כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. אני לא מחכה ל DX 10 כי אני גם ככה מחכה כבר חודשים (לקונרו למשל) ותמיד יהיה משהו אחר לחכות בגללו. השאלה שלי היא בבחירה של כרטיס המסך. המפרט עדיין לא מגובש אבל בתקציב יכנס אני חושב לפחות X1800XT. השאלה אם קניית כרטיס מסך חזק כרגע לא מהווה בזבוז כסף בגלל יציאת ה DX 10? כי חבל לי להשקיע כזה סכום כסף אם בעוד כמה חודשים הוא כבר לא יוכל להריץ לי משחקים בגלל שהוא לא תומך ב DX 10. האפשרות העיקרית עליה חשבתי היא פשט לקנות אותו ובעוד כמה חודשים אם באמת אצטרך אז למכור אותו ולקנות כרטיס תומך DX 10. אפשרות אחרת היא לקנות כרגע כרטיס מסך פשוט ובעוד כמה חודשים לקנות כרטיס תומך DX 10 אבל החסרון באפשרות הזו הוא שאני לא א…
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לרכוש מסך חדש, השימושים העיקריים שלי במסך הם לראות טקסט - יעני, גלישה באינטרנט, איי סי קיו וכאלה, וקונסולים (לינוקס) - תכנות וכו'.. אני לא משחק משחקים בכלל (אם כי, אם אני ארצה אולי בעתיד, אז הייתי רוצה שזה יהיה אפשרי עם המסך) ואני כמעט ולא רואה סרטים (אבל אם אני כן רואה, בדרך כלל זה סרטים של אופניים - והכל ממש מהיר, אז צריך שהמסך יסחוב).. התקציב הוא עד 2,000 שקל בעקרון, ונראה לי בסכום הזה אין מסך 19 אינטש, אז חשבתי להתפשר על 17. (אם כי, באמת הייתי מעדיף 19). המסך המעניין היחיד שראיתי בנתיים הוא הBenQ LCD 17" - FP71G+ , יש אפשרות להביא אותו פלוס רמקולים Altec Lansing ATP3 ב1800 שקל. אשמח לחוות דעת על המסך הזה והמלצות למסכים אחרים עד 2,000 שקל. הייתי רוצה…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
אני כבר לא מבין מבחינת חוזק של כרטיס מה יותר שווה הכרטיס החדש 7950GT או ה x1900xt של ati או שבכלל עדיף לחכות לכרטיסי ה dx10 דיצאו מתי? מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הייי אני מעוניין לדעת מה הבדל בין דגמי כרטיס המסך GTX260: http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=5069 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=3828 חוץ הקירור והמחיר מה ההבדלים בניהם? תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך יעבוד לי מחשב Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI דחוף http://www.siz.co.il/my/nmyjzztm2ljg.png
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1,452 ש"ח DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1,055 ש"ח Twinmos DDR2 667 512MB 630 ש"ח x2 Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 390 ש"ח LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 460 ש"ח סה"כ 4,197 ש"ח אני צריך להוסיף רק כרטיס מסך - שיהיה רק מהאתר www.pandas.co.il תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי Gigabyte 960GTX GV-N960C 4D Retail , על פי מה שכתוב במפרט שרכשתי (לא המבין הכי גדול בעולם בכ. מסך), עם מעבד i5 6600. אני משתמש בכרטיס בעיקר לגיימינג ולמשחקים כמו וויטצ'ר 3, אוברווץ' וליג אוף לג'נדס. אבל מה? באוברווץ' ובוויצ'ר לעיתים המשחק מתחיל להתקע, הCPU עולה לשמיים (ברמה של כמעט 100%) והחוויה נהרסת. יש לציין שהמחשב הוא יחסית חדש, בן כ7 חודשים. השאלה שלי האם הבעיה היא בכרטיס? או שאולי במעבד? או שבכלל בהגדרות כאלו ואחרות. אין לי מושג. אני יודע שכרטיס כזה אמור להריץ משחק כמו וויצ'ר על HIGH בערך ללא בעיה מיוחדת. אגב, התקנתי דרייברים של נוידיה אתמול, אבל לא שיחקתי מספיק כדי להרגיש אם הבעיה עדיין קיימת. למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט לא מבין את הרשי תיבות שאתם משתמשים אז למי שיש כוח בבקשה שיסביר לי מזה: SP OEM DH NP DVI וכ'ו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי לקנות מסך חדש 2333T - 1920*1080 ובעקבות זה להחליף את כרטיס המסך שברשותי , כרגע אני חושב על ה 6870 בתור האופציה הטובה ביותר , אבל לא ברור לי האם היא הכי משתלמת ...
