati. נכנסתי לאוורסט וראיתי שהוא מזהה אותו בתור x800se עם ליבה של r423 ולא r480 כמו שצריכה להיות. זה נראה לי ממש מוזר- עכשיו הכרטיס עצמו ראיתי שהוא x800gt ולא se - יענו ראיתי את המדבקות על הכרטיס למישו יש מושג מה הבעיה? הרצתי גם בדיקה ב- 3dmar05 וקיבלתי 3889 וב- 3dmark03 קיבלתי 8261 האם זה בסדר?

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by moshe20,

איך אני משנה את המהירות מאוורר ברטיס X1950 PRO

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  24. Started by diablo4u,

החלטתי לקנות מסך. בהתחלה רציתי 17 אינץ crt ואחרי בירורים והתלבטויות החלטתי על הLG 17 FLATRON F700P על פינ שאר הדגמים. עכשיו ההורים שלי החליטו שהם רוצים להשקיע כי אני גם רואה על המסך הזה סרטים וטלוויזיה ושנקנה מסך דק ממש טוב. בכל מקרה אני צריך מסך דק שיש לו 16mm... כי אמרו לי שזה הדבר הכי טוב שיש למשחקים (מתוך המסכים הדקים) ושרק כשי שאת הנתון הזה לקחת. בכל מקרה, אני צריך מסך 17 אינץ דק שחובה שיהיה לו 16mm (שזה מה שצריך בשביל שאני אוכל לשחק כמו שצריך). לאבא שלי יש מסך דק שיש לו 25 או 50 ומשחקים שם זה זוועה. תזוזה אחת מהירה (לדוג' באנריל שאני משחק) והכל מתחרבש... בכל מקרה אני צריך שתתנו לי מסכים טובים בנתונים שאמרתי.

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  25. שלום אני מתכנן לקנות מחשב בחודש הקרוב. על רב המפרט אני כבר די סגור, אבל סוגיית הכרטיס מסך עדיין לא סגורה. במקור תכננתי לקנות את ה-GTX275 של PALIT או GIGABYTE (עדיפות לפאליט, אבל אין אותו ב-TMS, שם אני קונה). אחרי התייעצות והרבה קריאה כאן באתר, קיבלתי את הרושם שעדיף לקנות HD4890, כי מבחינת ביצועים הוא דומה ויותר זול. אז ככה, קודם כל, האם באמת ה-HD4890 באמת כל כך עדיף בבירור על ה-GTX275? אם כן, האם שווה להשקיע עוד 250 ש"ח ב-VAPOR-X שיש לו קירור ו-OC משלו או שלקנות את הרגיל של ATI ולא של SAPPHIRE זה מספיק? ואם קונים את הרגיל, האם הקירור שלו מספיק? אני לא מתכן OC לא למעבד ולא לכרטיס מסך. אני מתכנן להשתמש ברזולוציה של -1920X1080 או אולי קצת יותר במסך של 23". השימושים המרכזיי…

• 52 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.