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב בעל כרטיס מסך 8500 (לא זה שבמפרט פה בצד) המחשב מחובר למסך בחיבור DVI TO HDMI אך אינו מעביר קול אל המסך. בדקתי את התקן הקול שלי במחשב (של realtek) והכל שם מוגדר כHDMI אך יש לי הרגשה שהבעיה היא בכרטיס מסך שלי שאינו בנוי להעברת קול דרכו. יש אפשרות לפתור בעיה זו?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים אני מעונין לשדרג את יכולות המחשב שלי על מנת להתמודד עם משחקים חדשים כיון יש לי פנטיום 3 1000 512 זיכרון RAM ולוח אם ASUS CUSL2 שתומך רק ב - AGP4 אני מתלבט בין GIGABYTE RADEON 9200 128M לבין GIGABYTE RADEON 9200SE 128 ברור לי שה - SE פחות טוב אך האם בהתחשב בלוח שברשותי זה לא מספיק ? דרך אגב אם יש לכם המלצה על כרטיס אחר היא תתקבל בברכה בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב,לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלוויזיה. מה צריך לבדוק שקונים כרטיס טלוויזיה? איזה חברות מובילות בתחום הזה? ואפשר גם להמליץ ספציפית על כרטיסים. ושתהיה אפשרות גם להקליט... תקציב:350 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היום, PSKiss הכריזה על סט מוצרים חדש לעיבוד תמונה: PSKiss Pixel Gear Suite מוצרים אלו רצים על כרטיס המסך שלכם! המהירות מסחררת! אנחנו יכולים להפיק אלגוריתמים מסובכים ביותר ולרנדר אותם ב- Live. כרטיס כמו HD5450 מבצע בזמן אפס אלגוריתמים שהיו לוקחים כמה דקות יפות על מעבד CPU ב- 500 דולר. מלבד זאת מדובר ב- State of The Art של אלגוריתמי עיבוד תמונה. שימוש נהדר בכרטיס המשחק לחובבי הצילום והגרפיקה מעבר למשחקים. ד"א, הכלים רצים בסביבה של Photoshop ונבנה עבורם ממשק פשוט וחכם, Keep It Smart & Simple. הייחוד שבחרנו הוא להציע, המון אלטרנטיבות לפתרון של כל בעיה. למשל, כלים לחידוד, התחלנו עם אחד אבל המשפחה תסתיים עם לפחות 3, כל אחד והייחוד שלו. התחלנו עם 3 מוצרים שהם חלק ממשפחות מוצ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי את כל מה שצריך אבל המסך בטלויזיה נשאר כחול מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? איזה יותר טוב מבחינת ביצועים? הSAPPHIRE RADEON X1950 PRO 512MB כרטיס גרפי Radeon X1950XT 256MB PCIe Sapphire
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ה9800GX2 הלך לעולמו,וחשבתי על על כרטיס של ATI. מפרט: מעבד אינטל 8400 ספק huntky 700 זכרון 4 GB לוח אם ASUS P5Q מארז coolermaster 690. אני מעוניין רק בכרטיסים של ATI. משהו שקרוב ל6870.. אשמח לקבל עזרה מבעלי נסיון בתחום. תודה והמשך ערב נעים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מצאתי כרטיס 9800gt 512mb יד שנייה ב250 שח...שווה לקנות? הכרטיס הנוכחי שלי הלך ואני מחפש כרטיס בינוני שיעשה את העבודה ויחזיק לי לעוד כמה שנים.. דא אני כבר כמעט ולא משחק אלא רק גולש באינטרנט תודה!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש את הדגם הזה >>>> ATI RADEON X1300 TV/DVI PCI-E Professional Gamer Edition - AVIVO - Fancooler -512 MB 256bit DDR2- GC-RX1300(PRO)G2-E3 המחיר שלו 706 כאן יש 256 ביט! אך המעבד שלו 1300 ויש את זה>>>> ATI RADEON X1600PRO GAMER EDITION TV/DVI PCI-E - AVIVO - Fan Cooler - 512 MB 128bit המחיר שלו 928 וכאן יש 128 ביט אך המעבד שלו חזק יותר 1600 אשמח אם תענו לי בהקדם ותסבירו לי גם למה כדאי לי לבחור בו! תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ומעוניין בקניית מחשב חדש. המפרט שאני מעוניין בו הוא: מעבד core i7 920 לוח אם תואם gigabyte ex58 זכרון triple channel 3x1g את המפרט לקחתי מהאתר הזה. הבעיה שלי הינה שאני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור. קראתי קצת ומצאתי מספר אופציות: HD4890 HD4870 2xHD4870 2xHD4770 GTX275 GTX285 אני יודע שרשמתי הרבה אבל אני רוצה להיות בטוח במערכת שאני קונה. האם האופציות שרשמתי טובות בכלל ואם כן אז מה הכי משתלם גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר. בנוסף ראיתי שכל כרטיס משווקות מספר חברות והמחירים ביניהם שונים. האם זה נתון נוסף שאני צריך לשים אליו לב, או שזה לא כל כך משנה. תודה רבה מראש לכל מי שעונה ועוזר. דנוצה.
-
- 12 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
היי רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב: 7900GS או X1800GTO ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מחפש משו ממש מטורף.. שיריץ משחקים בצורה נורמלית..עם כל שאר המפרט אין לי בעיה כל כך. דעתכם על הכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב חדש ולמרות שיש לי כרטיס מסך מעולה ( AGP ) הבנתי שכדאי לעבור לדור הבא של הכרטיסים ( PCI-E ) ??? . רציתי את המלצתכם לגבי כרטיס מסך טוב שיספיק לטווח ארוך בסדר גודל של עד 1000 ש"ח ....טוב צריך קצת לשמור עבור המחשב . ;D 1. המלצתכם על ATI או GFORCE ??? ? 2.רצוי עם קירור פסיבי ( לא מעוניין ב OC ).
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הכרטיס צריך לשמש לחיבור טלויזיה למחשב וניגון סרטים בfhd . גם למשחקים אבל לא הרבה ..מה הכרטיס המשתלם ביותר במחיר הזה? המליצו לחבר שלי את ה 9400gt עם גיגה זיכרון אבל אני לא בטוח שהוא הטוב ביותר במחיר הזה. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-